- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
teşekkür ederim şekerimafiyet olsun canım öğlen ki kurabiyeni de akşam telefi etmişsin
evet canım meyve suyu yerine meyvenin kendisini tercih etmeliyiz zaten hazır olduğu için o tamamen cısssteşekkür ederim şekerim
evet kurabiylerde minnak minaktı
öğrenmek istediğim bişi var cappy parçacıklı meyve suyuda cıss dı dimi
ay eşimde evde yokevet canım meyve suyu yerine meyvenin kendisini tercih etmeliyiz zaten hazır olduğu için o tamamen cısss
eğer içiceksen en azından sabah tüket ki daha kolay tolere et benceay eşimde evde yok
gelen gidende yok
onu tüketmek lazım nasıl yapsak ki
,bugün ki menüm
sabah: kalkar kalkmaz 500 ml su
9:00 kiraz sapı ve form çayı
10:00 karatay kahvaltısı
ara: 14:30 bir kupa sütlü kahve
akşam: 18:00 iki kaşık nohut yemeği, 4-5 köfte, yoğurt, bir havuç
su: şuan 2 lt ama en az yarım lt daha içerim yatmadan
spor: 45 dkyürüyüş. gerçi köpücükle birlikte çıktığım için bir kısmı koşu oldu kedi gördümü unutuyor beni hatta en son boş bulundum zinciri tek elimdeydi eşşek, kedi kovalıycam diye koşunca benim bel gitti
haklısın canımeğer içiceksen en azından sabah tüket ki daha kolay tolere et bence
sade kahve içemiyorum ben bide tansiyonum düşük olduğu için süte sadece yarım çay kaşığı kadar kahve atıyorum yani daha çok süt içmiş oluyorum ama tek zevkim o,
canım kahveni sütsüz içsen senin için çok daha faydalı olacak
kırmızı et köfte gibi yiyeceklerin yanında yoğurt yeme bence aldığın demiri protein öldürüyor
her sabah ve akşam köpüşle dışarı çıkmak kadar keyifli bişi yok
şimdi bana da müsade dışarı çıkmayı bekleyen köpüşümün isteğini yerine getireyim
yavaş yavaş alışman dileğiylesade kahve içemiyorum ben bide tansiyonum düşük olduğu için süte sadece yarım çay kaşığı kadar kahve atıyorum yani daha çok süt içmiş oluyorum ama tek zevkim oevet yoğurt konusunu daha evvel kaptancığım da demişti ama ona da bir amam var yoğurtsuz midem bulanıyor
iyi gezmeler cadıcım size
canım sporun iyi suyu güzel içmişsin akşamda sadece ayran bence cezadan yırtarsın zaten akşam telafi etmişsin ama bakalım kaptan ne diyecekpazartesi günü menüm
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
7:30 8:50 arası yürüyüş bugün ki yürüyüşü öğleden sonra davete gideceğim için bira fazla tuttum 9 km
9:00 kahvaltı: veeeee been karatay kahvaltısı yaptım sıfır ekmek tükettim ceviz peynir yumurta ve yeşilliklerle mükemmel bir kahvaltı yaptım.
davete kadar ağzım lokma koymadım sadece su
15:30 öğle:yani menüdekileri yazmayayım ama ikramlarda masum pekte bişey yoktu.genel itibari ile azar azar alarak yedim.(cezam neyse hazırım)
akşam:bir büyük bardak ayran
2,5 lt su sabahkinden hariç
umudum o yönde ama bakalım neler olcakcanım sporun iyi suyu güzel içmişsin akşamda sadece ayran bence cezadan yırtarsın zaten akşam telafi etmişsin ama bakalım kaptan ne diyecek
Hoşgeldin bızdıkım bir de böyle deneyelim kuzum meyveni sabah yiyebilirsin .Ne demek tatlım rica ederim ilgilenmek için burdayımmenülerin süper kuru kayısı sabaha yakışmış İyi dersler kuzum
Geldim ama konuşmak nasip olmadı tatlım bir gidiyorum bir geliyorumiyiyim bitanem bugünümüze şükür sen de biraz toparlanmışsın çok sevindim canım
Tekrar başarmamanız için bir neden yok
ben çok acıkırsam ayran içiyorum canım tavsiye ederimşu saatte acıktım yaaanaapcam ki
Geçmiş olsun. Hastalık döneminde beslenmene dikkat etmen lazım cnm. Yoksa uzun sürüyor iyileşmek.
Menülerin zayıf cnm. Daha çok meyve ve baklagil yemen lazım hasta olduğun için. Önce iyileşmen önemli.
kızlar kaçgundur gelemedim telefoncuda tamirde kaldı sabah belli olcak ekran gitmiş sanırım ama telefon kasası çalışıyo dediler. işin aksisi cuma ofis taşıdık henuz orasıda yerleşmedi pc ler kurulmadı net bağlanmadı bide telefon gitti bugun salak gibi dolandım netsizlik ne acip bişimiş insan çıplak kalıyo. sizi fena özledim. neyse canım beni affedin elimde olmadan gelemiyorum telefon çalışmazsa yarın oburgun yeni bişi bakıcam olmadı. kendinize ii bakın
biz de seni özledik, çabuk gelll :)kızlar kaçgundur gelemedim telefoncuda tamirde kaldı sabah belli olcak ekran gitmiş sanırım ama telefon kasası çalışıyo dediler. işin aksisi cuma ofis taşıdık henuz orasıda yerleşmedi pc ler kurulmadı net bağlanmadı bide telefon gitti bugun salak gibi dolandım netsizlik ne acip bişimiş insan çıplak kalıyo. sizi fena özledim. neyse canım beni affedin elimde olmadan gelemiyorum telefon çalışmazsa yarın oburgun yeni bişi bakıcam olmadı. kendinize ii bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?