- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
aman sakin nesli ablam üzme kendini sen o kadar emek verdin bi kendini silkelemene bakar hoop toparlanırsınKizlar selam. Oyu buydu duzenim bozuldu eski ofisin ustunu emanet kullaniyoz oc miz yok ceoten idare ediyom. Ama duzen bizdum bu hafta ne hakt edicem beni paralayin koptum iyiden ya aglicam
waaaaowww balıkları sen tuttun ha maşallah sana bi kere bende denemiştim ama çok sıkılmıştım 40 saat bekle ki bir balık vursun oltayac.tesı menum
alısverısımı yaptıgım ıcın karataya gerı dondum yehuuuu
sabah
supper bır karatay teyze kahvaltısı
3 ıncır
6 cevız
oglen yok
aksam
fırında kendı tuttum balıklardan karısık
çipura, buyuk mır mır, karagöz
bol karısık salata
bol sogan
Ilk bende sıkılıyordum sonra denedım sanslıyım balık konusunda daha oltamı atar atmaz balık yakaladım esım dalga gecmıstı hadı be falan dıye ama tutmustum derken derkeeeennn sanırım tutkunu oldum.. ıyı de tutarım yanıwaaaaowww balıkları sen tuttun ha maşallah sana bi kere bende denemiştim ama çok sıkılmıştım 40 saat bekle ki bir balık vursun oltaya
ahh ben bılsem senın burda oldugunu gırmezmıydım hıcccccccKimsecikler yok yine neyse artık bende işimin başına döneyim bari, neslim yokluğun belli oluyor. Kaptanım da yok bir sıkıntı yoktur inşallah.
Ilk bende sıkılıyordum sonra denedım sanslıyım balık konusunda daha oltamı atar atmaz balık yakaladım esım dalga gecmıstı hadı be falan dıye ama tutmustum derken derkeeeennn sanırım tutkunu oldum.. ıyı de tutarım yanı
bu haftasonu yıne gıdecegız stoklarımız tukendı.. nasıl sabırsızlanıyorumne güzel ben elime bir kitap alıyorum oturuyorum gölgeye abim tutuyor bende yiyorum . nerdeydin balık tutmaya gittim
inşallah canımmmmoooo başlanmış lahana çorbasına hayırlısı olsun boool bol eksi inşşş
yaptik b' hatasabah vakti yenen okadarcık bitterden bişey olmaz arada benim de tutuyor öyle krizlerim ama keşke akşamki salatandan iki kase yeseydinde o tatlıyı yemeseydin canım
amiiinnnn canım inşallah ve daim olur kimisi hemen geri alıyosun diyo ama sonrasında sağlıklı ve düzgün beslenince geleceğini pek sanmıyorum bakalım görelim hep beraber...
tarif orta boy bi lahananın yarısı
2 soğan
2 yeşil biber
2-3 domates
3 4 yeşil soğan
1 demet maydanoz
karabiber
az tuz
yağsız et suyu yada tablet bulyon
önce soğanı az suyla kavurdum sonra biberleri doğradım onları ilave ettim, sonra doğranmış domates hepsini kendi suyuyla hafif öldürdüm lahanayı da aynı şekilde ince ince doğradım, maydanoz ve yeşil soğanlarıda ilave edip az daha çevirdim,
osnra suyunu koydum istünü kapatacak kadar, ben bir adet bulyon koydum ama bi dahakini onsuz deniycem
kaynatıp blendırdan çektim biraz daha kaynattım...
Kizlar selam. Oyu buydu duzenim bozuldu eski ofisin ustunu emanet kullaniyoz oc miz yok ceoten idare ediyom. Ama duzen bizdum bu hafta ne hakt edicem beni paralayin koptum iyiden ya aglicam
Ilk bende sıkılıyordum sonra denedım sanslıyım balık konusunda daha oltamı atar atmaz balık yakaladım esım dalga gecmıstı hadı be falan dıye ama tutmustum derken derkeeeennn sanırım tutkunu oldum.. ıyı de tutarım yanı
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugünde yine çok yoğun ve bol hareketli bir gün oldu şükür ama işlerimin hepsinide hallettim
Belediyedeki işimi 10 dakikada hallettim, ordanda kızkardeşime geçtim ve birlikte önce yürüyerek çocukları okula bıraktık sonrada 1 saat pazarda dolanıp alışverişimide yaptım tabi kollarım koptu hem okadar yürümekten hemde okadar poşeti taşımaktanama iyi spor oldu
Kızkardeşimde öğlenlik birşeyler atıştırdım sonrada bir güzel keyif kahvemizi içtik sonra tekrar 1 tur pazar yaptık bir kaç şey unutunca
Tam eve geldim yarım saat evvel elektrikler kesildi ( 5 dakika erken kesilse asansörde kalacaktık kuzumla)
Hemen gelir gelmezde kendimi buraya attım
Eşim geç gelecekmiş, büyük kızımda sağ olsun hem salonu toplamış hemde çorba yapmış ben geldiğimde hazır olsun diye ( artık yarım saat sonra yemeğimizide yeriz)
Caım senin yaptığın benimkinden çok daha iyiye benziyor
Valla benimkinde soğan, domates, maydanoz, kereviz, kabak, lahana, enginar, havuç falan vardıhatta hastanelik olduğumda doktora içindekileri sayınca senin bu kadarıyla atlatman normal bukadar karışık birşey yenirmi demişti
Mideyi çöpkutusuna çevirmiştim resmeno yüzden eşim artık o tip birşeye izin vermiyor ama seninki çaktırmadan yapılabilir nasılsa dokunacak birşey yok
Allah yardımcın olsun canıminşallah en kısa zamanda düzenin otururda sende yine eskisi gibi burada olursun
dün ebnde öğle yemeğinde yedim ekmeksiz karataya göre yasak mı bilmiyorum ama kaptanım bilgilendirir bizinohut yemeği yiyebiliyoduk dimi
ay pişiricem şimdi 7 olmadan yemem lazım akşam öğünümüdün ebnde öğle yemeğinde yedim ekmeksiz karataya göre yasak mı bilmiyorum ama kaptanım bilgilendirir bizi
nohut yemeği yiyebiliyoduk dimi
dün ebnde öğle yemeğinde yedim ekmeksiz karataya göre yasak mı bilmiyorum ama kaptanım bilgilendirir bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?