Hahaha inan abla o hic sorun etmiyor kilomu :)) canim askimya birkeresinde sormustum askim sence ben kac kilo vermeliyim diye , kilo vermene gerek yok dedi. Yaaaaa dogru soylee dedim hala yok askim sen kilolu degilsin demisti, yaaa soyle dedim tamam 2 kilo ver yeter dedi
Hayır kuzucummm unut çikoyu yap kendine güzel bir cacıkkO çikolar Sevdiceğinin seni fıstık gibi görmesinin vereceği mutluluktan dahamı önemliii
Kazanicazzz in sha Allah:)))Ben kaçıyorum hepinize iyi gecelerPrensesim lütfen erken yatmaya çalış Son iki gün tüm kaçamaklar iptal spora asılıyoruz bol su içiyoruz ve ilk 3 e girip 14, takımla olan yarışı kazanıyoruz
Hahaha inan abla o hic sorun etmiyor kilomu :)) canim askimya birkeresinde sormustum askim sence ben kac kilo vermeliyim diye , kilo vermene gerek yok dedi. Yaaaaa dogru soylee dedim hala yok askim sen kilolu degilsin demisti, yaaa soyle dedim tamam 2 kilo ver yeter dedibeni bi gulme tuttu hala guluyorum o aniyi hatirlarken deliyaa kilolu degilmiisim artik nasil goruyorsa beni gozunde tabi bide ozamanlar 83 dim :))
Bender sabahları erken kalkıp yürüyüş yapmak istiyorum ama bir türlü beceremiyorum akşama kadar yorumluyorum en fazla 40 dakika yuruyebiliyorum
eşim sağolsun destek oluyor da çocuklar biraz küçük olunca sıkıntı oluyor bende yürüyüş bandında az da olsa yürümeye çalışıyorum inşallah daha da artacakne kadar yürürsen kardır 6:30 gibi kalkıyorum çayı demleyip kahvaltıyı hazırlıyorum oğlumu okula hazırlıyorum 6. sınıfa gidiyor eşimi kaldırıyorum ikisi kahvaltı yaparken ağzıma attığım bi çatal peynirden sonra eşimle oğlum hadi çık artık diyolar
1 saat yuruyorum geldiğimde eşim üstünü giyinmiş kapıda bekliyo oluyo işe gitmek için 2 çocuğum daha uyuyo olduğu için beni bekliyo sağaolsun eşim destek olmasa böyle yapamazdım bende,kendine en uygun saati bul ve kendini şımart arkadaşım
Dogru kesinlikle kilo vericem
Bakma sen onların öyle dediklerine sen zaen fıstıksın maşallah birazda kilo verirsen farkı göreceksin
Öğlenleri yemeği bakicimiz hazırlıyor ne hazirlamissa onu yiyoruz ama bundan sonra daha dikkatli olucam kaptan ipi yarın atliyacam inşallah teşekkür ederimYok yok utanmaDürüstliğün için teşekkürler anne böreğine de hayır demek zor neyseki erken yemişsin tatlım fakat öğlenki patates yoğurt olmamış yine karbonhidrat ve protein olayı
Börel içinde 15 dk ip atlama gelsinnnmiiii
Inşallah isteyen herkese allah nasip etsin en kisa zamanda canimEweeettt anneler melektir melekkkk bendee o duyguyu tatmak istiyorum.. 10 yil sonra herhalde
İyi akşamlar melekleirmmmm kayıp kaptan yuvaya döndüüü
Tatlandırıcıları unutuyoruz prensesimm içindeki aspartam çok tehlikeli bülbül ablan
Her cuma 11 takım yarışıyor prensesim.Bu hafta ekstradan 14, takımla aramızda yarış var
Geçmiş olsun prensesimmm aslında sen omega 3 ve b 12 .ğnelerine başlasan inan bağışıklığın güçlenir ve kolay kolay hasta olmazsın
Geçmiş olsun meleğimmm ne kusuru yeterki sen iyi ol tatlım
Hani kaçamak yapmayacaktın kararlıydın prensesimmm hem lavaş hem patates salatası üstelik akşam olmamış bitanem
Neşen daim olsun prensesimmm
Gerçmişi unut düne değil yarına bakacağız bitanemm.Koşu bandında yğksek hızda yürümektense 1-2 dk en yüksek hızda koş 5 dk yürü sonra tekrar hızlıda 1-2 dk böylece interval yürüyüş yapmış olursun ve daha fazla yağ yakarsın bitanem
Prensesim ekmektense yufka yiyebilirsin elbette fakat erken ve haftada en fazla 2 yi geçmemek şartıylaAsla öyle düşünme bilinçaltını yanlış yönlendirirsin takıldığın zaman yardımcı olmak için burdayız yeterki sen bizi dinle
Prensesimm sen mayız sonu 90 a düşemezsen yandınnnnn
Amieen ablacimmInşallah isteyen herkese allah nasip etsin en kisa zamanda canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?