Bender sabahları erken kalkıp yürüyüş yapmak istiyorum ama bir türlü beceremiyorum akşama kadar yorumluyorum en fazla 40 dakika yuruyebiliyorumpazartesi menü
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 yürüyüş
kahvaltı;1 dilim ekmek 1 yumurta haşlama yeşillik çay
öğle,1 adet muz
2 adet oreo bisküvi 1 bardak tarçınlı süt
akşam : tabak yeşil mercimek çorbası ayran
2 lt su
Mayıs sonu hedefim inşallah 71,5
SElamün aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlarrr
An itibariyle Hala olmuş bulunuyorum
Gelin Hanım doğurmuş sonundaartık bebişi seneye tatile gelirlerse görürüz canlı canlı ama neyse sağlıklı doğdu ya önemli olan o
Bugün için bir planımız yok şimdilik ama kesin sporumu yapacağımeğer eşimi ikna edebilirsem çocuklarla dışarı çıkıp birde şu belediyenin koyduğu aletlerin olduğu bir yere gidersek fazladanda sporumu yaparım inşallah olmadı sadece 3 mil leslie ve bir kaçda mekik yaparım
selam güzeller iyi pazarlar
bugün bi akrabamız alanyadan buraya taşındı yan daireye bize komşu oldu yani oyüzden sabahın 6 sında kalktım gecede geç yatmıştım hayalet gibi geziyorum evdeben yazlıkları çıkarttım kalınları kaldırdım ya bugün bir bozdu hava buz gibi birde yağmur şakır şakır çok üzüldüm ekstradan yürüyüş yapmam lazımdı benim bugün kaldık leslieye artık
bencede yapamam ben zaten sırf ayranla bu sefer sapıtır farklı şeyler yerim falan en iyisi spor
oyy kıyamam ben ablama misafirlerinmi çoktu yine ablam geleyimmi yardıma temmuzda ordayım
ablam ben gece çıt sesine bile uyanırım tam uykuya dalamadığım için kaslarım dinlenmiyormuş oyüzden ağrım oluyordu antidepresanı oyüzden verdi doktor hem derin uykuya geçebileyim hemde seratonin seviyesini arttırıyormuş o onun sayesinde kaslar gevşesin diye mecburen kullanıyorum. lisedeyken baş ağrım vardı tomografi emar falan sonuç gerilim tipi baş ağrısı dedi dayadı antidepresanı dedim kendi psikolojime laf geçiremiycem mi ben içmemiştim o zaman ilacı ve yenmiştim baş ağrısını da ama bu sefer mecburum ablam
ben keçi sütünden yapılan dondurmaya hastayım ablam sanırım karatayda da ona izin var hazırlara değilde. ama dün gece gece yediğim için dert oldu sonradan içime reglinde etkisiyle tutamadım kendimi gitti leptincik
amin canım cümlemize
hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah analı babalı büyütsün
Sehir disina çıktık gittigim yerde tarti yoktu nolcak simdi atıldımmi ben listeden
merhabalar kaptanım ben bugün hata yaptım ve bi kare paket çikolata yedim2 yıldan beri bi çok şey yaşadım hayatımı olumsuz etkileyen bi sürü şey ve insan oldu onlardan biri ile bugün yine karşılaştım şu anda hem ağlıyorum hem yazıyorum saldırdım çikoya zaten daha öncede böyle yaptığım için aldım kilolarımı ruhum acıkıyo bedenim alarm veriyo napıcam bilmiyorum.
cumartesi menü program
kalkar kalkmaz 2 bardak su
kahvaltı karatay
öğle yok ama ufak tefek yemek tadına filan baktım leptin çalışmadı yani
18:00 19:00 arası yürüyüş
akşam:1 tabak nohut yemeği,3 y.k pilav,2 buyuk bardak ayran
2,5 lt su
Menum SABAH 2dilim peynir. 6tane zeytin domates sasalatalk.yarmdan daha az pide ekmek ( pazar kahvaltsi die )OGLEN:3 Tane lahmacun 1 kupa yesil cay AKSAM 4Tane zeytinyagli bibr dolmasi ve coban salata ama biberlr küçük die 4 tane yedim3litre su 30dakika yürüyüş 50squat
Squat artmiyor ya 50 yapinca bacaklarm titriyor ve 15te bir 1 dakika ara veriyorum . (
Daha yeni ewe geldim vee tartildim kayinvalideme gttik hftasonu yemedikce bozuldu bna biraz yedim ama cokk degil
58.200 giderkende bu kadardim..
2 Mayıs ctesi
Sabah 1pide
Oglen çorba yanina et ayran
Aksam hashasli corek az
1.5litre su
3mayis pazar
Sabah 1 dilim tahilli ekmek salatalik domates peynir 10 tane zeytin
aksam
Bulgur pilavi yogurt
2litre su
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Misafirlerimi uğurladığım gibi kendimi buraya attım yine
Dün halamların bana tatil teklifi vardıakçaya birlikte arabayla gitme teklifi eşimin eniştesi daha evvel felç geçirdiği için otobüsle yolculuk çok zor oluyor ona ( şükür yürüyor ama uzun süre oturmak rahatsız ediyor onu ) onlarda bu sene tatile Akçaya gelemiyeceğiz dedik diye enişteyle konuşup hadi yol masrafını biz karşılayalım hem bizi götürme bahanesiyle onlarda tatil yapmış olurlar diye düşünmüşler tabi ben duyunca çok sevindim ama benim uyuz büyük kız ben gitmem diye tutturdu
Eşimde büyük kız gitmezse seni tek salamam okadar mesafeye arabayla dedigiderken sıkıntı yokda dönüşte tek zor olur senin için dedi
Ne dediysem kızı ikna edemedim neymiş okullar kapanmadan 1 hafta evvel gidemezmiş ( eniştesi seçim günü yola dökülürüz diyordu oy kullandıktan sonra tabi ) Zaten kimse gelmez son hafta bari Ramazandan önce 1 haftacıkta olsa tatil yapalım dedim ama inatla halaların yanında bile bana söylendi durdu cadı
Bakalım inşallah o güne kadar ikna edebilirim yoksa eşim dönüş tek olmaz gidemezsin o zaman dediTabi bunu duyan kızım gevrek gevrek gülüp o zaman gidilmiyor demezmi cidden bazen sinir oluyorum hatun istediği olunca savaş kazanmış gibi hissediyor ama ben henüz pes etmedim
Rabbim nasip kısmet ederse bende mutlaka dediğimi yaptırırım
Acikip 1 portakal 1 mandalin soydum ve 3 koca kacak yogurt doktum ustune ve 5 tatlandiriciylaboylece meyveli yogurt yapmis oldum cok lezzetliydi :))
Ellerine sağlık canım aman bugün ütü deme banaIyi geceler herkese ancak zaman bulabildim bütün gün temizlik çamaşır ütü yazlık kıyafetleri çıkar derken cook yoruldumyürüyüş de yapamadım bugünkü menum
sabah 2 dilim ekmek haşlanmış yumurta domates salatalık beyaz peynir 6 tane zeytin
ogle:kısır domates salatalık marul la beraber
ara bir elma
akşam yarım tabak barbunya 4 yemek kaşığı bulgur pilavı salata yoğurt
yaklaşık 3 litre su içtim
herkese iyi geceler
gunaydın kızlar
banum haber verdimi bilmiyorum benim 14. takımla yarışıyoz bu hafta hadi bakalım kim kazanacak iddayı. benim kızlara söledim ziyarete gelirler sizde 14. takıma beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.224023/page-11131
bülbülün dünkü menüsü
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: ayran
ara: yemek gecikince çok acıktım bir bardak süt içtim
akşam: bir küçük kase mercimek çorbası, kabak ve patlıcan yemeği, yoğurt
su:2lt
Tünaydın kızlar.......... Ben geldim
3 gün tatilden sonra sabah işe gelmek zor geldi. Nasılsınız bakalım. amma geçmiş birikmiş, hemen geçmişe dalayım.inşallah bu hafta herkes güzel kilolar vermiştir.
Merhaba meleklerben 14. Takımdayım bu hafta yarışıyormuşuz hepinize hepimize başarılar azmimiz daim olsun
Kaptanım semiz otu ve kabağın müshil etkisi mi varmış, keşke bana da öyle bir etki yapsaydı. Ben o çorbayı bir hafta içtim ama değişen bir şey olmadınasıl bir bünyem varsa artık. Ama eskiye göre bir kademe daha iyiydim demekki çorbadanmış. Ben devam edeyim o zaman bu çorbaya bir süre
2 aydır b12 yaptırmıyordum, d vitaminini de 2 aydır ihmal ettim. Benimkisi tembellik. İşten çıkıp gidene kadar sağlık ocağında hemşire kalmıyor, acilde de reçete soruyorlar. Benim ihmalkarlığım. Tahlillerimi yaptırıp tekrar başlayayım.
29 mayıs mı kaptanım, inşallah halledebilirim
pazar menü
kalkınca 2 bardak su
kahvaltı:sucuklu yumurta 1 dilim ekmek yeşillik
1 kare paket çikolata
öğle 1 kase mercimek çorba
akşam 5 adet köfte buyuk bir kase salata 2 bardak ayran
2 lt su
yürüyüş yapamadım sabah hava sisliydi akşamda yağmur çok şiddetliydi yapamadım
arkadaşlar benim vucud şeklim elma yani üst kısmım kalın kollarım butludur göbeğim vardır ben spor olarak sadece yürüyüş yapıyorum ama bedenimin üst kısmını çalıştıracak videolara ihtiyacım var varsa bildiğiniz bilgi verirseniz sevinirim.yada bi özel diyet şekli filan varsa oda olur. hiç popom yok ama göbek dominik cumhuriyeti kendi başına özerklik ilan edecek nerdeyse
Kaçak menülerimi yazayım, hafta sonu biraz kötü geçti
Perşembe
kalkınca 2 bardak su+1 incir
sabah 1 elma, 1 bardak süt
ara 2 hurma,2 ceviz, 1 bardak yeşilçay
öğle çorba, salata
ara, 1 kk beyaz peynir,domates salatalık acı sivribiber söğüş, 1 dilim k.ekmeği
akşam salata
ara zencefil,zerdeçal ve tarçınlı yoğurt
su 3 litre, spor 30 dak yürüyüş (yağmura yakalandım ve acayip ıslandım)
----------------
cuma
kalkınca 2bardak su+1 incir
sabah 2 kk beyaz peynir,5 zeytin, 1 yumurta, 2 ceviz, yeşillik, 1 bardak yeşilçay
ara 2 hurma
öğle 10 zeytin, 1 dilim k.ekmeği,salatalık (temizlik yapıyordum ayak üstü atıştırdım)
ara 1 dilim kek (kızım ilk defa kek yaptı yemesem olmazdı ) +1 türk kahvesi
akşam 1 kase çorba, 5 bulgurlu sarma, yoğurt
su 3 litre, spor yok mutfağı duvarlarına varıncaya kadar temizleyince spor yapmaya halim kalmadı
--------------------
cumartesi
sabah 2 kk beyaz peynir,5 zeytin, 1 dilim k.ekmeği, 2 ceviz, yeşillik, 1 bardak yeşilçay
Ara 2 hurma+1 türk kahvesi
ara az patlamış mısır
ara 2 grisini 1 bardak ayran (çok atıştırmışım yaa)
Akşam 1 kase çorba, 3 kaşık bulgur pilavı
ara zencefil,zerdeçal ve tarçınlı yoğurt
su 3 litre, spor 3 dak plates
----------------
pazar
sabah 2 kk beyaz peynir,5 zeytin, 2 dilim börek, 1 bardak yeşilçay
ara 2 hurma 1 türk kahvesi
ara 1 elma
Akşam, 1 tabak taze fasulye, yoğurt
su 3 litre, spor yine yok maalesef... akşamı ütü yapmakla geçirdim 2 saat ütü sürünce spor kaldı.
göbek bendede çok vardı kilo verdikçe gidecek onlar merak etme. Yağ verdiğin sürece nerende fazlalık varsa oradan gidecek, yürüyüş yeterli, yapabiliyorsan fitness veya plates de yapabilirsin. Sen benim göbeğimi bir göreydin o halden bu hale nasıl geldim hala kendime inanamıyorum. Son doğumumu yaptım bir yıl sonra eşimin arkadaşı eşime yine mi bebek bekliyorsunuz hanımını gördüm karnı burnunda gibiydi demezmi? Ben bunu duyduğumda o kadar üzüldüm ki anlatamam, zaten kilo vermek istiyordum ama bu söz ilk adımı atmama sebep oldu, hemen diyetisyenden randevu aldım ve iki ay randevu bekledim. O arada aynı diyetisyene giden dayımın kızından listesini alıp uyguladım 8 kilo verdim sonrasında da zaten kendiliğinden geldi .Verdikçe azimlendim ve o göbek öyle bir gitti ki, az daha var tabi ama sporsuz gitmez biliyorum. ve platesin de çok etkisini gördüm, ve hiç sarkma olmadı bende. Sende plates yapabilirsen faydasını görürsün.
Ben simdiden deli gibi hirslandim bile :)) kizlar bizim kazanmamiz lazim!! Hic bir minik kacamak dahi olmasinnnn :)) bu arada biz her hafta baska bir takimlami yarisioruz?
@oynakbasi34 8. Takima littfeenn
Slmllarrr 6. Takimm
aslında 14 takım her hafta birbiri ile yarışıyo ama bu hafata daha önce aramızda olan rengarenkneslinin takımıyla iddia var sanırım en motivasyonsuz haftamdayım bende
Doktora gidip geldim, sinus iltihablanmasi var dedi. Hemen cevirdimgoogledan turkcesini dogru cevirmisimdir umarim. Ceneme vurmus ve sag kulagimdan burnuma kadar baslior. Yuzumde agrilar hissediorum elmacik kemiklerim felan. Kulagimin altinda olan o iltihab balon gibi agri veriyor. Burnumdada yara cikmis :)) bi baska doktormuz daha yeniki randevudeki kadin doktorun esi bizimde doktorumuz beni gordu kaldihic iyi gozukmuorsun sen dedi burnuma bakarak. Bende ewettt dedim gecer merak etme dedi. Hollandacada tabi. O 2 doktorumuz bizim hepimizin bebekligimizi bilirler :)) cok severiz onlari cokta iyi doktorlar. Eczaneye en agir olan ilaclari yazdi bana ve burnumun yarasi icin krem gibi bisi. Sonra kullanmam lazim..
Griep annemde basladi 3 gun surdu sukur hemen atlatti sonra ablamda o hala hasta daha yeni beraber randevuye gittik kulaginin zari herhalde deliklenmis onada ilac yazildi onunda iltihabi var yuzunde. Bende ablamdan aldim zaten gripi. Ablamdan sonra 1 yasindaki bebisimiz kuzum agzi var dili yok buram agrior anne diyemior tabiagladi durmadan balgam kustu. Simdi sukur daha cok iyi. Enistemde hastalandi oda ablamdan aldi. Bi abim kaldi hastalanmayan Aman oda hastalanmasinn aslanim benim gece gunduz demeden hem okuyor hem calisiyor
kızlar kusura bakmayın gelemedim kör kütük hasta yatıyorum boğaz ağrısı bi yandan ateş bi yandan dün öğleden sonra bi fenalaştım anca açtım gibi gözümü.
Bugunki menu
Sabah; 1 tabak sut icine 1 avuc bulgur
Aksam; yarim tabak patlican yemegi yogurtla yedim yemegin yaninda 1,5 lavas yedim kotu yaptim biliorumyememeye calisacam. ve yarim tabak kadar patates salatasindan sabahdan kalma yedim
Bugunluk bukadar
Iyi geceler tatilden sonra bugün yorucu bir gün oldu.Okuldan gelince leslie yaptım ama 25. Dakikada bebeğim uyandi. daha sonra da 40 dakika yürüyüş yaptım inşallah hep böyle azimli olurum ve böyle devam eder
bugünkü menum
sabah sahanda yumurta beyaz peynir 5 tane zeytin domates salatalık çeyrek ekmek
ara 1 ayran
öğle mantar sote makarna yogurt
akşam 2 parça tavuk 1 kepçe mercimek çorbası bol salata yarım kase yoğurt
(Aksam sizce abartılı mi azalması mi)
Yaklasik 3 litre su
sizleri takip etmeye başlayalı beri azimliyim inşallah hepimiz bir an once kurtuluruz bu kilolardan hepinize teşekkür ederim iyi geceler
Kulaklarım çınladı
ohhhh simit yenmiş sözümüz yok ama kola da neyin nesinnnCuma menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen yarım muz
Aksam mercimek corbası,yahni,salata
1 maden suyu,bol su
Cumartesi menum
Sbh simit yeşillik peynir zeytın
Aksam 2 kücük lahmacun,yeşillik ve gecen yıldan beri içmediğim kola
( Bulunduğum il cok nemliydi soğuk oldugu icin ferahlamak adına saldırdım)
Pazar
Sbh kk kahvaltısı
Aksam yeşil fasulye,salata,ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil cay
Pazartesi
Sbh kk kahvaltısı
Aksam iki servis kasığı makarna
( bügünde hastayım diye eşim yaptı yemeği malum o yapınca en pratik şey makarna oldu)
1 maden suyu,1 bitki cayı
Eveeeet gelelim ağladığım Düğüne,Bulunduğumuz il asırı nemliydi tabi bende alışkın Değilim boğuldum durdum nefes aldıkça ki ordaki herkes en durulacak günler dahada kötü olur Mayıstan sonra dediler. Gittiğim gün düzlestirdigim saclarım hafiften kabarmaya gitgide koyun gibi tiftiklesmeye başladı ahaaaa dedim yarın yandım:) ertesi gün kuaförde acık Kalsın dedim salak gibi toplattırmdım kırık fön istedim neyse adamlar yaptı ama sacımın önü mal gibi oldu neyse düzelttim falan ama bi kere içime sinmedi zaten düğün başlayana kadar sacım bi önceki gün gibi oldu,neyse dedim moral bozmak yok.... Düğüne şıkıdım mıkıdım gittim tebrik etmek icin ayağa Kalkıp biraz ilerlediğimde baya para verip aldığım ayakkabının koptuğunu hissettim,zar zor yerime geçip iki üç damla Gözümden akıttım sonra eşime dedim ben arabaya gidiyorum,oynamayada kalkamıcamya nasıl içimde kaldı anlatamam,indim arabada 55 dk oğlumla bekledim tabi boş beklemedim ağlaya zırlaya hemde baya sesli nasıl cnm sıkıldı o an okadar hazırlanıp elbiseydi ayakkabıydı falandı filandı derken öle kalınca zoruma gitti :))) şimdi gülüyorum ama neye yarar :))))))
Ha buarada düğün Hariç güzel vakit geçirdim kiraladığımız ev turistik yerde deniz kenarıydı yürüyüşü,orada kahvaltıydı gezmeydi,aksam serin serin oturmaydı falan cok güzel gecti ama düğün hayal kırıklıgı:)))
Bekleki bi arkadaş daha evlensin
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese günaydınlarrrrrrrrrrrr
Umarım bugünde hepimize bol bol eksi olarak döner
Ben kahvaltı faslını bitirdim biraz etrafıyorum sağ olsun küçük cimcime yine oyuncaklarını her yana dağıttı sabah sabahBir iki saat sonrada sanırım son kez usta gelecek Geçen gün kapılar için gelen usta nasıl becerdiyse banyoda kapı üzerindeki iki fayansı kırdı
Eşimde o an adama söylenmiyeyim diye bana o an söylemedi ( ben öbür odadaydım ) adamda işi bitince kaçarcasına evden çıktı
Sağ olsun banyoyu yapan abiyi aradık ben gelip düzeltirim dedi ( bugün vakti varmış ancak yoksa 2 - 3 gündür bekletmezdi )
Ben artık usta görmek istemiyorum dedikçe bir aksilik oluyoro yüzden artık tam tersini görmek istiyorum her gün gelsinler ters teper belki
Canım bence menün gayet güzel eee sporunuda çok güzel yapmışsın daha ne olsun
Canım çok geçmiş olsun
TAlihsizlik olmuş ama Rabbim beterinden sakınsın
Bende düğünlere giderken çok yüksek ayakkabılarla araba kullanamam diye hep arabayı kullanacaksam biraz daha topuğu az olan ayakkabılarımı yiyerim ve inmeden diğerini ayağıma alırımyani bir nevi düğünlere giderken yedek ayakkabı istemedende olsa yanımda oluyor hatta başkasına bile vermişliğim var ayakkabılarım sıktı dediğinde Yine şükür elbiseyle ilgili bir sıkıntı olmamış
günaydın kızlar dün yazamadım erkenden uyudugum için hmn menmü paylaşıyorum Sabah 2 haslanmış yumurta 6tane zytn 2 dlm peynr domates Öğlen 2tane zeytinyağlı biber dolması domates akşam yemedim hiç bir sey istahım yoktu suyum da 1 litre olmştr ama az oldugunun farkındayım yarım saat yuruyus
haaaaa bu arada pazar günü saat 10,30 da tartıldım şükürler olsun 81,7 yi gördüm tabi cuma günleri sabah tartılıp çıktığım içinde bu kadar farkediyo benim için cuma önemli ama olsun bu da çok güzel galiba bu sefer olacakkkk
gunaydın guzeller. için kolaları yiyin börekleri cuma yarışıyoz unuttunuz galiba
gelelim menülere
pazar
sabah 11 gibi kalktım
beceremesemde yaptım diyeyim geranmali yaptımmm nefis bi karatay kahvaltısı
akşam : mercimek çorbası ve yarım dilim pizza bir büyük bardak ayran
su 2 litre
spor boooolll ev işi ve 50 squat, 15 saniye plank
pazartesi
sabah : 10,30 da bitti 1 yumurtalı kkk
öğle saat 15 gibi : bir kase kuru fasulye
akşam 2 kaşık taze fasulye
su : 1,5 litre anca olmuştur
spor yok sadece yattımm
maşallah deryam
bende yuzde yuz karataya sadık kalıyom gitmeye başladı. yeni maceralarıda terk eyledim yuzumuz gulsun artık kuzum sanada başarılar
Kızlarrrrrrrr bu arada dün gece internetten kendime vucut analizi yapan tartı aldım39 liraydı ( 79dan düşmüş ) fakirin üstelik kargoda bedava tabi eşimin kartında biriken puanlarıda kullanınca bana geldi 24 liraya
Bugün yada en geç yarın elimde olur diye tahmin ediyorumşimdiden sabırsızlanıyorum gelsede tartılsam 3 gün olacak tartılmayalı
ewet aynen yeseydım keske ama halim yoktu aksamustu yedim 4 gibi ama.bu arada hitap ederken abla diye hitap etmeliyim sze galiba bnm yaşım 22 çünkü :) bi an canmmm yazcaktımm :)
şükür kavuşturana
dün eşim pc yi tamir etti
ve bugün kullanmaya başladım çok şükür
hemen dünkü menümü yazayım
04 MAYIS PAZARTESİ 2015
SABAH
5 zeytin
peynir
çay
AKŞAM
tonbalıklı salata
SPOR: 1,5 km yürüyüş + koşu
sıvı: 1 lt
Amieeenn ablacim in sha Allah bende oyle bi tarti almak istiyorum yaaa Kiskandm simdi 75 olayim da kendime hediye olarak alirim in sha Allah , Diyetimi cok iyi yapmadigim halde fark goruyorum vucudmda hemde spor yapmadigim halde, birazdan 30 dk yiruyecem kosubandinda. Herhalde hasTa oldugumdan Kilo veriyorum Oleeeyy Bugun morelimmm yerinde neseliyim nedenndiR bilmiyorum
Ewet bugunluk 31 dk kosubandi 2.03 km yurudum :)) marathon kosmus gibi nefes nefese kaldim 5,2 km seviyede yururken cok uzuldum ;( onceden rahatlikla 6,5 km rahatlikla yuruyebiliordum ;( demekki kilo alininca conditiede bozuluyo..
Belki aksam vakti 20 dk daha yururum yemekten sonra..
Yaaa butum nesem yerle bir oldunasil bukadar kilo alabildim ben ( kendime cok kiziyorum aglayacamm kendimi zor tutuyorummm , mayis sonu 90 olucam in sha Allah bitti... Suan en son 98.1 dim..
Dogru abla haklisin, pes etmek yok bu sefer kararliyimonceden verirdiim en fazla 3 kilo birakirdim diyeti simdi bozmuyorum bide liste menunu yazmalisin insan utanir kacamak yaptigini yazdiginda sonucda her gram yaris icin onemli . Malesef bazen arada kacamak oluyor ama yememeye calisiorum yesemde pes etmiorum diyetime devam ediyorum. Simdi vermezsem daha hic veremem abla o yuzden 55 kiloya kadar devam bu 1 yilimi alsada devam. Simdi yapmazsam kendme artik guvenemem. Banu ablaya hak veriyorum karatay diyeti muhtesem cok gec acikiyorum ve uzun sure tok kaliyorum ekmegi hayatimdan cikardim diyorumm ama bugun kahvaltida annemin yaptigi ince yuvka ekmekten yedim. Oda hasta oldugum icin ve usendigim icin ugrasmak istemedim diye hemen 2 yumurta tencereye koydum sonrada yuvka ekmekle yedim. Yaninda baska bisi yemedim. Aksam yemegimi birazdan hazirlayacam onu iyi yapmaya calisiorum. Kac kiloydun daha once abla bu arada kusuruma bakma ben herkesii unuttumm birtek 2 banu ablalari unutmadim. Bide bazileri nickinidegistirmis cikaramiorum hatirlayamiorum yani bu arada kiloda takili kaldiginda napilmali ? ben cok korkuyorum 90 kiloda yasayacam diye. In sha Allah 80 kilolarda takili kalmam 70lerde kalayim
4mayıs ptesı
Sabah nesfıt
Öğlen tarhana çorbası
Araöğün 3 kuru kayısı
Akşam 2kaşık patateslı yumurta
1kasık dondurma
Kiraz sapı çayı
2litre su
5mayıs salı
Sabah peynır 10zeytın sıvrı cıtır bıber salatalık domates
Oğlen ciğköftedürüm
Aksam 1 kase corba ıcıcem 1'5lıtre su ıctım sımdıye ladar
biri beni durdursuuunntutamaz oldum boğazımı ipin ucunu bir kaçırdım gitti şu regl dönemini bi atlatsaydım artı olmadan ay cuma günü artı çıkarsam dağılırım
Hahaha aslinda dogru soyluorsun abla biliyorum turkey gitmeseydim kesinlikle bukadar hizli kilo verme cabasi olmazdi bendeAma turkey gidecegim icin 7inci ayin sonunda 77 kilo olmak istiyorum, turkeyde tabi devam edicem ve burayada takilcam in sha Allah, . Hedefini ulasamadigin icinmi ceza verildi? Ve cezada neler oluyor ben bilmiyorumda... In sha Allah seni ve hepinizi sasirtirim
dünkü menüm
sabah:iki dilim kek,karatay kahvaltısı
ara: soda (ilk defa sade soda içtim normalde meyveli içerdim gayette içilebiliyormuş :) )
ara: kahve
akşam: mercimek çorbası, bir haşlanmış yumurta, marul salatası
su: 1,5 lt
spor: 25 dk egzersiz, 45 dk yürüyüş
bu hafta grup olarak psikolojı yerlerde nerdesın kaptanımhepimiz cumaya ceza alcaz ha
pazartesi menü
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 yürüyüş
kahvaltı;1 dilim ekmek 1 yumurta haşlama yeşillik çay
öğle,1 adet muz
2 adet oreo bisküvi 1 bardak tarçınlı süt
akşam : tabak yeşil mercimek çorbası ayran
2 lt su
YOOOK ÖYLE CEZA MEZAA HADİ AMA KAPTAN YOĞUN OLUNCA SALIP KİLOMU ALCAZ. KAPTANIM YOKSA HEPİMİZ BURDAYIZ BİZ BİRİMİZİ DESTEK İÇİN BURDA DEĞİLMİYİZ KIZLAR.... HERKES Bİ GELSİN KENDİNE MENÜLERİMİZİ YORUMLAYALIM DESTEK OLALIM SALMAK YOK HELEKİ BU HAFTA 14, TAKIMLA YARIŞIYORUZ
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Saat 18:00de akşam yemeğimide yedim ( ızgara köftelerim) ve çok şükür bugünüde hasarsız atlattım günümü mutfak benim için kapanmıştır
Eşim büyük kızlar biraz havalanmaya çıkınca bende kendimi buraya attım
Bu arada bugün Hıdrellez ya eşimi bir bahaneyle dışarı çıkarırım diye düşünürken ( gül ağaçı lazım malum) sabah ezanından evvel geri alınması gerektiğini öğrendim tabi bu durumda benim iş yaş diye düşünürken şansımı denedim ve eşime saksıda gül istediğimi söyledim
İyi saatine deng geldi ki kabul etti ve benimde artık evde kendime ait bir gül ağacım var
Hiç evde çiçeğimiz yokken kızımın fesleğeini, büyük cadının çiçekli kaktüsü benimde gülüm oldu
Canım Anneciğin halsizlikten hastalığı atlatamadığını düşünmüş olabilirAna yüreği dediğin gibi
Bir iki gün aşırıya kaçma ama Anneciğinede diyete devam ettiğini çaktırma canımen azından sporuna ara verki vucutta dinlensin
sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 1 buçuk dilim tam bugday ekmeği domates
öğlen 4 kaşık taze fasulye(ekmeksiz) :)
Akşam 3 zeytinyağlı biber dolması yarım bugday ekmeği 1.5litre su yuruyus yok maleseef
Benim annemde sürekli Yemen lazim sen kilolu değilsin bebek emziriyorsun diye ha bire yedirmeye calisiyoraneler için evlat herseyden önemli dir
Bender sabahları erken kalkıp yürüyüş yapmak istiyorum ama bir türlü beceremiyorum akşama kadar yorumluyorum en fazla 40 dakika yuruyebiliyorum
Iyi akşamlar kızlar bugünku menum
sabah kahvaltıdan önce ılık limonlu su
sabah çeyrek ekmek beyaz peynir yumurta domates salatalık biber maydanoz
Ara 1 yesil cay
ara 1 ayran
Öğle 2 servis kaşığı patates 1 kase yoğurt
akşam söylemeye utanıyorum ama bir tane ıspanaklı saç böreği annem çok ısrar ettien azından erken yedim
yaklaşık 20 dakika egzersiz yarım saat kadar da yürüyüş
yaklaşık 3 litre su
Bence kendini odullendir ama asiriya kacma ablacim ben reglken bitter cikolatadan hemn hemen hergun 2 kare yiyordum sende bunu yapabilirsinyok kuzum yok beni kesmiyor öyle şeyler malesefşubattan beri karatay yapıyorum hiç böyle olmamıştım birazda psikolojik sanırım
Ohh neguzel cicekleriniz oldu,bende gul agaclarini severim gerci ben tum cicekleri severimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Saat 18:00de akşam yemeğimide yedim ( ızgara köftelerim) ve çok şükür bugünüde hasarsız atlattım günümü mutfak benim için kapanmıştır
Eşim büyük kızlar biraz havalanmaya çıkınca bende kendimi buraya attım
Bu arada bugün Hıdrellez ya eşimi bir bahaneyle dışarı çıkarırım diye düşünürken ( gül ağaçı lazım malum) sabah ezanından evvel geri alınması gerektiğini öğrendim tabi bu durumda benim iş yaş diye düşünürken şansımı denedim ve eşime saksıda gül istediğimi söyledim
İyi saatine deng geldi ki kabul etti ve benimde artık evde kendime ait bir gül ağacım var
Hiç evde çiçeğimiz yokken kızımın fesleğeini, büyük cadının çiçekli kaktüsü benimde gülüm oldu
Canım Anneciğin halsizlikten hastalığı atlatamadığını düşünmüş olabilirAna yüreği dediğin gibi
Bir iki gün aşırıya kaçma ama Anneciğinede diyete devam ettiğini çaktırma canımen azından sporuna ara verki vucutta dinlensin
Eweeettt anneler melektir melekkkk bendee o duyguyu tatmak istiyorumBenim annemde sürekli Yemen lazim sen kilolu değilsin bebek emziriyorsun diye ha bire yedirmeye calisiyoraneler için evlat herseyden önemli dir
Eweeettt anneler melektir melekkkk bendee o duyguyu tatmak istiyorum.. 10 yil sonra herhalde
Banuuu ablaaaaa hic sevmiyorum snein boyle gecmis yaptigini yaaaaaaaatelden giriyorum okadar uzunki yarin 1 saatimi ayircam sana cevap vercem askimmm
Acelen neki prensesimmm gençliğinin tadı çıkar sonra elbette tadacaksın kuzum
Özürdilerim prensesimmm düşünemedim iki gündür gelemediğim için birikti haklısın
Bugunki menu ;
Sabah: 1 yuvka ekmek 2 yumurta
1 yesilcay
Aksam; 1,5 lavas ekmek patlican yemegi ve bol yesillikle(( yaaaaaaaaa 1,5 lavas yemiyeydim iyidi
30 dk 2 km yuruyus yaptim bugun. Kendimi hala ac hissediyorumekmeksiz belkide ac hissetmicektim neyse dayanayim.. Canim okadar tatliiiii istiyorkiii kalkip bitter cikolata yemek istiorum ama hayir yasak banaa yuvka ekmek yedimmm
Ayy in sha Allah aynen daha ucuslar yapicagim ben in sha Allah :)) evlilik simdi kalsin ama nisan isterim ya ne yalan soylimmm:)) hahaha yaaa ablaa nerelerdesin 2 gundur yoklugunn beli oluorr ozlettirme kendini bukadar
Prensesim kaçamk kaçamağı getiriyor malesef bugün tecrübe etmiş oldunSabah güzelce ekmeksiz lavaşsız yufkasız yap yarın kahvaltını bak son iki gün kuzumm bu şekilde devam edersen kilo veremezsinki canım benim bir iki lokma değilki 1,5 lavaş çok fazla
Prensesim kaçamk kaçamağı getiriyor malesef bugün tecrübe etmiş oldunSabah güzelce ekmeksiz lavaşsız yufkasız yap yarın kahvaltını bak son iki gün kuzumm bu şekilde devam edersen kilo veremezsinki canım benim bir iki lokma değilki 1,5 lavaş çok fazla
Yaaa Tamam ablacim hep bu halsizligim yuzundennnnn soz yarin super yapicam in sha Allah. Cok acimmmmmm suan. Kalkip cikolatalara saldirasim var
Anliyorum ablacim , ewet aynen zaten 2 3 yil sonraya biraktim o isi , acelem yok
Elimde olmayan sebeplerden kuzum yoksa gelmezmiyim hiç.Nişan olsun tabiii en azındna sevdiceğinle rahat görüşürsün ama ona da daha erken çok uzun nişanlılık iyi olmaz prensesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?