Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cuma menü
sabah 2 bardak su
kahvaltı bir yumurta 3 ceviz yeşillik
öğle1 adet poğaça 3 yk patates salatası 1/2 dilim alman pastası(çocuklarımla pikniğe gittim menüm bu yüzden böyle)
18:00 19:30 arası yürüyüş (uzun tuttum hatamın farkındayım)
akşam:bir kase mevsim salata ayran
2.5 lt su

Spor yaptim kaptanim 20jj 50 squat 100 ip atlama 20dkika yürüyüş yaptim ama kaptanim ekmegi kesme konusunda sıkıntı yasiyorum

**Mayıs
Listesi**

battaniye1: 74,5***************>
Bulbul-e Bismil: 85,6***********>
Efser : 72,2******************>
makres76: 61****************>
baldandane: 94,8**************>92
45derya45: 82,1*************> 80.3
miss_wong: 72,3**************>
oynakbasi34: 107***********>
jojowa: 53***********>
umutsuzwaka: 58,2***********>
asea: 75,7***********>
tubiko: 59***********>
hope93: 64,1***********>
Prenses : 98,1******************>
dilakzn : 70,2******************>

hedefim58: 87***********>

morcadıyesilyarasa: 48,8*******>47
nil_86 : 87***********>

ben biraz uzak kaldım maalesef biliyorsunuz ki
şimdi birde araya haftasonuda girdi
izninle kaptanım pazartesi günü tam anlamıyla geri dönüş yapayım olur mu?
kafamda bedenimde rahat eder
çok tuhaf durumdayım
düzenim bozulunca bi çok şey alt üst oldu
zaten regl gerginliği ve şişkinlikleri de mevcut

takiptesiniz
seviyorum sizleri

günaydın kızlaaaaarrrr

cumartesi yoğunluğu başlamadan eksik menüleri yazayım dedim cuma eksikmiş

CUMA
SABAH: müthiş bir kkk saat 9,40 ta bitti saat 14,30 a kadar açlık ne bilmedim
öğle : 5 6 kaşık fırında tavuklu türlü bir bardak ayran
akşam : 2 kepçe mercimek çorbası, 3 kaşık kabak yemeği yoğurtlu semiz otu salatası
su : 1,5 litre karbonatlı
spor : 40 squat akşamda kalan yazlık kışlık ve dolap düzenleme olayına girdim 2 saatten fazla koşturmaca bugünde onları yıkama ve kurutma faslı var

bu arada yeşilçaya tekrar başlama kararı aldım bakalım etkilemezse devam edeceğim

bu sabahta yumurtalarımı evde unutmuşum yumurtasız kkk yaptım

Tesekkurler ablacim suan o gunlerden daha iyim. Hala hastayim ama okadar feci degil, dogru diyorsun oyle yapmak lazim

çok geçmiş olsun canım reglin etkisiyle de bağışıklığın düştüğü için iyice nükseder hastalık daha düzenli beslensen daha kolay toparlanır vücudun aslında
Haklisin ablacim cok saol, hala hastayim ama okadar feci degil, geri dondum kkye sukur ozledim sizleriiii

Saol ablacim ewet 6 gundur hastayim bugun coksukur daha iyim onceki gunlerden, tamam artik oyle hesaplarim ben

Merhabalar ben geldim kknin guzelleri, gripi tam olarak gecirmedim ama cok sukur bugun oncekigunlerden daha iyiyim, kac gundur diyetimi dogru duzgun yapamadim gripten. Dun hatta kacirdigim oldu ne olduysa zaten aksam yemeginde olduistahlandim tadinida gerci alamadim gripten bisi tadmiorum :s pisman oldum ama dersimi cikardimda bundan. Fark ettimki kkye yazmayinca isler sanki kotuye gidior ve ben kacirma moduna giriorum sanki. Yine hergun sizlerle menumu paylasacagim simdilik kactim opdummmmm

selam kızlar bugünkü cıslııı menümü yazayım zira günü kapadım

sabah : yumurtasız ama doyurucu bir karatay kahvaltısı
öğle : az çorba veeee patronumuzun doğum günüydü ince bir dilim pasta yedimmm pişmanım ama yedim bu yüzden akşam yemeği yemedim 4 ceviz yedim az önce çok acıkırsam ayran içicem artık

Bugunku menum sabah ablamlar sehir disindan geldi diye kahvaltya gttik ama ekmeksz yedim cesit biraz fazlaydi bunun icin öğlen ymk yemedim Aksam : 1k1kase sehriye corbasi ve 4kask taze fasulye çoban salata 1 dilim buğday ekmeği. Ve simdilik 2.5lTre su 3e cikarmayi düşünüyorum gec e ye kadar. Spor olarak az ama yine de yaptim 100 ziplama 25squat

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiii

Sabah erkenden kendimi yollara attım ve 1.5 saatlik yola gittim arabayla
Baya olmuştur o taraflara gitmeyeli ve uzun yol araba kullanmayı

Şansımada hava çok güzeldi ve Kuranlarımızı okuduktan sonrada cıktık bahçede çok güzel vakit geçirdik
Çocuklar diledikleri gibi bahçede oynadılar doyasıya hatta giderken kızımın Scooterınıda götürdük
Bir ara bende bir gaza geldim ve ter içinde kalana kadar ortada sıçan oynadım çocuklarla
Üstüne birde ip atladım

Ev sahibi bir sürü şey yapmıştı ama hiç birini yemedim sadece ikram edilen kısırı yedim
Çok ısrar edilmesine rağmen tatlılarla hamurlara ağzımı sürmedim
Baya yoruldum ama inanılma iyi geldi açık hava hatta bir ara benim çakma eltiyle birlikte yarım saate yakın yürüyüş yaptık, birde çok güzel çiçekler topladık dönüş yolunda kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…