Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nisan yazacama haziran yazmısım banum

***14.TAKIM 411. Etap ***

Nurgul_85(50/48,5 / 1,5/%3 )
Akrepimm(66./66.8/ -0.8/-1.2% )
MasalKusu (97 /95.7 /1.3/%1.34 )
aycanhakan( 69.4 /68.7 /-0.70 /%1)
nhtylz. (88 / 89/-1 /-1.14 % )
kitap_asigi (65.2 /65.0 / 0.2/ %0.31)
katrem_(75,2 /75,2 / 0/ % 0)

14.Takım Ortalaması:% 0,47

kızlar bi kontrol edermisiniz
notadan yırttıkmı banum

Kizlar gecmis yapamicagim cok kotu bir gripe yakalandim 5 gundur fena hastayim halada devam ediyor degisiklik yok gecmisi daha sonra yaparim suan bildirimi yapayim cikacam,

6 takima Baslangic kilo ; 99.9
Bu hafta; 98.1
Giden: 1,8 kg

Boylemiydi bildirm banu ablacim in sha Allah dogru yazmisimdir Herkesi kocaman opdum ben kacar Daha sonra ugraririm listeye bakmak icin

Ekmeksiz nasıl olacak o zaman sadece 1 öğünde mi ekmek yesem .eekmk yemeyince ògünüm artıyor

EKMEK İNSANI TOK TUTMAZ ACIKTIRIR!
Bir dilim ekmek yiyen bir kişinin (Hem de isterseniz en iyisi diye önerilen tam buğday ekmeği olsun.) bir çorba kaşığı şeker yemiş gibi şekeri yükseliyor. Şekeri yükselen bir kişi de 3 saat sonra acıkıyor. Yani ekmek insanı doyurmadığı gibi tam tersine acıktırıyor.
Karatay Diyetini uygulayanlar bu gerçeği çok iyi biliyor. Biz ekmek yerine karbonhidrat olarak ceviz / kavrulmamış fındık fıstık badem yiyoruz. Karatay Kahvaltısı insanı 6-7 saat tok tutarken aynı kahvaltının yanında ilave olarak bir - iki dilim ekmek yediğinizde 3-4 saat sonra acıkırsınız. Bunun nedeni şekerinizin hızlı yükselip hızlı düşmesi, şekeriniz düşerken de bir şeyler yeme ihtiyacı duymanızdır. Dolayısıyla sizi hızlı acıktıran ekmektir.
Ekmekten, her türlü unlu mamulden uzak durmak gerekiyor. Şeker insan için ne kadar zararlıysa ekmek de aynen öyle.
Ekmek = Şeker = Dejeneratif hastalıklar (Kanser, damar tıkanıklığı, alzheimer, vb)

canım aslında biz ekmekle doyduğumuzu sanıyoruz ama tamamen değişebilecek bi alışkanlık

liste doğru canım

O zaman yavas yavas yapim çünkü bi anda biraz zor gibi

sen nasıl istersen ama inan aradaki farkı göreceksin ben şuan arada nefsime hakim olamayıp yersem ekmek yada pilav 2 saat sürmüyor acıkıyorum herşeyden önemlisi sağlık için yapmalıyız günde bir dili tam buğday ye o zaman oda sabah

Ewet öyle yapmak daha iyi olur en azından gnde 1 dilim yiyebilirim o da sabah .sonra onu da azaltrm

Geldimmmmmm

14.Takım Ortalaması:% 0,47
kızlar bi kontrol edermisiniz
notadan yırttıkmı banum

Tebrikler meleğimmm deryacım kontrol etmiş aman nota almayalım hedef ilk üç haftaya ya siz ya biz hadi bakalım

Ekmeksiz nasıl olacak o zaman sadece 1 öğünde mi ekmek yesem .eekmk yemeyince ògünüm artıyor

Doğru besinleri seçersen inan ekmeği hiç aramazsın meleğim 2 senedir ekmek vb hiçbirşey tüketmiyorum ben şeker hastasıydım şeker ilacı kullanıyordum artık çok şükür şekerim kontrol altında insülin değerim normal seviyede yavaş yavaş bırakmaya çalış bitanem ayrıca 1 molekül basit karbonhidrat 193 molekül su tutuyor istersen şu videoyu izle mutlaka

Ah prensesimmm bu hastalık en az 10 gün sürüyor ilaç alsanda almasanda tebrik ederim tatlım çok güzel vermişsin bir de spor yapabilsen neler olacak kimbilir

takım listesine hesaplayıp yazacaksın kuzum örnek hesaplayalım haftaya bu şekilde hesaplayacaksın

Yasmiin17(99,7/ / /% )

geçen haftadan bu haftayı çıkarıyoruz=99,7-98,1= 1,6
farkı 100 ile çarpıyoruz 160

bu sonucu geçen haftaki kilona bölüyoruz
160/99,7=1,605
virgülden sonraki 3. rakam 5 veya 5 ten büyük olduğu zaman yuvarlıyoruz ve 1,61 oluyor

Yasmiin17(99,7/98,1 /1,6 /%1,61 )

Ne güzel anlatmışsın meleğim sadece ekmek değil tüm basit karbonhidratlar aynı işlemi yapıyor

En azından minimum seviyede tüket bitanem baldandane battaniye1 aynı senin gibi nasıl olur diyorlardı hepimiz aynı şeyi dedik ama 1 gün dene sadece farkı kendin gör

O kadar çok denedimki ben de deryacımmm hiç şüphesiz çabuk acıktırıyor

Ewet öyle yapmak daha iyi olur en azından gnde 1 dilim yiyebilirim o da sabah .sonra onu da azaltrm

Hadi inşallah kuzum bizler alıştık snein de alışacağına eminim 21 gün ekmek yemezsen inan bir daha aramazsın

**6.Takım 411.Etap***

45derya45(82,2/82,1 /0,1 /% 0,12)
baldandane(96/94,8 /1,2 /%1,25 )
battaniye1 (74,6/ 74,5/ 0,1/% 0,13)
Bulbul-e Bismil( 86,3/85,6 /0,7 /% 0,81) -100 gr baskül farkı başlangıç kilosundan düşüldü
efser(71.5/72,2/ -0,7/% - 0.98 )
jojowa(53,2/53 /0,2 /% 0,38)
makres76 (62,2/ 61,8/0,4/% 0,64)
Yasmiin17(99,7/98,1 / 1,6 /% 1,61 )Yeni Üye-Başlangıç:17 Nisan -Başlangıç Kilosu:99,9 -Hedef:75

6.Takım Ortalaması:%0,50

Ewet kaptnim deniceemm bunuu sağlık önemli her şeyden bi an önce azaltarak birakacagim:) iyiki varsnz

Ewet kaptnim deniceemm bunuu sağlık önemli her şeyden bi an önce azaltarak birakacagim:) iyiki varsnz

Çok memnun kalacağına eminim meleğim ileriye yönelik yatırım gibi düşün kaliteli bir şekilde hiçbir sağlık problemi yaşamadan yaşlanmak elimizde bunu da doğru beslenmeyle başarabilirizSen de iyiki varsın kuzum

Evettttt yeri gelmişken meleklerimmmm 8, takım geçen hafta birinci olmuştu biliyorsunuz haftanın birincisi ise hakikaten muhteşem kilo vermişti 4,2 kilo bu hafta ise verememiş takımda 5 te 5 diyeti yapanlar çoğunlukla ekside bu da demektir ki lütfen tek tip beslenmeli sağlıksız düyetleri uygulamayın metabolizmanızı bozmayın özellikle deryacım battaniyem lütfen 15 günde bir haftada 2 gün ayran detoksu yada pirinç lapası yapabilirsiniz ama tek tip beslenmeye taviz yok bundan sonra az verin ama kalıcı verin ve her hafta verin benim için önemli olan bu

özellikleee battaniye ve derya

yok kuzum merak etme lapa dışında pek bişey düşümüyorum ben zaten

ayyy kaptanım ne güzel olur ya ilk üçe girsek uzun zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…