Hoş geldin eriğim nasılsın canım uzun zamandır uğramıyorsun,İyi geceler 6.takim ben geldim bir hafta byrda takilacagim iddeayi kaybettimde kilo jayvetmejtense idea kaybetmeyi tercih ederim dedimcanım drcugunla ideaya girdik on puan bonus verildi her kaçamak iki puan götürüyordu 0 layan oryantel videosu atacakti en az kilo veren de 6 takıma bir hafta gozkulak olacaktı (sen kendine göz kulak olsaydibda kaybetmeseydin dediklerinizi duyar gibiyim)
Neyse iste geldim buradayım ben bu iste ustayim has ben kimmiyim erik canım nicjimi değiştirdin bildiğiniz şişko erik
Çay yerine aktardan kiraz sapı alsan daha iyi olur canım. Yeşil çay konusunda da çaykurun yaprak yeşilçay olanı kullanın, sallama çayları tavsiye etmiyorumIyı pazarlar herkeslere
Kıraz sapı cayı kullanıyodum dogadan marka o bıttı bıraz daha ucuz dıye lıpton aldım tamamen katkı maddesı kokuyo ya ıcemıyorum ..kullanan varmı ??
Çay yerine aktardan kiraz sapı alsan daha iyi olur canım. Yeşil çay konusunda da çaykurun yaprak yeşilçay olanı kullanın, sallama çayları tavsiye etmiyorum
Canım çok geçmiş olsun, şükür bir şey olmamış. Çok korkuyorum bu kazalardan rabbim beterinden korusunGünaydın herkese. Huzurlu bir hafta olsun hepimiz için.
Haftasonu oldukça yoğun geçti. Bir yandan üzüntü bir yandan mutluluk. Erkek kardeşim c.tesi trafik kazası geçirdi. minibüsün birine çarpmış hava yastıkları falan açılmış. Alnını çarpmış cama biraz yanındaki arkadaşının da sol el parmağı kırılmış. Çok şükür iyiler ama araba pert. Canları saolsun sağ salim kurtuldular ya gerisi boş.
Pazar günü kuzenimin kızı 1 yaşına girdi maşallah. Çok keyifli birgündü. Az da olsa iyi geldi.
Rabbim kimseyi sevdikleri ile sınamasın. Allah parayla halledilebilecek dert versin gerisi boş.
günaydın deryacımmgünayyydddıınnnnn kızlaarrrr
Aminnnnn..........amin canım inşalla
tüm dua kapıları açık olsun hepimizin duası kabul olsun
Bağırsak problemi için çok fazla çaylara alıştırma kendini. Ben çareyi sabah açkarnına yediğim incirde buldum. arada yine 2 gün sürdüğü oluyor ama ben bir haftaya yakın sürdüğünü biliyorum çok zor bir durum. Bu da görünmeyen ama sıkıntılı bir hastalık gibi bir şey yaa...... Offff...........Birtek melısayı aktardan alıyorum onu da cok nadır ıcıyorum..dün dogadan 9lu cayını aldım yenı cıkmısbagırsak problemı yuzubden ıcıyorum en fazla gunde 2 tne bazen 1 bıle okuyor sureklı kullanmıyorumm
Bağırsak problemi için çok fazla çaylara alıştırma kendini. Ben çareyi sabah açkarnına yediğim incirde buldum. arada yine 2 gün sürdüğü oluyor ama ben bir haftaya yakın sürdüğünü biliyorum çok zor bir durum. Bu da görünmeyen ama sıkıntılı bir hastalık gibi bir şey yaa...... Offff...........
Amma geçmiş birikmişti ancak bitirebildim. Bir yandan iş bir yandan geçmiş, herkese de cevap veremedim gerçi. Şenlendi yine buralar hadi bakalım....
veee bu sabah itibari ile 5 günde 5 kilo listesini uyguluyorum
bakalım nasıl olacak
sabah haşlanmış patatesle marul ve taze soğan limon suyu şlave edip salata yaptım ama kardeşimmm canan teyzemin gözünü sevimm açımmm yaaaa daha saat kaç. ama olsun 1 haftayı bekliycem
İNŞALLAHCanım patates gününden sonra çok daha kolay gelecek emin ol
pazar çok düzensiz yedim
sabah: bir domates, bir parça peynir
ara: yaptığım kurabiyeden tattım
öğle: bir küçük kase diş tarhana çorbası
ara: yine yaptığım hamur işlerinden tattım
akşam: nohut yemeği, fırında tavuk, çorba
insallh gorursun canım...bende 53 u gormeye caliscamGunaydınnlarrr herkese umarım bol kılo kayıplı bır hafta olur hedefım bu hafta 56 yı gormek..58.700 ile basladım haftayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?