Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar bugünkü menümü yazıyorum.
kahvaltı: domates,salatalık, peynirli sandviç
öğle: 2 kaşık bulgur pilavı, ciğer
akşam: ıspanaklı kiş mi ne öyle bişey yedim acelem olduğu için ama çıkardım 1 saat sonra.
Su 1 litre.
spor eve çok geç geldim. yapamadım. Ama yarın başlayacağım söz verdim kendime.

Neslim hem gecmiş olsun hem kolay gelsin cnm,işini halledip gelirsin hakkaten telefon net olmadan olmuyo garıp hissediliyor alısmısız,özlendinn:))

Dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam balık salata
1 Türk kahvesi,1 biberiye,1 maden suyu
Aksam 22.30 gibi bi dilim kızarmış ekmek,cok Minicik yerli muz
Ahh bu gece atıştırmaları :) ben de de çok oluyordu bu ama artık yapmamaya çalışıyorum. Akşam gece acıkmayacak şekilde yersen bence o atıştırmalar son bulur. Balıktan sonra acıkman normal.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah şükür erkenden ve dinç bir şekilde uyandım bugün
Kahvaltımıda yaptım çok şükür ve bir saat sonrada inşallah sporumuda yapacağım

Öğleden sonrada doktora gidiceğiz kızlarla ( malum büyük kızın emar sonucunu doktora soracağız )
İnşallah önemli birşey yoktur

Küçük kuzumda uyurken birazdan keyif kahvemide içeyim sonra biraz salonu toplamam lazım sağ olsun küçük cadı dün gece geç saatte yine oyuncaklarını saçtı bende uykum gelince bıraktım öyle

günaydın kızlarrr :) Nasılsınız bugün, yoksa hala uyuyor musunuz?

Günaydın
Çok şükür bugün çok dinç uyandım Birazdan keyif kahvemi içip hemen spora veriyorum kendimi
Cumaya göre 100 gr ekside olmanın mutluğu ile akşama kadar artık kımıl kımıl olurum ( reglm yakın ve bu hafta eksi de görürsem benden mutlusu yok )

Günaydın kızlar.

Yine ayın son haftası ve yine deli eden bir yoğunluk başladı.
Dün ki menüm
Sabah haşlanmış yumurta, peynir ve zeytin
Öğlen yarım piliç çevirme, 2 yk bulgur pilavı ve ayran
Akşam tavuk suyu çorba ve pırasa

afiyet olsun canım akşam telafi etmişsin bak ne güzel

harikasın canımmm

çabuk gel çok özlendinnn

afiyet olsun canımmm, dengeli bi gün olmuş

ohhh afiyet olsun. Umarım güzel güzel kilolar veririz. 3 gün kaldı. Ben de heyecanlıyım :)

menün güzel beğendim ve kıskandım:)

slm kısçelerrr
Selammm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…