Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canimmmmbenimmyaaaa cok gecmis olsunnnn, hem uzule uzule okudum hemde gule gule, guldurdun beni wallahi anlatma seklin cok guzeldii hahaha canimya uzulme abla olan oldu artik gul gec birdahaki dugune hem istedigin zayiflikta hemde istedigin sekilde gidersin onlemini alip

Waaauww cok guzel bir fiyata almissin gule gule kullan tartini hep yuzunu guldursun in sha Allah ablacimmmm simdidennn:))

Kknin kraliceleriiiii sizleri ozluyorummm ben yaaaaaaa fark ettimm bunuuu iyice alistim sizlereeee

Ayrica bugun bi degisiklik var sanki vucudumda aynaya bakarken. Belim sanki daha incelmisss bu benii mutluu ettii :)) cumaya kadar sabirsizlaniyorummmm:))
Bugun spora baslayiorumm. Spor derken 30 dk yuruyus

ewet aynen yeseydım keske ama halim yoktu aksamustu yedim 4 gibi ama.bu arada hitap ederken abla diye hitap etmeliyim sze galiba bnm yaşım 22 çünkü :) bi an canmmm yazcaktımm :)

iyi o zaman öğlen yiyip hiç yemediysen dedim ama seninde öğlen benim gibi geç. evet canım 11 yaş var aramızda nasıl hitap etmek istersen sorun yok...

Waaauww cok guzel bir fiyata almissin gule gule kullan tartini hep yuzunu guldursun in sha Allah ablacimmmm simdidennn:))

Aminnnn inşallah canım Rabbim hepimize bol bol eksiler görmeyi nasip etsin...Aminnnn
Bakalım yarın gelir en geç diye tahmin ediyorum

Ohhhh süpersin canım inşallah dahada güzel kilolar vericeksin
Cuma günü Allahın izniyle hepimiz çok güzel rakamlar göreceğiz

Amieeenn ablacim in sha Allah bende oyle bi tarti almak istiyorum yaaa Kiskandm simdi 75 olayim da kendime hediye olarak alirim in sha Allah , Diyetimi cok iyi yapmadigim halde fark goruyorum vucudmda hemde spor yapmadigim halde, birazdan 30 dk yiruyecem kosubandinda. Herhalde hasTa oldugumdanKilo veriyorumOleeeyy Bugun morelimmm yerinde neseliyim nedenndiR bilmiyorum

allah neşeni artırsın kuzummm

Ewet ben 80 89 topikten hollandali yaseminn ablacimm
ahahaah hatırlatım seni ufaklık birden kaybolmuştun merak etmiştik seni ortaya çıktın demek. kaç kilolardasın bakimmm de hele verdinmi bari. çok hızlı verme çabası içindeydin en son turkiyeye geleceğin için

senin neşen hep yerinde maşallah allah daim etsin. topiğin neşeli kızı

Ewet bugunluk 31 dk kosubandi 2.03 km yurudum :)) marathon kosmus gibi nefes nefese kaldim 5,2 km seviyede yururken cok uzuldum ;( onceden rahatlikla 6,5 km rahatlikla yuruyebiliordum ;( demekki kilo alininca conditiede bozuluyo..

Belki aksam vakti 20 dk daha yururum yemekten sonra..

Yaaa butum nesem yerle bir oldu nasil bukadar kilo alabildim ben ( kendime cok kiziyorum aglayacamm kendimi zor tutuyorummm, mayis sonu 90 olucam in sha Allah bitti... Suan en son 98.1 dim..

aaa almışsın hakkaten 80 lerdeydin diye hatırlıyom sankiiii..
neşeni bozma sana yakışıyor

Hahaha Aynen okul yogunluktan gitmistim ablacim , 101,5 dim suan 98.1 (( hala cok hizli verme cabalarindayim

Hiihh canim ablam yaaaa :)) morelimi duzellttin bak simdi Hepiniz birbirinizden neselisiniz sayenizde bende oyle oldum

Aldimmm abla aldim su okul beni mahfetti stresten diplomayi aldimda ustunede 10 kilo hediye
gençsın verirsin kuzum geçmişi boşver önune bak ve yaptığın diyeti ömür boyu yapcak sekil ver uzun ömurlu fit kalırsın
bende 75 de takılı kaldım şimdi 14. takım kaptanlığı yapıyorum burdan transfer oldum yada tayin oldummu desem . banumun sözunden çıkma karatay diyetine kulak ver

Dogru abla haklisin, pes etmek yok bu sefer kararliyim onceden verirdiim en fazla 3 kilo birakirdim diyeti simdi bozmuyorum bide liste menunu yazmalisin insan utanir kacamak yaptigini yazdiginda sonucda her gram yaris icin onemli. Malesef bazen arada kacamak oluyor ama yememeye calisiorum yesemde pes etmiorum diyetime devam ediyorum. Simdi vermezsem daha hic veremem abla o yuzden 55 kiloya kadar devam bu 1 yilimi alsada devam. Simdi yapmazsam kendme artik guvenemem. Banu ablaya hak veriyorum karatay diyeti muhtesem cok gec acikiyorum ve uzun sure tok kaliyorum ekmegi hayatimdan cikardim diyorumm ama bugun kahvaltida annemin yaptigi ince yuvka ekmekten yedim. Oda hasta oldugum icin ve usendigim icin ugrasmak istemedim diye hemen 2 yumurta tencereye koydum sonrada yuvka ekmekle yedim. Yaninda baska bisi yemedim. Aksam yemegimi birazdan hazirlayacam onu iyi yapmaya calisiorum. Kac kiloydun daha once abla bu arada kusuruma bakma ben herkesii unuttumm birtek 2 banu ablalari unutmadim. Bide bazileri nickinidegistirmis cikaramiorum hatirlayamiorum yani bu arada kiloda takili kaldiginda napilmali ? ben cok korkuyorum 90 kiloda yasayacam diye. In sha Allah 80 kilolarda takili kalmam 70lerde kalayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…