- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Acikip 1 portakal 1 mandalin soydum ve 3 koca kacak yogurt doktum ustune ve 5 tatlandiriciylaboylece meyveli yogurt yapmis oldum cok lezzetliydi :))
Alaikoem salaam aii abla mutlaka git bence tatile bi degisiklik olur guzelolur
Canım afiyet olsun ama ne olur şu tatlandırıcıları bir daha kullanma
İnan onlar şekerden çok daha zararlıÜstelik meyvenin şekeri bile akşam saati bizlere maalesef zarar Birdahakine şekersiz ve daha erken saatte tüket yoğurdunu emin ol o şekilde de çok lezzetli oluyordur
Valla çok istiyorum ama cadı inat etti bir kere ille son günlerde arkadaşlarımla olacağım diye ( bu sene son hepsi ayrı liselere gidecek büyük ihtimalle )
Kızım herkes erkenden tatile gidecek eminim dediğim halde inat etti gitmek istemiyorum diye
Eşimde bir hafta boyunca sabahtan akşama kadar işte olacağım ona göz kulak olamam ben diyor haklı olarak ama gitsin o zaman teyzesinde kalsın dediğimde de kabul etmiyor
Biliyorum şimdi zorla gelince 5 karış surat yapacak bana 1 hafta boyunca ama inan senede bir tek tatil imkanımız orası ve eşimin halalarıyla çok da güzel anlaştığımız için inan çok eğlenceli geçiyor ama bizimki denizide sevmediği için fit oluyor
Bakalım artık bir iki haftaya kadar karar belli olur
Onu bırakıp gitmeye kalkışsam Annemde ayrı kızarneymiş çocuk bırakılırda tatile gidilirmiymiş der kesin tabi ona birşey demedim kesin sonuç belli olmadan sonra kalkıp boşa söylenmesin eğer gidemezsem
Hayırlı olsun Allah analı babalı ve halali büyütmeyi nasip etsin insallahSElamün aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlarrr
An itibariyle Hala olmuş bulunuyorum
Gelin Hanım doğurmuş sonundaartık bebişi seneye tatile gelirlerse görürüz canlı canlı ama neyse sağlıklı doğdu ya önemli olan o
Bugün için bir planımız yok şimdilik ama kesin sporumu yapacağımeğer eşimi ikna edebilirsem çocuklarla dışarı çıkıp birde şu belediyenin koyduğu aletlerin olduğu bir yere gidersek fazladanda sporumu yaparım inşallah olmadı sadece 3 mil leslie ve bir kaçda mekik yaparım
Geçmiş olsun denedin mi bilmiyorum ama zencefil tarçın limon karışımı iyi geliyor banaKizlar bugun istahsizim.. Herhalde gripten
bugun ki menu
Sabah; 2 omlet 4 ince dilim sucuk, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, yesillik olarak 2 domates ve maydnoz,
1 yesil cay
Ara: 1 buyuk corba tabagi corba ictim
Baskada yemedim. Acim ama bisi yiyesim yok..
ayyyy hadi bakalım hayırlısı yeni bir heycan bizegunaydın kızlar
banum haber verdimi bilmiyorum benim 14. takımla yarışıyoz bu hafta hadi bakalım kim kazanacak iddayı. benim kızlara söledim ziyarete gelirler sizde 14. takıma beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.224023/page-11131
aynen damlam. azmimiz daim olsun bakalımayyyy hadi bakalım hayırlısı yeni bir heycan bize
amin ablam ama ben bu hafta hiç umutlu değilim regl şişkinliğim var çünkü bide hava bozdu benim yürüyüşlerde iptal olduaynen damlam. azmimiz daim olsun bakalım
Dogru abla meyve yemem normalde aksamlari ama bu sefer acikmistim ne yiyim dedim bide gripim ya vitamin c iyidir diyip aldim portakallarri yedim bide tatlandiriciyla hap seklinde minicik kirdim icine kattim ayni dukkanlardaki danoontje gibi oldu meyveli yogurt yani. , ay ama yazik sanaaa bence gitmelisin degisiklik olur. Ama enistede hakli nasil goz kulak olacak:/ kardesine biraksan olmazmiki? Yada arkadasinin evinde kalsa 2 gunluk sonra teyzesinde kalsin onada eglenceli olur. Yoksa eniste birakmazmi? Ben hayatimda arkadaslarimda yatiya kalmadim asla izin verilmiyordu hala oyle annem izin vermez :))((. In sha Allah gidersin bi havan degisir. Hahah aynen simdi annen demesin cocugunu evde birakip tatile gidior diye :)) amann zormus senin isind be abla in sha Allah gidersin
kuzuuum bunu gece mi yaptın yapma böyle şeyler hele tatlandırıcı ı ııh aslaAcikip 1 portakal 1 mandalin soydum ve 3 koca kacak yogurt doktum ustune ve 5 tatlandiriciylaboylece meyveli yogurt yapmis oldum cok lezzetliydi :))
Kaptanım semiz otu ve kabağın müshil etkisi mi varmış, keşke bana da öyle bir etki yapsaydı. Ben o çorbayı bir hafta içtim ama değişen bir şey olmadıİyi geceler melekleirmmmm geç kaldım ama elimde değil
sütü ben de çok severim bülbülüm menü süper afiyetolsun kuzumleptini yavaşlatsa da durdurmuyor korkma bitanem
Teşekkürler hopecumm
Aman amannn utandırdınızHepiniz öylesiniz kuzummm
Bugün çok az denedim prensesim ama bana hitap etmedi irmik ve süt
Prensesim akşam taze fasulyeden ölçüsüz yiyebilirsin tatlım az yediğin için acıkmışsın
Afiyetolsun umudummm maşallahhh sporun günden güne artıyor enerjin daim olsun bitanem
Afiyetolsun Deryacım menüler süper
Ah o köy yumurtaları ben de aldığım yere geç gittimmi kalmıyorPatronun z.yağı alsın artık
metabolizmayı beslenme çok etkiliyor bitanem sağlıklı beslenmeyle gerçek yaşına döneceksin
Afiyetolsun makresimmm semizotu ve kabak çorbası müshil etkisi yapmadımısporda yapabilmişsin daha ne olsun
Valla haklısın cecom yine sabırlısınız ne yüzsüz ustalarmışTüm düzenin altüst oldu
Enişte hakikaten çok iyi niyetli ama bence ödemesi haksızlık siz bozmadınızki sonuçtaMillet fırsatçı olmuş bitanem bakım parasını siz yıkmışlar anlaşılan
2 kilomu neden böyle olduki cecommm
Genelde en sık kullanılan hareketler makresim . Evet sabır şart zaten her tür alışkanlık için 21 gün şartı var olumlamalar telkinler bilinçaltı 21 günde alışıyor çünkü.Üşengeçlik yok kuzum yaz geldiiiGerçi hem çalışıyorsun hem ev işi hem 4 minik uyku basması normal zaten sana hayranım maşallahın var
Tahliline baktır bakalım sen düzenli yapılmıyormuydun b12
Tabiki bitanemmm merak etme sen farklı bir rakam çıkarsa bildirirsinartık ne zaman arzu edersen karneni alabilirisn ama bizden ayrılmak yok
Hakikaten yöneticiniz çok terbiyesizmiş cecom sen apartmanı temizlemesen pis bıraksan anlarım ama temzilediğin halde başvurduğu yöntem komşuluğa da yakışmaz
Kalpten mi götürcen beni deryacımmmm
Ah prensesim tamam hastasın ama o nutellanınsana hiçbirfaydası yokki kuzucumsüt ve muz yesen daha iyi olmazmıydı canım benim
Maşallah sana balımmm yarın tartıyı merak ediyorum
Limonlu su da aynı işi gördüğü için ben içmiyorum kuzum .Ama çok faydalı olduğunu okudum inş sen faydasını görürsün
Ne desen haklısınAma bugün akşam da gelemedim ben
O eskidendi günden güne düşecek balımmm
2 gün iyi dayandın balımmm
böreği erken yemen iyi olmuş bülbülüm afiyetolsunbeyaz fasulye derken
geçmiş olsun tatlım değerlerin mi düştüki
akşam patates püresi olmasa daha iyi olmazmıydı meleğimmm.Geçmiş olsun bitanemmhasta hasta yüzmüşsün yine de ooo 500 gr çok iyi
İnşallah tatlım iyi geceler detokstan iyi sonuç alacağını umuyorum
Maşallah yormuşsun kendini meleğimmÇiğden kesinlikle daha güzel oluyor kısık ateşte ve z.yağı ve tuzda sonradan eklenince enfes Yeşilliklerinde hazır ohh rahat edersin
tam sporlar ne alemde diyecektimki şimdi yazmışsınbugün yeterince ev işi yapmışsın tatlım mercimek köftesi az yediysen ve bol su içersen sorun olmaz kuzum
Hoş geldin aramıza canım, inşallah istikrarla gidersen hedefine ulaşmaman için bir sebep yok. Burada çok güzel motive olacağına eminimİyi geceler. Muhtemelen kimse yoktur ama kendimi tanıtayım. Son zamanlarda kilo aldığımın farkındaydım. Daha doğrusu dönemsel şişlik diye kendimi avutuyordum. Tartıya çıktığım an neye uğradığımı şaşırdım. Kendimi 75 kilo sanarken 87 kiloyum. Bu farkı kıyafetlerimde hissetmememde ayrı bir komedi.
Gerçi kış dönemi giydiğim kıyafetler farketmeden üstümde esnemiş heralde.
Neyse sonuç olarak bir karar aldım hedefime ne yapıp ne edip ulaşacağım. bu süreçtede burada aranızda olmak beni hem motive hemde mutlu edecek inanıyorum ki.
ilk sayfayı kuralları okudum kabul ediyorum.
Sadece bu hafta sonuna özel cumartesi pazar giremeyeceğim, bildirim yapamayacağım. Bu sorun olmazsa aranızda olmak istiyorum.
boy:1.75
kilo:87.1
hedef:58
hoş geldin sindyim, nasılsın canım, bebek mi geliyor yoksa takvim yapmışsın. Çok sevindim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.selamlar sevgiler sevgili 6.takimin citir olma yolunda azimle ilerleyen fistiklari yine uzun bir sure sonra tekrar aranizdayim insallah artik evdeyim ve tekrar aranizdayim
Canım sen sağlıklı beslenip yürüyüşlerini ihmal etmezsen zaten fazla gelen bir şey olmaz. Mervişimiz nasıl zayıflamıştı ilk başlarda. Sahi merve doğum yaptımı, ne zamandı doğumu unuttumay insallah Amin benim hedefim su doguma 75 le girmek o Kadar baska bisey istemiyorum cok mu zor olur ki sence simdi biraz tutsam az az da olsa vereyim diyorum nasil cok mu ucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?