Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazar gunku menu
iki bardak ilik limolu su
sabah 1 bardak acik sekersiz cay iki ince dilim yagsiz beyaz peynir domates salatalik roka dereotu maydanoz iki kepekli galeta
ara sekersiz cay
aksam 6 kasik susuz kusufasulye salata
30 dk sabah 30 dk aksam yuruyus 10 dk leslie
su 2 litre

selamlar
dün gelemedim çok yoğunum bu ara vizeler kapıda

dünkü menüm
Sabah:geranmali,zeytin,domates,2 hurma
Akşam:tavuk salata,ayran
spor:1.5 saat yürüyüş

bugün:
Sabah:1 elma, 4 ceviz,1 bardak süt
Akşam:balık,salata,1 havuç
spor:1 saat yürüyüş

iyi akşamlar herkese

Sali gunku menu
sabah 2 bardak ilik limonlu su
2 ince dilim beyaz peynir bol yesillik salatalik domates bir dilim tam bugday ekmegi acik cay
ogle kiymali karnibahar yemegi 5 kasik 3 kasik yagsiz yogurt bir kepekli galeta
aksam 5 kasik karnibahar yemegi yesil salata
2 litre su icildi 30 sabah 30 aksam toplam 60 dk yuruyus yapildi

Veeee bugunku menummm
sabah 2 bardak ilik limonlu su
bir dilim tam bugday ekmegi 1 ince dilim beyaz peynir iki kasik patates salatasi
Ara sutlu sekersiz turk kahvesi
aksam 6 kasik yesil mercimek yemegi 3 kasik yagsiz yogurt
ara yesil cay
2 litre su icildi 45 dk yuruyus 30 squat

Saat 15 e kadar pek fena değildi lahanayla aramız ama yok yanii çok fena bişeymiş. Yaparım gibi geldi ama yok dayanılmaz bişey lezzeti fena değil koku problemide değil sürekli aynı şeyi yemek mide bulandırıcıymış. Neyse bana göre olmadığını öğrendim. Gözünü seveyim canan hocammmm

İyi geceler meleklerimmm maşallahhh 25 sayfa okudum sanırım
Kusurabakmayın pazar gecesi annem rahatsızlandı ve acile gittik ve salı günü çıkabildik.Üzülmemeniz için haber vermedim.Şimdi iyi çok şükür.Gelen giden trafiği maşallah sabah bir başlıyorum kapı açmaya akşama dek Gelenlerin başım üstünde yeri var ama bazıları var ki delirtiyor insanı helalleşmeye geliyorlar tövbe yarabbim sanki annem ölüm döşeğinde bugün bozdum üç tanesini

bugün ki menüm :

22 MART 2015 PAZAR
SABAH

3 parça peynir
12 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
domates
salatalık
maydanoz
nane
tere

ARA
1 şekersiz Türk kahvesi

AKŞAM
yoğurt çorba
salata
yoğurt

suyu da yeterli içtiysen spora ne zaman başlıyorsun cadıcım

iyi akşamlar güzellerim buna bir göz atın derim bakalım biz kaçını yaşayacağız
http://onedio.com/haber/kisa-surede-asiri-kilo-verenlerin-cok-iyi-bildigi-13-sey-473520

6-7 ve 13 hariç hepsini yaşadım kuzum

en doğru kararı verdin bitanem elbette bunun için burdayız

bisküvi kraker bunları unutman lazım balım çayın yanında illaki birşeyler yemek istersen çiğ kuruyemiş bir iki tane kuru kayısı veya hurma yiyebilirsin bitanemhepsi aynı anda değil tabii

ne güzel bir alışkanlık kalkar kalkmaz 2 bardak su ve yatmadan 2 bardak su hepimizin alışkanlık haline getirmesi lazım

Seni dinlerim kaptanım dicem,haftasonu niye dinlemiyorsun dicen
Haftaici seninim kaptanım ne dersen o

Aynen nasılda biliyorsun peki anlaştık

Ne güzel anlatmışsın kuzum böyle araştırarak neyi neden yemememiz gerektiğini bilinçli olarak uygulamak gerçekten harikahenüz yeni başladın değişimleri yaşamaya kaçamaksız gidersen öyle güzel değişimler olacak ki

Estagfurullah amacım asla fırça atmak değildi bitanem tek isteğim bir an önce hepinizin hedefinize ve sağlığınıza kavuşmanız yoksa liste yapmak nedir ki.Ben sözümü aldım

çakma ve uyduruk yemekleri nedense ben çok severim pisicanım harika olur spor takvimi yine rafa mı kalktı

Haklısın İremcim çoklu alıntı yapanları her zaman gözönünde bulundururum ama geçen hafta çolu alıntın azdı diye hatırlıyorum dikkat edeceğim bitanem

cumartesi kahvaltı olmaması çok yanlış İremcim kahvaltı yapmalısın ki metabolizman uyansın ve çalışmaya başlasın kahvaltını ihmal etme tatlım Ve su ne olur suyuna dikkat et

sabah ve öğle harika olmuş ama akşam ekmek arası akşamkinin telafisi yok bitanem su da az spor yok
elbiseyi nasıl kazanacağız

menülerimi yazayım

cuma menüm burada
cumartesi
sabah : etli çorba + 1 parça lavaş
öğle : az ıspanak közlenmiş patlıcan
akşam 3 kaşık erişte- bir kase yoğurt

erişteyi yoğurt yerine salatayla yemelisin kuzucum karbonhidrat ve protein karışımının sindirimi zor oluyor

yumurtasız kk olmaz ki bitanem helva yerine çikolu dondurma mı yedin
su içmemenin sıkıntısı sana kabızlık olarak geri dönecek demedi deme

İtirafın da güzeldi peki sözünü aldık

kurbişleri akşam telafi etmişsin cadıcımm hani spor

teşekkür ederim şekerim
evet kurabiylerde minnak minaktı
öğrenmek istediğim bişi var cappy parçacıklı meyve suyuda cıss dı dimi

meyvesuyunu kendin sıksan bile glukoza dönüşüyor cadıcım hazır ise tamamen cıss

mısırı yemiyoruz ama erken saatte yemişsin gdo lu olması en büyük neden kuzum. akşam yoğurt yerine salata yemiş olsaydın acıkmazdın bitanem

menü süper bak sen kerataya ama belini incitmen kötü olmuş geçmiş olsun bitanem köfteye salata yakışırdı tatlım

oooo kıskanıyorum ama bir yandan sen ve damlanın kuyruklu melekleri bir yandan ponçiğimin kedisi

sabahki yürüyüşünün şirin itirafının ve akşam telafi etmenin hatırına ceza yok tabiki
Çok güzel dengelemişsin balım su da süper

ay bende 1,5 saat pilates yaptım yazmayı unutmuşum

Hadi inşallah bızdıkım

bızdıkcım akşamları genelde tavuk yiyorsun sebze göremiyorum bitanemm

Ne güzel bir fikir cecom aklımızda olsun hiç duymamıştımPaylaştığın için tşkler canım

akşam aç uyudun yanisuyunu artır leylacım yoksa ben gelip içiricem

Dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam balık salata
1 Türk kahvesi,1 biberiye,1 maden suyu
Aksam 22.30 gibi bi dilim kızarmış ekmek,cok Minicik yerli muz

ben olsam ben de utanırdım

Iyi geceler kızlar,benim ufaklıktan gündüz giremiyorum,sürekli bu modda,kanepeye çıkmayı öğrendi gözümü kırpamıyorum...yarın görüşürz hepinize tatlı rüyalar

yerim onu ben bundan sonra 24 saat ayaktasın desene aman dikkat et paşamıza bir anlık bir dalgınlık allah korusun

Kolay gelsin canım .Sabahları yeşillik eklesen diyorumSuyu yazmamışsın spor en azından öğlenleri yürüme şansın yokmu İremcim

selam arkadaşlar kısa bir geçmişten sonra menülere geleyim

pazartesi

sabah : etli çorba közlenmiş biber
öğle : bir kase kuru fasulye
akşam : 1,5 lahmacun ayran ve bolll salata, bir tane çiğ köfte

Kizlar telefona kavustum ama hala pc ler masalar kurulmadi yeni ofiste emanet gibiyiz. Ben bu hafta cok giremem anca firsatta telden girerim

bu hafta menü ve mesajdan muaf tutarım sıkma canını neslim kolay gelsin inş bir an önce yerleşebilirsiniz

teşekkürler akşam telafi ettim ama ne acıktım bee dün gece zor uyudum yeminle ama yılmadım yemedim atıştırmadım

Aç kalırsan leptin çalışmaz balım istediğin kadar ayran içebilirsin

Teleona kavustum sukur 500tl ekran degistitdiler yenilere baktim 2000 den asa benzer bisi yoktu kulkancam artik bunu bozulasiya kadar

sağlık olsun neslim ama biraz fazla almışlar gibi geldi

fırında patlıcan közlenmiş patlıcan hakikaten kurtarıcı oluyor makresim ilk gün sporun süper pazar günü de zaten erken kaçamaklar akşam da dengelemişsin bence harika oğluşun annesini özlemiş ne yapsın kerata

Sütlaçın pirinci azsa ve pirinçunu veya nişasta eklenmemişse en masum tatlılardan sayılabilir afiyetolsun makresim İşte bu bence saygısızlık diyet yaptığını bildiğin bir insana uygun birşeyler yapılmalı
Yine de etkisi olduğunu sanmıyorum canım gzüel dengelemişsin senin zayıflamanı mı istemiyorlar nedir

Ne desen haklısın makresim

Her analiz döneminde bir önceki analiz dönemini arar olduk malesef makresim.Sağlık olsun bundan sonra hep birlikte daha çok dikkat edeceğiz inşallah Taktiklerine bayıldm Keisn karar verince uygulama kısmı kolaylaşıyor makresim.

Leylacım akşam bir elma yemektense ben senin yerinde olsam koca bir kase salata veya yoğurt yerdim akşamları tek başına da olsa meyve yememeye çalış kuzumKötü derken neler yedin acaba

kızlar bende lahana çorbası denemek isityorum hem karatay dışı bişeyde yok içinde :)))))) bakalım bi hazırlıklarımı yapayım en az bir hafta deniycem diyorum kendime

bol şans deryacım

Emarın temiz çıkmasına çok sevindim cecom

Maşallah tüm işlerini de halledebilmişsin Tempolu bir gün olmuş senin için adaşım

Ara olmasaymış 2 saat pilatesle birlikte süper bir gün olacakmış cadıcım

erken kahvaltı yapınca acıkman normal cecom harika bir menü

sali menum
kahvalti:
maydanoz
pyenir iki parca
1 bucuk Tatli kasigi biber salcasi
kakaolu sut

ogle
ceviz

aksam:
cakma patlican kebabi (sonunda bugun bitti ama iyi oldu 3 gunluk aksam yemegi yapmistim kendime)

Kahvaltı yine çok az barbim akşama kadar aç geziyorsun nerdeyse

pazartesi
kahvalit:
1 bardak sut
ceviz

ogle:
patlican kebabi

aksam:
patlican kebabi
yogurt
artik icim disim patlican oldu bitti neyseki sali gunu

Afiyetolsun canım yine kahvaltı diyorum

sabah çiko izin verilen miktarı aşmış olsan da yine de kızmıyorum balım çünkü akşama dek yakma şansın var fakat akşamki tatlı inşallah şerbetli değildirBen snein yerinde olsam bir dilim yerine bir lokma yer bırakırdım ki o da mecbursam

Tekrar yemine başladım deryaa,anca öle durcam :) bide bu dönem biraz iyi Değilim Sanki depresyonda gibiyim onun etkiside yok degil

Tutabileceksen bu yöntem güzel meleğim. Aman sakın tam geçiş dönemindeyiz mevsimsel olarak.Depresyonun tetiklendiği zamanlar sakın kuzum dikkat et kendine at depresyona bir tekme bak keyfine depresyonda neymişş paşamın varlığı bile sana yeter depresyonun ilacı

Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam et Haşlama,ayran
1 Türk kahvesi,3maden suyu,2 bitki cayı
Plana,95 Squat,100 mekik
3 maden suyumu aştın kendini et haşlama yanına salata

Zamanla tüm bu ikramdaki ısrarımız kalkacak ben eminim beslenme konusunda bilinçlendikçe hakikaten ikramlar değişiyor en masumunu yapmaya çalışıyor insan

Bağımsız ayakta durup iki üç adım atıyo sonra yere gömülsede Yüzündeki sevinci bi gör
Tabi o Büyüdükçe benim işler zorlaşıyor ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş:)

Paşam benimmm en sevimli zamanları keşke hiç büyümeseler diyor insan bazen

Günaydın
Misafirden sonra en az 2-3 gün geçiyor topalanmak için

Haydi efserimmm silkelen toparlan artık yoksa yeni misafirler gelecek

Hakikaten öyle elbiselerden vazgeçtin anlaşılan

hadi bakalım başarılar deryacım dünkü menü harika

Kizlar selam. Oyu buydu duzenim bozuldu eski ofisin ustunu emanet kullaniyoz oc miz yok ceoten idare ediyom. Ama duzen bizdum bu hafta ne hakt edicem beni paralayin koptum iyiden ya aglicam

Yarın full raw yapacaksın neslim gözünü sevim nelerle verdin alma tekrar toparlan tatlım düzensizlik mi seni yenecek yoksa

Gevrek bir süre özlenecek artık

İncir fazla olmamış mı kraliçem yoksa diğer meseleden ötürümü tüketiyorsun
Amannnn hava da atarmışız kendi tuttuğun balılar demek afiyetolsun şifa olsun cnmm

ellerine sağlık bahar temizliğini erken yaptın

erken kahvaltı yapınca 3 öğün yiyebilirsin bitanem sorun yok

salı menum
sabah
kk kahvaltısı

oglen
5 kaju 5 badem 5 fındık
1 ayran

aksam
yogurtlu z.yaglı köz patlıcan salata
dunden kalan taze fasulye
havuc turp roka
sabah 40 dk yuruyus
aksam 1 sade turk kahvesı

işte özlediğim menülerrr

Ağzına sağlık makresimmmm

Menü süper spor yine oğluşun sanırım

Kimsecikler yok yine neyse artık bende işimin başına döneyim bari, neslim yokluğun belli oluyor. Kaptanım da yok bir sıkıntı yoktur inşallah.

Sıkıntı vardı makresim yoksa gelmemezlik yapmam biliyorsun

Maşallah sabırlı bereketli ve şanslısın bitanem hiç bana göre değil ben denize atıcam hemen balık gelicek öyle sabır yok bende
ne güzel ben elime bir kitap alıyorum oturuyorum gölgeye abim tutuyor bende yiyorum . nerdeydin balık tutmaya gittim

Bu da güzelmişşş

bu haftasonu yıne gıdecegız stoklarımız tukendı.. nasıl sabırsızlanıyorum ben tutarım esım tutamadımı sınır olur haahahahh

Rastgele diyelim o zaman bu haftasonu eşin de haklı acemi şansı mı derler acaba

Kaç gün dayanacaksın merak ediyorumm
Hepimiz hata yapa yapa doğruyu bulduk balım sıkma canını

Asansör zamanlaması iyi olmuş kıl payı kurtulmuşsun adaşım bende de kapalı yer fobisi var en tırstığım şey

Benim bir zamanlar yaptığım çorba da senin tariftendi cecom Survivor da bile kimse yemez

Canım benim hatırladığım kadarıyla 15 günde 1 olarabilir hani çok sık olmaması gerekiyor zaten dahada sık yiyen yoktur sanırım

Teşekkürler acil cevap için adaşım

Kızkardeşinin sana ayrı hazırlaması ne güzel sen karralı olunca herşey değişiyor işte adaşım

maşallah süper bir menü su ve spor

Süt bende kilo yapıyor bülbülüm ben de çok severim halbuki zayıflama dönemimde denemiştim geceleri süt içip yatıyordum ve o hafta az veriyordum gece süt içmeyi iptal edince fazla gidiyordu . Gerçi sen öğlen içmişsin kilo yapacağını sanmıyorum

Slm kizlarrrr ben geldimmmm kacakkk demenizi duyar gibiyim walla

Hoşgeldinnn

Vizelerini başarıyla atlatırsın inşallah bızdıkımmm. Şu akşamki tavuklara taktımmHer gün balık ye gıkımı çıkarmam ama ne olur tavuktan uzak dur bitanem

Maşallahhhh

diyetisyene rağmen ekmeklere dikkat etmen süper ebwamcım

sbah hem ekmek hem patates salatası mı diyetisyeninin telini rica edeyim

Bu hafta o sari kartlardan almiycam
azcik unutkan olabilirim ama olsun

Ben sabah ne yediğimi unutuyorum sne mi unutkansın maşallahın var bence de alma artık

Niye ben geldigimde hep koyun delisi gibi tek basima yaziyom yaw

Ben yazmaya 22,30 da başladım şikayet etme istersen

Neyse daha gidip cocuklari yatiricam camasir asicam kocama cay yapip gonlunu alicam anliycaginiz cok isim var hadi iyi geceler canlar yarin gorusuruz opuldunuzz

İyi geceler tatlı rüyalar kolay gelsinnnn

Son düzenleme:

Tecrübe etmiş oldun meleğim en azından acabaların kalmadı Canan bitane her zaman rakipsiz

Günaydın herkese. Çok yoğunum bu hafta sık sık giremeyeceğim.
Kaptan abla suyu en fazla bu kdr içebiliyorum. Benim için bu bile rekor :)
Spor konusunda haftada üç gün yürüyüş yapıyordum ama şu son bir aydır yapamıyorum. İnanılmaz fazla siparişlerim var ve her gece 2 de yatıyorum.
Sabahları yeşillik konusunda eklemeye çalışacağım abla.
Öğlenleri de yemek yiyip dinlenmeyi tercih ediyorum. Ama 23 Nisan geçsin yürüyüşlerime geri döneceğim.

Menülerimi yazıp kaçıyorum.
Salı Haşlanmış yumurta, peynir
Öğlen 1 küçük kuru patlıcan dolması, 2 yk barbunya,
Akşam tavuk çorbası ve pırasa yemeği

Çarşamba sabah haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
Öğlen Tavuk çorbası ve ayran
Akşam Ton balıklı salata

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
kaptanım uzun uzun yorumlarınızı okumayı özlemişiz. dikkat ediyorum bir hftadır ekmek yemiyorum arad tatlı kaçamaklarım oldu ama hep telafi etmeye çalıştım. bu hafta tartılmadık ama cumaya güzel şeyler haber vericem size inş.
sanki sırtlarımda felan bi rahatlama var.

çarşamba günü prgram ve menü
2 bardak su
10:30 sabah kk kahvaltısı
öğle:yok
15:30 16:30 yürüyüş 5,5 km
akşam :domates çorbası kaşarlı erişte yedim utanıyorum ama yarım porsiyon yedim.
sonrada deli gibi pişman olup büyük plates topuyla 30 dk egzersiz yaptım.su 2,5 lt+ çay ayran bitki çayı içtim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Tartıya bir gün kala inşallah herkes çok dikkatli olurda bari yarın az daha eksi görelim takım halinde
Bu arada bende bu sabah itibariyle ufaktan regl olmaya başladım ama şükür eksi görüyorum Yarın bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum

Sweetdimple canım Anneciğine çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin ve bir daha göstermesin...Aminnnnnnnnnn
Boşver sen öyle patavassız insanları Sen Anneciğinle bukada güzel ilgileniyorsun, onu okadar çok severken eminim RAbbim dualarını kabul edip ona sağlıklı uzun bir ömür nasip eder

Kız eşimin Anannesi 96 yaşında ve her hastalandığında aman bu kez kesin gitti gözüyle bakanlar var ama oda sanki onlara inat gayet rahat üstelik valla herşeyin en iyisini yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…