- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
selam kızlar dünkü menümü yazmaya gerek varmı bilmiyorum
4 kase lahana çorbası, 1 elma 1 portakal
akşamda bir kase mercimek çorbası gerçi saat 21 di ama içmeseydim sanırım kalkamazdım ayağa ayyy neyse o günü kapadım...
dünün en iyi yanı
40 dk kadar yürüdüm 3 km
artıııı 2 litre suyu tamamladım fazlasını bilmiyorum
cok ıyı yapmıssın cnm ınan cok memnun kalacaksınbi önceki msj da size cevap verdim aslında alışıcam bu yazım şekline hep aılntıları eklemeyi unutuyorum ya..kaptan karatay yapmamı önerdi ben de başladım bakalım neler olacak
bende oglen dısarı cıktıydımNet gitti
ayy yazın damacana dıbını goren ben kısın su ıcme ozurluyum zorluyorum kendımı mıdem bulanıyorOyyyy işlerimi yarıladım sayılır
Makinedeki çamaşırlarımda durunca onları asıp bir posta daha atacağım ( malum bir kaç güne banyo tadilatı başlayacak ve öncesinde bütün çamaşırları bitirmem lazım )
Sonra küçük kuzuma söz verdim biraz kapı önünde onunla oynayacağız :)
Dışarı çıkmadanda yemeğimi yerim ki vakti geçmesin.
Akşam için Mercimek çorbamıda pişirdim misssss
Eve girincede çok az yatak odasında bir iki birşey dağıttım çıkmadan toparlayamazsam onlarıda hallederim
Hadiiiiiiiiiii kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr Suuuuuuuuuuuuuuu içiyoruzzzzzzzzzzzzzz
( bence bundan sonra herkes en az bir kere burada Su hatırlatması yapsın10 kişi birer kere hatırlatsa 2 litre garanti ne dersiniz :) )
bir tek nesliye mi msjj aaaa alınırım amaSelam nesliiiii nasilsinn
Selam 6. Takimmm nasilsiniiizzz
Buluşamadıkbende oglen dısarı cıktıydım
ışler gucler kuzum napcan olsuun gonuller bırBuluşamadık
tşk 8. takımın ılk mezunu ıyıyız sızlerı sormalı nasıl gıdıyor mezunluk darısı basımıza
allahtan sporumu yaptım cnm da ne bulsam goturdum duzensızlıkten ama dun akşamdan topladım bugun iiimNeslim ne oldu yine, kaçamak yoktu hani. Çabuk toparlan cumaya ne kaldı. İki gün detoks raw birşeyler yap mutlaka, spor da mı yapmadın. İki gün dikkat edersen toparlasın mutlaka
allahtan evi aralıkta taşıdım geçen yılda kaldı 2015 de artık taşıma lafı duymak istemiyom hala eski ofis ustunde emnatiz surunuyoz ama netim geldi gam yememslm... oy kuzum işin iş valla bu yıl senın taşınma yılın oldu heeee
oyyy kuzum bende sana selam ederim gözümün nurubir tek nesliye mi msjj aaaa alınırım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?