Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaa dün ki menümü yazmayı unutmuşum
sabah: kalkar kalkmaz 500 ml su
karatay kahvaltısı
öğle: dışarıdaydım bu bardakta mısır satıyorlar ya onun küçüğünden yedim eve geldikten sonrada bir bardak sütlü kahve içtim
akşam: bir tabak kıymalı nohut, bir kase yoğurt
galiba nohut beni acıktırdı gece de küçük bir bardak ayran içtim
su: 2 lt

bugün ki menüm
sabah: kalkar kalkmaz 500 ml su
9:00 kiraz sapı ve form çayı
10:00 karatay kahvaltısı
ara: 14:30 bir kupa sütlü kahve
akşam: 18:00 iki kaşık nohut yemeği, 4-5 köfte, yoğurt, bir havuç
su: şuan 2 lt ama en az yarım lt daha içerim yatmadan
spor: 45 dkyürüyüş. gerçi köpücükle birlikte çıktığım için bir kısmı koşu oldu kedi gördümü unutuyor beni hatta en son boş bulundum zinciri tek elimdeydi eşşek, kedi kovalıycam diye koşunca benim bel gitti

,

canım kahveni sütsüz içsen senin için çok daha faydalı olacak
kırmızı et köfte gibi yiyeceklerin yanında yoğurt yeme bence aldığın demiri protein öldürüyor

her sabah ve akşam köpüşle dışarı çıkmak kadar keyifli bişi yok
şimdi bana da müsade dışarı çıkmayı bekleyen köpüşümün isteğini yerine getireyim

sade kahve içemiyorum ben bide tansiyonum düşük olduğu için süte sadece yarım çay kaşığı kadar kahve atıyorum yani daha çok süt içmiş oluyorum ama tek zevkim o evet yoğurt konusunu daha evvel kaptancığım da demişti ama ona da bir amam var yoğurtsuz midem bulanıyor
iyi gezmeler cadıcım size

yavaş yavaş alışman dileğiyle
geldik biz çok yağmur vardı

pazartesi günü menüm
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
7:30 8:50 arası yürüyüş bugün ki yürüyüşü öğleden sonra davete gideceğim için bira fazla tuttum 9 km
9:00 kahvaltı: veeeee been karatay kahvaltısı yaptım sıfır ekmek tükettim ceviz peynir yumurta ve yeşilliklerle mükemmel bir kahvaltı yaptım.
davete kadar ağzım lokma koymadım sadece su
15:30 öğle:yani menüdekileri yazmayayım ama ikramlarda masum pekte bişey yoktu.genel itibari ile azar azar alarak yedim.(cezam neyse hazırım)
akşam:bir büyük bardak ayran
2,5 lt su sabahkinden hariç

canım sporun iyi suyu güzel içmişsin akşamda sadece ayran bence cezadan yırtarsın zaten akşam telafi etmişsin ama bakalım kaptan ne diyecek

sabah yiyorum kaptanım inş bu hafta 73ü görücem çok hırslandım

şu saatte acıktım yaaa naapcam ki
ben çok acıkırsam ayran içiyorum canım tavsiye ederim

teşekkürler iyileştim artık :)
ben hastayken hiç bişi yiyemem onlar zorla yediklerimdi :) haklısın canım dikat edicem saol

afiyet olsun :)

selamlar
çok yoğunum herkesin menülerine baktım ama yorum yapamıycam hiç vaktim yok kızlar ödevler bekler
afiyet olsun hepimize bu hafta iyi sonuç alırız inş
menümü yazıp kaçıyorum
Sabah:2 yumurta haşlanmış ,5 minik domates,2 ceviz,2 kuru kayısı
Akşam:Tavuk,salata,ayran
spor:1.5 saat yürüyüş
iyi akşamlar herkese öpüldünüzz

kızlar kaçgundur gelemedim telefoncuda tamirde kaldı sabah belli olcak ekran gitmiş sanırım ama telefon kasası çalışıyo dediler. işin aksisi cuma ofis taşıdık henuz orasıda yerleşmedi pc ler kurulmadı net bağlanmadı bide telefon gitti bugun salak gibi dolandım netsizlik ne acip bişimiş insan çıplak kalıyo. sizi fena özledim. neyse canım beni affedin elimde olmadan gelemiyorum telefon çalışmazsa yarın oburgun yeni bişi bakıcam olmadı. kendinize ii bakın

Canım keşke tamire vermeden bir 24 saat pirince gömseydin telefonunu
İnan çok işe yarıyor hatta benim büyük cadı ufakken eşimin yeni telefonunu akvaryuma düşürmüştü ve cadı 10 dakika sonra telepon telepon diye bizi akvaryumun başına çekelemişti ve biz telefon mefta oldu diye düşünürken bir iki gün önce TVde gördüğüm bu yöntemi uyguladık hani olmazsa mecbur yenisini alacağız denemekte fayda var diye ve pili makineden ayırıp ikisinide bir kase pirince gömdük tam 15 saat falan bıraktık biz hatta ve inan ilk günki gibi çalışıyordu ve ondan sonra senelercede o telefonu eşim kullandı hatta şu anda Annem kullanıyor o telefonu

biz de seni özledik, çabuk gelll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…