Kızlar bugün çok kötü şeyler yedim, ama akşam ne olursa olsun yemek yemeyeceğim(en fazla 1 yeşil elma yerim) ve spor yapıp bunu telafi edeceğim ama yine babam geliyor ya, onun yanında öyle squat, leslie gibi şeyler yapamıyorumerken giderse belki yapabilirim :) bakalım artık.
Cok gec 500tl ye ekran degistirdim cnm bilseydim keske
hoşbuldum cicimHoş geldin cadıcım, biz de seni özledik,buralardan kopmak pek yaramıyor işte. Spora da yazılmışsın fazla kilon yok zaten gider hepsi.
aynen yaz geliyor hayaller suya düşmesin toparlanmak lazımOfff Bülbülüm bu aksamda hatta gece bı dilim kızarmış ekmek yedim,güya kararlıyım, can sıkkınlıgımı etkiliyor bilemedim ama bahane olamaz tabi zaman geciyo yaz geliyo
oyyy yerim ben onu ne tatlıdır şimdi oIyi geceler kızlar,benim ufaklıktan gündüz giremiyorum,sürekli bumodda,kanepeye çıkmayı öğrendi gözümü kırpamıyorum...yarın görüşürz hepinize tatlı rüyalar
sağlık olsun ablam cana gelcene mala gelsin yine ucuz kurtarmışsın arkadaşımın telefonu gitti öyle suya pirinçdede beklettik ama fayda etmedi 1000 tl istediler tamirineTeleona kavustum sukur 500tl ekran degistitdiler yenilere baktim 2000 den asa benzer bisi yoktu kulkancam artik bunu bozulasiya kadar
ona ben de bi ara başlamayı düşünmüştüm çok güzel kilo verenler var onunla bakalım senin deneyimlerin nasıl olucakkızlar bende lahana çorbası denemek isityorum hem karatay dışı bişeyde yok içinde :)))))) bakalım bi hazırlıklarımı yapayım en az bir hafta deniycem diyorum kendime
çok şükür sağlığı yerindeymiş kızının inşallah bu vesileyle de hep iyi olur araları ikisi de kızdı diymi yavrularının şimdi birbirlerini yerler ama ilerde anlarlar değerleriniSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Gezenti ve bir okadar yorgun Oynakbaşı geldiiiiiiiii
Anam felaket yoruldum bugün ama çok şükür işlerimin çoğunu bitirebildim
Öğlen kız okuldan gelir gelmez kendidmizi sokağa attık doktor için ve tabi baya yoğun olduğu için beklemek zorunda kaldık
Şükürler olsun Emar sonucumuz temiz çıkmış yani kızımın baş ağrıları tamamen sinirsel
Oturup uzun uzun sohbet ettik birlikte, dikkat danıklığı ve tamamen strese bağlıymış sıkıntısı tabi küçük kuzunun bilmişlikleride sebep oluyormuş
Kızıma sinirlerini biraz gevşetecek bir ilaç versem içermisin diye sordu oda tamam dedi şükür
Tabi ufaklığıda aldı karşısına ve çok tatlı bir şekilde bak ablayı üzmüyoruz bundan sonra anlaştıkmı sonuçta ablanın hasta olmasını istemezsin dimi dedi ve ufaklıkta tamam söz üzmeyeceğim dedi
Hakikaten o saatten sonra maşallah bu saate kadar hiç tartışmadılar
Oradan gidip vesikalık çektirdim en acilindenonlar çıkana kadar koştur koştur az ötede bir dükkanda pasaportumun fotokopisini çektirdim Hemen Nufüs Müdürlüğüne geçtik oradan ama orası mahşer yeri gibi kalabalıktı şansıma hiç numara kalmamış ve memurlar bundan sonraki numarasızlara bakamıyacağız demişler
Tabi Oynakbaşı kafasına koyarda o işi halletmeden çıkarmı oradan
En tatlı halimle bayan Nufus Müdiresine yanaşıp; '' Hanımefendi numara kalmamış ama ne olur bir daha beni buraya sürüklemeyin '' diye kedi gibi bakınca hatun bekle bakalım vakit kalırsa dedi
O arada benden bir daha fotokopi falan isteyince resmen 2 dakikada koşarak belediyenin az ötesinde bir yerde fotokopi çektirmeye gittimMillet nasıl bakıyor ben koşturdukça ama neticede işimi hallettim önemli olanda oydu tabi sporda yapmış oldum o bahaneyle
Bir tek Vergidairesine gidip dilekçe vermem kaldı ama onuda ya yarın yada bir iki gün içinde hallederim ay bitmeden ki zaten oda 5 dakikalık iş
Tüh görür görmezde yazdım ama çıkmışsın hiçte aklıma gelmedi facedende yazmak
Neyse canınız sağ olsun canım ne yapalım artık bir dahakine aklınızda bulunur
İnşallah olmazda insanlık hali olursada çare hazır
çok şükür sağlığı yerindeymiş kızının inşallah bu vesileyle de hep iyi olur araları ikisi de kızdı diymi yavrularının şimdi birbirlerini yerler ama ilerde anlarlar değerlerini
[/QUOTE][TR][/tr]407,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-A1S2L3l4-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Bayilan bayilana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3-Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4-Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5-Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6-Charlessiz-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7-Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8-Ebwam[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9-Efser-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10-Heidi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11-Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12-Irem_özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13-Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]14-Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15-Oynakbaşı[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16-Rengarenknesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17-Saliha[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18-Şekerkız[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[/TR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?