Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:))benimde aynen.. guzel gidiyo şu 54 ü kıyısındanda olsa bi gorebilsem...kacamaklar yavaslattı beni...
haftada 1 gün eşimden ötürü off veriyorum kendime
oda beni 6 gün götürüyor
kilomuda etkilemiyor
çünkü 6 gün sıkı spor yapıyorum
ben artık ne pişiricem sıkıntıısı yaşıyorum sıkıldım

aynı sıkıntı bendede var...her gun yemek düşün... sporu nasıl yapıyosun..butun gun evdeyim ugrasiyorum canım sıkılıyo bırakıyorum..yuruyus bandı almayı cok istiyorum..

aynı sıkıntı bendede var...her gun yemek düşün... sporu nasıl yapıyosun..butun gun evdeyim ugrasiyorum canım sıkılıyo bırakıyorum..yuruyus bandı almayı cok istiyorum..
sabahları köpeğimle yürüyüşe çıkıyorum
sabah kahvaltımdan 2 saat sonra 15 dk egzersiz yapıyorum 320 mekik çekiyorum hergün ardından da 1,5 saat pilates
haftanın 3 günü akşamları spor salonuna gidip kardiyo çalışıyorum fitness yapıyorum
ama salondan pek memnun değilim ondan sebep devam etmicem gibi .
zaten evdeki spor hayli yeterli gibi bilemiyorum
tavsiye ederim

Ayy ne kadar güzel..yuruyusu cok severim surekli yuruyebilirim ama bebem oldukdan sonra evden cikamiyorum daha..2 kucuk oglum var..1.5 saat pilatese nasıl dayaniyon..ben evde ya muzik acik oynuyorum yada sayılı hareketler yapıyorum.mekik kalca bacak bide simit bolgesi icin..adım sayarım vardı onu doldurmaya ugrasiyodum gunluk onuda anneme verdim..

valla canım benim bel fıtığım var o yüzden çok yklenmek istemiyorum

2 ay kadar sabah yürüyüş oda 20 dk ile başlayıp haftalık olarak artırmak akşam 5 dk plank ve ip atlamayla başlamak istiyorum haftada bir onuda artıtıcam inşallah

tabi sonra yürüyüşü akşama daha uzun saatler çevirmek

allah bağışlasın
benimde çocuğum olsa sporu bırakacağımı iddaa edenler oluyor
aksine onlarla daha keyifli hale getirmeye çalışırım
1,5 saat dayanabiliyorum hatta bana yetmiyor bile :)
yaptığım hareketler karın kasları, yan karın kasları basenler kalçaları kolları etkileyen süper programlar
sağlığım yerinde olduğu müddetçe böyle devam ederim umarım

tatlım bendede romatizma var spor yapmam önemli ama herşeyi yapamıyorum buyüzden çok araştırdım dick nunez diye bi adamın vidyolarını buldum bana göre mucizevi bir şekilde ağrılarıma derman oldu bende iki çeşit rahatsızlık var oyüzden boynumdan ayak parmaklarıma kadar ağrı çekiyorum spor yapmamın ne denli zor olduğunu tahmin edebilirsin tatlım ama bu egzersizleri yaptıktan sonra dayanma gücümde arttı mesela belim ve dizlerim yüzünden ilk başladığımda 10 squatı zor yapıodum ama geçenlerde squat challengla 180 e kadar çıktım. buraya linklerini bırakıyorum tatlım bi bak belki sanada iyi gelir
bu sırt ve bel ağrısı için
bu da benim yaptığım
birde bayanlar için ayrobik var belki diğer arkadaşlardanda yapmak isteyen olur yazmışken onu da paylaşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…