- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
cadıcım hayırdır noldu kuzumbugün kü menüm
10 NİSAN 2015 CUMA
SABAH
1 kase nesfit
sıvı yok spor yok başka da bişi yemedim yemicemde
çok sıkkınım ..
eşimle çok büyük kavga ettik
sabahtan beri ağlamaktan ve baş ağrısından kurtulamadım
beni affedin bildirimimi şimdi yaptım akşam yada sora giremem diye
hepinizi seviyorum
iyi bakın kendinize
tebrikler efemmmm@Efser cim Mart Ayı %2 kilo verme oranından almış olduğun sarı kartın silindi canımTakım İçi İlk 3
1- Efser (71,9/ 71,0 /0,9 /%1,25
2- 45derya45(83,8/82,9/0,9/%1,07
3- Bulbul-e Bismil( 88,5/87,8 / 0,7/%0,79
Tebrikler meleklerimm Deryacım ilk haftadan ikincilikle başladın daim olsun tatlım kaldı 1 sarı kartın
dunki menum banum
10/4/15
Kalkınca 2 bardak su
9,00 da :1 maydonozlu yumurta+marul+zeytin+ceviz+peynir,yarım simit
1 saat sonra 1 ekspresso kahve, 3 bardak çay siyah,1 bardak form çay
13,00 de:1 bardak sebze suyu,1 dilim peynir, 4 kaşık yoğurt
Şekersiz t.kahvesi
15,30 da ara:1 bardak ayran,1 elma,Biraz ceviz ve fındık,1 filtrekahve sütlü şekersiz
18,30 da: biraz kıymalı karnabahar yemeği+ biraz pırasanın yeşil yapraklarından az ince bulgurla sote+3 kaşık peynirli maydanozlu ev eriştesi+salata+yoğurt
Spor: 50dk kardiyo
inceliyom şimdi banum
Sabahki simiti görmezsek harika menün neslimmm bir de akşam hem erişte hem bulgurlu ıspanak ikisindne birini seç kuzum evet biliyorum mutlaka çok azdır ince bulgur ama bu minik detaylara dikkat etmek lazımAma sporuna bayıldım
Neslim bunu gördünmü
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-ayda-20kg-verdiren-sivi-diyeti.812460/
haftada 1 gün sebze suyu olmak şartıyla yapılabilir belki ne dersin sabahları da 1 yumurta şartıyla
İncele bakalım neslim yoğurt ayran ve kefir de var raw dan daha insaflıinceliyom şimdi banum
aynen banum tarif ettiğin şekilde uygulanabilir sakınca olmaz zaten 2 gun anca tahammul edilirİncele bakalım neslim yoğurt ayran ve kefir de var raw dan daha insaflı1 tane de yumurta eklersek meyvesuyunu sebze suyuna çevirirsek fena olmaz gibi en azından haftada 1-2 gün
Peki Efserim 2 gün daha tolerans gösterelim
Sabah acelen vardı sanırım bızdıkımmm afiyetolsun haid bakalım vizeler bitti darısı finallere olsun
Tünaydın kuzum afiyetolsun nasıldı dünkü karatayda ilk günün memnun kaldınmı
Peki Efserim 2 gün daha tolerans gösterelim
Sabah acelen vardı sanırım bızdıkımmm afiyetolsun haid bakalım vizeler bitti darısı finallere olsun
Tünaydın kuzum afiyetolsun nasıldı dünkü karatayda ilk günün memnun kaldınmı
aynen banum tarif ettiğin şekilde uygulanabilir sakınca olmaz zaten 2 gun anca tahammul edilir
Saol balım dun gayet iyiydi..bu sabah karataya gore 2 yumuta yeniyomus ole yaptim.. bide kendime tuzsuz peynir yaptim bu sabah daha tokum..ekmek yok artık..akşama kısmet:))
verelim banum ama işkence olur sonra :)))
Kesinlikle neslim kaçamak yapanlara bu cezayı mı versek ertesi gün için
bu gün benim doğum günüm ince bir dilim pasta hakkımı kullanıcam kaptanım kendi kendime söz verdim bir daha ki doğum günüme kadar 20 kilodan kurtulmuş olucam inş.tabiki kadınlar kulubu desteğiyle
cadıcım hayırdır noldu kuzum
ben o pirinç lapasını denemiştim tatlım iki günde iki kilo verdircekti güya hatta çoğu birinci gün gitcekti ilk gün tam uydum ertesi gün tartıldım bir de ne göreyim artıdayımpirinç lapasını hiç araştırmadım açıkçası pirinçle olan aşkıma son verdiğim için aklımada gelmedi hiçççç... küllenen aşkı depreştirmiyeyimmm
oooh bu hafta maşallah iyiyiz toparlanmaya başladık sanki***6.Takım 408. Etap***
45derya45(83,8/82,9/0,9/%1,07)Yeni Üye Başlangıç Tarihi:14 Mart Başlangıç Kilosu:84,5 Hedef:70
baldandane(96/95,5 / 0,5/%0,52)
battaniye1 (77/76,3 / 0,7/% 0,91)
BayilanBayilana (88/88 / 0/% 0)Kilosu Sabit
Bulbul-e Bismil( 88,5/87,8 / 0,7/%0,79 )
Efser (71,9/ 71,0 /0,9 /%1,25 )
irem-ozge (82,2 /81,9 /0,3 /%0,37 )
leyla_34 (55,9 /55.7 /0,2 / % 0.36 ) İzinli
makres76 (62,7/62,7/0/% 0) 397.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 11' e bölündü
6.Takım Ortalaması:0,59
Harikasınız Meleklerimmm Hepinize Teşekkürler
üç gün üç gündür tabi kafanı dinlersin ne güzel insan arada bi kendi kendine kalmak isterteşekkür ederim şimdi istanbuldayım 3günlüğüne geldim ama 3 günlük beylikte beyliktir
****408. Etap Mesaj Sayıları****
BayilanBayilana : 35+
Bulbul-e Bismil : 35+
45derya45: 35+
baldandane:21
leyla_34 : 21
makres76 : 15 elektrik kesintisinden dolayı muaf
Efser : 5
irem-ozge : 2
battaniye1 : izinli
baldandane @leyla_34 @Efser @irem-ozge
Üzgünüm meleklerim sarı kart aldınız .İrem ve Efser bu hafta lütfen katılımınızı artırın ve menülerinizi paylaşın aksi halde paylaşım yetersizliğinden diskalifiye olacaksınız
kesinlikle kaptancığımın yorumuyla daha iyiİncele bakalım neslim yoğurt ayran ve kefir de var raw dan daha insaflı1 tane de yumurta eklersek meyvesuyunu sebze suyuna çevirirsek fena olmaz gibi en azından haftada 1-2 gün
çok ağır bi ceza oluurrrr
Kesinlikle neslim kaçamak yapanlara bu cezayı mı versek ertesi gün için
doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu sağlıklı ve fit senelere sevdiklerinlebu gün benim doğum günüm ince bir dilim pasta hakkımı kullanıcam kaptanım kendi kendime söz verdim bir daha ki doğum günüme kadar 20 kilodan kurtulmuş olucam inş.tabiki kadınlar kulubu desteğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?