ok efser pekiii
Evet kuzum prenses uyandı gerçiiyarım saat sonra tartılacak umudum sanırım unuttu neyse gelirim o zamana Toplam yüzdeyi kişi sayısına böleceksin
ok efser pekiii
efserden haber bekliyorum kuzum haber çıkmazsa bildirim yapmadı yazacağız
nisan yazacama haziran yazmısım banumTünaydınnnnnn hayırlı cumalar meleklerimmm
Hoşgeldin bitanemmm kurallarımızı okuyup kabul ettiğine göre kilolara birlikte elveda diyelim o zaman
bence de kesin kıyafetler esnemiştirAslında evde bol kıyafetler yerine mümkün olduğunca dar kıyafet giymek lazım ki kendimizi frenleyebilelim. boyun maşallah kuzum gayet iyi sağlıklı menüler ve sporla hedefine ulaşacaksın inş
Yeğenlerinin doğumgnü kutlu olsun umudum pasta yemediğin için ayrıca tebrik ederim .Fakat bildirim yapmamışsın tatlım bugün listeye girecektin
Oh çok şükür meleğim enişte sapasağlammış az da olsa gitmiş kuzum sağlık olsun haftaya daha güzel verirsin yalnız bu 5 te 5 diyetinin sonrasında metabolizma bozuluyor lütfen eski sistemine dön her hafta ne güzel veriyordun
Sakın duymamış olayım bir anlık canın çekmiş kuzum her zaman yaptığın birşey değilki
Afiyetolsun canım
İyi yolculuklar meleğim iyi eğlenceler güle güle git gel inşallah
virüs koruma programı kullan tatlım telinde CM in programları süper. sabahki ekmekleri bırakma şansımız varmı acabakahvaltına yumurta ekle ama ekmeklerden vazgeç kuzum.suyunu lütfen artır
listede hesabını yazıp ekleyeceksin hopecum şöyleki
63,5-64,1=-0,6
-06x100=-60
-60/63,5=-0,945
virgülden sonraki 3, rakam 5 ve 5 ten büyük olduğu zaman yuvarlıyoruz ve yüzden % -0,95 oluyor
kuzum
Tünaydınnn balımmm harika vermişsin yine maşallah bitanemmm kaçamaksız menüler ve sporun mucizesi
belli olsun tabii artık
ekmekleri terketmen lazım hopecumm
tünaydın meleğimmmm
tünaydın deryacım
ben şu an sevinçten havaya uçucam ne diyosun deryacım dün +900 dedin kalpten gidecektim eksi çıkman mucize sağlık olsun kuzum haftaya inşallah
evet neslimmm hayırdırr 5 te 5 yaramadı galiba
Tünaydın bülbülümtamam canım yan tarafa yazmamız lazım haika vermişsin meleğim tebrikler
Alt tarafı liste hazırlanacak meleğimmmhaziranı nerden çıkardın nisandayız daha bitanem
Kuzum unutuyormusun yoks aiçmeyimi sevmiyorsun şayet içmeyi unutuyorsan water your body diye bir cep uygulaması var onu kur teline her alarmda suyunu iç ve suyun içine limon sık dilimleyebilirsinde kabuk tarçın da atabilirsin
Görüşürüz tatlım hayırlı cumalar
Bak sen bizim cücüğe öperim
Hoşgeldin pisicanımmm artık hamilelik cetveli yaparsın
Maşallahhhh deryama
Ekmeksiz nasıl olacaknisan yazacama haziran yazmısım banum
Ekmeksiz nasıl olacako zaman sadece 1 öğünde mi ekmek yesem .eekmk yemeyince ògünüm artıyor
***14.TAKIM 411. Etap ***
Nurgul_85(50/48,5 / 1,5/%3 )
Akrepimm(66./66.8/ -0.8/-1.2% )
MasalKusu (97 /95.7 /1.3/%1.34 )
aycanhakan( 69.4 /68.7 /-0.70 /%1)
nhtylz. (88 / 89/-1 /-1.14 % )
kitap_asigi (65.2 /65.0 / 0.2/ %0.31)
katrem_(75,2 /75,2 / 0/ % 0)
14.Takım Ortalaması:% 0,47
kızlar bi kontrol edermisiniz
notadan yırttıkmı banum
O zaman yavas yavas yapim çünkü bi anda biraz zor gibiEKMEK İNSANI TOK TUTMAZ ACIKTIRIR!
Bir dilim ekmek yiyen bir kişinin (Hem de isterseniz en iyisi diye önerilen tam buğday ekmeği olsun.) bir çorba kaşığı şeker yemiş gibi şekeri yükseliyor. Şekeri yükselen bir kişi de 3 saat sonra acıkıyor. Yani ekmek insanı doyurmadığı gibi tam tersine acıktırıyor.
Karatay Diyetini uygulayanlar bu gerçeği çok iyi biliyor. Biz ekmek yerine karbonhidrat olarak ceviz / kavrulmamış fındık fıstık badem yiyoruz. Karatay Kahvaltısı insanı 6-7 saat tok tutarken aynı kahvaltının yanında ilave olarak bir - iki dilim ekmek yediğinizde 3-4 saat sonra acıkırsınız. Bunun nedeni şekerinizin hızlı yükselip hızlı düşmesi, şekeriniz düşerken de bir şeyler yeme ihtiyacı duymanızdır. Dolayısıyla sizi hızlı acıktıran ekmektir.
Ekmekten, her türlü unlu mamulden uzak durmak gerekiyor. Şeker insan için ne kadar zararlıysa ekmek de aynen öyle.
Ekmek = Şeker = Dejeneratif hastalıklar (Kanser, damar tıkanıklığı, alzheimer, vb)
canım aslında biz ekmekle doyduğumuzu sanıyoruz ama tamamen değişebilecek bi alışkanlık
sen nasıl istersen ama inan aradaki farkı göreceksin ben şuan arada nefsime hakim olamayıp yersem ekmek yada pilav 2 saat sürmüyor acıkıyorum herşeyden önemlisi sağlık için yapmalıyız günde bir dili tam buğday ye o zaman oda sabahO zaman yavas yavas yapim çünkü bi anda biraz zor gibi
Ewet öyle yapmak daha iyi olur en azından gnde 1 dilim yiyebilirim o da sabah .sonra onu da azaltrmsen nasıl istersen ama inan aradaki farkı göreceksin ben şuan arada nefsime hakim olamayıp yersem ekmek yada pilav 2 saat sürmüyor acıkıyorum herşeyden önemlisi sağlık için yapmalıyız günde bir dili tam buğday ye o zaman oda sabah
***14.TAKIM 411. Etap ***
Nurgul_85(50/48,5 / 1,5/%3 )
Akrepimm(66./66.8/ -0.8/-1.2% )
MasalKusu (97 /95.7 /1.3/%1.34 )
aycanhakan( 69.4 /68.7 /-0.70 /%1)
nhtylz. (88 / 89/-1 /-1.14 % )
kitap_asigi (65.2 /65.0 / 0.2/ %0.31)
katrem_(75,2 /75,2 / 0/ % 0)
14.Takım Ortalaması:% 0,47
kızlar bi kontrol edermisiniz
notadan yırttıkmı banum
Ekmeksiz nasıl olacako zaman sadece 1 öğünde mi ekmek yesem .eekmk yemeyince ògünüm artıyor
Kizlar gecmis yapamicagim cok kotu bir gripe yakalandim 5 gundur fena hastayim halada devam ediyor degisiklik yokgecmisi daha sonra yaparim suan bildirimi yapayim cikacam,
6 takima Baslangic kilo ; 99.9
Bu hafta; 98.1
Giden: 1,8 kg
Boylemiydi bildirm banu ablacim in sha Allah dogru yazmisimdirHerkesi kocaman opdum ben kacar Daha sonra ugraririm listeye bakmak icin
EKMEK İNSANI TOK TUTMAZ ACIKTIRIR!
Bir dilim ekmek yiyen bir kişinin (Hem de isterseniz en iyisi diye önerilen tam buğday ekmeği olsun.) bir çorba kaşığı şeker yemiş gibi şekeri yükseliyor. Şekeri yükselen bir kişi de 3 saat sonra acıkıyor. Yani ekmek insanı doyurmadığı gibi tam tersine acıktırıyor.
Karatay Diyetini uygulayanlar bu gerçeği çok iyi biliyor. Biz ekmek yerine karbonhidrat olarak ceviz / kavrulmamış fındık fıstık badem yiyoruz. Karatay Kahvaltısı insanı 6-7 saat tok tutarken aynı kahvaltının yanında ilave olarak bir - iki dilim ekmek yediğinizde 3-4 saat sonra acıkırsınız. Bunun nedeni şekerinizin hızlı yükselip hızlı düşmesi, şekeriniz düşerken de bir şeyler yeme ihtiyacı duymanızdır. Dolayısıyla sizi hızlı acıktıran ekmektir.
Ekmekten, her türlü unlu mamulden uzak durmak gerekiyor. Şeker insan için ne kadar zararlıysa ekmek de aynen öyle.
Ekmek = Şeker = Dejeneratif hastalıklar (Kanser, damar tıkanıklığı, alzheimer, vb)
canım aslında biz ekmekle doyduğumuzu sanıyoruz ama tamamen değişebilecek bi alışkanlık
O zaman yavas yavas yapim çünkü bi anda biraz zor gibi
sen nasıl istersen ama inan aradaki farkı göreceksin ben şuan arada nefsime hakim olamayıp yersem ekmek yada pilav 2 saat sürmüyor acıkıyorum herşeyden önemlisi sağlık için yapmalıyız günde bir dili tam buğday ye o zaman oda sabah
Ewet öyle yapmak daha iyi olur en azından gnde 1 dilim yiyebilirim o da sabah .sonra onu da azaltrm
Ewet kaptnim deniceemm bunuu sağlık önemli her şeyden bi an önce azaltarak birakacagim:) iyiki varsnzGeldimmmmmm
Tebrikler meleğimmm deryacım kontrol etmiş aman nota almayalım hedef ilk üç haftaya ya siz ya biz hadi bakalım
Doğru besinleri seçersen inan ekmeği hiç aramazsın meleğim 2 senedir ekmek vb hiçbirşey tüketmiyorum ben şeker hastasıydım şeker ilacı kullanıyordum artık çok şükür şekerim kontrol altında insülin değerim normal seviyede yavaş yavaş bırakmaya çalış bitanem ayrıca 1 molekül basit karbonhidrat 193 molekül su tutuyoristersen şu videoyu izle mutlaka
Ah prensesimmm bu hastalık en az 10 gün sürüyor ilaç alsanda almasanda tebrik ederim tatlım çok güzel vermişsin bir de spor yapabilsen neler olacak kimbilir
takım listesine hesaplayıp yazacaksın kuzum örnek hesaplayalım haftaya bu şekilde hesaplayacaksın
Yasmiin17(99,7/ / /% )
geçen haftadan bu haftayı çıkarıyoruz=99,7-98,1= 1,6
farkı 100 ile çarpıyoruz 160
bu sonucu geçen haftaki kilona bölüyoruz
160/99,7=1,605
virgülden sonraki 3. rakam 5 veya 5 ten büyük olduğu zaman yuvarlıyoruz ve 1,61 oluyor
Yasmiin17(99,7/98,1 /1,6 /%1,61 )
Ne güzel anlatmışsın meleğim sadece ekmek değil tüm basit karbonhidratlar aynı işlemi yapıyor
En azından minimum seviyede tüket bitanembaldandane battaniye1 aynı senin gibi nasıl olur diyorlardı hepimiz aynı şeyi dedik ama 1 gün dene sadece farkı kendin gör
O kadar çok denedimki ben de deryacımmm hiç şüphesiz çabuk acıktırıyor
Hadi inşallah kuzum bizler alıştık snein de alışacağına eminim 21 gün ekmek yemezsen inan bir daha aramazsın
Ewet kaptnim deniceemm bunuu sağlık önemli her şeyden bi an önce azaltarak birakacagim:) iyiki varsnz
Evettttt yeri gelmişken meleklerimmmm 8, takım geçen hafta birinci olmuştu biliyorsunuz haftanın birincisi ise hakikaten muhteşem kilo vermişti 4,2 kilobu hafta ise verememiş takımda 5 te 5 diyeti yapanlar çoğunlukla ekside bu da demektir ki lütfen tek tip beslenmeli sağlıksız düyetleri uygulamayın metabolizmanızı bozmayın özellikle deryacım battaniyem lütfen 15 günde bir haftada 2 gün ayran detoksu yada pirinç lapası yapabilirsiniz ama tek tip beslenmeye taviz yok bundan sonra az verin ama kalıcı verin ve her hafta verin benim için önemli olan bu
Geldimmmmmm
Tebrikler meleğimmm deryacım kontrol etmiş aman nota almayalım hedef ilk üç haftaya ya siz ya biz hadi bakalım
Doğru besinleri seçersen inan ekmeği hiç aramazsın meleğim 2 senedir ekmek vb hiçbirşey tüketmiyorum ben şeker hastasıydım şeker ilacı kullanıyordum artık çok şükür şekerim kontrol altında insülin değerim normal seviyede yavaş yavaş bırakmaya çalış bitanem ayrıca 1 molekül basit karbonhidrat 193 molekül su tutuyoristersen şu videoyu izle mutlaka
Ah prensesimmm bu hastalık en az 10 gün sürüyor ilaç alsanda almasanda tebrik ederim tatlım çok güzel vermişsin bir de spor yapabilsen neler olacak kimbilir
takım listesine hesaplayıp yazacaksın kuzum örnek hesaplayalım haftaya bu şekilde hesaplayacaksın
Yasmiin17(99,7/ / /% )
geçen haftadan bu haftayı çıkarıyoruz=99,7-98,1= 1,6
farkı 100 ile çarpıyoruz 160
bu sonucu geçen haftaki kilona bölüyoruz
160/99,7=1,605
virgülden sonraki 3. rakam 5 veya 5 ten büyük olduğu zaman yuvarlıyoruz ve 1,61 oluyor
Yasmiin17(99,7/98,1 /1,6 /%1,61 )
Ne güzel anlatmışsın meleğim sadece ekmek değil tüm basit karbonhidratlar aynı işlemi yapıyor
En azından minimum seviyede tüket bitanembaldandane battaniye1 aynı senin gibi nasıl olur diyorlardı hepimiz aynı şeyi dedik ama 1 gün dene sadece farkı kendin gör
O kadar çok denedimki ben de deryacımmm hiç şüphesiz çabuk acıktırıyor
Hadi inşallah kuzum bizler alıştık snein de alışacağına eminim 21 gün ekmek yemezsen inan bir daha aramazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?