- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bencede yapamam ben zaten sırf ayranla bu sefer sapıtır farklı şeyler yerim falan en iyisi sporCanım bütün gün ayranla geçmez dengeli ama biraz daha az beslenirsen daha iyi olur bencehe kendine ceza vermek istiyorsan yarınki sporuna ilave yap bence bu saatte yapamıyacağına göre
oyy kıyamam ben ablama misafirlerinmi çoktu yine ablam geleyimmi yardıma temmuzda ordayımİyi geceler meleklerimmmm şu an ayaklarımı omuzlarıma alasım var haftasonları benim kabusum olmaya başladı artık
Tabiki bitanemmm sabırla devam edip hedefine ulaşacaksın elinden geleni yapıyorusn sonuçtaKuzucum çok gençsin antidepresanlara alışmana gönlüm razı değil inan
Hoşgeldin cecommmhadi gözümüz aydın şükür kapı bitmiş yarın da badana var demek becerikli olmak da zor iş değilmi adaşım haftaya tüm ilker bitecek inşallah
İlerlemeye devam balımmm
Evet bitanem akşamdan ben listeyi hazırlarım sen kontrolleri yapacaksın son halini de paylaşım alanında paylaşacaksın tatlım .Bizler buralarda oluruz korkma öğrenmeniz açısından sadeceAhhh kaptanın kafası dün iyice karoşmış anlaşılan evet kuzum mayıs ayı programı
Öğle hakikaten fazla kaçmış ama akşam dengelemişsin kuzum.Üstelik yürüyüşünü uzatmışsın ceza vermeme gerek kalmadı
7 kilospora asılırsan vermemen için bir neden yok hedefcim
yazmayı unutmuşsun o zaman meleğimyaklaşık 50 dk spor yapmışsın gayet güzel canım.Minimum miktarda tüketmeye çalış en azındna hopecum akşamki ekmekelri kaldrıman bile güzel bir başlangıçtır
Tabiki cadıcımmm pazartesi yoğunluğun biter gelirsin kuzum .Biz de seni
ne güzel menü ve spor böyle deryacımmmmm harikasınnn
Bira zdaha iyi olmana sevindim prensesimmEvet menüleri buraya yazacak olmak bile kişinin kendisini frenlemesine yardımcı oluyor ve takım ruhu çok önemli
erken yemişsin deryacım akşam sadece 4 ceviz olma z amasalatana ekleyebilirdin tek başına ayran tutmaz cezanı sana bırakıyorum az yaparsan 2 katını veririm ona göre
Gayet güzel hopecumm sabah yemediğin için özleidnmi ekmeği akşam kavuşmuşsunuzAma şu kahvaltıdaki çeşitlerin içinde hamur işleri yok değilmi su süper tbrikler
Allah kabul etsin cecomişi seven işi bulurmuş yardım etmeden duramayız biz eski nesil öyle alışmışız Ohhh evine bahar geldi desene çiçeklerle
Afiyetolsun meleğimmm haftasonu kaçamağını patatesten yanamı kullandınBisiklet binmeyi biliyorsan hemen yaptır kuzummm yerim o köpücüğünü senin
Aşk olsun prensesimmm kim unutmuşki prenses yazmıştım hatta
Bana bunlarla gel kuzummm
Dün akşama salata da ekleseydin jojom üzülme tatlım eşinin cebinden giriyorsun az kaldı
Meleğim sade dondurma tatlıların içinde en masumu üzme kendini yarın sporunla telafi edersin zaten yazın 1 top dondurmaya kızmıyorum ben yeterki miktarı aşmayın
amin canım cümlemizeÇok sağolasın Teşekkür ederim Allahım hepimize sağlık sıhhat versin insallah
hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah analı babalı büyütsünSElamün aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlarrr
An itibariyle Hala olmuş bulunuyorum
Gelin Hanım doğurmuş sonundaartık bebişi seneye tatile gelirlerse görürüz canlı canlı ama neyse sağlıklı doğdu ya önemli olan o
Bugün için bir planımız yok şimdilik ama kesin sporumu yapacağımeğer eşimi ikna edebilirsem çocuklarla dışarı çıkıp birde şu belediyenin koyduğu aletlerin olduğu bir yere gidersek fazladanda sporumu yaparım inşallah olmadı sadece 3 mil leslie ve bir kaçda mekik yaparım
Herzlich glückwünscheeeee (tebrikleeeeeer)SElamün aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlarrr
An itibariyle Hala olmuş bulunuyorum
Gelin Hanım doğurmuş sonundaartık bebişi seneye tatile gelirlerse görürüz canlı canlı ama neyse sağlıklı doğdu ya önemli olan o
Bugün için bir planımız yok şimdilik ama kesin sporumu yapacağımeğer eşimi ikna edebilirsem çocuklarla dışarı çıkıp birde şu belediyenin koyduğu aletlerin olduğu bir yere gidersek fazladanda sporumu yaparım inşallah olmadı sadece 3 mil leslie ve bir kaçda mekik yaparım
Aşk olsun prensesimmm kim unutmuşki prenses yazmıştım hatta
yok canım sen zaten daha listeye girmemiştin diymi deneme süresindeydin cuma gircektin ama olmadığın için liste tarihin bu haftaya sarkmış olması gerekSehir disina çıktık gittigim yerde tarti yoktu nolcak simdi atıldımmi ben listeden
seni öyle iyi anlıyorumki bağımlılar için sigara neyse içki neyse hatta madde neyse bizim içinde çiko vs o benimde elimden düşmezdi bunalım vakitlerimde sıkma canını balım eminim telafi edersin çikoyu umarım canını sıkan meseleyide halledersinmerhabalar kaptanım ben bugün hata yaptım ve bi kare paket çikolata yedim2 yıldan beri bi çok şey yaşadım hayatımı olumsuz etkileyen bi sürü şey ve insan oldu onlardan biri ile bugün yine karşılaştım şu anda hem ağlıyorum hem yazıyorum saldırdım çikoya zaten daha öncede böyle yaptığım için aldım kilolarımı ruhum acıkıyo bedenim alarm veriyo napıcam bilmiyorum.
seni öyle iyi anlıyorumki bağımlılar için sigara neyse içki neyse hatta madde neyse bizim içinde çiko vs o benimde elimden düşmezdi bunalım vakitlerimde sıkma canını balım eminim telafi edersin çikoyu umarım canını sıkan meseleyide halledersin
yok canım sen zaten daha listeye girmemiştin diymi deneme süresindeydin cuma gircektin ama olmadığın için liste tarihin bu haftaya sarkmış olması gerek
Alaikoem salaam aii abla mutlaka git bence tatile bi degisiklik olur guzelolurSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Misafirlerimi uğurladığım gibi kendimi buraya attım yine
Dün halamların bana tatil teklifi vardıakçaya birlikte arabayla gitme teklifi eşimin eniştesi daha evvel felç geçirdiği için otobüsle yolculuk çok zor oluyor ona ( şükür yürüyor ama uzun süre oturmak rahatsız ediyor onu ) onlarda bu sene tatile Akçaya gelemiyeceğiz dedik diye enişteyle konuşup hadi yol masrafını biz karşılayalım hem bizi götürme bahanesiyle onlarda tatil yapmış olurlar diye düşünmüşler tabi ben duyunca çok sevindim ama benim uyuz büyük kız ben gitmem diye tutturdu
Eşimde büyük kız gitmezse seni tek salamam okadar mesafeye arabayla dedigiderken sıkıntı yokda dönüşte tek zor olur senin için dedi
Ne dediysem kızı ikna edemedim neymiş okullar kapanmadan 1 hafta evvel gidemezmiş ( eniştesi seçim günü yola dökülürüz diyordu oy kullandıktan sonra tabi ) Zaten kimse gelmez son hafta bari Ramazandan önce 1 haftacıkta olsa tatil yapalım dedim ama inatla halaların yanında bile bana söylendi durdu cadı
Bakalım inşallah o güne kadar ikna edebilirim yoksa eşim dönüş tek olmaz gidemezsin o zaman dediTabi bunu duyan kızım gevrek gevrek gülüp o zaman gidilmiyor demezmi cidden bazen sinir oluyorum hatun istediği olunca savaş kazanmış gibi hissediyor ama ben henüz pes etmedim
Rabbim nasip kısmet ederse bende mutlaka dediğimi yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?