- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Tiffany rothe un videolarını da indir jojocum kısa ve çok zevkli
Demekki hepimiz birşeyler yapıyormuşuztabiki kar kardır .Her işte planlı olmak lazım deryacım sonunda zafer senin olacak lütfen planlarını uygula bu kez
Hatta şöyle yap verdiğin kiloları sırt çantana su şişeleriyle koy öyle yürüyüşe çık.İlk zamanlar öyle yürüyordum koşu bandında sonra verdiğim kilolar fazlalaşınca pes ettim boşu boşuna ne çok yük taşımışım yıllarca
vayyyyyy iyi fikir hem sırtımdan onu bırakınca motive olmak için süper olur. bu kez tam uyucam canım öyle bol kaçamak yok mayısa az kaldı hedefimi ucundan da olsa görsem daha ne isterimm
Görsem diye bir cümle kuruyormuyuz biz deryacımmmGörmememn için tek neden söyle
zamannnn dar haftada 1,5 yapar çok uçmuşum sanki hedef koyarken. haftada 1,5 kilovermem gerek
Ben olsam ip atlamaya başlardım hemenHaftada bir gün de çiğ beslenebilirmisin deryacım raw yapsan
Amacımız her zaman sağlıklı zayıflamak olmalı.Kilolar sağlıklı yiyeceklerle ve sporla gitmeli ki saçlarımız dökülmesin dişlerimiz bozulmasın organlarımız zarar görmesin.Ekmek ve şekerden uzak durduğumuz sürece ve biraz spor desteğiyle başaracağınıza eminim
raw zor canım yaaa bilmiyorum denemedim ama hiç ben perşembeleri çorba ve salata düşünüyorum. hem tartı günü için motive olur ayyy bilmiyorum çok kafam karışık
Çorba ve salata olur tabiki ama tuzsuz bol limonlu sebze çorbası yap tatlım .Raw haftada iki gün detoks amaçlı yapıyorum ben alıştım sanırımDenemeden bilemezsin
onuda denerim bi gün sonuçta sizin tecrübelerinize fazlasıyla güveniyorum...
Aslında 2 hafta oldu baslayalı farklı bır grupta belırttım ama ben yarısmak sureklı ıketısım halınde olmak ıstıyorum 61 ıle basladım suan 59kıloyum hedefım 52 kılo boyum 161 yanı kısayım..hergun spor yapamıyorum haftada 3gun ancak..
Merhaba umutsuzwaka... benimde boyum 1.60 ..bende 50 yi hedefledim ..yola devam.
iyi seyirler ve bol sporlar
Tabiki devam
haydi ben kaçtım meleklerimm yabncı dizilerim birikmiş onlar eşliğinde sporumu yapayım
Akşama gelen giden olmazsa görüşürüz
kaptanııım sarımsaklı köfte yasak mı??
Tabiki devam
haydi ben kaçtım meleklerimm yabncı dizilerim birikmiş onlar eşliğinde sporumu yapayım
Akşama gelen giden olmazsa görüşürüz
Suan ki kilonuz kaç ??Merhaba umutsuzwaka... benimde boyum 1.60 ..bende 50 yi hedefledim ..yola devam.
kaptanııım sarımsaklı köfte yasak mı??
Suan ki kilonuz kaç ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?