Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

**Mayıs
Listesi**

battaniye1: 74,5***************>
Bulbul-e Bismil: 85,6***********>
Efser : 72,2******************>
makres76: 61****************>
baldandane: 94,8**************>92
45derya45: 82,1*************> 80.3
miss_wong: 72,3**************>
oynakbasi34: 107***********>105
jojowa: 53***********>
umutsuzwaka: 58,2***********>
asea: 75,7***********>
tubiko: 59***********>
hope93: 64,1***********>
Prenses : 98,1******************>
dilakzn : 70,2******************>

hedefim58: 87***********>

morcadıyesilyarasa: 48,8*******>
nil_86 : 87***********>

**Mayıs
Listesi**

Bulbul-e Bismil: 85,6***********>81,5
hope93: 64,1***********>
Prenses : 98,1******************>

hedefim58: 87***********>

morcadıyesilyarasa: 48,8*******>

bülbülün bugünkü menüsü
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: bir kaşık pilav üstüne bir parça tavuk , ayran
akşam: çok az tavuk haşlama, bir kibrit kutusu kadar haşlanmış patates (çok canım istedi) bir küçük kase limonlu tavuk suyu, yoğurt
su: şuan için 2 lt ama 500 daha içerim en az
spor: bugün çok hareketliydim öğlene kadar evi temizledim öğleden sonra attım kendimi sokağa 30 dk tempolu yürüyüş yaptım sonra köpücüğümü alıp 20 dk da onla yürüdüm. bu arada yeğenim sokaktaydı annesiyle bende girmedim eve komşunun oğlunun bisikleti vardı kaptım onu bir kaç turda bisiklet sürdüm ama çok yüksekti bisiklet epey zorlandım ve karar verdim ilk fırsatta bisikletimi yaptırıp sahalara dönüyorum bisiklet faslından sonrada epey bi köpücüğümle oynaştık hopla zıpla koştur 8 e kadar hiç oturmadım

Ben hep unutuluyorum zaten

tam dayaklığım ben hiç olmuycak bişe yaptııımm gece gece dondurma alıp geldiler bana da almışlar tabi dayanamadım yedim ne kadar ayıp banayarın bunu telafi etmek için tüm gün ayranmı içsem ki

Canım bütün gün ayranla geçmez dengeli ama biraz daha az beslenirsen daha iyi olur bence he kendine ceza vermek istiyorsan yarınki sporuna ilave yap bence bu saatte yapamıyacağına göre

Hoşgeldin bitanem ne kusuru geçmiş olsun kuzulara grip gibi birşeymi Çok güzel vermişsin 900 gr gitmiş tebrik ederim
Nihayet evime gelebildim Merhaba kuzucuklarim da ishal kusma oldu çok kötü geçti iki günümüz ama şimdi iyiler Allaha Şükür çok sağol inşallah önümüzdeki haftalarda kilolar daha güzel gider

İyi geceler meleklerimmmm şu an ayaklarımı omuzlarıma alasım var haftasonları benim kabusum olmaya başladı artık

Tabiki bitanemmm sabırla devam edip hedefine ulaşacaksın elinden geleni yapıyorusn sonuçta Kuzucum çok gençsin antidepresanlara alışmana gönlüm razı değil inan

Hoşgeldin cecommm hadi gözümüz aydın şükür kapı bitmiş yarın da badana var demek becerikli olmak da zor iş değilmi adaşım haftaya tüm ilker bitecek inşallah

teşekkürler kaptanım emin adımlarla ilerliyoruz

İlerlemeye devam balımmm

kaptanım cuma listeyi hazırlayıp ilk ben mi paylaşıyorum hesaplamalrı filan kontrol mu ediyorum nedir bu yapacağım görev bide tarihe 8 nisan yazmışsınız 8 mayıs cuma olcak dimi

Evet bitanem akşamdan ben listeyi hazırlarım sen kontrolleri yapacaksın son halini de paylaşım alanında paylaşacaksın tatlım .Bizler buralarda oluruz korkma öğrenmeniz açısından sadece Ahhh kaptanın kafası dün iyice karoşmış anlaşılan evet kuzum mayıs ayı programı

Öğle hakikaten fazla kaçmış ama akşam dengelemişsin kuzum.Üstelik yürüyüşünü uzatmışsın ceza vermeme gerek kalmadı

Benim hedefimde 1 haziranda 80 olmak. Olur muyum? Zorlayacağım nasılsa diyetin başlangıcı kolay gider diye düşünüyorum. İddalıyım.

7 kilo spora asılırsan vermemen için bir neden yok hedefcim

Spor yaptim kaptanim 20jj 50 squat 100 ip atlama 20dkika yürüyüş yaptim ama kaptanim ekmegi kesme konusunda sıkıntı yasiyorum

yazmayı unutmuşsun o zaman meleğim yaklaşık 50 dk spor yapmışsın gayet güzel canım.Minimum miktarda tüketmeye çalış en azındna hopecum akşamki ekmekelri kaldrıman bile güzel bir başlangıçtır

Tabiki cadıcımmm pazartesi yoğunluğun biter gelirsin kuzum .Biz de seni

ne güzel menü ve spor böyle deryacımmmmm harikasınnn

Bira zdaha iyi olmana sevindim prensesimmEvet menüleri buraya yazacak olmak bile kişinin kendisini frenlemesine yardımcı oluyor ve takım ruhu çok önemli

erken yemişsin deryacım akşam sadece 4 ceviz olma z ama salatana ekleyebilirdin tek başına ayran tutmaz cezanı sana bırakıyorum az yaparsan 2 katını veririm ona göre

Gayet güzel hopecumm sabah yemediğin için özleidnmi ekmeği akşam kavuşmuşsunuz Ama şu kahvaltıdaki çeşitlerin içinde hamur işleri yok değilmi su süper tbrikler

Allah kabul etsin cecom işi seven işi bulurmuş yardım etmeden duramayız biz eski nesil öyle alışmışız Ohhh evine bahar geldi desene çiçeklerle

Afiyetolsun meleğimmm haftasonu kaçamağını patatesten yanamı kullandın Bisiklet binmeyi biliyorsan hemen yaptır kuzummm yerim o köpücüğünü senin

Ben hep unutuluyorum zaten

Aşk olsun prensesimmm kim unutmuşki prenses yazmıştım hatta

Ozamannnn yarindan itibaren cikariyorum ekmegiii hayatimdan

Bana bunlarla gel kuzummm
Iyi aksamlar
Bugun
Sabaheynir.zeytin.yumurta.domates.salatalik
Aksam:4 kasik bulgur.yogurt

Dun:
Sabah omlet.domates.salatalik.
Aksam:haslanmis tavuk

Dün akşama salata da ekleseydin jojom üzülme tatlım eşinin cebinden giriyorsun az kaldı

tam dayaklığım ben hiç olmuycak bişe yaptııımm gece gece dondurma alıp geldiler bana da almışlar tabi dayanamadım yedim ne kadar ayıp banayarın bunu telafi etmek için tüm gün ayranmı içsem ki

Meleğim sade dondurma tatlıların içinde en masumu üzme kendini yarın sporunla telafi edersin zaten yazın 1 top dondurmaya kızmıyorum ben yeterki miktarı aşmayın

Nihayet evime gelebildim Merhaba kuzucuklarim da ishal kusma oldu çok kötü geçti iki günümüz ama şimdi iyiler Allaha Şükür çok sağol inşallah önümüzdeki haftalarda kilolar daha güzel gider

Hoşgeldin bitanem hadi gözümüz aydın çoks evindim miniklerin iyileşmesineTabiki g,decek kuzum önemli olan sağlığınız moraliniz yerinde olsun

**Mayıs
Listesi**

Bulbul-e Bismil: 85,6***********>81,5
hope93: 64,1***********>60
Prenses : 98,1******************>90
hedefim58: 87***********>80
morcadıyesilyarasa: 48,8*******>47

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…