Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol sveet ,dikkatliyim ya inş erken doğum olmaz zamanında gelir ..kendinize dikkat edin kızlar ..bebek isteyen ler varsa ..onceden kilo vermek çoook iyi oluyor

Kendine de yeğenimize de çok iyi bak kuzucum.Görüşürz canım

Hoşgeldin umudum menün gayet güzel fakat köftenin yanında salata tercih etsen daha iyi olurdu kuzum su süperMekiğe başlamadın sanırım

Slmlar hemen eksik menülerimi dolduruyorum hemen:)
Cumartesi
Sbh 7.30 bir yesil elma
Öglen bir servis kasığı mantar,bir bardak ayran
Aksam kuru fasulye,3 kasık bulgur pilavı
50 dk yürüyüs,15 dk twister
2 Türk kahvesi,2 ödem cayı

Son düzenleme:
Bugünkü menum
Oruç tuttum gece kk kahvaltısı
Aksam balık,salata ıkı Yudum kola,içmesem iyiydide bende bılmıyorum bi fırt Alıyım dedim
1 Türk kahvesi yanında bir Fıstık sarma walla eşim Israr etti 1 yesil cay
20 dk Twister,10 dk iç bacak,100 mekik

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Akşam yemeğimizi saat 18:15 gibi yedikten sonra kendimizi dışarı attık ufak kuşum yine çok sıkıldım diye tutturunca ( kime çektiyse gezmeyi çok seviyor eşim aynı sen diyor )

Bu günüde şükür kaçamaksız kapattım ve şu anda sütsüz şekersiz kahvemi aldım az keyif yapayım dedim hazır eşimde tablette oyun oynarken

Acıkcası birazda o yönden çok tereddütte kaldım
Sonuçta vucudumuzda bizlere emanet ve sırf geçmişte gırtlağımı tutamadım diye de RAbbimin mükemmel olarak yarattığı bir sisteme müdahale ettirmek biraz benim vicdanen rahatsız olmama sebep oldu
Hadi Ameliyat oldum ve fıstık gibi zayıfladım bir aksilik olmadan eeee öldüğüm de Rabbim sana sağlıklı bir bünye verdi hem maf ettin hemde neşterle çalışan bir organını kesip attırdın diye hesap sorulursa diye düşündüm durdum ama çok şanslıyım ki sizler gibi yüreği güzel arkadaşlarım varda beni vazgeçirdiniz

Anammmm çok geçmiş olsun kuzum yaaa keşke az da olsa tuz tüketseydin kendin hafif kötü hissetmeye başladığında yada ayranı daha erken içseydin en azından onun tuzu bile yeterli olurdu tansiyonu dengelemek için
Şükür daha kötü birşey olmamış
Yarın sabah bakarsın çaktırmadan ama bak detoksda yapsan normalde beslensen herşeyi aşırı kesme ( yağ ve tuz ) sonuçta vucudun tuzada ihtiyaç var yağada ihtiyaç var

Sağ olasın canım İnşallah dediğin gibi 2 ay sonra o pantalon olurda yaz çok daha güzel geçer
Evet bugün 2.ci günümdü ve çok şükür hiç sorun yaşamadan gayet rahat bir gün geçirdik kuzumla
Aslında ben biraz ara vermeyi düşünüyordumda ben yapıp vermeye başladıkça büyük kızımda ille bende yapmak istiyorum diyince ona eşlik edeyim dedim ( tabi onada detoksun sadece motive olmak için bir kereye mahsus olduğunu izah ettim çünkü daha yaşı ufak metabolizması etkilenmesin ) Tabi takımdada bir kaç arkadaş hadi bir daha diyince tartıdada gördüğüm rakamı gazıyla başladım bakalım yarın et günü ve inan normalde çok çabuk düşen tansiyonum çok iyi durumda çok çok az tuz kullandım ama bugün kötü olmayayım diye

Ya şu 2li haneler yaklaştıkça insan dahada bir tez canlı oluyor hatta benim kız bugün öğle yemeğinden sonra aslında uzun sürelide yapılabilir bak sende daha çabuk hedefine ulaşırsın diye çoşkuyu vermeye çalıştı dedim yok bıkkınlık olmasın üstelik kglar direndiğinde gizli silahımız olur bu detoks dedim kabul etti karatayımsı beslenmeye döneriz inşallah ama benim sanırım karatayımsı beslendiğimde miktari biraz azaltmam lazım ki kilo verebileyim bünye alıştı ya artık ufak değişiklik yaparsam belki daha rahat gider

Birde ay başında köye gidiyoruz ( Akraba günümüzde köyde yaşayın eşimin yengesinin yeğenide var ve onu sona sakladık havalar ısınsında bahçesinde oturalım diye ) gitmeden bir kaç gün evvel telefon açıp köy yumurtası ve süt siparişi vereceğim inşallah bakalım kendi peynirimide kendim yapmaya niyetliyim ama önce bir netten iyice araştırayımda yapabilecekmiyim eğer fiyat çok çok yüksek gelmezse kargoyla yollatırım kendime o ablayla bari bir kısmı organik olsun yediklerimizin

evet ablam cezalarım çoğaldı suyuda düzgün içmedim üç gündür ama yarın toparlıyorum kendimi yapabildiğim kadar da spor yapıcam tam güzel güzel vermeye başlamışken bozmayım vücudumun dengesini. ablam geçen haftanın listesini yaptım ben sadece pazar günününkileri yazmadım ama işte benim pc de kaldı alamadım hala tembel öğrenci bitirememiş bi türlü ödevini. şuan yazdığım bu bilgisayardan da bişey yapamıyorum birazcık antikada kendisi :)

Bugun orucluydum ama yarın başlıyorum inş patatesle bende:) Düğüne kılo vermem lazımmmm :)))))

Beni benden iyi tanıyorsun kaptanım artık maymun iştahlıyım atlıyorum herseye ama bşde becerebilsem. Yok kuzum annem gştmemiş beklemişbeni akşam çorba ve salata yedim yani yine bışa ac kaldım butun gün. İnatla deniyorum herseyi ama işte beceremiyorum ve bana yaramıyor.

kaptanım tartıldım 1 kilo fazla gösteriyo tartım 96.5
raw listelerine bakamadım geçmişe gitmem gerek heralde bi bakarım şimdi teşekkür edrim

Tamam kaptanım,saat gec oldu ip atlamaya yarın başlarım ama Squat ve plunk keskinlikle yapıcam birazdan,
Unutkanlığımmı tutuyo anlamıyorum yada haftasonu Girdiği icin araya herhalde , Squat falan yapıyodum plunkta öle,
En iyisi sbh aksam yapacağımı elime yazıyım pizzamda küçük boy pizzaydı kaptanım,zeytını dedigin gibi değerlendirebilirim iyi aklıma düşürdün

pazartesi günü menü
sabah 1 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı:sucuklu yumurta yeşillik peynir kayısı (ceviz hariç karatay)
öğle:tavuk göğüs eti tereyağında kızarttım 1 buyuk bardak ayran
akşam:domates çorba 1 kepçe, 2 kaşık pilav (ama yemeği erken yedim 6:00 gibi)
2 lt su

Walla senin adına sevindim ne kadar güzel bişi daha önce olmayan bişeyin suan olması,bende haftasonu hafıf rüzgârlı diye trençkotumu giydim ama daha önce olmuyordu,asansörde eşim farketti benim kadar sevindi:) senin su detokstan bende cok şey beklıyorum Allah ım noluuuurrr:)))

En kisa zamanda pantolonun icine girmenizi hatta bol gelmesini diliyorum bendede gobek war mekik cekmem gerek ama cok zorlaniyorum
Aslinda 30 tane 3 setle baslicam gün icinde yawas yawas alisirim heralde
Cnm ilk Başlarda ayağından destek al kanepenın altına falan sok sonra gitgide alışırsın ben mekiksever olarak adlandırıyorum kendimi doğumdan sonra göbeğim sarkacak diye korktuğumdan cok üstüne düstüm ama mekikten önce yapmam gerekenler var kaptanımın uyarısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…