Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neslim hem gecmiş olsun hem kolay gelsin cnm,işini halledip gelirsin hakkaten telefon net olmadan olmuyo garıp hissediliyor alısmısız,özlendinn:))
Teleona kavustum sukur 500tl ekran degistitdiler yenilere baktim 2000 den asa benzer bisi yoktu kulkancam artik bunu bozulasiya kadar

Cok gec 500tl ye ekran degistirdim cnm bilseydim keske

Tünaydın, dün uğrayamadım işler yoğundu, herkesin keyfi yerindedir inşallah
Önce kaçak menüleri yazayım

cumartesi
sabah 9:00
1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
5 zeytin
1 ceviz
1 dilim kepek ekmeği
yeşillik,maydanoz
1 bardak yeşilçay

Öğle 13:00
fırında patlıcan (yazdan pişirip dondurucuya atmıştım)
yoğurt
1 dili kepek ekmeği

Ara 16:00
2 hurma
1 bardak yeşilçay

Akşam 18:30
1 kase çorba
fırında palamut
salata

su 3 litre, spor 20 dak step, 20 dak plates, 50 ip atlama, 50 squat
--------------------------------
pazar
sabah 9:00
1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
5 zeytin
1 ceviz
1 dilim kepek ekmeği
yeşillik,maydanoz
1 bardak yeşilçay

Ara 13:00
1 elma, ayran

Akşam 16:00
misafirlikteydim bana göre yiyecek bir şey yoktu
2 kaşık makarna salatası, 1 poğaça yedim

Ara 20,00
Ayran

su 3 litre, spor 20 dak step oğluşum bırakmadı bu kadar yapabildim

Kaptanım sütlaç diyet listemde haftada bir gün var zaten. O yüzden gönül rahatlığıyla yedim yoksa kaçamaksız gidiyor şimdilik, pazar günü akşam menüm hariç, bir gün önce çağırdılar misafirliğe, diyet yaptığımı da biliyorlardı ama sadece poğaça ve makarna salatası vardı maalesef. Öğle yemeği de yemeyince ikisinden de yedim, inşallah bir etki olmamıştır.

Yeni nick hayırlı olsun canım. Doğru bir karar almışsınız. İkinizde diyet yaparken çayın yanına birşeye ne gerek var. Sigaraya ben yokken herkes geri dönmüş, sen nesli sweet niye böyle bir şey yaptınız atın şunu artık. Ben o kadar sıkıntılı dönemim oldu ama geri dönmedim siz de bırakın Bile bile içmeyin şunu yaa.

Hoş geldin cadıcım, biz de seni özledik,buralardan kopmak pek yaramıyor işte. Spora da yazılmışsın fazla kilon yok zaten gider hepsi.

O kadar kötü durumdamıyız ki, evet giden gitti bundan sonra herkes kaçamakları bıraksın gerçekten. Buraya geliş amacımız kilo vermek, kaçamak arada olur tamam ama sürekli olunca kilo verme süresi de uzayıp gidiyor, takımın ortalamasını düşünelim. İsteyince hepimiz güzel kilolar verebiliyoruz. Ben diyet listemi buzdolabının kapısına bir de masa örtümün altına yerleştirdim sürekli gözümün önünde olsun diye. Musluğun yanına ve yine masa örtümün altına su içmeyi unutma diye yazdım yapıştırdım. Bir de eski zayıf resmimi buzdolabının kapısına koydum sürekli göreyim diye. Bu şekilde elim başka bir şeye gitmiyor. Misafirliğe mecbur olmadıkça gitmemeyi düşünüyorum bir süreliğine. Bu arada ben davet ederim en azından ikram diye bir sıkıntım olmaz. Böyle bir ay gitsin bakalım ne olacak. Karar almak kolay ama bunu faaliyete geçirmek için de çaba gerekiyor. Ufak tefek detaylar o kadar işe yarıyor ki. Ben inanıyorum ki bütün arkadaşlar bu haftadan itibaren ellerinden geleni yapacaklar ve güzel sonuçlar alacağız.

O kadar çok geçmiş birikmiş ki hızlı hızlı geçtim artık ne yapayım
Bu haftaki menüleri de yazayım

pazartesi
sabah
2 susamsız simit
1 bardak yeşilçay
kahvaltıyı evde yapamadım acil çıkmam gerekti iş yerinde yedim

Öğle 12:00
avuç içi kadar et
salata

Ara 15:30
2 hurma
1 bardak yeşilçay

Akşam 18:30
karnabahar ve yeşil mercimekle yaptığım sebze yemeği
salata

Ara : 20.00
yoğurt

su 3 litre, spor yok maalesef oğluşum izin vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…