Evet çok zor ama dikkat etmemiz lazımayyyy bizimde annem hazırlıyo çoğu kez yemeğimizi iyi oluyo ama bu çabaların içinde birazda zor oluyo dimi canımmm.
Geçmiş olsun canım ben de çok isterdim kızım olsun diye ama 2 oğlum var Allah im sağlık versin yavrularimizagünaydın bu arada kızlar bu uzun zamandır hiç böyle hasta olmamıştım. felaketim işyerinde hiç çekilmiyor ama yapacak bir şey yok. dün kış için buradaki çay ocağı bitki çayı yapıyo köklerden ondan içtim daha önce hep şekerli içerdim artık şekers kullanmadığımiçin şekersiz içtim, ondan mı bilmem bir baş dönmesi tansiyonum düştü tam akşam saati hala bile var gözlerim dönüyo resmen eve gider gitmez bişeyler yedim hemen yattım zaten aşırı derecede midem ağrıdı dün herşey karıştı saırım ondan hap içtim, karbonatlı su falan hayatımda 3 kere midem ağrıdı bu da 4 rabbim kimseye vermesin. neyse gece yatağa geçmek için kaktım zaten her yer dönüyo birde bulantı zor attım kendimi yatağa küçük kuzucummmm üstümü örtüyo elime krem sürüyo rabbime şükürler olsun ki bir kız evladım var hamdolsun... bugün hafif baş dönmesi harici iyiyim karbonatlı suyu bugün içmiycem mide zaten hassas sanırım..
dünkü menüm
sabah 2 yumurtalı kkk
öğle : tavuk sote, salata ve ayran
akşam : 2 kaşık kadar fırında kıymalı patlıcan çatal ucuyla erişte 3 4 erişte anca vardır
su 1 litre
spor 20 squat anca yapabildim
İyi akşamlar melekleirmmmm kayıp kaptan yuvaya döndüüü
Kaydettim kuzum
Tberik ederim cecocummm rabbim analı babalı büyütsün sansı bahtı açık olsun inşallah.Darısı başıma
Yan komşunuz akrabanızsa süpe rolmuş meleğim inşallah anlaşabildiğiniz biridir.Ben de çıkarttım ama vakumlu poşetlere koymuştum kaldırırken allahım bir açtım kafayı yiyecektim hepsi kırış kırışakşama dek ütü yaptım kol kaslarım gelişti
Misafir hastahane faslı hep tempolu kuzumm .Bayramdamı geleceksin beklerim tabiki
Hmmm bilmiyordum bitanemm ben de davul çalsa uyurum yastığa başımı koyar koymazşanslıyım sanırım
Olurmu hiç umudum cuma günü bildirim yapamadığın için listeye alamadım .Bu hafta listedesin bitanemFakat paylaşımını biraz daha artırmalısın günlük 5 mesaj kuralımız varya
Bitanemm bu kiloların tüm sorumlusu duygusal açlık değil mi zaten.Ağlamak yok sen çıpçıtır olup ge çeceksin karşısına o moralini bozanın o kendini sarelle kavanozuna gömecek Üzülme telafi edersin balım
Afiyetolsun balım
hopecum sabah az da olsa pide öğle 3 lahmacunnnakşama dolma karbonhidratlar fazla olmuş kuzum
Meleğim acı hissettiğin an 1-2 dk ara ver sonra devam et yeterki gün içinde sayılarını tamamla
Zamanla o titremeler geçiyor bitanem
En azındna almamışsın tatlımm sğalık olsun kayınvalidelere yapacak birşey yok yememk olmuyor
Adaşım geçen sene prenses de ne güzel eğlenmişti sen de çok memenundun inşallah ikna olur da biraz nefes alıp gelirsiniz
Tatlandırıcıları unutuyoruz prensesimm içindeki aspartam çok tehlikeli bülbül ablanda açıklamış öğleden sonra 15,00 ten sonra meyve yememeye çalış kuzum
Ellerine sağlık canım aman bugün ütü deme banaAfiyetolsun canım
Haber vermeye fırsatım olmadıki neslim yeni gelebildimİyi olan kazansın meleğimmm ödül ve cezayı konuşmadıkk
su az olmuş ve spor nerdekiiii
Hoşgeldin makresimmmbu tatil iyi oldu inşallah bira zdinlenebilmişsindir
Hoşgeldin kuzummm evet yarıştayız iyi olan kazansın bitanem her zaman bekleriz
Makresim benim bünye garip çörekotu kabak ve semizotu bağırsaklarıma dans ettiriyor
devam et bence ben her ayın 1 ve 15 inde yaptırıyorum iğnelerimi yoksa unutuyorum lütfen ihmal etme canım
Korkulacak birşey yok tatlım bizler burada oluruzEvet 29 mayıs canım
Afiyetolsun balım menü ekmeği görmezsek gayet güzel tam ekmeksizliğe alışmışken lütfen geri dönme canım.Suyu az içmişsin .
Buyur balımmm ayrıca bol bol yoğurt yemelisin bitanem
Afiyetolsun makresimmm nisan yağmurları şifalıymış yakalandığın iyi olmuş kuzum. Prensesin ellerne sağlık yemesen küsebilirdi ki zaten telafi etmişsin
Eşinin arkadaşı bilmeden iyilik yapmış sana demekki bazen bir kamçı gerekiyor makresim bak fıstık gibi oldun
Her cuma 11 takım yarışıyor prensesim.Bu hafta ekstradan 14, takımla aramızda yarış var
Oynakbaşımızı vermeyiz
Hoşgeldin tatlım
Duymamış olayımhaydi toparlan balımmmm hayırdır sorun neki
Geçmiş olsun prensesimmm aslında sen omega 3 ve b 12 .ğnelerine başlasan inan bağışıklığın güçlenir ve kolay kolay hasta olmazsın
Geçmiş olsun meleğimmm ne kusuru yeterki sen iyi ol tatlım
Hani kaçamak yapmayacaktın kararlıydın prensesimmm hem lavaş hem patates salatası üstelik akşam olmamış bitanem
65 dk yürüyüş harikasınnnnAkşamda sorun yok fakat öğlen makarna ve yoğurt ikilisi tehlikeli tatlım karbonhidratla proteini karıştırmamaya çalış faydamız oluyorsa ne mutlu
ohhhh simit yenmiş sözümüz yok ama kola da neyin nesinnnmilli içkimiz ayran dururken
Afiyetolsun tatlım 2 servis kaşığı 1 tabak etmiyormuGeçmiş olsun noldu benim meleklerime böyle
Ah kuzummmm atsaydın kendini yalınayak piste ne olacakki .Zaten eşinin arkadaşı hariç snei tanıyan yoktur
sağlık olsun kuzum. Ama sen sen ol yanına yedek ayakkabı almayı unutma
Oh en azından diğer zamanların güzel geçmiş sefan olsun
Ne çektin ustalardan cecommmm ya sabırrrr
Hiç olmazsa salata yeseydin meleğim su hakikaten az olmuş
400 gr cepte o zaman deryacımmm olacak tabiki şüphen olmasın
Vayyyyyy demek öyleeeee
Afiyetolsun kuzumm hastaymışsın spor yapamaman normal
Doğru yoldan ayrılmak yok neslimmm herşeyi denedik doğru tek o da karatay
Güle güle kullan cecom tartı her zaman bir öncekine göre eksiyi göstersin inşallah
İstediğin gibi hitap edebilirsin
Afiyetolsun cadıcım ben de sen de gelemedikhem yürüyüş hem koşuuu
Neşen daim olsun prensesimmm
Gerçmişi unut düne değil yarına bakacağız bitanemm.Koşu bandında yğksek hızda yürümektense 1-2 dk en yüksek hızda koş 5 dk yürü sonra tekrar hızlıda 1-2 dk böylece interval yürüyüş yapmış olursun ve daha fazla yağ yakarsın bitanem
Prensesim ekmektense yufka yiyebilirsin elbette fakat erken ve haftada en fazla 2 yi geçmemek şartıylaAsla öyle düşünme bilinçaltını yanlış yönlendirirsin takıldığın zaman yardımcı olmak için burdayız yeterki sen bizi dinle
4 mayıs çok az yememişmisin kuzum ayrıca nesfite karşıyım
tut tut meleğimmmm aman diyim bu hafta yarış var onu da geçtim motivasyonun düşmesinn
Prensesimm sen mayız sonu 90 a düşemezsen yandınnnnn
Tabiki meyveli soda meyvesuyu gibi fakat soda yerine mineralli su içmelisin bülbülüm sodaların çoğu karbondioksitli su malesef
Kimmmm demişşşşş aşkolsun balımben yoksam sizler varsınız birbirinize destek olmak içinnn haydi kazanacağımız bir yarış var Size güveniyorum
ekmek daimi yerini almaya başladıbisküvi tolore edilebilir miktarı az kuzum sporun süper yine
İşte budur helalll sana Deryammmmmm
Afiyetolsun cecommm ben de astım güllerime rabbim tüm dileklerini kabul etsin hepimizin inşallah
Hopecummm menün gayet güzel ama dolmayla ekmek yemen doğrumu kuzum
Hani düzenli sporunu yapacaktınnn
Caniminiciiiii ben senin yerine mutlu oldum yahuuuu gulegule kullan hep yuzunu guldursun tekrar in sha Allah, kac kg gosterdiii ablaaa
gittigimden beri 100 kusur sayfa kadar gecmis..okuyamadim
iyi aksamlar.. telefonum geldi bende geldim..
bugun~
sabah: tereyagda yumurta.peynir zeytin salatalik
aksam: yarim guvec.biraz dondurma.
kaptanim onceki menulerimi pek hatirlamiyorum. genel olarak her sabah 2 yumurta yedim..aksamda ne varsa ondan..bu hafta kacamaklarimda oldu.. koruma gibi bisi oldu.. ..
amin canımmmGeçmiş olsun canım ben de çok isterdim kızım olsun diye ama 2 oğlum var Allah im sağlık versin yavrularimiza
Caniminiciiiii ben senin yerine mutlu oldum yahuuuu gulegule kullan hep yuzunu guldursun tekrar in sha Allah, kac kg gosterdiii ablaaa
Kan sonuclarimdan da bahsedeyim. saglik ocagina kan vermistim.. hamilelikkte kan seviyem 6 iken serumlarla falan 10 'a zor cikarmistik..b12 yerlerde geziyodu..diyette yaptim dedim heralde birsuru ilac vitamin kullanirim..
sonuc kan 12 ye cikmis..b12 yukselmiss.. herseyim duzelmis..
Yaaa ewet abla napicaz ben baya haftada 4 x tartiliyom:sGule güle kullan..bende cok sık tartılıyorum yaaa
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese tekrar merhabalar
Öğlende kızkardeşimle buluşup Forum İstanbula gittikHem İKEAda bol bol sohbet edip kahve içtik ( kızım oyun alanındayken ) hemde sonrasında AVMnin içinde bol bol yürüdük
3 saat oradaydık ve 1.5 saati rahat yürüyerek geçti
Akşam yemeğide tamam artık bu saatten sonra ancak çay ve kahve içilecektabi bol bol suyumda var ( şu saatte kadar 2 litre içmişimdir rahat )
İnşallah yarında kaçamaksız geçerde cuma sabahı çoook güzel bir rakam görürümRabbimin izniyliz ek
Bu arada kahve içeceğimiz zaman kızkardeşim kız yanına pasta alalımmı dedi ama kesinlikle canım istemedi ve hayır dedim tabikiMaşallah artık çok iradelisin dedi
Birde C&A mağazasında ikimizde rengarenk pantalonları görünce kendimizi kaybettik
Normalde oradaki büyük bedenler ancak oluyordu eskiden hatta geçen sene 54 beden pantalon almıştım oradan ( genelde kesimleri çok dar oradaki şeylerin )
Bu kez kesinlikle büyük beden kısmına bakmadım bilenormal bedenlerin olduğu bölümden açık turkuaz bir yazlık pantalon beğendim ve dur bir deneyeyim dedim Normalde kızkardeşimde 44 bedendir ama oradan alınca hep oda 1 beden büyük alıyor ( aslında beli ince ama onun problemli bölgesi popişi bazen diyorum kız gülazer gibi popişin diye nasıl kızıyordu ama artık oda zayıflamaya kararlı çünkü üst beden 40 beden oluyor ama popiş 2 beden daha büyük )
Neyse bende 48 bedeni buldum ama kalıplar cidden çok dardıona rağmen pantalon çok rahat oldu ve aynaya baktığımda çok beğendim eskinden mağaza aynalarına baktığımda kendimden iğreniyordum açıkcası ( maşallah dana gibi gösterdikleri için çoğu aynanın ) ama bu kez baktığımda karşımda kilolu ama hoş biri vardı sanki Yani normal kesim olsaydı 46 kesin olacaktı
İlk fırsatta tekrar gidip kendime bir iki tane pantalon alsammı diye düşünüyorum ama daha zayıflamaya devam edeceğim için boşa harçamış olurmuyum diye kararsızım açıkcasıen azından bir tane alayım evdekileride ilk fırsatta terziye vermem lazım ki daraltılsın yoksa bir gün kazayla pantalon düşecek
Söylememmmmm
İnşallah dahada aşağısını göreceğime inanıyorum bugün bitti kaldı 1 güninşallah hepimiz Cuma günü bol bol eksi görürüz
Hadi gözün aydın canım inşallah hep yükselir o değerler
Banada ders oldu yedek tül çoraba ayakkabıyıda eklicemSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese günaydınlarrrrrrrrrrrr
Umarım bugünde hepimize bol bol eksi olarak döner
Ben kahvaltı faslını bitirdim biraz etrafıyorum sağ olsun küçük cimcime yine oyuncaklarını her yana dağıttı sabah sabahBir iki saat sonrada sanırım son kez usta gelecek Geçen gün kapılar için gelen usta nasıl becerdiyse banyoda kapı üzerindeki iki fayansı kırdı
Eşimde o an adama söylenmiyeyim diye bana o an söylemedi ( ben öbür odadaydım ) adamda işi bitince kaçarcasına evden çıktı
Sağ olsun banyoyu yapan abiyi aradık ben gelip düzeltirim dedi ( bugün vakti varmış ancak yoksa 2 - 3 gündür bekletmezdi )
Ben artık usta görmek istemiyorum dedikçe bir aksilik oluyoro yüzden artık tam tersini görmek istiyorum her gün gelsinler ters teper belki
Canım bence menün gayet güzel eee sporunuda çok güzel yapmışsın daha ne olsun
Canım çok geçmiş olsun
TAlihsizlik olmuş ama Rabbim beterinden sakınsın
Bende düğünlere giderken çok yüksek ayakkabılarla araba kullanamam diye hep arabayı kullanacaksam biraz daha topuğu az olan ayakkabılarımı yiyerim ve inmeden diğerini ayağıma alırımyani bir nevi düğünlere giderken yedek ayakkabı istemedende olsa yanımda oluyor hatta başkasına bile vermişliğim var ayakkabılarım sıktı dediğinde Yine şükür elbiseyle ilgili bir sıkıntı olmamış
Aslında arabaya inmicektim yerimde durdum biraz ama hem oğlumla dans edecektim ilk gittiğimiz düğündü bu içimde kaldı sinirim onaydıayyyy kıyamam sana senin yerine koyuyorum kendimi napardım diye başa gelmeden bilinmez ama senin yaşlarında olsam bende aynını yaprdım sanırım... kız sende çıkarıp ayakkabıları atsaydın kendini piste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?