- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
aç geziyon aç ..kaydirigubbakcemileŞenizKİMSECİKLER YOK
kızlar ben birazdan çıkacağım bugün tost yediğim için akşam sadece bol salata yiyeceğim bu arada
sabah tost
öğlen domatessalat peynir 2 tane form
yeşil çay
biliyorum az oldu ama çok işim vardı zaten yemeğe vaktim yoktu
bu arada bolll da su içtim
akşam da 200 mekik yan bacak hareketleri yapabilsem tam süper olacak :roflol:
kızlar yarın olmasa bile haftaya kesinnnn ve de kesinnn
eksi bakiye vereceğimmm
hayırdır hemşom .. bizim herifler yontulmamış kalas aoyl boş ver .mirmirmirmirhoş geldin kütocuğum. özlettin kız kendiniŞeniz
derdim vara takılmadım aebenim şu müğedeki dili kopası dilber varya ona takıldım.
her şey aynı demekle hayatımdaki herşey anlamında dedim.
birazda sabah kocişe sinirlendim sıkkın halde içimden o kelimeler döküldü.kötükedihüso
halende sinirliyim.kötükedihüso
:içelim:Şenizben kaçtım kuzular kendinze eyi bakın pc den ayrılasımda yok ama hava kararıyo defolup gidiyim evime artık byby öpüldünüsss en kısa zamanda pc ve size kavuşmak üzere ve tabi diyet hayatıma
hayırdır hemşom .. bizim herifler yontulmamış kalas aoyl boş ver .mirmirmirmir
sen baya televizyon seyrediyorsun gündüzleri ...benim iki dizim bide gündüz dizim var okdar . başka sedece bide yaptıgımda pilates . helede sabah purogramlarıyla hiç bakmaıyorum ... sabah kimlerin purogramı var onu bile bilmem ..:sm_confused:
ne etti enişte .kötükedihüso
ah hemşon dedim ya kalas bizimkiler . o yürüyüşe bile bir sebeb bulurlar sanki bakmıyoruz bebelere ..kötükedihüso ama bak sen daha çok yontmuşun ..kaydirigubbakcemile3 beninki dönüp aramaz hatta benim gönlünü almamı bekler .:çok üzgünüm: bende bende küslügemi yoksa düştügüm durumamı üzüleyim bilemem ..şimdi
ben sabah yryşlerime gidiyorumya. evden çıkmadan kahvaltıyı hazırlıyorum.
benim kız kahvaltı yapmıyor bende yapması için ısrar ediyorum.
bana diyorki hep kendini düşünüyorsun yedirsene çocuğa diyorkötükedihüso
koca kız ağzınamı tutacağım dedim burdan aldık verdik.
bende sinirlenip elimdeki ne vardı bilmiyorum fırlatıp kalktım masadan
sonrada kıza kızıyor kahvaltını yapsana diye.
işe gidincede aradı ama noyu görünce açmadım.
bu gün hiç konuşasımda gelmiyor konuşmamda.
her ne kadar özür dilese bilekötükedihüso
mügeyi bende izlemiyordum anlatımlardan başladım ama bidaha yeni konuya başlamayacağım.işlerim kalıyor bu son olsun. normalde bu kadar izlemezdim.
şu sınavlar varya biyerede çıkamıyoruz her kesin çoluğu çocuğu ders çalışıyor o yüzden yani canım benim:1hug:
kızlar kilom 58.8 1 kilo vermişim ama reglide oldum acaba fazla vermiş olabilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?