Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoş geldin eriğim nasılsın canım uzun zamandır uğramıyorsun,

Iyı pazarlar herkeslere
Kıraz sapı cayı kullanıyodum dogadan marka o bıttı bıraz daha ucuz dıye lıpton aldım tamamen katkı maddesı kokuyo ya ıcemıyorum ..kullanan varmı ??
Çay yerine aktardan kiraz sapı alsan daha iyi olur canım. Yeşil çay konusunda da çaykurun yaprak yeşilçay olanı kullanın, sallama çayları tavsiye etmiyorum

Çay yerine aktardan kiraz sapı alsan daha iyi olur canım. Yeşil çay konusunda da çaykurun yaprak yeşilçay olanı kullanın, sallama çayları tavsiye etmiyorum

Birtek melısayı aktardan alıyorum onu da cok nadır ıcıyorum..dün dogadan 9lu cayını aldım yenı cıkmıs bagırsak problemı yuzubden ıcıyorum en fazla gunde 2 tne bazen 1 bıle okuyor sureklı kullanmıyorumm

Canım çok geçmiş olsun, şükür bir şey olmamış. Çok korkuyorum bu kazalardan rabbim beterinden korusun

Bağırsak problemi için çok fazla çaylara alıştırma kendini. Ben çareyi sabah açkarnına yediğim incirde buldum. arada yine 2 gün sürdüğü oluyor ama ben bir haftaya yakın sürdüğünü biliyorum çok zor bir durum. Bu da görünmeyen ama sıkıntılı bir hastalık gibi bir şey yaa...... Offff...........

Tesekkur ederım canım onerını deneyecegım ınsallah ıse yarar

Canım patates gününden sonra çok daha kolay gelecek emin ol

Karşı komşum oğlundan dönmüş kahve içmeye gelecek birazdan
Kaç gündür görüşememiştik onun oğlunn evinde de tadilat var diye gelini hamile diye sık sık yardıma gidiyordu zaten bari badana temizliğini yapayım demişti ( valla keşke benim eşimde onun oğlu olsaymış Kv değil kanatsız melek resmen )

selam güzeller sonunda uğrayabildim size, bugün okulda kuzucuğumun doğum günü kutlandı maalesef hasarsız atlatamadım hatırlayabildiğim kadarıyla menülerimi yazayım hemen sonra da geçmiş yapayım. bu arada kaptancığım menü paylaşım talosunu bu gece yada yarın sabah paylaşayım olurmu listeler benim laptopda o da komşu da ödevi varmış çocuğun bilgisayarı bozulmuş ona verdim

pazar çok düzensiz yedim
sabah: bir domates, bir parça peynir
ara: yaptığım kurabiyeden tattım
öğle: bir küçük kase diş tarhana çorbası
ara: yine yaptığım hamur işlerinden tattım
akşam: nohut yemeği, fırında tavuk, çorba

sıkma canını toparlarsın olmasaydı ama olmuş... bir iki gün daha dikkatli olursun olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…