Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet . malesef oda diyor ... az yesek olmuyo çok hiç olmuyor . normal yesek kilo koruyoruz . :1shok::1shok: ne yapacagız biz ....:1no2:benneyaptımki

aleyküm selam canım. bedişime sen de çok selam söle bizden...
çok doğru bir laf. üstüne edecek kelime bulamıyorum

hmmm çok iyi. çok iyi gidiyorsun özgem. azmin sonunda taşı delecektir emin ol kaydirigubbakcemile3

hidive gidip 2 tur attık akşam tam 1 saate tekabül ediyo
haftada 3 gün gitsek süper olur
nere nere :uhm:

sizlerin anneleri ve eşleri ne güzel destek oluyor yaww benimkiler tam köstek Çok üzgünüm çoook
kesinlikle annem o kadar yedirmez bana. dün akşam oradaydık mesela. yazıcam birazdan :1no2:
bir de bir kaşık karşıyarık nasıl oluyor özgem hııııı delikafadulden
sakın 1 adet veya 2 adet olmasın o delikafadulden

adam koltukta uyuya kalmış gidiimde şunu yatağa atiim:jeyyar:

gazozuna ilaç katmıştım işe yaramış heheh:jeyyar:

puhahahaaa :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
dün ne yedimmmm

sabah yarım kase k-flakes
ara 1 ayran 2 seferde
öğlen mantarlı kaşarlı köfte + salata
ara 2 grisini
ara 1 yoğurt
akşam kötüüü
yarım tabak hazır çorba
bezelyeli tavuk (tavuğun beyaz etinden 2 parmak kadar + bezelye 1 kaşık)
2 kaşık kuru fasulye
küçük bir tabak pilav
2 dilim ekmek
1 bardak ayran

1,5 top dondurma

ben hala regl olamadım. civanperçemi içmekten nefret ettim artık. yok sökülmüyor
bekleyince gelmez zaten kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar günaydın asiciğim
düzensizmi senin adetin
soğan yapıyo ama seni temin ederim bana da yapmıştıda ecel terleri dökmüştüm adet olunca da bitmek bilmiyo çok yoğundu:S
nazlı hanım nerelerde bu sabah
sabah
peynir
zaytin domates salatalık
1 kocaa dilim ekmek

delikafadulden BENDE TÜRK KAHVESİ İÇİYOM :) YENİ YAPTIM VALLA :) ŞU KARNIYARIKLAR DİYORUM 1 TANEMİ 2 TANEMİYDİ :jeyyar:

ohh canımcım karşılıklı içseydik yawww ben hemen çıktım babamlar balkon sefası yapıyordu annemlerin balkonu muhteşemdir bütün koyu gözüküyor ve güneşin batışını izleyebiliyorsunuz
şöyle bir görüntü düşünün arkanızda yemyeşil bir dağğ önünüz de deniz güzeldi anlıyacağınız

tünaydınlar kızlar . bu sabah işe geç kaldım . oda yetmezmiş gibi yanlış otobüse bindim şimdi geldim işyerine.

oooo ne güzel bayılırım öyle manzaralara. ilerde yaşlanınca en çok yaşamak istediğim yer ordu karadeniz. ya ben bugün regl oldum. inşallah yarınki kilomu etkilemez.

dün yediklerimi yazayım

kahvaltıdan 40 dakika önce 3 adet kuru kayısı

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 fincan şekersiz çay.

öğlen yemeğim

4 tane köfte ızgara ( köfteler küçüktü )
1 su bardağı yoğurt

ara

2 adet kuru kayısı

akşam

8 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
1 su bardağı yoğurt

ara

1 bardak süt.

ya tam diyordum ki o kadar da kötü değil asim bir baktım altta dondurma yazıyor
asim bu akşam bunların yarısını yiyorsun okeytooo

ben dün akşam aceleden yazdığım için tam çıkmamış :)

1 küçk karnıyarık şöyle anlatayım 2 kaşıkta bitti kaydirigubbakcemile3
o kadarcık yani arkadaşlar tost söylemişler şimdi yemem desem ayıp olur tost yiyorum anlıyacağınız güniçerisinde telafi edeceğimsenağlamasenağlamasenağlama

afiyet olsun özgeciğim

günaydın...
önce dün yediklerim;
sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
domates
zeytin
haşlanmış yumurta
şekersiz çay

ara
1 fincan yeşil çay
1 paket eti form büsküi,

akşam
1 tabak bezelye
2 kaşık pilav
çoban salata

yemekten sonra arkadaşlar çat kapı geldi hadi kalkın sahile iniyoruz diyedelikafaduldengüzel yalı tarafına indik sahilde yürüyüş tabi türk milletinin olmazsa olmazı çekirdek çitledik bide üstüne dondurmakaydirigubbakcemile

bugün kızım zorla kaldırdı beni açım anne diye sabahın köründe kalkmış zilli canım bişey yemek istemiyo akşamki faciadan sonra:mymeka:yeşil çayımı aldım oturdum pc başına belkim daha sonra bişeyler yer öyle giderim işe..

offf offf benim en büyük hayalim birgün ayvalık ya da akçaya yerleşmek aynı annenlerinki gibi bir ev arkası yemyeşil önünde koca bir balkon deniz karşımda süper olur demidelikafaduldençok istersen olurmuş ama..

ahhh bir gelse de yoğun olsa :1closedeyes:
hiç sevmiyorum geciken regli beklemeyi. karnım hamile gibi şişti.
ayyy şimdi aklıma geldi. benim ilk hamileliğimde de karnım hemen şişmişti regl olmadığımdan. patronlara söyleyememiştim hamile olduğumu. patronum sormuştu kilo mu alıyorsun yoksa hamile misin diye delikafadulden

tünaydınlar kızlar . bu sabah işe geç kaldım . oda yetmezmiş gibi yanlış otobüse bindim şimdi geldim işyerine.

güne kötü bir başlangıç olmuş. umarım bundan sonrası iyi gider :1hug:

okeytooo delikafadulden
dondurmayı yemek istemedim aslında. ama evimizin yakınında bir dondurmacı var. hem çok güzel yapıyor hem ucuz delikafadulden bir de ışıklı tabela koymuş. oğlum dondurma nedir bilmezken bana sorardı "anne bu ne" dondurmacı derdim. sonraları o ışığı gördükçe dondurma istiyom demeye başladı dün akşam da eve dönerken tutturdu dondurma diye... dedim eşime sen kendine de al yoksa tıfılın ki çok az olduğu için ayıp olur. hatta ona para almıyor sağolsun delikafadulden eşim de sen yemeden ben yemem dedi kaydirigubbakcemile bari az olsun dedim. 50 kuruşluk almış... o da 1,5 topa falan tekabül ediyor kaydirigubbakcemile
özgecim geçenlerde ne düşündüm bak. ben kilo verebildiğim senağlama dönemlerde öğlenleri burada sandviçler ekmek arası dönerler köfteler yiyordum. hatta akşam yaptğım tatlıyı sabah yiyordum akşam yememek için. yine verebiliyordum. acaba diyorum şimdi sabah ve öğlen çok az yediğim için akşam aç kurt gibi oluyorum ondan mı. öğleni biraz arttırsam mı ki neeee

yoksa bebiş mi geliyo :CüvCüv: :CüvCüv: hihoyyyt

biz geçen sene ayvalık sarımsaklıya tatile gitmiştik. o kadar çok sivrisineği bir arada hayatımda görmemiştim -tatlicadiarzu- ayvalığın sivrisineğinin meşhur olduğunu ne yazıkki iş işten geçtikten sonra öğrendik kaydirigubbakcemile3
hatta bir sabah bir kalktık oğlumu yiyip bitirmiş uyuzlar Çok üzgünüm çoook yüzünde saymıştım 12 tane sinek ısırığı vardı :roflol: :roflol: :roflol:

:1shok::1shok::1shok:aman tanrım nolamas benide çok yerler ama yok kafaya koydum gerekirse evin er yerini sneklikle kaplarıskaydirigubbakcemile3

bence çok güzel tespit yapmışsın asiciğim sabah ve öğlen az yediğin için doğal olarak akşam çok acıkmış oluyorsun ve yemeklere saldırı gerçekleştiriyorsun en azından öğleden sonra kendine bir ara öğün yap 1 dilim ekmek yanındada beynir ye o seni bir nebze tutar bu benim fikrim tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…