- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yaaaaaa kizlar annem daha yeni kucuk bi tabak meyve hazirlamissss mango, kiwi, mandalin portakal her birinden 2 ser
diyette oldugum icin 2ser 2serkoymus ama coktuuuu normalde buyukbi
Tabak getirir diyette olmasam, uzatti tabagi yatagimdaykenn, al kizim bitecek bu hastasin anne hayir saat 12ye gelior dedimzorla yedirtti hastayim diye. Melegimbenimya kiyamadim yedim bende (( neyse su 2 gun cok super yapicam....
Hala uyuyamiorummmmmnapicam kizlar yardim edinnnnn uyku duzenimi duzene sokmak istiyorum uyumak istiyorumya nasil bi yontem uygulamaliyim lutfen yardimmmmm
afiyet olsun canım... patates gi yüksek olduğu için pek tüketmemeye bak, eee anne böreği bu arada olacak o kadar sıkma canını telafi edilirIyi akşamlar kızlar bugünku menum
sabah kahvaltıdan önce ılık limonlu su
sabah çeyrek ekmek beyaz peynir yumurta domates salatalık biber maydanoz
Ara 1 yesil cay
ara 1 ayran
Öğle 2 servis kaşığı patates 1 kase yoğurt
akşam söylemeye utanıyorum ama bir tane ıspanaklı saç böreği annem çok ısrar ettien azından erken yedim
yaklaşık 20 dakika egzersiz yarım saat kadar da yürüyüş
yaklaşık 3 litre su
günaydınlar
dün ki menüm
5 MAYIS PAZARTESİ 2015
SABAH
8 zeytin
peynir
1 haşlanmış yumurta
yeşilçay
AKŞAM
tavuk suyuna domates çorba
tavuklu bulgur pilavı
ayran
SPOR: yemek sonrası gece 11 e kadar yarı arabayla yarı yaya gezdik
sıvı: 1 lt
İyi akşamlar melekleirmmmm kayıp kaptan yuvaya döndüüü
Kaydettim kuzum
Tberik ederim cecocummm rabbim analı babalı büyütsün sansı bahtı açık olsun inşallah.Darısı başıma
Yan komşunuz akrabanızsa süpe rolmuş meleğim inşallah anlaşabildiğiniz biridir.Ben de çıkarttım ama vakumlu poşetlere koymuştum kaldırırken allahım bir açtım kafayı yiyecektim hepsi kırış kırışakşama dek ütü yaptım kol kaslarım gelişti
Misafir hastahane faslı hep tempolu kuzumm .Bayramdamı geleceksin beklerim tabiki
Hmmm bilmiyordum bitanemm ben de davul çalsa uyurum yastığa başımı koyar koymazşanslıyım sanırım
Olurmu hiç umudum cuma günü bildirim yapamadığın için listeye alamadım .Bu hafta listedesin bitanemFakat paylaşımını biraz daha artırmalısın günlük 5 mesaj kuralımız varya
Bitanemm bu kiloların tüm sorumlusu duygusal açlık değil mi zaten.Ağlamak yok sen çıpçıtır olup ge çeceksin karşısına o moralini bozanın o kendini sarelle kavanozuna gömecek Üzülme telafi edersin balım
Afiyetolsun balım
hopecum sabah az da olsa pide öğle 3 lahmacunnnakşama dolma karbonhidratlar fazla olmuş kuzum
Meleğim acı hissettiğin an 1-2 dk ara ver sonra devam et yeterki gün içinde sayılarını tamamla
Zamanla o titremeler geçiyor bitanem
En azındna almamışsın tatlımm sğalık olsun kayınvalidelere yapacak birşey yok yememk olmuyor
Adaşım geçen sene prenses de ne güzel eğlenmişti sen de çok memenundun inşallah ikna olur da biraz nefes alıp gelirsiniz
Tatlandırıcıları unutuyoruz prensesimm içindeki aspartam çok tehlikeli bülbül ablanda açıklamış öğleden sonra 15,00 ten sonra meyve yememeye çalış kuzum
Ellerine sağlık canım aman bugün ütü deme banaAfiyetolsun canım
Haber vermeye fırsatım olmadıki neslim yeni gelebildimİyi olan kazansın meleğimmm ödül ve cezayı konuşmadıkk
su az olmuş ve spor nerdekiiii
Hoşgeldin makresimmmbu tatil iyi oldu inşallah bira zdinlenebilmişsindir
Hoşgeldin kuzummm evet yarıştayız iyi olan kazansın bitanem her zaman bekleriz
Makresim benim bünye garip çörekotu kabak ve semizotu bağırsaklarıma dans ettiriyor
devam et bence ben her ayın 1 ve 15 inde yaptırıyorum iğnelerimi yoksa unutuyorum lütfen ihmal etme canım
Korkulacak birşey yok tatlım bizler burada oluruzEvet 29 mayıs canım
Afiyetolsun balım menü ekmeği görmezsek gayet güzel tam ekmeksizliğe alışmışken lütfen geri dönme canım.Suyu az içmişsin .
Buyur balımmm ayrıca bol bol yoğurt yemelisin bitanem
Afiyetolsun makresimmm nisan yağmurları şifalıymış yakalandığın iyi olmuş kuzum. Prensesin ellerne sağlık yemesen küsebilirdi ki zaten telafi etmişsin
Eşinin arkadaşı bilmeden iyilik yapmış sana demekki bazen bir kamçı gerekiyor makresim bak fıstık gibi oldun
Her cuma 11 takım yarışıyor prensesim.Bu hafta ekstradan 14, takımla aramızda yarış var
Oynakbaşımızı vermeyiz
Hoşgeldin tatlım
Duymamış olayımhaydi toparlan balımmmm hayırdır sorun neki
Geçmiş olsun prensesimmm aslında sen omega 3 ve b 12 .ğnelerine başlasan inan bağışıklığın güçlenir ve kolay kolay hasta olmazsın
Geçmiş olsun meleğimmm ne kusuru yeterki sen iyi ol tatlım
Hani kaçamak yapmayacaktın kararlıydın prensesimmm hem lavaş hem patates salatası üstelik akşam olmamış bitanem
65 dk yürüyüş harikasınnnnAkşamda sorun yok fakat öğlen makarna ve yoğurt ikilisi tehlikeli tatlım karbonhidratla proteini karıştırmamaya çalış faydamız oluyorsa ne mutlu
ohhhh simit yenmiş sözümüz yok ama kola da neyin nesinnnmilli içkimiz ayran dururken
Afiyetolsun tatlım 2 servis kaşığı 1 tabak etmiyormuGeçmiş olsun noldu benim meleklerime böyle
Ah kuzummmm atsaydın kendini yalınayak piste ne olacakki .Zaten eşinin arkadaşı hariç snei tanıyan yoktur
sağlık olsun kuzum. Ama sen sen ol yanına yedek ayakkabı almayı unutma
Oh en azından diğer zamanların güzel geçmiş sefan olsun
Ne çektin ustalardan cecommmm ya sabırrrr
Hiç olmazsa salata yeseydin meleğim su hakikaten az olmuş
400 gr cepte o zaman deryacımmm olacak tabiki şüphen olmasın
Vayyyyyy demek öyleeeee
Afiyetolsun kuzumm hastaymışsın spor yapamaman normal
Doğru yoldan ayrılmak yok neslimmm herşeyi denedik doğru tek o da karatay
Güle güle kullan cecom tartı her zaman bir öncekine göre eksiyi göstersin inşallah
İstediğin gibi hitap edebilirsin
Afiyetolsun cadıcım ben de sen de gelemedikhem yürüyüş hem koşuuu
Neşen daim olsun prensesimmm
Gerçmişi unut düne değil yarına bakacağız bitanemm.Koşu bandında yğksek hızda yürümektense 1-2 dk en yüksek hızda koş 5 dk yürü sonra tekrar hızlıda 1-2 dk böylece interval yürüyüş yapmış olursun ve daha fazla yağ yakarsın bitanem
Prensesim ekmektense yufka yiyebilirsin elbette fakat erken ve haftada en fazla 2 yi geçmemek şartıylaAsla öyle düşünme bilinçaltını yanlış yönlendirirsin takıldığın zaman yardımcı olmak için burdayız yeterki sen bizi dinle
4 mayıs çok az yememişmisin kuzum ayrıca nesfite karşıyım
tut tut meleğimmmm aman diyim bu hafta yarış var onu da geçtim motivasyonun düşmesinn
Prensesimm sen mayız sonu 90 a düşemezsen yandınnnnn
Tabiki meyveli soda meyvesuyu gibi fakat soda yerine mineralli su içmelisin bülbülüm sodaların çoğu karbondioksitli su malesef
Kimmmm demişşşşş aşkolsun balımben yoksam sizler varsınız birbirinize destek olmak içinnn haydi kazanacağımız bir yarış var Size güveniyorum
ekmek daimi yerini almaya başladıbisküvi tolore edilebilir miktarı az kuzum sporun süper yine
İşte budur helalll sana Deryammmmmm
Afiyetolsun cecommm ben de astım güllerime rabbim tüm dileklerini kabul etsin hepimizin inşallah
Hopecummm menün gayet güzel ama dolmayla ekmek yemen doğrumu kuzum
Hani düzenli sporunu yapacaktınnn
Öğlenleri yemeği bakicimiz hazırlıyor ne hazirlamissa onu yiyoruz ama bundan sonra daha dikkatli olucam kaptan ipi yarın atliyacam inşallah teşekkür ederim
ay ben niye bu takıma yazdım kafam karıştı
çok geçmiş olsun ablam. maşallah yavrunagünaydın bu arada kızlar bu uzun zamandır hiç böyle hasta olmamıştım. felaketim işyerinde hiç çekilmiyor ama yapacak bir şey yok. dün kış için buradaki çay ocağı bitki çayı yapıyo köklerden ondan içtim daha önce hep şekerli içerdim artık şekers kullanmadığımiçin şekersiz içtim, ondan mı bilmem bir baş dönmesi tansiyonum düştü tam akşam saati hala bile var gözlerim dönüyo resmen eve gider gitmez bişeyler yedim hemen yattım zaten aşırı derecede midem ağrıdı dün herşey karıştı saırım ondan hap içtim, karbonatlı su falan hayatımda 3 kere midem ağrıdı bu da 4 rabbim kimseye vermesin. neyse gece yatağa geçmek için kaktım zaten her yer dönüyo birde bulantı zor attım kendimi yatağa küçük kuzucummmm üstümü örtüyo elime krem sürüyo rabbime şükürler olsun ki bir kız evladım var hamdolsun... bugün hafif baş dönmesi harici iyiyim karbonatlı suyu bugün içmiycem mide zaten hassas sanırım..
dünkü menüm
sabah 2 yumurtalı kkk
öğle : tavuk sote, salata ve ayran
akşam : 2 kaşık kadar fırında kıymalı patlıcan çatal ucuyla erişte 3 4 erişte anca vardır
su 1 litre
spor 20 squat anca yapabildim
sağol canımmm bir haftadır içiyorum bir sorun yoktu ama dün herşey karışınca böyle oldu sanırımçok geçmiş olsun ablam. maşallah yavrunaablam hep der ki Allah sevdiği kuluna kız çocuğu verirmiş canım mide rahatsızlığı olanlar için çok sakıncalı karbonatlı su bende bir ara heves etmiştim ona ama mide rahatsızlığım olduğu için cesaret edemedim
evet ablam iyi geçiniriz çok şükür hatta yengemiz ablamın kankası oğluşu da oğluşumun kankasıan komşunuz akrabanızsa süpe rolmuş meleğim inşallah anlaşabildiğiniz biridir.Ben de çıkarttım ama vakumlu poşetlere koymuştum kaldırırken allahım bir açtım kafayı yiyecektim hepsi kırış kırışakşama dek ütü yaptım kol kaslarım gelişti
büyük ihtimalle bayramda gelcem ablam 21 hazıranda atamalar var orda netim olmadığı için tercihlerimi yapcam öyle gitcem ilk iki haftam hastanede koşturmayla geçer artık doktor kontrollerim var ondan sonrada ver elini kum güneş deniz ve tabikii bikiniler cicili bicili elbiseler tabi eğer hedefime ulaşırsamMisafir hastahane faslı hep tempolu kuzumm .Bayramdamı geleceksin beklerim tabiki
Hmmm bilmiyordum bitanemm ben de davul çalsa uyurum yastığa başımı koyar koymazşanslıyım sanırım
suyu da ihmal ettim bu aralar kaptanım ama şu dönemi bir atlatayım bomba gibi döncem sahalara söz veriyorum kaptanım tutmazsam çek kulaklarımısu az olmuş ve spor nerdekiiii
bu son iki gün bol su içersem etkilermi acaba kaptanım ağrıdan kıvransamda yürüyüşümüde yapcam artı çıkarsam cidden motivasyonum çok düşcektut tut meleğimmmm aman diyim bu hafta yarış var onu da geçtim motivasyonun düşmesinn
mineralli su bilmiyorum ablam ben bakayım bi onaTabiki meyveli soda meyvesuyu gibi fakat soda yerine mineralli su içmelisin bülbülüm sodaların çoğu karbondioksitli su malesef
tatlım yürekten seven elbette dert etmez onları benim ki de öyle hatta azcık hastalansam suçu hemen diyetimden bulur zaten halsizsiz birde diyet yapıyosun ne gerek var diye başlar kızmaya ama emin olabilirsin tatlım bizim zayıfladıkça artan özgüvenimiz iç huzurumuz onlarada yansıycak daha da mutlu olucazHahaha inan abla o hic sorun etmiyor kilomu :)) canim askimya birkeresinde sormustum askim sence ben kac kilo vermeliyim diye , kilo vermene gerek yok dedi. Yaaaaa dogru soylee dedim hala yok askim sen kilolu degilsin demisti, yaaa soyle dedim tamam 2 kilo ver yeter dedibeni bi gulme tuttu hala guluyorum o aniyi hatirlarken deliyaa kilolu degilmiisim artik nasil goruyorsa beni gozunde tabi bide ozamanlar 83 dim :))
selam güzeller yaralı bülbül geldi aaaay fenalardayım bugün regl sağlam vurdu yine bana kıvranıyorum
Kızlarrrrrrrrrrrr tartım geldiiiiiiiiiiii
Tabi dayanamayıp denedim
Maalesef Vucut analizini yapamadım yağ oranım fazla yüksek olduğu için rakam yerine bir kod verdi ve kitapcığa göre diyetine dikkat edip daha fazla spor yap anlamına geliyormuş
Ama tartıda gördüğüm rakam bana herşeyi unutturdu
Cumaya kadar tekrar tartılmayı düşünmüyorum bakalım cuma daha aşağısını görebilecekmiyim
Anammm iyiki almışım tartıyı çocuk gibi sevindim
Canimmmmyaaaaaselam güzeller yaralı bülbül geldi aaaay fenalardayım bugün regl sağlam vurdu yine bana kıvranıyorum
Dogruu kesinlikle ozguvenimiz varyaaaaaa tavan yapacak bulustugumuzda kosupp atlayabilecegim mesela daha cok mutlu olacaz :))) , birazdan tartilcam biraz arti gorursemtatlım yürekten seven elbette dert etmez onları benim ki de öyle hatta azcık hastalansam suçu hemen diyetimden bulur zaten halsizsiz birde diyet yapıyosun ne gerek var diye başlar kızmaya ama emin olabilirsin tatlım bizim zayıfladıkça artan özgüvenimiz iç huzurumuz onlarada yansıycak daha da mutlu olucaz
Caniminiciiiii ben senin yerine mutlu oldum yahuuuu gulegule kullan hep yuzunu guldursun tekrar in sha Allah, kac kg gosterdiii ablaaaKızlarrrrrrrrrrrr tartım geldiiiiiiiiiiii
Tabi dayanamayıp denedim
Maalesef Vucut analizini yapamadım yağ oranım fazla yüksek olduğu için rakam yerine bir kod verdi ve kitapcığa göre diyetine dikkat edip daha fazla spor yap anlamına geliyormuş
Ama tartıda gördüğüm rakam bana herşeyi unutturdu
Cumaya kadar tekrar tartılmayı düşünmüyorum bakalım cuma daha aşağısını görebilecekmiyim
Anammm iyiki almışım tartıyı çocuk gibi sevindim
Bugun daha cok iyiyim ablacimm, , ayy oylemiii bilmiyordum bende bu gece bu yontemi deneyim in sha Allah uyuya bilirimmmmmmGece gece meyve yemeseydin iyidi aslında ama netice Annenin içi rahat etmezdi o zamanda
Çabucak toparlamaya çalış ki diyetine kaldığın yerden devam et
Bol bol limonlu ıhlamur iç canım iyi gelir
Canım bu gece erkenden gir yatağa ve dikkatini dağıtacak hiç birşey olmasın etrafında
İnsan vucudu 15 dakika hiç kımıldamadan yattığı an uykuya dalarmış ( alışınca daha da çabuk oluyormuş )
Benim kızlarda uykumuz yok dediklerinde onlara da hep diyorum gözlerinizi kapatıp 10 dakika kımıldamadan yatın diye ve çoğu zaman 5 dakika sonra horultular geliyor
İnan bir iki gün erken yatıp erken kalınca ( ben ilk günler saat kuruyordum ) bünye alışıyor ve artık telefonun alarmını kurmasamda sabah 7 bucukta ayaktayım ( önceden dahada erken kalkıyordum aslında ama bende bu ara biraz geç yatıyorum şunuda yapayım bunuda yapayım derkenama yattığımda 10 dakikayı bile bulmuyor uyumuş oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?