Banumuzu nasıl oldun cnm kilo verebilenimi ,baya oldu konuşmayalı ,sveeet varken yazışıyorduk ,karatay yapıyordun en son xKarşı komşum oğlundan dönmüş kahve içmeye gelecek birazdan
Kaç gündür görüşememiştik onun oğlunn evinde de tadilat var diyegelini hamile diye sık sık yardıma gidiyordu zaten bari badana temizliğini yapayım demişti ( valla keşke benim eşimde onun oğlu olsaymış Kv değil kanatsız melek resmen )
nice yaşlar olsun sevdikleriyle canım tebrikler yeni yaşı kuzununselam güzeller sonunda uğrayabildim size, bugün okulda kuzucuğumun doğum günü kutlandı maalesef hasarsız atlatamadımhatırlayabildiğim kadarıyla menülerimi yazayım hemen sonra da geçmiş yapayım. bu arada kaptancığım menü paylaşım talosunu bu gece yada yarın sabah paylaşayım olurmu listeler benim laptopda o da komşu da ödevi varmış çocuğun bilgisayarı bozulmuş ona verdim
Banumuzu nasıl oldun cnm kilo verebilenimi ,baya oldu konuşmayalı ,sveeet varken yazışıyorduk ,karatay yapıyordun en son x
Oooooo bayana vermişin :)çok sevindim ,ben bebek istiyodum en sonunda rabbım nasip etti :)ama sıkıntılı bir hamılelık geçiriyorum ...yatıyorum duşuk tehlikem var Banu ..oyle işteSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Yine ben geldimmmm
Çamaşır atacaktım makineye ama sularımız kesilmişpek bir üzüldüm
Neyse ütülerimi bitiririm o arada
Aaaa sendemi buralardaydın
Bu arada hayırlı olsun kuzucuk yoldaRabbim sağlıcakla kuçağına almayı nasip eder inşallah...Aminnnn
Valla en son yazıştığımızda kaç kiloydum bilmiyorum ama şükür 108i gördüm cuma günü
İnşallah bayrama kadar 2li hanelere inmiş olurum
Evet aslında Karatayımsı besleniyordum ama bir kaç haftadır bir ileri bir geri olup bir türlü veremeyince ( normaldir sonuçta karatay Teyzemin dediği gibi herşeyin organiğini tüketemiyorum sadece elimden geldiğince uymaya çalışıyordum ) şöyle ufak bir detoks yapayım dedim ve geçen hafta 2.3 kg verince hadi bir tur daha yapayım dedimsonra tekrar sağlıklı beslenmeye döneceğim ki metabolizmada etkilenmesin
Şükür sporumuda yapıyorum artıkve inşallah dahada güzel rakamlar göreceğim tartıda
Sen ne alemdesin görüşmeyeli
Oooooo bayana vermişin :)çok sevindim ,ben bebek istiyodum en sonunda rabbım nasip etti :)ama sıkıntılı bir hamılelık geçiriyorum ...yatıyorum duşuk tehlikem var Banu ..oyle işte
İnş çok verirsin kilo :)bak birde ameliyat düşünüyordun ...iyiki olamamışsınız
Aynen cnm ,ozaman sana kızmıştık ama sen baya kararlıydın :)şükür olmamızın bak sağlıklı veriyorsun kilolarını ...herşeyinde doğalı makbul ,ya kesip. Biçicekler Allah hesap sorar ya ..iyiki olmamışRabbim inşallah sağ sağlim kuçağına almayı nasip eder mucizeni
Amiinnnnnnnn
Sen elinden geleni yapıp kendini kolla gerisi Rabbime kalmış zaten ( yiyecek ekmeği varsa o sıkı sıkı tutunur Anneciğine Bütün dualarım seninle canım
Valla sorma az daha çok yoluna bile bile gidecektim
Sağ olsun Adaşım Banu olsun, 8.ci takımın kaptanı Moni ( Ayşe ) olsun birde tabi diğer topikteki kızlarında hakkını yiyememolmasaydı ciddi ciddi randevu bile almıştım doktora işlemleri başlatmak için
Şimdi bende hep diyorum iyikide yaptırmaya kalkışmamışım yoksa daha kötü olacaktı
Komşu ablamın Yeğeninin bir arkadaşıda Ameliyat olmuştu ve inanılmaz kilolar verdibirazda ondan bir heves ettim hani gitmiyor normal yolla diye ama o kız ameliyattan 2 sene sonra birden fenalaştı ve resmen şu Ebru Gündeşin rahatsızlığından yoğun bakımlık oldu doktorda o Ameliyattan sonra vucut birden kilo vermenin bütün sistemi çökelttiğini ve bununda sebep olduğunu söylemiş kızın Ailesine ( ki evlenmek için işlemler yapıyordu nişanlısıyla )
Kaç hafta yattı hastanede şimdide yataıyormuş evinde ( doktor düzelmesi mucize diyordu ama şükür konuşmaya ve ufak ufak hareket etmeye başlamış ama uzun bir fizik tedavi süreci yaşayacakmış tekrar eskisi gibi yürüyene kadarRabbim şifa verir inşallah genececik kadıncağız Aminnnnn
Hani bu olayı duyduktan sonra kızlara daha fazla dua ettim beni vazgeçirdikleri için ki zaten eşimde her ne kadar destek olsada içten içe istemiyormuş ( sonradan itiraf etti sen çok istiyorsun mutlu ol diye tamam dedim ama gönlüm istemiyordu sana birşey olur diye korkuyordum dedi)
Almanyada bir tanıdık daha ameliyat olmuştu o olaydan evvelAnnem şu anda Almanyada gelinimiz 1 ay sonra doğum yapacak diye ve kadın o tanıdıkla bir araya gelmiş geçenlerde ay inanılmaz çökmüş, evet zayıflamış ama gözünün feri gitmiş, cildi pul pul olmuş üstelik atıyorum bir fincan kahve içtiyse üzerine 3 ısırık birşey aldığı an hala kusuyormuş Yemeğin yanında içecek ömür boyu yasakmış mide tekrar büyür diye üstelik yine her türlü sağlıksız şeyden kaçınmak zorunda ( yutmaktada zorluk yaşıyormuş )
Dedim iyikide olmamışım öyle olduktan sonra niye bıcak altına yatayım ki sonuçta şu anda da dikkat ediyorum ama dilediğim zaman ay bugün kendime izin veriyorum atıyorum 1 dilim pasta yiyeceğim diyebilirim yada atıyorum biraz patates kızartması yiyeceğim diyebilirim ( şu anda benim elimde yiyip yememek ama öbür türlü müdahale yüzünden her an kusma tehlikesi var üstelik 18 ay boyunca kaçak riskide cabası)
Valla kusunca zaten kötü oluyorum birde her an 18 ay boyunca ay kaçakmı var diye stresli bir hayat yaşayamam
Bak Fatih Ürekte aptallık etti ( 91 kgmuş hesapta ki onada inanmadım) ameliyat oldu ve en son yoğunbakımda diye haberleri çıkmıştı Rabbim yinede şifalar versin ama ölüm riskine bile bilede girmek aptallık olur ( bende o psikolojideydim ama hep diyorum Allah tüm yüreği güzel arkadaşlarımdan razı olsun Aminnnnnnn )
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili güzel bir hafta diliyorum
Sabah 6da çok dinç bir şekilde güne Merhaba dedim bugün şükür
Kahvaltımı yaptım, duşumu aldım ve kendimi buraya attım
Umarım hepimiz için gün çok güzel geçer
İnşallah en kısa zamanda onlarda bol gelir sana
Canım ben inanıyorum sende çok güzel kilolar verecek ve ondan sonra komple gardolabını yenileyeceksin
Henüz benim yolum çok uzun ama inan kesinlikle hepimiz hedeflerimize ulaşacağız
Kaçamak yapmamaya çalış canımUnutma her kaçamağın seni hedefine giden yolda bir kaç gün geriye atıyor ve çok güzel bir kızsın zayıfladıkçada dahada güzel olacaksın
Ben bu kiloyla bile ( ki Allahtan göstermiyorum okadarını) aynaya baktığımda kglar gittikçe daha hoş bulmaya başladım ASlında bende de var bir Banu Alkanlık ufaktan
Tabi zayıfladıkca o öz güven dahada artacak ve kıyafetlerin yakışmasından yada sayısından çok sağlığımız önemli olan o yüzden sırf sağlığımız için daha dikkatli olup kilo vermeye bakmalıyız
Günaydın herkese. Huzurlu bir hafta olsun hepimiz için.
Haftasonu oldukça yoğun geçti. Bir yandan üzüntü bir yandan mutluluk. Erkek kardeşim c.tesi trafik kazası geçirdi. minibüsün birine çarpmış hava yastıkları falan açılmış. Alnını çarpmış cama biraz yanındaki arkadaşının da sol el parmağı kırılmış. Çok şükür iyiler ama araba pert. Canları saolsun sağ salim kurtuldular ya gerisi boş.
Pazar günü kuzenimin kızı 1 yaşına girdi maşallah. Çok keyifli birgündü. Az da olsa iyi geldi.
Rabbim kimseyi sevdikleri ile sınamasın. Allah parayla halledilebilecek dert versin gerisi boş.
Abla ben anlamadim olayi bu takim birileriyle yarismi yapiyor ?1 nota hakkımız mı kaldı kaptanım, takım kapatılıyor mu yoksa. Kızlar toparlanın artık bu hafta ilk üçe girmemiz gerek. Özellikle takıma yeni gelenler siz daha kolay veriyorsunuz bu hafta kıralım şu direnci de bir notayı sildirelim artık
Hosbuldum tekrarcanııım hoş geldin aramıza, yoğunluktan yazamadım bi tam yerine düştün tez zamanda sağlıkla kavuşursun inşallah hedefine... öpüyorum kocaman
Sen 80 topiğindeki yaseminsin değilmi yanlış hatırlamıyorsam. Hoş geldin aramıza. Zayıflama ilaçları ilk başta işe yarıyor gözükse de sonrasında iki katı alıyorsun maalesef. Bende 7 sene önce 2 kutu içmiştim 6 kilo verdim sonrasında fazlasıyla geri geldi. Kararlı olmana sevindim canım inşallah başaracaksın. Okul bitti mi?
merhaba arkadaşlar hemen cumartesinin menüyü bildirip kaçıcam
cumartesi menü
kalkınca1 bardak su
sabah 7:15 08:05 arası yürüyüş (alerjim tuttu erken döndüm eve)
kahvaltı :karatay kahvaltısı(yeşillikler ceviz kayısı peynir )
öğle salata 1 adet kabak dolma 1 büyük bardak ayran
akşam:2 kaşık makarnaçok canım çekti çocuklar yerken, 1 kase yoğurt,1 tabak domates çorbası
2 lt su
bu arada ilk üçe girmiş olan arkadaşları tebrik ederim.şu sınavlarımı bi atlatıyım bende bomba gibi geliyorum hadi bakalım
kaptanım benim alerji mevsimim geldi malesef hem polenlere hemde bazı kuru yemişlere var alerjimbunlardan biride ceviz şimdiye kadar bir sorun 0lmadı ama artık polenlerin ortaya çıkması ile hassaslaşan vücudum dün itibari ile cevize tepki verdi .biraz ara vericem cevize.zaten 3 adet yiyodum. onun yerine fındık yiycem yada altarnetifiniz varsa bilgi alabilirim.
kaptanım bu arada yeni tartım geldi pazartesi yürüyüşten sonra tartılıp bildirimde bulunurum
Hazır kefır nasıl yapıcam bı arastırayım bakalım
selam canlar
spora gitmeden menümü yazayım dedim
Menüm
Sabah:Menemen,zeytin,1 havuç,2 ceviz
Akşam:tavada yağsız köfte,salata
spor:1.5 saat yürüyüş
su:3lt +1 sütlü kahve,yeşilçay
öpüldünüzz
Internette arastrdım da sankı benlık bıse degıl gıbı duruyor ben hayatta süt içeemem nesfıtle bıde nesquıkle zor tuktıyorum ayran ıcerım tabı
Yogurt severım ya ben yine de marketten alıp denıyeyım bı kere
Iyi akşamlar.. Bugun giremedim buraya net paketim bitti.. neyseki yaptım..menüm...
sabah: mantarĺı omlet..8 zeytin..1 parca peynir..1 ceviz
aksam: menemen..3 zeytin..1 bardak süt..
bugün bayram şekeri buyuklugunde 2 cikolata yedim..bu yuzden ekstra ev isi ve yuruyus yaptim
1 saat yuruyus
300 ip
7 bardak su ( zamanla artırcam insallh)
bugün ki menüm
18 NİSAN 2015 CUMARTESİ
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
nesfit 1 kase
ARA
1 şekersiz türk kahvesi
2 hurma
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES
AKŞAM
tavuk ciğer sote
yoğurtlu semizotu
sıvı :1,6 lt
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün yine dolu dolu geçti şükür
Kızkardeşim ve çocuklarla Sinemaya gittik ( Evim diye bir 3 D çizgi filmine ) ve tabi bayıldık hepimiz
Küçük kuzum özellikle çok eğlendi ve daha film biter bitmez Anneciğim bir daha Sinemaya gideriz dimi dedi
Daha sonra eşimde kızkardeşimin eşide bize katıldı ve dışarda yemek yedik ( Saat 17:30 gibi ve şükür fazla kaçırmadım )
Çocukları daha sonra Parka götürüp biz büyükler oturup hoş sohbet ettik 2 saat kadar
Tabi o saatten sonra sadece biraz çilek yedim ( uzun zamandır yememiştim)
Yarın ki detoksum için patateslerimi ateşe koydum ve hazır eşim bir filme dalmışken sizlere bakayım dedim
Dışarı çıkmayı düşünmüyorum yarın ( evde iş yaparım, ütü ve çamaşır filan )
Bu kez detoksa tam anlamında uyacağım yani yağ ve tuzda olmayacakinşallah çok daha güzel bir sonuç görürüm haftaya cuma
Dünden beri uçuyorum hatta inanamayacaksınız belki ama bugün dolapta daha evvel hediye gelen bir askeri yeşili kaprı vardı dolapta 46 bedenonu denedim ve inanılmaz ama oldu
Sadece göbişim dışarda kaldı kapanmadı ama bu bile beni çok çok mutlu etti
Eşim ve kızıma gösterdiğime gözlerine inanamadılartamam göbişin tamamı dışarda kaldı ama o pantalon önceden dizimden yukarı çıkmazdı ve eşime de dedim kesin kararlıyım bu pantalonu 2 ay sonra giyeceğim diye Tabi yarından itibaren o göbişi eritmek için mekik çekmeyede başlamam şart oldu
Birde yediklerimi yazayım;
Sabah;
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 parça peynir
3 dilim domates
5 dilim salatalık
5 ceviz
ara;
1 Orta Boy sütlü filtre kahve
2 avuç kadar patlamış mısır
akşam; 17:30
Tavuk
İce Tea Şeftali
ufak bir porsiyon fırın patates( onu yemeseydim iyidi ama oldu bir kere )
ara; 19:00
10 - 12 adet çilek ( 2 - 3 tanesi büyüktü ama diğerleri ufaktı )
Bu arada şimdi detoksla kıyaslayınca çok gibime geldi ama sizce nasıl
En kisa zamanda pantolonun icine girmenizi hatta bol gelmesini diliyorum bendede gobek war mekik cekmem gerek ama cok zorlaniyorum
Aslinda 30 tane 3 setle baslicam gün icinde yawas yawas alisirim heralde
Tabiki olur hersey kafada bitiyor.. benim sadece gibek degil midem de war yani coft katliyim ☺☺☺ buna bi oneriniz var mi ya mide icin ne yapabilirim gibek disinda bunada çare lazim
Bu kez kararlısın sonuna kadar gideceğiz birlikte prensesimmmAay abla goruonmuu gii hayirli pazarlar yazmisim halbuki cumartesi yazicagimastresden kosusturmadan resmen gunleri karistirmisim hahhaa , ewet abla ben yuruyus yapicam ve ip atlamayida dusunuyorum ama 90 indigimde onu yapicm ayy ben oryantala bayilirim zaten kucuklugumden beri dans ediyorum. Hahah kucuklugumde beni ortaya alirlardi genc ablalar bende kivrirdim onlarda eglenirlerdi ayy cok ozledim kucuklugumu 9 yaslarindaydim cok saol ablacim umarim gelecek dogum gunumde fit halimle girecegim in sha Allah. Cok tesekkur ederim ,, ewet kesinlikle ben zaten hep kahvaltimi yaparim cokta severim kahvaltiyi Bugun kosusturmaca oldugu icin yapamadim hazirlanmam zaten baya bi suruyor. Ben kendimle bugun icin gurur duyuyorum cunku servies hizmet yap derken kosusturmacadan pek birsey yiyemedim iyide oldu ama pasta yedim tabi :)) ama devam diyete durmak yok. Bugun zaten 99.3 gordum tartida cok sevindim 2,3 kilo verdim bu alistirma haftasinda .
İyi geceler 6.takim ben geldim bir hafta byrda takilacagim iddeayi kaybettimde kilo jayvetmejtense idea kaybetmeyi tercih ederim dedimcanım drcugunla ideaya girdik on puan bonus verildi her kaçamak iki puan götürüyordu 0 layan oryantel videosu atacakti en az kilo veren de 6 takıma bir hafta gozkulak olacaktı (sen kendine göz kulak olsaydibda kaybetmeseydin dediklerinizi duyar gibiyim)
Neyse iste geldim buradayım ben bu iste ustayim has ben kimmiyim erik canım nicjimi değiştirdin bildiğiniz şişko erik
Dogum gunu bugun cok guzeldi. Tabiki baya bir kosusturdum ablama yardim edicem diye bi yandan kuzum kucagimda o yandan buyana yetismeye calistimo kadar kalabalik degildi 10 kisi vardi e tabi her birinden 2 3 cocuk sayarsak bu baya bi insan oluyor cocuk degil resmen canavar gibiydiler ay wallahi yuzlerine karsi bile diyiyorum ben yaramaz cocuklari hiiiic sevmem hic . Senide goruruz cocugun oldugunda diyen oluyor ama kim ne derse desin bi anne baba cocugu yetistiriyor ve bu nasil yetistirdigine bagli, benim kuzum yasak olan biryere deyse onu cogu kez uyariyorum anlatiyorum yapmayana kadar . Asil bu yasta bebeklik doneminde ogrenir cocuk herseyi daha beyni herseyi taze nasilki ana dilini ogrenebiliyorsa bunuda oyle ogrenir Cok guzeldi kuzum pastayi ablamla kesti sonrada aldim uyuttum baya bi mizmizlaniyordu cunku . Sukur iyi atlattik. Uzaktan bi kuzenimi 1 yildir gormuyorum ve ona sordum cok kilo almismiyim diye. Bana sen hic kilo almamissin dedi 17 kilonun farkindan bahsediyorum hicmi insan fark etmez ben sasirdim. Ciddimisin dedim . Gercekten sen eski 100 kiloyken o goruntu gibi degilsin dedi. Cok mutlu oldum tabi . Ben anlamiyorum gercekten 99.3 kiloyum 85 gibi duruyorum. Kilomu soylesem soka girerler boyumda okadar uzun degilki canim 1,60 kendim bile sasiriyorum bu duruma. Bugun kizlar yine beni iranli kizlara benzettiler. Zaten cogu insan iranli zanediyor beni :) bende kendimi benzetiyorum gerci . Ya bu kilodayken bana hersey yasakmis gibi gelior.. Kendim cok susluyumdur asla bakkala makyajsiz cikmam o derece. Her seferinde kizlar bana cok cekicisin sexysin dediklerinde cok utaniyorum ya yemin ederim aklima dusuyor demeyin lutfen bu kiloyla demek istiyorum cunku kendime yakistiramiorum bu cumleyi . Ama tesekkur edip yerin dibine giriyormus gibi bi hal oluyorum. Oeff bu yasak olayindan kurtulmam lazim
Saat gecenin 01:52 i ve ben hala uyumadim kk yazmadim diye icim rahat etmediBide telden yaziyorum zor oluyor Artik uyuma vakti geldi herkesi cok opdum..
Iyi pazarlar kızlar...Bugun misafirlerim vardı hic ugrayamadim buraya..misafirlerim gidince kendimi buraya attim..
Bugun menum:
sabah: 2 yumurta,10 mantardan omlet yaptım..az peynir ve 5_6 zeytin yedimm
aksam: 5_6 kasik patates salatası..2 tane de sigara boregi yedim.. bugun boyle oldu
8 bardak su
400 ip atlaďım aksama kadar biraz daha atlamam gerek.. misafirler yaramıyo bana
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gündelikçi Oynakbaşı geldi hanımmm
Anam bugün kırılmış gibi iş yaptım
Hazır havada kapalıyken ay şunuda yapayım bunuda yapayım derken kendimi nasıl kaptırdıysam daha totoşum yeni yer gördü
Bugün tekrar mutfağımı bir elden geçirip yatak odasının dolaplarına giriştim
Küçük kuzunun dolabını komple yere döküp hepsini tek tek ayırdım ( küçük gelen 2 çöp poşeti dolusu kıyafet çıktıartık Annem bir kısmını gelince yeni toruna ayırır kalanınıda ihtiyaç sahibi birilerine veririz tabi poşetleri de direk Annemin evine attık )
Kendi dolabımıda bir boşalttım 3 çöp poşetide benimkinden çıktı
Anam ne kadar çok kıyafet denedim ve bol diye ayırdıminanılmaz mutlu oldum
Dolapta daha evvel üzerime dar gelen bir sürü eşyada çıktı tabi
1 tane Sıfır pantalon ( Annem almıştı hiç olmadı dolap bekliyordu)
Bir sürü üst hatta bol bile gelmeye başlayanlardan ( eskiden üzerime geçiremezdim yada olsada nefes alamazdım)
Çok yoruldum ama hem mis gibi oldu, hem dolaplarım yarı yarıya boşaldı ( vedalaşamıyordum hep dursun giyerim hesabı) hemde başkalarına neredeyse hiç giymediğim bir sürü kıyafet çıktı
Şekersiz keyif kahvemide alıp kendimi Laptobun önüne attımhak ettim eşimde ses edemez artık
Kaptanım iki gündür pasif durumdayım,
Ağır gribal enfeksiyona yakalandım
Evde karantinaya aldılar beni, bi kaç gün izinli olsam?
selamlar
bugün gelemedim ödevler malum menümü yazıp yatıcam
Sabah:menemen,zeytin,ceviz
Akşam:fırın balık,salata,1 havuç toplamda 4 havuç yemiş oldum çok mudur acaba
spor:1.5 saat yürüyüş
öpüldünüz herkese iyi haftalar şimdiden
Aminnnn inşallahhhhhhh
Allah razı olsun eşim o konuda beni çok motive eder hatta ilk zamanlar hep derdi aşkım sen sağlığın için zayıfla bütün gardolabını çöpe atıp yenisini almayan adam değil demiştilen o gün gelince param yok deme yerim seni dedimde valla sen kendini iyi hissedeceğin tamamdır diyeceğin güzel bir kiloya düş gerekirse kredi çekerim yine o dolabı senin dilediğin kıyafetlerle doldururum dedi
Duyanda beni hep marka giyiyorum sanırBen 40 bedene bile düşsem bana 500 lira versin benden mutlusu olmaz hemen kendimi pazara atar valla herşeyin en uygunundan alıp gardolap düzerim
Beden olsun yeterkivarsın 5 liralık şeyler olsun ( ki zayıflara pazarlarda neler var 5 - 10 liraya )
Kaptanımda gozukmuyo ortalarda.. bu hafta sonu bana yaramadı... hafta ici sıkı tutmam lazım..iyi geceler kızlar...
Ohhhh bi guzell girismissindir sen yine ablaAyyyy o duyguyu biliyorum ya bol gelen kiyafetleri vermek oeff bende 23 kilo verdigimde oyle yapmistim Cok ozledim o duyguyu ya yemin ederim. Bi guzel motive ettin benii bununla tesekkurler Alistirma haftasi bitti bugun yiyemeyeceklerimi yedim az da olsa Birazkacirmis olabilirim Yarindan itibaren disiplinli 96yi bu hafta gormek istiyorum in sha Allah en son baktigimda 99.3dim. Cumaya kadar tartilmicam e tabi dayanabilirsem Belki yarin tartilirim son defa
kahvaltımı yaptım...hayırlı geceler..
Günaydın herkese. Huzurlu bir hafta olsun hepimiz için.
Haftasonu oldukça yoğun geçti. Bir yandan üzüntü bir yandan mutluluk. Erkek kardeşim c.tesi trafik kazası geçirdi. minibüsün birine çarpmış hava yastıkları falan açılmış. Alnını çarpmış cama biraz yanındaki arkadaşının da sol el parmağı kırılmış. Çok şükür iyiler ama araba pert. Canları saolsun sağ salim kurtuldular ya gerisi boş.
Pazar günü kuzenimin kızı 1 yaşına girdi maşallah. Çok keyifli birgündü. Az da olsa iyi geldi.
Rabbim kimseyi sevdikleri ile sınamasın. Allah parayla halledilebilecek dert versin gerisi boş.
Günaydın kızlar önce kaçak menüler gelsin sonra geçmiş yapayım.............
Perşembe
Kalkınca 6:30
2 bardak ılık su + 1 incir
Sabah 7:30
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz, yeşillik ,1 dilim kepek ekmeği
Ara 10:30
2 hurma + yeşilçay
Öğle (12:30)
4 kaşık kısır (yemek hazırlayamadım sabah çıkarken aceleyle akşamdan kalan kısırı aldım)
Ayran
Ara 15:30
2 grisini + ayran
Akşam 18:30
6 kaşık nohut, salata, 1 dilim k.ekmeği
Ara 20:30
Yarım portakal
Su 3 litre, spor leslie 2 mil
--------------------------------------------------
cuma
Kalkınca 6:30
Sabah 7:30
Ara 10:30
2 hurma + yeşilçay
fırında tavuk, salata, 1 dilim k.ekmeği
2 grisini + ayran
taze fasulye, yoğurt, 1 dilim k.ekmeği
Ara 20:30
Yarım portakal
Su 3 litre, spor yok maalesef. Kayınvalidemler istanbuldan geldiler spor kaldı
----------------------------------------
Cumartesi
Kalkınca 9:00
Sabah 9:30
Öğle (2:30)
1 kase çorba, balık , salata
Ara 16:30
1 sade türk kahvesi, 2 hurma
Akşam 20:00
1 elma, ayran
Su 3 litre, spor yine yok kv ler yüzünden
.........................................
Pazar
Kalkınca 8:30
Sabah 9:30
balık, salata
1 türk kahvesi, 2 hurma
kötü bir menüm oldu maalesef
çocuklar yerken tam 5 finger bisküviyi kahvaltılık çikolataya bandırıp yedim iyi olmadı akşam yemeğim güme gitti
Ara 20:00
Yarım elma , ayran
Su 3 litre, spor yapamadım elektrik kesti akşam 11:30 da geldi çocukları sakinleştirip uyutana kadar karanlıkta benim de uykum geldi, kv lerde gitmişti plates yapacaktım bisküvileri yakmak için ama maalesef yapamadım. inşallah bir etkisi olmamıştır.
Kaptanım tek başına protein tabiki doğru değil benim diyetim protein ağırlıklı zaten sebzesi de bol. Genel anlamda dedim karbonitrattan daha iyi protein ağırlıklı beslenmek.
Ben de bu ara bu örgü oyunaklara karşı heves oldu ama o kadar çok kişi bana da yap dedi ki, bende daha yapmamaya karar verdim. zaten yapması zor çocuklarıma yapıyorum zamanım mı var millet benden oyuncak istiyor. Bende internette satılıyor oradan bakın dedim artık ne yapayım. Sanki ben boş oturan biriyim de benden oyuncak bekliyorlar çok sinirlendim. Elimdekini bitirip, bir de pepee sözüm vardı kızıma onu da yapıp daha yapmayacağım, bıktırdılar
O kadar yaklaştım mı, bu hafta olmasa da haftaya olur inşallah. Bu hafta sporum aksadı, mezun olsam da free takımda 60 ın altına inene kadar devam ederim dimi kaptanım. Hemen bırakmak istemiyorum çünkü , giden hemen döner diye korkuyorum buralarda olmak daha iyi olur.
Malesef kuzum1 nota hakkımız mı kaldı kaptanım, takım kapatılıyor mu yoksa. Kızlar toparlanın artık bu hafta ilk üçe girmemiz gerek. Özellikle takıma yeni gelenler siz daha kolay veriyorsunuz bu hafta kıralım şu direnci de bir notayı sildirelim artık
dün ki menüm
19 NİSAN 2015 PAZAR
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
közde pastırmalı yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
yeşil biber
yeşilçay
ARA
1 şekersiz nescafe
SPOR: yürüyüş
ÖĞLE
mangalda tavuk
patlıcan biber (közlenmiş)
domates
salatalık
kuzukulağı
yeşilsoğan
cappy pulpy
ARA
2 kadeh şarap
AKŞAM
1 şekersiz türk kahvesi
sıvı: 1 lt çok az oldu dün
saol kuzum,
evet bizde özele karar verdik
ay başı tedaviye başlicaz inşalla
dua edin emi
Eline sağlık kaptanım güzel görünüyor, nasıl yaptın
Ben o sarı kartı unutmuştum kaptanım,kaç ay geçmiş. İzine çıktığım zamanlarda almışım demekki
gelelim menülere
cumartesi :
sabah : kıymalı 2 yumurta, peynir zeytin 3 ceviz salatalık
öğle : tavuklu türlü 4 kaşık bir kase yoğurt
akşam : tarhana çorbası, 3 tane az yağda kızarmış ama kızaramamış kabak mücvercacık
pazar :
sabah : 2 dilim yumurtalı ekmek peynir zeytin salatalık tereyağ ve kahvaltılık sos
öğle : 1 bardak süt
akşam : yahni ve 3 kaşık bulgur pilavı yoğurt salata
Başarılar diyeceğim ama sanırım bırakacaksın deryacımveee bu sabah itibari ile 5 günde 5 kilo listesini uyguluyorum
bakalım nasıl olacak
sabah haşlanmış patatesle marul ve taze soğan limon suyu şlave edip salata yaptım ama kardeşimmm canan teyzemin gözünü sevimm açımmm yaaaa daha saat kaç. ama olsun 1 haftayı bekliycem
Gunaydınnlarrr herkese umarım bol kılo kayıplı bır hafta olur hedefım bu hafta 56 yı gormek..58.700 ile basladım haftayaa
Birtek melısayı aktardan alıyorum onu da cok nadır ıcıyorum..dün dogadan 9lu cayını aldım yenı cıkmısbagırsak problemı yuzubden ıcıyorum en fazla gunde 2 tne bazen 1 bıle okuyor sureklı kullanmıyorumm
Amma geçmiş birikmişti ancak bitirebildim. Bir yandan iş bir yandan geçmiş, herkese de cevap veremedim gerçi. Şenlendi yine buralar hadi bakalım....
Karşı komşum oğlundan dönmüş kahve içmeye gelecek birazdan
Kaç gündür görüşememiştik onun oğlunn evinde de tadilat var diyegelini hamile diye sık sık yardıma gidiyordu zaten bari badana temizliğini yapayım demişti ( valla keşke benim eşimde onun oğlu olsaymış Kv değil kanatsız melek resmen )
selam güzeller sonunda uğrayabildim size, bugün okulda kuzucuğumun doğum günü kutlandı maalesef hasarsız atlatamadımhatırlayabildiğim kadarıyla menülerimi yazayım hemen sonra da geçmiş yapayım. bu arada kaptancığım menü paylaşım talosunu bu gece yada yarın sabah paylaşayım olurmu listeler benim laptopda o da komşu da ödevi varmış çocuğun bilgisayarı bozulmuş ona verdim
cumartesi
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: sütlü kahve
ikindi: bir buçuk lahmacun, ayran, salata
akşam elmalı pasta yaptık bi tane ondan yedim
pazar çok düzensiz yedim
sabah: bir domates, bir parça peynir
ara: yaptığım kurabiyeden tattım
öğle: bir küçük kase diş tarhana çorbası
ara: yine yaptığım hamur işlerinden tattım
akşam: nohut yemeği, fırında tavuk, çorba
Bütün zerafetinle guzellikler birskmissin sayfaya banum
Geldim
Gördüm
Mutlu oldum
selam guzeller nabersiniz.
nice yaşlar olsun sevdikleriyle canım tebrikler yeni yaşı kuzunun
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Yine ben geldimmmm
Çamaşır atacaktım makineye ama sularımız kesilmişpek bir üzüldüm
Neyse ütülerimi bitiririm o arada
Aaaa sendemi buralardaydın
Bu arada hayırlı olsun kuzucuk yoldaRabbim sağlıcakla kuçağına almayı nasip eder inşallah...Aminnnn
Valla en son yazıştığımızda kaç kiloydum bilmiyorum ama şükür 108i gördüm cuma günü
İnşallah bayrama kadar 2li hanelere inmiş olurum
Evet aslında Karatayımsı besleniyordum ama bir kaç haftadır bir ileri bir geri olup bir türlü veremeyince ( normaldir sonuçta karatay Teyzemin dediği gibi herşeyin organiğini tüketemiyorum sadece elimden geldiğince uymaya çalışıyordum ) şöyle ufak bir detoks yapayım dedim ve geçen hafta 2.3 kg verince hadi bir tur daha yapayım dedimsonra tekrar sağlıklı beslenmeye döneceğim ki metabolizmada etkilenmesin
Şükür sporumuda yapıyorum artıkve inşallah dahada güzel rakamlar göreceğim tartıda
Sen ne alemdesin görüşmeyeli
Oooooo bayana vermişin :)çok sevindim ,ben bebek istiyodum en sonunda rabbım nasip etti :)ama sıkıntılı bir hamılelık geçiriyorum ...yatıyorum duşuk tehlikem var Banu ..oyle işte
İnş çok verirsin kilo :)bak birde ameliyat düşünüyordun ...iyiki olamamışsınız
Rabbim inşallah sağ sağlim kuçağına almayı nasip eder mucizeni
Amiinnnnnnnn
Sen elinden geleni yapıp kendini kolla gerisi Rabbime kalmış zaten ( yiyecek ekmeği varsa o sıkı sıkı tutunur Anneciğine Bütün dualarım seninle canım
Valla sorma az daha çok yoluna bile bile gidecektim
Sağ olsun Adaşım Banu olsun, 8.ci takımın kaptanı Moni ( Ayşe ) olsun birde tabi diğer topikteki kızlarında hakkını yiyememolmasaydı ciddi ciddi randevu bile almıştım doktora işlemleri başlatmak için
Şimdi bende hep diyorum iyikide yaptırmaya kalkışmamışım yoksa daha kötü olacaktı
Komşu ablamın Yeğeninin bir arkadaşıda Ameliyat olmuştu ve inanılmaz kilolar verdibirazda ondan bir heves ettim hani gitmiyor normal yolla diye ama o kız ameliyattan 2 sene sonra birden fenalaştı ve resmen şu Ebru Gündeşin rahatsızlığından yoğun bakımlık oldu doktorda o Ameliyattan sonra vucut birden kilo vermenin bütün sistemi çökelttiğini ve bununda sebep olduğunu söylemiş kızın Ailesine ( ki evlenmek için işlemler yapıyordu nişanlısıyla )
Kaç hafta yattı hastanede şimdide yataıyormuş evinde ( doktor düzelmesi mucize diyordu ama şükür konuşmaya ve ufak ufak hareket etmeye başlamış ama uzun bir fizik tedavi süreci yaşayacakmış tekrar eskisi gibi yürüyene kadarRabbim şifa verir inşallah genececik kadıncağız Aminnnnn
Hani bu olayı duyduktan sonra kızlara daha fazla dua ettim beni vazgeçirdikleri için ki zaten eşimde her ne kadar destek olsada içten içe istemiyormuş ( sonradan itiraf etti sen çok istiyorsun mutlu ol diye tamam dedim ama gönlüm istemiyordu sana birşey olur diye korkuyordum dedi)
Almanyada bir tanıdık daha ameliyat olmuştu o olaydan evvelAnnem şu anda Almanyada gelinimiz 1 ay sonra doğum yapacak diye ve kadın o tanıdıkla bir araya gelmiş geçenlerde ay inanılmaz çökmüş, evet zayıflamış ama gözünün feri gitmiş, cildi pul pul olmuş üstelik atıyorum bir fincan kahve içtiyse üzerine 3 ısırık birşey aldığı an hala kusuyormuş Yemeğin yanında içecek ömür boyu yasakmış mide tekrar büyür diye üstelik yine her türlü sağlıksız şeyden kaçınmak zorunda ( yutmaktada zorluk yaşıyormuş )
Dedim iyikide olmamışım öyle olduktan sonra niye bıcak altına yatayım ki sonuçta şu anda da dikkat ediyorum ama dilediğim zaman ay bugün kendime izin veriyorum atıyorum 1 dilim pasta yiyeceğim diyebilirim yada atıyorum biraz patates kızartması yiyeceğim diyebilirim ( şu anda benim elimde yiyip yememek ama öbür türlü müdahale yüzünden her an kusma tehlikesi var üstelik 18 ay boyunca kaçak riskide cabası)
Valla kusunca zaten kötü oluyorum birde her an 18 ay boyunca ay kaçakmı var diye stresli bir hayat yaşayamam
Bak Fatih Ürekte aptallık etti ( 91 kgmuş hesapta ki onada inanmadım) ameliyat oldu ve en son yoğunbakımda diye haberleri çıkmıştı Rabbim yinede şifalar versin ama ölüm riskine bile bilede girmek aptallık olur ( bende o psikolojideydim ama hep diyorum Allah tüm yüreği güzel arkadaşlarımdan razı olsun Aminnnnnnn )
bugün ki menüm
20 NİSAN 2015 PAZARTESİ
SABAH
nesfit
ARA
1 şekersiz türk kahve
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES
1 güllü yeşilçay
AKŞAM
keten tohumlu lorlu salata
ayran
sıvı:1,5 lt
selam kızlar
eveeettt kaptanım seni duyuyorum şuannnnSweetdimple ben sana dediimmmmm
evdeyim şuan 9-5 tansiyonla yatıyorummm açlıktannnn, bugünün menüsü 3 pataesi salata yaptım yağsız tuzsuz sabah yedim öğleni zor yaptımmm öğlende yedim ama akşamı yapamadımbaş dönmesinden ayakta duramıyorum duyan kıyameti kopardı hele annem... gerçi hala bi şey yemedim ayran içtim extradan sadece ama bol tuzlu.. annemim korkusundan tartıya bile çıkamıyorum vallaaaa . o gitsinde bakıciimmm duruma göree
Sago l sveet kimse yok eşcağızım bakıyorİyi akşamlar meleklerimmm kusurabakmayın haftasonu ev fulldü yine pazar gelemedim
dn akşam misafir kapıdan çıktı ben direk yatakbugünde malum hastahane günümüzdü yarın tekrar şayet sonuçlar iyi olursa 5 hafta boyunca her gün gideceğiz Sizler nasılsınız ne güzel sohbetler edilmiş maşallah size
Afiyetolsun balım sadece 2 kaşık makarnaysa sorun yok kuzum nefsini söndürecek kadar yemeyi başarmışsın raw listesini okudunmu
Sınavlarında başarılar kuzum öncelik ders her zaman
Ttalım çiğ fındık çiğ fıstık çig kaju çiğ badem hangisini seviyorsan yiyebilirsin gerçi badem altın fiyatıyla eş değer
Tamam canım kilo farkı olursa listeyi düzenleyelim
Umudum yoğurt mayalar gibi mayalayacaksın kuzum süte mayayı atacaksın o kadar 24 saat sonra kefirin hazırYalnız püf noktaları var asla metal değmeyecek ne süzerken ne mayalarken yoksa mayalar ölür karanlık bir yere koyacaksın o kadar
Muhteşemsin bızdıkımmmmmGeranmaliyi menemenle mi aldattın
Bitanem ayran seviyorsan mutlaka seversin farkı yok inan fakat hazır satılan kefirlerle tat bakımından alaksı yok hazırlar probiyotikler yönünden de çok zayıf arzu edersen maya gönderebilirim denersin gerçekten çok faydalı çoğu zaman evde yoğurt yoksa cacık bile yapıyorum ben kimse anlamıyor
Jojocum kahvaltına salata veya yeşillik ekle bitanem. Cezan geç kaldı ama çikolar için 50 ip atlama gelsinmi gelsin tabiiiiSporuna bayıldım Suyunu da zamanla artırırsan süper olacak
Afiyetolsun cadıcım nesfit alışkanlık mı olmaya başaldı sendesporun her zamanki gibi muhteşem
Aleyküm selam cecomseni böyle mutlu görmek ne güzel mutluluğun her giden kiloyla katlanarak artsın bitanem 2 aya o pantolon kapanır kuzum Sanırım bu haftada yapacaksın 5 te 5
1 hafta ara versen daha iyi olmazmıydı cecom ama karar senin
Mısır harici gayet güzel bitanemm.Ama lütfen 15,00 ten sonra meyve yememeye çalış tatlım
Mekiğe ilaveten plank tavsiye derim umudum mide karın çok güzel çalıştırıyor
Mekiği setler haine yapabilrisin plunk ın 30 günlük takvimi var ekliyorum ve çalıştırdığı kasları da gösteriyor
planka alışınca çeşitlerinide ilave edebilirsin
Bu kez kararlısın sonuna kadar gideceğiz birlikte prensesimmmLütfen her gün tartılma sadece cuma sabahı anlaştıkmı
Hoşgeldin şirinemmmdeme öyle durduk yere şişko olmadınki dünyanın en güzel varlığı onların sebebi
Azminle ve iradenle yine eski günlere döneceksin tatlım bu hafta 6, takım kaptanı sensin ona göre anlaşmaya uyalım meşhur tavanı çıkarabilrisin
Prensesim şimdiki çocuklar hakikaten müthiş enerjileride zekaları da hayran bırakıyor insanı .Onlarda haklı kuzum tüm gün evlerde sıkılıyorlar bizim zamanımızdaki gibi sokak kültürü yokki.İdare edeceksin ablası.
Etin sıkı sanırım kuzum.Bence bütün iltifatları hakediyorsun çok duru bir güzellliğin var kilolar da gidince taş bebek olacaksın eminim.Yalnız uyku da çok önemli en geç 11,30 da yatakta olmalısın menülerini göremedim
Akşam sırf karbonhidrat olmuş jojocum..Şöyle düşün gün içinde gökkuşağı gibi renkli beslenmelisin.Bugün telafi edersin sıkma canınıip atlamalar çoğalıyor
Ellerine sağlık cecommm eskiler gitsinki yenilerine yer açılsın dimi
Geçmiş olsun dilacım acil şifalar bitanem kuzuna geçmez inşallahTabiki izinli olabilirsin kendini ne zaman iyi hissedersen gelebilirsin canım
Afiyetolsun bızdıkım havuçlar pişmemişse bence sorun yok
Eniştem dediyse ne yapar eder yapar ama dediğin gibi sen kıyamazsın.Öyle deme cecom pazarda öyle güzel şeyler varkii markalar kuşmu konduruyorBen de çok severim pazardan almayı
Haftasonu genelde bizim ev misafir dolu olur jojom.Annemler 9 kardeş ve en büyükelri annem kuzenler vs çevrede geniş o yüzden ev genelde doludurBu hafta oruç tutacaktın sanırım inşallah zorlanmamışsındır ilk gününde
Menülerini sporunu suyunu yazmazsan sana yardımcı olamayız Yasemincim.Tartı yok cumaya kadar
Afiyetolsun canım sahur yaptın sanırım şimdiden allah kabul etsin
Kardeşine çok geçmiş olsun İremcim verilmiş sadakanız varmış üzücü bir durumMiniğin doğum günü kutlu olsun pastaları kaçırdın desene
Kayınvalideler sporunu engellemiş makresim .Sağlık olsun çikol ve bisküviyide akşam dengelemişsin tatlım
Tabiki makresim protein kilo vermede çok etkili.Mesela günde 3 öğün tavuk haşlaması ve yağsız tuzsuz salatayla bir dönem çok güzel kilolar vermiştim fakat sağlıklı değildiki kalıcı olmadı bu türler metabolizma durduğunda 1 veya 2 gün yapılırsa işe yarıyor benim kanımca
Oh ne güzel sen hem çalış hem evde 4 çocuk bir de hediye örgü oyuncak yap.İsteyenlerin eli armutmu topluyor acabaOturup yapsınlar kendine ayıracak zamanın yok zaten.Bitanem 60 olana kadar mezun olmak zorunda değilsin.Mezun oluncada buradan ayrılmanı istemem yine free takıma devam edersin inş bir ömür hep beraberiz çok alıştık
Malesef kuzumBu hafta inşallah sildirebiliriz.
Tam pazar menüsü olmuş cadıcımm 1 günün telafiye gidecek.cappy pulpy dediğin meyve suyu sanırım.Akşam dengelemeye çalışmışsın gerçi muhteşem sporlarınla fazla etkilemez inş bu hafta
Anlaştığınıza sevindim cadıcım .Hadi bakalım şifa olsun şimdiden
İnternetten peynir apımı ile ilgili tüm videoları ve blogları hatmettim makresimPaylaştığım videodaki tarife göre yaptım yoğurt ve peynir mayası ile sadece ben sütü kaynattım tek fark o
Yok tatkım izinli değildin ama baya eskiydi sıfırlandı şimdi
Oh tüm hafta aç gez pazar yumurtalı ekmekleri götür
Başarılar diyeceğim ama sanırım bırakacaksın deryacım
Karışım çayları içmen doğru değil umudum çünkü her bitkinin etkisi tek başına içildiğinde faydasını gösteriyor karışım halinde içmek yerine her gün 1 çeşit demle iç kuzum
Güzel olmadımı
Böyle kayınvalideler de var demek cecommm
İstediğin zaman yapabilirsin kuzum.Geçen haftayı tamamlayalım önce bu haftakini sonra yaparsınPaşamızın doğum günü kutlu olsun sağlıklı başarılı nice güzel yıllar dilerim
Akşam olmasa iyiydi çünkü öncesinde de lahmacun var sen kendine hafta içi cezanı verirsin sworkit olarak
Ah o tadımlıklarsworkit çoğaldı
Hoşgeldin çılgın BerilimSonuna kadar hakettiniz bitanem ne demek benim için zevkti.
Slm meleğim şükür takımın yolunu bulabildim sen nasılsın tatlım
Bahaneyle dinlenmişsin cecommm
Hoşgeldin FeridemTeyzemde 9 ay yatmıştı aman dikkat et sana yardımcı olabilecek biri vardır inşallah .Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inaşllah tatlım
Allah korusun cecommm yazık bir umut koşmuşlar ama sonuç hüsranRabbim şifa versin.
Asıl bizleri dinleyip bizi kırmadığın için sen sağol adaşımmm sağlıkla yolluyorsun kiloları ameliyat çok gereksizdi
Afiyetolsun cadıcımmm.Sabaha birşey demiyorum
Ahhh ahhh ne diyimki Deryacımm asla demem tabiki çok geçmiş olsun kuzum umarım devam etmezsinKilolar bugün olmazsa yarın mutlaka gider ama sağlığın yerinden gittimi zor allah korusun deryacım karar senin yinede
Abla ben anlamadim olayi bu takim birileriyle yarismi yapiyor ?Kkda yeni oldugum icin bilmiyorum ben anlatirmisiniz oyleyse ben bi hirs yaparimm takimimizin yenilmesine izin vermem
Iyi akşamlar bugunku menum:
gece: 2 yumurta...10 zeytin..peynir..1 bardak sut..1 ceviz
iftar:4_5 kaşık yayla corbası
4_5 kaşık nohut yemegı
5 zeytin ( fazlamı oldu bunlar)
limonlu su
Sago l sveet kimse yok eşcağızım bakıyorNapalım şartlar elvermiyor kimse gelsin ..
Sağol sveet ,dikkatliyim ya inş erken doğum olmaz zamanında gelir ..kendinize dikkat edin kızlar ..bebek isteyen ler varsa ..onceden kilo vermek çoook iyi oluyor
Kıyamam kuzum sana allah eşinden razı olsun ama işteyken de ne olur dikkat et rabbime emanetsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?