- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
bende c.tesi-pazar bekliyom regl yı bu sefer cumadan sonra hiç değilse tartıya yansımaz erkenden şişmezsem tabi :))amin ablam ama ben bu hafta hiç umutlu değilim regl şişkinliğim var çünkü bide hava bozdu benim yürüyüşlerde iptal oldu
Bu hafta güzel bir ortalama olmuş hepinizi tebrik ederim kızlar. Daha iyi listeler gelecek inşallah.**6.Takım 411.Etap***
45derya45(82,2/82,1 /0,1 /% 0,12)
baldandane(96/94,8 /1,2 /%1,25 )
battaniye1 (74,6/ 74,5/ 0,1/% 0,13)
Bulbul-e Bismil( 86,3/85,6 /0,7 /% 0,81) -100 gr baskül farkı başlangıç kilosundan düşüldü
efser(71.5/72,2/ -0,7/% - 0.98 )
jojowa(53,2/53 /0,2 /% 0,38)
makres76 (62,2/ 61,8/0,4/% 0,64)
Yasmiin17(99,7/98,1 / 1,6 /% 1,61 )Yeni Üye-Başlangıç:17 Nisan -Başlangıç Kilosu:99,9 -Hedef:75
6.Takım Ortalaması:%0,50
Aynen katılıyorum banum, detoksu bile uzmanlar ayda bir öneriyorlar. Eski diyetisyenimin bir hafta arayla ayda iki kez yaptırdığı bir diyetim vardı, geçen hafta başladım ama hafta sonu evde yemek fazla olunca iki günle bıraktım. yarın yine başlayacağım inşallah, ben o diyeti yaparken bir haftada 1,9 kilo vermiştim, tabi yanında sporla. çarşamba ve perşembe günkü menüm. birazdan perşembeyi yazacağımEvettttt yeri gelmişken meleklerimmmm 8, takım geçen hafta birinci olmuştu biliyorsunuz haftanın birincisi ise hakikaten muhteşem kilo vermişti 4,2 kilobu hafta ise verememiş takımda 5 te 5 diyeti yapanlar çoğunlukla ekside bu da demektir ki lütfen tek tip beslenmeli sağlıksız düyetleri uygulamayın metabolizmanızı bozmayın özellikle deryacım battaniyem lütfen 15 günde bir haftada 2 gün ayran detoksu yada pirinç lapası yapabilirsiniz ama tek tip beslenmeye taviz yok bundan sonra az verin ama kalıcı verin ve her hafta verin benim için önemli olan bu
29 mayıs mı kaptanım, inşallah halledebilirim**NisanListesi**
battaniye1: 77,5***************>76----------74,5
Bulbul-e Bismil: 89,4***********>86----------85,6
Efser : 71,9******************>70-----------72,2
rengarenknesli: 75,8**********>74-----------76,4
makres76: 64****************>61----------61,8
baldandane: 97**************>93---------94,8
45derya45: 82,4*************>79-------82,1
miss_wong: 73,8**************>72--------72,3
oynakbasi34: 109,2***********>106----------107
morcadıyesilyarasa: 50,3*******>46-----------48,8
Bu Listeye Göre Cuma liste Hazırlama Tarihleri
Baldandane ve Efser: 8 Nisan
45 Derya ve Cecom: 15 Nisan
Neslihan ve morcadı :22 Nisan
Makres76 ve misswong : 29 Nisan
neslim rakipmiyiz bu hafta, hadi bakalım, bu hafta ilk 3 için uğraşıyoruz bizde, bu yarış iyi oldu daha azimli oluruz.gunaydın kızlar
banum haber verdimi bilmiyorum benim 14. takımla yarışıyoz bu hafta hadi bakalım kim kazanacak iddayı. benim kızlara söledim ziyarete gelirler sizde 14. takıma beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.224023/page-11131
**MayısListesi**
battaniye1: 74,5***************>
Bulbul-e Bismil: 85,6***********>81,5
Efser : 72,2******************>
makres76: 61,8****************>60
baldandane: 94,8**************>92
45derya45: 82,1*************> 80.3
miss_wong: 72,3**************>
oynakbasi34: 107***********>105
jojowa: 53***********>
umutsuzwaka: 58,2***********>
asea: 75,7***********>71,5
tubiko: 59***********>
hope93: 64,1***********>60
Prenses : 98,1******************>90
dilakzn : 70,2******************>
hedefim58: 87***********>80
morcadıyesilyarasa: 48,8*******>47
nil_86 : 87***********>
inşallah canım, hepimiz hayal ettiğimiz kiloda oluruzumarım mayıs ayının sonunda hayal ettiğin kiloda olursun
göbek bendede çok vardı kilo verdikçe gidecek onlar merak etme. Yağ verdiğin sürece nerende fazlalık varsa oradan gidecek, yürüyüş yeterli, yapabiliyorsan fitness veya plates de yapabilirsin. Sen benim göbeğimi bir göreydin o halden bu hale nasıl geldim hala kendime inanamıyorum. Son doğumumu yaptım bir yıl sonra eşimin arkadaşı eşime yine mi bebek bekliyorsunuz hanımını gördüm karnı burnunda gibiydi demezmi? Ben bunu duyduğumda o kadar üzüldüm ki anlatamam, zaten kilo vermek istiyordum ama bu söz ilk adımı atmama sebep oldu, hemen diyetisyenden randevu aldım ve iki ay randevu bekledim. O arada aynı diyetisyene giden dayımın kızından listesini alıp uyguladım 8 kilo verdim sonrasında da zaten kendiliğinden geldi .Verdikçe azimlendim ve o göbek öyle bir gitti ki, az daha var tabi ama sporsuz gitmez biliyorum. ve platesin de çok etkisini gördüm, ve hiç sarkma olmadı bende. Sende plates yapabilirsen faydasını görürsün.arkadaşlar benim vucud şeklim elma yani üst kısmım kalın kollarım butludur göbeğim vardır ben spor olarak sadece yürüyüş yapıyorum ama bedenimin üst kısmını çalıştıracak videolara ihtiyacım var varsa bildiğiniz bilgi verirseniz sevinirim.yada bi özel diyet şekli filan varsa oda olur. hiç popom yok ama göbek dominik cumhuriyeti kendi başına özerklik ilan edecek nerdeyse
Ben simdiden deli gibi hirslandim bile :)) kizlar bizim kazanmamiz lazim!! Hic bir minik kacamak dahi olmasinnnn :)) bu arada biz her hafta baska bir takimlami yarisioruz?gunaydın kızlar
banum haber verdimi bilmiyorum benim 14. takımla yarışıyoz bu hafta hadi bakalım kim kazanacak iddayı. benim kızlara söledim ziyarete gelirler sizde 14. takıma beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.224023/page-11131
Saol canim ewet denedim annem bana prensesler gibi bakior zatenGeçmiş olsun denedin mi bilmiyorum ama zencefil tarçın limon karışımı iyi geliyor bana
Geçmiş olsun canım ya bu yıl ki grip geldi mi gitmek bilmiyorSaol canim ewet denedim annem bana prensesler gibi bakior zatenNeler icirip yedirmediki bana ama hicbisi iyilestirmiyor sukur daha onceki gunlerden daha iyiyim ama yuzumun sag tarafi kulaktan buruna kadar iltihaplanmis kulagimdan. ve agzim burnum yara icinde randevumu aldim gidicem 1 saat sonra doktora
Bende kumsaati tipliyim popom zenci poposu havalimani kadar buyuklugunde vardir ne giysem on plana arkadan o hello diyor hep kendini belli ediyor daracik bi yerden gectigimde evirip devirio esyalariiii yaaaaaaaaarkadaşlar benim vucud şeklim elma yani üst kısmım kalın kollarım butludur göbeğim vardır ben spor olarak sadece yürüyüş yapıyorum ama bedenimin üst kısmını çalıştıracak videolara ihtiyacım var varsa bildiğiniz bilgi verirseniz sevinirim.yada bi özel diyet şekli filan varsa oda olur. hiç popom yok ama göbek dominik cumhuriyeti kendi başına özerklik ilan edecek nerdeyse
Cok saoll aynen oyleGeçmiş olsun canım ya bu yıl ki grip geldi mi gitmek bilmiyor
Saat 8 9 aksam gibi yaptim yedim ya ablakuzuuum bunu gece mi yaptın yapma böyle şeyler hele tatlandırıcı ı ııh aslameyveyi de üçten sonra yemek sakıncalıymış tatlım zaten tecrübeyle sabit meyve kilo vermeyi yavaşlatıyor en fazla bir tane kahvaltı saatlerinde tüket canım gece çok acıktınmı dayan ayrana en güzeli o
Yokya bence cocuksuz olmaz abla aklin evde kalir, ben 15 yasimda tatile tr gitmek istemedim inat ettim hayir gitmicem annemin basinin etini yedim israrla israr. Sonunda annem beni hollandada birakip herkes tr gitti bende dayimla evde kaliordum 2 hafta kalabildim sonra anneme telden dedim anne ben dayanamiom yalniz burda dedim annemde hemen biletimi aldi diger gun direct konya uctum kavustum annecigime :)). 2 hafta boyunca 30 yildir komsuluz olan biz nereye tasinsak onlarda oraya denk gelirdi gerci tum mahalle oyle belediyeyle alakali sanirim :)) bizim mahalle bu arada 70% turk :)) biz yer evdeyiz onlar portikte portikte bahcemizden gozukuor hepsi teyzelerim gibi. Inan o 2 hafta boyunca evde bile uyumadim hep komsunun evinde uyudum Allah razi olsun kocasifa amcam gibi hep elif ablaamin kuzulari diye HITAP EDEr bize :) gercekten super komsularimiz var aile gibiyiz artik 30 yili gecince :)) biliyorum kizina guveniorsun ama o evdeki insanlara guven olmuor dedigin gibi kotu zamanda yyadioruz. Bende anne olsam bende birakmam herhalde. Bu yuzden anneme hic zorluk cikarmadim bu konuda hep anladim. Canimya bence tum anneler oyledir ilk once cocuklarini dusunur sonra kendini benim annemde oyle asla kendine almaz hep ev icin hep bizim icin. Canimannem dun bi krem gordum dolapta anne bunu niye aldin ne gerek var dedim :)) benim zaten koleksiyonum var cidden dolabimda yer yok koskocaman dolab halbuki her seyden 10 cesit parfum bile 10dan cok baya bi koleksiyonum var yani. Bosuna aldin benim var birsuru dedim annemde kirk yilda bir kendime bisi almisim diyor bisi olmaz :)) canimyaaa cok masrafsiz benim annem melegimmmm birde babam olmayinca sorumluluk 2ye katlandi canimherseyim.. Ben bisi gordummu hemen alirim anneme ablamada ayni sekilde severim hediye almayi sevdiklerime. Hahahah abla bencede tavir yap in sha Allah kazanan sen olursun.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım bu hafta herkes için çok verimli geçer ve inşallah bu hafta hiç kaçamak yapmadan tamamlarız
Valla bilmiyorum artık bir iki hafta daha geçsin nasılsa o zaman karar veririz kesin
Aslında beni bilmeyenler bencillik yapıp kendi keyfi için kızı zorla sürüklemek istiyor yada kızını bırakmayı düşünüyor diyebilir ama cidden çok ihtiyacım var
Ya aslında itiraf etmek gerekirse benim şöyle 1 hafta çocuksuz tatile ihtiyacım varÖyle derim ama iki gün yanlız kalsak eve dönelim diye tuttururum kesin
İnan ben kızımın elimden geldiğince her dediğini makul ölçüde yapmaya çalışırım ama tek kuralım var oda yatıya akrabalar hariç bir yere yollayamıyorumzaten kendide istemiyor ama hep diyorum ne zaman isterse arkadaşları yatıya gelebilirler ( eğer karşı taraf bize güvenipde gönderirse sonuçta maalesef kötü bir zamandayız ve nasıl ki biz herkese güvenemiyorsak bizede güvenmeyen çıkabilir )
Arkadaşlarının Annelerini çok iyi tanıyorum ama açıkcası Babalarını tanımıyorum ( bir iki taneside kendi kızının anlattıklarına bakılırsa biraz dengesiz olabiliyorhe zarar verecek diye birşey yok tabi ama ben önlemimi almak zorundayım sonuçta )
Yoksa isterse her haftasonu bir arkadaşı gelsin hiç dert etmem
Öbür türlüde her istediğini yapmaya çalışıyorum ve bunu kızımda çok iyi biliyor ( haftasonları bile onların isteğine göre plan yapılır ki dün bile ben bir yere gidelim dediğimde burun kıvırdı boşver yaa oraya istemiyorum diye ve yine tamam dedik )
Kız kendimi acındırmak için demiyorum ama çok masrafsiz bir hatunum benbazen eşimde diyor ekonomik karısın sen diye 3 kuruşum olsun çocuklara harçarım, geçenlerde kendime kırışıklık kremi almayı düşünüyordum elime aldım ben kreme krem bana bakıştık durduk en sonunda yine dayanamadım amannnn onun yerine kızlara harçayayım dedim ve yine almadan geri koydum
Doğum günlerimde birşey istemem ( cadı bana birşey almadı ama 2 ay sonra babasına bir pantalon bir gömlek aldı) kırılmadım bile sonuçta babasının gönlünü hoş tutsun parayı kazanan o
Ama işte senede 1 sadece 1 hafta 10 gün tatilde benim hakkım diye düşünüyorum ( geçen sene 20 güne yakın kaldım ve cidden çok çok iyi geldi) Bu senede sadece Ramazandan evvel 1 haftacık gidelim istiyorum ama bahane arayınca benim kızın üzerine yok arızaya bağlamayı çok iyi bilir
Bakalım bir iki gün ona tavırlıymışım gibi yapacağım belki numaramı yerse yumuşarda tamam gidelim derKinci değilim ama kızımda bilir iş inada binerse gitmeme engel olursa ilk fırsattada ben ona karşılığında istediği birşeylere hayır derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?