Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben burayı kaçırdım sanırım demek yarısıcaz hadi bakalım:)))

Fiyatı iyiymiş bana özelden yazarmısın hangı site oldugunu nasıl olsa Lazım oluyo al ve al ver hayata can ver :)))

İnş canım,Bu ayın sonuna esimin Tarafından birinin düğünü var oynamaya kalkmasamda söyle bi endam göstermek istiyorum eski battaniyeyi görsünler

bugün ki menüm

6 MAYIS ÇARŞAMBA 2015
SABAH
1 kase domates çorba

ARA
2 minik ekler
yeşil çay

AKŞAM
1 kase domates çorba
tavuklu bulgur pilavı

sıvı: 1,2 lt uyuyana kadar artar

çarşamba menü
sabah kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı:karatay
öğle:semizotu salatası
saat 16:00 da diş doktoru randevum vardı giderken yürüdüm gelirken yürüdüm bugün toplamda 16000 adım atmişim ve 11 km yol yürümüşüm
akşam:diş doktorundan dönerken çocuklara dürüm sardırdım 2 ısırık oğluşumunkinden nefsimi öldürdüm.semizotu salatası
semizotunu çok seviyorum ve zayıflattığını biliyorum beni ,bu yüzden dedim iki gün salata yiyeyim
2 lt su

Aynı bende oyle ya ..ben kaynanama gıtmıstım ..4 gün kaldım baglantım koptu kk ıle sız nereye gıtmıstınız
Telefonum bozuldu canım.. servise gitti ..ara ara girdim ama uzun sureli degil okuyamadım.. esimin telinden girdim bir iki ..onunda elinden tel dusmuyoki okey oynuyo..bugun geldi telefonum bataryasi degismis bakalim ne kadar dayancak bana

Degıl 100 sayfa bı sayfa bıle gerı gıdıp okumamısım kusura bakmayınnn...kan degerlerınıze cok sevındım gecmıs olsun bırdahada dusmesınn.. Ben hala yaptrmadım b12 ıgnelerımıı
Saol canım bende sonuclari boyle beklemiyodum dogrusu..kendimi psikolojik ignelere hazirlamıstım..dusuk saniyorum yaa.doktora diyorum b12 vercenmi

Tesekkur ederim canim

İnş canım,Bu ayın sonuna esimin Tarafından birinin düğünü var oynamaya kalkmasamda söyle bi endam göstermek istiyorum eski battaniyeyi görsünler
Yaaa cok guzel kac kg verdin abla, bu ay cok dugunler var gitmiorum ben ama utandigimdan annem kiziyor bana kizjm senden daha kilolu insanlar var ve bicimsiz olanlar senin fizigin sisman fizigi degil diye... Ama gitmiyim ya.. Hem dayanamiorum dans ederim bu halle etmeyimmm

Aaa ben seni küçük sanıyodum kuzum boşver bize ergenlik yakışıyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldimmm

Limonlu suyumuda aldım kendimi buraya attım
Eşim bir yandan maç izlerken bende rahat rahat bakayım dedim

Iyi soylemee, c&a burdada var ben ordaki kiyafetleri begenmiorum acikcasi ve burdaki bedenler tam oluyor 44 beden asagidan, 38 40 bedende yukaridan giyiyorum bide beni dusun popisimi

Pes etmek yok o popişler eriyecek
Kız beden tam oluyor niye diyorsun ne güzel iki kızkardeş kendimizi kandırıyorduk ama evde 46 beden pantalon oluyor o bile beni motive etmeye yetiyor
Allahın izniyle seneye bu zamanlar o popiş 38 beden pantalonlara girecek ( ben kendimi kast ettim seninki daha evvelde girer )

Kaç kaç kaç Adaşım geçmiş yapa yapa geliyor
Şaka bir yana ama bugünlük menü pek olmamış gibi ( hani adaşım öyle diyebilir ) ama eminim yarın dengeler ve cuma güzel bir sonuç görürsün tartıda moral bozmak yok

Fiyatı iyiymiş bana özelden yazarmısın hangı site oldugunu nasıl olsa Lazım oluyo al ve al ver hayata can ver :)))

Kız hepiçiği burada diye bir meşhur site var ya oradan aldım ( çaktırmadan söylüyorum inşallah anlaşılmıştır )

Ayy in sha Allah zayifken ben fizigimi vercekten begeniyorummm, boyle kadinin kalcasi degilde kalcanin kadini gibi oldum 98 kiloyum ust bedenim 38 40 baya skilastirdimda kendimi onceden. Hahahahha abla oluyor wallahi hatta ben acaba 44 buyukmu saniyordum 44 ama asil 46 gibi sandim. Onceden 46 giyerdimde 100 kiloyken simdi 44 :)) sporun etkisi hala ustumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…