- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
ablamla benim aramda da 11 yaş var öyle olunca abla biraz anne gibi oluyor ister istemez ablanın biraz oteritesi oluyor küçükte bunu kabul etmek istemezse film kopar tabi. ben ufakken bizde çok çekişirmişiz ablamla ama sonra can ciğer olduk birazda annemin etkisiyle benim sorumluluğumu tamamen ablama bıraktı yada bırakmış gibi yaptıSağ olasın canım
Evet canım ikiside kız biri 15 yaşına girecek diğeride 5 yaşına ama tabi ufaklık tam bir kocakarıablası daha anakarnında ergenliğe girmiş bu diyor
Aman maşallah doktordan geldiğimizden beri hiç kavga etmediler ( ki normalde her yarım saat arayla en geç saat başı çığlıklar havada uçuşurdu)
Doktorla konuşmakta iyi geldi sanırım büyükde sakinledi hatta doktor ufaklığıda tembihlediğinden beri bulaşmadı ablasına ( hep diyordum zaten ben eşşek osurtuyorum beni dinleyen yok diyekadın bir kere söyledi ikiside şimdilik uyuyor )
Aslında birbirlerini çok seviyorlar ama arada 10 yaş olunca sorun oluyor tabi doğal olarak ( ki ablası inan benden fazla ilgilenmiştir kardeşi ilk doğduğunda )
Geçen kızdım bağırdım konuşmayacaksınız birbirinizle madem anlaşamıyorsunuz diyebenden gizli barışmışlar odalarında bir geldiler öpüşüp koklaşıyorlar biz barıştık diye hoşuma gitti ama inatla hayır şimdide ben kabul etmiyorum uzak duracaksınız birbirinizden dedim tabi bana inat bütün gece dibdibeydiler tabi sabahsı yine çığlık çığlığa
Bakalım belki biraz sakinler yoksa ufaklıkta sinir hastası olacak ( sakin çocuk artık ablasıyla kavga ederken elini beline koyup ben sana gününü göstericeğim şimdi seni gebertmezsem diye üzerine saldırıyornormalde kedi gibi devamlı sırnaşsın )
Aslında cok atıştırmamış olmaz akşamları ama eşimden,bende gönüllüyüz tabi:) yemin etmeye başladım tekrar,Anca öle dururum bu dönemdeAhh bu gece atıştırmaları :) ben de de çok oluyordu bu ama artık yapmamaya çalışıyorum. Akşam gece acıkmayacak şekilde yersen bence o atıştırmalar son bulur. Balıktan sonra acıkman normal.
Tekrar yemine başladım deryaa,anca öle durcam :) bide bu dönem biraz iyi Değilim Sanki depresyonda gibiyim onun etkiside yok degilahhh be kuzum sende ben gibi yenilmişsin.. o ekmek olmayaymış
Sana tamamen KatılıyorumO kadar kötü durumdamıyız ki, evet giden gitti bundan sonra herkes kaçamakları bıraksın gerçekten. Buraya geliş amacımız kilo vermek, kaçamak arada olur tamam ama sürekli olunca kilo verme süresi de uzayıp gidiyor, takımın ortalamasını düşünelim. İsteyince hepimiz güzel kilolar verebiliyoruz. Ben diyet listemi buzdolabının kapısına bir de masa örtümün altına yerleştirdim sürekli gözümün önünde olsun diye. Musluğun yanına ve yine masa örtümün altına su içmeyi unutma diye yazdım yapıştırdım. Bir de eski zayıf resmimi buzdolabının kapısına koydum sürekli göreyim diye. Bu şekilde elim başka bir şeye gitmiyor. Misafirliğe mecbur olmadıkça gitmemeyi düşünüyorum bir süreliğine. Bu arada ben davet ederim en azından ikram diye bir sıkıntım olmaz. Böyle bir ay gitsin bakalım ne olacak. Karar almak kolay ama bunu faaliyete geçirmek için de çaba gerekiyor. Ufak tefek detaylar o kadar işe yarıyor ki. Ben inanıyorum ki bütün arkadaşlar bu haftadan itibaren ellerinden geleni yapacaklar ve güzel sonuçlar alacağız.
Bağımsız ayakta durup iki üç adım atıyo sonra yere gömülsede Yüzündeki sevinci bi göroyyy yerim ben onu ne tatlıdır şimdi o
lahana çorbam ve benden herkese günaydınlaarrrr :)
Evet cnm bır haftadır gelıyorum ızınlıydımYaa yaa :) sen son bir haftadır geliyorsun tekrardan sanırım. Yeni yeni görmeye başladım ben de seni.
Ohhh gazan mübarek olsun canım
Valla ben bir kere denemiştim nedense ağır geldi yapamadımbirde o dönem sebzeylede aram yoktu ( 6 sene evvel falan )
İnşallah çok çok güzel bir sonuç alırsın cuma günü
günaydın canımgunaydın kısçelerrrrrr... amman brehhh deryalar deryalar...
başladım gitti kızlar bugün lahana çorbasına bakalım ne olacak bol acılı ve şimdilik tadı enfesssss ben mercimek çorbasına bile brokoli lahana atarım çoğunlukla... tabi bu daha başlangıç herkes bir kaç gün sonra tiksindiğini söylüyor ama bence öyle bir kokusu yok... ayyy çok heyecanlıyım.... ama bayağı bi acı olmuş sanki...
dünkü sağlıklı menümü yazayım
sabah : kkk
öğle : fırında tavuk but (derisiz), ayran, salata
akşam : kabak yemeği ve yoğurt
ayyy sağol canım, ben zaten lahanayı çok severim ama şimdi bu kadar acı oluşu ürküttü malum hemoroidddama olsun en kötü bi ölçü daha yapar ikisini karışıtırırım :))) vazgeçmek yok nedense pek bi hevesliyim inanıyorum güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?