Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

amin ablam ama ben bu hafta hiç umutlu değilim regl şişkinliğim var çünkü bide hava bozdu benim yürüyüşlerde iptal oldu
bende c.tesi-pazar bekliyom regl yı bu sefer cumadan sonra hiç değilse tartıya yansımaz erkenden şişmezsem tabi :))
aman varsın sanal artı göreyim tek dileğim artık 75 lerden kurtulmak bıktım yeminle. her cuma iyiyim tam eksileri görüyom hafta sonu batırıyom 3 gunumu alıyo toparlanmak böylece yerimde sayıp duruyom napacaz bilmem

Bu hafta güzel bir ortalama olmuş hepinizi tebrik ederim kızlar. Daha iyi listeler gelecek inşallah.

Aynen katılıyorum banum, detoksu bile uzmanlar ayda bir öneriyorlar. Eski diyetisyenimin bir hafta arayla ayda iki kez yaptırdığı bir diyetim vardı, geçen hafta başladım ama hafta sonu evde yemek fazla olunca iki günle bıraktım. yarın yine başlayacağım inşallah, ben o diyeti yaparken bir haftada 1,9 kilo vermiştim, tabi yanında sporla. çarşamba ve perşembe günkü menüm. birazdan perşembeyi yazacağım

29 mayıs mı kaptanım, inşallah halledebilirim

**Mayıs
Listesi**

battaniye1: 74,5***************>
Bulbul-e Bismil: 85,6***********>81,5
Efser : 72,2******************>
makres76: 61,8****************>60
baldandane: 94,8**************>92
45derya45: 82,1*************> 80.3
miss_wong: 72,3**************>
oynakbasi34: 107***********>105
jojowa: 53***********>
umutsuzwaka: 58,2***********>
asea: 75,7***********>71,5
tubiko: 59***********>
hope93: 64,1***********>60
Prenses : 98,1******************>90
dilakzn : 70,2******************>
hedefim58: 87***********>80
morcadıyesilyarasa: 48,8*******>47
nil_86 : 87***********>

pazar menü
kalkınca 2 bardak su
kahvaltı:sucuklu yumurta 1 dilim ekmek yeşillik
1 kare paket çikolata
öğle 1 kase mercimek çorba
akşam 5 adet köfte buyuk bir kase salata 2 bardak ayran
2 lt su
yürüyüş yapamadım sabah hava sisliydi akşamda yağmur çok şiddetliydi yapamadım

umarım mayıs ayının sonunda hayal ettiğin kiloda olursun

arkadaşlar benim vucud şeklim elma yani üst kısmım kalın kollarım butludur göbeğim vardır ben spor olarak sadece yürüyüş yapıyorum ama bedenimin üst kısmını çalıştıracak videolara ihtiyacım var varsa bildiğiniz bilgi verirseniz sevinirim.yada bi özel diyet şekli filan varsa oda olur. hiç popom yok ama göbek dominik cumhuriyeti kendi başına özerklik ilan edecek nerdeyse

Kaçak menülerimi yazayım, hafta sonu biraz kötü geçti
Perşembe
kalkınca 2 bardak su+1 incir
sabah 1 elma, 1 bardak süt
ara 2 hurma,2 ceviz, 1 bardak yeşilçay
öğle çorba, salata
ara, 1 kk beyaz peynir,domates salatalık acı sivribiber söğüş, 1 dilim k.ekmeği
akşam salata
ara zencefil,zerdeçal ve tarçınlı yoğurt
su 3 litre, spor 30 dak yürüyüş (yağmura yakalandım ve acayip ıslandım )
----------------
cuma
kalkınca 2bardak su+1 incir
sabah 2 kk beyaz peynir,5 zeytin, 1 yumurta, 2 ceviz, yeşillik, 1 bardak yeşilçay
ara 2 hurma
öğle 10 zeytin, 1 dilim k.ekmeği,salatalık (temizlik yapıyordum ayak üstü atıştırdım)
ara 1 dilim kek (kızım ilk defa kek yaptı yemesem olmazdı ) +1 türk kahvesi
akşam 1 kase çorba, 5 bulgurlu sarma, yoğurt
su 3 litre, spor yok mutfağı duvarlarına varıncaya kadar temizleyince spor yapmaya halim kalmadı
--------------------
cumartesi
sabah 2 kk beyaz peynir,5 zeytin, 1 dilim k.ekmeği, 2 ceviz, yeşillik, 1 bardak yeşilçay
Ara 2 hurma+1 türk kahvesi
ara az patlamış mısır
ara 2 grisini 1 bardak ayran (çok atıştırmışım yaa)
Akşam 1 kase çorba, 3 kaşık bulgur pilavı
ara zencefil,zerdeçal ve tarçınlı yoğurt
su 3 litre, spor 3 dak plates
----------------
pazar
sabah 2 kk beyaz peynir,5 zeytin, 2 dilim börek, 1 bardak yeşilçay
ara 2 hurma 1 türk kahvesi
ara 1 elma
Akşam, 1 tabak taze fasulye, yoğurt
su 3 litre, spor yine yok maalesef... akşamı ütü yapmakla geçirdim 2 saat ütü sürünce spor kaldı.

göbek bendede çok vardı kilo verdikçe gidecek onlar merak etme. Yağ verdiğin sürece nerende fazlalık varsa oradan gidecek, yürüyüş yeterli, yapabiliyorsan fitness veya plates de yapabilirsin. Sen benim göbeğimi bir göreydin o halden bu hale nasıl geldim hala kendime inanamıyorum. Son doğumumu yaptım bir yıl sonra eşimin arkadaşı eşime yine mi bebek bekliyorsunuz hanımını gördüm karnı burnunda gibiydi demezmi? Ben bunu duyduğumda o kadar üzüldüm ki anlatamam, zaten kilo vermek istiyordum ama bu söz ilk adımı atmama sebep oldu, hemen diyetisyenden randevu aldım ve iki ay randevu bekledim. O arada aynı diyetisyene giden dayımın kızından listesini alıp uyguladım 8 kilo verdim sonrasında da zaten kendiliğinden geldi .Verdikçe azimlendim ve o göbek öyle bir gitti ki, az daha var tabi ama sporsuz gitmez biliyorum. ve platesin de çok etkisini gördüm, ve hiç sarkma olmadı bende. Sende plates yapabilirsen faydasını görürsün.

Ben simdiden deli gibi hirslandim bile :)) kizlar bizim kazanmamiz lazim!! Hic bir minik kacamak dahi olmasinnnn :)) bu arada biz her hafta baska bir takimlami yarisioruz?

Geçmiş olsun denedin mi bilmiyorum ama zencefil tarçın limon karışımı iyi geliyor bana
Saol canim ewet denedim annem bana prensesler gibi bakior zatenNeler icirip yedirmediki bana ama hicbisi iyilestirmiyor sukur daha onceki gunlerden daha iyiyim ama yuzumun sag tarafi kulaktan buruna kadar iltihaplanmis kulagimdan. ve agzim burnum yara icinde randevumu aldim gidicem 1 saat sonra doktora

Geçmiş olsun canım ya bu yıl ki grip geldi mi gitmek bilmiyor

Bende kumsaati tipliyim popom zenci poposu havalimani kadar buyuklugunde vardir ne giysem on plana arkadan o hello diyor hep kendini belli ediyor daracik bi yerden gectigimde evirip devirio esyalariiii yaaaaaaaa ( geeell degiselimm giiiiii

Saat 8 9 aksam gibi yaptim yedim ya abla cok az yemistim bide o gun bisi olmaz dedim. Dogrudur dedigin sekerli oldugu icin, ama tatlandiriciyi nasil birakicam abla ya. Bide bosunami yapmislar tatlandiriciyi gercekten sekermi ?

Yokya bence cocuksuz olmaz abla aklin evde kalir, ben 15 yasimda tatile tr gitmek istemedim inat ettim hayir gitmicem annemin basinin etini yedim israrla israr. Sonunda annem beni hollandada birakip herkes tr gitti bende dayimla evde kaliordum 2 hafta kalabildim sonra anneme telden dedim anne ben dayanamiom yalniz burda dedim annemde hemen biletimi aldi diger gun direct konya uctum kavustum annecigime :)). 2 hafta boyunca 30 yildir komsuluz olan biz nereye tasinsak onlarda oraya denk gelirdi gerci tum mahalle oyle belediyeyle alakali sanirim :)) bizim mahalle bu arada 70% turk :)) biz yer evdeyiz onlar portikte portikte bahcemizden gozukuor hepsi teyzelerim gibi. Inan o 2 hafta boyunca evde bile uyumadim hep komsunun evinde uyudum Allah razi olsun kocasifa amcam gibi hep elif ablaamin kuzulari diye HITAP EDEr bize :) gercekten super komsularimiz var aile gibiyiz artik 30 yili gecince :)) biliyorum kizina guveniorsun ama o evdeki insanlara guven olmuor dedigin gibi kotu zamanda yyadioruz. Bende anne olsam bende birakmam herhalde. Bu yuzden anneme hic zorluk cikarmadim bu konuda hep anladim. Canimya bence tum anneler oyledir ilk once cocuklarini dusunur sonra kendini benim annemde oyle asla kendine almaz hep ev icin hep bizim icin. Canimannem dun bi krem gordum dolapta anne bunu niye aldin ne gerek var dedim :)) benim zaten koleksiyonum var cidden dolabimda yer yok koskocaman dolab halbuki her seyden 10 cesit parfum bile 10dan cok baya bi koleksiyonum var yani. Bosuna aldin benim var birsuru dedim annemde kirk yilda bir kendime bisi almisim diyor bisi olmaz :)) canimyaaa cok masrafsiz benim annem melegimmmm birde babam olmayinca sorumluluk 2ye katlandi canimherseyim.. Ben bisi gordummu hemen alirim anneme ablamada ayni sekilde severim hediye almayi sevdiklerime. Hahahah abla bencede tavir yap in sha Allah kazanan sen olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…