- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
En kisa zamanda pantolonun icine girmenizi hatta bol gelmesini diliyorum bendede gobek war mekik cekmem gerek ama cok zorlaniyorum
Aslinda 30 tane 3 setle baslicam gün icinde yawas yawas alisirim heralde
Aminnnnn inşallah canıminşallah hepimiz bu göbeklerden kurtuluruz
Ben dünki gazdan sonra hemen yarın başlıyorum artık ne kadar yaparsam kardırşöyle dümdüz bir karnım olsa ne süper
olurdu ama henüz ayrı bir devlet gibineyse azimle çalışmaya devam
Spor sayesinde 108 kgla 46 bedeni göbiş açıkta olsa giyebildiysem 90 kgya bile düşsem sanırım 44 rahat olur sporumuda aksatmadan devam edersem
Amieen hepimiZin ablaahoşgeldin prenses azmin daim olsun
Senin için bir 15 kilo verene dek tek yapman gereken bol bol yürüyüş prensesim ip atlayabilrisen biraz da ip atla sonrasında diğer sporları eklersin kuzumZumba oryantal sevdiğin başka dans bunları da yapabilirsin canım Yeterki tempolu hareket olsun
Seninde yeğenininde doğum günü kutlu olsun prensesim gelecek doğum gününde çok daha fit istediğin gibi bir doğum günü kutlayacağına eminim sağlıklı mutlu sevdikleirnle birlikte nice güzel yıllar dilerim
Kahvaltını son atlayışın olsun prensesimŞayet kahvaltı yapmazsan diğer öğünlerde kendini tutmakta zorlanırsın zor kilo verenler genelde kahvaltıyı geçiştirenler tatlım lütfen bu kötülüğü yapma kendine
Pasta konusunda sana güveniyorum tadına bak bırak ne olur 1 lokma pastanın tadı da aynı 1 koca diliminde değilmi
Yaşamın vermen gereken kaç kg var kuzucugun kaç aylık ve onunla mutlu ömrün olsun nice yillaraDogum gunu bugun cok guzeldi. Tabiki baya bir kosusturdum ablama yardim edicem diye bi yandan kuzum kucagimda o yandan buyana yetismeye calistimo kadar kalabalik degildi 10 kisi vardi e tabi her birinden 2 3 cocuk sayarsak bu baya bi insan oluyor cocuk degil resmen canavar gibiydiler ay wallahi yuzlerine karsi bile diyiyorum ben yaramaz cocuklari hiiiic sevmem hic . Senide goruruz cocugun oldugunda diyen oluyor ama kim ne derse desin bi anne baba cocugu yetistiriyor ve bu nasil yetistirdigine bagli, benim kuzum yasak olan biryere deyse onu cogu kez uyariyorum anlatiyorum yapmayana kadar . Asil bu yasta bebeklik doneminde ogrenir cocuk herseyi daha beyni herseyi taze nasilki ana dilini ogrenebiliyorsa bunuda oyle ogrenir Cok guzeldi kuzum pastayi ablamla kesti sonrada aldim uyuttum baya bi mizmizlaniyordu cunku . Sukur iyi atlattik. Uzaktan bi kuzenimi 1 yildir gormuyorum ve ona sordum cok kilo almismiyim diye. Bana sen hic kilo almamissin dedi 17 kilonun farkindan bahsediyorum hicmi insan fark etmez ben sasirdim. Ciddimisin dedim . Gercekten sen eski 100 kiloyken o goruntu gibi degilsin dedi. Cok mutlu oldum tabi . Ben anlamiyorum gercekten 99.3 kiloyum 85 gibi duruyorum. Kilomu soylesem soka girerler boyumda okadar uzun degilki canim 1,60 kendim bile sasiriyorum bu duruma. Bugun kizlar yine beni iranli kizlara benzettiler. Zaten cogu insan iranli zanediyor beni :) bende kendimi benzetiyorum gerci . Ya bu kilodayken bana hersey yasakmis gibi gelior.. Kendim cok susluyumdur asla bakkala makyajsiz cikmam o derece. Her seferinde kizlar bana cok cekicisin sexysin dediklerinde cok utaniyorum ya yemin ederim aklima dusuyor demeyin lutfen bu kiloyla demek istiyorum cunku kendime yakistiramiorum bu cumleyi . Ama tesekkur edip yerin dibine giriyormus gibi bi hal oluyorum. Oeff bu yasak olayindan kurtulmam lazim
Saat gecenin 01:52 i ve ben hala uyumadim kk yazmadim diye icim rahat etmediBide telden yaziyorum zor oluyor Artik uyuma vakti geldi herkesi cok opdum..
Yaşamın vermen gereken kaç kg var kuzucugun kaç aylık ve onunla mutlu ömrün olsun nice yillara
İyi geceler 6.takim ben geldim bir hafta byrda takilacagim iddeayi kaybettimde kilo jayvetmejtense idea kaybetmeyi tercih ederim dedimcanım drcugunla ideaya girdik on puan bonus verildi her kaçamak iki puan götürüyordu 0 layan oryantel videosu atacakti en az kilo veren de 6 takıma bir hafta gozkulak olacaktı (sen kendine göz kulak olsaydibda kaybetmeseydin dediklerinizi duyar gibiyim)
Neyse iste geldim buradayım ben bu iste ustayim has ben kimmiyim erik canım nicjimi değiştirdin bildiğiniz şişko erik
Günaydın güzellerim. Bugün çoook işim var Yarın kuzucukumun doğum günü yapılacak okulda aslında doğum günümüz ağustosta ama herkesinki okulda yapılmış bizimkiside boynu bükük kalmasın diye illa ona da yapalım dedi öğretmenimiz peki dedik çok cici tarifler buldum inş becerebilirim
Kaptanım iki gündür pasif durumdayım,
Ağır gribal enfeksiyona yakalandım
Evde karantinaya aldılar beni, bi kaç gün izinli olsam?
ne güzel gencecik teyze olmuşsunuz 35 yaşındayım kardeşlerim evlemiyo ki teyze olayım bekliyom ancaumutsuzwakaa ablacim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederiz yegen herseydir ya buda bizim ilk birde onun cani yansa benim iki defa yanar askimo benim. Ee nasil olsa teyze anne yarisidir
Kaptanım iki gündür pasif durumdayım,
Ağır gribal enfeksiyona yakalandım
Evde karantinaya aldılar beni, bi kaç gün izinli olsam?
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gündelikçi Oynakbaşı geldi hanımmm
Anam bugün kırılmış gibi iş yaptım
Hazır havada kapalıyken ay şunuda yapayım bunuda yapayım derken kendimi nasıl kaptırdıysam daha totoşum yeni yer gördü
Bugün tekrar mutfağımı bir elden geçirip yatak odasının dolaplarına giriştim
Küçük kuzunun dolabını komple yere döküp hepsini tek tek ayırdım ( küçük gelen 2 çöp poşeti dolusu kıyafet çıktıartık Annem bir kısmını gelince yeni toruna ayırır kalanınıda ihtiyaç sahibi birilerine veririz tabi poşetleri de direk Annemin evine attık )
Kendi dolabımıda bir boşalttım 3 çöp poşetide benimkinden çıktı
Anam ne kadar çok kıyafet denedim ve bol diye ayırdıminanılmaz mutlu oldum
Dolapta daha evvel üzerime dar gelen bir sürü eşyada çıktı tabi
1 tane Sıfır pantalon ( Annem almıştı hiç olmadı dolap bekliyordu)
Bir sürü üst hatta bol bile gelmeye başlayanlardan ( eskiden üzerime geçiremezdim yada olsada nefes alamazdım)
Çok yoruldum ama hem mis gibi oldu, hem dolaplarım yarı yarıya boşaldı ( vedalaşamıyordum hep dursun giyerim hesabı) hemde başkalarına neredeyse hiç giymediğim bir sürü kıyafet çıktı
Şekersiz keyif kahvemide alıp kendimi Laptobun önüne attımhak ettim eşimde ses edemez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?