Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Acikip 1 portakal 1 mandalin soydum ve 3 koca kacak yogurt doktum ustune ve 5 tatlandiriciylaboylece meyveli yogurt yapmis oldum cok lezzetliydi :))

Canım afiyet olsun ama ne olur şu tatlandırıcıları bir daha kullanma
İnan onlar şekerden çok daha zararlı Üstelik meyvenin şekeri bile akşam saati bizlere maalesef zarar Birdahakine şekersiz ve daha erken saatte tüket yoğurdunu emin ol o şekilde de çok lezzetli oluyordur

Alaikoem salaam aii abla mutlaka git bence tatile bi degisiklik olur guzelolur

Valla çok istiyorum ama cadı inat etti bir kere ille son günlerde arkadaşlarımla olacağım diye ( bu sene son hepsi ayrı liselere gidecek büyük ihtimalle )
Kızım herkes erkenden tatile gidecek eminim dediğim halde inat etti gitmek istemiyorum diye
Eşimde bir hafta boyunca sabahtan akşama kadar işte olacağım ona göz kulak olamam ben diyor haklı olarak ama gitsin o zaman teyzesinde kalsın dediğimde de kabul etmiyor
Biliyorum şimdi zorla gelince 5 karış surat yapacak bana 1 hafta boyunca ama inan senede bir tek tatil imkanımız orası ve eşimin halalarıyla çok da güzel anlaştığımız için inan çok eğlenceli geçiyor ama bizimki denizide sevmediği için fit oluyor

Bakalım artık bir iki haftaya kadar karar belli olur
Onu bırakıp gitmeye kalkışsam Annemde ayrı kızar neymiş çocuk bırakılırda tatile gidilirmiymiş der kesin tabi ona birşey demedim kesin sonuç belli olmadan sonra kalkıp boşa söylenmesin eğer gidemezsem

Dogru abla meyve yemem normalde aksamlari ama bu sefer acikmistim ne yiyim dedim bide gripim ya vitamin c iyidir diyip aldim portakallarri yedim bide tatlandiriciyla hap seklinde minicik kirdim icine kattim ayni dukkanlardaki danoontje gibi oldu meyveli yogurt yani. , ay ama yazik sanaaa bence gitmelisin degisiklik olur. Ama enistede hakli nasil goz kulak olacak:/ kardesine biraksan olmazmiki? Yada arkadasinin evinde kalsa 2 gunluk sonra teyzesinde kalsin onada eglenceli olur. Yoksa eniste birakmazmi? Ben hayatimda arkadaslarimda yatiya kalmadim asla izin verilmiyordu hala oyle annem izin vermez :)) ((. In sha Allah gidersin bi havan degisir. Hahah aynen simdi annen demesin cocugunu evde birakip tatile gidior diye :)) amann zormus senin isind be abla in sha Allah gidersin

Hayırlı olsun Allah analı babalı ve halali büyütmeyi nasip etsin insallah

Geçmiş olsun denedin mi bilmiyorum ama zencefil tarçın limon karışımı iyi geliyor bana

Iyi geceler herkese ancak zaman bulabildim bütün gün temizlik çamaşır ütü yazlık kıyafetleri çıkar derken cook yoruldum yürüyüş de yapamadım bugünkü menum
sabah 2 dilim ekmek haşlanmış yumurta domates salatalık beyaz peynir 6 tane zeytin
ogle:kısır domates salatalık marul la beraber
ara bir elma
akşam yarım tabak barbunya 4 yemek kaşığı bulgur pilavı salata yoğurt
yaklaşık 3 litre su içtim
herkese iyi geceler

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım bu hafta herkes için çok verimli geçer ve inşallah bu hafta hiç kaçamak yapmadan tamamlarız

Valla bilmiyorum artık bir iki hafta daha geçsin nasılsa o zaman karar veririz kesin
Aslında beni bilmeyenler bencillik yapıp kendi keyfi için kızı zorla sürüklemek istiyor yada kızını bırakmayı düşünüyor diyebilir ama cidden çok ihtiyacım var
Ya aslında itiraf etmek gerekirse benim şöyle 1 hafta çocuksuz tatile ihtiyacım var Öyle derim ama iki gün yanlız kalsak eve dönelim diye tuttururum kesin
İnan ben kızımın elimden geldiğince her dediğini makul ölçüde yapmaya çalışırım ama tek kuralım var oda yatıya akrabalar hariç bir yere yollayamıyorum zaten kendide istemiyor ama hep diyorum ne zaman isterse arkadaşları yatıya gelebilirler ( eğer karşı taraf bize güvenipde gönderirse sonuçta maalesef kötü bir zamandayız ve nasıl ki biz herkese güvenemiyorsak bizede güvenmeyen çıkabilir )
Arkadaşlarının Annelerini çok iyi tanıyorum ama açıkcası Babalarını tanımıyorum ( bir iki taneside kendi kızının anlattıklarına bakılırsa biraz dengesiz olabiliyor he zarar verecek diye birşey yok tabi ama ben önlemimi almak zorundayım sonuçta )
Yoksa isterse her haftasonu bir arkadaşı gelsin hiç dert etmem
Öbür türlüde her istediğini yapmaya çalışıyorum ve bunu kızımda çok iyi biliyor ( haftasonları bile onların isteğine göre plan yapılır ki dün bile ben bir yere gidelim dediğimde burun kıvırdı boşver yaa oraya istemiyorum diye ve yine tamam dedik )
Kız kendimi acındırmak için demiyorum ama çok masrafsiz bir hatunum ben bazen eşimde diyor ekonomik karısın sen diye 3 kuruşum olsun çocuklara harçarım, geçenlerde kendime kırışıklık kremi almayı düşünüyordum elime aldım ben kreme krem bana bakıştık durduk en sonunda yine dayanamadım amannnn onun yerine kızlara harçayayım dedim ve yine almadan geri koydum
Doğum günlerimde birşey istemem ( cadı bana birşey almadı ama 2 ay sonra babasına bir pantalon bir gömlek aldı ) kırılmadım bile sonuçta babasının gönlünü hoş tutsun parayı kazanan o

Ama işte senede 1 sadece 1 hafta 10 gün tatilde benim hakkım diye düşünüyorum ( geçen sene 20 güne yakın kaldım ve cidden çok çok iyi geldi ) Bu senede sadece Ramazandan evvel 1 haftacık gidelim istiyorum ama bahane arayınca benim kızın üzerine yok arızaya bağlamayı çok iyi bilir
Bakalım bir iki gün ona tavırlıymışım gibi yapacağım belki numaramı yerse yumuşarda tamam gidelim der Kinci değilim ama kızımda bilir iş inada binerse gitmeme engel olursa ilk fırsattada ben ona karşılığında istediği birşeylere hayır derim

Acikip 1 portakal 1 mandalin soydum ve 3 koca kacak yogurt doktum ustune ve 5 tatlandiriciylaboylece meyveli yogurt yapmis oldum cok lezzetliydi :))
kuzuuum bunu gece mi yaptın yapma böyle şeyler hele tatlandırıcı ı ııh asla meyveyi de üçten sonra yemek sakıncalıymış tatlım zaten tecrübeyle sabit meyve kilo vermeyi yavaşlatıyor en fazla bir tane kahvaltı saatlerinde tüket canım gece çok acıktınmı dayan ayrana en güzeli o

Kaptanım semiz otu ve kabağın müshil etkisi mi varmış, keşke bana da öyle bir etki yapsaydı. Ben o çorbayı bir hafta içtim ama değişen bir şey olmadı nasıl bir bünyem varsa artık. Ama eskiye göre bir kademe daha iyiydim demekki çorbadanmış. Ben devam edeyim o zaman bu çorbaya bir süre

2 aydır b12 yaptırmıyordum, d vitaminini de 2 aydır ihmal ettim. Benimkisi tembellik. İşten çıkıp gidene kadar sağlık ocağında hemşire kalmıyor, acilde de reçete soruyorlar. Benim ihmalkarlığım. Tahlillerimi yaptırıp tekrar başlayayım.

Hoş geldin aramıza canım, inşallah istikrarla gidersen hedefine ulaşmaman için bir sebep yok. Burada çok güzel motive olacağına eminim

selamlar sevgiler sevgili 6.takimin citir olma yolunda azimle ilerleyen fistiklari yine uzun bir sure sonra tekrar aranizdayim insallah artik evdeyim ve tekrar aranizdayim
hoş geldin sindyim, nasılsın canım, bebek mi geliyor yoksa takvim yapmışsın. Çok sevindim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ay insallah Amin benim hedefim su doguma 75 le girmek o Kadar baska bisey istemiyorum cok mu zor olur ki sence simdi biraz tutsam az az da olsa vereyim diyorum nasil cok mu ucuk
Canım sen sağlıklı beslenip yürüyüşlerini ihmal etmezsen zaten fazla gelen bir şey olmaz. Mervişimiz nasıl zayıflamıştı ilk başlarda. Sahi merve doğum yaptımı, ne zamandı doğumu unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…