- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
bence hedefini ufak tut geçersen mutlu olursun,geçen ay bende uçtum kilo veririm dedim bak hedef tutmadı ve ceza aldımEwet bugunluk 31 dk kosubandi 2.03 km yurudum :)) marathon kosmus gibi nefes nefese kaldim 5,2 km seviyede yururken cok uzuldum ;( onceden rahatlikla 6,5 km rahatlikla yuruyebiliordum ;( demekki kilo alininca conditiede bozuluyo..
Belki aksam vakti 20 dk daha yururum yemekten sonra..
Yaaa butum nesem yerle bir oldunasil bukadar kilo alabildim ben ( kendime cok kiziyorum aglayacamm kendimi zor tutuyorummm , mayis sonu 90 olucam in sha Allah bitti... Suan en son 98.1 dim..
hayır tatlım gerçekten şeker değil ama laboratuvarlarda üretilmiş yapay bişey sonuçta kimyasal. genelde 0 kalori olur ama yapılan bir çok araştırmada kanserle ilişkisi olduğu görülmüş masum şeyler değiller yani. bak kuzum burda zararları yazıyor http://www.dogalvadi.com/saglik/yapay-tatlandiricilar.htmlSaat 8 9 aksam gibi yaptim yedim ya ablacok az yemistim bide o gun bisi olmaz dedim. Dogrudur dedigin sekerli oldugu icin, ama tatlandiriciyi nasil birakicam abla ya. Bide bosunami yapmislar tatlandiriciyi gercekten sekermi ?
aynen ya en kötü haftam heralde buaslında 14 takım her hafta birbiri ile yarışıyo ama bu hafata daha önce aramızda olan rengarenkneslinin takımıyla iddia var sanırım en motivasyonsuz haftamdayım bende
çoook geçmiş olsun hepinizeDoktora gidip geldim, sinus iltihablanmasi var dedi. Hemen cevirdimgoogledan turkcesini dogru cevirmisimdir umarim. Ceneme vurmus ve sag kulagimdan burnuma kadar baslior. Yuzumde agrilar hissediorum elmacik kemiklerim felan. Kulagimin altinda olan o iltihab balon gibi agri veriyor. Burnumdada yara cikmis :)) bi baska doktormuz daha yeniki randevudeki kadin doktorun esi bizimde doktorumuz beni gordu kaldihic iyi gozukmuorsun sen dedi burnuma bakarak. Bende ewettt dedim gecer merak etme dedi. Hollandacada tabi. O 2 doktorumuz bizim hepimizin bebekligimizi bilirler :)) cok severiz onlari cokta iyi doktorlar. Eczaneye en agir olan ilaclari yazdi bana ve burnumun yarasi icin krem gibi bisi. Sonra kullanmam lazim..
Griep annemde basladi 3 gun surdu sukur hemen atlatti sonra ablamda o hala hasta daha yeni beraber randevuye gittik kulaginin zari herhalde deliklenmis onada ilac yazildi onunda iltihabi var yuzunde. Bende ablamdan aldim zaten gripi. Ablamdan sonra 1 yasindaki bebisimiz kuzum agzi var dili yok buram agrior anne diyemior tabiagladi durmadan balgam kustu. Simdi sukur daha cok iyi. Enistemde hastalandi oda ablamdan aldi. Bi abim kaldi hastalanmayan Aman oda hastalanmasinn aslanim benim gece gunduz demeden hem okuyor hem calisiyor
geçmiş olsun ablamkızlar kusura bakmayın gelemedim kör kütük hasta yatıyorum boğaz ağrısı bi yandan ateş bi yandan dün öğleden sonra bi fenalaştım anca açtım gibi gözümü.
galiba bozdum canım yaBülbülüm istikrarını bozmadan adım adım ilerliyor, kızlar sizlerede maşallah cok iyi gerçekten,daimi olsun inş
Pazar günü arabadan indim eşim valizlerde uğraşırken eski ev sahibim bayan Yanıma geldi arabasını parkedip, önce Oğlumu sevdi sonra aaa ikinciyimi bekliyorsunuz dedi bende gayet rahat güldüm yok o bebek degil Göbek Göbek dedim
Kadında haklı,Oğlumu kucağımda tutarken yorgunluğunda etkisiyle göbeği Öne çıkarıp beli içeri sokmuştum düzelince aaa pardon dedi:)) tabi bu benim bozulmadıgım bi anı bozulduklarım üzüldüklerim yokmu tabi var onlarda senin Dediğin gibi kamcılıyo insanı:)))
çok geçmiş olsun canım Allah korusun kötü huylu falan değillerdir inşGecmiş olsun cnm yaaa dikkat et kendine,herkeste var bi rahatsızlık((
Bende gün boyu Göğüs ağrısından yattım iki göğsümde kist dolu ve kremler gecırmıyo çekmekten başka çaremde yok Allah tan sık olmuyo şükür
hayırlı olsun canım ondan bende aldım 2 hafta oldu bi çizelge yaptım her cuma değerleri yazıp karşılaştırmak için mesela geçen haftaya göre yağ yüzdem düşmüş demekki yağdan vermişim dedim mutlu oldumKızlarrrrrrrr bu arada dün gece internetten kendime vucut analizi yapan tartı aldım39 liraydı ( 79dan düşmüş ) fakirin üstelik kargoda bedava tabi eşimin kartında biriken puanlarıda kullanınca bana geldi 24 liraya
Bugün yada en geç yarın elimde olur diye tahmin ediyorumşimdiden sabırsızlanıyorum gelsede tartılsam 3 gün olacak tartılmayalı
olsun canım 30 dk yürüyüş bile bişeydir yeterki düzenli yap. karatay teyzem her gün yapılan 20 dklık yürüyüş saatlerce koşmaktan daha iyidir diyorKknin kraliceleriiiii sizleri ozluyorummm ben yaaaaaaafark ettimm bunuuu iyice alistim sizlereeee
Ayrica bugun bi degisiklik var sanki vucudumda aynaya bakarken. Belim sanki daha incelmisss bu benii mutluu ettii :)) cumaya kadar sabirsizlaniyorummmm:))
Bugun spora baslayiorumm. Spor derken 30 dk yuruyus
Hahaha aslinda dogru soyluorsun abla biliyorum turkey gitmeseydim kesinlikle bukadar hizli kilo verme cabasi olmazdi bendebence hedefini ufak tut geçersen mutlu olursun,geçen ay bende uçtum kilo veririm dedim bak hedef tutmadı ve ceza aldım.hemde motivem düştü .daha makul ol. mesela 95 olucam de yada 94 olarak 90 daha çok yaklaşıcam gibi ,yada sen bizi boşver şaşırt beni mayıs sonuna 90 ol hadi bakalım kolay gelsin.
Aaay cok kotu oluyor o donemmm kesinlikle yemeden once dusun ne yedigini ve nekadar cok zayiflamak istedigini dusunnn ablacimm. In sha Allah kilo almazsin :)biri beni durdursuuunntutamaz oldum boğazımı ipin ucunu bir kaçırdım gitti şu regl dönemini bi atlatsaydım artı olmadan ay cuma günü artı çıkarsam dağılırım
Gonderdigin linki okuyacam abla bi ara bende duymustum kanserle alakali oldugunu oyleyse ben atiyim. Yeni almisim birde buyuk boyselam güzeller sonunda gelebildim bir sürü geçmiş birikmiş
hayır tatlım gerçekten şeker değil ama laboratuvarlarda üretilmiş yapay bişey sonuçta kimyasal. genelde 0 kalori olur ama yapılan bir çok araştırmada kanserle ilişkisi olduğu görülmüş masum şeyler değiller yani. bak kuzum burda zararları yazıyor http://www.dogalvadi.com/saglik/yapay-tatlandiricilar.html
aynen ya en kötü haftam heralde bu
çoook geçmiş olsun hepinize
geçmiş olsun ablam
galiba bozdum canım yabu hafta sapıttım bakalım nolcak cuma
ayy banada ünide olmuştu o robadan lastikli bir bluzum vardı göğüslerimde küçük olduğundan göbeğim hepten çıkmış öne halbuki o zaman da çok göbeğim yoktu basende birikir benim kilo ama neyse otobüsteydim kampus içinde bitap şekilde hastaneden derse yetişmeye çalışıyorum otobus tıklım tıklım bende oflaya oflaya belimi tutuyorum hamileler gibi önümdeki adam hemen kalktı bide geç kalktığı için özür diledi benden yer verdihiç bozuntuya vermedim kuruldum
çok geçmiş olsun canım Allah korusun kötü huylu falan değillerdir inş
olsun canım 30 dk yürüyüş bile bişeydir yeterki düzenli yap. karatay teyzem her gün yapılan 20 dklık yürüyüş saatlerce koşmaktan daha iyidir diyor
Ay demeyi unuttum abla ben sahsen dismacunu tadin ustune birsey yiyemem. Canin bisi cektiginde git dislerini fircala o tadin ustune yiyesin olmicak :)) in sha Allah ise yarar sende muuaaahhbiri beni durdursuuunntutamaz oldum boğazımı ipin ucunu bir kaçırdım gitti şu regl dönemini bi atlatsaydım artı olmadan ay cuma günü artı çıkarsam dağılırım
yok kuzum yok beni kesmiyor öyle şeyler malesefAy demeyi unuttum abla ben sahsen dismacunu tadin ustune birsey yiyemem. Canin bisi cektiginde git dislerini fircala o tadin ustune yiyesin olmicak :)) in sha Allah ise yarar sende muuaaahh
bu hafta grup olarak psikolojı yerlerde nerdesın kaptanımyok kuzum yok beni kesmiyor öyle şeyler malesefşubattan beri karatay yapıyorum hiç böyle olmamıştım birazda psikolojik sanırım
bu hafta grup olarak psikolojı yerlerde nerdesın kaptanımhepimiz cumaya ceza alcaz ha
pazartesi menü
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 yürüyüş
kahvaltı;1 dilim ekmek 1 yumurta haşlama yeşillik çay
öğle,1 adet muz
2 adet oreo bisküvi 1 bardak tarçınlı süt
akşam : tabak yeşil mercimek çorbası ayran
2 lt su
selam güzeller sonunda gelebildim bir sürü geçmiş birikmiş
hayır tatlım gerçekten şeker değil ama laboratuvarlarda üretilmiş yapay bişey sonuçta kimyasal. genelde 0 kalori olur ama yapılan bir çok araştırmada kanserle ilişkisi olduğu görülmüş masum şeyler değiller yani. bak kuzum burda zararları yazıyor http://www.dogalvadi.com/saglik/yapay-tatlandiricilar.html
aynen ya en kötü haftam heralde bu
çoook geçmiş olsun hepinize
geçmiş olsun ablam
galiba bozdum canım yabu hafta sapıttım bakalım nolcak cuma
ayy banada ünide olmuştu o robadan lastikli bir bluzum vardı göğüslerimde küçük olduğundan göbeğim hepten çıkmış öne halbuki o zaman da çok göbeğim yoktu basende birikir benim kilo ama neyse otobüsteydim kampus içinde bitap şekilde hastaneden derse yetişmeye çalışıyorum otobus tıklım tıklım bende oflaya oflaya belimi tutuyorum hamileler gibi önümdeki adam hemen kalktı bide geç kalktığı için özür diledi benden yer verdihiç bozuntuya vermedim kuruldum
çok geçmiş olsun canım Allah korusun kötü huylu falan değillerdir inş
hayırlı olsun canım ondan bende aldım 2 hafta oldu bi çizelge yaptım her cuma değerleri yazıp karşılaştırmak için mesela geçen haftaya göre yağ yüzdem düşmüş demekki yağdan vermişim dedim mutlu oldum
olsun canım 30 dk yürüyüş bile bişeydir yeterki düzenli yap. karatay teyzem her gün yapılan 20 dklık yürüyüş saatlerce koşmaktan daha iyidir diyor
Kizlar annecigim diyet yapmami istemiyor bu gunlerdezaten hastasin hem diyet hem spor yapiyorsun iyiles ondan sonra yaparsin dedi annem Dun gece durmadan oksuruncede soyledi hasta halinle diyet yapiyorsun bide Diye karsi odadan. Gece getirmedigi zencefil ihlamurlarlar kalmadii canimannem, iyiyim sen git uyu diyorum saat gece 2 3 ici rahat degil tabi melegimin Isteee annem diyet yapmami istemiyor kisaca bu gunlerde ama ben yinede yapicam aslinda diyet yapmiyorum istahsizim bu aralar annemde zorla yedirmeye calisiyor askimbenim Kendimi minik yigenimin yasinda hissettim wallahi neredeyse anne yaninda yatayim diyecektim tabi bazen yapiyorum onuda anne kokusuuuu herseyee bedel ..
Benim annemde sürekli Yemen lazim sen kilolu değilsin bebek emziriyorsun diye ha bire yedirmeye calisiyorKizlar annecigim diyet yapmami istemiyor bu gunlerdezaten hastasin hem diyet hem spor yapiyorsun iyiles ondan sonra yaparsin dedi annem Dun gece durmadan oksuruncede soyledi hasta halinle diyet yapiyorsun bide Diye karsi odadan. Gece getirmedigi zencefil ihlamurlarlar kalmadii canimannem, iyiyim sen git uyu diyorum saat gece 2 3 ici rahat degil tabi melegimin Isteee annem diyet yapmami istemiyor kisaca bu gunlerde ama ben yinede yapicam aslinda diyet yapmiyorum istahsizim bu aralar annemde zorla yedirmeye calisiyor askimbenim Kendimi minik yigenimin yasinda hissettim wallahi neredeyse anne yaninda yatayim diyecektim tabi bazen yapiyorum onuda anne kokusuuuu herseyee bedel ..
Menü çok güzel biraz da yürüyüş yapabilsen süper olursabah 1 yumurta 2 dilim peynir 1 buçuk dilim tam bugday ekmeği domates
öğlen 4 kaşık taze fasulye(ekmeksiz) :)
Akşam 3 zeytinyağlı biber dolması yarım bugday ekmeği 1.5litre su yuruyus yok maleseef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?