Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bence hedefini ufak tut geçersen mutlu olursun,geçen ay bende uçtum kilo veririm dedim bak hedef tutmadı ve ceza aldım.hemde motivem düştü.daha makul ol. mesela 95 olucam de yada 94 olarak 90 daha çok yaklaşıcam gibi ,yada sen bizi boşver şaşırt beni mayıs sonuna 90 olhadi bakalım kolay gelsin.

4mayıs ptesı
Sabah nesfıt
Öğlen tarhana çorbası
Araöğün 3 kuru kayısı
Akşam 2kaşık patateslı yumurta
1kasık dondurma
Kiraz sapı çayı
2litre su
5mayıs salı
Sabah peynır 10zeytın sıvrı cıtır bıber salatalık domates
Oğlen ciğköftedürüm
Aksam 1 kase corba ıcıcem 1'5lıtre su ıctım sımdıye ladar

selam güzeller sonunda gelebildim bir sürü geçmiş birikmiş

Saat 8 9 aksam gibi yaptim yedim ya abla cok az yemistim bide o gun bisi olmaz dedim. Dogrudur dedigin sekerli oldugu icin, ama tatlandiriciyi nasil birakicam abla ya. Bide bosunami yapmislar tatlandiriciyi gercekten sekermi ?
hayır tatlım gerçekten şeker değil ama laboratuvarlarda üretilmiş yapay bişey sonuçta kimyasal. genelde 0 kalori olur ama yapılan bir çok araştırmada kanserle ilişkisi olduğu görülmüş masum şeyler değiller yani. bak kuzum burda zararları yazıyor http://www.dogalvadi.com/saglik/yapay-tatlandiricilar.html
aslında 14 takım her hafta birbiri ile yarışıyo ama bu hafata daha önce aramızda olan rengarenkneslinin takımıyla iddia var sanırım en motivasyonsuz haftamdayım bende
aynen ya en kötü haftam heralde bu

çoook geçmiş olsun hepinize
kızlar kusura bakmayın gelemedim kör kütük hasta yatıyorum boğaz ağrısı bi yandan ateş bi yandan dün öğleden sonra bi fenalaştım anca açtım gibi gözümü.
geçmiş olsun ablam
Bülbülüm istikrarını bozmadan adım adım ilerliyor, kızlar sizlerede maşallah cok iyi gerçekten,daimi olsun inş
galiba bozdum canım ya bu hafta sapıttım bakalım nolcak cuma

ayy banada ünide olmuştu o robadan lastikli bir bluzum vardı göğüslerimde küçük olduğundan göbeğim hepten çıkmış öne halbuki o zaman da çok göbeğim yoktu basende birikir benim kilo ama neyse otobüsteydim kampus içinde bitap şekilde hastaneden derse yetişmeye çalışıyorum otobus tıklım tıklım bende oflaya oflaya belimi tutuyorum hamileler gibi önümdeki adam hemen kalktı bide geç kalktığı için özür diledi benden yer verdi hiç bozuntuya vermedim kuruldum

çok geçmiş olsun canım Allah korusun kötü huylu falan değillerdir inş

hayırlı olsun canım ondan bende aldım 2 hafta oldu bi çizelge yaptım her cuma değerleri yazıp karşılaştırmak için mesela geçen haftaya göre yağ yüzdem düşmüş demekki yağdan vermişim dedim mutlu oldum
olsun canım 30 dk yürüyüş bile bişeydir yeterki düzenli yap. karatay teyzem her gün yapılan 20 dklık yürüyüş saatlerce koşmaktan daha iyidir diyor

Hahaha aslinda dogru soyluorsun abla biliyorum turkey gitmeseydim kesinlikle bukadar hizli kilo verme cabasi olmazdi bende Ama turkey gidecegim icin 7inci ayin sonunda 77 kilo olmak istiyorum, turkeyde tabi devam edicem ve burayada takilcam in sha Allah,. Hedefini ulasamadigin icinmi ceza verildi? Ve cezada neler oluyor ben bilmiyorumda... In sha Allah seni ve hepinizi sasirtirim

dünkü menüm
sabah:iki dilim kek,karatay kahvaltısı
ara: soda (ilk defa sade soda içtim normalde meyveli içerdim gayette içilebiliyormuş :) )
ara: kahve
akşam: mercimek çorbası, bir haşlanmış yumurta, marul salatası
su: 1,5 lt
spor: 25 dk egzersiz, 45 dk yürüyüş

Kizlar annecigim diyet yapmami istemiyor bu gunlerde zaten hastasin hem diyet hem spor yapiyorsun iyiles ondan sonra yaparsin dedi annem Dun gece durmadan oksuruncede soyledi hasta halinle diyet yapiyorsun bide Diye karsi odadan. Gece getirmedigi zencefil ihlamurlarlar kalmadii canimannem, iyiyim sen git uyu diyorum saat gece 2 3 ici rahat degil tabi melegimin Isteee annem diyet yapmami istemiyor kisaca bu gunlerde ama ben yinede yapicam aslinda diyet yapmiyorum istahsizim bu aralar annemde zorla yedirmeye calisiyor askimbenimKendimi minik yigenimin yasinda hissettim wallahi neredeyse anne yaninda yatayim diyecektim tabi bazen yapiyorum onuda anne kokusuuuu herseyee bedel..

biri beni durdursuuunn tutamaz oldum boğazımı ipin ucunu bir kaçırdım gittişu regl dönemini bi atlatsaydım artı olmadan ay cuma günü artı çıkarsam dağılırım
Aaay cok kotu oluyor o donemmm kesinlikle yemeden once dusun ne yedigini ve nekadar cok zayiflamak istedigini dusunnn ablacimm. In sha Allah kilo almazsin :)

Gonderdigin linki okuyacam abla bi ara bende duymustum kanserle alakali oldugunu oyleyse ben atiyim. Yeni almisim birde buyuk boy 500den fazla hap vardir, hahahahaa ayyy bozuntuya vermemissin bide neguzel kizlar bence artik yer olmadiginda karnimizi one dogru ve elimizi belimize koyalim ohh super fikir wallahi.Birde boyle gentleman adamlar varmi kaldimi yahu Cok saol ablaaa eksik olmaaa canimmbenim A a bilmiyordum karatay teyzenin oyle dediginioyleyse hergun 30 dk rahat yaparim benim yeniden karatay videolarina bakmam lazim cok sey unutum

biri beni durdursuuunn tutamaz oldum boğazımı ipin ucunu bir kaçırdım gittişu regl dönemini bi atlatsaydım artı olmadan ay cuma günü artı çıkarsam dağılırım
Ay demeyi unuttum abla ben sahsen dismacunu tadin ustune birsey yiyemem. Canin bisi cektiginde git dislerini fircala o tadin ustune yiyesin olmicak :)) in sha Allah ise yarar sende muuaaahh

Ay demeyi unuttum abla ben sahsen dismacunu tadin ustune birsey yiyemem. Canin bisi cektiginde git dislerini fircala o tadin ustune yiyesin olmicak :)) in sha Allah ise yarar sende muuaaahh
yok kuzum yok beni kesmiyor öyle şeyler malesef şubattan beri karatay yapıyorum hiç böyle olmamıştım birazda psikolojik sanırım

bu hafta grup olarak psikolojı yerlerde nerdesın kaptanım hepimiz cumaya ceza alcaz ha

YOOOK ÖYLE CEZA MEZAA HADİ AMA KAPTAN YOĞUN OLUNCA SALIP KİLOMU ALCAZ. KAPTANIM YOKSA HEPİMİZ BURDAYIZ BİZ BİRİMİZİ DESTEK İÇİN BURDA DEĞİLMİYİZ KIZLAR.... HERKES Bİ GELSİN KENDİNE MENÜLERİMİZİ YORUMLAYALIM DESTEK OLALIM SALMAK YOK HELEKİ BU HAFTA 14, TAKIMLA YARIŞIYORUZ

o bisküvinin dışında herşey gayet normal onu da ölçülü yemişsin bir iki fazla hareketle gönderirsin yaptığımız yanlışları biliyoruz kuzum ( benim pizza gibi) önemli olan nefsimize hakim olmak, ölçüyü kaçırmamak..

sağol canım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Saat 18:00de akşam yemeğimide yedim ( ızgara köftelerim ) ve çok şükür bugünüde hasarsız atlattım günümü mutfak benim için kapanmıştır

Eşim büyük kızlar biraz havalanmaya çıkınca bende kendimi buraya attım
Bu arada bugün Hıdrellez ya eşimi bir bahaneyle dışarı çıkarırım diye düşünürken ( gül ağaçı lazım malum ) sabah ezanından evvel geri alınması gerektiğini öğrendim tabi bu durumda benim iş yaş diye düşünürken şansımı denedim ve eşime saksıda gül istediğimi söyledim
İyi saatine deng geldi ki kabul etti ve benimde artık evde kendime ait bir gül ağacım var

Hiç evde çiçeğimiz yokken kızımın fesleğeini, büyük cadının çiçekli kaktüsü benimde gülüm oldu

Canım Anneciğin halsizlikten hastalığı atlatamadığını düşünmüş olabilir Ana yüreği dediğin gibi
Bir iki gün aşırıya kaçma ama Anneciğinede diyete devam ettiğini çaktırma canım en azından sporuna ara verki vucutta dinlensin

Benim annemde sürekli Yemen lazim sen kilolu değilsin bebek emziriyorsun diye ha bire yedirmeye calisiyoraneler için evlat herseyden önemli dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…