- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
bu dolap temizliği insanı çok mutlu ediyo zayıfladıkça yenilenen mükemmel elbiselerin olsun inş.
Ohhhh bi guzell girismissindir sen yine ablaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gündelikçi Oynakbaşı geldi hanımmm
Anam bugün kırılmış gibi iş yaptım
Hazır havada kapalıyken ay şunuda yapayım bunuda yapayım derken kendimi nasıl kaptırdıysam daha totoşum yeni yer gördü
Bugün tekrar mutfağımı bir elden geçirip yatak odasının dolaplarına giriştim
Küçük kuzunun dolabını komple yere döküp hepsini tek tek ayırdım ( küçük gelen 2 çöp poşeti dolusu kıyafet çıktıartık Annem bir kısmını gelince yeni toruna ayırır kalanınıda ihtiyaç sahibi birilerine veririz tabi poşetleri de direk Annemin evine attık )
Kendi dolabımıda bir boşalttım 3 çöp poşetide benimkinden çıktı
Anam ne kadar çok kıyafet denedim ve bol diye ayırdıminanılmaz mutlu oldum
Dolapta daha evvel üzerime dar gelen bir sürü eşyada çıktı tabi
1 tane Sıfır pantalon ( Annem almıştı hiç olmadı dolap bekliyordu)
Bir sürü üst hatta bol bile gelmeye başlayanlardan ( eskiden üzerime geçiremezdim yada olsada nefes alamazdım)
Çok yoruldum ama hem mis gibi oldu, hem dolaplarım yarı yarıya boşaldı ( vedalaşamıyordum hep dursun giyerim hesabı) hemde başkalarına neredeyse hiç giymediğim bir sürü kıyafet çıktı
Şekersiz keyif kahvemide alıp kendimi Laptobun önüne attımhak ettim eşimde ses edemez artık
Tesekkurlerne güzel gencecik teyze olmuşsunuz 35 yaşındayım kardeşlerim evlemiyo ki teyze olayım bekliyom anca
Cok gecmis olsun in sha Allah hemencecik atlatirsinizKaptanım iki gündür pasif durumdayım,
Ağır gribal enfeksiyona yakalandım
Evde karantinaya aldılar beni, bi kaç gün izinli olsam?
Aminnnn inşallahhhhhhh
Allah razı olsun eşim o konuda beni çok motive eder hatta ilk zamanlar hep derdi aşkım sen sağlığın için zayıfla bütün gardolabını çöpe atıp yenisini almayan adam değil demiştilen o gün gelince param yok deme yerim seni dedimde valla sen kendini iyi hissedeceğin tamamdır diyeceğin güzel bir kiloya düş gerekirse kredi çekerim yine o dolabı senin dilediğin kıyafetlerle doldururum dedi
Duyanda beni hep marka giyiyorum sanırBen 40 bedene bile düşsem bana 500 lira versin benden mutlusu olmaz hemen kendimi pazara atar valla herşeyin en uygunundan alıp gardolap düzerim
Beden olsun yeterkivarsın 5 liralık şeyler olsun ( ki zayıflara pazarlarda neler var 5 - 10 liraya )
Bende dun dolap temizligi yaptim..dolabim ferahladi..2 posette ben cikardim.. giyerim diye dursun dedigim seyler kucukler buyukler ayirdim hep. 50 kilo pantolonlarima girebiliyorum ama sıkı oluyo hedefime ulasınca tam olcak inslhh.
Ohhhh bi guzell girismissindir sen yine ablaAyyyy o duyguyu biliyorum ya bol gelen kiyafetleri vermek oeff bende 23 kilo verdigimde oyle yapmistim Cok ozledim o duyguyu ya yemin ederim. Bi guzel motive ettin benii bununla tesekkurler Alistirma haftasi bitti bugun yiyemeyeceklerimi yedim az da olsa Birazkacirmis olabilirim Yarindan itibaren disiplinli 96yi bu hafta gormek istiyorum in sha Allah en son baktigimda 99.3dim. Cumaya kadar tartilmicam e tabi dayanabilirsem Belki yarin tartilirim son defa
Helal helalllEnisteme bak be iste budur . Kiz abla marka takintisi nedir Allah askina git pazara super seyler vardir hemde ucuza zayiflara hersey var yemin ederim yeterki yakissin giii guzel olsun kim markasina bakcak sanki . Bende bi zayiflayim dolabim i zaten henuz girmedigim yaz elbiselerle dolu. Onlari giymek icin zayiflayip yazin hevesimi alcam
Günaydın herkese. Huzurlu bir hafta olsun hepimiz için.
Haftasonu oldukça yoğun geçti. Bir yandan üzüntü bir yandan mutluluk. Erkek kardeşim c.tesi trafik kazası geçirdi. minibüsün birine çarpmış hava yastıkları falan açılmış. Alnını çarpmış cama biraz yanındaki arkadaşının da sol el parmağı kırılmış. Çok şükür iyiler ama araba pert. Canları saolsun sağ salim kurtuldular ya gerisi boş.
Pazar günü kuzenimin kızı 1 yaşına girdi maşallah. Çok keyifli birgündü. Az da olsa iyi geldi.
Rabbim kimseyi sevdikleri ile sınamasın. Allah parayla halledilebilecek dert versin gerisi boş.
Günaydın canım
Çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
Rabbim dediğin gibi sevdiklerimizle sınamasın bizleri
Kuzununda doğum günü kutlu olsun...Sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice senelerBahtı açık olsun
Günaydın herkese. Huzurlu bir hafta olsun hepimiz için.
Haftasonu oldukça yoğun geçti. Bir yandan üzüntü bir yandan mutluluk. Erkek kardeşim c.tesi trafik kazası geçirdi. minibüsün birine çarpmış hava yastıkları falan açılmış. Alnını çarpmış cama biraz yanındaki arkadaşının da sol el parmağı kırılmış. Çok şükür iyiler ama araba pert. Canları saolsun sağ salim kurtuldular ya gerisi boş.
Pazar günü kuzenimin kızı 1 yaşına girdi maşallah. Çok keyifli birgündü. Az da olsa iyi geldi.
Rabbim kimseyi sevdikleri ile sınamasın. Allah parayla halledilebilecek dert versin gerisi boş.
çok geçmiş olsun son olsun inş. kardeş demek canın yarısı demek çok üzülmüşsündür.neyseki ucuz atlatmış.
Kaptanım tek başına protein tabiki doğru değil benim diyetim protein ağırlıklı zaten sebzesi de bol. Genel anlamda dedim karbonitrattan daha iyi protein ağırlıklı beslenmek.Tek başına protein de sağlıksız makresim sebze bakliyat mutlaka olmalı .
Evet ekleyelim hemen makresim
Gerçekten harika olmuş makresim ellerine sağlık canım hakikaten bulmaca gibi eskiden yapıyordum ama şimdi gözüm yemiyor
600 gr daha veridnmi istediğin zaman mezun olabilirsin makresim haftaya hedefi çekelim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?