Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu videoları telefona indirmenin bi yolu yok mukine..donuk donuk oluyo yapamiyorum..

telefonda zor olur jojocum ama istersen sworkit diye bir telefon uygulaması var onu indirip ordaki hareketleri yapabilirsin çok zevkli alıntılara yazıyordum ama hemen cevap vereyim en güzel kardiyo ip atlama tatlım 50 şer setler halinde başla atlayabildiğin kadar 5,10 sn ara ver tekrar atla sabah 300 akşam 300 atlasan inan çok fark edeceksin

hosgeldin kaptanim

Hoşbuldum bitanemmm

Hmmm bu daha kötü kuzum hem javrulmuş hem full tuz zaten biliyrosun zararını kuzum sağlık olsun

Çağla Dövmesi denir denizli yöresinde bitanemm bi yapsan bir daha sade çağla yemezsin

Çağla bademleri ister havanda ister rondoda çekiyosun hemen tuz serpiyorsunki kararmasın içine z.yağı bol taze soğan pulbiber karabiber haşlanmış yumurta doğruyorsun çok az da limon offf ağzım sulandı aklında olsun cnm bir dahakine denersin

Hoşgeldin cecommm hakikaten şükür kavuşturana öncelikle enişteye sizlerle birlikte sağlıklı mutlu huzur dolu yıllar diliyorum .Yazık unuttu numarası yapınca üzülmüştür tabii.Temizlik de az kalmış artık güzelce dinlen bitanem pasta yerine tiramisu daha iyi olmuş ellerine sağlık adaşım

kaptanım bu kadar kaçırdım ben sizden salı çarşamba ve perşembe günü uygulayabileceğim bi telafi programı önerisi istesem bana tavsiyede bulunurmususnuz

3 çatl tiramisu erken saatlerde yediğin için gayet iyi balım .Yenmese daha mı iyiydi tabiki ama insanız arada olur o kadar akşam için enden üzüldünki karatayda lahmacun 1 ad serbest bitanem

Keisnlikle banyoyu meraklarından geliyorlar cecom valla haklısın ama gelene kapıyı kapamak olmuyor işte

Oy oy oy hakikaten fazla kaçmış jojocumm suyu biraz daha artırmalısın alışveriş şeklinde yürüyüşü saymıyoruz

Makresim 1 kurabiye ve eniştenin aldıkları dışında kaçamağın yok kuzum Hemen negatif mesaj yollamaylım evrene ne güzel vermeye başladın elbette vereceksin kuzum.Şükür buraya yaz teşrif etti sonunda orası soğuk demekki

Bugünkü özlü sözümüz Nazım Hikmet'ten

Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye, İşte ben onlardan değilim, Ben sensiz de yaşarım; Ama seninle bir başka yaşarım.....
Paylaştığın için teşekkürler bitanem
Ahhhh Nazım usta

ceza mııı ödül gibi olur benceee sonuç böyle olacaksa
ama ben yapabilirmiyim bilemiycimmm

Şimdiiiii bu diyeti kuzenime denettim 15 gün sonra gelinlik provası var ve 5 kilo fazlası.Fakat değiştirerek
Sabah 1 yumurta 1 domates 1 salatalık 2 ceviz öğle sınırsız çorba tuzsuz 1 çok az tereyağı ile.Aralarda tuzsuz ayran veya süt akşam yarım labneli yeşillik gün içinde 2,5 lt limonlu su içti 2 bardak ta sebze suyu içti sporsuz 2,5 kilo verdiİstersen haftada 1 gün yapabilrisin deryacım

Cumartesi hakikaten abartmışsın deryacım ne diyeyim afiyetolsun yaramasın inş
kayınvalideye davet ettirmek nasıl oluyorki ekmek olduğu zaman kkk olmuyor ama ctsi ye nazaran süper menün dondurmayı da helva yerine mi yedin

Siz birbirinizi çok sevdiğinizden oluyor cadıcımm .Nesfit eskiden yerdim ama beni çok acıktırırdı cadıcım o yüzden deidm kuzum

dünkü menüm:

12 NİSAN 2015 PAZAR

SABAH
kuymak
3 dilim çavdar ekmeği
yeşilçay
ÖĞLE
1 şekersiz türk kahvesi
AKŞAM
susuz tavuk sote

1 saat sonra 4 çilek

sıvı:1 lt

hem kuymak hem 3 dilim ekmek gitti 2 günün

aman napiym ya bitecekse biter devam edecekse eder
savaşmayada kalmayada gücüm kalmadı artık

hurma yasak mı??

Hurmayı ben kahvaltıdan sonra kahvemin yanında 1 tane yiyorum cadıcım istersen kayısı yerine hurma yiyebilirsin kahvatında 2 tane yada kahveyle birlikte 1 taneÇikodan daha masum bence

Hurma diyeti gibi Tek tip beslenme ne kadar etkili olursa olsun onaylamıyorum cadıcım

Vay vay vay cecommmm harika olmuşşş yorulduğuna değdi değilmi güle güle kullan bitanemm

Fırında kabak mücveri yaparken un yerine ince bulgur kullanabilirsin kuzum hem kabağın fazla suyunu çeker hem de daha lezzetli oluyor Sporsuzluk etkileyecek seni bu hafta ama misafir faktörü yapacak birşey yok

13 Nisan bugunku menum
sabah:
2 yumurta+peynir+10 zeytin
aksam:
1 dilim haslanmis tavuk+light ton balıgı+ceviz

5 bardak su

Jojocum kahvaltına mutlaka yeşillik eklemelisin akşam proteinin yanında da mutlaka az da olsa salata olmalı ki sindirim hızlansın bitanem fakat suyu lütfen artır

Hoşgeldin Başarılar Hedefcim

Oyyy çok mu sıkıldın sennn

İşte cadımın sevdiğim menüleri nescafeyi görmedim

Şımarmak en doğal hakkın bravooo sana bızdığım gurur duydum seninle istediğin öpücük olsunooo 5 kız neler kaynattınız kimbilir kesin sabahlamışsınızdırnişana tok karnına gitmen en doğru hareket tebrikler canımmGeranmaliyi saksımdkai taze soğanlarla yapıyorum artık

oyy utanırmışdaa canım kaptanım benim oldu valla 1 yıl neredeyse

Eskiden ben de nefret ederdim ama şimdi bayılıyorum gerçi 2 aydır evden çıkamadım o ayrı

Bir de daha ucuza daha çok model seç beğen al Bana da göreceksin gibi geliyor takıma mı alsam seni acaba

günaydın arkadaşlar bugün samsunda bahar havası var insan kendini neşeli hissediyor umarım hepinizin günü aydın ve güzel geçer

Tünaydın balımmm teşekkürler kuzum snein de inş.Bugün burası da ısındı çok şükür

pazartesi menü
kahvaltı karatay
öğle yok
akşam karışık ızgara tabağı ve salata
spor bu bir hafta yapamadım inş yarın başlıycam belki bugün öğleden sonra çıkarım
2 lt su

ayy selam nihayet birileri var
şöyle bi bakınıyordum da kimsecikler yok yine

Geldim geldim

akşama doğru yada akşam çoğalırlar

Bu konuda haklısın genelde ben gececiyimm

O ne pişiricem derdi ben de çok fazla kendime basit de anneme zor oluyor

[

Daha ne olsun cadıcımmm maşallah çok güzel spor yapıyorsun

bende bugün başladım spora bakalım kızlar nasıl olaak nasıl etkiliycek merakla bekliyorum

Evettt nihayettttt deryacımmm çok sevindim haydi gitsin artık kilolar

Şimdilik bu yeterli deryacım aman zorlayıp incitme özellikle yürüyüş ve ip atlama tek geçerim

Çok güzel videolar paylaşmışsın bülbülüm ellerine sağlık

Bu gruba katılmak ve yarısmaya dahıl olmak ıstıyorum

Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtirsen tabiki yarışabilirsin.Şu anki kilonu ve hedef kilonu da yazarsan sevinirim canımDeneme süremiz iki hafta canım 2 hafta sonucunda katılımın paylaşımın yeterli olursa takım listesinde olacaksın

Selam kızlar uğrayamadım bugün menü yazıp hemen çıkmam lazım oğluşumu doktora götüreceğim kulağı ağrıyor

Dünkü menüm
Kalkınca 6:30
2 bardak su+1 kuru incir

Sabah 7:30
2 kaşık çökelek üzerine bol maydanoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşillik

Ara 10:30
2 hurma+1 bardak yeşilçay

Öğle 12:30
tavuk salatası
1 dilim t.buğday ekmeği

Ara 15.30
2 grisini+1 bardak ayran

Akşam 18:00
1 kase çorba
6 kaşık karnabahar
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği

Ara 20:00
yarım portakal

Su 3 litre, leslie 2 mil

Slm çıtır meleklerimmmmmm kayıp kaptan döndü hemen bir geçmiş yapayım bakalım kimler neler yapmış
hoşgeldin ablamm
bu videoları telefona indirmenin bi yolu yok mukine..donuk donuk oluyo yapamiyorum..
canım youtube daki videoları indirmek için linkin başına www. dan sonra ss yazıp enter dersen indirme sayfasına atıyor ordan ister mp3 ister mp4 istediğin formatta indirebilirsin ben o şekilde pc ye indirip tele atıyorum

Bu gruba katılmak ve yarısmaya dahıl olmak ıstıyorum
hoşgeldin aramıza canım tanışalım ben 24 yaşındayım 95 ile başladım şuan 87 lerdeyim şimdilik niğdede yaşıyorum öğrencilik hayatından ev kızlığına doğru henüz geçiş yaptım ee sen nerdensin ne yaparsın

haklısın kaptanım daha da zararlı bu ay ki regl dönemim biraz zorladı beni canım abuk sabuk şeyler çekti neyse ki geçti. ah keşke çağlalar bitmeden deneseymişim salatasını neyse artık pazarı bekleyim

geçmiş olsun canım benim umarım kısa zamanda iyileşir

Saol kaptancım canım senin yorumlarında olmasa nasıl destek bulcam bilmiyom..programı indiriyorum bakim nasıl bisey..ip atlamayada bu aksam baslıyorum ..hergun sayısını buraya yazarım . aksamada 1 salatalık eklerim..ipi gorunmez ip seklinde atlasam olur mu..

1. Kendimce bir beslenme stili geliştirmem gerek biliyosun sweetim ben öyle daha iyi veriyorum.
2. nihayet bu sabah yürüdüm 25 dk akşamada plank ve senin şu videoyu incirmem gerekicek
3. ip atlamayı da 15 20 gün sonra devreye sokucam söz

GİTSİN ARTIK KİLOLARRR

2 haftada 2 kilo çok güzel vermişsin canım tebrik ederim. kalan 7 kiloyu da birlikte yolcu ederiz inşallah
Sürekli iletişim istiyorsan doğru yerdesin cnm gerçi bu ara takımımızda biraz durgunluk var ama yine de memnun kalacağına eminim kurallarımız senin için uygunsa aramıza hoşgeldin canım

Slm makresim oğluşuna geçmiş olsun kuzum maşallah yine kaçamaksız bir menü

Hoşbuldum bitanemmm

Üniversite sonrası ev kızlığına bir geçtim 20 yıl oldu emekli olacağım nerdeyse ev kızlığından

İnşallah tadını seversin canım

Estagfurullah jojocum bizler zaten destek için buradayız kuzum kilo verme süreci tek başına olmuyor .Hepimiz tecrübelerimizi uygulayıp güzel sonuçlar aldığımız herşeyi paylaşıyoruz faydalı olabiliyorska ne mutlu Sworkit hakikaten eğlenceli sıkılmadan yapabileceğine eminim
ip atlama da 300 yapamazsan bile yavaş yavaş artırabilirsin 1 hafta sonra zaten alışırsın canım fakat tüm kasları çalıştıran en güzel ve ucuz spor bana göre Tabiki olur

İşte en önemli nokta bu deryacım hepimizin bünyesi farklı bende işe yarayan sende yaramayabiliyor .Beslenme düzenini oturtup kaçamaklardan uzak durursan kiloların gitmeme şansı yok

bravooo 25 dk hiç yoktan iyidir zamanla artırırsın kuzum. bu videoya bayılıyorum ben kahve yaparken bile yapıyorum bazen pa pa pa İp atlamayı mutlaka devreye sokalımm

saol cnm ..pc bulunca denicem eger olursa bir suru video indiririm..

hihiihiii bende kahve yaparken squat yapıyorum 3 5 tane kar kardır demi amaaa...
inşallah başlıycam canım 100 le başlamayı planlıyorum ama 2 hafta sonra bu sefer planlı gidiyorum...

saol cnm ..pc bulunca denicem eger olursa bir suru video indiririm..
Tiffany rothe un videolarını da indir jojocum kısa ve çok zevkli

hihiihiii bende kahve yaparken squat yapıyorum 3 5 tane kar kardır demi amaaa...
inşallah başlıycam canım 100 le başlamayı planlıyorum ama 2 hafta sonra bu sefer planlı gidiyorum...

Demekki hepimiz birşeyler yapıyormuşuz tabiki kar kardır .Her işte planlı olmak lazım deryacım sonunda zafer senin olacak lütfen planlarını uygula bu kez

Hatta şöyle yap verdiğin kiloları sırt çantana su şişeleriyle koy öyle yürüyüşe çık.İlk zamanlar öyle yürüyordum koşu bandında sonra verdiğim kilolar fazlalaşınca pes ettim boşu boşuna ne çok yük taşımışım yıllarca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…