Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

onu yemesen aklında kalırdı yaptın ve lahana diyetinden tiksinenler grubuna hoooşşgeldiiin

Oyyyy işlerimi yarıladım sayılır

Makinedeki çamaşırlarımda durunca onları asıp bir posta daha atacağım ( malum bir kaç güne banyo tadilatı başlayacak ve öncesinde bütün çamaşırları bitirmem lazım )
Sonra küçük kuzuma söz verdim biraz kapı önünde onunla oynayacağız :)
Dışarı çıkmadanda yemeğimi yerim ki vakti geçmesin.

Akşam için Mercimek çorbamıda pişirdim misssss
Eve girincede çok az yatak odasında bir iki birşey dağıttım çıkmadan toparlayamazsam onlarıda hallederim

Hadiiiiiiiiiii kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr Suuuuuuuuuuuuuuu içiyoruzzzzzzzzzzzzzz

( bence bundan sonra herkes en az bir kere burada Su hatırlatması yapsın 10 kişi birer kere hatırlatsa 2 litre garanti ne dersiniz :) )

ayy yazın damacana dıbını goren ben kısın su ıcme ozurluyum zorluyorum kendımı mıdem bulanıyor

ay dunkı menumle başlım işe
dunki menum
sabah 7,30 da karatay kahvaltısı
11 de arkadaşın getirdiği peynirli simit
akşam 18,30 da brokoli haşlaması+az kurufasulye z.yağlı+yoğurt+1 kaşık bulgur pilav tadımlık
spor 50dk yurume
gun içi 30dk yurume

bu gun bu sate kadar yedikleriö
sabah su+kefir+çiğ limonlu ıspanak
1 muz+1 kivi tarçınlı+1 avuç fıstık
12,30 da 1 avuç fıstık+salata+yoğurt

Neslim ne oldu yine, kaçamak yoktu hani. Çabuk toparlan cumaya ne kaldı. İki gün detoks raw birşeyler yap mutlaka, spor da mı yapmadın. İki gün dikkat edersen toparlasın mutlaka
allahtan sporumu yaptım cnm da ne bulsam goturdum duzensızlıkten ama dun akşamdan topladım bugun iiim
umarım sabah artı gormem cunki bu sabah hala artıydım

slm... oy kuzum işin iş valla bu yıl senın taşınma yılın oldu heeee
allahtan evi aralıkta taşıdım geçen yılda kaldı 2015 de artık taşıma lafı duymak istemiyom hala eski ofis ustunde emnatiz surunuyoz ama netim geldi gam yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…