Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neden kendını soyutlayasın cnm git tabiki, hem utanmakda neymiş tek bizmiyiz kilosundan rahatsız olan,hem git ki bi başka düğünde aradaki farkı görsünler
Ben ayran gönüllüyüm cnm bu zamana kadar azda olsa hep Karatayla verdim,ama ayran gönüllülükten her gördüğüme atladığım icin verdiğimide aldım hep yanı istikrarsızım,ama kaptanımın dediği gibi Karatay en iyisi,arasıra yada ayda bir detoks harıc Karatay yaparak zayıflayacagıma eminim toplamda 8 kilo verdim ne kadar zaman oldugunu demeyim nerdeyse ayda bir kilo,işte o da farklı limanlara Demir atmaktan

Enişteye hakikaten helal olsun balım demekki yeterli isteyince herşey mümkün

Anne yüreği ama lütfen annene meyvenin kilo vermeyi yavaşlattığını anlat kuzum.Sabahları 1 adet yiyebilirsin kahvaltında yada öğleyin süt ürünleri eşliğinde ama lütfen akşam yeme kuzum

Hala uyuyamiorummmmm napicam kizlar yardim edinnnnn uyku duzenimi duzene sokmak istiyorum uyumak istiyorumya nasil bi yontem uygulamaliyim lutfen yardimmmmm

Prensesim gün içinde kendini yorman lazım ister spor yap ister ev işi o zaman yorgunluktan hemen uyursun benim gözler kapanmak üzere şu an mesela ayrıca erken kalkman gerekli geç kalkarsan geç uyursun tatlım

günaydınnn bacılaaaarrr

İyi akşamlar şeker hoşgeldin

Tamda yarış haftası o pasta nedir öyle katremcimmmm neslim ceza vermediyse hemen vereyim sabahki ekmekleride düşürelim

kaptanım ben materyal geliştirme yarışmasına katıldım cuma günü sabah 6 da yola çıkacağım perşembeden bildirim yapssam olur mu?

Yarışmada başarılar kuzummm bol şans

ay ben niye bu takıma yazdım kafam karıştı

siz biz yokki katrem her zaman bekleriz

gunaydın guzeller
Sweetdimple
banum kuyruklu alıntını okudum oku oku bitmedi maşallah sana tum geçmişi atlamadan cevapladın gene
yazarken yorulmadınmı okurken çok yoruldum

Ciddenmi napim kuzum gündüz girme şansım olmuyorki akşama dek birikiyor birde 2 gün giremeyince zevkle yazıyorum ben

Sweetdimple evet ekmek iki defa kaçırdım eşim trabzon ekmeği getirmiş benimde cevizim bittiydi,o anda çok cazip geldi ama bıraktım bu sabah yemedim cevizde yoktu ama yinede yemedim

Helalll sana balımmmm hemen yanlışından döndün Valla bu sene cevizsiz kalacağız anlaşılan Cazip gelen şeyleri gördüğünde hedefine ulaştığında alacağın elbiseyi düşün balımm daha cazip değilmi

Sabah kahvaltında yeşillik veya salata olsun kuzum yettimi sana suyu da az içmişsin

Bak ya bir gün de uslu deryacımmm Gerçi sevinmedim değill helall olsun ama şu hatanı merak ettim

Demekki karbonatlı su dokunuyo sana kuzum bir de karışık bitki çayları içmemelisin her birinin farklı bileşimi kötü etkiliyor limonlu suya devam et bence afiyetolsun canım ama suyun az

selam güzeller yaralı bülbül geldi aaaay fenalardayım bugün regl sağlam vurdu yine bana kıvranıyorum

Oy meleğimmm hepinize nazar değdi

O zaman süper olmuş damlam paşamıza arkadaş da gelmiş en azından ikisi oynar sana zaman kalır
Bitanem bayramın ikinci günü düğün var kuzenin denizlide inş öncesi veya sonrası burda olursan mutlaka beklerimmregl döneminde daha çok kalori yakma şansın var kuzum şayet çok ağrın yoksa en azından yürüyüşünü ihmal etme

sabah akşam arası coşmuşsunnnn

Hadi gözün aydın cecommmm üstelik gördüğün rakam seni çok mutlu etmiş çok merak ettim kulağıma fısılda

Afiyetolsun balımmm yürüyüşler süper maşallah o keki de pazara gidip gelirken eritmişsindir o yüzden ceza yok

Dogruu kesinlikle ozguvenimiz varyaaaaaa tavan yapacak bulustugumuzda kosupp atlayabilecegim mesela daha cok mutlu olacaz :))) , birazdan tartilcam biraz arti gorursem bu 2 gun baya ski yaparim

Prensesim cuma sabahına kadar tartılmak yok lütfen

Nesfit kolay oluyo dıye yıyorum bazı sabahlar

Olmaz bitanemm sana kahvaltıya bir misafir gelse önüne nesfit koyarmısın hiç sanmıyorum Asıl kendine özen göstermelisin o yüzden beslenmen için zaman ayır ve kendine en güzel sağlıklı sofraları hazırla umudum

Gule güle kullan..bende cok sık tartılıyorum yaaa

Hepinizi falakaya yatırıcam sık tartılanları

Regl olucam hala olamadım sureklı bırseyler yıyesım gelıyor ama yemıyorum ya..su da az ıcıyorum bu sıralar eskısı gıbı degıl ..rum bunyeyı alt ust edıyo bu durumlarr

Yiyebilirsin kuzum ama yükte ağır kaloride hafif olmak şartıyla

iyi aksamlar.. telefonum geldi bende geldim..

Hoşgeldin jojom şükür kavuşturana hatırlayamaman normal bitanem sağlık olsun sabit kalacağını sanmıyorum ama sabit kaldığın sürece sorun yok aldıysan külahları değişiriz

Kan sonuclarimdan da bahsedeyim. saglik ocagina kan vermistim.. hamilelikkte kan seviyem 6 iken serumlarla falan 10 'a zor cikarmistik..b12 yerlerde geziyodu..diyette yaptim dedim heralde birsuru ilac vitamin kullanirim..

sonuc kan 12 ye cikmis..b12 yukselmiss.. herseyim duzelmis..

Karatay beslenmesinin mucizesi işte b12 seviyen kaç jojom en az 800 olmalı

Degıl 100 sayfa bı sayfa bıle gerı gıdıp okumamısım kusura bakmayınnn...kan degerlerınıze cok sevındım gecmıs olsun bırdahada dusmesınn.. Ben hala yaptrmadım b12 ıgnelerımıı

Halamı umudummm lütfen artık ihmal etme bir an önce yaptır belki kilo veremememin nedeni de olabilir en azından hızlanır kilo vermen

Afiyetolsun kuzum menün süper fakat et türü yediğin zaman yanında ayran veya yoğurt yerine salata tercih edersen daha çabuk sindirebilirsin Sporuna ilaveten cezanı da yaptığın için ayrıca teşekkür ederimsu maşallah süper

Adaşım bence alacaksan da bir tane idare edecek kadar al nasılsa kilolar gidince enişte gardrobu yenileyecek fakat hakikaten değişimin süper bence devam devammm

İlk menülerine nazaran gayet güzel bir menü prensesim fakat kahvaltına zeytin peynir ekleyebilirsin.Çok canın çektiyse yarın kahvaltında iki dilim karpuz yiyebilirisn minik dilim tabiii

Tuz vucudunda su tutar kuzum mümkün olduğunca az tüketmeye çalış bol bol su içmeyi de unutma ne kadar çok su o kadar çok wc her wc ye gidiş 40 kalori

Hopecum bu nasıl menüü

Ben burayı kaçırdım sanırım demek yarısıcaz hadi bakalım:)))

Son gün meleğimmm nasıl duymadın ayarın pirinç lapasımı yapacaksın

İnş canım,Bu ayın sonuna esimin Tarafından birinin düğünü var oynamaya kalkmasamda söyle bi endam göstermek istiyorum eski battaniyeyi görsünler

O zaman o düğünde herkes seni konuşacakkkk daha 1 ay var

bugün ki menüm

6 MAYIS ÇARŞAMBA 2015
SABAH
1 kase domates çorba

ARA
2 minik ekler
yeşil çay

AKŞAM
1 kase domates çorba
tavuklu bulgur pilavı

sıvı: 1,2 lt uyuyana kadar artar

Esracım ekler 1 olsa neysede 2 neden spor da yapamamışsın

11 km maşallahhhhh diyeyimmm Şeyda Coşkuna yaklaşmana 9 km kalmış

Semizotu omega 3 deposu balım seviyorsan bol bol ye kuzum

Salı menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam 1 servis kasığı bulgur pilavı,bol salata,ayran
1 Türk kahvesi,1 yeşil cay
2 mil Leslie

Afiyetolsun meleğim

Bugünkü menum
Sbh erik,yenidünya,bi cay bardağı süt
Aksam tavuk,ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 ödem cayı
Evimde temizlik vardı oturmadım hic spor sayılırsa:)

Temizliği spordan sayabilsek ne hoş olurdu ama şayet saat tutup yaptıysan sayarımm

Evt kaptanım milli içkimiz ayranda,orda ciğerim yandı sıcaktan sırf soğuk diye cazip geldi

Kola içenlere gelsinnnCiğerine neler geldi bak bakalımm

Olurmu hiç prensesim lütfen kendini toplumdan soyutlama zaten sen kilonu göstermiyorsunki at kendini piste hem eğlen hem kalori yak o kadar abartılı kilon yokki kuzum

Kaçma kaçma adaşım ne güzel hepimiz burda toplanmışız klaynatalım azcık hadi size kahve de yapayım
ben de herşeyimi o siteden aldım çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım hepiciğinden

Oyyy anladım ben Oğlanın bezini mamasını aylık ordan alırım araya sıkıstırıyım

arada süper indirimler oluyor meleğim sıkıştır çok uygun

Selam kızlar bende geldim. Menümü yazayım hemen
Sabah kkk
Öğle fırında türlü yoğurt
Akşam bie kepçe tarhana çorbası iki kaşık ıspanak

Afiyetolsun kuzummm hastasın diye sporu soramıyorum

iyi geceler güzeller herkesler burda bakıyorum

Bütün kızlar toplandıkkkk

Neyseki artık sağlıklı yaşamdan vazgeçmezsin kuzum ama insanız işte bazen kısa yoldan sonuca ulaşmak istiyoruz aynı hataları bende yaptın tatlım metabolizmamı bozdum zamanında

Ahhh kaptanım bu akşam da tartıldımmm inanamadım çok güzel ama sabahı beklicem. Yarın ki sonuca göre lapa yapıcam. Kendin tecrübe etnderdin ya bana kaptanım galiba buldum. Hele bi cuma olsun.

30 squat sadece kaptanım oda sabah akşam sadece yatıyorum 3 gündür oysaki plank ve squat programına başlamak istiyordum

Ahhh kaptanım bu akşam da tartıldımmm inanamadım çok güzel ama sabahı beklicem. Yarın ki sonuca göre lapa yapıcam. Kendin tecrübe etnderdin ya bana kaptanım galiba buldum. Hele bi cuma olsun.
bu hafta sen bizi birinciliğe taşıycan heralde çok umutluyum kız senden hadi bakalım

Çatlayacağım meraktan şimdi deryam ama inan çok sevindim senin bünyene en uygununu bulmana gel cuma gellll

30 squat sadece kaptanım oda sabah akşam sadece yatıyorum 3 gündür oysaki plank ve squat programına başlamak istiyordum

Önce iyileş kuzumm sonra düzenli başlarsınn hiç yoktan iyidir

Çatlayacağım meraktan şimdi deryam ama inan çok sevindim senin bünyene en uygununu bulmana gel cuma gellll

Önce iyileş kuzumm sonra düzenli başlarsınn hiç yoktan iyidir

Çatlamaaaa sennnn Kıyamam sana. Benim hatam öğünlerimin hepsini eşit tutmakmış kaptanım karatay deyip serbest deyip bol bıl yiyordum tabi 2 iler 2 geri şimdi sabah çok yiyorum öğlen daha küçük bir porsiyon ve akşam en ufak tabakla herşeyden bir iki kaşık önceden tüm tabaklar aynıydı hele akşam bı hafta bunu keşfettim çoookkk mutluyum

evet kaptanım beni ilk motive edende eşim olmuştu sağolsun kilondan rahatsız değilim ama sağlığın için ve giydiklerini görünce mutlu olman için vermen lazım demişti.

aslında ekmeği bıraktığım için mutluyum biliyorum ki kilo veremesem bile en azından hafta boyu ekmek yemiyorum bide tatlıyı bıraksam var ya 10 numara olacak hep kaçaklarım tatlıdan

seyda coşkuna yetişmek mümkün mü canım sabahlerı tek yürüdüğüm için sıkılıyorum arkadaşım olsa daha çok yürürüm.kulaklığı takıp bu kadar gidiliyo malesef

semizotu ile bi sene diyet yaptım ve inanılmaz kilo verdim hazır mevsimi de gelmişken bol bol tüketmek lazım

baş koyduğun bu yolda en mühim olayı kavramışsın nerde hata yaptığını helal diyorum ve

Yok ablacim ben gitmem utanirim , haha anladim kilo vermek zorrrr yaaaaaaaaa. ama tebrik ederim 8 kilo oda birsey devami gelir in sha Allah !

En doğrusu bu hani sabah krallar gibi öğle orta direk akşam fakirler gibi kuralı söz böyle değildi ama anladınız siz mutluluğun katlanarak çoğalsın kuuzmmmm çok sevindim

Allah razı olsun tekrar enişteden ne mutlu sana her zaman destek olması motive etmesi harika bence.

Herşey yavaş yavaş tatlım ayrıca tatlıyı arada yiyebilriisn ama tadımlık ve erken saatte çok canının çektiği birşey varsa bir de şu var yediğini yakmak zorundasınnn bir dilim baklava içinde saatlerce koşamam doğrusu

Yok ablacim ben gitmem utanirim , haha anladim kilo vermek zorrrr yaaaaaaaaa. ama tebrik ederim 8 kilo oda birsey devami gelir in sha Allah !

Prensesim ne varmış utanacak önce kendile barışık olmalısın ayrıca lütfen elalem için yaşama ben bunu çok geç farkettim.Elalemden bize ne kim ne derse desin mutlu olacağın şeylerden kendini mahrum etme bitanem

Balım sen neden umutsuzsun bakimmm Ben hepinizden umutluyum bu haftaki sporun fevkaladenin fevkindeydi ablamızın tabiriyle emeğinin karşılığını alacağına eminim
kaptanım pazar gününden beri bağırsaklarım çalışmıyo diyebilirim sanırım bu hafta başındaki olumsuz halim bağırsaklarımı bitirdi.ama bugün çok iyiyim şükür

kmeğin zararlarıyla ilgili bazı söylemler kulağa çok sert gelebiliyor. Örneğin Türkçeye de çevrilen Buğday Göbeği kitabının yazarı Kardiyolog Dr. William Davis ekmek için kronik hastalıklara neden olan zehir diyor.

EKMEKLE İLGİLİ DOĞRU BİLİNEN 5 YALAN!
Ekmeğin zararlarıyla ilgili bazı söylemler kulağa çok sert gelebiliyor. Örneğin Türkçeye de çevrilen Buğday Göbeği kitabının yazarı Kardiyolog Dr. William Davis ekmek için kronik hastalıklara neden olan zehir diyor. Öte yandan yıllardır beslenme piramidinin tabanına koydukları ekmek için beslenmenin vaz geçilmez ögesi diyen diyetisyenler var. Ekmek alışkanlığından vaz geçemeyenler bu ikinci görüşe inanma eğiliminde oluyor. Ancak acaba gerçek hangisi?
Sağlıklı beslenme konusunda yazılar yazan ve tarifler geliştiren KelleyHerring ekmek konusunu irdelemiş. Bu konuda söylenen 5 yalan olduğunu iddia ediyor. Bunlara bakalım:

1- Tam tahıllar ve tam buğday sağlıklı bir beslenme planının temelidir.
Bu gıda endüstrisinin pompaladığı bir görüştür, gerçekte tahıllar olabilecek en sağlıksız gıdadır. Buğdaydaki karbonhidrat %75'i hızla şekere dönüşen amilopektin A adlı bileşiktir, o nedenle tam buğdayın glisemik indeksi şekerden bile yüksektir. Ekmeğin bağımlılık yapma özelliği şekerden bile daha fazladır, içinde morfin reseptörlerine bağlanan bir madde bulunur.

2- Glutensiz ekmek buğday ekmeğinden daha sağlıklıdır.
Dr. William Davis glutensiz olduğu için buğday yerine kullanılan mısır nişastası, pirinç unu, patates nişastası gibi gıdaların kan şekerini buğdaydan bile daha fazla yükselttiğini söylüyor. Bir çalışmada glutensiz beslenenlerin %81'inin iki sene içinde kilo aldıkları görülmüş. Özellikle glutensiz ticari ürünlerin çok zararlı olduğu, hatta bir analizde bazı glutensiz ürünlerin içinde içme suyunda izin verilen arsenik oranının 90 katı kadar arsenik bulunduğu tespit edilmiş.

3- Glutenle ilgili bir sorununuz yoksa buğdayla da ilgili sorun olmaz.
PlantPhysiology (Bitki Fizyolojisi) de yayınlanan bir çalışmaya göre modern buğday en az 23.788 çeşit protein içeriyor. Gluten alerjisi testinde ise sadece iki maddeye bakılıyor, negatif çıkarsa doktorlar yaşanan alerjiksemptomların "kafadan" kaynaklandığı sonucuna varıyorlar. Tahıllarda glutenin yansıra uzun vadede ciddi sağlık bozulmalarına yol açabilecek başka bileşikler de olduğu bilimsel olarak gösterildi.
Bitkilerin de kendilerini korumak için savunma araçları var, örneğin kaktüslerin dikenleri gibi. Buğday ve diğer tahılların da savunmaları var ve bunlardan biri WheatGermAgglutinin (WGA) denilen madde. Bu maddenin özellikle kalp ve beyin dokuları için çok tahrip edici olduğu çalışmalarla gösterilmiş. Gluten gibi WGA da hormonal sistemi bozuyor, bağışıklığı zayıflatıyor, sindirim sorunlarına neden oluyor ve dejeneratif hastalıkların kökeni olan inflamasyonu körüklüyor.

4- Buğday size sindirim rahatsızlığı vermiyorsa güvenle yiyebilirsiniz.
Çalışmalar gluten intoleransı olmasa bile tahıllı yiyeceklerin inflamasyona neden olduğunu ve bağırsaklarda geçirgenlik meydana getirerek istenmeyen maddelerin kana karışmasına yol açtığını gösteriyor. Sindirim sisteminizde hiçbir rahatsızlık olmayabilir ama her lokmasıyla bütün doku, sistem ve organlarınıza zarar verir. Meydana gelen zararların bazı belirtileri:
- Başağrısı ve yorgunluk
- Kronik sinüs sorunları ve bağışıklıkta düşüklük
- Artrit, eklem ve kemik ağrısı
- Beslenme eksiklikleri
- Akneden kırışıklığa çok çeşitli cilt bozuklukları
Araştırmalar buğdayın diyabet, romatoid artrit ve MS gibi çeşitli otoimmün (vücudun kendine zarar verdiği) hastalıkları tetiklediğini gösteriyor. New England Tıp Dergisi'nde glutenin neden olduğu 55 sorun sayılmış, bunların bazıları:
- Kanser
- Kalp hastalığı
- Osteoporoz
- Hassas Bağırsak Sendromu (IBS)
- Fibromiyalji ve kronik yorgunluk
- Tiroid hastalıkları
- Anemi
- Epilepsi
50 yıl önce bazı ruh hastalarının ekmek kesilince ani iyileşmeler gösterdiği bulunmuş.
5- Sağlıklı ekmek yoktur.
Hiçbir tahıl kullanmadan sağlıklı ekmek yapılabilir. Tahılsız, düşük glisemik indeksli malzemelerle çeşitli tarifler geliştirmek mümkündür.

SONUÇ: Gördüğünüz gibi ekmeğin zararlarından bahseden sadece Prof. Dr. Canan Karatay değilmiş. Fırıncıların çok kişiye dava açması gerekecek…
Kaynak: http://sugarcrushthebook.com/the-5-most-dangerous-lies-youve-been-told-about-bread/

http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=3687 alıntıdır

Okudunuzmu bilmiyorum meleklerim ama paylaşayım dedim tekrar

Adaşım rakamı söylemiyeyim süpriz olsun ama cumadan çok daha az gördüm

Canım bence kesinlikle kendine haksızlık ediyorsun
bir kere resmini görmüştüm ve cidden hiç kilonu göstermiyorsun üstelik çokta güzelsin niye kendini eve kapatıyorsun ki aksine senin yerinde olsam kesinlikle giderim görsünler ki bir sonraki düğünde ne kadar fark olduğunu daha bir fark etsin millet
Kız ben 124.5 kgken bile her davet edildiğimiz düğüne süslenip püslenip gidiyordum üstelik milletin bakışlarını yakaladığım halde hiç keyfimi bozmuyordum nasılsa elbet zayıflayacağım ve o zaman herkes helal olsun hatun baya kilo verdi diyeceklerini bildiğimden

Üstelik senin birde boyun var ben Adile Naşit gibiyken bile itiraf ediyorum kendimi düğünlere gittiğimde hayalimdekileri giyemesemde güzel buluyordum Hep diyorum ya ruhumda bir Banu Alkan var benimde deniz kenarında parmak ucunda yürümem eksik onuda artık 38 beden olunca yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…