Eveeeet gelelim ağladığım Düğüne,Bulunduğumuz il asırı nemliydi tabi bende alışkın Değilim boğuldum durdum nefes aldıkça ki ordaki herkes en durulacak günler dahada kötü olur Mayıstan sonra dediler. Gittiğim gün düzlestirdigim saclarım hafiften kabarmaya gitgide koyun gibi tiftiklesmeye başladı ahaaaa dedim yarın yandım:) ertesi gün kuaförde acık Kalsın dedim salak gibi toplattırmdım kırık fön istedim neyse adamlar yaptı ama sacımın önü mal gibi oldu neyse düzelttim falan ama bi kere içime sinmedi zaten düğün başlayana kadar sacım bi önceki gün gibi oldu,neyse dedim moral bozmak yok.... Düğüne şıkıdım mıkıdım gittim tebrik etmek icin ayağa Kalkıp biraz ilerlediğimde baya para verip aldığım ayakkabının koptuğunu hissettim,zar zor yerime geçip iki üç damla Gözümden akıttım sonra eşime dedim ben arabaya gidiyorum,oynamayada kalkamıcamya nasıl içimde kaldı anlatamam,indim arabada 55 dk oğlumla bekledim tabi boş beklemedim ağlaya zırlaya hemde baya sesli nasıl cnm sıkıldı o an okadar hazırlanıp elbiseydi ayakkabıydı falandı filandı derken öle kalınca zoruma gitti :))) şimdi gülüyorum ama neye yarar :))))))
günaydın kızlar dün yazamadım erkenden uyudugum için hmn menmü paylaşıyorum Sabah 2 haslanmış yumurta 6tane zytn 2 dlm peynr domates Öğlen 2tane zeytinyağlı biber dolması domates akşam yemedim hiç bir sey istahım yoktu suyum da 1 litre olmştr ama az oldugunun farkındayım yarım saat yuruyus
ah kuzum ya senin eğlenmeni çok isterdim heveslenmiştin haketmiştinde.herşeyi boşverip yalın ayak atlasaydın piste keşkemmEveeeet gelelim ağladığım Düğüne,Bulunduğumuz il asırı nemliydi tabi bende alışkın Değilim boğuldum durdum nefes aldıkça ki ordaki herkes en durulacak günler dahada kötü olur Mayıstan sonra dediler. Gittiğim gün düzlestirdigim saclarım hafiften kabarmaya gitgide koyun gibi tiftiklesmeye başladı ahaaaa dedim yarın yandım:) ertesi gün kuaförde acık Kalsın dedim salak gibi toplattırmdım kırık fön istedim neyse adamlar yaptı ama sacımın önü mal gibi oldu neyse düzelttim falan ama bi kere içime sinmedi zaten düğün başlayana kadar sacım bi önceki gün gibi oldu,neyse dedim moral bozmak yok.... Düğüne şıkıdım mıkıdım gittim tebrik etmek icin ayağa Kalkıp biraz ilerlediğimde baya para verip aldığım ayakkabının koptuğunu hissettim,zar zor yerime geçip iki üç damla Gözümden akıttım sonra eşime dedim ben arabaya gidiyorum,oynamayada kalkamıcamya nasıl içimde kaldı anlatamam,indim arabada 55 dk oğlumla bekledim tabi boş beklemedim ağlaya zırlaya hemde baya sesli nasıl cnm sıkıldı o an okadar hazırlanıp elbiseydi ayakkabıydı falandı filandı derken öle kalınca zoruma gitti :))) şimdi gülüyorum ama neye yarar :))))))
deryam artık 79 müjdesi bekliyom bak yaz geldi nisan gitti mayıs da geldi heeehaaaaa bu arada pazar günü saat 10,30 da tartıldım şükürler olsun 81,7 yi gördüm tabi cuma günleri sabah tartılıp çıktığım içinde bu kadar farkediyo benim için cuma önemli ama olsun bu da çok güzel galiba bu sefer olacakkkk
ahhhhh ağzın bal yesinnn ama yemesinnnnnn inşallah bende bekliyorum kuzum yaaaaaaaderyam artık 79 müjdesi bekliyom bak yaz geldi nisan gitti mayıs da geldi heee
unutmadıkkk bi kereeeegunaydın guzeller. için kolaları yiyin börekleri cuma yarışıyoz unuttunuz galiba
maşallah deryamgelelim menülere
pazar
sabah 11 gibi kalktım
beceremesemde yaptım diyeyim geranmali yaptımmm nefis bi karatay kahvaltısı
akşam : mercimek çorbası ve yarım dilim pizza bir büyük bardak ayran
su 2 litre
spor boooolll ev işi ve 50 squat, 15 saniye plank
pazartesi
sabah : 10,30 da bitti 1 yumurtalı kkk
öğle saat 15 gibi : bir kase kuru fasulye
akşam 2 kaşık taze fasulye
su : 1,5 litre anca olmuştur
spor yok sadece yattımm
sanada başarılarrrrr şekerimmmmmaşallah deryam
bende yuzde yuz karataya sadık kalıyom gitmeye başladı. yeni maceralarıda terk eyledim yuzumuz gulsun artık kuzum sanada başarılar
kızlarr merhaba izniniz olursa ben artık ayrılmak istiyorum
Herkese merhaba canlar. dün memleketten geldik öğleden sonra okulum olduğu için koştum okula. sonra bir de arkadaş kaza yapmış onun telaşı eve geldiğimde saat 8 di. kuzuyu yedirdim uyuttum kendim de bayılmışım kalmışım. sabah kuzu istifra etti yoldan mı oldu yediklerinden mi bilemedimşimdi onu geri uyuttum kendim de uyumadım
ben kendimi ifşa etmemişim kaptanım. Şöyle bir özeleştiri yapmam gerekirse 93 kilodan 75 indim. ama bir türlü 75 in altına inemiyorumbir hafta sıkıyorum sanki 1 haftada 1kilo verecekmişim gibi ama gitmeyince moralim bozuluyor ipin ucu kaçıyor. yaklaşık tam 1 senedir 75 ile 77 arasında top gibi oynuyorum. umarım mayıs ayı benim için daha iyi geçecek
Kızlarrrrrrrr bu arada dün gece internetten kendime vucut analizi yapan tartı aldım39 liraydı ( 79dan düşmüş ) fakirin üstelik kargoda bedava tabi eşimin kartında biriken puanlarıda kullanınca bana geldi 24 liraya
Bugün yada en geç yarın elimde olur diye tahmin ediyorumşimdiden sabırsızlanıyorum gelsede tartılsam 3 gün olacak tartılmayalı
ewet aynen yeseydım keske ama halim yoktu aksamustu yedim 4 gibi ama.bu arada hitap ederken abla diye hitap etmeliyim sze galiba bnm yaşım 22 çünkü :) bi an canmmm yazcaktımm :)afiyet olsun canımmm keşke canım istemiyo demeyip bir kase yoğurt bari yeseydin yoksa vücut onca saat sonra kıtlık moduna geçiyomuş. gerçi öğlen kaçta yedin bilmiyorum ama işte hep yaptığımız hatalar
güle güle kullan cecom sanırım herkül modeli var onu aldın bende onu kullanıyorum pek inanmasamda ölçüm yaptığına geçen hafta görüştüğümüz diyetisyenle sonuçlar neredeyse aynıydı benim evde yağ oranı 39,7 çıkıyor onda 40,3 çıktı mesela
umarım çoook güzel rakamlar görürsünnn
Amienn ablacim cok saolHerkese geçmiş olsun acil şifalar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?