- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Spor yaptim kaptanim 20jj 50 squat 100 ip atlama 20dkika yürüyüş yaptim ama kaptanim ekmegi kesme konusunda sıkıntı yasiyorumİyi akşamlar meleklerimmm
En yaramazlar sizler olduğunuz için olabilirmi acabaTabii bir de cecommm
Yoğunluktan uğrayamadı bugün sanırım sevgili adaşım
Haftaya inşallah kuzummm
Asla öyle demeyiz bitanem nedne diyelim hepimiz insanz böyle denk gelmiş sen menüne dikkat ettiğin sürece sorun yok varsın 1 hafta sonra kaynaşalımmbugün bu yorgunlukla gelip haberdar etmen bile büyük incelik.Bahar temizliğine başladınız sanırım hazır ustada boşken bir an önce bitirirsiniz Senden tek ricam cuma günleri tartılmayı unutma lütfen buraya döndüğünde yazarsın kayıtlar için gerekli kuzum kolay gelsin
Sabah gayet güzel meleğim yorgunluktan acele makarna yaptın sanırım hadi onuda görmezden gelelim çünkü yemek yapmaya zamanın yokmuş yalnız lütfen makarnayı böyle durumlarda domatesli veya sade tercih etmeye çalış ki karbonhidratla protein birleşip daha çok kalori yüklenmesin vucuduna
spor fazlasıyla yapmışsın kuzummyattığın yeri beğeneceksin bugün anlaşılan
hem 2 haşlanmış yumurta hem 2 dilim ekmek sabah çok olmuş tatlım akşama ise inanamıyorum fındık lahmacun olduğunu düşünsem bile 4 ad çok değilmi kuzum bir de yaş pastaSpor da yapamadın sanırım Lahmacun 1 adet yiyebilirisn sorun yok ama 4 ad çok Lütfen yarın güzelce telafi menüsü yap meleğimmm sana güveniyorum 25 dk ip atlama gelsinmi yaş pasta için
Gelsinnnn tabiiiiii
Bu ceza günlük sporuna ilaveten tabiiii menülerinde spor görmek istiyorum artıkkkk o harika kalçalara nasıl ulaşacağız yoksa
tebrikler jojoNisan Ayı Kilo Verme Şampiyonumuz
20 günde%5,36 yüzdesi ile müthiş bir oran yakalayarak
Sevgili @jojowa
olmuştur tebrik ediyorummmm
Tesekkurler ablacim suan o gunlerden daha iyim. Hala hastayim ama okadar feci degil, dogru diyorsun oyle yapmak lazimöncelikle geçmiş olsun bak böyle tat alamadığın durumlarda sağlıklı beslenmelisin.zaten tadını alamıyosun bari vitaminli bişeyler ye.halsizliğine iyi gelmesi için bol bol sıvı tüketmeli ve protein ağırlıklı beslenmelisin
Haklisin ablacim cok saol, hala hastayim ama okadar feci degil, geri dondum kkye sukur ozledim sizleriiiiçok geçmiş olsun canım reglin etkisiyle de bağışıklığın düştüğü için iyice nükseder hastalık daha düzenli beslensen daha kolay toparlanır vücudun aslında
Bugün çok az denedim prensesim ama bana hitap etmedi irmik ve süt
Prensesim akşam taze fasulyeden ölçüsüz yiyebilirsin tatlım az yediğin için acıkmışsın
insallah yapabilriim
Şimdiden yazayım meleklerim akşam nisan ayı kilo verme tablosunu hazırlayacağım %2 kilo verme barajınızı geçmişsinizdir umarım .Herkes Mayıs sonu hedefini yazsın akşama toplu halde düzenleyelim
Ah prensesimmm bu hastalık en az 10 gün sürüyor ilaç alsanda almasanda tebrik ederim tatlım çok güzel vermişsin bir de spor yapabilsen neler olacak kimbilir
takım listesine hesaplayıp yazacaksın kuzum örnek hesaplayalım haftaya bu şekilde hesaplayacaksın
Yasmiin17(99,7/ / /% )
geçen haftadan bu haftayı çıkarıyoruz=99,7-98,1= 1,6
farkı 100 ile çarpıyoruz 160
bu sonucu geçen haftaki kilona bölüyoruz
160/99,7=1,605
virgülden sonraki 3. rakam 5 veya 5 ten büyük olduğu zaman yuvarlıyoruz ve 1,61 oluyor
Yasmiin17(99,7/98,1 /1,6 /%1,61 )
Ne güzel anlatmışsın meleğim sadece ekmek değil tüm basit karbonhidratlar aynı işlemi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?