- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Kesinlikle katılıyorum, H hope93 bende senin gibiydim yeterki kararını kesin uygulamaya niyetli ol,bende tam buğdayla giderek azaltıp bıraktım eminim sende yaparsın cnm:)sen nasıl istersen ama inan aradaki farkı göreceksin ben şuan arada nefsime hakim olamayıp yersem ekmek yada pilav 2 saat sürmüyor acıkıyorum herşeyden önemlisi sağlık için yapmalıyız günde bir dili tam buğday ye o zaman oda sabah
Kulaklarım çınladıözellikleee battaniye ve derya
yok kuzum merak etme lapa dışında pek bişey düşümüyorum ben zaten
Walla bravoNisan Ayı Kilo Verme Şampiyonumuz
20 günde%5,36 yüzdesi ile müthiş bir oran yakalayarak
Sevgili @jojowa
olmuştur tebrik ediyorummmm
Bülbülüm istikrarını bozmadan adım adım ilerliyor, kızlar sizlerede maşallah cok iyi gerçekten,daimi olsun inşTakım İçi İlk 3
-Yasmiin17(99,7/98,1 / 1,6 /% 1,61
-baldandane(96/94,8 /1,2 /%1,25
-Bulbul-e Bismil( 86,3/85,6 /0,7 /% 0,81
Tebrikler meleklerimm
Gecmiş olsun cnm sükür ki düzelmişler...Nihayet evime gelebildim Merhaba kuzucuklarim da ishal kusma oldu çok kötü geçti iki günümüz ama şimdi iyiler Allaha Şükür çok sağol inşallah önümüzdeki haftalarda kilolar daha güzel gider
Pazar günü arabadan indim eşim valizlerde uğraşırken eski ev sahibim bayan Yanıma geldi arabasını parkedip, önce Oğlumu sevdi sonra aaa ikinciyimi bekliyorsunuz dedi bende gayet rahat güldüm yok o bebek degil Göbek Göbek dedimgöbek bendede çok vardı kilo verdikçe gidecek onlar merak etme. Yağ verdiğin sürece nerende fazlalık varsa oradan gidecek, yürüyüş yeterli, yapabiliyorsan fitness veya plates de yapabilirsin. Sen benim göbeğimi bir göreydin o halden bu hale nasıl geldim hala kendime inanamıyorum. Son doğumumu yaptım bir yıl sonra eşimin arkadaşı eşime yine mi bebek bekliyorsunuz hanımını gördüm karnı burnunda gibiydi demezmi? Ben bunu duyduğumda o kadar üzüldüm ki anlatamam, zaten kilo vermek istiyordum ama bu söz ilk adımı atmama sebep oldu, hemen diyetisyenden randevu aldım ve iki ay randevu bekledim. O arada aynı diyetisyene giden dayımın kızından listesini alıp uyguladım 8 kilo verdim sonrasında da zaten kendiliğinden geldi .Verdikçe azimlendim ve o göbek öyle bir gitti ki, az daha var tabi ama sporsuz gitmez biliyorum. ve platesin de çok etkisini gördüm, ve hiç sarkma olmadı bende. Sende plates yapabilirsen faydasını görürsün.
Gecmiş olsun cnm yaaa dikkat et kendine,herkeste var bi rahatsızlıkkızlar kusura bakmayın gelemedim kör kütük hasta yatıyorum boğaz ağrısı bi yandan ateş bi yandan dün öğleden sonra bi fenalaştım anca açtım gibi gözümü.
Dediğin gibi kalabalıkta çok daha eğlenceli oluyor ama tabiki ailecek gidilecek bir film olunca
Biz bir keresinde eşimin bütün kuzenleriyle gittik ( hala ve amcacocukların hepsi geldi11 kişiydi ve 1 sirayı kapladık neredeyse ) tabi şimdi çoğu iş ve üniversite yoğunluğundan fazla fırsat olmuyor ama ilk fırsatta en azından bir piknik yapalım diyoruz ( kalabalıkla herşey eğlenceli ki eşim dahil hepsi ayrı muzur )
Şimdi arada karı koca bir sinema gecesi yapıyoruz ama tabiki film seçimini eşim yapar genelde hani komedide olsa aşırı derece küfürlü izlemez oda
Bakalım benim kızda yağcılık baya bir yoğun dünden beri ama her fırsatta sen benim istediğimi yaptın ya bekle bende seninkini yapıcağım diyip susuyorumbugün gelmek istemediği halde çözüm üretiyor bana ama eşim dedi ya birlikte yada hiç eee tabi ben bitmezsem ona yol su elektrik olarak geri dönecek yemin etmiyeyim ama 3 ay boyunca sıkıntıdan patlar birde şimdiden ilan ettim seneye yaz tatili için ona iş bulacağım para kazanmanın ne kadr zor olduğunu öğrensin ki isteklerini sıralarken babasını biraz daha düşünür ve ona görede okula daha sıkı sarılır iyi bir meslek sahibi olup daha güzel maaş alabilmek için ve daha rahat çalışabilmek için
Canım hepinize çok çok geçmiş olsun
Rabbim hepinize acil şifalar versin...Aminnnnnnn
İnşallah dediğin gibi en azından abin hastalanmaz
Canım ılık bir duş alıp uzan eminim yarına daha da iyi olursun
Canım sanada çok çok geçmiş olsun
İnşallah çabucak toparlanırsın...RAbbim acil şifalar versin sanada ...Aminnnnnnnnnnn
Kulaklarım çınladı
sağolasın canım sorma işyerinde kızlarda vardı zaten pazar günüde soğuk su içtim 2 3 kere anında etkisini gösterdiGecmiş olsun cnm yaaa dikkat et kendine,herkeste var bi rahatsızlık((
Bende gün boyu Göğüs ağrısından yattım iki göğsümde kist dolu ve kremler gecırmıyo çekmekten başka çaremde yok Allah tan sık olmuyo şükür
Iyi geceler tatilden sonra bugün yorucu bir gün oldu.Okuldan gelince leslie yaptım ama 25. Dakikada bebeğim uyandi. daha sonra da 40 dakika yürüyüş yaptım inşallah hep böyle azimli olurum ve böyle devam eder
bugünkü menum
sabah sahanda yumurta beyaz peynir 5 tane zeytin domates salatalık çeyrek ekmek
ara 1 ayran
öğle mantar sote makarna yogurt
akşam 2 parça tavuk 1 kepçe mercimek çorbası bol salata yarım kase yoğurt
(Aksam sizce abartılı mi azalması mi)
Yaklasik 3 litre su
sizleri takip etmeye başlayalı beri azimliyim inşallah hepimiz bir an once kurtuluruz bu kilolardan hepinize teşekkür ederim iyi geceler
Eveeeet gelelim ağladığım Düğüne,Bulunduğumuz il asırı nemliydi tabi bende alışkın Değilim boğuldum durdum nefes aldıkça ki ordaki herkes en durulacak günler dahada kötü olur Mayıstan sonra dediler. Gittiğim gün düzlestirdigim saclarım hafiften kabarmaya gitgide koyun gibi tiftiklesmeye başladı ahaaaa dedim yarın yandım:) ertesi gün kuaförde acık Kalsın dedim salak gibi toplattırmdım kırık fön istedim neyse adamlar yaptı ama sacımın önü mal gibi oldu neyse düzelttim falan ama bi kere içime sinmedi zaten düğün başlayana kadar sacım bi önceki gün gibi oldu,neyse dedim moral bozmak yok.... Düğüne şıkıdım mıkıdım gittim tebrik etmek icin ayağa Kalkıp biraz ilerlediğimde baya para verip aldığım ayakkabının koptuğunu hissettim,zar zor yerime geçip iki üç damla Gözümden akıttım sonra eşime dedim ben arabaya gidiyorum,oynamayada kalkamıcamya nasıl içimde kaldı anlatamam,indim arabada 55 dk oğlumla bekledim tabi boş beklemedim ağlaya zırlaya hemde baya sesli nasıl cnm sıkıldı o an okadar hazırlanıp elbiseydi ayakkabıydı falandı filandı derken öle kalınca zoruma gitti :))) şimdi gülüyorum ama neye yarar :))))))
Pazar günü arabadan indim eşim valizlerde uğraşırken eski ev sahibim bayan Yanıma geldi arabasını parkedip, önce Oğlumu sevdi sonra aaa ikinciyimi bekliyorsunuz dedi bende gayet rahat güldüm yok o bebek degil Göbek Göbek dedim
Kadında haklı,Oğlumu kucağımda tutarken yorgunluğunda etkisiyle göbeği Öne çıkarıp beli içeri sokmuştum düzelince aaa pardon dedi:)) tabi bu benim bozulmadıgım bi anı bozulduklarım üzüldüklerim yokmu tabi var onlarda senin Dediğin gibi kamcılıyo insanı:)))
Cuma menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen yarım muz
Aksam mercimek corbası,yahni,salata
1 maden suyu,bol su
Cumartesi menum
Sbh simit yeşillik peynir zeytın
Aksam 2 kücük lahmacun,yeşillik ve gecen yıldan beri içmediğim kola
( Bulunduğum il cok nemliydi soğuk oldugu icin ferahlamak adına saldırdım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?