Evettttt arkadaşlar Akşam yemeğimide yediğime göre artık bugünki menümüde paylaşabilirim
SAbah; ( 07:45 )
1 büyük parça peynir
6 zeytin
1/2 domates
1 salatalık
ara; ( 09:30 ) Şekersiz Türk kahvesi
ara; 1 ufak bardak süt
Öğlen; ( kızkardeşimdeydik pazar dönüşü o normal yemeğini yerken banada bunları hazırladı)
1 yumurta ( haşlama )
1 domates
1 salatalık
1 ufak parça peynir
1 bardak ayran
ara yapmadım çünkü arada tüketmeyi düşündüğüm ayranı öğlen hüplettim
Akşam;
1 kase Yoğurt çorbası ( bol naneli )
Bu saatten sonra sadece 1 adet şekersiz kahvem olur günün kapanışı olarak
Gün içinde de 2 litre su içildi ama devamı gelecek
Gunaydin kizlar cepten kisa bi gecmis yaotim hepinizi seviyorum
Isallahaman sakin nesli ablam üzme kendini sen o kadar emek verdin bi kendini silkelemene bakar hoop toparlanırsın
evet kızlar ilk günün raporunu vereyim ilk bence biraz zor ben ilk defa böyle bişey yapıyorum nasıl kalkıştım nasıl karar verdim her şey muamma...
2 kase çorba içtim 1 portakal yedim 1 de minik amasya elması yedim az önce karatay teyzeme kurban olayım ben zeytin en sağlıklı meyvedir ama tabi ben bugün hiç yemedimakşama da 2 kase daha çorba içerim sanırım yarın biraz daha rahat sebze girecek işin içine, bakalım hayırlısı.....
oy kuzummNiye ben geldigimde hep koyun delisi gibi tek basima yaziyom yaw
bugün ki menüm
25 MART 2015 ÇARŞAMBA
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
1 parça peynir
10 zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
maydanoz
nane
siyah turp
yeşil çay
ÖĞLE
fındık fıstık vs
ayran
AKŞAM
nohutlu bamya
yoğurt
1,7 lt su
1,5 saat pilates+çeşitli egzersizler
iyi akşamlar güzellerim bugünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğlen: bir bardak sütlü kahve, yarım bardak süt ( süt kilo yaparmı kızlar ben çok seviyorum çok içiyorum)
akşam: üç köfte, lahana salatası, domatesli patlıcanlı ezme, dünden kalan lahana böreğim
su: 2 ltbugün içemedim bir türlü
spor: 45 dk yürüyüş
ya ılk baslarda sıkılıyorsum sabredemıyordum sınırlenıyordum hatta.. sonra baktım benımkı sevmesede suratsız afrasız tafrasız ben ne seversem yapıyor benımle bırlıkte oluyor.. sonra dusundum dedım ben neden onun ıcın fedakarlık yapmayayım? derken derken bende alıştımbalik tutmayi hobi edinen bırakamıyo benim de eşim tam bağımlı az havayı güzel görünce kıyıda alıyo soluğu.insanın kendini mutlu hissetttiği bişeylerle ilgilenmesi çok güzel.tebrik ederim balık tutabildiğiniz için sanırım ben o kadar sabredemezdim
Pazartesi sabah
2 bardak ilik limonlu su
Bir ince dilim beyaz peynirli salata bir kepekli galeta acik cay
ara bir turk kahve fincani yabanmersini karistirilmis 3 kasik yagsiz yogurt
aksam 6 kasik zeytinyagli kabak yemegi
45 dk yuruyus 30 squat
3 lite su
Sali gunku menu
sabah 2 bardak ilik limonlu su
2 ince dilim beyaz peynir bol yesillik salatalik domates bir dilim tam bugday ekmegi acik cay
ogle kiymali karnibahar yemegi 5 kasik 3 kasik yagsiz yogurt bir kepekli galeta
aksam 5 kasik karnibahar yemegi yesil salata
2 litre su icildi 30 sabah 30 aksam toplam 60 dk yuruyus yapildi
Veeee bugunku menummm
sabah 2 bardak ilik limonlu su
bir dilim tam bugday ekmegi 1 ince dilim beyaz peynir iki kasik patates salatasi
Ara sutlu sekersiz turk kahvesi
aksam 6 kasik yesil mercimek yemegi 3 kasik yagsiz yogurt
ara yesil cay
2 litre su icildi 45 dk yuruyus 30 squat
hg kaptanım takımımız aydınlandı sen gelınceİyi geceler meleklerimmmmaşallahhh 25 sayfa okudum sanırım
Kusurabakmayın pazar gecesi annem rahatsızlandı ve acile gittik ve salı günü çıkabildik.Üzülmemeniz için haber vermedim.Şimdi iyi çok şükür.Gelen giden trafiği maşallah sabah bir başlıyorum kapı açmaya akşama dekGelenlerin başım üstünde yeri var ama bazıları var ki delirtiyor insanı helalleşmeye geliyorlar tövbe yarabbim sanki annem ölüm döşeğinde bugün bozdum üç tanesini
suyu da yeterli içtiysenspora ne zaman başlıyorsun cadıcım
6-7 ve 13 hariç hepsini yaşadım kuzum
en doğru kararı verdin bitanemelbette bunun için burdayız
bisküvi kraker bunları unutman lazım balım çayın yanında illaki birşeyler yemek istersen çiğ kuruyemiş bir iki tane kuru kayısı veya hurma yiyebilirsin bitanemhepsi aynı anda değil tabii
ne güzel bir alışkanlık kalkar kalkmaz 2 bardak su ve yatmadan 2 bardak su hepimizin alışkanlık haline getirmesi lazım
Aynen nasılda biliyorsunpeki anlaştık
Ne güzel anlatmışsın kuzum böyle araştırarak neyi neden yemememiz gerektiğini bilinçli olarak uygulamak gerçekten harikahenüz yeni başladın değişimleri yaşamaya kaçamaksız gidersen öyle güzel değişimler olacak ki
Estagfurullah amacım asla fırça atmak değildi bitanem tek isteğim bir an önce hepinizin hedefinize ve sağlığınıza kavuşmanızyoksa liste yapmak nedir ki.Ben sözümü aldım
çakma ve uyduruk yemekleri nedense ben çok severim pisicanım harika olurspor takvimi yine rafa mı kalktı
Haklısın İremcim çoklu alıntı yapanları her zaman gözönünde bulundururum ama geçen hafta çolu alıntın azdı diye hatırlıyorum dikkat edeceğim bitanem
cumartesi kahvaltı olmaması çok yanlış İremcim kahvaltı yapmalısın ki metabolizman uyansın ve çalışmaya başlasın kahvaltını ihmal etme tatlımVe su ne olur suyuna dikkat et
sabah ve öğle harika olmuş ama akşam ekmek arasıakşamkinin telafisi yok bitanem su da az spor yok
elbiseyi nasıl kazanacağız
erişteyi yoğurt yerine salatayla yemelisin kuzucum karbonhidrat ve protein karışımının sindirimi zor oluyor
yumurtasız kk olmaz ki bitanemhelva yerine çikolu dondurma mı yedin
su içmemenin sıkıntısı sana kabızlık olarak geri dönecek demedi deme
İtirafın da güzeldipeki sözünü aldık
kurbişleri akşam telafi etmişsin cadıcımm hani spor
meyvesuyunu kendin sıksan bile glukoza dönüşüyor cadıcımhazır ise tamamen cıss
mısırı yemiyoruz ama erken saatte yemişsin gdo lu olması en büyük neden kuzum. akşam yoğurt yerine salata yemiş olsaydın acıkmazdın bitanem
menü süper bak sen kerataya ama belini incitmen kötü olmuş geçmiş olsun bitanem köfteye salata yakışırdı tatlım
oooo kıskanıyorum ama bir yandan sen ve damlanın kuyruklu melekleri bir yandan ponçiğimin kedisi
sabahki yürüyüşünün şirin itirafının ve akşam telafi etmenin hatırına ceza yok tabiki
Çok güzel dengelemişsin balımsu da süper
Hadi inşallah bızdıkım
bızdıkcım akşamları genelde tavuk yiyorsun sebze göremiyorum bitanemm
Ne güzel bir fikir cecom aklımızda olsun hiç duymamıştımPaylaştığın için tşkler canım
akşam aç uyudun yanisuyunu artır leylacım yoksa ben gelip içiricem
ben olsam ben de utanırdım
yerim onu ben bundan sonra 24 saat ayaktasın deseneaman dikkat et paşamıza bir anlık bir dalgınlık allah korusun
Kolay gelsin canım .Sabahları yeşillik eklesen diyorumSuyu yazmamışsın spor en azından öğlenleri yürüme şansın yokmu İremcim
bu hafta menü ve mesajdan muaf tutarım sıkma canını neslim kolay gelsin inş bir an önce yerleşebilirsiniz
Aç kalırsan leptin çalışmaz balım istediğin kadar ayran içebilirsin
sağlık olsun neslim ama biraz fazla almışlar gibi geldi
fırında patlıcan közlenmiş patlıcan hakikaten kurtarıcı oluyor makresimilk gün sporun süper pazar günü de zaten erken kaçamaklar akşam da dengelemişsin bence harika oğluşun annesini özlemiş ne yapsın kerata
Sütlaçın pirinci azsa ve pirinçunu veya nişasta eklenmemişse en masum tatlılardan sayılabilir afiyetolsun makresimİşte bu bence saygısızlık diyet yaptığını bildiğin bir insana uygun birşeyler yapılmalı
Yine de etkisi olduğunu sanmıyorum canım gzüel dengelemişsinsenin zayıflamanı mı istemiyorlar nedir
Ne desen haklısın makresim
Her analiz döneminde bir önceki analiz dönemini arar olduk malesef makresim.Sağlık olsun bundan sonra hep birlikte daha çok dikkat edeceğiz inşallahTaktiklerine bayıldm Keisn karar verince uygulama kısmı kolaylaşıyor makresim.
Leylacım akşam bir elma yemektense ben senin yerinde olsam koca bir kase salata veya yoğurt yerdim akşamları tek başına da olsa meyve yememeye çalış kuzumKötü derken neler yedin acaba
bol şans deryacım
Emarın temiz çıkmasına çok sevindim cecom
Maşallah tüm işlerini de halledebilmişsinTempolu bir gün olmuş senin için adaşım
Ara olmasaymış 2 saat pilatesle birlikte süper bir gün olacakmış cadıcım
erken kahvaltı yapınca acıkman normal cecom harika bir menü
Kahvaltı yine çok az barbim akşama kadar aç geziyorsun nerdeyse
Afiyetolsun canım yine kahvaltı diyorum
sabah çiko izin verilen miktarı aşmış olsan da yine de kızmıyorum balım çünkü akşama dek yakma şansın var fakat akşamki tatlı inşallah şerbetli değildirBen snein yerinde olsam bir dilim yerine bir lokma yer bırakırdım ki o da mecbursam
Tutabileceksen bu yöntem güzel meleğim. Aman sakın tam geçiş dönemindeyiz mevsimsel olarak.Depresyonun tetiklendiği zamanlar sakın kuzum dikkat et kendine at depresyona bir tekme bak keyfine depresyonda neymişşpaşamın varlığı bile sana yeter depresyonun ilacı
3 maden suyumuaştın kendini et haşlama yanına salata
Zamanla tüm bu ikramdaki ısrarımız kalkacak ben eminim beslenme konusunda bilinçlendikçe hakikaten ikramlar değişiyor en masumunu yapmaya çalışıyor insan
Paşam benimmm en sevimli zamanları keşke hiç büyümeseler diyor insan bazen
Haydi efserimmm silkelen toparlan artık yoksa yeni misafirler gelecek
Hakikaten öyleelbiselerden vazgeçtin anlaşılan
hadi bakalım başarılar deryacım dünkü menü harika
Yarın full raw yapacaksın neslim gözünü sevim nelerle verdin alma tekrar toparlan tatlım düzensizlik mi seni yenecek yoksa
Gevrek bir süre özlenecek artık
İncir fazla olmamış mı kraliçem yoksa diğer meseleden ötürümü tüketiyorsun
Amannnn hava da atarmışız kendi tuttuğun balılar demek afiyetolsun şifa olsun cnmm
ellerine sağlık bahar temizliğini erken yaptın
erken kahvaltı yapınca 3 öğün yiyebilirsin bitanem sorun yok
işte özlediğim menülerrr
Ağzına sağlık makresimmmm
Menü süper spor yine oğluşun sanırım
Sıkıntı vardı makresim yoksa gelmemezlik yapmam biliyorsun
Maşallah sabırlı bereketli ve şanslısın bitanem hiç bana göre değil ben denize atıcam hemen balık geliceköyle sabır yok bende
Bu da güzelmişşş
Rastgele diyelim o zaman bu haftasonueşin de haklı acemi şansı mı derler acaba
Kaç gün dayanacaksın merak ediyorumm
Hepimiz hata yapa yapa doğruyu bulduk balım sıkma canını
Asansör zamanlaması iyi olmuş kıl payı kurtulmuşsun adaşım bende de kapalı yer fobisi var en tırstığım şey
Benim bir zamanlar yaptığım çorba da senin tariftendi cecomSurvivor da bile kimse yemez
Teşekkürler acil cevap için adaşım
Kızkardeşinin sana ayrı hazırlaması ne güzel sen karralı olunca herşey değişiyor işte adaşım
maşallah süper bir menü su ve spor
Süt bende kilo yapıyor bülbülüm ben de çok severim halbuki zayıflama dönemimde denemiştim geceleri süt içip yatıyordum ve o hafta az veriyordum gece süt içmeyi iptal edince fazla gidiyordu . Gerçi sen öğlen içmişsin kilo yapacağını sanmıyorum
Hoşgeldinnn
Vizelerini başarıyla atlatırsın inşallah bızdıkımmm.Şu akşamki tavuklara taktımm Her gün balık ye gıkımı çıkarmam ama ne olur tavuktan uzak dur bitanem
Maşallahhhh
diyetisyene rağmen ekmeklere dikkat etmen süper ebwamcım
sbah hem ekmek hem patates salatası mıdiyetisyeninin telini rica edeyim
Ben sabah ne yediğimi unutuyorum sne mi unutkansın maşallahın varbence de alma artık
Ben yazmaya 22,30 da başladım şikayet etme istersen
İyi geceler tatlı rüyalar kolay gelsinnnn
vaaaooaaavvv cok ıyı demek sende karataycısınçarşamba günü prgram ve menü
2 bardak su
10:30 sabah kk kahvaltısı
öğle:yok
15:30 16:30 yürüyüş 5,5 km
akşam :domates çorbası kaşarlı erişte yedim utanıyorum ama yarım porsiyon yedim.
sonrada deli gibi pişman olup büyük plates topuyla 30 dk egzersiz yaptım.su 2,5 lt+ çay ayran bitki çayı içtim
Hg cnmBen geldim
Net gittiHg cnm
vaaaooaaavvv cok ıyı demek sende karataycısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?