Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayır kuzucummm unut çikoyu yap kendine güzel bir cacıkk O çikolar Sevdiceğinin seni fıstık gibi görmesinin vereceği mutluluktan dahamı önemliii
Hahaha inan abla o hic sorun etmiyor kilomu :)) canim askimya birkeresinde sormustum askim sence ben kac kilo vermeliyim diye , kilo vermene gerek yok dedi. Yaaaaa dogru soylee dedim hala yok askim sen kilolu degilsin demisti, yaaa soyle dedim tamam 2 kilo ver yeter dedi beni bi gulme tuttu hala guluyorum o aniyi hatirlarken deliyaa kilolu degilmiisim artik nasil goruyorsa beni gozunde tabi bide ozamanlar 83 dim :))

Bakma sen onların öyle dediklerine sen zaen fıstıksın maşallah birazda kilo verirsen farkı göreceksin

Bender sabahları erken kalkıp yürüyüş yapmak istiyorum ama bir türlü beceremiyorum akşama kadar yorumluyorum en fazla 40 dakika yuruyebiliyorum

ne kadar yürürsen kardır 6:30 gibi kalkıyorum çayı demleyip kahvaltıyı hazırlıyorum oğlumu okula hazırlıyorum 6. sınıfa gidiyor eşimi kaldırıyorum ikisi kahvaltı yaparken ağzıma attığım bi çatal peynirden sonra eşimle oğlum hadi çık artık diyolar
1 saat yuruyorum geldiğimde eşim üstünü giyinmiş kapıda bekliyo oluyo işe gitmek için 2 çocuğum daha uyuyo olduğu için beni bekliyo sağaolsun eşim destek olmasa böyle yapamazdım bende,kendine en uygun saati bul ve kendini şımart arkadaşım

eşim sağolsun destek oluyor da çocuklar biraz küçük olunca sıkıntı oluyor bende yürüyüş bandında az da olsa yürümeye çalışıyorum inşallah daha da artacak

Yaaaaaa kizlar annem daha yeni kucuk bi tabak meyve hazirlamissss mango, kiwi, mandalin portakal her birinden 2 ser
diyette oldugum icin 2ser 2serkoymus ama coktuuuu normalde buyukbi
Tabak getirir diyette olmasam, uzatti tabagi yatagimdaykenn, al kizim bitecek bu hastasin anne hayir saat 12ye gelior dedim zorla yedirtti hastayim diye. Melegimbenimya kiyamadim yedim bende (( neyse su 2 gun cok super yapicam....

Öğlenleri yemeği bakicimiz hazırlıyor ne hazirlamissa onu yiyoruz ama bundan sonra daha dikkatli olucam kaptan ipi yarın atliyacam inşallah teşekkür ederim

Ewet abla bulbul ablanin gonderdigi linki okudum. Ve tatlandiriciyi aticam cope yarin. , 11 takim 1 takimmi oluyor yada 11 takimlarmi , abla ya keske burda omega 3 b 12 igneleri yapsalar yada herhangi bir igne hemencik ayaga kaldirmak icin, ama yapmazlarki burda sinir oluyorum turkeyde hersey yapabilinior burdaa hastayi kendi iyilesmesine kadar birakiolar. Biz ve burdaki turkler bosu bosuna tr gitmiyorlar zaten hep deriz trdeki doktorlar daha iyi tedavilerde diye. Zaten ben oyle kolay kolay hasta olmuorum abla ben yilda en fazla 2 x hastalnirim 1 kusma vs vs olur digeride griep ama hayatimda daha boyle feci grip gecirmedim gecen haftaki kadar ve bukadar uzun surmedi hala hastayimcok saol ablacim eksik olmaa , yaaaa askimm benn ne yedigimi bilmiorumki usendigim icin bisi dusunmuyorum annemin yaptigi yemeklerden yiyorum kendime ozel diyet salatami yapmiyorum. 2 haftadir boyle yapiyorum ama yarindan itibaren in sha Allah cok guzel yapicam gerci kac gundur tekrarliyorum bunu . Kosubandinda haklisin abla bende fitness giderken ordaki calisan hoca bana onermisti cokta guzel zayifliyordum o zamanlar. 17 kilo vermistim ama sanki 30 kilo vermis gibiydim... Halada etim ski sukur . Ya kiloda takili kalicam diye cidden korkuyorum abla ya . Aaaaaa neolacakkk 90 inemezsemmm amaninnn hattami yaptim ben acabaaa

pazartesi menüm
kahvaltı
1yumurta
2dilim tambuğday ekmeği
7zwweytin birparçapeynir
domates salatalık adaçayı

ara 1ısırık muz

öğlen
1 tabak salata
1dilim pasta küçük dilimdi okula getirmiş arkadaş

akşam
1kase çorba
1tabak yoğurt
2 çatal erişte

suyu 2 lt yaptım

günaydınlar
dün ki menüm

5 MAYIS PAZARTESİ 2015
SABAH
8 zeytin
peynir
1 haşlanmış yumurta
yeşilçay
AKŞAM
tavuk suyuna domates çorba
tavuklu bulgur pilavı
ayran
SPOR: yemek sonrası gece 11 e kadar yarı arabayla yarı yaya gezdik
sıvı: 1 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…