Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar dünkü menümü yazmaya gerek varmı bilmiyorum

4 kase lahana çorbası, 1 elma 1 portakal

akşamda bir kase mercimek çorbası gerçi saat 21 di ama içmeseydim sanırım kalkamazdım ayağa ayyy neyse o günü kapadım...
dünün en iyi yanı
40 dk kadar yürüdüm 3 km
artıııı 2 litre suyu tamamladım fazlasını bilmiyorum

harikasın cecommm, afiyet şeker olsun bol leptin olsun inşallahhh

aman sakin nesli ablam üzme kendini sen o kadar emek verdin bi kendini silkelemene bakar hoop toparlanırsın
Isallah

Niye ben geldigimde hep koyun delisi gibi tek basima yaziyom yaw
oy kuzumm

seninde menün harika canımm bol bol eksi olarak dönsün inşallah

canım afiyet olsun bende aynı şüphedeyim ama herkeste farklı etkisi var sanırım deneyip görücez...

ya ılk baslarda sıkılıyorsum sabredemıyordum sınırlenıyordum hatta.. sonra baktım benımkı sevmesede suratsız afrasız tafrasız ben ne seversem yapıyor benımle bırlıkte oluyor.. sonra dusundum dedım ben neden onun ıcın fedakarlık yapmayayım? derken derken bende alıştım şimdi ben daha cok sabırsızlanıyorum yarışa bile giriyorum... bir keresinde 4 kıloluk bır balık yakalamıstım gözleri olmustu

menülerin çok güzel canım inşallah bol eksi olarak geri döner tartıda

hg kaptanım takımımız aydınlandı sen gelınce evet kaptanım ıncır malum konudan bakalım şifa Allahtan... valla atarım havamı serbest dolaşan balık yıyorum esımde oyle dıyor acemı sansı senınkı hadi be dıyorum ıkı senedır acemılık mı kalırmıs... ıns yagmur yagmaz da gıderız

vaaaooaaavvv cok ıyı demek sende karataycısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…