Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

amiiinnnn canım inşallah ve daim olur kimisi hemen geri alıyosun diyo ama sonrasında sağlıklı ve düzgün beslenince geleceğini pek sanmıyorum bakalım görelim hep beraber...

tarif orta boy bi lahananın yarısı
2 soğan
2 yeşil biber
2-3 domates
3 4 yeşil soğan
1 demet maydanoz
karabiber
az tuz
yağsız et suyu yada tablet bulyon

önce soğanı az suyla kavurdum sonra biberleri doğradım onları ilave ettim, sonra doğranmış domates hepsini kendi suyuyla hafif öldürdüm lahanayı da aynı şekilde ince ince doğradım, maydanoz ve yeşil soğanlarıda ilave edip az daha çevirdim,
osnra suyunu koydum istünü kapatacak kadar, ben bir adet bulyon koydum ama bi dahakini onsuz deniycem
kaynatıp blendırdan çektim biraz daha kaynattım...

[/QUOTE]
Ben menu yazmadim cunki betbatim bu hafta napsam ya cozuttum iyiden (

Kizlar selam. Oyu buydu duzenim bozuldu eski ofisin ustunu emanet kullaniyoz oc miz yok ceoten idare ediyom. Ama duzen bizdum bu hafta ne hakt edicem beni paralayin koptum iyiden ya aglicam

yapma neslim yaaa, tartıyı düşün kuzum ne uğraşlarla geldin, hem sen çok kaçamak yapmazsın ki zaten toparlarsın sıkma canını bol bol su iç

Kizlar selam. Oyu buydu duzenim bozuldu eski ofisin ustunu emanet kullaniyoz oc miz yok ceoten idare ediyom. Ama duzen bizdum bu hafta ne hakt edicem beni paralayin koptum iyiden ya aglicam
slm... oy kuzum işin iş valla bu yıl senın taşınma yılın oldu heeee

pazar menum

suppeerrrr karatay kahvaltı haftasonları benım kahvaltılan supper oluyor malum h.içi çalısıyorum haftasonları menuler dolayısıyla super oluyor
3 ıncır

oglen yok
sadece sade turk kahvesı ıctım

aksam
tavugu sosladım guzelde marıne ettım fırına verdım
yogurt
salata

haftasonu spor yapmadım
ammaaaaa evı bastan asagı temızledım yerlerını degıstırdım falan

p.tesı menum
sabah
1 yumurta 1 muzlu karatay kahvaltısı

oglen
maalesef h.içi erkekn kalktıgımdan bır sure ara ogun yapıcam gıbı gorunuyor en azından 10 gun falan alısınca ıkı ogune donucem
1 muz 5 cevız
5 cıg kaju

aksam
taze fasulye
yogurt
turp
bızımkılere pılav yapmıstım ben yemedım

sabah 40 dk yuruyus

Leylacım ne yaptın böyle, kahvaltısız proteinsiz hiç olur mu. Bisküvi de neyin nesi su da içmemişsin. Özellikle de kahvaltıyı atlaman hiç doğru değil. Bisküvi yerine meyve salatası yapsaydın daha sağlıklı olurdu. Neyse artık olan oldu. Vücudun kıtlık moduna girerse kilo vermen durur o yüzden özellikle kahvaltıyı çok güçlü yapmalısın, su yarım litre çok az. Günde 12 bardak tüketmen gerek. Sana bir önerim var. Sabah yataktan kalkar kalkmaz 2 bardak su içsen sonra kahvaltıdan en az 10 dak sonra iki bardak daha içsen. Ve her öğünden en az 10 dak önce ve sonra ikişer bardak su içsen zaten aralarda başka içmene gerek kalmaz 12 bardak eder. Bu da günlük su ihtiyacını karşılar.

Neslim ne oldu yine, kaçamak yoktu hani. Çabuk toparlan cumaya ne kaldı. İki gün detoks raw birşeyler yap mutlaka, spor da mı yapmadın. İki gün dikkat edersen toparlasın mutlaka

dünkü menüm
sabah 7:30
1 kk beyaz peynir
1 ceviz
3 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak yeşilçay
1 dilim k.ekmeği

Ara 1 elma

Öğle 12:00
2 çatal et yemeğin içinden seçtim aldım
salata
1 dilim k.ekmeği

Ara 15:30
2 hurma
1 bardak yeşilçay

Akşam 18:30
1 kepçe çorba
avuç içi kadar tavuk sote
salata

su 3 litre, spor yok

sabah vakti yenen okadarcık bitterden bişey olmaz arada benim de tutuyor öyle krizlerim ama keşke akşamki salatandan iki kase yeseydinde o tatlıyı yemeseydin canım

Bağımsız ayakta durup iki üç adım atıyo sonra yere gömülsede Yüzündeki sevinci bi gör
Tabi o Büyüdükçe benim işler zorlaşıyor ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş:)
maşallah ona oyy bizim oğlanın o vakitleri geldi aklıma akşama kadar uzun kanepenin bi başından bi başına gider gelirdi senin macera yeni başlıyor Allah kolaylık versin canım

üzüldüm senin adına bir gününü heba etmişsin bisküviler yerine ne kahvaltılar eder ne yemekler yerdin hele su çok fena ben çok zararını gördüm az su içmenin tüm fizyolojimizi etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…