Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cadıcım hayırdır noldu kuzum
tebrikler efemmmm

dunki menum banum
10/4/15

Kalkınca 2 bardak su

9,00 da :1 maydonozlu yumurta+marul+zeytin+ceviz+peynir,yarım simit

1 saat sonra 1 ekspresso kahve, 3 bardak çay siyah,1 bardak form çay

13,00 de:1 bardak sebze suyu,1 dilim peynir, 4 kaşık yoğurt

Şekersiz t.kahvesi

15,30 da ara:1 bardak ayran,1 elma,Biraz ceviz ve fındık,1 filtrekahve sütlü şekersiz

18,30 da: biraz kıymalı karnabahar yemeği+ biraz pırasanın yeşil yapraklarından az ince bulgurla sote+3 kaşık peynirli maydanozlu ev eriştesi+salata+yoğurt

Spor: 50dk kardiyo

dunki menum banum

Sabahki simiti görmezsek harika menün neslimmm bir de akşam hem erişte hem bulgurlu ıspanak ikisindne birini seç kuzum evet biliyorum mutlaka çok azdır ince bulgur ama bu minik detaylara dikkat etmek lazım Ama sporuna bayıldım

Neslim bunu gördünmü

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-ayda-20kg-verdiren-sivi-diyeti.812460/

haftada 1 gün sebze suyu olmak şartıyla yapılabilir belki ne dersin sabahları da 1 yumurta şartıyla

inceliyom şimdi banum

İncele bakalım neslim yoğurt ayran ve kefir de var raw dan daha insaflı 1 tane de yumurta eklersek meyvesuyunu sebze suyuna çevirirsek fena olmaz gibi en azından haftada 1-2 gün
aynen banum tarif ettiğin şekilde uygulanabilir sakınca olmaz zaten 2 gun anca tahammul edilir

Saol balım dun gayet iyiydi..bu sabah karataya gore 2 yumuta yeniyomus ole yaptim.. bide kendime tuzsuz peynir yaptim bu sabah daha tokum..ekmek yok artık..akşama kısmet:))

Saol balım dun gayet iyiydi..bu sabah karataya gore 2 yumuta yeniyomus ole yaptim.. bide kendime tuzsuz peynir yaptim bu sabah daha tokum..ekmek yok artık..akşama kısmet:))

Dün iyi geçmesine çok sevindim bitanemEvet yumurtada sınır yok zaten tüm öğünler öyle doyana kadar ne eksik ne fazlaFakat bana 2 yumurta çok geliyor cnm o yüzden omlet harici tek tüketiyorum.Oooo peynir yaptın demek 2 yıllık karataycıyım ben hala yapacağım bravooo jojocum

cuma günü menü
kahvaltı karatay kahvaltı
öğle çeyrek dilim gözleme çay
1 orta kahve
akşam yayla çorbası 2 dilim biftek 2 bardak ayran
istanbulda olduğum için kaptanım özel olarak yürüyüş yapamıyorum ama geziyorum sayılırmı bilmem tabiki yürüyerekama tempolu değil

bu gün benim doğum günüm ince bir dilim pasta hakkımı kullanıcam kaptanım kendi kendime söz verdim bir daha ki doğum günüme kadar 20 kilodan kurtulmuş olucam inş.tabiki kadınlar kulubu desteğiyle

inşallah canım ver .. benimde ayda bir günüm var pastalar borekler offf.. gecen ay kacirdim 400 gr olarak donmustu bana..ertesi gunu devam ettim diyete..

bugün ki menüm
11 NİSAN 2015 CUMRTESİ

SABAH
yine 1 kase nesfit

ÖĞLE
tavuk sarma
sebze haşlama
sıvı: 1 lt oldu ama geceye doğru artar

1-2 kadeh şarap içerim

bundan sonra gece bildirim yapayım daha sağlıklı olur

pirinç lapasını hiç araştırmadım açıkçası pirinçle olan aşkıma son verdiğim için aklımada gelmedi hiçççç... küllenen aşkı depreştirmiyeyimmm
ben o pirinç lapasını denemiştim tatlım iki günde iki kilo verdircekti güya hatta çoğu birinci gün gitcekti ilk gün tam uydum ertesi gün tartıldım bir de ne göreyim artıdayım bana yaramadı o onu yaptığım hafta sadece 200 gr verebilmiştim oyüzden ben kendi kanaatimce kimseye tavsiye etmiyorum

oooh bu hafta maşallah iyiyiz toparlanmaya başladık sanki daha da iyi sonuçlara inşşşş

teşekkür ederim şimdi istanbuldayım 3günlüğüne geldim ama 3 günlük beylikte beyliktir
üç gün üç gündür tabi kafanı dinlersin ne güzel insan arada bi kendi kendine kalmak ister
bu hafta görevimi de yapamadım kaptanım herbişey sana kaldı

İncele bakalım neslim yoğurt ayran ve kefir de var raw dan daha insaflı 1 tane de yumurta eklersek meyvesuyunu sebze suyuna çevirirsek fena olmaz gibi en azından haftada 1-2 gün
kesinlikle kaptancığımın yorumuyla daha iyi

Kesinlikle neslim kaçamak yapanlara bu cezayı mı versek ertesi gün için
çok ağır bi ceza oluurrrr ama caydırıcı olabilir

bu gün benim doğum günüm ince bir dilim pasta hakkımı kullanıcam kaptanım kendi kendime söz verdim bir daha ki doğum günüme kadar 20 kilodan kurtulmuş olucam inş.tabiki kadınlar kulubu desteğiyle
doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu sağlıklı ve fit senelere sevdiklerinle

cuma günkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: tek lavaşa tavuk döner ama lavaşın hepsini yemedim üzerinden sıyırdım, bir bardakta ayran
ara: bir kaç bardak şekersiz çay
akşam: yarım kase mercimek çorbası, biraz börülce pilaki
gece: bir bardak kahve
spor: 20 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…