1 nota hakkımız mı kaldı kaptanım, takım kapatılıyor mu yoksa. Kızlar toparlanın artık bu hafta ilk üçe girmemiz gerek. Özellikle takıma yeni gelenler siz daha kolay veriyorsunuz bu hafta kıralım şu direnci de bir notayı sildirelim artık
Çoklu alıntıları dikkate alıyorum deryacım tabiki yapabilirsin
Kaçıncı olduğumuz henüz belli değil balım fakat %30 un altında kalınınca nota alınıyor. bizim bu hafta %26 olduğu için nota alacağız kuzum2 nota 1 sarı kart 2 sarı kart 1 kırmızı kart oluyor canım.Notalarda takımlar arası ilk 3 e girilince siliniyor .Kırmızı kart olunca da 4 hafta genel sıralama listesini bizim takım yapıyor gidişat böyle giderse sanırım karne alamayacaksınız
menü de spor da süper cadıcımdünkü menüm
16 NİSAN 2015 PERŞEMBE
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
1 kase nesfit
ARA
türk kahvesi şekersiz
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES
ÖĞLE
1 parça haşlanmış tavuk
salatalık
kırmızı biber turşusu 2 lokma
ayran
ARA
yeşil çay
AKŞAM
tavuk ızgara
mantarlı kırmızı biberli kabaklı sote (kendi suyunda pişirilmiş yağsız)
salata
ayran
sıvı:1,6 lt
canım saolmenü de spor da süper cadıcım
geçmiş olsun cadıcım, zor bir durum gerçekten, devleti beklersen zaman çok uzar özel de maddiyat istiyor bende yaşadım ama özelde yaptırdım yine. Devlette uzadıkça uzuyor bekleyemedim, biraz zorlandım öderken ama istediğim gibi de oldu.beni tanıyanlar bilirler
uzun süredir bebek istiyorduk
ve bu uğraşlarım hep onun içindi
bebek yapma süremiz kısalmış iken sorunlarla karşılaştık
yaklaşık 5-6 ay kadar sürecek bir diş eti ve diş tedavisi gerekti
doktor bana bu sorun çözülmeden hamile kalmamalısın dedi
eşiminde benimde moralimiz acayip bozuldu
devlete gitsek inanılmaz geç tarihli randevular veriyor
özele gitsek bi dolu yığınla para istiyorlar napcamızı bilmiyorum
stresten başım ağrıyor
beynim kulaklarımdan çıkacak gibi zonkluyor
saol kuzum,geçmiş olsun cadıcım, zor bir durum gerçekten, devleti beklersen zaman çok uzar özel de maddiyat istiyor bende yaşadım ama özelde yaptırdım yine. Devlette uzadıkça uzuyor bekleyemedim, biraz zorlandım öderken ama istediğim gibi de oldu.
Eline sağlık kaptanım güzel görünüyor, nasıl yaptın
Hoşgeldin 2, yaramaz
Tuz en etkili madde kuzum ben artık neredeyse sıfır tuz tüketiyorum alıştım snaırım annemden dolayı yemekler sıfır tuz salça vs yasak zeytinlerimi de kendim yaptığım için az tuzlu ve dün ilk peynirimide yaptımjojowa sayende cesaret ettim.3 kilodan yaptım denemek için ama güzel oldu
İnan bana yediğimiz sebzelerdeki tuz oranı yetiyor ve salatalarıma tuz yerine turşu koyuyorum 1-2 tane herhangi bir sıkıntı olmadı
Ben o sarı kartı unutmuştum kaptanım,Takım İçi İlk 3
1- Bulbul-e Bismil( 87,8/86,6/1,2 /%1,37
2- 45derya45(82,9/82,5 /0,4 /%0,48
3- makres76 (62,7/62,4/0,3/% 0,48
Tebrikler meleklerimm @makres76 Ocak Ayı %2 Kilo Verme Oranından almış olduğun sarı kartın silindi kuzum hiç sarı kartın kalmadı
Etmem mi cadıcım. Rabbim hayırlısıyla tedavini bitirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah. Bu mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah. Sen de bol bol dua et bu aylarda.saol kuzum,
evet bizde özele karar verdik
ay başı tedaviye başlicaz inşalla
dua edin emi
Hosbulduk ablacimayy in sha Allah bu sefer cok kararliyim.
amin canım inşallaEtmem mi cadıcım. Rabbim hayırlısıyla tedavini bitirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah. Bu mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah. Sen de bol bol dua et bu aylarda.
günaydın canımgünayyydddıınnnnn kızlaarrrr
selam canlar
spora gitmeden menümü yazayım dedim
Menüm
Sabah:Menemen,zeytin,1 havuç,2 ceviz
Akşam:tavada yağsız köfte,salata
spor:1.5 saat yürüyüş
su:3lt +1 sütlü kahve,yeşilçay
öpüldünüzz
Iyi akşamlar.. Bugun giremedim buraya net paketim bitti.. neyseki yaptım..menüm...
sabah: mantarĺı omlet..8 zeytin..1 parca peynir..1 ceviz
aksam: menemen..3 zeytin..1 bardak süt..
bugün bayram şekeri buyuklugunde 2 cikolata yedim..bu yuzden ekstra ev isi ve yuruyus yaptim
1 saat yuruyus
300 ip
7 bardak su ( zamanla artırcam insallh)
bugün ki menüm
18 NİSAN 2015 CUMARTESİ
SABAH
nesfit 1 kase
ARA
1 şekersiz türk kahvesi
2 hurma
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES
AKŞAM
tavuk ciğer sote
yoğurtlu semizotu
sıvı :1,6 lt
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün yine dolu dolu geçti şükür
Kızkardeşim ve çocuklarla Sinemaya gittik ( Evim diye bir 3 D çizgi filmine ) ve tabi bayıldık hepimiz
Küçük kuzum özellikle çok eğlendi ve daha film biter bitmez Anneciğim bir daha Sinemaya gideriz dimi dedi
Daha sonra eşimde kızkardeşimin eşide bize katıldı ve dışarda yemek yedik ( Saat 17:30 gibi ve şükür fazla kaçırmadım )
Çocukları daha sonra Parka götürüp biz büyükler oturup hoş sohbet ettik 2 saat kadar
Tabi o saatten sonra sadece biraz çilek yedim ( uzun zamandır yememiştim)
Yarın ki detoksum için patateslerimi ateşe koydum ve hazır eşim bir filme dalmışken sizlere bakayım dedim
Dışarı çıkmayı düşünmüyorum yarın ( evde iş yaparım, ütü ve çamaşır filan )
Bu kez detoksa tam anlamında uyacağım yani yağ ve tuzda olmayacakinşallah çok daha güzel bir sonuç görürüm haftaya cuma
Dünden beri uçuyorum hatta inanamayacaksınız belki ama bugün dolapta daha evvel hediye gelen bir askeri yeşili kaprı vardı dolapta 46 bedenonu denedim ve inanılmaz ama oldu
Sadece göbişim dışarda kaldı kapanmadı ama bu bile beni çok çok mutlu etti
Eşim ve kızıma gösterdiğime gözlerine inanamadılartamam göbişin tamamı dışarda kaldı ama o pantalon önceden dizimden yukarı çıkmazdı ve eşime de dedim kesin kararlıyım bu pantalonu 2 ay sonra giyeceğim diye Tabi yarından itibaren o göbişi eritmek için mekik çekmeyede başlamam şart oldu
Birde yediklerimi yazayım;
Sabah;
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 parça peynir
3 dilim domates
5 dilim salatalık
5 ceviz
ara;
1 Orta Boy sütlü filtre kahve
2 avuç kadar patlamış mısır
akşam; 17:30
Tavuk
İce Tea Şeftali
ufak bir porsiyon fırın patates( onu yemeseydim iyidi ama oldu bir kere )
ara; 19:00
10 - 12 adet çilek ( 2 - 3 tanesi büyüktü ama diğerleri ufaktı )
Bu arada şimdi detoksla kıyaslayınca çok gibime geldi ama sizce nasıl
hoş geldinİyi geceler 6.takim ben geldim bir hafta byrda takilacagim iddeayi kaybettimde kilo jayvetmejtense idea kaybetmeyi tercih ederim dedimcanım drcugunla ideaya girdik on puan bonus verildi her kaçamak iki puan götürüyordu 0 layan oryantel videosu atacakti en az kilo veren de 6 takıma bir hafta gozkulak olacaktı (sen kendine göz kulak olsaydibda kaybetmeseydin dediklerinizi duyar gibiyim)
Neyse iste geldim buradayım ben bu iste ustayim has ben kimmiyim erik canım nicjimi değiştirdin bildiğiniz şişko erik
senin ve yeğeninin doğum günü kutlu olsun canımm nice mutlu yaşlarınız olsun.Dogum gunu bugun cok guzeldi. Tabiki baya bir kosusturdum ablama yardim edicem diye bi yandan kuzum kucagimda o yandan buyana yetismeye calistimo kadar kalabalik degildi 10 kisi vardi e tabi her birinden 2 3 cocuk sayarsak bu baya bi insan oluyor cocuk degil resmen canavar gibiydiler ay wallahi yuzlerine karsi bile diyiyorum ben yaramaz cocuklari hiiiic sevmem hic . Senide goruruz cocugun oldugunda diyen oluyor ama kim ne derse desin bi anne baba cocugu yetistiriyor ve bu nasil yetistirdigine bagli, benim kuzum yasak olan biryere deyse onu cogu kez uyariyorum anlatiyorum yapmayana kadar . Asil bu yasta bebeklik doneminde ogrenir cocuk herseyi daha beyni herseyi taze nasilki ana dilini ogrenebiliyorsa bunuda oyle ogrenir Cok guzeldi kuzum pastayi ablamla kesti sonrada aldim uyuttum baya bi mizmizlaniyordu cunku . Sukur iyi atlattik. Uzaktan bi kuzenimi 1 yildir gormuyorum ve ona sordum cok kilo almismiyim diye. Bana sen hic kilo almamissin dedi 17 kilonun farkindan bahsediyorum hicmi insan fark etmez ben sasirdim. Ciddimisin dedim . Gercekten sen eski 100 kiloyken o goruntu gibi degilsin dedi. Cok mutlu oldum tabi . Ben anlamiyorum gercekten 99.3 kiloyum 85 gibi duruyorum. Kilomu soylesem soka girerler boyumda okadar uzun degilki canim 1,60 kendim bile sasiriyorum bu duruma. Bugun kizlar yine beni iranli kizlara benzettiler. Zaten cogu insan iranli zanediyor beni :) bende kendimi benzetiyorum gerci . Ya bu kilodayken bana hersey yasakmis gibi gelior.. Kendim cok susluyumdur asla bakkala makyajsiz cikmam o derece. Her seferinde kizlar bana cok cekicisin sexysin dediklerinde cok utaniyorum ya yemin ederim aklima dusuyor demeyin lutfen bu kiloyla demek istiyorum cunku kendime yakistiramiorum bu cumleyi . Ama tesekkur edip yerin dibine giriyormus gibi bi hal oluyorum. Oeff bu yasak olayindan kurtulmam lazim
Saat gecenin 01:52 i ve ben hala uyumadim kk yazmadim diye icim rahat etmediBide telden yaziyorum zor oluyor Artik uyuma vakti geldi herkesi cok opdum..
Günaydın güzellerim. Bugün çoook işim var Yarın kuzucukumun doğum günü yapılacak okulda aslında doğum günümüz ağustosta ama herkesinki okulda yapılmış bizimkiside boynu bükük kalmasın diye illa ona da yapalım dedi öğretmenimiz peki dedik çok cici tarifler buldum inş becerebilirim
Iyi pazarlar kızlar...Bugun misafirlerim vardı hic ugrayamadim buraya..misafirlerim gidince kendimi buraya attim..
Bugun menum:
sabah: 2 yumurta,10 mantardan omlet yaptım..az peynir ve 5_6 zeytin yedimm
aksam: 5_6 kasik patates salatası..2 tane de sigara boregi yedim.. bugun boyle oldu
8 bardak su
400 ip atlaďım aksama kadar biraz daha atlamam gerek.. misafirler yaramıyo bana
oohhhh yarasın haketmişsin tabi baksanaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gündelikçi Oynakbaşı geldi hanımmm
Anam bugün kırılmış gibi iş yaptım
Hazır havada kapalıyken ay şunuda yapayım bunuda yapayım derken kendimi nasıl kaptırdıysam daha totoşum yeni yer gördü
Bugün tekrar mutfağımı bir elden geçirip yatak odasının dolaplarına giriştim
Küçük kuzunun dolabını komple yere döküp hepsini tek tek ayırdım ( küçük gelen 2 çöp poşeti dolusu kıyafet çıktıartık Annem bir kısmını gelince yeni toruna ayırır kalanınıda ihtiyaç sahibi birilerine veririz tabi poşetleri de direk Annemin evine attık )
Kendi dolabımıda bir boşalttım 3 çöp poşetide benimkinden çıktı
Anam ne kadar çok kıyafet denedim ve bol diye ayırdıminanılmaz mutlu oldum
Dolapta daha evvel üzerime dar gelen bir sürü eşyada çıktı tabi
1 tane Sıfır pantalon ( Annem almıştı hiç olmadı dolap bekliyordu)
Bir sürü üst hatta bol bile gelmeye başlayanlardan ( eskiden üzerime geçiremezdim yada olsada nefes alamazdım)
Çok yoruldum ama hem mis gibi oldu, hem dolaplarım yarı yarıya boşaldı ( vedalaşamıyordum hep dursun giyerim hesabı) hemde başkalarına neredeyse hiç giymediğim bir sürü kıyafet çıktı
Şekersiz keyif kahvemide alıp kendimi Laptobun önüne attımhak ettim eşimde ses edemez artık
geçmiş olsunKaptanım iki gündür pasif durumdayım,
Ağır gribal enfeksiyona yakalandım
Evde karantinaya aldılar beni, bi kaç gün izinli olsam?
klasik cumartesi pazar bende aynıydım canım ama inan sonra pişmaz oluyosun ve tarı sana nanikkk yapıyo bunları düşünIiyi aksamlar ctesi pazar olmasin yaa dikkat edemedim offf insallah vermedigim gibi almamisimdirr
selamlar
bugün gelemedim ödevler malum menümü yazıp yatıcam
Sabah:menemen,zeytin,ceviz
Akşam:fırın balık,salata,1 havuç toplamda 4 havuç yemiş oldum çok mudur acaba
spor:1.5 saat yürüyüş
öpüldünüz herkese iyi haftalar şimdiden
Günaydın herkese. Huzurlu bir hafta olsun hepimiz için.
Haftasonu oldukça yoğun geçti. Bir yandan üzüntü bir yandan mutluluk. Erkek kardeşim c.tesi trafik kazası geçirdi. minibüsün birine çarpmış hava yastıkları falan açılmış. Alnını çarpmış cama biraz yanındaki arkadaşının da sol el parmağı kırılmış. Çok şükür iyiler ama araba pert. Canları saolsun sağ salim kurtuldular ya gerisi boş.
Pazar günü kuzenimin kızı 1 yaşına girdi maşallah. Çok keyifli birgündü. Az da olsa iyi geldi.
Rabbim kimseyi sevdikleri ile sınamasın. Allah parayla halledilebilecek dert versin gerisi boş.
afiyet olsun canımdün ki menüm
19 NİSAN 2015 PAZAR
SABAH
közde pastırmalı yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
yeşil biber
yeşilçay
ARA
1 şekersiz nescafe
SPOR: yürüyüş
ÖĞLE
mangalda tavuk
patlıcan biber (közlenmiş)
domates
salatalık
kuzukulağı
yeşilsoğan
cappy pulpy
ARA
2 kadeh şarap
AKŞAM
1 şekersiz türk kahvesi
sıvı: 1 lt çok az oldu dün
hakkınızda herşein hayırlısını gönlünüze göre versin rabbimmsaol kuzum,
evet bizde özele karar verdik
ay başı tedaviye başlicaz inşalla
dua edin emi
Sen 80 topiğindeki yaseminsin değilmi yanlış hatırlamıyorsam. Hoş geldin aramıza. Zayıflama ilaçları ilk başta işe yarıyor gözükse de sonrasında iki katı alıyorsun maalesef. Bende 7 sene önce 2 kutu içmiştim 6 kilo verdim sonrasında fazlasıyla geri geldi. Kararlı olmana sevindim canım inşallah başaracaksın. Okul bitti mi?Merhabalaar ben yeniyimm bu takimdaaa2 takima takilacam bundan sonra bu takimi banu ablam tavsiye etti bende kosa kosa geldim :)) ilk once kendimi tanitiyim dedim Ismim yasemin gecen hafta cumartesi 18ime girdim ve hollanda vatandasiyim dogume buyume. Konyaliyimm :)) 1,60 boylarinda armut kum saati fizigim var popodan skinti cekiorum Bi gitse dunyalar benimmm Etim ski 10 kilo az gosteririm hep o yonden sansli hissediyorm kendimi genetigimizde var annemde cunku oyle . Suan 99.9 kiloyum 4 gunde 1,6 kilo verdim 101,5 dim. 99.9 kiloyum ama goren 87 90 gibi zanneder burda sporunda katkisi cok ve bundan 2 yil once kendi cabalarimla 77 kiloya inmistim 23 kilo tekbasima vermistim ne zorluklarla oef 5 kutu irem naturel kullanmisimdir belkide o kucuk yasta 15 yasta baslamistim, annemden bazen gizli gizli icerdim hapi haberi olmasin diye O haplardan sonra hergun cok hizli kalp atislarim olustu var ve bu beni cok korkutuyor ve deli gibi pismanim Arkadaslar haplar gercekten bos seyler hersey beyinde biter. Dersimide aldim kesinlikle birdaha asla kullanmicam zayiflama haplarini Ve bazen kendikendime zayifladigimda hapsiz bu duzenli degildi 2 ay devam ederdim sonra birakirdim korumaya gecerdim aylar gecerdi yine baslardim yine verirdim benim kilo vermem boyleydi. Ben asla istedigim kiloya gelemedim 55 olmak istiyorum 45 kilom var verecegim ama yapicam! Turkey gitmek icin 3 ayim kaldi ve benim hedefim 25 kilo vermek . Bunu yaparim ben biliorum 75 olup oyle gidicem turkeye
in sha Allah
günaydın cınımGunaydınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?