- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
teşekkürler akşam telafi ettim ama ne acıktım bee dün gece zor uyudum yeminle ama yılmadım yemedim atıştırmadımafiyet olsun canım akşam telafi etmişsin bak ne güzel
Teleona kavustum sukur 500tl ekran degistitdiler yenilere baktim 2000 den asa benzer bisi yoktu kulkancam artik bunu bozulasiya kadarNeslim hem gecmiş olsun hem kolay gelsin cnm,işini halledip gelirsin hakkaten telefon net olmadan olmuyo garıp hissediliyor alısmısız,özlendinn:))
Cok gec 500tl ye ekran degistirdim cnm bilseydim keskeSelamün Aleküm kızlarrrrrrrr
Sabahtan beri internette sorun vardı şükür düzeldi
Cumartesi gecesinden beri bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Nasıl yorulduysam Cumartesi günü resmen ölü gibi uyumuşumSAbah kafamı kaldıramadım resmen pestilim çıkmış
TAbi dün biraz değil baya geç uyanınca kahvaltı etmemiz 11i bulduondan sonrada hadi biraz iş yap birazda kızlarla ilgilen derken oldu saat 17:00 Eşimde bir gün evvel Annesine yemeğe geleceğimizi söyleyince hadiiii giyinip oraya gittik Akşam yemeğinden sonrada bir üst kattaki Teyze Kızına gittik ailecek tabi eve gelmemiz 11 buçuğu bulunca anında üzerimi değiştirip yattım
Bu hafta sonu cidden beni çok yordu ama artık bir iki günde ancak kendime gelirim
Canım telefonunu Pirinç kutuna göm ( pilini ayırdıktan sonra tabi )
24 saat pirinçin içinde bekletirsen içindeki nemi çeker ve önceki gibi gayet güzel çalışır
Geçmiş olsun canım
teşekkürler akşam telafi ettim ama ne acıktım bee dün gece zor uyudum yeminle ama yılmadım yemedim atıştırmadım
Teleona kavustum sukur 500tl ekran degistitdiler yenilere baktim 2000 den asa benzer bisi yoktu kulkancam artik bunu bozulasiya kadar
keşke bir bardak daha ayran içseydinteşekkürler akşam telafi ettim ama ne acıktım bee dün gece zor uyudum yeminle ama yılmadım yemedim atıştırmadım
merhaba, 3-4 haftadır buradayım. yeni sayılırım evet :)mrb cnm yenısın sanırım hg
anammmmerhaba, 3-4 haftadır buradayım. yeni sayılırım evet :)
Kaptanım sütlaç diyet listemde haftada bir gün var zaten. O yüzden gönül rahatlığıyla yedimİyi akşamlar meleklerimmm
sütlaç nedense gözüme battı makresimplanladığın gibi gittiyse harika bir menü cnm
Bugün tam karşılaştık kapı çaldı makresim şansGit tabii kuzum nerden ne gitmiş öğrenmen daha iyi olur cnm
Tabiki olacak tatlım ilk 3 önemli özellikle sarı kartların silinmesi açısından
Teşekkürler bitanem gayet güzel olmuş Efser bu hafta mesajdan muaftı kuzum
Deneme süresinde olduğun için mesaj sayın harika deryacım teşekkürler
Deneme süresinde olan arkadaşlarımızı da sayman gerekliydi kuzum sorun değil
derya saymış zaten +35
baldandane =29 ki kendisi pazar aramıza katıldı bence gayet güzel
sekerkiz67= 3şekercim deneme süresinde olduğun için sarı kart veremiyorum fakat takıma girmek için katılımına ve paylaşımına dikkat etmen gerekli kuzum
Afiyetolsun deryacım su yeterli içmişsindir umarımspor da rahatsızlığından dolayı yok ama menün gayet güzel tatlım
Slm bızdıkım o grip bir süre geçmez tatlım bünye zayıf düştüğü an sürekli yeniler malesef
Bızdıkım şimdi tekrar inceledim tüm haftaki menülerini akşam yediğin 2 şer hurma ve bir iki ez akşam yediğin elma harici bir şey göremedim hurmayı sabahları tüket canım meyveni de sabaha al akşam yeme bu hafta bakalım
Gayet güzel ama detoks için yanlış zaman sanki bızdıkım bünyen şu an zaten zayıf akşam çorba filan içseydin
Harikasın bülbülüm2 kare bittere ceza vermiyorum ben ama sen yine de yapmışsın
Yeni nick hayırlı olsun canım. Doğru bir karar almışsınız. İkinizde diyet yaparken çayın yanına birşeye ne gerek var. Sigaraya ben yokken herkes geri dönmüş, sen nesli sweet niye böyle bir şey yaptınız atın şunu artık. Ben o kadar sıkıntılı dönemim oldu ama geri dönmedim siz de bırakın Bile bile içmeyin şunu yaa.sweetim boğazıma hakim olmayı öğrendiğim anda burdayım inşallah. son bir sigaram kaldı onuda içince vedalaşacam bu illetle. zararın neresinden dönersem kardır. bu dönemde boğazıma hakim olamam gibi geliyor. atlatayım hemen burayım. ebwamla da büyük karar aldık artık bir araya geldiğimizde de asla çayın yanına bişe yapmicaz. bu da birbirimize büük motivasyon sağlayacak diye düşünüyoruz.
Hoş geldin cadıcım, biz de seni özledik,buralardan kopmak pek yaramıyor işte. Spora da yazılmışsın fazla kilon yok zaten gider hepsi.ivit bu sefer bende çok kararlıyım ..
bi mezuniyet sonrası aldığım kilolar 4-5 kilo kadar oldu
onları destekle ve mecburiyet hissi oluşturarak vermek istedim tekrardan
spor merkezine de yazıldım
hem pilates hem fitness yapıyorum haftanın 6 gün salondayım
sabahlarıda kendim pilates yapıyorum
sıklaşmak ve zinde kalmayı daha hızlı hale getirmek istiyorum
sizleri de özledim ve çok seviyorum
O kadar kötü durumdamıyız ki, evet giden gitti bundan sonra herkes kaçamakları bıraksın gerçekten. Buraya geliş amacımız kilo vermek, kaçamak arada olur tamam ama sürekli olunca kilo verme süresi de uzayıp gidiyor, takımın ortalamasını düşünelim. İsteyince hepimiz güzel kilolar verebiliyoruz. Ben diyet listemi buzdolabının kapısına bir de masa örtümün altına yerleştirdim sürekli gözümün önünde olsun diye. Musluğun yanına ve yine masa örtümün altına su içmeyi unutma diye yazdım yapıştırdım. Bir de eski zayıf resmimi buzdolabının kapısına koydum sürekli göreyim diye. Bu şekilde elim başka bir şeye gitmiyor. Misafirliğe mecbur olmadıkça gitmemeyi düşünüyorum bir süreliğine. Bu arada ben davet ederim en azından ikram diye bir sıkıntım olmaz. Böyle bir ay gitsin bakalım ne olacak. Karar almak kolay ama bunu faaliyete geçirmek için de çaba gerekiyor. Ufak tefek detaylar o kadar işe yarıyor ki. Ben inanıyorum ki bütün arkadaşlar bu haftadan itibaren ellerinden geleni yapacaklar ve güzel sonuçlar alacağız.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-104#post-40065947
Bu haftanın analizini yaparsak 10. olduk meleklerim
8 haftalık dönem bitti 4. notamızı da aldığımız için 2 sarı kartımız olmuş oldu ve ceza olarak 4 hafta genel sıralama listesini biz hazırlayacağız
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-10#post-40084865
ceza durumumuzu üstteki linkten görebilirsiniz dayağı hakettik hakikaten
6, Takım olarak yeni analiz döneminde karne notumuz 30 civarı olacak ve yine sınıfta kaldık demektir
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-karar-defteri.154953/page-17#post-40084969
Bu linkten de cezalarımızın tarihlerini görebilirsiniz ilk hafta ben sonrasında sırayla @gel_pcpcRengarenkNesli ve @Bulbul-e Bismil bu 4 haftaki sıralamaları paylaşacağız
Bu dönemi unutalım meleklerimm yeni döneme konsantre oluyoruz
Yeni dönem bu hafta başlıyor umarım bizler de hiç nota almadan 8 haftalık yeni etap dönemini başarıyla atlatırız .
Lütfen kendinize haftalık ve aylık ulaşılabilir hedefler belirleyin az veya çok ama lütfen hedefinize ulaşmak için kendinizi zorlayın.
Takım içi gidişatımızı düzeltmek için fikirleriniz veya benim yapmamı istediğiniz herhangi birşey varsa lütfen paylaşın.Genel olarak gördüğüm bir konuyu da belirtmek isterim birbirinizin menülerini lütfen inceleyin iyi veya kötü yorum yapmanız çok önemli çoğunluğunuz bu konuyu biraz ihmal ediyor bizler motivasyon ve destek için burdayız unutmayın.Bazen benim gözümden kaçabilir sizler farkedersiniz lütfen birbirinizi uyarın.Sonuçta hiçbirimiz diyetisyen değiliz gerçi onları 10 a katlarız o ayrısadece kendi tecrübelerimizi paylaşıyoruz
Hepinize güveniyorum birlikte başaracağımıza eminim
7 ve 13. maddeler dışında hepsini yaşadım canım.iyi akşamlar güzellerim buna bir göz atın derim bakalım biz kaçını yaşayacağız
http://onedio.com/haber/kisa-surede-asiri-kilo-verenlerin-cok-iyi-bildigi-13-sey-473520
Yaa yaa :) sen son bir haftadır geliyorsun tekrardan sanırım. Yeni yeni görmeye başladım ben de seni.anammmben yoktum buralarda da ondan bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?