Slm çıtır meleklerimmmmmmkayıp kaptan döndü hemen bir geçmiş yapayım bakalım kimler neler yapmış
Slm çıtır meleklerimmmmmmkayıp kaptan döndü hemen bir geçmiş yapayım bakalım kimler neler yapmış
bu videoları telefona indirmenin bi yolu yok mukine..donuk donuk oluyo yapamiyorum..
hosgeldin kaptanim
ablam yediğim mısır bardakta mısır değildi hani kuruyemişçilerde satılan varya çerez olan ondandı ama tabi her şekilde tüketmemem lazım biliyorum. evet ablam yanıma gelmeden önceki gün köye gitmişti benim için koca bir poşet toplamış saolsunçağlanın salatasını hiç duymamıştım aklıma da hiç gelmezdi
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Çok zorlu bir süreçten sonra şükür Tadilatım bitti hatta dünden beri temizlikle boğuşuyorum
Dün netle ilgili sorun yaşadığımdan bir türlü uğrayamadım.
Bugünde eşimin doğum günü ve sabahtan beri bir yandan temizlik bir yandan eşime süpriz derken ancak fırsatım oldu uğramaya
Eşimin Annesine sabah sabah eşimden gizli mesaj attım bir bahaneyle oğlunu çağır böyle böyle süpriz yapacağız dönüştede birlikte gelirsiniz banyoyu görme bahanesiyle diye
Tabi sabahtan itibaren unutmuş ayağına yattıkhatta ben mesaj atarken kime mesaj atıyorsun diyince hiçççç sadece bir arkadaşa dedim Kvye yolladığım mesajıda son anda hatırlayıp sildim Allahtan ki eşim sonradan cebimi kurçalamış bu kime mesaj attı diye hiç huyu değildir ama ben o an hafif bir panik yaptım sanırım ki kıllanmış
Annesi öğlende birşey için beni AVmye götür demişoda fırsat o fırsat kendini gezdirdi
Eşim ya işim var dediği halde tabi bizden tembihlendiği için KV aciliyeti var işte demişNeyse bunlar gitti tabi ben o arada motoru popişime takıp eşime hemen bir Tiramisu yaptım pasta yerine Salonunda temizliğini bitirdim ve onlar döndüğünde çay koyma bahanesiyle mutfağa gidince Tiramisuya 3 mum dikip iyiki doğdun diyerek odaya döndük çocuklarla tabi eşim çok şaşırdı ve sevindi
Bu arada banyom müthiş oldu gerçekten tabi salı günüde kapıların pervazları takılsın sizlerede resimlerini atarım
Çok yoruldum ama cidden deydiTesisatcı dün son retuş için gelince yahu Banu ne çabuk temizliğe bile girişmişsin dedi elin baya çabukmuş mis gibi olmuş her yer dedi
Tabi daha işim az da olsa var ama çoğu işim bitti şükür ( çamaşır makinesinin elektriz prizinide eşim halletsin bu gecede yarın çamaşırlarımı yıkamaya başlarım)
Salonun camları bile silinditabi tüllerimi henüz yıkayamadım
kaptanım bu kadar kaçırdım ben sizden salı çarşamba ve perşembe günü uygulayabileceğim bi telafi programı önerisi istesem bana tavsiyede bulunurmususnuz
pazartesi menü
akşam 1 adet acılı lahmacun
kahvaltı karatay kahvaltısı
öğle3 kardeş dışarıdaydık yürüdük yürüdük sonunda bi yere oturduk ve orada bir porsiyon ortaya cheescake aldık tabiki bana düşen üç çatal oldu
akşam 1adet lahmacun 1 büyük kase salata ayran
2 lt su
ne yapıcam bilmiyom ya nası telafi etcem bu kaçamakları...
SAğ olasın canım Rabbim daha güzellerini sizlere nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
Şükür temizliğin çoğu bitti yarın itibariyle çamaşır yıkama faslım başlıyoren sevmediğim bölüm ama kaçarım yok bir yandanda kuzen deli ediyor kaç gündür tadilat bitmedimi özledik sana geleceğiz diye hiç bu hatun yorgundur yada bütçeyi zorlamıştır birde biz zorlamayalım diyen yok
Bakalım ay başına kadar sallarım diyordum ama israrla her gün bitmedimi hala diye soruyorvalla görüştüğüm tek tük akrabalarımdan ama cidden bazen bi yürü git kendine başka eğlence bul diyesim geliyorda şimdilik sallıyorum
Gunaydınlar..
12 nisan (dunku menum)
♡ karatay kahvaltısı +6 cilek
♡ 1 karnı yarık + 2 dilim borek + 2 kasık bulgur pilavı ( cok kacırdim misafirlik yuzunden)
♡ 1 litre su
♡1.5 saat yuruyus (alisveris seklinde)
Bugun daha sıķı tutucam telafi yapmam lazım...
Günaydın 6.takım güzelleri....
Önce menülerimi paylaşıp geçmiş yapayım
Cuma
Kalkınca 6:30
2 bardak su+1 kuru incir
Sabah 7:30
2 kk beyaz peynir üzerine bol maydanoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşillik
Ara 10:30
2 hurma+1 bardak yeşilçay
Öğle 12:30
4 köfte
salata
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 15.30
2 grisini+1 bardak ayran
Akşam 18:00
1 kase çorba
6 kaşık pırasa
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 20:00
yarım portakal
Su 3 litre, leslie 2 mil
----------------------------------
Cumartesi
Kalkınca 8:00
2 bardak su+1 kuru incir
Sabah 9:00
2 kaşık çökelek üzerine bol maydanoz
5 zeytin
1 ceviz
yeşillik
Öğle 13:00
fırında balık
salata
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 16:00
1 minik kurabiye (çocuklara yapınca güzel koktu dayanamadım yedim)
1 bardak ayran
Akşam 18:30
karalahana çorbası
6 kaşık karnabahar
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği
yarım elma
Su 3 litre, evi köşe bucak temizleyince spor yapamadım
----------------------------
pazar
Kalkınca 8:00
2 bardak su+1 kuru incir
Sabah 9:00
5 zeytin
1 ceviz
yeşillik
Öğle
maalesef belli aralılarla 1 paket kremalı bisküvi ve 1 paket çubuk
(aceleyle köye çıkmak zorunda kaldım evi temizlemek için kayınvalidemler cuma günü gelecek, yanıma yiyecek bir şey alamadım, sadece yoğurt koydum çantama. eşimde aceleyle bunları almış
Ara 17:00
1 kase yoğurt, 2 hurma,
Akşam 20:00
6 kaşık karnabahar
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği (eve geç gelince yemek de geç kaldı)
su 2 litre, spor yine ev temizliği maalesef
Bu hafta hedef kiloma inemeyeceğim galiba. Bu akşam spora başlamazsam 500 gr hedef olmayacak gibi. Hava düzelmedi ki ne güzel yürüyüşe başlamıştım.
Paylaştığın için teşekkürler bitanemBugünkü özlü sözümüz Nazım Hikmet'ten
Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye, İşte ben onlardan değilim, Ben sensiz de yaşarım; Ama seninle bir başka yaşarım.....
ceza mııı ödül gibi olur benceee sonuç böyle olacaksa
ama ben yapabilirmiyim bilemiycimmm
gelelim menülere
cumartesi
çok fena bi gündü çoookk günaha bulandımm ama telafi edicem ediyorummm
sabah : kkk
öğle : 3 kaşık türlü
sonraaaaa 3 çatal etimek tatlısı, 1 minik poğaça, yarım saray helvası (şu çiko kaplı pişmaniyeden) arkadaş yapmış getirmiş çook ısrar etti bende meyilliymişim sanırım.
akşam : az mercimek çorbası, az güveç 2 çatal kaymaklı yufka tatlısı yemeğe davetliydik işyerindeki arkadaşlarla özellikle kaymaklı için çağırdılar her zaman yapılmıyor buralarda meşhurdur mecbur yedim ama pişman değilim
pazar : kv ye davet ettirdim kendimi sabah 9,30 da
yarım dilim kızarmış köy ekmeği ilaveli kkk saat 10,30 da
ara çay kahve şekersiz diye hiç yazmıyorum zaten öyle bir sorunum kalmadı artık
akşam : güneşi gördük mangalları çıkardık
ızgara köfte ve balık boooll salata, üstünede 1 çay kaşığı vanilyalı dondurma,
valla düzeldi gibi ama pek düzeldi gibide değil iyi değiliz yani
aman neyse bunun sonu nereye varacak bilmiyorum
dün gecede kocaman bir çocuk kavgası yaşadım
inanılmaz bir baskı var yoruldum..
akşam yememiştim evet kaptanım
nesfit böyle zamanlar için iyi oldu işte napayımçok sık tüketmem ki
dünkü menüm:
12 NİSAN 2015 PAZAR
SABAH
kuymak
3 dilim çavdar ekmeği
yeşilçay
ÖĞLE
1 şekersiz türk kahvesi
AKŞAM
susuz tavuk sote
1 saat sonra 4 çilek
sıvı:1 lt
aman napiym ya bitecekse biter devam edecekse eder
savaşmayada kalmayada gücüm kalmadı artık
hurma yasak mı??
3 yıllık evliyim
bizimki sevgiden böyle oluyor
oda yıpratıyor haliyle
ama genelde toparlamak hep kadına düşüyor
çocuk istiyor karar vermiştik ama
atışmalar yüzünden ertelemeliyiz dedim
dünde bi ondan çıktı fırtına
artık hiç istemiyorum oda istemiyor
hevesimi öldürdün yaşamak istediğimi yaşamicam diyor
öff aman neyse öyle işte
hurma detoksunuda eşim önermişti ama
çok etkiliymiş bilemedim valla
Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Sabah sabah selam vereyim derken elektrik kesintisinin azizliğine uğradım
Şükür şimdi geldide damlayabildim
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Şu meşhur tadilatimin sonucunu gostereyim size :)))
Eki Görüntüle 1491555
Bu ilk aradaki duvar kırıldıktan sonra çekilen resimklozetin arkası duvardı
Eki Görüntüle 1491556 Eki Görüntüle 1491557 Eki Görüntüle 1491558 Eki Görüntüle 1491559
Buda evimize takılan kapı
Eki Görüntüle 1491560
Tabi duş bölümüne cam kapılar gelicek ama henüz onları takamadılar siparişini yeni verdiğimiz için
dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
ara:iki kare çikolata
öğle: ayran
ikindi: fırında kabak mücver ( ununu çok az koydum), d0mates
akşam: mistik çay
gece boyu siyah çay
su:2 lt
spor düzenim bozuldu misafirin ve reglin etkisiyle çok halsiz geçti bu ay reglim ama bir iki güne eski spor düzenime dönerim
13 Nisan bugunku menum
sabah:
2 yumurta+peynir+10 zeytin
aksam:
1 dilim haslanmis tavuk+light ton balıgı+ceviz
5 bardak su
merhaba kızlar.
18 nisan cuma günü simit diyetine benimle birlikte başlayacak arkadaşlar arıyorum.liste 1 haftalık, 1 etap boyunca birbirimize destek oluruz2. takımdan hedef geldi, bize simit yedirip kilo aldıracak demeyin,canım karbonhidrat çekiyordu bari böyle bir listeyi takip edeyim dedim, kendime yoldaş arıyorum beraber liste uygulamak çok daha zevkli
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/simit-diyeti.372187/
bugün ki menüm
13 NİSAN 2015 PAZARTESİ
SABAH
2 yumurtadan omlet
3 çeşit peynir
6 siyah zeytin
4 yeşil zeytin
kırmızı biber turşusu
domates
roka
kuzukulağı
yeşilçay
AKŞAM
tonbalıklı salata
ayran
ARA
Nescafe sade
SPOR: 1,5 SAAT PİLATES
sıvı: 1,5 lt
ben geldiiim
dün arkadaşımın nişanı vardı gece de başka arkadaşta kaldık 5 kişi
dünkü menümü yazayım
kaptanım nişanda bir sürü şey ikram ettiler hiç birine elimi sürmedim tebrik ve öpücük isterim
şımarıklığın bu kadarı
dünkü menüm:
Sabah:2 yumurta haşlanmış,zeytin,ceviz
Akşam: Neyseki nişandan önce karnımı doyurdum) ızgara köfte,salata,maden suyu,1 elma
spor:yapamadım ama gün boyu aşırı hareketliydim durağa yürüdüm filan nişandada oynadım :)
bugünkü menüm:
Sabah:geranmali (kızlara da yaptım çok beğendiler kahvaltıyı da böyle kurtardım:) ) zeytin,peynir
Akşam:balık,salata,1 elma
spor:1.5 saat yürüyüş
su:3 lt +yeşilçay
yeniden evimdeyim sıfır kaçamaksız
oyy utanırmışdaa canım kaptanım benim oldu valla 1 yıl neredeyse
evet sorma aç bırakmıyolar tıka basa mübarek
ben sevmem pek mağaza gezmeyiama kilo verdikçe zevkli oluo
buarada kafanız karışmasın 2 nişan üstüste denk geldicumartesi pazar olarak
neyseki kazasız belasız atlattım
cumaya 72 yi görücem inş
günaydın arkadaşlar bugün samsunda bahar havası var insan kendini neşeli hissediyor umarım hepinizin günü aydın ve güzel geçer
pazartesi menü
kahvaltı karatay
öğle yok
akşam karışık ızgara tabağı ve salata
spor bu bir hafta yapamadım inş yarın başlıycam belki bugün öğleden sonra çıkarım
2 lt su
bülbülün dünkü menüsü
sabah: karatay kahvaltısı + bir tatlı kaşığı çilek reçeli
öğle: fırında kabak mücveri ve ayran
akşam: bir kase mercimek çorbası iki üç kaşık beyaz fasulye bi kaşık pirinç pilavı, bol cacık
spor: 20 dk egzersiz
su: 2 lt
ayy selam nihayet birileri var
şöyle bi bakınıyordum da kimsecikler yok yine
akşama doğru yada akşam çoğalırlar
haftada 1 gün eşimden ötürü off veriyorum kendime
oda beni 6 gün götürüyor
kilomuda etkilemiyor
çünkü 6 gün sıkı spor yapıyorum
ben artık ne pişiricem sıkıntıısı yaşıyorum sıkıldım
sabahları köpeğimle yürüyüşe çıkıyorum
sabah kahvaltımdan 2 saat sonra 15 dk egzersiz yapıyorum 320 mekik çekiyorum hergün ardından da 1,5 saat pilates
haftanın 3 günü akşamları spor salonuna gidip kardiyo çalışıyorum fitness yapıyorum
ama salondan pek memnun değilim ondan sebep devam etmicem gibi .
zaten evdeki spor hayli yeterli gibi bilemiyorum
tavsiye ederim
bende bugün başladım spora bakalım kızlar nasıl olaak nasıl etkiliycek merakla bekliyorum
valla canım benim bel fıtığım var o yüzden çok yklenmek istemiyorum
2 ay kadar sabah yürüyüş oda 20 dk ile başlayıp haftalık olarak artırmak akşam 5 dk plank ve ip atlamayla başlamak istiyorum haftada bir onuda artıtıcam inşallah
tatlım bendede romatizma var spor yapmam önemli ama herşeyi yapamıyorum buyüzden çok araştırdım dick nunez diye bi adamın vidyolarını buldum bana göre mucizevi bir şekilde ağrılarıma derman oldu bende iki çeşit rahatsızlık var oyüzden boynumdan ayak parmaklarıma kadar ağrı çekiyorum spor yapmamın ne denli zor olduğunu tahmin edebilirsin tatlım ama bu egzersizleri yaptıktan sonra dayanma gücümde arttı mesela belim ve dizlerim yüzünden ilk başladığımda 10 squatı zor yapıodum ama geçenlerde squat challengla 180 e kadar çıktım. buraya linklerini bırakıyorum tatlım bi bak belki sanada iyi gelir
bu sırt ve bel ağrısı için
bu da benim yaptığım
birde bayanlar için ayrobik var belki diğer arkadaşlardanda yapmak isteyen olur yazmışken onu da paylaşayım
Bu gruba katılmak ve yarısmaya dahıl olmak ıstıyorum
hoşgeldin ablammSlm çıtır meleklerimmmmmmkayıp kaptan döndü hemen bir geçmiş yapayım bakalım kimler neler yapmış
canım youtube daki videoları indirmek için linkin başına www. dan sonra ss yazıp enter dersen indirme sayfasına atıyor ordan ister mp3 ister mp4 istediğin formatta indirebilirsin ben o şekilde pc ye indirip tele atıyorumbu videoları telefona indirmenin bi yolu yok mukine..donuk donuk oluyo yapamiyorum..
hoşgeldin aramıza canımBu gruba katılmak ve yarısmaya dahıl olmak ıstıyorum
haklısın kaptanım daha da zararlı bu ay ki regl dönemim biraz zorladı beni canım abuk sabuk şeyler çekti neyse ki geçti. ah keşke çağlalar bitmeden deneseymişim salatasını neyse artık pazarı bekleyim
Hmmm bu daha kötü kuzum hem javrulmuş hem full tuzzaten biliyrosun zararını kuzum sağlık olsun
Çağla Dövmesi denir denizli yöresinde bitanemm bi yapsan bir daha sade çağla yemezsin
Çağla bademleri ister havanda ister rondoda çekiyosun hemen tuz serpiyorsunki kararmasın içine z.yağı bol taze soğan pulbiber karabiber haşlanmış yumurta doğruyorsun çok az da limon offf ağzım sulandıaklında olsun cnm bir dahakine denersin
Hoşgeldin cecommm hakikaten şükür kavuşturana öncelikle enişteye sizlerle birlikte sağlıklı mutlu huzur dolu yıllar diliyorum .Yazık unuttu numarası yapınca üzülmüştür tabii.Temizlik de az kalmış artık güzelce dinlen bitanem pasta yerine tiramisu daha iyi olmuş ellerine sağlık adaşım
3 çatl tiramisu erken saatlerde yediğin için gayet iyi balım .Yenmese daha mı iyiydi tabiki ama insanız arada olur o kadarakşam için enden üzüldünki karatayda lahmacun 1 ad serbest bitanem
Keisnlikle banyoyu meraklarından geliyorlar cecom valla haklısın ama gelene kapıyı kapamak olmuyor işte
Oy oy oy hakikaten fazla kaçmış jojocumm suyu biraz daha artırmalısınalışveriş şeklinde yürüyüşü saymıyoruz
Makresim 1 kurabiye ve eniştenin aldıkları dışında kaçamağın yok kuzumHemen negatif mesaj yollamaylım evrene ne güzel vermeye başladın elbette vereceksin kuzum.Şükür buraya yaz teşrif etti sonunda orası soğuk demekki
Paylaştığın için teşekkürler bitanem
Ahhhh Nazım usta
Şimdiiiii bu diyeti kuzenime denettim 15 gün sonra gelinlik provası var ve 5 kilo fazlası.Fakat değiştirerek
Sabah 1 yumurta 1 domates 1 salatalık 2 ceviz öğle sınırsız çorba tuzsuz 1 çok az tereyağı ile.Aralarda tuzsuz ayran veya süt akşam yarım labneli yeşillik gün içinde 2,5 lt limonlu su içti 2 bardak ta sebze suyu içti sporsuz 2,5 kilo verdiİstersen haftada 1 gün yapabilrisin deryacım
Cumartesi hakikaten abartmışsın deryacımne diyeyim afiyetolsun yaramasın inş
kayınvalideye davet ettirmek nasıl oluyorkiekmek olduğu zaman kkk olmuyor ama ctsi ye nazaran süper menün dondurmayı da helva yerine mi yedin
Siz birbirinizi çok sevdiğinizden oluyor cadıcımm .Nesfit eskiden yerdim ama beni çok acıktırırdı cadıcım o yüzden deidm kuzum
hem kuymak hem 3 dilim ekmekgitti 2 günün
Hurmayı ben kahvaltıdan sonra kahvemin yanında 1 tane yiyorum cadıcım istersen kayısı yerine hurma yiyebilirsin kahvatında 2 tane yada kahveyle birlikte 1 taneÇikodan daha masum bence
Hurma diyeti gibi Tek tip beslenme ne kadar etkili olursa olsun onaylamıyorum cadıcım
Vay vay vay cecommmm harika olmuşşş yorulduğuna değdi değilmi güle güle kullan bitanemm
Fırında kabak mücveri yaparken un yerine ince bulgur kullanabilirsin kuzum hem kabağın fazla suyunu çeker hem de daha lezzetli oluyorSporsuzluk etkileyecek seni bu hafta ama misafir faktörü yapacak birşey yok
Jojocum kahvaltına mutlaka yeşillik eklemelisin akşam proteinin yanında da mutlaka az da olsa salata olmalı ki sindirim hızlansın bitanemfakat suyu lütfen artır
Hoşgeldin Başarılar Hedefcim
Oyyy çok mu sıkıldın sennn
İşte cadımın sevdiğim menülerinescafeyi görmedim
Şımarmak en doğal hakkın bravooo sana bızdığım gurur duydum seninle istediğin öpücük olsunooo 5 kız neler kaynattınız kimbilir kesin sabahlamışsınızdır nişana tok karnına gitmen en doğru hareket tebrikler canımm Geranmaliyi saksımdkai taze soğanlarla yapıyorum artık
Eskiden ben de nefret ederdim ama şimdi bayılıyorum gerçi 2 aydır evden çıkamadım o ayrı
Bir de daha ucuza daha çok model seç beğen alBana da göreceksin gibi geliyor takıma mı alsam seni acaba
Tünaydın balımmm teşekkürler kuzum snein de inş.Bugün burası da ısındı çok şükür
Geldim geldim
Bu konuda haklısın genelde ben gececiyimm
O ne pişiricem derdi ben de çok fazla kendime basit de anneme zor oluyor
[
Daha ne olsun cadıcımmm maşallah çok güzel spor yapıyorsun
Evettt nihayettttt deryacımmm çok sevindim haydi gitsin artık kilolar
Şimdilik bu yeterli deryacım aman zorlayıp incitme özellikle yürüyüş ve ip atlama tek geçerim
Çok güzel videolar paylaşmışsın bülbülüm ellerine sağlık
geçmiş olsun canım benim umarım kısa zamanda iyileşirSelam kızlar uğrayamadım bugün menü yazıp hemen çıkmam lazım oğluşumu doktora götüreceğim kulağı ağrıyor
Dünkü menüm
2 bardak su+1 kuru incir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
yeşillik
tavuk salatası
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 15.30
2 grisini+1 bardak ayran
1 kase çorba
6 kaşık karnabahar
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği
yarım portakal
Su 3 litre, leslie 2 mil
Hmmm bu daha kötü kuzum hem javrulmuş hem full tuzzaten biliyrosun zararını kuzum sağlık olsun
Çağla Dövmesi denir denizli yöresinde bitanemm bi yapsan bir daha sade çağla yemezsin
Çağla bademleri ister havanda ister rondoda çekiyosun hemen tuz serpiyorsunki kararmasın içine z.yağı bol taze soğan pulbiber karabiber haşlanmış yumurta doğruyorsun çok az da limon offf ağzım sulandıaklında olsun cnm bir dahakine denersin
Hoşgeldin cecommm hakikaten şükür kavuşturana öncelikle enişteye sizlerle birlikte sağlıklı mutlu huzur dolu yıllar diliyorum .Yazık unuttu numarası yapınca üzülmüştür tabii.Temizlik de az kalmış artık güzelce dinlen bitanem pasta yerine tiramisu daha iyi olmuş ellerine sağlık adaşım
3 çatl tiramisu erken saatlerde yediğin için gayet iyi balım .Yenmese daha mı iyiydi tabiki ama insanız arada olur o kadarakşam için enden üzüldünki karatayda lahmacun 1 ad serbest bitanem
Keisnlikle banyoyu meraklarından geliyorlar cecom valla haklısın ama gelene kapıyı kapamak olmuyor işte
Oy oy oy hakikaten fazla kaçmış jojocumm suyu biraz daha artırmalısınalışveriş şeklinde yürüyüşü saymıyoruz
Makresim 1 kurabiye ve eniştenin aldıkları dışında kaçamağın yok kuzumHemen negatif mesaj yollamaylım evrene ne güzel vermeye başladın elbette vereceksin kuzum.Şükür buraya yaz teşrif etti sonunda orası soğuk demekki
Paylaştığın için teşekkürler bitanem
Ahhhh Nazım usta
Şimdiiiii bu diyeti kuzenime denettim 15 gün sonra gelinlik provası var ve 5 kilo fazlası.Fakat değiştirerek
Sabah 1 yumurta 1 domates 1 salatalık 2 ceviz öğle sınırsız çorba tuzsuz 1 çok az tereyağı ile.Aralarda tuzsuz ayran veya süt akşam yarım labneli yeşillik gün içinde 2,5 lt limonlu su içti 2 bardak ta sebze suyu içti sporsuz 2,5 kilo verdiİstersen haftada 1 gün yapabilrisin deryacım
Cumartesi hakikaten abartmışsın deryacımne diyeyim afiyetolsun yaramasın inş
kayınvalideye davet ettirmek nasıl oluyorkiekmek olduğu zaman kkk olmuyor ama ctsi ye nazaran süper menün dondurmayı da helva yerine mi yedin
Siz birbirinizi çok sevdiğinizden oluyor cadıcımm .Nesfit eskiden yerdim ama beni çok acıktırırdı cadıcım o yüzden deidm kuzum
hem kuymak hem 3 dilim ekmekgitti 2 günün
Hurmayı ben kahvaltıdan sonra kahvemin yanında 1 tane yiyorum cadıcım istersen kayısı yerine hurma yiyebilirsin kahvatında 2 tane yada kahveyle birlikte 1 taneÇikodan daha masum bence
Hurma diyeti gibi Tek tip beslenme ne kadar etkili olursa olsun onaylamıyorum cadıcım
Vay vay vay cecommmm harika olmuşşş yorulduğuna değdi değilmi güle güle kullan bitanemm
Fırında kabak mücveri yaparken un yerine ince bulgur kullanabilirsin kuzum hem kabağın fazla suyunu çeker hem de daha lezzetli oluyorSporsuzluk etkileyecek seni bu hafta ama misafir faktörü yapacak birşey yok
Jojocum kahvaltına mutlaka yeşillik eklemelisin akşam proteinin yanında da mutlaka az da olsa salata olmalı ki sindirim hızlansın bitanemfakat suyu lütfen artır
Hoşgeldin Başarılar Hedefcim
Oyyy çok mu sıkıldın sennn
İşte cadımın sevdiğim menülerinescafeyi görmedim
Şımarmak en doğal hakkın bravooo sana bızdığım gurur duydum seninle istediğin öpücük olsunooo 5 kız neler kaynattınız kimbilir kesin sabahlamışsınızdır nişana tok karnına gitmen en doğru hareket tebrikler canımm Geranmaliyi saksımdkai taze soğanlarla yapıyorum artık
Eskiden ben de nefret ederdim ama şimdi bayılıyorum gerçi 2 aydır evden çıkamadım o ayrı
Bir de daha ucuza daha çok model seç beğen alBana da göreceksin gibi geliyor takıma mı alsam seni acaba
Tünaydın balımmm teşekkürler kuzum snein de inş.Bugün burası da ısındı çok şükür
Geldim geldim
Bu konuda haklısın genelde ben gececiyimm
O ne pişiricem derdi ben de çok fazla kendime basit de anneme zor oluyor
[
Daha ne olsun cadıcımmm maşallah çok güzel spor yapıyorsun
Evettt nihayettttt deryacımmm çok sevindim haydi gitsin artık kilolar
Şimdilik bu yeterli deryacım aman zorlayıp incitme özellikle yürüyüş ve ip atlama tek geçerim
Çok güzel videolar paylaşmışsın bülbülüm ellerine sağlık
Aslında 2 hafta oldu baslayalı farklı bır grupta belırttım ama ben yarısmak sureklı ıketısım halınde olmak ıstıyorum 61 ıle basladım suan 59kıloyum hedefım 52 kılo boyum 161 yanı kısayım..hergun spor yapamıyorum haftada 3gun ancak..
Selam kızlar uğrayamadım bugün menü yazıp hemen çıkmam lazım oğluşumu doktora götüreceğim kulağı ağrıyor
Dünkü menüm
2 bardak su+1 kuru incir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
yeşillik
tavuk salatası
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 15.30
2 grisini+1 bardak ayran
1 kase çorba
6 kaşık karnabahar
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği
yarım portakal
Su 3 litre, leslie 2 mil
hoşgeldin ablamm
canım youtube daki videoları indirmek için linkin başına www. dan sonra ss yazıp enter dersen indirme sayfasına atıyor ordan ister mp3 ister mp4 istediğin formatta indirebilirsin ben o şekilde pc ye indirip tele atıyorum
hoşgeldin aramıza canımtanışalım ben 24 yaşındayım 95 ile başladım şuan 87 lerdeyim şimdilik niğdede yaşıyorum öğrencilik hayatından ev kızlığına doğru henüz geçiş yaptım ee sen nerdensin ne yaparsın
haklısın kaptanım daha da zararlı bu ay ki regl dönemim biraz zorladı beni canım abuk sabuk şeyler çekti neyse ki geçti. ah keşke çağlalar bitmeden deneseymişim salatasını neyse artık pazarı bekleyim
Saol kaptancım canım senin yorumlarında olmasa nasıl destek bulcam bilmiyom..programı indiriyorum bakim nasıl bisey..ip atlamayada bu aksam baslıyorum ..hergun sayısını buraya yazarım . aksamada 1 salatalık eklerim..ipi gorunmez ip seklinde atlasam olur mu..
1. Kendimce bir beslenme stili geliştirmem gerek biliyosun sweetim ben öyle daha iyi veriyorum.
2. nihayet bu sabah yürüdüm 25 dk akşamada plank ve senin şu videoyu incirmem gerekicek
3. ip atlamayı da 15 20 gün sonra devreye sokucam söz
GİTSİN ARTIK KİLOLARRR
hoşgeldin ablamm
canım youtube daki videoları indirmek için linkin başına www. dan sonra ss yazıp enter dersen indirme sayfasına atıyor ordan ister mp3 ister mp4 istediğin formatta indirebilirsin ben o şekilde pc ye indirip tele atıyorum
Estagfurullah jojocum bizler zaten destek için buradayız kuzum kilo verme süreci tek başına olmuyor .Hepimiz tecrübelerimizi uygulayıp güzel sonuçlar aldığımız herşeyi paylaşıyoruz faydalı olabiliyorska ne mutluSworkit hakikaten eğlenceli sıkılmadan yapabileceğine eminim
ip atlama da 300 yapamazsan bile yavaş yavaş artırabilirsin 1 hafta sonra zaten alışırsın canım fakat tüm kasları çalıştıran en güzel ve ucuz spor bana göreTabiki olur
İşte en önemli nokta bu deryacım hepimizin bünyesi farklı bende işe yarayan sende yaramayabiliyor .Beslenme düzenini oturtup kaçamaklardan uzak durursan kiloların gitmeme şansı yok
bravooo 25 dk hiç yoktan iyidir zamanla artırırsın kuzum. bu videoya bayılıyorum ben kahve yaparken bile yapıyorum bazen pa pa paİp atlamayı mutlaka devreye sokalımm
Tiffany rothe un videolarını da indir jojocum kısa ve çok zevklisaol cnm ..pc bulunca denicem eger olursa bir suru video indiririm..
hihiihiiibende kahve yaparken squat yapıyorum 3 5 tane kar kardır demi amaaa...
inşallah başlıycam canım 100 le başlamayı planlıyorum ama 2 hafta sonra bu sefer planlı gidiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?