- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Ben burayı kaçırdım sanırım demek yarısıcaz hadi bakalım:)))kızlarrr haydi ama bu hafta canlanma vakti üstelik birde yarış var işin ucunda tatlı bir rekabet içinde bu yarışı biz kazanalım.
sevgili @RengarenkNesli nin takımı 14,takıma arada uğrayıp takibe alalım ne var ne yok kimler neler yapıyor nasıl gidiyor rakibimizi tanıyalım ama dimi temkinli olmak lazımmmm
Fiyatı iyiymiş bana özelden yazarmısın hangı site oldugunu nasıl olsa Lazım oluyoKızlarrrrrrrr bu arada dün gece internetten kendime vucut analizi yapan tartı aldım39 liraydı ( 79dan düşmüş ) fakirin üstelik kargoda bedava tabi eşimin kartında biriken puanlarıda kullanınca bana geldi 24 liraya
Bugün yada en geç yarın elimde olur diye tahmin ediyorumşimdiden sabırsızlanıyorum gelsede tartılsam 3 gün olacak tartılmayalı
İnş canım,Bu ayın sonuna esimin Tarafından birinin düğünü var oynamaya kalkmasamda söyle bi endam göstermek istiyorum eski battaniyeyi görsünlerCanimmmmbenimmyaaaa cok gecmis olsunnnn, hem uzule uzule okudum hemde gule gule, guldurdun beni wallahi anlatma seklin cok guzeldii hahaha canimya uzulme abla olan oldu artik gul gecbirdahaki dugune hem istedigin zayiflikta hemde istedigin sekilde gidersin onlemini alip
Regl de hep öle oluyo oda nazarın olsun inş en kötü sabit cıkarsın cnm:)biri beni durdursuuunntutamaz oldum boğazımı ipin ucunu bir kaçırdım gitti şu regl dönemini bi atlatsaydım artı olmadan ay cuma günü artı çıkarsam dağılırım
Telefonum bozuldu canım.. servise gitti ..ara ara girdim ama uzun sureli degil okuyamadım.. esimin telinden girdim bir iki ..onunda elinden tel dusmuyoki okey oynuyo..bugun geldi telefonum bataryasi degismis bakalim ne kadar dayancak banaAynı bende oyle ya ..ben kaynanama gıtmıstım ..4 gün kaldım baglantım koptu kk ılesız nereye gıtmıstınız
Saol canım bende sonuclari boyle beklemiyodum dogrusu..kendimi psikolojik ignelere hazirlamıstım..dusuk saniyorum yaa.doktora diyorum b12 vercenmiDegıl 100 sayfa bı sayfa bıle gerı gıdıp okumamısım kusura bakmayınnn...kan degerlerınıze cok sevındım gecmıs olsun bırdahada dusmesınn.. Ben hala yaptrmadım b12 ıgnelerımıı
Tesekkur ederim canimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese tekrar merhabalar
Öğlende kızkardeşimle buluşup Forum İstanbula gittikHem İKEAda bol bol sohbet edip kahve içtik ( kızım oyun alanındayken ) hemde sonrasında AVMnin içinde bol bol yürüdük
3 saat oradaydık ve 1.5 saati rahat yürüyerek geçti
Akşam yemeğide tamam artık bu saatten sonra ancak çay ve kahve içilecektabi bol bol suyumda var ( şu saatte kadar 2 litre içmişimdir rahat )
İnşallah yarında kaçamaksız geçerde cuma sabahı çoook güzel bir rakam görürümRabbimin izniyliz ek
Bu arada kahve içeceğimiz zaman kızkardeşim kız yanına pasta alalımmı dedi ama kesinlikle canım istemedi ve hayır dedim tabikiMaşallah artık çok iradelisin dedi
Birde C&A mağazasında ikimizde rengarenk pantalonları görünce kendimizi kaybettik
Normalde oradaki büyük bedenler ancak oluyordu eskiden hatta geçen sene 54 beden pantalon almıştım oradan ( genelde kesimleri çok dar oradaki şeylerin )
Bu kez kesinlikle büyük beden kısmına bakmadım bilenormal bedenlerin olduğu bölümden açık turkuaz bir yazlık pantalon beğendim ve dur bir deneyeyim dedim Normalde kızkardeşimde 44 bedendir ama oradan alınca hep oda 1 beden büyük alıyor ( aslında beli ince ama onun problemli bölgesi popişi bazen diyorum kız gülazer gibi popişin diye nasıl kızıyordu ama artık oda zayıflamaya kararlı çünkü üst beden 40 beden oluyor ama popiş 2 beden daha büyük )
Neyse bende 48 bedeni buldum ama kalıplar cidden çok dardıona rağmen pantalon çok rahat oldu ve aynaya baktığımda çok beğendim eskinden mağaza aynalarına baktığımda kendimden iğreniyordum açıkcası ( maşallah dana gibi gösterdikleri için çoğu aynanın ) ama bu kez baktığımda karşımda kilolu ama hoş biri vardı sanki Yani normal kesim olsaydı 46 kesin olacaktı
İlk fırsatta tekrar gidip kendime bir iki tane pantalon alsammı diye düşünüyorum ama daha zayıflamaya devam edeceğim için boşa harçamış olurmuyum diye kararsızım açıkcasıen azından bir tane alayım evdekileride ilk fırsatta terziye vermem lazım ki daraltılsın yoksa bir gün kazayla pantalon düşecek
Söylememmmmm
İnşallah dahada aşağısını göreceğime inanıyorum bugün bitti kaldı 1 güninşallah hepimiz Cuma günü bol bol eksi görürüz
Hadi gözün aydın canım inşallah hep yükselir o değerler
Yaaa cok guzel kac kg verdin abla, bu ay cok dugunler var gitmiorum ben ama utandigimdanİnş canım,Bu ayın sonuna esimin Tarafından birinin düğünü var oynamaya kalkmasamda söyle bi endam göstermek istiyorum eski battaniyeyi görsünler
Aslında arabaya inmicektim yerimde durdum biraz ama hem oğlumla dans edecektim ilk gittiğimiz düğündü bu içimde kaldı sinirim onaydıhemde damadın babası gelip birazdan oyuna kaldırcam diyince kaçtım
Aramızda pek bişi yok deryam bi yas herhalde onunda Lafı olmaz küççük deelim yani ergen gibi davrandığıma bakma
Iyi soylemee, c&a burdada var ben ordaki kiyafetleri begenmiorum acikcasi ve burdaki bedenler tam oluyor 44 beden asagidan, 38 40 bedende yukaridan giyiyorum bide beni dusun popisimi
bugünkü menüm
Sabah okula erken gittiğim için bir tane puaça meyve suyu seftali cay bardagıyla
Öğlen tavuk americano sos ile biraz cok diil patates kızartma (ekmek hiç yok)bnm için buyuk başarI kola
Akşam patates kavurması 1 tabak 2dilim ama küçük tam bugday ekmeği yeşillik turşu 1.5litre su yarım saat yürüyüş
Fiyatı iyiymiş bana özelden yazarmısın hangı site oldugunu nasıl olsa Lazım oluyoal ve al ver hayata can ver :)))
Ayy in sha Allah zayifken ben fizigimi vercekten begeniyorummm, boyle kadinin kalcasi degilde kalcanin kadini gibi oldumPes etmek yok o popişler eriyecek
Kız beden tam oluyor niye diyorsunne güzel iki kızkardeş kendimizi kandırıyorduk ama evde 46 beden pantalon oluyor o bile beni motive etmeye yetiyor
Allahın izniyle seneye bu zamanlar o popiş 38 beden pantalonlara girecek( ben kendimi kast ettim seninki daha evvelde girer )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?