Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez. Üzülme canım her ailede olur böyle şeyler, bizde hep birbirimizi yeriz ama birbirimizsiz de yapamayız, Bazen çok küçük görünen şeyler büyük olaylara dönüyor ama önemli olan sonunu güzel bağlamak. Eminim atlatmışsınızdır.bugün kü menüm
10 NİSAN 2015 CUMA
SABAH
1 kase nesfit
sıvı yok spor yok başka da bişi yemedim yemicemde
çok sıkkınım ..
eşimle çok büyük kavga ettik
sabahtan beri ağlamaktan ve baş ağrısından kurtulamadım
beni affedin bildirimimi şimdi yaptım akşam yada sora giremem diye
hepinizi seviyorum
iyi bakın kendinize
Günaydın bülbülüm....günaydın güzeller
teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun canım. Nice yıllara sevdiklerinle birlikte sağlıkla, huzurla, mutlulukla, kavuşman dileğiyle......
1.öğün
9: karatay kahvaltı+ceviz+kayısı
2.öğün
16:00 1 kase corekotlu yogurt + 4 kasık bulgur pilavı+ ceviz
+yarım saat ev sporu..
bugun bitti yeme faslım
teşekkür ederim canım
Takım İçi İlk 3
1- Efser (71,9/ 71,0 /0,9 /%1,25
2- 45derya45(83,8/82,9/0,9/%1,07
3- Bulbul-e Bismil( 88,5/87,8 / 0,7/%0,79
Tebrikler meleklerimm Deryacım ilk haftadan ikincilikle başladın daim olsun tatlım Efser cim Mart Ayı %2 kilo verme oranından almış olduğun sarı kartın silindi canım kaldı 1 sarı kartın
selam sınavları atlattım geldim
evet kaptanım hurma yok hala :)
Menüm
Sabah: 1 elma, 4-5ceviz,ayran
Akşam:ızgara köfte,salata
spor:1 saat 20 dk yürüyüş
afiyet olsun canım bol leptin olsun inşallah
ceza mııı ödül gibi olur benceee sonuç böyle olacaksa
Kesinlikle neslim kaçamak yapanlara bu cezayı mı versek ertesi gün için
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Çok zorlu bir süreçten sonra şükür Tadilatım bitti hatta dünden beri temizlikle boğuşuyorum
Dün netle ilgili sorun yaşadığımdan bir türlü uğrayamadım.
Bugünde eşimin doğum günü ve sabahtan beri bir yandan temizlik bir yandan eşime süpriz derken ancak fırsatım oldu uğramaya
Eşimin Annesine sabah sabah eşimden gizli mesaj attım bir bahaneyle oğlunu çağır böyle böyle süpriz yapacağız dönüştede birlikte gelirsiniz banyoyu görme bahanesiyle diye
Tabi sabahtan itibaren unutmuş ayağına yattıkhatta ben mesaj atarken kime mesaj atıyorsun diyince hiçççç sadece bir arkadaşa dedim Kvye yolladığım mesajıda son anda hatırlayıp sildim Allahtan ki eşim sonradan cebimi kurçalamış bu kime mesaj attı diye hiç huyu değildir ama ben o an hafif bir panik yaptım sanırım ki kıllanmış
Annesi öğlende birşey için beni AVmye götür demişoda fırsat o fırsat kendini gezdirdi
Eşim ya işim var dediği halde tabi bizden tembihlendiği için KV aciliyeti var işte demişNeyse bunlar gitti tabi ben o arada motoru popişime takıp eşime hemen bir Tiramisu yaptım pasta yerine Salonunda temizliğini bitirdim ve onlar döndüğünde çay koyma bahanesiyle mutfağa gidince Tiramisuya 3 mum dikip iyiki doğdun diyerek odaya döndük çocuklarla tabi eşim çok şaşırdı ve sevindi
Bu arada banyom müthiş oldu gerçekten tabi salı günüde kapıların pervazları takılsın sizlerede resimlerini atarım
Çok yoruldum ama cidden deydiTesisatcı dün son retuş için gelince yahu Banu ne çabuk temizliğe bile girişmişsin dedi elin baya çabukmuş mis gibi olmuş her yer dedi
Tabi daha işim az da olsa var ama çoğu işim bitti şükür ( çamaşır makinesinin elektriz prizinide eşim halletsin bu gecede yarın çamaşırlarımı yıkamaya başlarım)
Salonun camları bile silinditabi tüllerimi henüz yıkayamadım
günaydın canımmmgünaydın güzeller
Bugünkü özlü sözümüz Nazım Hikmet'ten
Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye, İşte ben onlardan değilim, Ben sensiz de yaşarım; Ama seninle bir başka yaşarım.....
doğum günün kutlu olsun canımm nice hzuurlu sağlıklı yaşların olsun
valla düzeldi gibi ama pek düzeldi gibide değil iyi değiliz yaniDüzelmenize sevindim cadıcımmm
Akşam yemedin snaırım toplu halde yazarsan daha iyi olur cadıcımnesfit geri gelmiş
eh işte düzeldi gibi amaFırtınanın şiddeti ne olursa olsun Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez. Üzülme canım her ailede olur böyle şeyler, bizde hep birbirimizi yeriz ama birbirimizsiz de yapamayız, Bazen çok küçük görünen şeyler büyük olaylara dönüyor ama önemli olan sonunu güzel bağlamak. Eminim atlatmışsınızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?