Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

**Mayıs
Listesi**

battaniye1: 74,5***************>
Bulbul-e Bismil: 85,6***********>
Efser : 72,2******************>
makres76: 61****************>
baldandane: 94,8**************>
45derya45: 82,1*************>
miss_wong: 72,3**************>
oynakbasi34: 107***********>
jojowa: 53***********>
umutsuzwaka: 58,2***********>
asea: 75,7***********>
tubiko: 59***********>
hope93: 64,1***********>
Prenses : 98,1******************>
dilakzn : 70,2******************>
hedefim58: 87***********>

morcadıyesilyarasa: 48,8*******>
nil_86 : 87***********>

Meleklerim Mayıs sonu Hedeflerinizi lütfen ulaşabileceğiniz şekilde yazın kilonuzun en az % 2 sini hedef olarak yazmanızı bekliyorum fazlası size kalmış

Son düzenleme:
81,5 mu desem acaba bu hızla gidersem ulaşırım gibi sanki ne dersin kaptanım

En kısa zamanda kaptanım

**Mayıs
Listesi**

45derya45: 82,1*************> 80.3

Meleklerim Mayıs sonu Hedeflerinizi lütfen ulaşabileceğiniz şekilde yazın kilonuzun en az % 2 sini hedef olarak yazmanızı bekliyorum fazlası size kalmış

Oyyy kıyamam sana dişinmi ağrıyor hala bitanemellerine sağlık kuzummm jojom muaftı tatlım telefonu serviste malumm umutsuzwakaa katılımını biraz daha artırırsan sevinirim tatlım şayet bugün listeye girebilmiş olsaydın sarı kart alacaktın

81,5 mu desem acaba bu hızla gidersem ulaşırım gibi sanki ne dersin kaptanım

4,1 kilo şayet sporunu düzgün yapabilirsen mümkün kuzumm ucunda ölüm yok yaz bitanem

Bu kez temkinli gideyim diyorsun sanırım meleğimmm gayet güzel bir hedef

yazdım gitti ozaman kaptanım gönül isterdiki hazirana 80 le girmek ama elbet onuda görcem hedefe ulaşamasamda heves kırmak yok eninde sonunda gidicekler
yok ablam dişim değil gece deliksiz uyuyayım diye antidepresan verdi doktor onunda dozu arttı oyüzden leyla gibiyim

**Mayıs
Listesi**

Bulbul-e Bismil: 85,6***********>81,5

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Kaçak oynakbaşı geldi hanımmmm

Hepinizi çok özledim ve iki gündür aklım burada ama maşallah bir yoğunluktur gidiyor inanın yattığım yeri hatırlamıyorum gece
Vakit kaybetmemek için geçmişi bile okuyamadım tabi pazar yada pazartesi telafi ederim

Dün eşimin halasında malum kuran vardı ve tabi ben yine mutfaktan çıkmadım
Çok yoruldum ama çokda dua aldım eşimin halasından Kadıncağız tamam yeter kalanı ben yaparım desede mutfak işini bitirmeden çıkmadım sonuçta herkes gittiğinde kadıncağız dinlensin istedim zaten kaç gün temizlikle hazırlıkla uğraşmıştı

Bu sabahta bir türlü gelmek bilemeyen Kapıcı Ustası geldi
Yine aynı adamı yollamışlar sabah erkenden ve eşim artık lanet olsun diyip ona yardım etti tek başına beceremez diye Tabi o arada ben boştaydım ama sağ olsun eşim Usta uzatma kablosu geçtirmeyi unuttuğu için benim laptoba kullandığımı elimden aldı hatta birde salondaki tek prize takıp hole çekince ben kaldım laptobsuz

Akşam 5 gibi işi bitincede tekrar hadi holü temizle duş al derken görümceme geçtik ( eşim onunda dolap kapaklarını ve elektrik prizlerini değiştirdi kocası beceremez öyle şeyleri ) saat 23e geliyordu eve geldik ve cidden karı koca felaket yorulduk yine bugün

Tabi bukadarıyla bitermi bitmez Yarında 1.5 saatlik yola gidiceğim sabah 10 gibi KV ve eşimin halalarıyla Akraba gününün son 2 günü ve en uzakları en sona bırakmıştık tabi bir tek bende araba olduğu için ailenin Şöför Nebahatı olarak sabah herkesi toplayıp yola düşeceğim ( bir kısmı gideceğimiz ev sahibi yeğeni falan diye bir gece evvelden gittiler bazılarıda otobüsle gidecekler )
Eeee uzak olduğundan ( istanbulun köylerinden birinde oturuyor o abla ) benim dönmem kesin 7 - 8 i bulur diye tahmin ediyorum

Şükür pazar için bir plan yok diyecekken şimdi aklıma geldi pazarda eşimle holün badanasını yapacağız tadilat varken yapalım dedim durdum ama sağ olsun eşim iyice bitsin öyle yaparız dedi ki iyikide öyle demiş çünkü bugünkü dana kapı pervazını sökerken duvarlarıda maf etti Allahtan boya yapmamıştık yoksa eşim kesin adamın pekmezini akıtırdı Hayır adam birde okadar saf ki anlatamam Öküz bir ara bana yenge büyük kız sana çekmiş senin gibi kilolu demezmi normalde başkası söylese kesinlikle ağzının payını veririm ama bu harbi saf hani dangıl dungul konuşan art niyetsiz biri eşimde o an hemen devreye girip bazen genetik bazende hormonel insanın elinde olan birşey değilki dedi adamda doğru söylüyorsun abi ben öküz gibi yiyorum ama hala senelerdir 62 kgyum demezmi hani haline oturup hadi hep birlikte ağlayalım diyecektim de hadi dalga geçmim dedim

Neyse bir gün daha sizlerden ayrı olacağım ama ondan sonra inşallah düzenli olarak buralardayım

Hepinizi kocaman öpüyorum

tüm takımı tebrik ederim

kaptanım cuma listeyi hazırlayıp ilk ben mi paylaşıyorum hesaplamalrı filan kontrol mu ediyorum nedir bu yapacağım görev bide tarihe 8 nisan yazmışsınız 8 mayıs cuma olcak dimi

**Mayıs
Listesi**

baldandane: 94,8**************>92

bu ay temkinli gitmek istiyorum umarım hedefi tuttururum gerçi bu yüzde 2 yi karşılıyo mu bilmiyorum ama ben bunu hedef koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…