Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 nota hakkımız mı kaldı kaptanım, takım kapatılıyor mu yoksa. Kızlar toparlanın artık bu hafta ilk üçe girmemiz gerek. Özellikle takıma yeni gelenler siz daha kolay veriyorsunuz bu hafta kıralım şu direnci de bir notayı sildirelim artık

menü de spor da süper cadıcım

dün ki menüm

19 NİSAN 2015 PAZAR
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
közde pastırmalı yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
yeşil biber
yeşilçay

ARA
1 şekersiz nescafe

SPOR: yürüyüş

ÖĞLE

mangalda tavuk
patlıcan biber (közlenmiş)
domates
salatalık
kuzukulağı
yeşilsoğan
cappy pulpy

ARA
2 kadeh şarap

AKŞAM
1 şekersiz türk kahvesi

sıvı: 1 lt çok az oldu dün

geçmiş olsun cadıcım, zor bir durum gerçekten, devleti beklersen zaman çok uzar özel de maddiyat istiyor bende yaşadım ama özelde yaptırdım yine. Devlette uzadıkça uzuyor bekleyemedim, biraz zorlandım öderken ama istediğim gibi de oldu.

saol kuzum,
evet bizde özele karar verdik
ay başı tedaviye başlicaz inşalla
dua edin emi

Eline sağlık kaptanım güzel görünüyor, nasıl yaptın

Ben o sarı kartı unutmuştum kaptanım, kaç ay geçmiş. İzine çıktığım zamanlarda almışım demekki

saol kuzum,
dua edin emi
Etmem mi cadıcım. Rabbim hayırlısıyla tedavini bitirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah. Bu mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah. Sen de bol bol dua et bu aylarda.

amin canım inşalla
tüm dua kapıları açık olsun hepimizin duası kabul olsun

harikasın canım afiyet olsun

çiko erken saatte yediysen iyi canım ama onun haricinde süpersin

afiyet olsun canımm

BU NE İŞ AŞKIDIR YARABBİM KIZ AZCIK BANA YARDIMA GEL BARİ.
çok sevindim senin adına canım inşallah 38 lere kadar düşersin

afiyet olsun canım, iyi güzel de o mısır neyin nesi

hoş geldin

senin ve yeğeninin doğum günü kutlu olsun canımm nice mutlu yaşlarınız olsun.

becerebildiğine eminim canım kolay gelsin

afiyet olsun canım 400 ippp ben 100 ü zor yapıyorum

oohhhh yarasın haketmişsin tabi baksana

Kaptanım iki gündür pasif durumdayım,
Ağır gribal enfeksiyona yakalandım
Evde karantinaya aldılar beni, bi kaç gün izinli olsam?
geçmiş olsun

Iiyi aksamlar ctesi pazar olmasin yaa dikkat edemedim offf insallah vermedigim gibi almamisimdirr
klasik cumartesi pazar bende aynıydım canım ama inan sonra pişmaz oluyosun ve tarı sana nanikkk yapıyo bunları düşün

afiyet olsun canımmm çok güzel gidiyosun havuç g.i. yüksek olduğu için dikkat etmek gerek ama yinede bişey diyemiycimm kaptanımı bekliyelim

geçmiş olsun canımmm aminnn

afiyet olsun canım

saol kuzum,
dua edin emi
hakkınızda herşein hayırlısını gönlünüze göre versin rabbimm

Sen 80 topiğindeki yaseminsin değilmi yanlış hatırlamıyorsam. Hoş geldin aramıza. Zayıflama ilaçları ilk başta işe yarıyor gözükse de sonrasında iki katı alıyorsun maalesef. Bende 7 sene önce 2 kutu içmiştim 6 kilo verdim sonrasında fazlasıyla geri geldi. Kararlı olmana sevindim canım inşallah başaracaksın. Okul bitti mi?

gelelim menülere

cumartesi :
sabah : kıymalı 2 yumurta, peynir zeytin 3 ceviz salatalık
öğle : tavuklu türlü 4 kaşık bir kase yoğurt
akşam : tarhana çorbası, 3 tane az yağda kızarmış ama kızaramamış kabak mücver cacık

pazar :
sabah : 2 dilim yumurtalı ekmek peynir zeytin salatalık tereyağ ve kahvaltılık sos
öğle : 1 bardak süt
akşam : yahni ve 3 kaşık bulgur pilavı yoğurt salata

veee bu sabah itibari ile 5 günde 5 kilo listesini uyguluyorum
bakalım nasıl olacak

sabah haşlanmış patatesle marul ve taze soğan limon suyu şlave edip salata yaptım ama kardeşimmm canan teyzemin gözünü sevimm açımmm yaaaa daha saat kaç. ama olsun 1 haftayı bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…