Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ablamla benim aramda da 11 yaş var öyle olunca abla biraz anne gibi oluyor ister istemez ablanın biraz oteritesi oluyor küçükte bunu kabul etmek istemezse film kopar tabi. ben ufakken bizde çok çekişirmişiz ablamla ama sonra can ciğer olduk birazda annemin etkisiyle benim sorumluluğumu tamamen ablama bıraktı yada bırakmış gibi yaptı ben oynamaya çıkarken bile ablamdan izin alırdım ilkokulda düşük not alsam annem banane seni ablan çalıştırıyor git ona ver hesabını derdi. abla candır ufaklık daha çok küçük anlar ablasının değerini sonra benim gibi dizinin dibinden ayrılamaz olur

salı günü menü progam
kalkar kalkmaz 2 bardak su
08:30 sabah karatay kahvaltısı kahvaltıdan 1 saat sonra süt ile 3 küçük parça bitter çikolata yedim(neden yedim bilmiyorum ama ihtiyaç hissetim)
13:00 öğle:nohut yemeği 1 tabak
19:15 akşam:çaya misafirim geliyodu ikram hazırladım ve yoğurtlu kabaklı havuçlu bi salata yaptıydım ondan bir küçük kase yedim.ve bir dilim tatlı
2,5 lt su

Ahh bu gece atıştırmaları :) ben de de çok oluyordu bu ama artık yapmamaya çalışıyorum. Akşam gece acıkmayacak şekilde yersen bence o atıştırmalar son bulur. Balıktan sonra acıkman normal.
Aslında cok atıştırmamış olmaz akşamları ama eşimden,bende gönüllüyüz tabi:) yemin etmeye başladım tekrar,Anca öle dururum bu dönemde

Sana tamamen Katılıyorumhem kendimiz hem takımımız icin silkelenip kendimize gelmemiz gerek
Kendi adıma bi kaç hafta iyi gittim sonra regl,İsveç,şimdi de kafa bozuklugu gibi bişi derken saldım cayıra...
Misafir olayını Bambaşka zaten,Gündüz oturmama yaptıgım çeşit sayısı aksam oturmalarından daha az,dahada ben millete göre az yapıyorum 6-7 çeşit yapıyorum,arkadaşlar en az 8-10 çeşit yapıyorlar ek tabaklar gelıyor Allah tan tatlıyı sevmiyorumda kımse Gönül koymuyo,digerlerindede Yüzüm yoktur anca yanına yapılan herhangıbır salata ve ya kısırı yerim Keşke böle adet yada alışkanlığımız olmasa

oyyy yerim ben onu ne tatlıdır şimdi o
Bağımsız ayakta durup iki üç adım atıyo sonra yere gömülsede Yüzündeki sevinci bi gör
Tabi o Büyüdükçe benim işler zorlaşıyor ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş:)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrr

Umarım bugünde hepimiz için bol hareketli ama az kalorili bir gün olur
Çok şükür beslenme süper gidiyor eee hareket deseniz fazlasıyla var

Yine Cumayı iple çekiyorum
İnşallah hepimiz çok güzel bildirimler yaparız

Bu arada Cumartesi Akşamı benim çakma elti gençler bir araya gelelim dedi
Bütün kuzenler bu kez onun evinde toplanacağız ( ilk bende toplanmıştık sonradanda diğer bir kuzende şimdide o ağırlamak istiyor )

Mutlaka şimdi çayın yanına bir sürü şey yapacaktır eminim ama kesin kararlıyım bana şekersiz çay ve kahveden başka birşey olmayacak
Okadar emek veriyorum heba olmasın

lahana çorbam ve benden herkese günaydınlaarrrr :)

Ohhh gazan mübarek olsun canım
Valla ben bir kere denemiştim nedense ağır geldi yapamadım birde o dönem sebzeylede aram yoktu ( 6 sene evvel falan )
İnşallah çok çok güzel bir sonuç alırsın cuma günü

başladım gitti kızlar bugün lahana çorbasına bakalım ne olacak bol acılı ve şimdilik tadı enfesssss ben mercimek çorbasına bile brokoli lahana atarım çoğunlukla... tabi bu daha başlangıç herkes bir kaç gün sonra tiksindiğini söylüyor ama bence öyle bir kokusu yok... ayyy çok heyecanlıyım.... ama bayağı bi acı olmuş sanki...

dünkü sağlıklı menümü yazayım

sabah : kkk
öğle : fırında tavuk but (derisiz), ayran, salata
akşam : kabak yemeği ve yoğurt

ayyy sağol canım, ben zaten lahanayı çok severim ama şimdi bu kadar acı oluşu ürküttü malum hemoroiddd ama olsun en kötü bi ölçü daha yapar ikisini karışıtırırım :))) vazgeçmek yok nedense pek bi hevesliyim inanıyorum güzel olacak

Canım inşallah çok güzel karşılık alırsın ve severek içmeye devam edersin
Bu arada senin yaptığının tarifi nasıl acaba benim geçmişte yaptığımdan farklı mı diye merak ettim

Aman inşallah öyle bir sorun yaşamazsın
İnşallllllllllaaaaaaaaahhhhh çok güzel sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…