Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kesinlikle katılıyorum, H hope93 bende senin gibiydim yeterki kararını kesin uygulamaya niyetli ol,bende tam buğdayla giderek azaltıp bıraktım eminim sende yaparsın cnm:)

Takım İçi İlk 3
-Yasmiin17(99,7/98,1 / 1,6 /% 1,61
-baldandane(96/94,8 /1,2 /%1,25

-Bulbul-e Bismil( 86,3/85,6 /0,7 /% 0,81

Tebrikler meleklerimm

Bülbülüm istikrarını bozmadan adım adım ilerliyor, kızlar sizlerede maşallah cok iyi gerçekten,daimi olsun inş

Nihayet evime gelebildim Merhaba kuzucuklarim da ishal kusma oldu çok kötü geçti iki günümüz ama şimdi iyiler Allaha Şükür çok sağol inşallah önümüzdeki haftalarda kilolar daha güzel gider
Gecmiş olsun cnm sükür ki düzelmişler...

Pazar günü arabadan indim eşim valizlerde uğraşırken eski ev sahibim bayan Yanıma geldi arabasını parkedip, önce Oğlumu sevdi sonra aaa ikinciyimi bekliyorsunuz dedi bende gayet rahat güldüm yok o bebek degil Göbek Göbek dedim
Kadında haklı,Oğlumu kucağımda tutarken yorgunluğunda etkisiyle göbeği Öne çıkarıp beli içeri sokmuştum düzelince aaa pardon dedi:)) tabi bu benim bozulmadıgım bi anı bozulduklarım üzüldüklerim yokmu tabi var onlarda senin Dediğin gibi kamcılıyo insanı:)))

kızlar kusura bakmayın gelemedim kör kütük hasta yatıyorum boğaz ağrısı bi yandan ateş bi yandan dün öğleden sonra bi fenalaştım anca açtım gibi gözümü.
Gecmiş olsun cnm yaaa dikkat et kendine,herkeste var bi rahatsızlık((
Bende gün boyu Göğüs ağrısından yattım iki göğsümde kist dolu ve kremler gecırmıyo çekmekten başka çaremde yok Allah tan sık olmuyo şükür

**Mayıs
Listesi**

battaniye1: 74,5***************>73
Bulbul-e Bismil: 85,6***********>81,5
Efser : 72,2******************>
makres76: 61,8****************>60
baldandane: 94,8**************>92
45derya45: 82,1*************> 80.3
miss_wong: 72,3**************>
oynakbasi34: 107***********>105
jojowa: 53***********>
umutsuzwaka: 58,2***********>
asea: 75,7***********>71,5
tubiko: 59***********>
hope93: 64,1***********>60
Prenses : 98,1******************>90
dilakzn : 70,2******************>
hedefim58: 87***********>80
morcadıyesilyarasa: 48,8*******>47
nil_86 : 87***********>

Cuma menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen yarım muz
Aksam mercimek corbası,yahni,salata
1 maden suyu,bol su

Cumartesi menum
Sbh simit yeşillik peynir zeytın
Aksam 2 kücük lahmacun,yeşillik ve gecen yıldan beri içmediğim kola
( Bulunduğum il cok nemliydi soğuk oldugu icin ferahlamak adına saldırdım)

Pazar
Sbh kk kahvaltısı
Aksam yeşil fasulye,salata,ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil cay

Pazartesi
Sbh kk kahvaltısı
Aksam iki servis kasığı makarna
( bügünde hastayım diye eşim yaptı yemeği malum o yapınca en pratik şey makarna oldu)
1 maden suyu,1 bitki cayı

Eveeeet gelelim ağladığım Düğüne,Bulunduğumuz il asırı nemliydi tabi bende alışkın Değilim boğuldum durdum nefes aldıkça ki ordaki herkes en durulacak günler dahada kötü olur Mayıstan sonra dediler. Gittiğim gün düzlestirdigim saclarım hafiften kabarmaya gitgide koyun gibi tiftiklesmeye başladı ahaaaa dedim yarın yandım:) ertesi gün kuaförde acık Kalsın dedim salak gibi toplattırmdım kırık fön istedim neyse adamlar yaptı ama sacımın önü mal gibi oldu neyse düzelttim falan ama bi kere içime sinmedi zaten düğün başlayana kadar sacım bi önceki gün gibi oldu,neyse dedim moral bozmak yok.... Düğüne şıkıdım mıkıdım gittim tebrik etmek icin ayağa Kalkıp biraz ilerlediğimde baya para verip aldığım ayakkabının koptuğunu hissettim,zar zor yerime geçip iki üç damla Gözümden akıttım sonra eşime dedim ben arabaya gidiyorum,oynamayada kalkamıcamya nasıl içimde kaldı anlatamam,indim arabada 55 dk oğlumla bekledim tabi boş beklemedim ağlaya zırlaya hemde baya sesli nasıl cnm sıkıldı o an okadar hazırlanıp elbiseydi ayakkabıydı falandı filandı derken öle kalınca zoruma gitti :))) şimdi gülüyorum ama neye yarar :))))))

Ha buarada düğün Hariç güzel vakit geçirdim kiraladığımız ev turistik yerde deniz kenarıydı yürüyüşü,orada kahvaltıydı gezmeydi,aksam serin serin oturmaydı falan cok güzel gecti ama düğün hayal kırıklıgı:)))
Bekleki bi arkadaş daha evlensin

sağolasın cecommm seninde gözünaydın hala olmuşsun. Allah ananlı babalı sağlık büyütmeyi nasip etsin.

sağolasın canım sorma işyerinde kızlarda vardı zaten pazar günüde soğuk su içtim 2 3 kere anında etkisini gösterdi
sanada çok geçmiş olsun canım kuzuların iyiliği için önce biz iyi olmalıyız..

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrrrrrr

Umarım bugünde hepimize bol bol eksi olarak döner

Ben kahvaltı faslını bitirdim biraz etrafıyorum sağ olsun küçük cimcime yine oyuncaklarını her yana dağıttı sabah sabah Bir iki saat sonrada sanırım son kez usta gelecek Geçen gün kapılar için gelen usta nasıl becerdiyse banyoda kapı üzerindeki iki fayansı kırdı
Eşimde o an adama söylenmiyeyim diye bana o an söylemedi ( ben öbür odadaydım ) adamda işi bitince kaçarcasına evden çıktı
Sağ olsun banyoyu yapan abiyi aradık ben gelip düzeltirim dedi ( bugün vakti varmış ancak yoksa 2 - 3 gündür bekletmezdi )

Ben artık usta görmek istemiyorum dedikçe bir aksilik oluyor o yüzden artık tam tersini görmek istiyorum her gün gelsinler ters teper belki

Canım bence menün gayet güzel eee sporunuda çok güzel yapmışsın daha ne olsun

Canım çok geçmiş olsun
TAlihsizlik olmuş ama Rabbim beterinden sakınsın
Bende düğünlere giderken çok yüksek ayakkabılarla araba kullanamam diye hep arabayı kullanacaksam biraz daha topuğu az olan ayakkabılarımı yiyerim ve inmeden diğerini ayağıma alırım yani bir nevi düğünlere giderken yedek ayakkabı istemedende olsa yanımda oluyor hatta başkasına bile vermişliğim var ayakkabılarım sıktı dediğinde Yine şükür elbiseyle ilgili bir sıkıntı olmamış

ayyyyy varya insanlar ne tuhaf bende çok karşılaştım o soruyla önce kendime sonra insanlara sinir olurdum. ama artık kararlı olduğum için kimseyi takmıyorum umarım bende bir an evvel veririm...

ooohhhh kolalarda içilmiş afiyet olsun bizde bahane bitmezzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…