- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Gecmıs olsun cnm Allah şifa versinKaptanım iki gündür pasif durumdayım,
Ağır gribal enfeksiyona yakalandım
Evde karantinaya aldılar beni, bi kaç gün izinli olsam?
3 patates şartmı bi kaç tane daha yeseydin bende abartmamak koşuluyla doyana kadar diye biliyordumselam kızlar
eveeettt kaptanım seni duyuyorum şuannnn @Sweetdimple ben sana dediimmmmm
evdeyim şuan 9-5 tansiyonla yatıyorummm açlıktannnn, bugünün menüsü 3 pataesi salata yaptım yağsız tuzsuz sabah yedim öğleni zor yaptımmm öğlende yedim ama akşamı yapamadımbaş dönmesinden ayakta duramıyorum duyan kıyameti kopardı hele annem... gerçi hala bi şey yemedim ayran içtim extradan sadece ama bol tuzlu.. annemim korkusundan tartıya bile çıkamıyorum vallaaaa . o gitsinde bakıciimmm duruma göree
Walla senin adına sevindim ne kadar güzel bişi daha önce olmayan bişeyin suan olması,bende haftasonu hafıf rüzgârlı diye trençkotumu giydim ama daha önce olmuyordu,asansörde eşim farketti benim kadar sevindi:) senin su detokstan bende cok şey beklıyorum Allah ım noluuuurrr:)))
Tekrar baktımda istediğiniz kadar hatta kusana kadar yiyebiliyorsunuz diyo neyse bende senin gibiyim45derya45 ama uslanmıyorum işte,yarın bana ne getirecek bakalım:)
Önce kaptanıma söz verdiğim sporu yapıp sonrada duş Alıp yatarım herkese iyi geceler
Amienn.. Cok cok gecmis olsun ablacim
Iyi akşamlar bugunku menum:
gece: 2 yumurta...10 zeytin..peynir..1 bardak sut..1 ceviz
iftar:4_5 kaşık yayla corbası
4_5 kaşık nohut yemegı
5 zeytin ( fazlamı oldu bunlar)
limonlu su
Kardeşine çok geçmiş olsun İremcim verilmiş sadakanız varmış üzücü bir durumMiniğin doğum günü kutlu olsun pastaları kaçırdın desene
11 Takım her cuma yarışıyoruz Prensesim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-karar-defteri.154953/page-17#post-40446024
Bu linkte kurallar var okuyabilrisin canım
Allah kabul etsin orucunu jojocum nasıldı karataylı ilk günün zorlanmadın umarımBen bir fazlalık göremedim bitanem süpersin Zeytin G.İ si 0 olan tek meyve korkmadan yiyebilrisin tabii ev yapımı ve tuzsuz ise
İyi aksamlar herkeslereee
Sabah yumurta peynır 6 zeytın bıtkı cayı
Öğlen zeytınyaglı pırasa yagı az koydum ve pırınc eklemedım
Ara oğun 6cılek 10 badem 2 kuru kayısı
Aksam domates soslu 3kofte ve kepeklı makarna 3 yk
Ayrıca 3 litre su içtimm
Slmlar hemen eksik menülerimi dolduruyorum hemen:)
Cumartesi
Sbh 7.30 bir yesil elma
Öglen bir servis kasığı mantar,bir bardak ayran
Aksam kuru fasulye,3 kasık bulgur pilavı
50 dk yürüyüs,15 dk twister
2 Türk kahvesi,2 ödem cayı
Pazar menum
Sbh kk kahvaltısı,herzamankinden farklı bi lokmacık ekmege kaymak ve bal
Aksam Ciğer,salata,ayran
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil cay
Spor yok
Bugünkü menum
Oruç tuttum gece kk kahvaltısı
Aksam balık,salata ıkı Yudum kola,içmesem iyiydide bende bılmıyorum bi fırt Alıyım dedim
1 Türk kahvesi yanında bir Fıstık sarma walla eşim Israr etti1 yesil cay
20 dk Twister,10 dk iç bacak,100 mekik
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Akşam yemeğimizi saat 18:15 gibi yedikten sonra kendimizi dışarı attık ufak kuşum yine çok sıkıldım diye tutturunca ( kime çektiyse gezmeyi çok seviyoreşim aynı sen diyor )
Bu günüde şükür kaçamaksız kapattım ve şu anda sütsüz şekersiz kahvemi aldım az keyif yapayım dedim hazır eşimde tablette oyun oynarken
Birde ay başında köye gidiyoruz ( Akraba günümüzde köyde yaşayın eşimin yengesinin yeğenide var ve onu sona sakladık havalar ısınsında bahçesinde oturalım diye) gitmeden bir kaç gün evvel telefon açıp köy yumurtası ve süt siparişi vereceğim inşallah bakalım kendi peynirimide kendim yapmaya niyetliyim ama önce bir netten iyice araştırayımda yapabilecekmiyim eğer fiyat çok çok yüksek gelmezse kargoyla yollatırım kendime o ablayla bari bir kısmı organik olsun yediklerimizin
pazar günü menü
sabah kalkınca 1 bardak su
yürüyüş yok sabah sınava girdim
kahvaltı peynirli omlet yeşillik
öğle yumurtalı pazı,erişteli yeşil mercimek çorbası
1 bardak süt
akşam lavaşa pizza yaptım çok güzel oldu 1 büyük bardak ayran
2 lt su
pazartesi günü menü
sabah 1 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı:sucuklu yumurta yeşillik peynir kayısı (ceviz hariç karatay)
öğle:tavuk göğüs eti tereyağında kızarttım 1 buyuk bardak ayran
akşam:domates çorba 1 kepçe, 2 kaşık pilav (ama yemeği erken yedim 6:00 gibi)
2 lt su
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr
Gece erkenden yattım uyudum ve sabah çok dinç bir şekilde uyandım
Kahvaltımıda yaptım hazır evde herkes uyurken sizlere bakayım dedim
Eşim yarım saat sonra işe gidecek, büyük kızda gece baş ağrısı yüzünden uyuyamadığından bugün okula gitmediBu kız TEOGu çok fazla kafaya takıyor malum 10 gün kaldı ve her anınını test çözerek geçiriyor
Rabbim tüm öğrencilere sınavlarından güzel sonuçlar almayı nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
Yapmayın şu şok diyetleri deryam yaa, neler duyuyoruz bu tür şeylerden. Acele etmeyin sabırlı olun dikkat ettikten sonra gitmemesi için hiçbir neden yok ki. Kaptanıma bak bana bak kaç kilolar verdik ama hiç böyle sorunlar yaşamadık. Doktor kontrolü olmadan kilo vermeye çalışıyorsunuz zaten, bir de böyle metabolizmayı mahvedeceksiniz vücut tamamen kendini kilitleyecek hiç kilo vermeyeceksiniz, üstelik verdiğinizi de geri alacaksınız. Sağlıklı beslenerek verilen kilolar kalıcı olur bunu bile bile başka arayışlara girmek bence büyük hata. Ayran detoksu yap mesela 2 gün üst üste. ki onu bile doktorlar ayda bir yapın diyorlar. Aman gözünüzü seveyim dikkat edin sağlık her şeyden önemliselam kızlar
eveeettt kaptanım seni duyuyorum şuannnn @Sweetdimple ben sana dediimmmmm
evdeyim şuan 9-5 tansiyonla yatıyorummm açlıktannnn, bugünün menüsü 3 pataesi salata yaptım yağsız tuzsuz sabah yedim öğleni zor yaptımmm öğlende yedim ama akşamı yapamadımbaş dönmesinden ayakta duramıyorum duyan kıyameti kopardı hele annem... gerçi hala bi şey yemedim ayran içtim extradan sadece ama bol tuzlu.. annemim korkusundan tartıya bile çıkamıyorum vallaaaa . o gitsinde bakıciimmm duruma göree
Evet canım yarış diyelim. Burda birkaç tane takım var her hafta takım ortalaması alınıp paylaşma alanına taşınıyor orda sıralamaya konuyor. Bu konuda kaptanım daha iyi açıklama yapar, belkide yapmıştır ben geçmiş yapıyorum şu anAbla ben anlamadim olayi bu takim birileriyle yarismi yapiyor ?Kkda yeni oldugum icin bilmiyorum ben anlatirmisiniz oyleyse ben bi hirs yaparimm takimimizin yenilmesine izin vermem
Ben nilda canım 4 çocuklu çalışan bir anneyim 93 kilo ile başladığım macerama 62,4 ile devam ediyorum. Az kaldı finale hayırlısıyla. Darısı sizlerin de başına inşallah. Bende 80 topiğindeydim Eylülden sonra buraya geldim.Eweett benim oHosbulduk ablacim. Cok dogru zaten hersey beyinde bitiyormus bunu ogrendim. . In sha Allah hepimiz basaririz. Okul bitti huzur evi meslegimi aldim 10uncu ayda tekrar basliyorum yeni meslege. Hostes olmayi istiyorum bakalim belki yaparim. Sen kimdin abla hatirlayamadim
Allah kabul etsin canım. Bence gayet iyi ama yeşillik eklememişsin menülere. İftarda biraz yeşillik akşam da salata oldu mu tamamdır.Iyi akşamlar bugunku menum:
gece: 2 yumurta...10 zeytin..peynir..1 bardak sut..1 ceviz
iftar:4_5 kaşık yayla corbası
4_5 kaşık nohut yemegı
5 zeytin ( fazlamı oldu bunlar)
limonlu su
Cnm ilk Başlarda ayağından destek al kanepenın altına falan sok sonra gitgide alışırsın ben mekiksever olarak adlandırıyorum kendimi doğumdan sonra göbeğim sarkacak diye korktuğumdan cok üstüne düstüm ama mekikten önce yapmam gerekenler var kaptanımın uyarısıyla
Canımsın saol tatlişim.
Afiyet olsun canım bence çok fazla değil. Belki sebze eklesen olabilir miş.
Saol ablacım.
Yarış olayını bende bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu
Afiyet olsun cnm hayet iyi
Bugün mutlaka telafi edeceğine eminim cnm
Şansımız olsada bizde gitsek köyceğizimize.Çok sevindim cnm sizin adınıza
Canım işallah istediği gibi bir geleceğin adımlarını atar sınavda. Sağ salim sorunsuz atlatır yavruşun.
Allah kabul etsin canım. Bence gayet iyi ama yeşillik eklememişsin menülere. İftarda biraz yeşillik akşam da salata oldu mu tamamdır.
günaydınlar kızlar
canım acayip abur cubur istyior
valla henüz birşeye bulaşmadımAman dikkat et
Evet aslında en ıyısı koltuktan destek alarak baslamak ..bu üşengeçlik beni öldürecekkk
valla henüz birşeye bulaşmadım
birde farkettim ki benim çikolataya alerjim varmış
yıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?