- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
evet tatlım kesinlikle daha çok veriliyorKizlar ekmegi kestigimde daha cabuk kilo veriliyormu?
Ben hep unutuluyorum zaten**MayısListesi**
battaniye1: 74,5***************>
Bulbul-e Bismil: 85,6***********>
Efser : 72,2******************>
makres76: 61****************>
baldandane: 94,8**************>92
45derya45: 82,1*************> 80.3
miss_wong: 72,3**************>
oynakbasi34: 107***********>105
jojowa: 53***********>
umutsuzwaka: 58,2***********>
asea: 75,7***********>
tubiko: 59***********>
hope93: 64,1***********>
Prenses : 98,1******************>
dilakzn : 70,2******************>
hedefim58: 87***********>
morcadıyesilyarasa: 48,8*******>
nil_86 : 87***********>
Ozamannnn yarindan itibaren cikariyorum ekmegiii hayatimdaniyi akşamlar güzeller
evet tatlım kesinlikle daha çok veriliyor
Ben hep unutuluyorum zaten
Hihhiii sorunn degil ablacim schatzzEkleyiverseydin kuşum sende kendiniMaşallah baya kalabalığız arada kaynamalar olabilir
tam dayaklığım ben hiç olmuycak bişe yaptııımm gece gece dondurma alıp geldiler bana da almışlar tabi dayanamadım yedim ne kadar ayıp bana yarın bunu telafi etmek için tüm gün ayranmı içsem ki
Nihayet evime gelebildim Merhaba kuzucuklarim da ishal kusma oldu çok kötü geçti iki günümüz ama şimdi iyiler Allaha Şükür çok sağol inşallah önümüzdeki haftalarda kilolar daha güzel gider
Hoşgeldin bitanem ne kusuru geçmiş olsun kuzularagrip gibi birşeymi Çok güzel vermişsin 900 gr gitmiş tebrik ederim
yazdım gitti ozaman kaptanım gönül isterdiki hazirana 80 le girmek ama elbet onuda görcem hedefe ulaşamasamda heves kırmak yok eninde sonunda gidicekler
yok ablam dişim değil gece deliksiz uyuyayım diye antidepresan verdi doktor onunda dozu arttı oyüzden leyla gibiyim
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Kaçak oynakbaşı geldi hanımmmm
Hepinizi çok özledim ve iki gündür aklım burada ama maşallah bir yoğunluktur gidiyor inanın yattığım yeri hatırlamıyorum gece
Vakit kaybetmemek için geçmişi bile okuyamadımtabi pazar yada pazartesi telafi ederim
Dün eşimin halasında malum kuran vardı ve tabi ben yine mutfaktan çıkmadım
Çok yoruldum ama çokda dua aldım eşimin halasındanKadıncağız tamam yeter kalanı ben yaparım desede mutfak işini bitirmeden çıkmadım sonuçta herkes gittiğinde kadıncağız dinlensin istedim zaten kaç gün temizlikle hazırlıkla uğraşmıştı
Bu sabahta bir türlü gelmek bilemeyen Kapıcı Ustası geldi
Yine aynı adamı yollamışlar sabah erkenden ve eşim artık lanet olsun diyip ona yardım etti tek başına beceremez diyeTabi o arada ben boştaydım ama sağ olsun eşim Usta uzatma kablosu geçtirmeyi unuttuğu için benim laptoba kullandığımı elimden aldı hatta birde salondaki tek prize takıp hole çekince ben kaldım laptobsuz
Akşam 5 gibi işi bitincede tekrar hadi holü temizle duş al derken görümceme geçtik ( eşim onunda dolap kapaklarını ve elektrik prizlerini değiştirdikocası beceremez öyle şeyleri ) saat 23e geliyordu eve geldik ve cidden karı koca felaket yorulduk yine bugün
Tabi bukadarıyla bitermibitmez Yarında 1.5 saatlik yola gidiceğim sabah 10 gibi KV ve eşimin halalarıyla Akraba gününün son 2 günü ve en uzakları en sona bırakmıştık tabi bir tek bende araba olduğu için ailenin Şöför Nebahatı olarak sabah herkesi toplayıp yola düşeceğim ( bir kısmı gideceğimiz ev sahibi yeğeni falan diye bir gece evvelden gittiler bazılarıda otobüsle gidecekler )
Eeee uzak olduğundan ( istanbulun köylerinden birinde oturuyor o abla ) benim dönmem kesin 7 - 8 i bulur diye tahmin ediyorum
Şükür pazar için bir plan yok diyecekken şimdi aklıma geldi pazarda eşimle holün badanasını yapacağıztadilat varken yapalım dedim durdum ama sağ olsun eşim iyice bitsin öyle yaparız dedi ki iyikide öyle demiş çünkü bugünkü dana kapı pervazını sökerken duvarlarıda maf etti Allahtan boya yapmamıştık yoksa eşim kesin adamın pekmezini akıtırdı Hayır adam birde okadar saf ki anlatamam Öküz bir ara bana yenge büyük kız sana çekmiş senin gibi kilolu demezmi normalde başkası söylese kesinlikle ağzının payını veririm ama bu harbi saf hani dangıl dungul konuşan art niyetsiz biri eşimde o an hemen devreye girip bazen genetik bazende hormonel insanın elinde olan birşey değilki dedi adamda doğru söylüyorsun abi ben öküz gibi yiyorum ama hala senelerdir 62 kgyum demezmi hani haline oturup hadi hep birlikte ağlayalım diyecektim de hadi dalga geçmim dedim
Neyse bir gün daha sizlerden ayrı olacağım ama ondan sonra inşallah düzenli olarak buralardayım
Hepinizi kocaman öpüyorum
teşekkürler kaptanım emin adımlarla ilerliyoruz
kaptanım cuma listeyi hazırlayıp ilk ben mi paylaşıyorum hesaplamalrı filan kontrol mu ediyorum nedir bu yapacağım görev bide tarihe 8 nisan yazmışsınız 8 mayıs cuma olcak dimi
cuma menü
sabah 2 bardak su
kahvaltı bir yumurta 3 ceviz yeşillik
öğle1 adet poğaça 3 yk patates salatası 1/2 dilim alman pastası(çocuklarımla pikniğe gittim menüm bu yüzden böyle)
18:00 19:30 arası yürüyüş (uzun tuttum hatamın farkındayım)
akşam:bir kase mevsim salata ayran
2.5 lt su
Benim hedefimde 1 haziranda 80 olmak. Olur muyum? Zorlayacağım nasılsa diyetin başlangıcı kolay gider diye düşünüyorum. İddalıyım.
Spor yaptim kaptanim 20jj 50 squat 100 ip atlama 20dkika yürüyüş yaptim ama kaptanim ekmegi kesme konusunda sıkıntı yasiyorum
ben biraz uzak kaldım maalesef biliyorsunuz ki
şimdi birde araya haftasonuda girdi
izninle kaptanım pazartesi günü tam anlamıyla geri dönüş yapayım olur mu?
kafamda bedenimde rahat eder
çok tuhaf durumdayım
düzenim bozulunca bi çok şey alt üst oldu
zaten regl gerginliği ve şişkinlikleri de mevcut
takiptesiniz
seviyorum sizleri
günaydın kızlaaaaarrrr
cumartesi yoğunluğu başlamadan eksik menüleri yazayım dedim cuma eksikmiş
CUMA
SABAH: müthiş bir kkk saat 9,40 ta bitti saat 14,30 a kadar açlık ne bilmedim
öğle : 5 6 kaşık fırında tavuklu türlü bir bardak ayran
akşam : 2 kepçe mercimek çorbası, 3 kaşık kabak yemeği yoğurtlu semiz otu salatası
su : 1,5 litre karbonatlı
spor : 40 squat akşamda kalan yazlık kışlık ve dolap düzenleme olayına girdim 2 saatten fazla koşturmaca bugünde onları yıkama ve kurutma faslı var
bu arada yeşilçaya tekrar başlama kararı aldım bakalım etkilemezse devam edeceğim
bu sabahta yumurtalarımı evde unutmuşum yumurtasız kkk yaptım
Merhabalar ben geldim kknin guzelleri, gripi tam olarak gecirmedim ama cok sukur bugun oncekigunlerden daha iyiyim, kac gundur diyetimi dogru duzgun yapamadim gripten. Dun hatta kacirdigim oldu ne olduysa zaten aksam yemeginde olduistahlandim tadinida gerci alamadim gripten bisi tadmiorum :s pisman oldum ama dersimi cikardimda bundan. Fark ettimki kkye yazmayinca isler sanki kotuye gidior ve ben kacirma moduna giriorum sanki. Yine hergun sizlerle menumu paylasacagim simdilik kactim opdummmmm
selam kızlar bugünkü cıslııı menümü yazayım zira günü kapadım
sabah : yumurtasız ama doyurucu bir karatay kahvaltısı
öğle : az çorba veeee patronumuzun doğum günüydü ince bir dilim pasta yedimmm pişmanım ama yedim bu yüzden akşam yemeği yemedim 4 ceviz yedim az önce çok acıkırsam ayran içicem artık
Gayet güzel hopecumm sabah yemediğin için özleidnmi ekmeği akşam kavuşmuşsunuzBugunku menum sabah ablamlar sehir disindan geldi diye kahvaltya gttik ama ekmeksz yedim cesit biraz fazlaydi bunun icin öğlen ymk yemedim Aksam : 1k1kase sehriye corbasi ve 4kask taze fasulye çoban salata 1 dilim buğday ekmeği. Ve simdilik 2.5lTre su 3e cikarmayi düşünüyorum gec e ye kadar. Spor olarak az ama yine de yaptim 100 ziplama 25squat
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiii
Sabah erkenden kendimi yollara attım ve 1.5 saatlik yola gittim arabayla
Baya olmuştur o taraflara gitmeyeli ve uzun yol araba kullanmayı
Şansımada hava çok güzeldi ve Kuranlarımızı okuduktan sonrada cıktık bahçede çok güzel vakit geçirdik
Çocuklar diledikleri gibi bahçede oynadılar doyasıya hatta giderken kızımın Scooterınıda götürdük
Bir ara bende bir gaza geldim ve ter içinde kalana kadar ortada sıçan oynadım çocuklarla
Üstüne birde ip atladım
Ev sahibi bir sürü şey yapmıştı ama hiç birini yemedim sadece ikram edilen kısırı yedim
Çok ısrar edilmesine rağmen tatlılarla hamurlara ağzımı sürmedim
Baya yoruldum ama inanılma iyi geldi açık hava hatta bir ara benim çakma eltiyle birlikte yarım saate yakın yürüyüş yaptık, birde çok güzel çiçekler topladık dönüş yolunda kızımla
bülbülün bugünkü menüsü
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: bir kaşık pilav üstüne bir parça tavuk , ayran
akşam: çok az tavuk haşlama, bir kibrit kutusu kadar haşlanmış patates (çok canım istedi) bir küçük kase limonlu tavuk suyu, yoğurt
su: şuan için 2 lt ama 500 daha içerim en az
spor: bugün çok hareketliydim öğlene kadar evi temizledim öğleden sonra attım kendimi sokağa 30 dk tempolu yürüyüş yaptım sonra köpücüğümü alıp 20 dk da onla yürüdüm. bu arada yeğenim sokaktaydı annesiyle bende girmedim eve komşunun oğlunun bisikleti vardı kaptım onu bir kaç turda bisiklet sürdüm ama çok yüksekti bisiklet epey zorlandım ve karar verdim ilk fırsatta bisikletimi yaptırıp sahalara dönüyorumbisiklet faslından sonrada epey bi köpücüğümle oynaştık hopla zıpla koştur 8 e kadar hiç oturmadım
Ben hep unutuluyorum zaten
Ozamannnn yarindan itibaren cikariyorum ekmegiii hayatimdan
Iyi aksamlar
Bugun
Sabaheynir.zeytin.yumurta.domates.salatalik
Aksam:4 kasik bulgur.yogurt
Dun:
Sabah omlet.domates.salatalik.
Aksam:haslanmis tavuk
tam dayaklığım ben hiç olmuycak bişe yaptııımm gece gece dondurma alıp geldiler bana da almışlar tabi dayanamadım yedim ne kadar ayıp bana yarın bunu telafi etmek için tüm gün ayranmı içsem ki
Nihayet evime gelebildim Merhaba kuzucuklarim da ishal kusma oldu çok kötü geçti iki günümüz ama şimdi iyiler Allaha Şükür çok sağol inşallah önümüzdeki haftalarda kilolar daha güzel gider
Çok sağolasın Teşekkür ederim Allahım hepimize sağlık sıhhat versin insallahgeçmiş olsun canım
Çok sağolasın Teşekkür ederim Allahım hepimize sağlık sıhhat versin insallah
Mayıs sonu hedefim inşallah 71,5
Mayıs sonu hedefini belirlermisin bitanemm hazır gelmişken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?