Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu dolap temizliği insanı çok mutlu ediyo zayıfladıkça yenilenen mükemmel elbiselerin olsun inş.

Aminnnn inşallahhhhhhh

Allah razı olsun eşim o konuda beni çok motive eder hatta ilk zamanlar hep derdi aşkım sen sağlığın için zayıfla bütün gardolabını çöpe atıp yenisini almayan adam değil demişti len o gün gelince param yok deme yerim seni dedimde valla sen kendini iyi hissedeceğin tamamdır diyeceğin güzel bir kiloya düş gerekirse kredi çekerim yine o dolabı senin dilediğin kıyafetlerle doldururum dedi

Duyanda beni hep marka giyiyorum sanır Ben 40 bedene bile düşsem bana 500 lira versin benden mutlusu olmaz hemen kendimi pazara atar valla herşeyin en uygunundan alıp gardolap düzerim
Beden olsun yeterki varsın 5 liralık şeyler olsun ( ki zayıflara pazarlarda neler var 5 - 10 liraya )

Ohhhh bi guzell girismissindir sen yine abla Ayyyy o duyguyu biliyorum ya bol gelen kiyafetleri vermek oeff bende 23 kilo verdigimde oyle yapmistim Cok ozledim o duyguyu ya yemin ederim. Bi guzel motive ettin benii bununla tesekkurler Alistirma haftasi bitti bugun yiyemeyeceklerimi yedim az da olsaBirazkacirmis olabilirim Yarindan itibaren disiplinli 96yi bu hafta gormek istiyorum in sha Allah en son baktigimda 99.3dim. Cumaya kadar tartilmicam e tabi dayanabilirsemBelki yarin tartilirim son defa

ne güzel gencecik teyze olmuşsunuz 35 yaşındayım kardeşlerim evlemiyo ki teyze olayım bekliyom anca
Tesekkurler tam 17 yasimda teyze oldum kuzum benim dogum gunumde dogdu 1 yasina girdi simdi askim, gencecik yasta teyze oldum wallahi ama cok guzel birsi Allah herkese nasip etsin hahaha ayy ablaa In sha Allah yakin zamanda teyzeligi sende yasarsin

Helal helalll Enisteme bak be iste budur . Kiz abla marka takintisi nedir Allah askina git pazara super seyler vardir hemde ucuza zayiflara hersey var yemin ederim yeterki yakissin giii guzel olsun kim markasina bakcak sanki. Bende bi zayiflayim dolabim i zaten henuz girmedigim yaz elbiselerle dolu. Onlari giymek icin zayiflayip yazin hevesimi alcam

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili güzel bir hafta diliyorum

Sabah 6da çok dinç bir şekilde güne Merhaba dedim bugün şükür
Kahvaltımı yaptım, duşumu aldım ve kendimi buraya attım

Umarım hepimiz için gün çok güzel geçer

Bende dun dolap temizligi yaptim..dolabim ferahladi..2 posette ben cikardim.. giyerim diye dursun dedigim seyler kucukler buyukler ayirdim hep. 50 kilo pantolonlarima girebiliyorum ama sıkı oluyo hedefime ulasınca tam olcak inslhh.

İnşallah en kısa zamanda onlarda bol gelir sana

Canım ben inanıyorum sende çok güzel kilolar verecek ve ondan sonra komple gardolabını yenileyeceksin
Henüz benim yolum çok uzun ama inan kesinlikle hepimiz hedeflerimize ulaşacağız
Kaçamak yapmamaya çalış canım Unutma her kaçamağın seni hedefine giden yolda bir kaç gün geriye atıyor ve çok güzel bir kızsın zayıfladıkçada dahada güzel olacaksın

Ben bu kiloyla bile ( ki Allahtan göstermiyorum okadarını ) aynaya baktığımda kglar gittikçe daha hoş bulmaya başladım ASlında bende de var bir Banu Alkanlık ufaktan
Tabi zayıfladıkca o öz güven dahada artacak ve kıyafetlerin yakışmasından yada sayısından çok sağlığımız önemli olan o yüzden sırf sağlığımız için daha dikkatli olup kilo vermeye bakmalıyız

Günaydın herkese. Huzurlu bir hafta olsun hepimiz için.

Haftasonu oldukça yoğun geçti. Bir yandan üzüntü bir yandan mutluluk. Erkek kardeşim c.tesi trafik kazası geçirdi. minibüsün birine çarpmış hava yastıkları falan açılmış. Alnını çarpmış cama biraz yanındaki arkadaşının da sol el parmağı kırılmış. Çok şükür iyiler ama araba pert. Canları saolsun sağ salim kurtuldular ya gerisi boş.
Pazar günü kuzenimin kızı 1 yaşına girdi maşallah. Çok keyifli birgündü. Az da olsa iyi geldi.

Rabbim kimseyi sevdikleri ile sınamasın. Allah parayla halledilebilecek dert versin gerisi boş.

Günaydın canım
Çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
Rabbim dediğin gibi sevdiklerimizle sınamasın bizleri

Kuzununda doğum günü kutlu olsun...Sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice seneler Bahtı açık olsun

Canım benim saolasın. Eksik olma.

Tüm yavrucuklar için dualarımız aynı. Kötülüklerden sakınsın Rabbim hepsini.

çok geçmiş olsun son olsun inş. kardeş demek canın yarısı demek çok üzülmüşsündür.neyseki ucuz atlatmış.

Günaydın kızlar önce kaçak menüler gelsin sonra geçmiş yapayım.............
Perşembe
Kalkınca 6:30
2 bardak ılık su + 1 incir

Sabah 7:30
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz, yeşillik ,1 dilim kepek ekmeği

Ara 10:30
2 hurma + yeşilçay

Öğle (12:30)
4 kaşık kısır (yemek hazırlayamadım sabah çıkarken aceleyle akşamdan kalan kısırı aldım)
Ayran

Ara 15:30
2 grisini + ayran

Akşam 18:30
6 kaşık nohut, salata, 1 dilim k.ekmeği

Ara 20:30
Yarım portakal
Su 3 litre, spor leslie 2 mil
--------------------------------------------------
cuma
Kalkınca 6:30

Sabah 7:30

Ara 10:30
2 hurma + yeşilçay

fırında tavuk, salata, 1 dilim k.ekmeği

2 grisini + ayran

taze fasulye, yoğurt, 1 dilim k.ekmeği

Ara 20:30
Yarım portakal
Su 3 litre, spor yok maalesef. Kayınvalidemler istanbuldan geldiler spor kaldı
----------------------------------------
Cumartesi
Kalkınca 9:00

Sabah 9:30

Öğle (2:30)
1 kase çorba, balık , salata

Ara 16:30
1 sade türk kahvesi, 2 hurma

Akşam 20:00
1 elma, ayran

Su 3 litre, spor yine yok kv ler yüzünden
.........................................
Pazar
Kalkınca 8:30

Sabah 9:30

balık, salata

1 türk kahvesi, 2 hurma

kötü bir menüm oldu maalesef
çocuklar yerken tam 5 finger bisküviyi kahvaltılık çikolataya bandırıp yedim iyi olmadı akşam yemeğim güme gitti

Ara 20:00
Yarım elma , ayran
Su 3 litre, spor yapamadım elektrik kesti akşam 11:30 da geldi çocukları sakinleştirip uyutana kadar karanlıkta benim de uykum geldi, kv lerde gitmişti plates yapacaktım bisküvileri yakmak için ama maalesef yapamadım. inşallah bir etkisi olmamıştır.

çok geçmiş olsun son olsun inş. kardeş demek canın yarısı demek çok üzülmüşsündür.neyseki ucuz atlatmış.

Sorma hemde nasıl. Birde kazadan sonra çarptığı minibüs şoförünün arkadaşları toplanıp dövmeye kalkmış bikaç yumruk tekme yemiş yavrum.
Hemen kaçırmış bikaç aklı başında adam ordan bizim çocukları. Hemen annem polisleri alıp gidince durulmuş ortalık. Annem adliyede çalıştığı için bilir yol yordam falan. Adam baya küfür etmiş annemde şikayetçi olmuş.
Zor bi akşam geçirmişler ama dediğin gibi ucuz atlattık şükür.

Kaptanım tek başına protein tabiki doğru değil benim diyetim protein ağırlıklı zaten sebzesi de bol. Genel anlamda dedim karbonitrattan daha iyi protein ağırlıklı beslenmek.

Ben de bu ara bu örgü oyunaklara karşı heves oldu ama o kadar çok kişi bana da yap dedi ki, bende daha yapmamaya karar verdim. zaten yapması zor çocuklarıma yapıyorum zamanım mı var millet benden oyuncak istiyor. Bende internette satılıyor oradan bakın dedim artık ne yapayım. Sanki ben boş oturan biriyim de benden oyuncak bekliyorlar çok sinirlendim. Elimdekini bitirip, bir de pepee sözüm vardı kızıma onu da yapıp daha yapmayacağım, bıktırdılar

O kadar yaklaştım mı, bu hafta olmasa da haftaya olur inşallah. Bu hafta sporum aksadı, mezun olsam da free takımda 60 ın altına inene kadar devam ederim dimi kaptanım. Hemen bırakmak istemiyorum çünkü , giden hemen döner diye korkuyorum buralarda olmak daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…