Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun canım ben de çok isterdim kızım olsun diye ama 2 oğlum var Allah im sağlık versin yavrularimiza

Nesfit kolay oluyo dıye yıyorum bazı sabahlar

iyi aksamlar.. telefonum geldi bende geldim..

bugun~
sabah: tereyagda yumurta.peynir zeytin salatalik
aksam: yarim guvec.biraz dondurma.

kaptanim onceki menulerimi pek hatirlamiyorum. genel olarak her sabah 2 yumurta yedim..aksamda ne varsa ondan..bu hafta kacamaklarimda oldu.. koruma gibi bisi oldu.. ..

Kan sonuclarimdan da bahsedeyim. saglik ocagina kan vermistim.. hamilelikkte kan seviyem 6 iken serumlarla falan 10 'a zor cikarmistik..b12 yerlerde geziyodu..diyette yaptim dedim heralde birsuru ilac vitamin kullanirim..

sonuc kan 12 ye cikmis..b12 yukselmiss.. herseyim duzelmis..

Degıl 100 sayfa bı sayfa bıle gerı gıdıp okumamısım kusura bakmayınnn...kan degerlerınıze cok sevındım gecmıs olsun bırdahada dusmesınn.. Ben hala yaptrmadım b12 ıgnelerımıı

Merhaba kızlar
bugübu menum
sabah beyaz peynir Menemen çeyrek ekmek zeytin domates
ara yeşil çay
ogle 1 kase çorba
bir ufak biber dolması
cacık
ara birkaç erik
akşam ızgara köfte
ayran
su iki litre içtim 1 litre daha içerim herhalde
Spor 15 dakika ip atlama cezam
20 dakika yürüyüş yaptım yatmadan öncede 30 dakika yürümeye çalışıcam
bu arada akşam misafir gelecek özellikle birsey hazirlamadim ama yinede birseyler sunmak lazım inşallah bu geceyi kazasız atlatirim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese tekrar merhabalar

Öğlende kızkardeşimle buluşup Forum İstanbula gittik Hem İKEAda bol bol sohbet edip kahve içtik ( kızım oyun alanındayken ) hemde sonrasında AVMnin içinde bol bol yürüdük
3 saat oradaydık ve 1.5 saati rahat yürüyerek geçti

Akşam yemeğide tamam artık bu saatten sonra ancak çay ve kahve içilecek tabi bol bol suyumda var ( şu saatte kadar 2 litre içmişimdir rahat )
İnşallah yarında kaçamaksız geçerde cuma sabahı çoook güzel bir rakam görürüm Rabbimin izniyliz ek

Bu arada kahve içeceğimiz zaman kızkardeşim kız yanına pasta alalımmı dedi ama kesinlikle canım istemedi ve hayır dedim tabiki Maşallah artık çok iradelisin dedi
Birde C&A mağazasında ikimizde rengarenk pantalonları görünce kendimizi kaybettik
Normalde oradaki büyük bedenler ancak oluyordu eskiden hatta geçen sene 54 beden pantalon almıştım oradan ( genelde kesimleri çok dar oradaki şeylerin )
Bu kez kesinlikle büyük beden kısmına bakmadım bile normal bedenlerin olduğu bölümden açık turkuaz bir yazlık pantalon beğendim ve dur bir deneyeyim dedim Normalde kızkardeşimde 44 bedendir ama oradan alınca hep oda 1 beden büyük alıyor ( aslında beli ince ama onun problemli bölgesi popişi bazen diyorum kız gülazer gibi popişin diye nasıl kızıyordu ama artık oda zayıflamaya kararlı çünkü üst beden 40 beden oluyor ama popiş 2 beden daha büyük )
Neyse bende 48 bedeni buldum ama kalıplar cidden çok dardı ona rağmen pantalon çok rahat oldu ve aynaya baktığımda çok beğendim eskinden mağaza aynalarına baktığımda kendimden iğreniyordum açıkcası ( maşallah dana gibi gösterdikleri için çoğu aynanın ) ama bu kez baktığımda karşımda kilolu ama hoş biri vardı sanki Yani normal kesim olsaydı 46 kesin olacaktı

İlk fırsatta tekrar gidip kendime bir iki tane pantalon alsammı diye düşünüyorum ama daha zayıflamaya devam edeceğim için boşa harçamış olurmuyum diye kararsızım açıkcası en azından bir tane alayım evdekileride ilk fırsatta terziye vermem lazım ki daraltılsın yoksa bir gün kazayla pantalon düşecek

Caniminiciiiii ben senin yerine mutlu oldum yahuuuu gulegule kullan hep yuzunu guldursun tekrar in sha Allah, kac kg gosterdiii ablaaa

Söylememmmmm
İnşallah dahada aşağısını göreceğime inanıyorum bugün bitti kaldı 1 gün inşallah hepimiz Cuma günü bol bol eksi görürüz

Hadi gözün aydın canım inşallah hep yükselir o değerler

Iyi soylemee, c&a burdada var ben ordaki kiyafetleri begenmiorum acikcasi ve burdaki bedenler tam oluyor 44 beden asagidan, 38 40 bedende yukaridan giyiyorum bide beni dusun popisimi

Bugunki menu

Sabah; 2 yumurta yaninda 2 kucuk domates ve 3 yesilbiber. 1 yesilcay

Aksam; 1 avuc kadar ceviz (belkide daha azdi) tavukgogsu salatasi icinde roka bahcemizin yesilsogani , maydanoz,15 tane zeytin le yaptim salatami cokta lezzetliydi, sadece tuzu biraz fazla eklemistim sanki ve 1 kasik yemegi aycicek yagi kullandim, zeytinyag bitmisti almam lazim.
1 litre su ictim bu aralar suyu pek icmiyorum.

Bugun annemle pazara gittik taze taze yesillikler meyveler aldik Jummieee karpuzda var oeff yiyesim var ama yemiycem kilo vermeme engel olmasinn oduygu icin nelerden vazgecmemki...

bugünkü menüm
Sabah okula erken gittiğim için bir tane puaça meyve suyu seftali cay bardagıyla
Öğlen tavuk americano sos ile biraz cok diil patates kızartma (ekmek hiç yok)bnm için buyuk başarI kola
Akşam patates kavurması 1 tabak 2dilim ama küçük tam bugday ekmeği yeşillik turşu 1.5litre su yarım saat yürüyüş

Banada ders oldu yedek tül çoraba ayakkabıyıda eklicem

Son düzenleme:
ayyyy kıyamam sana senin yerine koyuyorum kendimi napardım diye başa gelmeden bilinmez ama senin yaşlarında olsam bende aynını yaprdım sanırım... kız sende çıkarıp ayakkabıları atsaydın kendini piste
Aslında arabaya inmicektim yerimde durdum biraz ama hem oğlumla dans edecektim ilk gittiğimiz düğündü bu içimde kaldı sinirim onaydı hemde damadın babası gelip birazdan oyuna kaldırcam diyince kaçtım
Aramızda pek bişi yok deryam bi yas herhalde onunda Lafı olmaz küççük deelim yani ergen gibi davrandığıma bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…