Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SElamün aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlarrr

An itibariyle Hala olmuş bulunuyorum
Gelin Hanım doğurmuş sonunda artık bebişi seneye tatile gelirlerse görürüz canlı canlı ama neyse sağlıklı doğdu ya önemli olan o

Bugün için bir planımız yok şimdilik ama kesin sporumu yapacağım eğer eşimi ikna edebilirsem çocuklarla dışarı çıkıp birde şu belediyenin koyduğu aletlerin olduğu bir yere gidersek fazladanda sporumu yaparım inşallah olmadı sadece 3 mil leslie ve bir kaçda mekik yaparım

selam güzeller iyi pazarlar
bugün bi akrabamız alanyadan buraya taşındı yan daireye bize komşu oldu yani oyüzden sabahın 6 sında kalktım gecede geç yatmıştım hayalet gibi geziyorum evde ben yazlıkları çıkarttım kalınları kaldırdım ya bugün bir bozdu hava buz gibi birde yağmur şakır şakır çok üzüldüm ekstradan yürüyüş yapmam lazımdı benim bugün kaldık leslieye artık

Canım bütün gün ayranla geçmez dengeli ama biraz daha az beslenirsen daha iyi olur bence he kendine ceza vermek istiyorsan yarınki sporuna ilave yap bence bu saatte yapamıyacağına göre
bencede yapamam ben zaten sırf ayranla bu sefer sapıtır farklı şeyler yerim falan en iyisi spor

oyy kıyamam ben ablama misafirlerinmi çoktu yine ablam geleyimmi yardıma temmuzda ordayım
ablam ben gece çıt sesine bile uyanırım tam uykuya dalamadığım için kaslarım dinlenmiyormuş oyüzden ağrım oluyordu antidepresanı oyüzden verdi doktor hem derin uykuya geçebileyim hemde seratonin seviyesini arttırıyormuş o onun sayesinde kaslar gevşesin diye mecburen kullanıyorum. lisedeyken baş ağrım vardı tomografi emar falan sonuç gerilim tipi baş ağrısı dedi dayadı antidepresanı dedim kendi psikolojime laf geçiremiycem mi ben içmemiştim o zaman ilacı ve yenmiştim baş ağrısını da ama bu sefer mecburum ablam
ben keçi sütünden yapılan dondurmaya hastayım ablam sanırım karatayda da ona izin var hazırlara değilde. ama dün gece gece yediğim için dert oldu sonradan içime reglinde etkisiyle tutamadım kendimi gitti leptincik
Çok sağolasın Teşekkür ederim Allahım hepimize sağlık sıhhat versin insallah
amin canım cümlemize
hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah analı babalı büyütsün

Herzlich glückwünscheeeee (tebrikleeeeeer)Coksevindimmmm
Allah anali babali buyutsunnn

merhabalar kaptanım ben bugün hata yaptım ve bi kare paket çikolata yedim2 yıldan beri bi çok şey yaşadım hayatımı olumsuz etkileyen bi sürü şey ve insan oldu onlardan biri ile bugün yine karşılaştım şu anda hem ağlıyorum hem yazıyorum saldırdım çikoya zaten daha öncede böyle yaptığım için aldım kilolarımı ruhum acıkıyo bedenim alarm veriyo napıcam bilmiyorum.

seni öyle iyi anlıyorumki bağımlılar için sigara neyse içki neyse hatta madde neyse bizim içinde çiko vs o benimde elimden düşmezdi bunalım vakitlerimde sıkma canını balım eminim telafi edersin çikoyu umarım canını sıkan meseleyide halledersin

cumartesi menü program
kalkar kalkmaz 2 bardak su
kahvaltı karatay
öğle yok ama ufak tefek yemek tadına filan baktım leptin çalışmadı yani
18:00 19:00 arası yürüyüş
akşam:1 tabak nohut yemeği,3 y.k pilav,2 buyuk bardak ayran
2,5 lt su

bu hatanın hem farkında olup hemde yapmak insanın canını daha çok acıtıyo

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Bir iki saat sonra eşimin halaları akşamlık çaya gelecekler
Sabah beri yine yerimde durmadım öğlende ailecek dışarı çıktık hem biraz alışveriş yaptım birazda yürüdüm ( dün baya bir zorlamışım kendimi sanırım baya bir bacaklarım ve kollarım ağrıyor )

Eve geldikten sonrada kalan işlerimi bitireyimde yarına hiç işim kalmasın dedim
Büyük kızada Anneciğim sende bana yardımcı ol iki dakika banyoyu süpürde bende buhar makinesiyle bir yerleri paspaslıyayım dedim tabi hatun zoraki iş yapınca tartıyı alıp kenara koyacağına süpürgeyle çarpıp ittirmeye kalkmış tabi benim cam tartı tuz buz oldu
Tartının kırıldığınamı yanayım yoksa bana daha çok iş çıkardığınamı
Senin yapacağın işe tüküreyim diye söylendim durdum temizlerken Allahtan elini sürmemişde bir yerine birşey olmadı

Menum SABAH 2dilim peynir. 6tane zeytin domates sasalatalk.yarmdan daha az pide ekmek ( pazar kahvaltsi die )OGLEN:3 Tane lahmacun 1 kupa yesil cay AKSAM 4Tane zeytinyagli bibr dolmasi ve coban salata ama biberlr küçük die 4 tane yedim 3litre su 30dakika yürüyüş 50squat

yok canım sen zaten daha listeye girmemiştin diymi deneme süresindeydin cuma gircektin ama olmadığın için liste tarihin bu haftaya sarkmış olması gerek

Daha yeni ewe geldim vee tartildim kayinvalideme gttik hftasonu yemedikce bozuldu bna biraz yedim ama cokk degil
58.200 giderkende bu kadardim..
2 Mayıs ctesi
Sabah 1pide
Oglen çorba yanina et ayran
Aksam hashasli corek az
1.5litre su
3mayis pazar
Sabah 1 dilim tahilli ekmek salatalik domates peynir 10 tane zeytin
aksam
Bulgur pilavi yogurt
2litre su

Kizlar bugun istahsizim.. Herhalde gripten

bugun ki menu

Sabah; 2 omlet 4 ince dilim sucuk, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, yesillik olarak 2 domates ve maydnoz,
1 yesil cay

Ara: 1 buyuk corba tabagi corba ictim

Baskada yemedim. Acim ama bisi yiyesim yok..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Misafirlerimi uğurladığım gibi kendimi buraya attım yine

Dün halamların bana tatil teklifi vardı akçaya birlikte arabayla gitme teklifi eşimin eniştesi daha evvel felç geçirdiği için otobüsle yolculuk çok zor oluyor ona ( şükür yürüyor ama uzun süre oturmak rahatsız ediyor onu ) onlarda bu sene tatile Akçaya gelemiyeceğiz dedik diye enişteyle konuşup hadi yol masrafını biz karşılayalım hem bizi götürme bahanesiyle onlarda tatil yapmış olurlar diye düşünmüşler tabi ben duyunca çok sevindim ama benim uyuz büyük kız ben gitmem diye tutturdu
Eşimde büyük kız gitmezse seni tek salamam okadar mesafeye arabayla dedi giderken sıkıntı yokda dönüşte tek zor olur senin için dedi
Ne dediysem kızı ikna edemedim neymiş okullar kapanmadan 1 hafta evvel gidemezmiş ( eniştesi seçim günü yola dökülürüz diyordu oy kullandıktan sonra tabi ) Zaten kimse gelmez son hafta bari Ramazandan önce 1 haftacıkta olsa tatil yapalım dedim ama inatla halaların yanında bile bana söylendi durdu cadı

Bakalım inşallah o güne kadar ikna edebilirim yoksa eşim dönüş tek olmaz gidemezsin o zaman dedi Tabi bunu duyan kızım gevrek gevrek gülüp o zaman gidilmiyor demezmi cidden bazen sinir oluyorum hatun istediği olunca savaş kazanmış gibi hissediyor ama ben henüz pes etmedim
Rabbim nasip kısmet ederse bende mutlaka dediğimi yaptırırım

Alaikoem salaam aii abla mutlaka git bence tatile bi degisiklik olur guzelolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…