Canimmmmbenimmyaaaa cok gecmis olsunnnn, hem uzule uzule okudum hemde gule gule, guldurdun beni wallahi anlatma seklin cok guzeldii hahaha canimya uzulme abla olan oldu artik gul gecEveeeet gelelim ağladığım Düğüne,Bulunduğumuz il asırı nemliydi tabi bende alışkın Değilim boğuldum durdum nefes aldıkça ki ordaki herkes en durulacak günler dahada kötü olur Mayıstan sonra dediler. Gittiğim gün düzlestirdigim saclarım hafiften kabarmaya gitgide koyun gibi tiftiklesmeye başladı ahaaaa dedim yarın yandım:) ertesi gün kuaförde acık Kalsın dedim salak gibi toplattırmdım kırık fön istedim neyse adamlar yaptı ama sacımın önü mal gibi oldu neyse düzelttim falan ama bi kere içime sinmedi zaten düğün başlayana kadar sacım bi önceki gün gibi oldu,neyse dedim moral bozmak yok.... Düğüne şıkıdım mıkıdım gittim tebrik etmek icin ayağa Kalkıp biraz ilerlediğimde baya para verip aldığım ayakkabının koptuğunu hissettim,zar zor yerime geçip iki üç damla Gözümden akıttım sonra eşime dedim ben arabaya gidiyorum,oynamayada kalkamıcamya nasıl içimde kaldı anlatamam,indim arabada 55 dk oğlumla bekledim tabi boş beklemedim ağlaya zırlaya hemde baya sesli nasıl cnm sıkıldı o an okadar hazırlanıp elbiseydi ayakkabıydı falandı filandı derken öle kalınca zoruma gitti :))) şimdi gülüyorum ama neye yarar :))))))
Hahahahagunaydın guzeller. için kolaları yiyin börekleri cuma yarışıyoz unuttunuz galiba
Waaauww cok guzel bir fiyata almissin gule gule kullan tartini hep yuzunu guldursun in sha Allah ablacimmmm simdidennn:))Kızlarrrrrrrr bu arada dün gece internetten kendime vucut analizi yapan tartı aldım39 liraydı ( 79dan düşmüş ) fakirin üstelik kargoda bedava tabi eşimin kartında biriken puanlarıda kullanınca bana geldi 24 liraya
Bugün yada en geç yarın elimde olur diye tahmin ediyorumşimdiden sabırsızlanıyorum gelsede tartılsam 3 gün olacak tartılmayalı
kuzum sen 80 topiğinden almanyalı yasminmisin unuttum daha önce soracaktımHahahahaabla birinci olmak icin elimden geleni yapicamm Kacamaklara dikkat ediorummmm
ewet aynen yeseydım keske ama halim yoktu aksamustu yedim 4 gibi ama.bu arada hitap ederken abla diye hitap etmeliyim sze galiba bnm yaşım 22 çünkü :) bi an canmmm yazcaktımm :)
Waaauww cok guzel bir fiyata almissin gule gule kullan tartini hep yuzunu guldursun in sha Allah ablacimmmm simdidennn:))
Kknin kraliceleriiiii sizleri ozluyorummm ben yaaaaaaafark ettimm bunuuu iyice alistim sizlereeee
Ayrica bugun bi degisiklik var sanki vucudumda aynaya bakarken. Belim sanki daha incelmisss bu benii mutluu ettii :)) cumaya kadar sabirsizlaniyorummmm:))
Bugun spora baslayiorumm. Spor derken 30 dk yuruyus
Ewet benkuzum sen 80 topiğinden almanyalı yasminmisin unuttum daha önce soracaktım
Aminnnn inşallah canım Rabbim hepimize bol bol eksiler görmeyi nasip etsin...Aminnnn
Bakalım yarın gelir en geç diye tahmin ediyorum
Ohhhh süpersin canım inşallah dahada güzel kilolar vericeksin
Cuma günü Allahın izniyle hepimiz çok güzel rakamlar göreceğiz
allah neşeni artırsın kuzummmAmieeenn ablacim in sha Allah bende oyle bi tarti almak istiyorum yaaa Kiskandm simdi 75 olayim da kendime hediye olarak alirim in sha Allah , Diyetimi cok iyi yapmadigim halde fark goruyorum vucudmda hemde spor yapmadigim halde, birazdan 30 dk yiruyecem kosubandinda. Herhalde hasTa oldugumdan Kilo veriyorum Oleeeyy Bugun morelimmm yerinde neseliyim nedenndiR bilmiyorum
ahahaah hatırlatım seni ufaklık birden kaybolmuştun merak etmiştik seni ortaya çıktın demek. kaç kilolardasın bakimmm de hele verdinmi bari. çok hızlı verme çabası içindeydin en son turkiyeye geleceğin içinEwet ben80 89 topikten hollandali yaseminn ablacimm
senin neşen hep yerinde maşallah allah daim etsin. topiğin neşeli kızıAmieeenn ablacim in sha Allah bende oyle bi tarti almak istiyorum yaaa Kiskandm simdi 75 olayim da kendime hediye olarak alirim in sha Allah , Diyetimi cok iyi yapmadigim halde fark goruyorum vucudmda hemde spor yapmadigim halde, birazdan 30 dk yiruyecem kosubandinda. Herhalde hasTa oldugumdan Kilo veriyorum Oleeeyy Bugun morelimmm yerinde neseliyim nedenndiR bilmiyorum
aaa almışsın hakkaten 80 lerdeydin diye hatırlıyom sankiiii..Ewet bugunluk 31 dk kosubandi 2.03 km yurudum :)) marathon kosmus gibi nefes nefese kaldim 5,2 km seviyede yururken cok uzuldum ;( onceden rahatlikla 6,5 km rahatlikla yuruyebiliordum ;( demekki kilo alininca conditiede bozuluyo..
Belki aksam vakti 20 dk daha yururum yemekten sonra..
Yaaa butum nesem yerle bir oldunasil bukadar kilo alabildim ben ( kendime cok kiziyorum aglayacamm kendimi zor tutuyorummm , mayis sonu 90 olucam in sha Allah bitti... Suan en son 98.1 dim..
Hahahaahahaah hatırlatım seni ufaklık birden kaybolmuştun merak etmiştik seni ortaya çıktın demek. kaç kilolardasın bakimmm de hele verdinmi bari. çok hızlı verme çabası içindeydin en son turkiyeye geleceğin için
Hiihh canim ablam yaaaa :)) morelimi duzellttin bak simdisenin neşen hep yerinde maşallah allah daim etsin. topiğin neşeli kızı
Aldimmm abla aldimaaa almışsın hakkaten 80 lerdeydin diye hatırlıyom sankiiii..
neşeni bozma sana yakışıyor
Hiihh canim ablam yaaaa :)) morelimi duzellttin bak simdiHepiniz birbirinizden neselisiniz sayenizde bende oyle oldum
gençsın verirsin kuzum geçmişi boşver önune bak ve yaptığın diyeti ömür boyu yapcak sekil ver uzun ömurlu fit kalırsınAldimmm abla aldimsu okul beni mahfetti stresten diplomayi aldimda ustunede 10 kilo hediye
Dogru abla haklisin, pes etmek yok bu sefer kararliyimgençsın verirsin kuzum geçmişi boşver önune bak ve yaptığın diyeti ömür boyu yapcak sekil ver uzun ömurlu fit kalırsın
bende 75 de takılı kaldım şimdi 14. takım kaptanlığı yapıyorum burdan transfer oldum yada tayin oldummu desem. banumun sözunden çıkma karatay diyetine kulak ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?