Evet . malesef oda diyor ... az yesek olmuyo çok hiç olmuyor . normal yesek kilo koruyoruz . :1shok::1shok: ne yapacagız biz ....:1no2:benneyaptımki
kızlar bugün ne yedim hemen yazıp çıkıyorum çok yoğundum hatta işlerin bir kısmını salladım yarın sabaha yetişecek rapor var yapmadım artık canıma tak dedi of ne olursa olsun ne yapayım
neyse
sabah
yarım paket etiform domatespeynir
yeşil çay
öğlen dün akşam makarna haşladım kendime yağsız tuzsuz 8 dak.
onu yedim
nescafe
anneme gideceğim bakalım orada neyiyeceğz hadi öptüm hepinizi kendinize iyi bakın
nere nere :uhm:hidive gidip 2 tur attık akşam tam 1 saate tekabül ediyo
haftada 3 gün gitsek süper olur
kızlar selam kimsecikler de yok yahu neyse hemen çıkacağım zaten bu akşam ne yediğimi yazmak için girdim
bir tabak çorba
kaşık karnıyarık
2 kaşık pilav
yoğurt
şimdi de türk kahvesi içiyorum
kocişe şu kk kartını söyledim ee al ozaman dedi
canım benim dedim ben kksız yaşayamam çok seviyorum diye biliyorum zaten dedi:))))
hadi bakalım :)
adam koltukta uyuya kalmış gidiimde şunu yatağa atiim:jeyyar:
gazozuna ilaç katmıştım işe yaramış heheh:jeyyar:
delikafadulden BENDE TÜRK KAHVESİ İÇİYOM :) YENİ YAPTIM VALLA :) ŞU KARNIYARIKLAR DİYORUM 1 TANEMİ 2 TANEMİYDİ :jeyyar:
ohh canımcım karşılıklı içseydik yawww ben hemen çıktım babamlar balkon sefası yapıyordu annemlerin balkonu muhteşemdir bütün koyu gözüküyor ve güneşin batışını izleyebiliyorsunuz
şöyle bir görüntü düşünün arkanızda yemyeşil bir dağğ önünüz de deniz güzeldi anlıyacağınız
dün ne yedimmmm
sabah yarım kase k-flakes
ara 1 ayran 2 seferde
öğlen mantarlı kaşarlı köfte + salata
ara 2 grisini
ara 1 yoğurt
akşam kötüüü
yarım tabak hazır çorba
bezelyeli tavuk (tavuğun beyaz etinden 2 parmak kadar + bezelye 1 kaşık)
2 kaşık kuru fasulye
küçük bir tabak pilav
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
1,5 top dondurma
ben hala regl olamadım. civanperçemi içmekten nefret ettim artık. yok sökülmüyor
bekleyince gelmez zaten kaydirigubbakcemile
ya tam diyordum ki o kadar da kötü değil asim bir baktım altta dondurma yazıyor
asim bu akşam bunların yarısını yiyorsun okeytooo
ben dün akşam aceleden yazdığım için tam çıkmamış :)
1 küçk karnıyarık şöyle anlatayım 2 kaşıkta bitti kaydirigubbakcemile3
o kadarcık yani arkadaşlar tost söylemişler şimdi yemem desem ayıp olur tost yiyorum anlıyacağınız güniçerisinde telafi edeceğimsenağlamasenağlamasenağlama
ohh canımcım karşılıklı içseydik yawww ben hemen çıktım babamlar balkon sefası yapıyordu annemlerin balkonu muhteşemdir bütün koyu gözüküyor ve güneşin batışını izleyebiliyorsunuz
şöyle bir görüntü düşünün arkanızda yemyeşil bir dağğ önünüz de deniz güzeldi anlıyacağınız
günaydın kızlar günaydın asiciğim
düzensizmi senin adetin
soğan yapıyo ama seni temin ederim bana da yapmıştıda ecel terleri dökmüştüm adet olunca da bitmek bilmiyo çok yoğundu:S
nazlı hanım nerelerde bu sabah
sabah
peynir
zaytin domates salatalık
1 kocaa dilim ekmek
tünaydınlar kızlar . bu sabah işe geç kaldım . oda yetmezmiş gibi yanlış otobüse bindim şimdi geldim işyerine.
ya tam diyordum ki o kadar da kötü değil asim bir baktım altta dondurma yazıyor
asim bu akşam bunların yarısını yiyorsun okeytooo
ben dün akşam aceleden yazdığım için tam çıkmamış :)
1 küçk karnıyarık şöyle anlatayım 2 kaşıkta bitti kaydirigubbakcemile3
o kadarcık yani arkadaşlar tost söylemişler şimdi yemem desem ayıp olur tost yiyorum anlıyacağınız güniçerisinde telafi edeceğimsenağlamasenağlamasenağlama
ahhh bir gelse de yoğun olsa :1closedeyes:
hiç sevmiyorum geciken regli beklemeyi. karnım hamile gibi şişti.
ayyy şimdi aklıma geldi. benim ilk hamileliğimde de karnım hemen şişmişti regl olmadığımdan. patronlara söyleyememiştim hamile olduğumu. patronum sormuştu kilo mu alıyorsun yoksa hamile misin diye delikafadulden
offf offf benim en büyük hayalim birgün ayvalık ya da akçaya yerleşmek aynı annenlerinki gibi bir ev arkası yemyeşil önünde koca bir balkon deniz karşımda süper olur demidelikafaduldençok istersen olurmuş ama..
yoksa bebiş mi geliyo :CüvCüv: :CüvCüv: hihoyyyt
allah korusun yaa
istemiyorum şu an 2. bebiş. belki de hiç şakkıdı
offf ne düşüneceğimi şaşırdım. benim de aklıma gelmedi değil :1shok:
biz geçen sene ayvalık sarımsaklıya tatile gitmiştik. o kadar çok sivrisineği bir arada hayatımda görmemiştim -tatlicadiarzu- ayvalığın sivrisineğinin meşhur olduğunu ne yazıkki iş işten geçtikten sonra öğrendik kaydirigubbakcemile3
hatta bir sabah bir kalktık oğlumu yiyip bitirmiş uyuzlar Çok üzgünüm çoook yüzünde saymıştım 12 tane sinek ısırığı vardı :roflol: :roflol: :roflol:
[ı]ahhh bir gelse de yoğun olsa :1closedeyes:
Hiç sevmiyorum geciken regli beklemeyi. Karnım hamile gibi şişti.
Ayyy şimdi aklıma geldi. Benim ilk hamileliğimde de karnım hemen şişmişti regl olmadığımdan. Patronlara söyleyememiştim hamile olduğumu. Patronum sormuştu kilo mu alıyorsun yoksa hamile misin diye delikafadulden[/ı]
[ı]güne kötü bir başlangıç olmuş. Umarım bundan sonrası iyi gider :1hug:[/ı]
[ı]okeytooo delikafadulden
dondurmayı yemek istemedim aslında. Ama evimizin yakınında bir dondurmacı var. Hem çok güzel yapıyor hem ucuz delikafadulden bir de ışıklı tabela koymuş. Oğlum dondurma nedir bilmezken bana sorardı "anne bu ne" dondurmacı derdim. Sonraları o ışığı gördükçe dondurma istiyom demeye başladıDün akşam da eve dönerken tutturdu dondurma diye... Dedim eşime sen kendine de al yoksa tıfılın ki çok az olduğu için ayıp olur. Hatta ona para almıyor sağolsun delikafadulden eşim de sen yemeden ben yemem dedi kaydirigubbakcemile bari az olsun dedim. 50 kuruşluk almış... O da 1,5 topa falan tekabül ediyor kaydirigubbakcemile
özgecim geçenlerde ne düşündüm bak. Ben kilo verebildiğim senağlama dönemlerde öğlenleri burada sandviçler ekmek arası dönerler köfteler yiyordum. Hatta akşam yaptğım tatlıyı sabah yiyordum akşam yememek için. Yine verebiliyordum. Acaba diyorum şimdi sabah ve öğlen çok az yediğim için akşam aç kurt gibi oluyorum ondan mı. öğleni biraz arttırsam mı ki neeee
[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?