Iyi akşamlar bugunku menum:
gece: 2 yumurta...10 zeytin..peynir..1 bardak sut..1 ceviz
iftar:4_5 kaşık yayla corbası
4_5 kaşık nohut yemegı
5 zeytin ( fazlamı oldu bunlar)
limonlu su
Sağol sveet ,dikkatliyim ya inş erken doğum olmaz zamanında gelir ..kendinize dikkat edin kızlar ..bebek isteyen ler varsa ..onceden kilo vermek çoook iyi oluyor
İyi aksamlar herkeslereee
Sabah yumurta peynır 6 zeytın bıtkı cayı
Öğlen zeytınyaglı pırasa yagı az koydum ve pırınc eklemedım
Ara oğun 6cılek 10 badem 2 kuru kayısı
Aksam domates soslu 3kofte ve kepeklı makarna 3 yk
Ayrıca 3 litre su içtimm
Kendine de yeğenimize de çok iyi bak kuzucum.Görüşürz canım
Hoşgeldin umudum menün gayet güzel fakat köftenin yanında salata tercih etsen daha iyi olurdu kuzumsu süper Mekiğe başlamadın sanırım
Aaa onları unuttum ekstra salatada wardı
Aynen cnm ,ozaman sana kızmıştık ama sen baya kararlıydın :)şükür olmamızın bak sağlıklı veriyorsun kilolarını ...herşeyinde doğalı makbul ,ya kesip. Biçicekler Allah hesap sorar ya ..iyiki olmamış
selam kızlar
eveeettt kaptanım seni duyuyorum şuannnnSweetdimple ben sana dediimmmmm
evdeyim şuan 9-5 tansiyonla yatıyorummm açlıktannnn, bugünün menüsü 3 pataesi salata yaptım yağsız tuzsuz sabah yedim öğleni zor yaptımmm öğlende yedim ama akşamı yapamadımbaş dönmesinden ayakta duramıyorum duyan kıyameti kopardı hele annem... gerçi hala bi şey yemedim ayran içtim extradan sadece ama bol tuzlu.. annemim korkusundan tartıya bile çıkamıyorum vallaaaa . o gitsinde bakıciimmm duruma göree
Aleyküm selam cecomseni böyle mutlu görmek ne güzel mutluluğun her giden kiloyla katlanarak artsın bitanem 2 aya o pantolon kapanır kuzum Sanırım bu haftada yapacaksın 5 te 5
1 hafta ara versen daha iyi olmazmıydı cecom ama karar senin
evet ablam cezalarım çoğaldı suyuda düzgün içmedim üç gündürİyi akşamlar meleklerimmm kusurabakmayın haftasonu ev fulldü yine pazar gelemedim
dn akşam misafir kapıdan çıktı ben direk yatakbugünde malum hastahane günümüzdü yarın tekrar şayet sonuçlar iyi olursa 5 hafta boyunca her gün gideceğiz Sizler nasılsınız ne güzel sohbetler edilmiş maşallah size
Afiyetolsun balım sadece 2 kaşık makarnaysa sorun yok kuzum nefsini söndürecek kadar yemeyi başarmışsın raw listesini okudunmu
Sınavlarında başarılar kuzum öncelik ders her zaman
Ttalım çiğ fındık çiğ fıstık çig kaju çiğ badem hangisini seviyorsan yiyebilirsin gerçi badem altın fiyatıyla eş değer
Tamam canım kilo farkı olursa listeyi düzenleyelim
Umudum yoğurt mayalar gibi mayalayacaksın kuzum süte mayayı atacaksın o kadar 24 saat sonra kefirin hazırYalnız püf noktaları var asla metal değmeyecek ne süzerken ne mayalarken yoksa mayalar ölür karanlık bir yere koyacaksın o kadar
Muhteşemsin bızdıkımmmmmGeranmaliyi menemenle mi aldattın
Bitanem ayran seviyorsan mutlaka seversin farkı yok inan fakat hazır satılan kefirlerle tat bakımından alaksı yok hazırlar probiyotikler yönünden de çok zayıf arzu edersen maya gönderebilirim denersin gerçekten çok faydalı çoğu zaman evde yoğurt yoksa cacık bile yapıyorum ben kimse anlamıyor
Jojocum kahvaltına salata veya yeşillik ekle bitanem. Cezan geç kaldı ama çikolar için 50 ip atlama gelsinmi gelsin tabiiiiSporuna bayıldım Suyunu da zamanla artırırsan süper olacak
Afiyetolsun cadıcım nesfit alışkanlık mı olmaya başaldı sendesporun her zamanki gibi muhteşem
Aleyküm selam cecomseni böyle mutlu görmek ne güzel mutluluğun her giden kiloyla katlanarak artsın bitanem 2 aya o pantolon kapanır kuzum Sanırım bu haftada yapacaksın 5 te 5
Mısır harici gayet güzel bitanemm.Ama lütfen 15,00 ten sonra meyve yememeye çalış tatlım
Mekiğe ilaveten plank tavsiye derim umudum mide karın çok güzel çalıştırıyor
Mekiği setler haine yapabilrisin plunk ın 30 günlük takvimi var ekliyorum ve çalıştırdığı kasları da gösteriyor
planka alışınca çeşitlerinide ilave edebilirsin
Bu kez kararlısın sonuna kadar gideceğiz birlikte prensesimmmLütfen her gün tartılma sadece cuma sabahı anlaştıkmı
Hoşgeldin şirinemmmdeme öyle durduk yere şişko olmadınki dünyanın en güzel varlığı onların sebebi
Azminle ve iradenle yine eski günlere döneceksin tatlım bu hafta 6, takım kaptanı sensin ona göre anlaşmaya uyalım meşhur tavanı çıkarabilrisin
Prensesim şimdiki çocuklar hakikaten müthiş enerjileride zekaları da hayran bırakıyor insanı .Onlarda haklı kuzum tüm gün evlerde sıkılıyorlar bizim zamanımızdaki gibi sokak kültürü yokki.İdare edeceksin ablası.
Etin sıkı sanırım kuzum.Bence bütün iltifatları hakediyorsun çok duru bir güzellliğin var kilolar da gidince taş bebek olacaksın eminim.Yalnız uyku da çok önemli en geç 11,30 da yatakta olmalısın menülerini göremedim
Akşam sırf karbonhidrat olmuş jojocum..Şöyle düşün gün içinde gökkuşağı gibi renkli beslenmelisin.Bugün telafi edersin sıkma canınıip atlamalar çoğalıyor
Ellerine sağlık cecommm eskiler gitsinki yenilerine yer açılsın dimi
Geçmiş olsun dilacım acil şifalar bitanem kuzuna geçmez inşallahTabiki izinli olabilirsin kendini ne zaman iyi hissedersen gelebilirsin canım
Afiyetolsun bızdıkım havuçlar pişmemişse bence sorun yok
Eniştem dediyse ne yapar eder yapar ama dediğin gibi sen kıyamazsın.Öyle deme cecom pazarda öyle güzel şeyler varkii markalar kuşmu konduruyorBen de çok severim pazardan almayı
Haftasonu genelde bizim ev misafir dolu olur jojom.Annemler 9 kardeş ve en büyükelri annem kuzenler vs çevrede geniş o yüzden ev genelde doludurBu hafta oruç tutacaktın sanırım inşallah zorlanmamışsındır ilk gününde
Menülerini sporunu suyunu yazmazsan sana yardımcı olamayız Yasemincim.Tartı yok cumaya kadar
Afiyetolsun canım sahur yaptın sanırım şimdiden allah kabul etsin
Kardeşine çok geçmiş olsun İremcim verilmiş sadakanız varmış üzücü bir durumMiniğin doğum günü kutlu olsun pastaları kaçırdın desene
Kayınvalideler sporunu engellemiş makresim .Sağlık olsun çikol ve bisküviyide akşam dengelemişsin tatlım
Tabiki makresim protein kilo vermede çok etkili.Mesela günde 3 öğün tavuk haşlaması ve yağsız tuzsuz salatayla bir dönem çok güzel kilolar vermiştim fakat sağlıklı değildiki kalıcı olmadı bu türler metabolizma durduğunda 1 veya 2 gün yapılırsa işe yarıyor benim kanımca
Oh ne güzel sen hem çalış hem evde 4 çocuk bir de hediye örgü oyuncak yap.İsteyenlerin eli armutmu topluyor acabaOturup yapsınlar kendine ayıracak zamanın yok zaten.Bitanem 60 olana kadar mezun olmak zorunda değilsin.Mezun oluncada buradan ayrılmanı istemem yine free takıma devam edersin inş bir ömür hep beraberiz çok alıştık
Malesef kuzumBu hafta inşallah sildirebiliriz.
Tam pazar menüsü olmuş cadıcımm 1 günün telafiye gidecek.cappy pulpy dediğin meyve suyu sanırım.Akşam dengelemeye çalışmışsın gerçi muhteşem sporlarınla fazla etkilemez inş bu hafta
Anlaştığınıza sevindim cadıcım .Hadi bakalım şifa olsun şimdiden
İnternetten peynir apımı ile ilgili tüm videoları ve blogları hatmettim makresimPaylaştığım videodaki tarife göre yaptım yoğurt ve peynir mayası ile sadece ben sütü kaynattım tek fark o
Yok tatkım izinli değildin ama baya eskiydi sıfırlandı şimdi
Oh tüm hafta aç gez pazar yumurtalı ekmekleri götür
Başarılar diyeceğim ama sanırım bırakacaksın deryacım
Karışım çayları içmen doğru değil umudum çünkü her bitkinin etkisi tek başına içildiğinde faydasını gösteriyor karışım halinde içmek yerine her gün 1 çeşit demle iç kuzum
Güzel olmadımı
Böyle kayınvalideler de var demek cecommm
İstediğin zaman yapabilirsin kuzum.Geçen haftayı tamamlayalım önce bu haftakini sonra yaparsınPaşamızın doğum günü kutlu olsun sağlıklı başarılı nice güzel yıllar dilerim
Akşam olmasa iyiydi çünkü öncesinde de lahmacun var sen kendine hafta içi cezanı verirsin sworkit olarak
Ah o tadımlıklarsworkit çoğaldı
Hoşgeldin çılgın BerilimSonuna kadar hakettiniz bitanem ne demek benim için zevkti.
Slm meleğim şükür takımın yolunu bulabildim sen nasılsın tatlım
Bahaneyle dinlenmişsin cecommm
Hoşgeldin FeridemTeyzemde 9 ay yatmıştı aman dikkat et sana yardımcı olabilecek biri vardır inşallah .Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inaşllah tatlım
Allah korusun cecommm yazık bir umut koşmuşlar ama sonuç hüsranRabbim şifa versin.
Asıl bizleri dinleyip bizi kırmadığın için sen sağol adaşımmm sağlıkla yolluyorsun kiloları ameliyat çok gereksizdi
Afiyetolsun cadıcımmm.Sabaha birşey demiyorum
Ahhh ahhh ne diyimki Deryacımm asla demem tabiki çok geçmiş olsun kuzum umarım devam etmezsinKilolar bugün olmazsa yarın mutlaka gider ama sağlığın yerinden gittimi zor allah korusun deryacım karar senin yinede
Bugun orucluydum ama yarın başlıyorum inş patatesle bende:) Düğüne kılo vermem lazımmmm :)))))Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Sabah ailecek hafif kahvaltımı yaptıkşimdide küçük kuzum Sinema diye tutturduğundan çizgi film arayışı içine girdiler bende fırsat o fırsat sizlere bakayım dedim
Bu arada detoksumun dün son günüydü ya bu sabah tartıda yine 108 gördüm daha aşağısını görürüm diye düşünüyordum az da olsa ama dün hiç doğru dürüst su içmedim
Netice olarak ben detoksdan çok memnun kaldım çünkü başladığımda tartıda 111.3 görüştüm yani toplamda 5 günde 3.7 kg gitmiş oluyor
Yarın Allahın izniyle devam
İyi akşamlar meleklerimmm kusurabakmayın haftasonu ev fulldü yine pazar gelemedim
dn akşam misafir kapıdan çıktı ben direk yatakbugünde malum hastahane günümüzdü yarın tekrar şayet sonuçlar iyi olursa 5 hafta boyunca her gün gideceğiz Sizler nasılsınız ne güzel sohbetler edilmiş maşallah size
Afiyetolsun balım sadece 2 kaşık makarnaysa sorun yok kuzum nefsini söndürecek kadar yemeyi başarmışsın raw listesini okudunmu
Ttalım çiğ fındık çiğ fıstık çig kaju çiğ badem hangisini seviyorsan yiyebilirsin gerçi badem altın fiyatıyla eş değer
Umudum yoğurt mayalar gibi mayalayacaksın kuzum süte mayayı atacaksın o kadar 24 saat sonra kefirin hazırYalnız püf noktaları var asla metal değmeyecek ne süzerken ne mayalarken yoksa mayalar ölür karanlık bir yere koyacaksın o kadar
Bitanem ayran seviyorsan mutlaka seversin farkı yok inan fakat hazır satılan kefirlerle tat bakımından alaksı yok hazırlar probiyotikler yönünden de çok zayıf arzu edersen maya gönderebilirim denersin gerçekten çok faydalı çoğu zaman evde yoğurt yoksa cacık bile yapıyorum ben kimse anlamıyor
Jojocum kahvaltına salata veya yeşillik ekle bitanem. Cezan geç kaldı ama çikolar için 50 ip atlama gelsinmi gelsin tabiiiiSporuna bayıldım Suyunu da zamanla artırırsan süper olacak
Afiyetolsun cadıcım nesfit alışkanlık mı olmaya başaldı sendesporun her zamanki gibi muhteşem
Mısır harici gayet güzel bitanemm.Ama lütfen 15,00 ten sonra meyve yememeye çalış tatlım
Mekiği setler haine yapabilrisin plunk ın 30 günlük takvimi var ekliyorum ve çalıştırdığı kasları da gösteriyor
Bu kez kararlısın sonuna kadar gideceğiz birlikte prensesimmmLütfen her gün tartılma sadece cuma sabahı anlaştıkmı
Hoşgeldin şirinemmmdeme öyle durduk yere şişko olmadınki dünyanın en güzel varlığı onların sebebi
Azminle ve iradenle yine eski günlere döneceksin tatlım bu hafta 6, takım kaptanı sensin ona göre anlaşmaya uyalım meşhur tavanı çıkarabilrisin
Prensesim şimdiki çocuklar hakikaten müthiş enerjileride zekaları da hayran bırakıyor insanı .Onlarda haklı kuzum tüm gün evlerde sıkılıyorlar bizim zamanımızdaki gibi sokak kültürü yokki.İdare edeceksin ablası.
Etin sıkı sanırım kuzum.Bence bütün iltifatları hakediyorsun çok duru bir güzellliğin var kilolar da gidince taş bebek olacaksın eminim.Yalnız uyku da çok önemli en geç 11,30 da yatakta olmalısın menülerini göremedim
Akşam sırf karbonhidrat olmuş jojocum..Şöyle düşün gün içinde gökkuşağı gibi renkli beslenmelisin.Bugün telafi edersin sıkma canınıip atlamalar çoğalıyor
Geçmiş olsun dilacım acil şifalar bitanem kuzuna geçmez inşallahTabiki izinli olabilirsin kendini ne zaman iyi hissedersen gelebilirsin canım
Eniştem dediyse ne yapar eder yapar ama dediğin gibi sen kıyamazsın.Öyle deme cecom pazarda öyle güzel şeyler varkii markalar kuşmu konduruyorBen de çok severim pazardan almayı
Haftasonu genelde bizim ev misafir dolu olur jojom.Annemler 9 kardeş ve en büyükelri annem kuzenler vs çevrede geniş o yüzden ev genelde doludurBu hafta oruç tutacaktın sanırım inşallah zorlanmamışsındır ilk gününde
Menülerini sporunu suyunu yazmazsan sana yardımcı olamayız Yasemincim.Tartı yok cumaya kadar
Kardeşine çok geçmiş olsun İremcim verilmiş sadakanız varmış üzücü bir durumMiniğin doğum günü kutlu olsun pastaları kaçırdın desene
Kayınvalideler sporunu engellemiş makresim .Sağlık olsun çikol ve bisküviyide akşam dengelemişsin tatlım
Tabiki makresim protein kilo vermede çok etkili.Mesela günde 3 öğün tavuk haşlaması ve yağsız tuzsuz salatayla bir dönem çok güzel kilolar vermiştim fakat sağlıklı değildiki kalıcı olmadı bu türler metabolizma durduğunda 1 veya 2 gün yapılırsa işe yarıyor benim kanımca
Oh ne güzel sen hem çalış hem evde 4 çocuk bir de hediye örgü oyuncak yap.İsteyenlerin eli armutmu topluyor acabaOturup yapsınlar kendine ayıracak zamanın yok zaten.Bitanem 60 olana kadar mezun olmak zorunda değilsin.Mezun oluncada buradan ayrılmanı istemem yine free takıma devam edersin inş bir ömür hep beraberiz çok alıştık
Tam pazar menüsü olmuş cadıcımm 1 günün telafiye gidecek.cappy pulpy dediğin meyve suyu sanırım.Akşam dengelemeye çalışmışsın gerçi muhteşem sporlarınla fazla etkilemez inş bu hafta
İnternetten peynir apımı ile ilgili tüm videoları ve blogları hatmettim makresimPaylaştığım videodaki tarife göre yaptım yoğurt ve peynir mayası ile sadece ben sütü kaynattım tek fark o
Karışım çayları içmen doğru değil umudum çünkü her bitkinin etkisi tek başına içildiğinde faydasını gösteriyor karışım halinde içmek yerine her gün 1 çeşit demle iç kuzum
Güzel olmadımı
İstediğin zaman yapabilirsin kuzum.Geçen haftayı tamamlayalım önce bu haftakini sonra yaparsınPaşamızın doğum günü kutlu olsun sağlıklı başarılı nice güzel yıllar dilerim
Akşam olmasa iyiydi çünkü öncesinde de lahmacun var sen kendine hafta içi cezanı verirsin sworkit olarak
Hoşgeldin çılgın BerilimSonuna kadar hakettiniz bitanem ne demek benim için zevkti.
Hoşgeldin FeridemTeyzemde 9 ay yatmıştı aman dikkat et sana yardımcı olabilecek biri vardır inşallah .Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inaşllah tatlım
Allah korusun cecommm yazık bir umut koşmuşlar ama sonuç hüsranRabbim şifa versin.
Asıl bizleri dinleyip bizi kırmadığın için sen sağol adaşımmm sağlıkla yolluyorsun kiloları ameliyat çok gereksizdi
Ahhh ahhh ne diyimki Deryacımm asla demem tabiki çok geçmiş olsun kuzum umarım devam etmezsinKilolar bugün olmazsa yarın mutlaka gider ama sağlığın yerinden gittimi zor allah korusun deryacım karar senin yinede
Saol canım..bende borca niyet ettim .. bu ayda sevabıda cok.Allah kabul etsın .. Bende tutmak ıstıyorum yarın baslasam hem borcumda war
İyi akşamlar meleklerimmm kusurabakmayın haftasonu ev fulldü yine pazar gelemedim
Güzel olmadımı
Tamam kaptanım,saat gec oldu ip atlamaya yarın başlarım ama Squat ve plunk keskinlikle yapıcam birazdan,
Tünaydın meleklerimm hepinize güzel bir cumartesi dilerimmmm
Hastahaneler çok kalabalık caıdıcım onalrında elinden gelen birşey yok inşallah fiyat uygun olur özelde yaptırırsın tedavini kuzum
Çantamızda ne taşıyorduk biz cadıcım böyle durumlar için1 adet yeşilelma biraz ceviz çantanda her zaman bulunsun yanına 1 paket süt alırsın o tosttan bin kat iyidir eve gelene dek idare eder seni
Böreği erken yemen doğru seçim akşama dek yakma imkanı var umudum
Öğle ve akşam menün süper.Akşamki pastayı da zaten tadımlık yemişsin üstelik doğum günün
Doğum günün geç te olsa kutlu olsun bitanem sevdikleirnle birlikte sağlıklı mutlu ve fittt nice yıllar dilerim kuzum
Siz zayıfladıkça ben sizden daha çok mutlu oluyorum bızdıkımm .Hadi bu kez o karne gelecek
Ben de sebzeciyim etide sadece mangalda yemek içinde asla sevmem
Ellerine sağlık bülbülümmm bu durumda @BayilanBayilana ve @Efser 1 sarı kartınız daha oldu meleklerim
Afiyetolsun kuzum krep neyse ama 1 parça tahin pekmez de nesiAkşam börülceyi sınırsız yiyebilirdin bulgura gerek yoktu kızmaca yok Yürüyüş harika ne yapalım köpüşünün de imza atması gerekiyor Köpüşün durmadığı sürece temponu olabildiğince hızlandır durduğu zaman zaten dinleneceksin bir nevi interval olmuş olur
Akşamki küçük pizzanın boyu nedirkimeleğim mekiğini yap ama lütfen ip atlamayı ya da squat plunk bunları ekle sporuna 20 dk yğrğyüş tam yağ yakmaya başlamışken bırakıyosun en azından bunları yaptıktan sonra ip atla ki metabolizman hızlanıp daha fazla enerji sarfederek yağ yaksın
Öylemi yapsak kiYok ben size güveniyorum bu hafta çok iyi performans göstereceksiniz
umudum ayran seviyorsan ayrandan farkı yok tatlım ama hazır kefirlerle alakası yok
Kefirimizi kendimiz mayalıyoruz bitanemEn sağlıklı probiyotiklerden bağırsak florasının gelişiminde çok etkili
Tam organikkmiş işte kuzum eşin haklıAma için rahat etmiyorsa onları yazık etme boş bir zamanında zeytin ezmesi yap hem içine bakmış olursun gönül rahatlığıyla yersin içine sarımsak baharat nane z.yağı süper bir lezzet oluyor
Bülbülüm açıkçası benimde içim rahat etmedi ve kaynattım sonra soğumasını bekledim
Rica ederiz
Menüne söyleyecek tek kelime bulamıyorum harikasın jojocummmama su konusunda biraz daha ne olur
Aleyküm selam cecommm bu detoksun motivasyonunu artorması çok harika oldu kuzum ama lütfen 2 hafta ara ver sonra 1 hafta yine yaparsınBünyene zarar vermeni istemiyorum bitanem
Tünaydın rengarenk meleğimmmhepimze inş kuzum
Süper 200 gr cepte demek cumaya dek ne olacak bakalım bu kez çok kararlı gidiyorsun deryacım o kilolar gidecekkk aynen devammm
Meyve gününde yanında mutlaka yoğurt süt veya kefir tüketin derim
Sadece kuruyemiş ve tarçın ekleseniz yoğurt süte ve kefire ilaveten bence yeterli zaten 5 meyve yiyeceksiniz acıkmazsınız
Patates et ve yumurtanın yanında sadece sadece salata tercih edin yada sebze suyu
doğru seçim
Senin için bir 15 kilo verene dek tek yapman gereken bol bol yürüyüş prensesim ip atlayabilrisen biraz da ip atla sonrasında diğer sporları eklersin kuzumZumba oryantal sevdiğin başka dans bunları da yapabilirsin canım Yeterki tempolu hareket olsun
Seninde yeğenininde doğum günü kutlu olsun prensesim gelecek doğum gününde çok daha fit istediğin gibi bir doğum günü kutlayacağına eminim sağlıklı mutlu sevdikleirnle birlikte nice güzel yıllar dilerim
Kahvaltını son atlayışın olsun prensesimŞayet kahvaltı yapmazsan diğer öğünlerde kendini tutmakta zorlanırsın zor kilo verenler genelde kahvaltıyı geçiştirenler tatlım lütfen bu kötülüğü yapma kendine
Pasta konusunda sana güveniyorum tadına bak bırak ne olur 1 lokma pastanın tadı da aynı 1 koca diliminde değilmi
Walla senin adına sevindim ne kadar güzel bişi daha önce olmayan bişeyin suan olması,bende haftasonu hafıf rüzgârlı diye trençkotumu giydim ama daha önce olmuyordu,asansörde eşim farketti benim kadar sevindi:) senin su detokstan bende cok şey beklıyorum Allah ım noluuuurrr:)))SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün yine dolu dolu geçti şükür
Kızkardeşim ve çocuklarla Sinemaya gittik ( Evim diye bir 3 D çizgi filmine ) ve tabi bayıldık hepimiz
Küçük kuzum özellikle çok eğlendi ve daha film biter bitmez Anneciğim bir daha Sinemaya gideriz dimi dedi
Daha sonra eşimde kızkardeşimin eşide bize katıldı ve dışarda yemek yedik ( Saat 17:30 gibi ve şükür fazla kaçırmadım )
Çocukları daha sonra Parka götürüp biz büyükler oturup hoş sohbet ettik 2 saat kadar
Tabi o saatten sonra sadece biraz çilek yedim ( uzun zamandır yememiştim)
Yarın ki detoksum için patateslerimi ateşe koydum ve hazır eşim bir filme dalmışken sizlere bakayım dedim
Dışarı çıkmayı düşünmüyorum yarın ( evde iş yaparım, ütü ve çamaşır filan )
Bu kez detoksa tam anlamında uyacağım yani yağ ve tuzda olmayacakinşallah çok daha güzel bir sonuç görürüm haftaya cuma
Dünden beri uçuyorum hatta inanamayacaksınız belki ama bugün dolapta daha evvel hediye gelen bir askeri yeşili kaprı vardı dolapta 46 bedenonu denedim ve inanılmaz ama oldu
Sadece göbişim dışarda kaldı kapanmadı ama bu bile beni çok çok mutlu etti
Eşim ve kızıma gösterdiğime gözlerine inanamadılartamam göbişin tamamı dışarda kaldı ama o pantalon önceden dizimden yukarı çıkmazdı ve eşime de dedim kesin kararlıyım bu pantalonu 2 ay sonra giyeceğim diye Tabi yarından itibaren o göbişi eritmek için mekik çekmeyede başlamam şart oldu
Cnm ilk Başlarda ayağından destek al kanepenın altına falan sok sonra gitgide alışırsın ben mekiksever olarak adlandırıyorum kendimi doğumdan sonra göbeğim sarkacak diye korktuğumdan cok üstüne düstüm ama mekikten önce yapmam gerekenler var kaptanımın uyarısıylaEn kisa zamanda pantolonun icine girmenizi hatta bol gelmesini diliyorum bendede gobek war mekik cekmem gerek ama cok zorlaniyorum
Aslinda 30 tane 3 setle baslicam gün icinde yawas yawas alisirim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?