Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3 patates şartmı bi kaç tane daha yeseydin bende abartmamak koşuluyla doyana kadar diye biliyordum
Bende bu tansıyondan korkuyordum içten içe yaa neyse dikkat et kendine aman

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr

Gece erkenden yattım uyudum ve sabah çok dinç bir şekilde uyandım
Kahvaltımıda yaptım hazır evde herkes uyurken sizlere bakayım dedim

Eşim yarım saat sonra işe gidecek, büyük kızda gece baş ağrısı yüzünden uyuyamadığından bugün okula gitmedi Bu kız TEOGu çok fazla kafaya takıyor malum 10 gün kaldı ve her anınını test çözerek geçiriyor
Rabbim tüm öğrencilere sınavlarından güzel sonuçlar almayı nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn

İnşallahhhh canım inşallah sende faydasını görürsün
Kıyafet konusu evet cidden süper oluyor hatta daha geçen gün yine dolapta eşimin kot gömlekleri vardı uzun kollu tam düzenlerken bir deneyeyim dedim önceden mümkün değil kolum girmezken şu anda üzerime tam oldu dışarı çıkarken hava serin olursa giyerim artık nasılsa aynısından iki tane almıştı kampanya var diye

Canım patates gününde pek sıkıntı olmuyor tuz olayı ama olurda kendini kötü hissedersen çok çok az tuz ekle ki tansiyonun düşmesin

Amienn.. Cok cok gecmis olsun ablacim

Canımsın saol tatlişim.

Iyi akşamlar bugunku menum:

gece: 2 yumurta...10 zeytin..peynir..1 bardak sut..1 ceviz

iftar:4_5 kaşık yayla corbası
4_5 kaşık nohut yemegı
5 zeytin ( fazlamı oldu bunlar)

limonlu su

Afiyet olsun canım bence çok fazla değil. Belki sebze eklesen olabilir miş.

Kardeşine çok geçmiş olsun İremcim verilmiş sadakanız varmış üzücü bir durum Miniğin doğum günü kutlu olsun pastaları kaçırdın desene

Saol ablacım.

Yarış olayını bende bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu

Afiyet olsun cnm hayet iyi

Pazar menum
Sbh kk kahvaltısı,herzamankinden farklı bi lokmacık ekmege kaymak ve bal
Aksam Ciğer,salata,ayran
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil cay
Spor yok

Bugün mutlaka telafi edeceğine eminim cnm

Şansımız olsada bizde gitsek köyceğizimize. Çok sevindim cnm sizin adınıza

Canım işallah istediği gibi bir geleceğin adımlarını atar sınavda. Sağ salim sorunsuz atlatır yavruşun.

Günaydın kızlar..........
Dünkü menüm
Kalkınca 6:30
2 bardak ılık su + 1 incir

Sabah 7:30
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz, yeşillik ,1 dilim kepek ekmeği

Ara 10:30
2 hurma + yeşilçay

Öğle (12:30)
tavuk sote, salata, 1 dilim k.ekmeği

Ara 15:30
2 grisini + ayran

Akşam 18:30
1 kase çorba, 4 kaşık taze fasulye, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim k.ekmeği

Ara 20:30
Çeyrek elma
Su 3 litre, misafirim vardı spor yine yok

Yapmayın şu şok diyetleri deryam yaa, neler duyuyoruz bu tür şeylerden. Acele etmeyin sabırlı olun dikkat ettikten sonra gitmemesi için hiçbir neden yok ki. Kaptanıma bak bana bak kaç kilolar verdik ama hiç böyle sorunlar yaşamadık. Doktor kontrolü olmadan kilo vermeye çalışıyorsunuz zaten, bir de böyle metabolizmayı mahvedeceksiniz vücut tamamen kendini kilitleyecek hiç kilo vermeyeceksiniz, üstelik verdiğinizi de geri alacaksınız. Sağlıklı beslenerek verilen kilolar kalıcı olur bunu bile bile başka arayışlara girmek bence büyük hata. Ayran detoksu yap mesela 2 gün üst üste. ki onu bile doktorlar ayda bir yapın diyorlar. Aman gözünüzü seveyim dikkat edin sağlık her şeyden önemli

Abla ben anlamadim olayi bu takim birileriyle yarismi yapiyor ? Kkda yeni oldugum icin bilmiyorum ben anlatirmisiniz oyleyse ben bi hirs yaparimm takimimizin yenilmesine izin vermem
Evet canım yarış diyelim. Burda birkaç tane takım var her hafta takım ortalaması alınıp paylaşma alanına taşınıyor orda sıralamaya konuyor. Bu konuda kaptanım daha iyi açıklama yapar, belkide yapmıştır ben geçmiş yapıyorum şu an

Ben nilda canım 4 çocuklu çalışan bir anneyim 93 kilo ile başladığım macerama 62,4 ile devam ediyorum. Az kaldı finale hayırlısıyla. Darısı sizlerin de başına inşallah. Bende 80 topiğindeydim Eylülden sonra buraya geldim.

Iyi akşamlar bugunku menum:

gece: 2 yumurta...10 zeytin..peynir..1 bardak sut..1 ceviz

iftar:4_5 kaşık yayla corbası
4_5 kaşık nohut yemegı
5 zeytin ( fazlamı oldu bunlar)

limonlu su
Allah kabul etsin canım. Bence gayet iyi ama yeşillik eklememişsin menülere. İftarda biraz yeşillik akşam da salata oldu mu tamamdır.

Evet aslında en ıyısı koltuktan destek alarak baslamak ..bu üşengeçlik beni öldürecekkk

Saol canım...evet sebzem yoktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…