günaydın kızlar günaydın asiciğim
düzensizmi senin adetin
soğan yapıyo ama seni temin ederim bana da yapmıştıda ecel terleri dökmüştüm adet olunca da bitmek bilmiyo çok yoğundu:S
nazlı hanım nerelerde bu sabah
sabah
peynir
zaytin domates salatalık
1 kocaa dilim ekmek
kaç gün geçti adetin??
bence çok güzel tespit yapmışsın asiciğim sabah ve öğlen az yediğin için doğal olarak akşam çok acıkmış oluyorsun ve yemeklere saldırı gerçekleştiriyorsun en azından öğleden sonra kendine bir ara öğün yap 1 dilim ekmek yanındada beynir ye o seni bir nebze tutar bu benim fikrim tabiki
hem şom aynı olan ne kıs . yazsana kaydirigubbakcemileslm kızlar.
bu gün başka konuya takıldım buraya anca yazabildim
sabah aynı öğle aynı ara öğünler aynı değişiklik yok yani
bedişi bende özledim artık gelse bu kız yaadelikafadulden
kilomada gelince bilmiyorum sabah tartılacağım.
kilo vermesemde bana bu yürüyüşler iyi geldikaydirigubbakcemile2 şu sarkıklarım toparlanmaya başladı.
kilo bazında olmasa bile toparlanmak bile güzellldelikafadulden
günaydın...
önce dün yediklerim;
sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
domates
zeytin
haşlanmış yumurta
şekersiz çay
ara
1 fincan yeşil çay
1 paket eti form büsküi,
akşam
1 tabak bezelye
2 kaşık pilav
çoban salata
yemekten sonra arkadaşlar çat kapı geldi hadi kalkın sahile iniyoruz diyedelikafaduldengüzel yalı tarafına indik sahilde yürüyüş tabi türk milletinin olmazsa olmazı çekirdek çitledik bide üstüne dondurmakaydirigubbakcemile
bugün kızım zorla kaldırdı beni açım anne diye sabahın köründe kalkmış zilli canım bişey yemek istemiyo akşamki faciadan sonra:mymeka:yeşil çayımı aldım oturdum pc başına belkim daha sonra bişeyler yer öyle giderim işe..
merhabalr kıslar ..
dr. yeni geldim .... kan vardim haftaya çarşambaya . alıcam tekrar . sonuçleri ......
bakıyorumda takımı es geçiyorsunuz başka başka topiklere takılmaya başladınız hepiniz .
ben olmayınca kulagınızdan çeken yok heralde .....hehe ..
özkem süpersin . allah gönlüne göre versin .....
asüm evet tespitin dogru herzaman söylüyorum ama sakalım yokki sözüm dinlenmiyor . gün böyu acıkmamak için sabah kavaltısına önem verin ..... vede öyleden önce 2 ara ögün yapmana gerek yok ben bile 1 yapıyorum zaman kısa oluyor kavaltıyla öylen arası . öylenle akşam arasında 2 ara ögün yapki akşam az yiyesin .... dedigin gibi sdece yogurttutmaz . yanında ekmek yada meyve yemeyi dene .
slm kızlar.
bu gün başka konuya takıldım buraya anca yazabildim
sabah aynı öğle aynı ara öğünler aynı değişiklik yok yani
bedişi bende özledim artık gelse bu kız yaadelikafadulden
kilomada gelince bilmiyorum sabah tartılacağım.
kilo vermesemde bana bu yürüyüşler iyi geldikaydirigubbakcemile2 şu sarkıklarım toparlanmaya başladı.
kilo bazında olmasa bile toparlanmak bile güzellldelikafadulden
biz geçen sene ayvalık sarımsaklıya tatile gitmiştik. o kadar çok sivrisineği bir arada hayatımda görmemiştim -tatlicadiarzu- ayvalığın sivrisineğinin meşhur olduğunu ne yazıkki iş işten geçtikten sonra öğrendik kaydirigubbakcemile3
hatta bir sabah bir kalktık oğlumu yiyip bitirmiş uyuzlar Çok üzgünüm çoook yüzünde saymıştım 12 tane sinek ısırığı vardı :roflol: :roflol: :roflol:
merhabalr kıslar ..
dr. yeni geldim .... kan vardim haftaya çarşambaya . alıcam tekrar . sonuçleri ......
bakıyorumda takımı es geçiyorsunuz başka başka topiklere takılmaya başladınız hepiniz .
ben olmayınca kulagınızdan çeken yok heralde .....hehe ..
özkem süpersin . allah gönlüne göre versin .....
asüm evet tespitin dogru herzaman söylüyorum ama sakalım yokki sözüm dinlenmiyor . gün böyu acıkmamak için sabah kavaltısına önem verin ..... vede öyleden önce 2 ara ögün yapmana gerek yok ben bile 1 yapıyorum zaman kısa oluyor kavaltıyla öylen arası . öylenle akşam arasında 2 ara ögün yapki akşam az yiyesin .... dedigin gibi sdece yogurttutmaz . yanında ekmek yada meyve yemeyi dene .
gördüm gördüm ben de oradaydım :1closedeyes:
geçen yaz bizde oradaydık :)
selam kızlar çookkkk özledim sizi yaaaa nasılsınızz
iyiyiz canım
hoşgeldin. umarım gitmezsin bir daha
sen nasılsın
iyiyim canım benım neler yaptınıs benım pc hala olamadı( kocişte memlekete gitti inşaat malzemelerini ayarlamaya bende arkadasa geldim size koştum
niye olmuyor senin bu pc. yoksa enişte bey mi umursamıyor kötükedihüso
sen başının etini ye de gel gariiiiii delikafadulden
kilo ne durumda aeben azıcık bahsetti ama :jeyyar:
iyiyim canım benım neler yaptınıs benım pc hala olamadı( kocişte memlekete gitti inşaat malzemelerini ayarlamaya bende arkadasa geldim size koştum
ya eşimin arkadası yapacakya fırsat olmadı bi defa geldiler ondada cd uymadı kaldı işte umursamazmı adam araba alacak spor haberlerine bakacak net yok die uyuz oluyo ama olmadı işte
aebenımı arayıp haberlerinizi aldım ara ara catlıyom burda kaldım eli kolu baglı gibi uzun zaman sonra tartıya cıktım korktugum kadar deilmiş 78 cıktım 79 olmuştu bi ara işe başlasında eski sisteme dönerim ya yol yakınken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?