Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

KıMSECıKLER YOK

kızlar ben birazdan çıkacağım bugün tost yediğim için akşam sadece bol salata yiyeceğim bu arada

sabah tost
öğlen domatessalat peynir 2 tane form
yeşil çay

biliyorum az oldu ama çok işim vardı zaten yemeğe vaktim yoktu
bu arada bolll da su içtim
akşam da 200 mekik yan bacak hareketleri yapabilsem tam süper olacak :roflol:

aç geziyon aç ..kaydirigubbakcemileŞeniz
kızlar yarın olmasa bile haftaya kesinnnn ve de kesinnn
eksi bakiye vereceğimmm

niyekü fıstık ...

iyi akşamlar kıslar takım gene durmuş ....herkes ugramış kaçmış .......

nurhayatım saggol canım ....

refim sen şu sınavları hallet gel güzelim iyi bir hizaya çekelim seni ....

hemşom bakıyomda sende dadandın bir derdim vera benim vakit yok açınca direk buray yazıp kaçıyorum ....nasıl yarulmuşum yürüyerek geldim dr. size yazarken kzım aradı küçük okuldan karnım agrıyor gel al beni diye dinlenmeden gittin bide onu aldım geldim . çok acıktımdı yedim .. bi yatmışımki 2 saat uyumuşum kalkmasam daha yatacaktım ha ... ama dinlenmişim ....

bediş gelmiş . oh bari korktugu gibi degilmiş ....klosu sevindim adına . ben eksideyim hele bugün saatler iyce şaştı .pek dikkatde etmiyorum . dr. sonra . kendime göre bi diyetlistesi yapacagım yada daha düşük kl. bir diyet istiyecegim dr.dan ....

kıslar altta bedişle nuroyu görüyorum . selamlar fakat yemek yapmam lazım . kocaman öptüm ikinizide ....

hoş geldin kütocuğum. özlettin kız kendiniŞeniz
derdim vara takılmadım aebenim şu müğedeki dili kopası dilber varya ona takıldım.
her şey aynı demekle hayatımdaki herşey anlamında dedim.
birazda sabah kocişe sinirlendim sıkkın halde içimden o kelimeler döküldü.kötükedihüso
halende sinirliyim.kötükedihüso

hayırdır hemşom .. bizim herifler yontulmamış kalas aoyl boş ver .mirmirmirmir

sen baya televizyon seyrediyorsun gündüzleri ...benim iki dizim bide gündüz dizim var okdar . başka sedece bide yaptıgımda pilates . helede sabah purogramlarıyla hiç bakmaıyorum ... sabah kimlerin purogramı var onu bile bilmem ..:sm_confused:

ne etti enişte .kötükedihüso

ben kaçtım kuzular kendinze eyi bakın pc den ayrılasımda yok ama hava kararıyo defolup gidiyim evime artık byby öpüldünüsss en kısa zamanda pc ve size kavuşmak üzere ve tabi diyet hayatıma

güle güle kütom çabuk gel artık haaaaaa.........................:))

Son düzenleme:

şimdi
ben sabah yryşlerime gidiyorumya. evden çıkmadan kahvaltıyı hazırlıyorum.
benim kız kahvaltı yapmıyor bende yapması için ısrar ediyorum.
bana diyorki hep kendini düşünüyorsun yedirsene çocuğa diyorkötükedihüso
koca kız ağzınamı tutacağım dedim burdan aldık verdik.
bende sinirlenip elimdeki ne vardı bilmiyorum fırlatıp kalktım masadan
sonrada kıza kızıyor kahvaltını yapsana diye.
işe gidincede aradı ama noyu görünce açmadım.
bu gün hiç konuşasımda gelmiyor konuşmamda.
her ne kadar özür dilese bilekötükedihüso

mügeyi bende izlemiyordum anlatımlardan başladım ama bidaha yeni konuya başlamayacağım.işlerim kalıyor bu son olsun. normalde bu kadar izlemezdim.
şu sınavlar varya biyerede çıkamıyoruz her kesin çoluğu çocuğu ders çalışıyor o yüzden yani canım benim:1hug:

ah hemşon dedim ya kalas bizimkiler . o yürüyüşe bile bir sebeb bulurlar sanki bakmıyoruz bebelere ..kötükedihüso ama bak sen daha çok yontmuşun ..kaydirigubbakcemile3 beninki dönüp aramaz hatta benim gönlünü almamı bekler .:çok üzgünüm: bende bende küslügemi yoksa düştügüm durumamı üzüleyim bilemem .. ah ah .. dedimya anca okadar yonta bildim .15 senede ..beninki sret meşede biraz.:roflol::roflol: neyse burayı bir derdim vara döndermeyelim .naniknanik yinede saggolsunlar . onlarda bizim dırdırımızı çekiyorlar 15 senedir ..kaydirigubbakcemile3 objektif bakmak lazım olaya ... bide bende bütün eşimin tarafıda der sadece sen idare edersin bu adamı ....lülülülülülü allaha şüşür 15 senede bana bi yanlışını görmedim sıgarası bile yoktur tek kötü alişkanlıgı işidir iş koliktir azcıkta .:roflol:ALLAH başımızdan eksik etmesin ... üzme eniştemi .:jeyyar:

iyi geceler,akşam uğrayamadım kızımın son provası vardı akşam saatine almışlar tiyatro gösterisi var 6 haziranda nine oldu kızım 80 yaşında zaten gözlüklü epey güldük akşam yemeği yiyemeden gittik 10 da prova bitti açlıktan bayılcaktıkkaydirigubbakcemile3kokoreç yidik bizde yarım ekmek birde ayran:çok üzgünüm: ama çok açtım sabah 1 simit şekersiz çay öğlen yemedim akşam üstü 3-4 haylayf şekersiz çay gecede kokoreç ayran buka..

ıyi geceler kızlar ben ders çalışmaya gidiyorum bebeyi ve kocayı uyuttum :) Abencim valla beni hızaya sokmak lazım yoksa durum kötü kurtar bizi ABENNNNNNNNNNN... :))))) yetiş bacım gibi oldu ama napimmmmmmm

dün yediklerim

sabah

3 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k kadar beyaz peynir
1 fincan şekersiz çay

öğlen

1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 su bardağı yoğurt
göbek salata

ara

3 adet kru kayısı

akşam

8 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase cacık

ara

2 adet kayısı
2 adet yeşil erik

kızlar kilom 58.8 1 kilo vermişim ama reglide oldum acaba fazla vermiş olabilirmiyim.

günaydın kızlar
63.1/62.3/0.8/1.27%
bende böyleyim kızlar çoookkk şükür dünden korktum ama korktuğum kadar olmadı
akşam eve gelip sadece yoğurt yedim

kızlar kilom 58.8 1 kilo vermişim ama reglide oldum acaba fazla vermiş olabilirmiyim.

haftaya adetin bitmiiş olur canım ne kadar verdiysen ozaman çıkar
anlamadım ben fazla verdinde adet oldun diye tartıya yansımadımı
benim adetten 2-3 gün önce şişerim fala çıkar adet olunca hemen iner seni bilm,iyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…