Neslim hem gecmiş olsun hem kolay gelsin cnm,işini halledip gelirsin hakkaten telefon net olmadan olmuyo garıp hissediliyor alısmısız,özlendinn:))kızlar kaçgundur gelemedim telefoncuda tamirde kaldı sabah belli olcak ekran gitmiş sanırım ama telefon kasası çalışıyo dediler. işin aksisi cuma ofis taşıdık henuz orasıda yerleşmedi pc ler kurulmadı net bağlanmadı bide telefon gitti bugun salak gibi dolandım netsizlik ne acip bişimiş insan çıplak kalıyo. sizi fena özledim. neyse canım beni affedin elimde olmadan gelemiyorum telefon çalışmazsa yarın oburgun yeni bişi bakıcam olmadı. kendinize ii bakın
Offf Bülbülüm bu aksamda hatta gece bı dilim kızarmış ekmek yedim,güya kararlıyım, can sıkkınlıgımı etkiliyor bilemedim ama bahane olamaz tabi zaman geciyo yaz geliyoo kadarcık sayılmaz ki canım
Ahh bu gece atıştırmaları :) ben de de çok oluyordu bu ama artık yapmamaya çalışıyorum. Akşam gece acıkmayacak şekilde yersen bence o atıştırmalar son bulur. Balıktan sonra acıkman normal.Dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam balık salata
1 Türk kahvesi,1 biberiye,1 maden suyu
Aksam 22.30 gibi bi dilim kızarmış ekmek,cok Minicik yerli muz
günaydın kızlarrr :) Nasılsınız bugün, yoksa hala uyuyor musunuz?
pazartesi günü menüm
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
7:30 8:50 arası yürüyüş bugün ki yürüyüşü öğleden sonra davete gideceğim için bira fazla tuttum 9 km
9:00 kahvaltı: veeeee been karatay kahvaltısı yaptım sıfır ekmek tükettim ceviz peynir yumurta ve yeşilliklerle mükemmel bir kahvaltı yaptım.
davete kadar ağzım lokma koymadım sadece su
15:30 öğle:yani menüdekileri yazmayayım ama ikramlarda masum pekte bişey yoktu.genel itibari ile azar azar alarak yedim.(cezam neyse hazırım)
akşam:bir büyük bardak ayran
2,5 lt su sabahkinden hariç
selamlar
çok yoğunum herkesin menülerine baktım ama yorum yapamıycam hiç vaktim yok kızlar ödevler bekler
afiyet olsun hepimize bu hafta iyi sonuç alırız inş
menümü yazıp kaçıyorum
Sabah:2 yumurta haşlanmış ,5 minik domates,2 ceviz,2 kuru kayısı
Akşam:Tavuk,salata,ayran
spor:1.5 saat yürüyüş
iyi akşamlar herkese öpüldünüzz
kızlar kaçgundur gelemedim telefoncuda tamirde kaldı sabah belli olcak ekran gitmiş sanırım ama telefon kasası çalışıyo dediler. işin aksisi cuma ofis taşıdık henuz orasıda yerleşmedi pc ler kurulmadı net bağlanmadı bide telefon gitti bugun salak gibi dolandım netsizlik ne acip bişimiş insan çıplak kalıyo. sizi fena özledim. neyse canım beni affedin elimde olmadan gelemiyorum telefon çalışmazsa yarın oburgun yeni bişi bakıcam olmadı. kendinize ii bakın
Dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam balık salata
1 Türk kahvesi,1 biberiye,1 maden suyu
Aksam 22.30 gibi bi dilim kızarmış ekmek,cok Minicik yerli muz
Günaydın kızlar.
Yine ayın son haftası ve yine deli eden bir yoğunluk başladı.
Dün ki menüm
Sabah haşlanmış yumurta, peynir ve zeytin
Öğlen yarım piliç çevirme, 2 yk bulgur pilavı ve ayran
Akşam tavuk suyu çorba ve pırasa
ohhh afiyet olsun. Umarım güzel güzel kilolar veririz. 3 gün kaldı. Ben de heyecanlıyım :)Günaydın
Çok şükür bugün çok dinç uyandımBirazdan keyif kahvemi içip hemen spora veriyorum kendimi
Cumaya göre 100 gr ekside olmanın mutluğu ile akşama kadar artık kımıl kımıl olurum( reglm yakın ve bu hafta eksi de görürsem benden mutlusu yok )
menün güzel beğendim ve kıskandım:)Günaydın kızlar.
Yine ayın son haftası ve yine deli eden bir yoğunluk başladı.
Dün ki menüm
Sabah haşlanmış yumurta, peynir ve zeytin
Öğlen yarım piliç çevirme, 2 yk bulgur pilavı ve ayran
Akşam tavuk suyu çorba ve pırasa
Selammm :)slm kısçelerrr
mrb cnm yenısın sanırım hgohhh afiyet olsun. Umarım güzel güzel kilolar veririz. 3 gün kaldı. Ben de heyecanlıyım :)
menün güzel beğendim ve kıskandım:)
Selammm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?