Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyyy kıyamam sana senin yerine koyuyorum kendimi napardım diye başa gelmeden bilinmez ama senin yaşlarında olsam bende aynını yaprdım sanırım... kız sende çıkarıp ayakkabıları atsaydın kendini piste

günaydın kızlar dün yazamadım erkenden uyudugum için hmn menmü paylaşıyorum Sabah 2 haslanmış yumurta 6tane zytn 2 dlm peynr domates Öğlen 2tane zeytinyağlı biber dolması domates akşam yemedim hiç bir sey istahım yoktu suyum da 1 litre olmştr ama az oldugunun farkındayım yarım saat yuruyus

afiyet olsun canımmm keşke canım istemiyo demeyip bir kase yoğurt bari yeseydin yoksa vücut onca saat sonra kıtlık moduna geçiyomuş. gerçi öğlen kaçta yedin bilmiyorum ama işte hep yaptığımız hatalar

ah kuzum ya senin eğlenmeni çok isterdim heveslenmiştin haketmiştinde.herşeyi boşverip yalın ayak atlasaydın piste keşkemm

haaaaa bu arada pazar günü saat 10,30 da tartıldım şükürler olsun 81,7 yi gördüm tabi cuma günleri sabah tartılıp çıktığım içinde bu kadar farkediyo benim için cuma önemli ama olsun bu da çok güzel galiba bu sefer olacakkkk

deryam artık 79 müjdesi bekliyom bak yaz geldi nisan gitti mayıs da geldi heee

gelelim menülere

pazar

sabah 11 gibi kalktım
beceremesemde yaptım diyeyim geranmali yaptımmm nefis bi karatay kahvaltısı

akşam : mercimek çorbası ve yarım dilim pizza bir büyük bardak ayran
su 2 litre
spor boooolll ev işi ve 50 squat, 15 saniye plank

pazartesi

sabah : 10,30 da bitti 1 yumurtalı kkk
öğle saat 15 gibi : bir kase kuru fasulye
akşam 2 kaşık taze fasulye
su : 1,5 litre anca olmuştur
spor yok sadece yattımm

maşallah deryam
bende yuzde yuz karataya sadık kalıyom gitmeye başladı. yeni maceralarıda terk eyledim yuzumuz gulsun artık kuzum sanada başarılar

kızlarrr haydi ama bu hafta canlanma vakti üstelik birde yarış var işin ucunda tatlı bir rekabet içinde bu yarışı biz kazanalım.
sevgili RengarenkNesli nin takımı 14,takıma arada uğrayıp takibe alalım ne var ne yok kimler neler yapıyor nasıl gidiyor rakibimizi tanıyalım ama dimi temkinli olmak lazımmmm

kızlarr merhaba izniniz olursa ben artık ayrılmak istiyorum

Canım ne güzel hedefine ulaştın demek ay darısı benimde başıma inşallahhhhhhhhhhh....Aminnnnnnnn

Çok geçmiş olsun kuzuya inşallah sadece yol yorgunluğundandır
Arkadaşınada çok geçmiş olsun

Pes etmek yok canım dirensede bünye eminim sende eksileri görüp 6lı rakamları göreceksin
Şükür baya kilo vermişsin ve eminim şu anda gayet güzel görünüyorsundur ( kilolu durduğunu düşünmüyorum )
ama direnç kırılınca dahada güzel kilolar göreceksin

Kızlarrrrrrrr bu arada dün gece internetten kendime vucut analizi yapan tartı aldım 39 liraydı ( 79dan düşmüş ) fakirin üstelik kargoda bedava tabi eşimin kartında biriken puanlarıda kullanınca bana geldi 24 liraya
Bugün yada en geç yarın elimde olur diye tahmin ediyorum şimdiden sabırsızlanıyorum gelsede tartılsam 3 gün olacak tartılmayalı

güle güle kullan cecom sanırım herkül modeli var onu aldın bende onu kullanıyorum pek inanmasamda ölçüm yaptığına geçen hafta görüştüğümüz diyetisyenle sonuçlar neredeyse aynıydı benim evde yağ oranı 39,7 çıkıyor onda 40,3 çıktı mesela

umarım çoook güzel rakamlar görürsünnn

ewet aynen yeseydım keske ama halim yoktu aksamustu yedim 4 gibi ama.bu arada hitap ederken abla diye hitap etmeliyim sze galiba bnm yaşım 22 çünkü :) bi an canmmm yazcaktımm :)

şükür kavuşturana
dün eşim pc yi tamir etti
ve bugün kullanmaya başladım çok şükür
hemen dünkü menümü yazayım

04 MAYIS PAZARTESİ 2015
SABAH
5 zeytin
peynir
çay
AKŞAM
tonbalıklı salata

SPOR: 1,5 km yürüyüş + koşu
sıvı: 1 lt

Evet canım herkül modeli
İnşallah hepimiz bol bol eksi görürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…