yok ya daha sık mümkün değil zaten kış boyu 3. kez yedimCanım benim hatırladığım kadarıyla 15 günde 1 olarabilir hani çok sık olmaması gerekiyorzaten dahada sık yiyen yoktur sanırım
ben de öyleyim hiç rastlayamıyorum kimseye alışmışız watsaplara felan anında konuşmalara biraz yavaş geliyo yaNiye ben geldigimde hep koyun delisi gibi tek basima yaziyom yaw
bugün ki menüm :
22 MART 2015 PAZAR
SABAH
3 parça peynir
12 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
domates
salatalık
maydanoz
nane
tere
ARA
1 şekersiz Türk kahvesi
AKŞAM
yoğurt çorba
salata
yoğurt
iyi akşamlar güzellerim buna bir göz atın derim bakalım biz kaçını yaşayacağız
http://onedio.com/haber/kisa-surede-asiri-kilo-verenlerin-cok-iyi-bildigi-13-sey-473520
iyi akşamlar arkadaşlar
cevizimi gün kurumu v.s aldım ama karatay hakkında yüzeysel bilgiye sahibim en yakın zamanda kitap edinicem.ben dediğiniz gibi başlamaya karar verdim karataya.yediklerimde hatalar olursa lütfen bilgilendirin.
bu gün menüm
sabah:haşlama yumurta kayısı kıvamında
1 dilim ekmek
peynir domates maydanoz kırmızı biber
öğle havuç salatası maydanozlu domatesli ve zeytinyağlı havuçlar çiğ kaptan
öğle yemeğinden hemen sonra çay içtim 3 bardak şekersiz , iki adet bisküvi yedim
akşam;tavuk suyu çorba ,2 adet nagıt(çocuklara yapmıştım yine dayanamadım ya)
kaptan ben sabahları kalkar kalkmaz 2 bardak oda sıcaklığında su içiyorum bunu size hiç bildirmedim arkadaşlardan bildirenler olunca söyleyeyim dedim bi alışkanlık gibi benimkisi
2 lt su içtim
Seni dinlerim kaptanım dicem,haftasonu niye dinlemiyorsun dicen
Haftaici seninim kaptanım ne dersen o
Bugünkü menum
Sbh sebzeli tost,iki yumurta
Öğleden sonra 16.00 gibi kumpir
3 Türk kahvesi,2 maden suyu,3 bitki cayı( biri kayısılı form cayıydı cok tatlı geldi icmem bidaha)
50 dk tempolu yürüyüs,gerisi eşimle orta tempoda bazen aval aval:))
canım bende yaklaşık birbuçuk aydır karataya uymaya çalışıyorum önceden ekmeksiz yapamazdım ama kaptanımın telkiniyle bıraktım ekmeği ve tüm unlu mamülleri ve iyi ki bırakmışım. karatay hocanın bir konuşmasında dinledim buğday verim arttırılmak için yapılan hibritlemeler sonucunda yaradılışta sahip olduğu kromozom sayısının şuanda çok daha fazlasına sahip ve bu da beyindeki morfin reseptörlerini uyararak ekmeğin bizde bağımlılık yapmasına neden oluyormuş. bunu duyduktan sonra karatay sağlıklı beslenmesine inancım bir kat daha arttı. sana tavsiyem canım sabah menülerinden ekmeği sil artık kahvaltıda ekmek yerine bir avuç ceviz çok daha lezzetli oluyor. inan bir kaç gün sonra ekmeği hiç aramadığını fark edeceksin ben bunca yıl bir dilim ekmek iki kaşık yemek yediğime o kadar üzülüyorum ki şimdi istediğim yemeği doyana kadar tadını ala ala yiyorum
kaptanım benim senin gibi bir melek bizimle olduktan sonra eninde sonunda başaracağız. sanırım biz iyi bir fırçayı hakettik ama sen o kadar hoşgörülü o kadar iyimsersin ki kendi adıma söz ablacım yüzünü kara çıkarmamak için elimden geleni yapıcam ve tabi kendim ve takım arkadaşlarımın motivasyonu için de.
Günaydın kızlar pazar günün menüsü
Kahvaltı
1 haşlama yumurta
1 yeşil biber
2 kare peynir
Biraz ceviz ve kuru üzüm
1 tatlı kaşığından fazla biber salcası
Akşam:
1 tabak çakma patlıcan kebabı
(Acelem vardı yalap şap diyete uygun bi şekilde yaptım fena değildi)
1 kase mercimek çorbası
Spor yok
Teşekkür ederim kaptan abla. İşallah böyle devam eder kilo vermelerimiz de biran önce kurtuluruz yağcıklarımızdan.
Mesaj sayısı ok.dir. Ben genelde çoklu alıntı yapıyorum destanımsı bir mesaj oluyor. Böylelikle o sayıya ulaşamamAzcık çoklu alıntılarıma ara vereyim madem
Aynen benim kızda. Ama görememiş yavrucaklar. Okuldalardı öğretmenleri bahçeye çıkarmış ama nafile.
Hadi hayırlısı olsun canım. Aslında hepimzin yapması gereken senin yaptığın ama ihmal ediyoruz. Çok sevindim senin adına güzel ve doğru bir adım.
Teşekkür ederim cnm
Geçmiş olsun. Hastalık döneminde beslenmene dikkat etmen lazım cnm. Yoksa uzun sürüyor iyileşmek.
Menülerin zayıf cnm. Daha çok meyve ve baklagil yemen lazım hasta olduğun için. Önce iyileşmen önemli.
Gayet iyi bir menü cnm. Bitter çok öcü gelmedi bana. Ama kaptan abla duymasın
Teşekkürler canım. İşallah bir sonraki senin olsun.
Göbeğin tek çaresi mekik maalesef.İşallah güzel sonuçlar alırsın cnm.
Pilav, cips, nescafe hepsi cısss. Telafi edeceğine eminim.
Günaydın herkese.
Geçmişe baktım haftasonu gayet iyi gitmiş herkes ufak tefek kaçamaklarda olsa.
Yoğun ve yorucu bir haftasonuydu benim içinde.
C.tesi Eminönüne gittim. Sabah 8 öğlen 2 evdeydim. Eve gelip duş alıp sınıf annemize yeni ev ziyartine gittik. 6 gibi döndük anneme gittim. Oradan da düğüne.
Takdir edersiniz ki bu kdr gezmenin sonucu ertesi gün temizlik, çamaşır, ütü
C.tesi menüm.
Kahvaltı yok
İkindi gibi 1 ufacık poğaça, 3 mercimek köftesi
Akşam sadece et döner
Spor olarak mecburi 5 saat yürümüşümdür :)
Su 1 lt yoktur.
Pazar
Sahanda yumurta, peynir, domates, zeytin
Akşam hamsi buğulama, bol salata
Spor yok. Su 2 lt
Günaydın cnm. Afiyet olsun gayet iyi maşallah.
Dünkü menüm
Kahvaltı : domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir. 5-6 tane zeytin, 1 lokma su böreği, 1 dilim sucuk
Öğle: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kaşık yoğurt
Akşam-6 gibi: 1 urfa ekmek arası+ ayran
Su: 1 litre
Spor: Yok
menülerimi yazayım
cuma menüm burada
cumartesi
sabah : etli çorba + 1 parça lavaş
öğle : az ıspanak közlenmiş patlıcan
akşam 3 kaşık erişte- bir kase yoğurt
pazar
sabah : 2 lokma kadar simit ve yumurtasız kkk
öğle : az etli çorba, 2 kaşık pilav
akşam : balık ve salata
bide çikolu dondurma
cumartesi su neredeyse hiç yok denecek kadar az
pazar : 1,5 litre ve pazar günü 35 dk yürüyüş
2 gün su kesintisi vardı burada sırf wc ye çok çıkmıyım diye içmedim valla yalan değil :)
ama bugünden itibaren en az 2 lt çıkarıyorum çarşambadan itibarende havalar birazz düzelyor yürüyüşe çıkıyorum sabahları inşallah...
merhaba bayanlar bugün ki menüm
23 MART 2015 PAZARTESİ
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
1 parça peynir
18 zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 ceviz
domates
salatalık
maydanoz
nane
tere
turp
yeşil çay
ARA
1 güllü yeşil çay
3 küçük kurabiye
AKŞAM
salata
yoğurt
1,6 lt su
teşekkür ederim şekerim
evet kurabiylerde minnak minaktı
öğrenmek istediğim bişi var cappy parçacıklı meyve suyuda cıss dı dimi
aaa dün ki menümü yazmayı unutmuşum
sabah: kalkar kalkmaz 500 ml su
karatay kahvaltısı
öğle: dışarıdaydım bu bardakta mısır satıyorlar ya onun küçüğünden yedimeve geldikten sonrada bir bardak sütlü kahve içtim
akşam: bir tabak kıymalı nohut, bir kase yoğurt
galiba nohut beni acıktırdı gece de küçük bir bardak ayran içtim
su: 2 lt
bugün ki menüm
sabah: kalkar kalkmaz 500 ml su
9:00 kiraz sapı ve form çayı
10:00 karatay kahvaltısı
ara: 14:30 bir kupa sütlü kahve
akşam: 18:00 iki kaşık nohut yemeği, 4-5 köfte, yoğurt, bir havuç
su: şuan 2 lt ama en az yarım lt daha içerim yatmadan
spor: 45 dkyürüyüş. gerçi köpücükle birlikte çıktığım için bir kısmı koşu oldu kedi gördümü unutuyor beni hatta en son boş bulundum zinciri tek elimdeydi eşşek, kedi kovalıycam diye koşunca benim bel gitti
,
canım kahveni sütsüz içsen senin için çok daha faydalı olacak
kırmızı et köfte gibi yiyeceklerin yanında yoğurt yeme bence aldığın demiri protein öldürüyor
her sabah ve akşam köpüşle dışarı çıkmak kadar keyifli bişi yok
şimdi bana da müsade dışarı çıkmayı bekleyen köpüşümün isteğini yerine getireyim
pazartesi günü menüm
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
7:30 8:50 arası yürüyüş bugün ki yürüyüşü öğleden sonra davete gideceğim için bira fazla tuttum 9 km
9:00 kahvaltı: veeeee been karatay kahvaltısı yaptım sıfır ekmek tükettim ceviz peynir yumurta ve yeşilliklerle mükemmel bir kahvaltı yaptım.
davete kadar ağzım lokma koymadım sadece su
15:30 öğle:yani menüdekileri yazmayayım ama ikramlarda masum pekte bişey yoktu.genel itibari ile azar azar alarak yedim.(cezam neyse hazırım)
akşam:bir büyük bardak ayran
2,5 lt su sabahkinden hariç
ay bende 1,5 saat pilates yaptım yazmayı unutmuşum
sabah yiyorum kaptanım inş bu hafta 73ü görücem çok hırslandım
ben çok acıkırsam ayran içiyorum canım tavsiye ederim
teşekkürler iyileştim artık :)
ben hastayken hiç bişi yiyemem onlar zorla yediklerimdi :) haklısın canım dikat edicem saol
afiyet olsun :)
selamlar
çok yoğunum herkesin menülerine baktım ama yorum yapamıycam hiç vaktim yok kızlar ödevler bekler
afiyet olsun hepimize bu hafta iyi sonuç alırız inş
menümü yazıp kaçıyorum
Sabah:2 yumurta haşlanmış ,5 minik domates,2 ceviz,2 kuru kayısı
Akşam:Tavuk,salata,ayran
spor:1.5 saat yürüyüş
iyi akşamlar herkese öpüldünüzz
Canım keşke tamire vermeden bir 24 saat pirince gömseydin telefonunu
İnan çok işe yarıyor hatta benim büyük cadı ufakken eşimin yeni telefonunu akvaryuma düşürmüştü ve cadı 10 dakika sonra telepon telepon diye bizi akvaryumun başına çekelemişti ve biz telefon mefta oldu diye düşünürken bir iki gün önce TVde gördüğüm bu yöntemi uyguladık hani olmazsa mecbur yenisini alacağız denemekte fayda var diye ve pili makineden ayırıp ikisinide bir kase pirince gömdüktam 15 saat falan bıraktık biz hatta ve inan ilk günki gibi çalışıyordu ve ondan sonra senelercede o telefonu eşim kullandı hatta şu anda Annem kullanıyor o telefonu
Kızlar bugünkü menümü yazıyorum.
kahvaltı: domates,salatalık, peynirli sandviç
öğle: 2 kaşık bulgur pilavı, ciğer
akşam: ıspanaklı kiş mi ne öyle bişey yedim acelem olduğu için ama çıkardım 1 saat sonra.
Su 1 litre.
spor eve çok geç geldim. yapamadım. Ama yarın başlayacağım söz verdim kendime.
Dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam balık salata
1 Türk kahvesi,1 biberiye,1 maden suyu
Aksam 22.30 gibi bi dilim kızarmış ekmek,cok Minicik yerli muz
Iyi geceler kızlar,benim ufaklıktan gündüz giremiyorum,sürekli bumodda,kanepeye çıkmayı öğrendi gözümü kırpamıyorum...yarın görüşürz hepinize tatlı rüyalar
Günaydın kızlar.
Yine ayın son haftası ve yine deli eden bir yoğunluk başladı.
Dün ki menüm
Sabah haşlanmış yumurta, peynir ve zeytin
Öğlen yarım piliç çevirme, 2 yk bulgur pilavı ve ayran
Akşam tavuk suyu çorba ve pırasa
selam arkadaşlar kısa bir geçmişten sonra menülere geleyim
pazartesi
sabah : etli çorba közlenmiş biber
öğle : bir kase kuru fasulye
akşam : 1,5 lahmacun ayran ve bolll salata, bir tane çiğ köfte
Kizlar telefona kavustum ama hala pc ler masalar kurulmadi yeni ofiste emanet gibiyiz. Ben bu hafta cok giremem anca firsatta telden girerim
teşekkürler akşam telafi ettim ama ne acıktım bee dün gece zor uyudum yeminle ama yılmadım yemedim atıştırmadım
Teleona kavustum sukur 500tl ekran degistitdiler yenilere baktim 2000 den asa benzer bisi yoktu kulkancam artik bunu bozulasiya kadar
fırında patlıcan közlenmiş patlıcan hakikaten kurtarıcı oluyor makresimTünaydın, dün uğrayamadım işler yoğundu, herkesin keyfi yerindedir inşallah
Önce kaçak menüleri yazayım
cumartesi
sabah 9:00
1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
5 zeytin
1 ceviz
1 dilim kepek ekmeği
yeşillik,maydanoz
1 bardak yeşilçay
Öğle 13:00
fırında patlıcan (yazdan pişirip dondurucuya atmıştım)
yoğurt
1 dili kepek ekmeği
Ara 16:00
2 hurma
1 bardak yeşilçay
Akşam 18:30
1 kase çorba
fırında palamut
salata
su 3 litre, spor 20 dak step, 20 dak plates, 50 ip atlama, 50 squat
--------------------------------
pazar
sabah 9:00
1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
5 zeytin
1 ceviz
1 dilim kepek ekmeği
yeşillik,maydanoz
1 bardak yeşilçay
Ara 13:00
1 elma, ayran
Akşam 16:00
misafirlikteydim bana göre yiyecek bir şey yoktu
2 kaşık makarna salatası, 1 poğaça yedim
Ara 20,00
Ayran
su 3 litre, spor 20 dak step oğluşum bırakmadı bu kadar yapabildim
Kaptanım sütlaç diyet listemde haftada bir gün var zaten. O yüzden gönül rahatlığıyla yedimyoksa kaçamaksız gidiyor şimdilik, pazar günü akşam menüm hariç, bir gün önce çağırdılar misafirliğe, diyet yaptığımı da biliyorlardı ama sadece poğaça ve makarna salatası vardı maalesef. Öğle yemeği de yemeyince ikisinden de yedim, inşallah bir etki olmamıştır.
Yeni nick hayırlı olsun canım. Doğru bir karar almışsınız. İkinizde diyet yaparken çayın yanına birşeye ne gerek var. Sigaraya ben yokken herkes geri dönmüş, sen nesli sweet niye böyle bir şey yaptınız atın şunu artık. Ben o kadar sıkıntılı dönemim oldu ama geri dönmedim siz de bırakın Bile bile içmeyin şunu yaa.
O kadar kötü durumdamıyız ki, evet giden gitti bundan sonra herkes kaçamakları bıraksın gerçekten. Buraya geliş amacımız kilo vermek, kaçamak arada olur tamam ama sürekli olunca kilo verme süresi de uzayıp gidiyor, takımın ortalamasını düşünelim. İsteyince hepimiz güzel kilolar verebiliyoruz. Ben diyet listemi buzdolabının kapısına bir de masa örtümün altına yerleştirdim sürekli gözümün önünde olsun diye. Musluğun yanına ve yine masa örtümün altına su içmeyi unutma diye yazdım yapıştırdım. Bir de eski zayıf resmimi buzdolabının kapısına koydum sürekli göreyim diye. Bu şekilde elim başka bir şeye gitmiyor. Misafirliğe mecbur olmadıkça gitmemeyi düşünüyorum bir süreliğine. Bu arada ben davet ederim en azından ikram diye bir sıkıntım olmaz. Böyle bir ay gitsin bakalım ne olacak. Karar almak kolay ama bunu faaliyete geçirmek için de çaba gerekiyor. Ufak tefek detaylar o kadar işe yarıyor ki. Ben inanıyorum ki bütün arkadaşlar bu haftadan itibaren ellerinden geleni yapacaklar ve güzel sonuçlar alacağız.
O kadar çok geçmiş birikmiş ki hızlı hızlı geçtim artık ne yapayım
Bu haftaki menüleri de yazayım
pazartesi
sabah
2 susamsız simit
1 bardak yeşilçay
kahvaltıyı evde yapamadım acil çıkmam gerekti iş yerinde yedim
Öğle 12:00
avuç içi kadar et
salata
Ara 15:30
2 hurma
1 bardak yeşilçay
karnabahar ve yeşil mercimekle yaptığım sebze yemeği
salata
Ara : 20.00
yoğurt
su 3 litre, spor yok maalesef oğluşum izin vermedi
Kızlar bugün çok kötü şeyler yedim, ama akşam ne olursa olsun yemek yemeyeceğim(en fazla 1 yeşil elma yerim) ve spor yapıp bunu telafi edeceğim ama yine babam geliyor ya, onun yanında öyle squat, leslie gibi şeyler yapamıyorumerken giderse belki yapabilirim :) bakalım artık.
kızlar bende lahana çorbası denemek isityorum hem karatay dışı bişeyde yok içinde :)))))) bakalım bi hazırlıklarımı yapayım en az bir hafta deniycem diyorum kendime
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Gezenti ve bir okadar yorgun Oynakbaşı geldiiiiiiiii
Anam felaket yoruldum bugün ama çok şükür işlerimin çoğunu bitirebildim
Öğlen kız okuldan gelir gelmez kendidmizi sokağa attık doktor için ve tabi baya yoğun olduğu için beklemek zorunda kaldık
Şükürler olsun Emar sonucumuz temiz çıkmış yani kızımın baş ağrıları tamamen sinirsel
Oturup uzun uzun sohbet ettik birlikte, dikkat danıklığı ve tamamen strese bağlıymış sıkıntısı tabi küçük kuzunun bilmişlikleride sebep oluyormuş
Kızıma sinirlerini biraz gevşetecek bir ilaç versem içermisin diye sordu oda tamam dedi şükür
Tabi ufaklığıda aldı karşısına ve çok tatlı bir şekilde bak ablayı üzmüyoruz bundan sonra anlaştıkmı sonuçta ablanın hasta olmasını istemezsin dimi dedi ve ufaklıkta tamam söz üzmeyeceğim dedi
Hakikaten o saatten sonra maşallah bu saate kadar hiç tartışmadılar
Oradan gidip vesikalık çektirdim en acilindenonlar çıkana kadar koştur koştur az ötede bir dükkanda pasaportumun fotokopisini çektirdim Hemen Nufüs Müdürlüğüne geçtik oradan ama orası mahşer yeri gibi kalabalıktı şansıma hiç numara kalmamış ve memurlar bundan sonraki numarasızlara bakamıyacağız demişler
Tabi Oynakbaşı kafasına koyarda o işi halletmeden çıkarmı oradan
En tatlı halimle bayan Nufus Müdiresine yanaşıp; '' Hanımefendi numara kalmamış ama ne olur bir daha beni buraya sürüklemeyin '' diye kedi gibi bakınca hatun bekle bakalım vakit kalırsa dedi
O arada benden bir daha fotokopi falan isteyince resmen 2 dakikada koşarak belediyenin az ötesinde bir yerde fotokopi çektirmeye gittimMillet nasıl bakıyor ben koşturdukça ama neticede işimi hallettim önemli olanda oydu tabi sporda yapmış oldum o bahaneyle
Bir tek Vergidairesine gidip dilekçe vermem kaldı ama onuda ya yarın yada bir iki gün içinde hallederim ay bitmeden ki zaten oda 5 dakikalık iş
Tüh görür görmezde yazdım ama çıkmışsın hiçte aklıma gelmedi facedende yazmak
Neyse canınız sağ olsun canım ne yapalım artık bir dahakine aklınızda bulunur
İnşallah olmazda insanlık hali olursada çare hazır
bugün ki menüm
24 MART 2015 SALI
SABAH
1 parça peynir
9 zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
maydanoz
nane
turp
yeşil çay
ARA
cappy parçacıklı portakal suyu
3-5 küçük kurabiye
AKŞAM
tavuk haşlama
sarımsaklı yoğurt yatağında patlıcan ızgara
domates
salatalık
maden suyu
su 1,6 lt
2 saat pilates
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; ( 08:15 )
1 dilim Peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
ara; ( 09:30 )
Şekersiz Türk kahvesi
ara; ( 11:00 )
2/3 bardak süt ( yarımdan az fazla )
ara; dışardayken 1 büyük kutu Ayran
Öğle; ( 16:30 çok acıkınca )
1 yumurtadan omlet
1/2 domates
1/2 salatalık
Akşam; ( 18:45 )
1 kase Tavuk suyuna çorba
Gün içinde 2 litre su içildi yatana kadar 3 olur
iyi akşamlar güzellerim bugünkü menüm
sabah: kalkar kalkmaz 500 ml su yarım saat sonra bir kuru erik
karatay kahvaltısı
öğle: bir kupa sütlü kahve
akşam: 2 tane tavuk baget (fırında pişmiş), biber, soğan, yoğurt, ufak bi dilim lahana böreği (karatay tarifiymiş ilk kez denedim çok beğenildi evde de, lahana yemeyene sevdirecek cinsten güzel bir yemek)
su: şimdilik 2 litre ama yatana kadar en az yarım litre daha içerim
spor: 30 dk egzersiz (kol için yeni egzersizler buldum egzersiz sürem uzadı), 25 dk ayrobik, 15 dk sworkit
sali menum
kahvalti:
maydanoz
pyenir iki parca
1 bucuk Tatli kasigi biber salcasi
kakaolu sut
ogle
ceviz
aksam:
cakma patlican kebabi (sonunda bugun bitti ama iyi oldu 3 gunluk aksam yemegi yapmistim kendime)
pazartesi
kahvalit:
1 bardak sut
ceviz
ogle:
patlican kebabi
aksam:
patlican kebabi
yogurt
artik icim disim patlican oldu bitti neyseki sali gunu
salı günü menü progam
kalkar kalkmaz 2 bardak su
08:30 sabah karatay kahvaltısı kahvaltıdan 1 saat sonra süt ile 3 küçük parça bitter çikolata yedim(neden yedim bilmiyorum ama ihtiyaç hissetim)
13:00 öğle:nohut yemeği 1 tabak
19:15 akşam:çaya misafirim geliyodu ikram hazırladım ve yoğurtlu kabaklı havuçlu bi salata yaptıydım ondan bir küçük kase yedim.ve bir dilim tatlı
2,5 lt su
Tekrar yemine başladım deryaa,anca öle durcam :) bide bu dönem biraz iyi Değilim Sanki depresyonda gibiyim onun etkiside yok degil
3 maden suyumuBugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam et Haşlama,ayran
1 Türk kahvesi,3maden suyu,2 bitki cayı
Plana,95 Squat,100 mekik
Sana tamamen Katılıyorumhem kendimiz hem takımımız icin silkelenip kendimize gelmemiz gerek
Kendi adıma bi kaç hafta iyi gittim sonra regl,İsveç,şimdi de kafa bozuklugu gibi bişi derken saldım cayıra...
Misafir olayını Bambaşka zaten,Gündüz oturmama yaptıgım çeşit sayısı aksam oturmalarından daha az,dahada ben millete göre az yapıyorum 6-7 çeşit yapıyorum,arkadaşlar en az 8-10 çeşit yapıyorlar ek tabaklar gelıyor Allah tan tatlıyı sevmiyorumda kımse Gönül koymuyo,digerlerindede Yüzüm yoktur anca yanına yapılan herhangıbır salata ve ya kısırı yerimKeşke böle adet yada alışkanlığımız olmasa
Bağımsız ayakta durup iki üç adım atıyo sonra yere gömülsede Yüzündeki sevinci bi gör
Tabi o Büyüdükçe benim işler zorlaşıyor ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş:)
Günaydın
Misafirden sonra en az 2-3 gün geçiyor topalanmak için
Günaydın kızlarrrr.
Dünkü menümü yazıyorum utanç içinde. Resmen tamamen çöp yedim. Çok fazla vurmayın ne olur. Yeterince utanıyorum zaten.
Sabah: kremalı yulaflı bisküvi
öğle: tavuklu salata
ikindi: N**** (Siyahi)
akşam : 1 portakal, 1 elma
spor:yok
su: yarım litre
başladım gitti kızlar bugün lahana çorbasına bakalım ne olacak bol acılı ve şimdilik tadı enfesssss ben mercimek çorbasına bile brokoli lahana atarım çoğunlukla... tabi bu daha başlangıç herkes bir kaç gün sonra tiksindiğini söylüyor ama bence öyle bir kokusu yok... ayyy çok heyecanlıyım.... ama bayağı bi acı olmuş sanki...
dünkü sağlıklı menümü yazayım
sabah : kkk
öğle : fırında tavuk but (derisiz), ayran, salata
akşam : kabak yemeği ve yoğurt
Kizlar selam. Oyu buydu duzenim bozuldu eski ofisin ustunu emanet kullaniyoz oc miz yok ceoten idare ediyom. Ama duzen bizdum bu hafta ne hakt edicem beni paralayin koptum iyiden ya aglicam
cuma gunu menum
sabah
yarım gevrek peynır zeytın 1 yumurta
oglen
kalan yarım gevrek
ayran
aksam
annemle arda yıyenım gelmıstı bıze
guzel bır alısverıs yaptık o yuzden aksam yemegımı gec yedım
patlıcan oturtma
bulgur pılavı
salata
cacık
c.tesı menum
alısverısımı yaptıgım ıcın karataya gerı dondum yehuuuu
sabah
supper bır karatay teyze kahvaltısı
3 ıncır
6 cevız
oglen yok
aksam
fırında kendı tuttum balıklardan karısık
çipura, buyuk mır mır, karagöz
bol karısık salata
bol sogan
pazar menum
suppeerrrr karatay kahvaltı haftasonları benım kahvaltılan supper oluyor malum h.içi çalısıyorum haftasonları menuler dolayısıyla super oluyor
3 ıncır
oglen yok
sadece sade turk kahvesı ıctım
aksam
tavugu sosladım guzelde marıne ettım fırına verdım
yogurt
salata
haftasonu spor yapmadım
ammaaaaa evı bastan asagı temızledım yerlerını degıstırdım falan
p.tesı menum
sabah
1 yumurta 1 muzlu karatay kahvaltısı
oglen
maalesef h.içi erkekn kalktıgımdan bır sure ara ogun yapıcam gıbı gorunuyor en azından 10 gun falan alısınca ıkı ogune donucem
1 muz 5 cevız
5 cıg kaju
aksam
taze fasulye
yogurt
turp
bızımkılere pılav yapmıstım ben yemedım
sabah 40 dk yuruyus
salı menum
sabah
kk kahvaltısı
oglen
5 kaju 5 badem 5 fındık
1 ayran
aksam
yogurtlu z.yaglı köz patlıcan salata
dunden kalan taze fasulye
havuc turp roka
sabah 40 dk yuruyus
aksam 1 sade turk kahvesı
Leylacım ne yaptın böyle, kahvaltısız proteinsiz hiç olur mu. Bisküvi de neyin nesi su da içmemişsin. Özellikle de kahvaltıyı atlaman hiç doğru değil. Bisküvi yerine meyve salatası yapsaydın daha sağlıklı olurdu. Neyse artık olan oldu. Vücudun kıtlık moduna girerse kilo vermen durur o yüzden özellikle kahvaltıyı çok güçlü yapmalısın, su yarım litre çok az. Günde 12 bardak tüketmen gerek. Sana bir önerim var. Sabah yataktan kalkar kalkmaz 2 bardak su içsen sonra kahvaltıdan en az 10 dak sonra iki bardak daha içsen. Ve her öğünden en az 10 dak önce ve sonra ikişer bardak su içsen zaten aralarda başka içmene gerek kalmaz 12 bardak eder. Bu da günlük su ihtiyacını karşılar.
dünkü menüm
sabah 7:30
1 kk beyaz peynir
1 ceviz
3 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak yeşilçay
1 dilim k.ekmeği
Ara 1 elma
Öğle 12:00
2 çatal et yemeğin içinden seçtim aldım
salata
1 dilim k.ekmeği
Ara 15:30
2 hurma
1 bardak yeşilçay
1 kepçe çorba
avuç içi kadar tavuk sote
salata
su 3 litre, spor yok
Kimsecikler yok yine neyse artık bende işimin başına döneyim bari, neslim yokluğun belli oluyor. Kaptanım da yok bir sıkıntı yoktur inşallah.
Ilk bende sıkılıyordum sonra denedım sanslıyım balık konusunda daha oltamı atar atmaz balık yakaladım esım dalga gecmıstı hadı be falan dıye ama tutmustum derken derkeeeennn sanırım tutkunu oldum.. ıyı de tutarım yanı
ne güzel ben elime bir kitap alıyorum oturuyorum gölgeye abim tutuyor bende yiyorum . nerdeydin balık tutmaya gittim
bu haftasonu yıne gıdecegız stoklarımız tukendı.. nasıl sabırsızlanıyorumben tutarım esım tutamadımı sınır olur haahahahh
evet kızlar ilk günün raporunu vereyim ilk bence biraz zor ben ilk defa böyle bişey yapıyorum nasıl kalkıştım nasıl karar verdim her şey muamma...
2 kase çorba içtim 1 portakal yedim 1 de minik amasya elması yedim az önce karatay teyzeme kurban olayım ben zeytin en sağlıklı meyvedir ama tabi ben bugün hiç yemedimakşama da 2 kase daha çorba içerim sanırım yarın biraz daha rahat sebze girecek işin içine, bakalım hayırlısı.....
yaptik b' hata
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugünde yine çok yoğun ve bol hareketli bir gün oldu şükür ama işlerimin hepsinide hallettim
Belediyedeki işimi 10 dakikada hallettim, ordanda kızkardeşime geçtim ve birlikte önce yürüyerek çocukları okula bıraktık sonrada 1 saat pazarda dolanıp alışverişimide yaptım tabi kollarım koptu hem okadar yürümekten hemde okadar poşeti taşımaktanama iyi spor oldu
Kızkardeşimde öğlenlik birşeyler atıştırdım sonrada bir güzel keyif kahvemizi içtik sonra tekrar 1 tur pazar yaptık bir kaç şey unutunca
Tam eve geldim yarım saat evvel elektrikler kesildi ( 5 dakika erken kesilse asansörde kalacaktık kuzumla)
Hemen gelir gelmezde kendimi buraya attım
Eşim geç gelecekmiş, büyük kızımda sağ olsun hem salonu toplamış hemde çorba yapmış ben geldiğimde hazır olsun diye ( artık yarım saat sonra yemeğimizide yeriz)
Caım senin yaptığın benimkinden çok daha iyiye benziyor
Valla benimkinde soğan, domates, maydanoz, kereviz, kabak, lahana, enginar, havuç falan vardıhatta hastanelik olduğumda doktora içindekileri sayınca senin bu kadarıyla atlatman normal bukadar karışık birşey yenirmi demişti
Mideyi çöpkutusuna çevirmiştim resmeno yüzden eşim artık o tip birşeye izin vermiyor ama seninki çaktırmadan yapılabilir nasılsa dokunacak birşey yok
Allah yardımcın olsun canıminşallah en kısa zamanda düzenin otururda sende yine eskisi gibi burada olursun
Canım benim hatırladığım kadarıyla 15 günde 1 olarabilir hani çok sık olmaması gerekiyorzaten dahada sık yiyen yoktur sanırım
Evettttt arkadaşlar Akşam yemeğimide yediğime göre artık bugünki menümüde paylaşabilirim
SAbah; ( 07:45 )
1 büyük parça peynir
6 zeytin
1/2 domates
1 salatalık
ara; ( 09:30 ) Şekersiz Türk kahvesi
ara; 1 ufak bardak süt
Öğlen; ( kızkardeşimdeydik pazar dönüşü o normal yemeğini yerken banada bunları hazırladı)
1 yumurta ( haşlama )
1 domates
1 salatalık
1 ufak parça peynir
1 bardak ayran
ara yapmadım çünkü arada tüketmeyi düşündüğüm ayranı öğlen hüplettim
Akşam;
1 kase Yoğurt çorbası ( bol naneli )
Bu saatten sonra sadece 1 adet şekersiz kahvem olur günün kapanışı olarak
Gün içinde de 2 litre su içildi ama devamı gelecek
bugün ki menüm
25 MART 2015 ÇARŞAMBA
SABAH
1 parça peynir
10 zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
maydanoz
nane
siyah turp
yeşil çay
ÖĞLE
fındık fıstık vs
ayran
AKŞAM
nohutlu bamya
yoğurt
1,7 lt su
1,5 saat pilates+çeşitli egzersizler
iyi akşamlar güzellerim bugünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğlen: bir bardak sütlü kahve, yarım bardak süt ( süt kilo yaparmı kızlar ben çok seviyorum çok içiyorum)
akşam: üç köfte, lahana salatası, domatesli patlıcanlı ezme, dünden kalan lahana böreğim
su: 2 ltbugün içemedim bir türlü
spor: 45 dk yürüyüş
Slm kizlarrrr ben geldimmmm kacakkk demenizi duyar gibiyim walla
Pazar gunku menu
iki bardak ilik limolu su
sabah 1 bardak acik sekersiz cay iki ince dilim yagsiz beyaz peynir domates salatalik roka dereotu maydanoz iki kepekli galeta
ara sekersiz cay
aksam 6 kasik susuz kusufasulye salata
30 dk sabah 30 dk aksam yuruyus 10 dk leslie
su 2 litre
selamlar
dün gelemedim çok yoğunum bu ara vizeler kapıda
dünkü menüm
Sabah:geranmali,zeytin,domates,2 hurma
Akşam:tavuk salata,ayran
spor:1.5 saat yürüyüş
bugün:
Sabah:1 elma, 4 ceviz,1 bardak süt
Akşam:balık,salata,1 havuç
spor:1 saat yürüyüş
iyi akşamlar herkese
Pazartesi sabah
2 bardak ilik limonlu su
Bir ince dilim beyaz peynirli salata bir kepekli galeta acik cay
ara bir turk kahve fincani yabanmersini karistirilmis 3 kasik yagsiz yogurt
aksam 6 kasik zeytinyagli kabak yemegi
45 dk yuruyus 30 squat
3 lite su
Sali gunku menu
sabah 2 bardak ilik limonlu su
2 ince dilim beyaz peynir bol yesillik salatalik domates bir dilim tam bugday ekmegi acik cay
ogle kiymali karnibahar yemegi 5 kasik 3 kasik yagsiz yogurt bir kepekli galeta
aksam 5 kasik karnibahar yemegi yesil salata
2 litre su icildi 30 sabah 30 aksam toplam 60 dk yuruyus yapildi
Veeee bugunku menummm
sabah 2 bardak ilik limonlu su
bir dilim tam bugday ekmegi 1 ince dilim beyaz peynir iki kasik patates salatasi
Ara sutlu sekersiz turk kahvesi
aksam 6 kasik yesil mercimek yemegi 3 kasik yagsiz yogurt
ara yesil cay
2 litre su icildi 45 dk yuruyus 30 squat
Bu hafta o sari kartlardan almiycam
azcik unutkan olabilirim ama olsun
Niye ben geldigimde hep koyun delisi gibi tek basima yaziyom yaw
Neyse daha gidip cocuklari yatiricam camasir asicam kocama cay yapip gonlunu alicam anliycaginiz cok isim var hadi iyi geceler canlar yarin gorusuruz opuldunuzz
Saat 15 e kadar pek fena değildi lahanayla aramız ama yok yanii çok fena bişeymiş. Yaparım gibi geldi ama yok dayanılmaz bişey lezzeti fena değil koku problemide değil sürekli aynı şeyi yemek mide bulandırıcıymış. Neyse bana göre olmadığını öğrendim. Gözünü seveyim canan hocammmm
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.İyi geceler meleklerimmmmaşallahhh 25 sayfa okudum sanırım
Kusurabakmayın pazar gecesi annem rahatsızlandı ve acile gittik ve salı günü çıkabildik.Üzülmemeniz için haber vermedim.Şimdi iyi çok şükür.Gelen giden trafiği maşallah sabah bir başlıyorum kapı açmaya akşama dekGelenlerin başım üstünde yeri var ama bazıları var ki delirtiyor insanı helalleşmeye geliyorlar tövbe yarabbim sanki annem ölüm döşeğinde bugün bozdum üç tanesini
suyu da yeterli içtiysenspora ne zaman başlıyorsun cadıcım
6-7 ve 13 hariç hepsini yaşadım kuzum
en doğru kararı verdin bitanemelbette bunun için burdayız
bisküvi kraker bunları unutman lazım balım çayın yanında illaki birşeyler yemek istersen çiğ kuruyemiş bir iki tane kuru kayısı veya hurma yiyebilirsin bitanemhepsi aynı anda değil tabii
ne güzel bir alışkanlık kalkar kalkmaz 2 bardak su ve yatmadan 2 bardak su hepimizin alışkanlık haline getirmesi lazım
Aynen nasılda biliyorsunpeki anlaştık
Ne güzel anlatmışsın kuzum böyle araştırarak neyi neden yemememiz gerektiğini bilinçli olarak uygulamak gerçekten harikahenüz yeni başladın değişimleri yaşamaya kaçamaksız gidersen öyle güzel değişimler olacak ki
Estagfurullah amacım asla fırça atmak değildi bitanem tek isteğim bir an önce hepinizin hedefinize ve sağlığınıza kavuşmanızyoksa liste yapmak nedir ki.Ben sözümü aldım
çakma ve uyduruk yemekleri nedense ben çok severim pisicanım harika olurspor takvimi yine rafa mı kalktı
Haklısın İremcim çoklu alıntı yapanları her zaman gözönünde bulundururum ama geçen hafta çolu alıntın azdı diye hatırlıyorum dikkat edeceğim bitanem
cumartesi kahvaltı olmaması çok yanlış İremcim kahvaltı yapmalısın ki metabolizman uyansın ve çalışmaya başlasın kahvaltını ihmal etme tatlımVe su ne olur suyuna dikkat et
sabah ve öğle harika olmuş ama akşam ekmek arasıakşamkinin telafisi yok bitanem su da az spor yok
elbiseyi nasıl kazanacağız
erişteyi yoğurt yerine salatayla yemelisin kuzucum karbonhidrat ve protein karışımının sindirimi zor oluyor
yumurtasız kk olmaz ki bitanemhelva yerine çikolu dondurma mı yedin
su içmemenin sıkıntısı sana kabızlık olarak geri dönecek demedi deme
İtirafın da güzeldipeki sözünü aldık
kurbişleri akşam telafi etmişsin cadıcımm hani spor
meyvesuyunu kendin sıksan bile glukoza dönüşüyor cadıcımhazır ise tamamen cıss
mısırı yemiyoruz ama erken saatte yemişsin gdo lu olması en büyük neden kuzum. akşam yoğurt yerine salata yemiş olsaydın acıkmazdın bitanem
menü süper bak sen kerataya ama belini incitmen kötü olmuş geçmiş olsun bitanem köfteye salata yakışırdı tatlım
oooo kıskanıyorum ama bir yandan sen ve damlanın kuyruklu melekleri bir yandan ponçiğimin kedisi
sabahki yürüyüşünün şirin itirafının ve akşam telafi etmenin hatırına ceza yok tabiki
Çok güzel dengelemişsin balımsu da süper
Hadi inşallah bızdıkım
bızdıkcım akşamları genelde tavuk yiyorsun sebze göremiyorum bitanemm
Ne güzel bir fikir cecom aklımızda olsun hiç duymamıştımPaylaştığın için tşkler canım
akşam aç uyudun yanisuyunu artır leylacım yoksa ben gelip içiricem
ben olsam ben de utanırdım
yerim onu ben bundan sonra 24 saat ayaktasın deseneaman dikkat et paşamıza bir anlık bir dalgınlık allah korusun
Kolay gelsin canım .Sabahları yeşillik eklesen diyorumSuyu yazmamışsın spor en azından öğlenleri yürüme şansın yokmu İremcim
bu hafta menü ve mesajdan muaf tutarım sıkma canını neslim kolay gelsin inş bir an önce yerleşebilirsiniz
Aç kalırsan leptin çalışmaz balım istediğin kadar ayran içebilirsin
sağlık olsun neslim ama biraz fazla almışlar gibi geldi
fırında patlıcan közlenmiş patlıcan hakikaten kurtarıcı oluyor makresimilk gün sporun süper pazar günü de zaten erken kaçamaklar akşam da dengelemişsin bence harika oğluşun annesini özlemiş ne yapsın kerata
Sütlaçın pirinci azsa ve pirinçunu veya nişasta eklenmemişse en masum tatlılardan sayılabilir afiyetolsun makresimİşte bu bence saygısızlık diyet yaptığını bildiğin bir insana uygun birşeyler yapılmalı
Yine de etkisi olduğunu sanmıyorum canım gzüel dengelemişsinsenin zayıflamanı mı istemiyorlar nedir
Ne desen haklısın makresim
Her analiz döneminde bir önceki analiz dönemini arar olduk malesef makresim.Sağlık olsun bundan sonra hep birlikte daha çok dikkat edeceğiz inşallahTaktiklerine bayıldm Keisn karar verince uygulama kısmı kolaylaşıyor makresim.
Leylacım akşam bir elma yemektense ben senin yerinde olsam koca bir kase salata veya yoğurt yerdim akşamları tek başına da olsa meyve yememeye çalış kuzumKötü derken neler yedin acaba
bol şans deryacım
Emarın temiz çıkmasına çok sevindim cecom
Maşallah tüm işlerini de halledebilmişsinTempolu bir gün olmuş senin için adaşım
Ara olmasaymış 2 saat pilatesle birlikte süper bir gün olacakmış cadıcım
erken kahvaltı yapınca acıkman normal cecom harika bir menü
Kahvaltı yine çok az barbim akşama kadar aç geziyorsun nerdeyse
Afiyetolsun canım yine kahvaltı diyorum
sabah çiko izin verilen miktarı aşmış olsan da yine de kızmıyorum balım çünkü akşama dek yakma şansın var fakat akşamki tatlı inşallah şerbetli değildirBen snein yerinde olsam bir dilim yerine bir lokma yer bırakırdım ki o da mecbursam
Tutabileceksen bu yöntem güzel meleğim. Aman sakın tam geçiş dönemindeyiz mevsimsel olarak.Depresyonun tetiklendiği zamanlar sakın kuzum dikkat et kendine at depresyona bir tekme bak keyfine depresyonda neymişşpaşamın varlığı bile sana yeter depresyonun ilacı
3 maden suyumuaştın kendini et haşlama yanına salata
Zamanla tüm bu ikramdaki ısrarımız kalkacak ben eminim beslenme konusunda bilinçlendikçe hakikaten ikramlar değişiyor en masumunu yapmaya çalışıyor insan
Paşam benimmm en sevimli zamanları keşke hiç büyümeseler diyor insan bazen
Haydi efserimmm silkelen toparlan artık yoksa yeni misafirler gelecek
Hakikaten öyleelbiselerden vazgeçtin anlaşılan
hadi bakalım başarılar deryacım dünkü menü harika
Yarın full raw yapacaksın neslim gözünü sevim nelerle verdin alma tekrar toparlan tatlım düzensizlik mi seni yenecek yoksa
Gevrek bir süre özlenecek artık
İncir fazla olmamış mı kraliçem yoksa diğer meseleden ötürümü tüketiyorsun
Amannnn hava da atarmışız kendi tuttuğun balılar demek afiyetolsun şifa olsun cnmm
ellerine sağlık bahar temizliğini erken yaptın
erken kahvaltı yapınca 3 öğün yiyebilirsin bitanem sorun yok
işte özlediğim menülerrr
Ağzına sağlık makresimmmm
Menü süper spor yine oğluşun sanırım
Sıkıntı vardı makresim yoksa gelmemezlik yapmam biliyorsun
Maşallah sabırlı bereketli ve şanslısın bitanem hiç bana göre değil ben denize atıcam hemen balık geliceköyle sabır yok bende
Bu da güzelmişşş
Rastgele diyelim o zaman bu haftasonueşin de haklı acemi şansı mı derler acaba
Kaç gün dayanacaksın merak ediyorumm
Hepimiz hata yapa yapa doğruyu bulduk balım sıkma canını
Asansör zamanlaması iyi olmuş kıl payı kurtulmuşsun adaşım bende de kapalı yer fobisi var en tırstığım şey
Benim bir zamanlar yaptığım çorba da senin tariftendi cecomSurvivor da bile kimse yemez
Teşekkürler acil cevap için adaşım
Kızkardeşinin sana ayrı hazırlaması ne güzel sen karralı olunca herşey değişiyor işte adaşım
maşallah süper bir menü su ve spor
Süt bende kilo yapıyor bülbülüm ben de çok severim halbuki zayıflama dönemimde denemiştim geceleri süt içip yatıyordum ve o hafta az veriyordum gece süt içmeyi iptal edince fazla gidiyordu . Gerçi sen öğlen içmişsin kilo yapacağını sanmıyorum
Hoşgeldinnn
Vizelerini başarıyla atlatırsın inşallah bızdıkımmm.Şu akşamki tavuklara taktımm Her gün balık ye gıkımı çıkarmam ama ne olur tavuktan uzak dur bitanem
Maşallahhhh
diyetisyene rağmen ekmeklere dikkat etmen süper ebwamcım
sbah hem ekmek hem patates salatası mıdiyetisyeninin telini rica edeyim
Ben sabah ne yediğimi unutuyorum sne mi unutkansın maşallahın varbence de alma artık
Ben yazmaya 22,30 da başladım şikayet etme istersen
İyi geceler tatlı rüyalar kolay gelsinnnn
Tecrübe etmiş oldun meleğimen azından acabaların kalmadı Canan bitane her zaman rakipsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?