Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese tekrar merhabalar

Kızkardeşim oturmaya gelmişti biraz evvel onu yolcu edincede anında kendimi buraya attım
Bİrlikte şekersiz kahvelerimizi içip hoş sohbet ettik

Bu arada dünden beri suyumu 1 dilim limonla içiyorum ve cidden sabahtan beri kendimi çok daha hafif hissediyorum gerçi büyük kızım tartımı tuz buz etmeseydi fark varmı yokmu görürdüm ama neyse

Sorma canım valla daha şimdiden elime düştü sayılır
Biraz evvel arkadaşları bu hafta Annen bizi AVMye götürürmü diye sormuşlar anaları tek izin vermiyor onlara ancak ben götürürsem TAbi birde sinemaya gitmek istiyorlarmış
Benden izin istedi bende gayet soğuk kanlı düşünmem lazım sen benim dediğim birşeyi anında red ediyorsun ama ben en azından düşünmem lazım diyorum dedim nasıl uyuz oldu anlatamam anında suratı değişti ve hiç ses etmeden yanımdan uzaklaştı

Normalde inan hiç kıyamam ama bu ara biraz fazla haddini aşmaya başladı desem yeridir sanki evlat ben Anne oymuş gibi davranıyor eşimde sırf daha çok huzursuzluk çıkmasın o mutsuz olmasın diye beni frenliyor ama neticede herkes sınırını bilecek
Bizim çocukken öyle bir şansımız bile olmadı genelde herşeye hayır derdi Annem gereksiz gördüğü için inan bekarken bile sadece 1 kere sinemaya gidebildik bekarken hep ne gerek var bir iki sene sonra tvye verirler nasılsa mantığıyla yasaklardı yada atıyorum bir ayakkabıyı çokmu beğendim aaa okadar para verirlirmi ucuzuda iş görür hem yokluğuda bilin ileride kocanızla sıkıntı olsa ilk sıkıntıda dayanamaz pes edersiniz derdi
Evet aslında haklı ama ben bir yandan yokluğuda öğretsemde çoğu zaman ödeyebileceğim birşeyse kesinlikle ihtiyaçlarını almaya çalışıyorum ama böyle ufak tefek isteklerini red ettiğimde bile sinir oluyor artık uzun bir süre bu tip ufak isteklerini red edersem eminim yola gelecektir çünkü cidden keyifci ve sosyalleşmeyi çok seviyor

canım sen güzel vermişsin kararlıyım azimliyim vericem inş.ya bu erkeklerin kilo almışsın vermişsin muhabbetini napcaz ya ,ya bu adam kilo alıp verdiğimi farkedebiliyosa demekki son gördüğünde ve bugün eni konu süzüyo arkadaş biri şu densizleri durdursun

Saat 8 9 aksam gibi yaptim yedim ya abla cok az yemistim bide o gun bisi olmaz dedim. Dogrudur dedigin sekerli oldugu icin, ama tatlandiriciyi nasil birakicam abla ya. Bide bosunami yapmislar tatlandiriciyi gercekten sekermi ?
bak bıde şöyle düşün insanoğlunun işleyip şekillendirdiği çoğu gıda maddesi zararlıdır.şeker pancarı çok sağlıklı ama şeker tam bir zehir.kısıtlı bilgim var tatlandırıcılar hakkında ama nedense rahatsız edici

Bende kumsaati tipliyim popom zenci poposu havalimani kadar buyuklugunde vardir ne giysem on plana arkadan o hello diyor hep kendini belli ediyor daracik bi yerden gectigimde evirip devirio esyalariiii yaaaaaaaa ( geeell degiselimm giiiiii
herkesin sıkıntısı kendine zor en zoru bölgesel kilolar allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben simdiden deli gibi hirslandim bile :)) kizlar bizim kazanmamiz lazim!! Hic bir minik kacamak dahi olmasinnnn :)) bu arada biz her hafta baska bir takimlami yarisioruz?
aslında 14 takım her hafta birbiri ile yarışıyo ama bu hafata daha önce aramızda olan rengarenkneslinin takımıyla iddia var sanırım en motivasyonsuz haftamdayım bende

Abla nasil anlamadim limonu isiripmi suyu iciyorsun? Ayy bak senn eline iyi dusmuss iyi degerlendir bunu Ama cokta kiyma abla , dogru bende sinemayi gereksiz bulurum hatta hayatimda 6 x gitmisimdir. Bazi insanlar 2 ayda bir sinemaya kosuyorlar ama benimde bazen aklimda oluyor aman tv ye cikar kim simdi kalkip oraya gidecek tekbasina film icinha ortam guzel olursa seve seve gidilir. En son gittigimde annem 2 abim yengem kuzenim ben gitmistik aksam vakti sinemaya recep ivedigi izlemeye ozaman eglenceli olmustu sonucda kalabalikla gidiorsunuz ama gittigime pisman oldum wallahi. Hicde ailecek izleyecek bir film degil, ben bile utandim onca adam varken sinemada gozlerimi hep yere devirdim, survivordaydi recep ama nebilim boyle olacagini fragman bile bakmamistim yoksa gidermiydim. Kizlar bikinili adamlar bi donla bence hos degil ya ben kocamla oyle bi filme birak gitmeyi baktirmam bile tvde Neymis modern hayatmis yemisim boyle hayati Ben nasil izin vermiyorsam kendimede izin vermiyorum bakmayi. Kurallar simdide gecerli sevgilimin gozlerini oyarim wallahi Neyseki sevgilimde bende oyle seyleri sevmeyiz ve ayni fikirdeyiz

Anladim abla tesekkurlerr bende arastirip okuyacammbi merak ettim

Doktora gidip geldim, sinus iltihablanmasi var dedi. Hemen cevirdimgoogledan turkcesini dogru cevirmisimdir umarim. Ceneme vurmus ve sag kulagimdan burnuma kadar baslior. Yuzumde agrilar hissediorum elmacik kemiklerim felan. Kulagimin altinda olan o iltihab balon gibi agri veriyor. Burnumdada yara cikmis :)) bi baska doktormuz daha yeniki randevudeki kadin doktorun esi bizimde doktorumuz beni gordu kaldi hic iyi gozukmuorsun sen dedi burnuma bakarak. Bende ewettt dedim gecer merak etme dedi. Hollandacada tabi. O 2 doktorumuz bizim hepimizin bebekligimizi bilirler :)) cok severiz onlari cokta iyi doktorlar. Eczaneye en agir olan ilaclari yazdi bana ve burnumun yarasi icin krem gibi bisi. Sonra kullanmam lazim..

Griep annemde basladi 3 gun surdu sukur hemen atlatti sonra ablamda o hala hasta daha yeni beraber randevuye gittik kulaginin zari herhalde deliklenmis onada ilac yazildi onunda iltihabi var yuzunde. Bende ablamdan aldim zaten gripi. Ablamdan sonra 1 yasindaki bebisimiz kuzum agzi var dili yok buram agrior anne diyemior tabi agladi durmadan balgam kustu. Simdi sukur daha cok iyi. Enistemde hastalandi oda ablamdan aldi. Bi abim kaldi hastalanmayanAman oda hastalanmasinn aslanim benim gece gunduz demeden hem okuyor hem calisiyor

kızlar kusura bakmayın gelemedim kör kütük hasta yatıyorum boğaz ağrısı bi yandan ateş bi yandan dün öğleden sonra bi fenalaştım anca açtım gibi gözümü.

Bugunki menu

Sabah; 1 tabak sut icine 1 avuc bulgur

Aksam; yarim tabak patlican yemegi yogurtla yedim yemegin yaninda 1,5 lavas yedim kotu yaptim biliorum yememeye calisacam. ve yarim tabak kadar patates salatasindan sabahdan kalma yedim

Bugunluk bukadar

Dediğin gibi kalabalıkta çok daha eğlenceli oluyor ama tabiki ailecek gidilecek bir film olunca
Biz bir keresinde eşimin bütün kuzenleriyle gittik ( hala ve amcacocukların hepsi geldi 11 kişiydi ve 1 sirayı kapladık neredeyse ) tabi şimdi çoğu iş ve üniversite yoğunluğundan fazla fırsat olmuyor ama ilk fırsatta en azından bir piknik yapalım diyoruz ( kalabalıkla herşey eğlenceli ki eşim dahil hepsi ayrı muzur )
Şimdi arada karı koca bir sinema gecesi yapıyoruz ama tabiki film seçimini eşim yapar genelde hani komedide olsa aşırı derece küfürlü izlemez oda

Bakalım benim kızda yağcılık baya bir yoğun dünden beri ama her fırsatta sen benim istediğimi yaptın ya bekle bende seninkini yapıcağım diyip susuyorum bugün gelmek istemediği halde çözüm üretiyor bana ama eşim dedi ya birlikte yada hiç eee tabi ben bitmezsem ona yol su elektrik olarak geri dönecek yemin etmiyeyim ama 3 ay boyunca sıkıntıdan patlar birde şimdiden ilan ettim seneye yaz tatili için ona iş bulacağım para kazanmanın ne kadr zor olduğunu öğrensin ki isteklerini sıralarken babasını biraz daha düşünür ve ona görede okula daha sıkı sarılır iyi bir meslek sahibi olup daha güzel maaş alabilmek için ve daha rahat çalışabilmek için

Canım hepinize çok çok geçmiş olsun
Rabbim hepinize acil şifalar versin...Aminnnnnnn
İnşallah dediğin gibi en azından abin hastalanmaz

Atesimde varmis 38,3 hicde haberim yoktu birtek istahsizim bugun sadece sut icine bulgur yedim.

Canım ılık bir duş alıp uzan eminim yarına daha da iyi olursun

kızlar kusura bakmayın gelemedim kör kütük hasta yatıyorum boğaz ağrısı bi yandan ateş bi yandan dün öğleden sonra bi fenalaştım anca açtım gibi gözümü.

Canım sanada çok çok geçmiş olsun
İnşallah çabucak toparlanırsın...RAbbim acil şifalar versin sanada ...Aminnnnnnnnnnn

Cok iyi fikir calistirmak ozaman degeri daha cok anlar. Cok tesekkurler amieen ablacimm, birden cok ateslendim terlemeye basliyorum suan kafayi koydum yastiga uyuyacam. Basimda cok agriyor.

Kac gundur diyetimi istedigim gibi uygulayamiorum. Yarin in sha Allah istedigim gibi uygulayacam.

Iyi geceler tatilden sonra bugün yorucu bir gün oldu.Okuldan gelince leslie yaptım ama 25. Dakikada bebeğim uyandi. daha sonra da 40 dakika yürüyüş yaptım inşallah hep böyle azimli olurum ve böyle devam eder
bugünkü menum
sabah sahanda yumurta beyaz peynir 5 tane zeytin domates salatalık çeyrek ekmek
ara 1 ayran
öğle mantar sote makarna yogurt
akşam 2 parça tavuk 1 kepçe mercimek çorbası bol salata yarım kase yoğurt
(Aksam sizce abartılı mi azalması mi)
Yaklasik 3 litre su
sizleri takip etmeye başlayalı beri azimliyim inşallah hepimiz bir an once kurtuluruz bu kilolardan hepinize teşekkür ederim iyi geceler

iyi eğlenceler çok kilo veremediğinden dert yanmışsın ama eminim verdiğin kilo kadar değil daha zayıf görünüyorsundur.çünkü dengeli ve yağdan veriyosun
Dogru cnm etim sıkıdır en az 10 kilo az olarak tahmin edilirim hep ama gercektede öle olsam fena olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…