- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Neden kendını soyutlayasın cnm git tabiki, hem utanmakda neymiş tek bizmiyiz kilosundan rahatsız olan,hem git ki bi başka düğünde aradaki farkı görsünlerYaaa cok guzel kac kg verdin abla, bu ay cok dugunler var gitmiorum ben ama utandigimdanannem kiziyor bana kizjm senden daha kilolu insanlar var ve bicimsiz olanlar senin fizigin sisman fizigi degil diye... Ama gitmiyim ya.. Hem dayanamiorum dans ederim bu halle etmeyimmm
ne kadar yürürsen kardır 6:30 gibi kalkıyorum çayı demleyip kahvaltıyı hazırlıyorum oğlumu okula hazırlıyorum 6. sınıfa gidiyor eşimi kaldırıyorum ikisi kahvaltı yaparken ağzıma attığım bi çatal peynirden sonra eşimle oğlum hadi çık artık diyolar
1 saat yuruyorum geldiğimde eşim üstünü giyinmiş kapıda bekliyo oluyo işe gitmek için 2 çocuğum daha uyuyo olduğu için beni bekliyo sağaolsun eşim destek olmasa böyle yapamazdım bende,kendine en uygun saati bul ve kendini şımart arkadaşım
Yaaaaaa kizlar annem daha yeni kucuk bi tabak meyve hazirlamissss mango, kiwi, mandalin portakal her birinden 2 ser
diyette oldugum icin 2ser 2serkoymus ama coktuuuu normalde buyukbi
Tabak getirir diyette olmasam, uzatti tabagi yatagimdaykenn, al kizim bitecek bu hastasin anne hayir saat 12ye gelior dedimzorla yedirtti hastayim diye. Melegimbenimya kiyamadim yedim bende (( neyse su 2 gun cok super yapicam....
Hala uyuyamiorummmmmnapicam kizlar yardim edinnnnn uyku duzenimi duzene sokmak istiyorum uyumak istiyorumya nasil bi yontem uygulamaliyim lutfen yardimmmmm
günaydınnn bacılaaaarrr
pazartesi menüm
kahvaltı
1yumurta
2dilim tambuğday ekmeği
7zwweytin birparçapeynir
domates salatalık adaçayı
ara 1ısırık muz
öğlen
1 tabak salata
1dilim pasta küçük dilimdi okula getirmiş arkadaş
akşam
1kase çorba
1tabak yoğurt
2 çatal erişte
suyu 2 lt yaptım
kaptanım ben materyal geliştirme yarışmasına katıldım cuma günü sabah 6 da yola çıkacağım perşembeden bildirim yapssam olur mu?
ay ben niye bu takıma yazdım kafam karıştı
gunaydın guzeller
Sweetdimple
banum kuyruklu alıntını okudum oku oku bitmedi maşallah sana tum geçmişi atlamadan cevapladın gene
yazarken yorulmadınmı okurken çok yoruldum
Sweetdimple evet ekmek iki defa kaçırdım eşim trabzon ekmeği getirmiş benimde cevizim bittiydi,o anda çok cazip geldi ama bıraktım bu sabah yemedim cevizde yoktu ama yinede yemedim
günaydınlar
dün ki menüm
5 MAYIS PAZARTESİ 2015
SABAH
8 zeytin
peynir
1 haşlanmış yumurta
yeşilçay
AKŞAM
tavuk suyuna domates çorba
tavuklu bulgur pilavı
ayran
SPOR: yemek sonrası gece 11 e kadar yarı arabayla yarı yaya gezdik
sıvı: 1 lt
olacak kaptanım olacak kızacaksın biliyorum ama bu sabah tartıldım yinebu sabah itibariyle -800 cepte canımmmmmmm bi hatamı keşfettim bi kaç gün daha deniyim sonra açıklıcam cumayı bi göreyim hele... haaaa bu arada 14, takım kaptanı @RengarenkNesli ye selamlarrrr....
günaydın bu arada kızlar bu uzun zamandır hiç böyle hasta olmamıştım. felaketim işyerinde hiç çekilmiyor ama yapacak bir şey yok. dün kış için buradaki çay ocağı bitki çayı yapıyo köklerden ondan içtim daha önce hep şekerli içerdim artık şekers kullanmadığımiçin şekersiz içtim, ondan mı bilmem bir baş dönmesi tansiyonum düştü tam akşam saati hala bile var gözlerim dönüyo resmen eve gider gitmez bişeyler yedim hemen yattım zaten aşırı derecede midem ağrıdı dün herşey karıştı saırım ondan hap içtim, karbonatlı su falan hayatımda 3 kere midem ağrıdı bu da 4 rabbim kimseye vermesin. neyse gece yatağa geçmek için kaktım zaten her yer dönüyo birde bulantı zor attım kendimi yatağa küçük kuzucummmm üstümü örtüyo elime krem sürüyo rabbime şükürler olsun ki bir kız evladım var hamdolsun... bugün hafif baş dönmesi harici iyiyim karbonatlı suyu bugün içmiycem mide zaten hassas sanırım..
dünkü menüm
sabah 2 yumurtalı kkk
öğle : tavuk sote, salata ve ayran
akşam : 2 kaşık kadar fırında kıymalı patlıcan çatal ucuyla erişte 3 4 erişte anca vardır
su 1 litre
spor 20 squat anca yapabildim
selam güzeller yaralı bülbül geldi aaaay fenalardayım bugün regl sağlam vurdu yine bana kıvranıyorum
evet ablam iyi geçiniriz çok şükür hatta yengemiz ablamın kankası oğluşu da oğluşumun kankasıbir gün arayla doğdu kuzucuklar iki gündür yapıştılar akşama kadar oynuyolar
büyük ihtimalle bayramda gelcem ablam 21 hazıranda atamalar var orda netim olmadığı için tercihlerimi yapcam öyle gitcem ilk iki haftam hastanede koşturmayla geçer artık doktor kontrollerim var ondan sonrada ver elini kum güneş deniz ve tabikii bikiniler cicili bicili elbiseler tabi eğer hedefime ulaşırsamablam biliyorum çok yoğunsun ama oraya kadar gelmişken seni görmek yakından tanımak isterim
suyu da ihmal ettim bu aralar kaptanım ama şu dönemi bir atlatayım bomba gibi döncem sahalara söz veriyorum kaptanım tutmazsam çek kulaklarımı
bu son iki gün bol su içersem etkilermi acaba kaptanım ağrıdan kıvransamda yürüyüşümüde yapcam artı çıkarsam cidden motivasyonum çok düşcek
mineralli su bilmiyorum ablam ben bakayım bi ona
tatlım yürekten seven elbette dert etmez onları benim ki de öyle hatta azcık hastalansam suçu hemen diyetimden bulur zaten halsizsiz birde diyet yapıyosun ne gerek var diye başlar kızmaya ama emin olabilirsin tatlım bizim zayıfladıkça artan özgüvenimiz iç huzurumuz onlarada yansıycak daha da mutlu olucaz
dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: marul salatası, bir dilim kek, bir parça ekmek üzerine çikolata
ara: soda
ara: bir tane bozuk para büyüklüğünde çiko
akşam: yeşil mercimek yemeği, yoğurt
yemekten sonra ailecek çay bahçesine gittik orda da 2 bardak çay içtim birde bir küçük kase kadar çekirdek çitledim
su: 2lt
spor: 25 dk egzersiz 20 dk yürüyüş, 10 dk bisiklet
Kızlarrrrrrrrrrrr tartım geldiiiiiiiiiiii
Tabi dayanamayıp denedim
Maalesef Vucut analizini yapamadım yağ oranım fazla yüksek olduğu için rakam yerine bir kod verdi ve kitapcığa göre diyetine dikkat edip daha fazla spor yap anlamına geliyormuş
Ama tartıda gördüğüm rakam bana herşeyi unutturdu
Cumaya kadar tekrar tartılmayı düşünmüyorum bakalım cuma daha aşağısını görebilecekmiyim
Anammm iyiki almışım tartıyı çocuk gibi sevindim
salı menü
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı:karatayçabuk döndüm kaptanım yemedim ekmek
1 dilim kek 1 bardak süt
pazara gittim yarım saat giderken hızlı ve tempolu yürüyüşle gelirken arabayla geldim.
akşam:3 yemek kaşığı tavuklu patates yemeği 2 bardak ayran
2 lt su
Dogruu kesinlikle ozguvenimiz varyaaaaaa tavan yapacak bulustugumuzda kosupp atlayabilecegim mesela daha cok mutlu olacaz :))) , birazdan tartilcam biraz arti gorursembu 2 gun baya ski yaparim
Nesfit kolay oluyo dıye yıyorum bazı sabahlar
Gule güle kullan..bende cok sık tartılıyorum yaaa
Regl olucam hala olamadım sureklı bırseyler yıyesım gelıyor ama yemıyorum ya..su da az ıcıyorum bu sıralar eskısı gıbı degıl ..rum bunyeyı alt ust edıyo bu durumlarr
iyi aksamlar.. telefonum geldi bende geldim..
bugun~
sabah: tereyagda yumurta.peynir zeytin salatalik
aksam: yarim guvec.biraz dondurma.
kaptanim onceki menulerimi pek hatirlamiyorum. genel olarak her sabah 2 yumurta yedim..aksamda ne varsa ondan..bu hafta kacamaklarimda oldu.. koruma gibi bisi oldu.. ..
Kan sonuclarimdan da bahsedeyim. saglik ocagina kan vermistim.. hamilelikkte kan seviyem 6 iken serumlarla falan 10 'a zor cikarmistik..b12 yerlerde geziyodu..diyette yaptim dedim heralde birsuru ilac vitamin kullanirim..
sonuc kan 12 ye cikmis..b12 yukselmiss.. herseyim duzelmis..
Degıl 100 sayfa bı sayfa bıle gerı gıdıp okumamısım kusura bakmayınnn...kan degerlerınıze cok sevındım gecmıs olsun bırdahada dusmesınn.. Ben hala yaptrmadım b12 ıgnelerımıı
Merhaba kızlar
bugübu menum
sabah beyaz peynir Menemen çeyrek ekmek zeytin domates
ara yeşil çay
ogle 1 kase çorba
bir ufak biber dolması
cacık
ara birkaç erik
akşam ızgara köfte
ayran
su iki litre içtim 1 litre daha içerim herhalde
Spor 15 dakika ip atlama cezam
20 dakika yürüyüş yaptım yatmadan öncede 30 dakika yürümeye çalışıcam
bu arada akşam misafir gelecek özellikle birsey hazirlamadim ama yinede birseyler sunmak lazım inşallah bu geceyi kazasız atlatirim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese tekrar merhabalar
Öğlende kızkardeşimle buluşup Forum İstanbula gittikHem İKEAda bol bol sohbet edip kahve içtik ( kızım oyun alanındayken ) hemde sonrasında AVMnin içinde bol bol yürüdük
3 saat oradaydık ve 1.5 saati rahat yürüyerek geçti
Akşam yemeğide tamam artık bu saatten sonra ancak çay ve kahve içilecektabi bol bol suyumda var ( şu saatte kadar 2 litre içmişimdir rahat )
İnşallah yarında kaçamaksız geçerde cuma sabahı çoook güzel bir rakam görürümRabbimin izniyliz ek
Bu arada kahve içeceğimiz zaman kızkardeşim kız yanına pasta alalımmı dedi ama kesinlikle canım istemedi ve hayır dedim tabikiMaşallah artık çok iradelisin dedi
Birde C&A mağazasında ikimizde rengarenk pantalonları görünce kendimizi kaybettik
Normalde oradaki büyük bedenler ancak oluyordu eskiden hatta geçen sene 54 beden pantalon almıştım oradan ( genelde kesimleri çok dar oradaki şeylerin )
Bu kez kesinlikle büyük beden kısmına bakmadım bilenormal bedenlerin olduğu bölümden açık turkuaz bir yazlık pantalon beğendim ve dur bir deneyeyim dedim Normalde kızkardeşimde 44 bedendir ama oradan alınca hep oda 1 beden büyük alıyor ( aslında beli ince ama onun problemli bölgesi popişi bazen diyorum kız gülazer gibi popişin diye nasıl kızıyordu ama artık oda zayıflamaya kararlı çünkü üst beden 40 beden oluyor ama popiş 2 beden daha büyük )
Neyse bende 48 bedeni buldum ama kalıplar cidden çok dardıona rağmen pantalon çok rahat oldu ve aynaya baktığımda çok beğendim eskinden mağaza aynalarına baktığımda kendimden iğreniyordum açıkcası ( maşallah dana gibi gösterdikleri için çoğu aynanın ) ama bu kez baktığımda karşımda kilolu ama hoş biri vardı sanki Yani normal kesim olsaydı 46 kesin olacaktı
İlk fırsatta tekrar gidip kendime bir iki tane pantalon alsammı diye düşünüyorum ama daha zayıflamaya devam edeceğim için boşa harçamış olurmuyum diye kararsızım açıkcasıen azından bir tane alayım evdekileride ilk fırsatta terziye vermem lazım ki daraltılsın yoksa bir gün kazayla pantalon düşecek
Söylememmmmm
İnşallah dahada aşağısını göreceğime inanıyorum bugün bitti kaldı 1 güninşallah hepimiz Cuma günü bol bol eksi görürüz
Hadi gözün aydın canım inşallah hep yükselir o değerler
Bugunki menu
Sabah; 2 yumurta yaninda 2 kucuk domates ve 3 yesilbiber. 1 yesilcay
Aksam; 1 avuc kadar ceviz (belkide daha azdi) tavukgogsu salatasi icinde roka bahcemizin yesilsogani , maydanoz,15 tane zeytin le yaptim salatami cokta lezzetliydi, sadece tuzu biraz fazla eklemistim sanki ve 1 kasik yemegi aycicek yagi kullandim, zeytinyag bitmisti almam lazim.
1 litre su ictim bu aralar suyu pek icmiyorum.
Bugun annemle pazara gittik taze taze yesillikler meyveler aldikJummieee karpuzda var oeff yiyesim var ama yemiycem kilo vermeme engel olmasinn oduygu icin nelerden vazgecmemki ...
bugünkü menüm
Sabah okula erken gittiğim için bir tane puaça meyve suyu seftali cay bardagıyla
Öğlen tavuk americano sos ile biraz cok diil patates kızartma (ekmek hiç yok)bnm için buyuk başarI kola
Akşam patates kavurması 1 tabak 2dilim ama küçük tam bugday ekmeği yeşillik turşu 1.5litre su yarım saat yürüyüş
Ben burayı kaçırdım sanırım demek yarısıcaz hadi bakalım:)))
İnş canım,Bu ayın sonuna esimin Tarafından birinin düğünü var oynamaya kalkmasamda söyle bi endam göstermek istiyorum eski battaniyeyi görsünler
bugün ki menüm
6 MAYIS ÇARŞAMBA 2015
SABAH
1 kase domates çorba
ARA
2 minik ekler
yeşil çay
AKŞAM
1 kase domates çorba
tavuklu bulgur pilavı
sıvı: 1,2 lt uyuyana kadar artar
çarşamba menü
sabah kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı:karatay
öğle:semizotu salatası
saat 16:00 da diş doktoru randevum vardı giderken yürüdüm gelirken yürüdüm bugün toplamda 16000 adım atmişim ve 11 km yol yürümüşüm
akşam:diş doktorundan dönerken çocuklara dürüm sardırdım 2 ısırık oğluşumunkinden nefsimi öldürdüm.semizotu salatası
semizotunu çok seviyorum ve zayıflattığını biliyorum beni ,bu yüzden dedim iki gün salata yiyeyim
2 lt su
Salı menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam 1 servis kasığı bulgur pilavı,bol salata,ayran
1 Türk kahvesi,1 yeşil cay
2 mil Leslie
Bugünkü menum
Sbh erik,yenidünya,bi cay bardağı süt
Aksam tavuk,ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 ödem cayı
Evimde temizlik vardı oturmadım hic spor sayılırsa:)
Evt kaptanım milli içkimiz ayranda,orda ciğerim yandı sıcaktan sırf soğuk diye cazip geldi
Yaaa cok guzel kac kg verdin abla, bu ay cok dugunler var gitmiorum ben ama utandigimdanannem kiziyor bana kizjm senden daha kilolu insanlar var ve bicimsiz olanlar senin fizigin sisman fizigi degil diye... Ama gitmiyim ya.. Hem dayanamiorum dans ederim bu halle etmeyimmm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldimmm
Limonlu suyumuda aldım kendimi buraya attım
Eşim bir yandan maç izlerken bende rahat rahat bakayım dedim
Pes etmek yok o popişler eriyecek
Kız beden tam oluyor niye diyorsunne güzel iki kızkardeş kendimizi kandırıyorduk ama evde 46 beden pantalon oluyor o bile beni motive etmeye yetiyor
Allahın izniyle seneye bu zamanlar o popiş 38 beden pantalonlara girecek( ben kendimi kast ettim seninki daha evvelde girer )
Kaç kaç kaç Adaşım geçmiş yapa yapa geliyor
Şaka bir yana ama bugünlük menü pek olmamış gibi ( hani adaşım öyle diyebilir ) ama eminim yarın dengeler ve cuma güzel bir sonuç görürsün tartıdamoral bozmak yok
Kız hepiçiği burada diye bir meşhur site var ya oradan aldım ( çaktırmadan söylüyorum inşallah anlaşılmıştır)
Oyyy anladım ben Oğlanın bezini mamasını aylık ordan alırım araya sıkıstırıyım
Selam kızlar bende geldim. Menümü yazayım hemen
Sabah kkk
Öğle fırında türlü yoğurt
Akşam bie kepçe tarhana çorbası iki kaşık ıspanak
iyi geceler güzeller herkesler burda bakıyorum
Neden kendını soyutlayasın cnm git tabiki, hem utanmakda neymiş tek bizmiyiz kilosundan rahatsız olan,hem git ki bi başka düğünde aradaki farkı görsünler
Ben ayran gönüllüyüm cnm bu zamana kadar azda olsa hep Karatayla verdim,ama ayran gönüllülükten her gördüğüme atladığım icin verdiğimide aldım hep yanı istikrarsızım,ama kaptanımın dediği gibi Karatay en iyisi,arasıra yada ayda bir detoks harıc Karatay yaparak zayıflayacagıma eminim toplamda 8 kilo verdim ne kadar zaman oldugunu demeyim nerdeyse ayda bir kilo,işte o da farklı limanlara Demir atmaktan
Enişteye hakikaten helal olsun balım demekki yeterli isteyince herşey mümkün
Anne yüreği ama lütfen annene meyvenin kilo vermeyi yavaşlattığını anlat kuzum.Sabahları 1 adet yiyebilirsin kahvaltında yada öğleyin süt ürünleri eşliğinde ama lütfen akşam yeme kuzum
Prensesim gün içinde kendini yorman lazım ister spor yap ister ev işi o zaman yorgunluktan hemen uyursun benim gözler kapanmak üzere şu an mesela ayrıca erken kalkman gerekli geç kalkarsan geç uyursun tatlım
İyi akşamlar şeker hoşgeldin
Tamda yarış haftası o pasta nedir öyle katremcimmmm neslim ceza vermediyse hemen vereyim sabahki ekmekleride düşürelim
Yarışmada başarılar kuzummmbol şans
siz biz yokki katrem her zaman bekleriz
Ciddenmi napim kuzum gündüz girme şansım olmuyorki akşama dek birikiyor birde 2 gün giremeyince zevkle yazıyorum ben
Helalll sana balımmmm hemen yanlışından döndünValla bu sene cevizsiz kalacağız anlaşılan Cazip gelen şeyleri gördüğünde hedefine ulaştığında alacağın elbiseyi düşün balımm daha cazip değilmi
Sabah kahvaltında yeşillik veya salata olsun kuzum yettimi sanasuyu da az içmişsin
Bak ya bir gün de uslu deryacımmmGerçi sevinmedim değill helall olsun ama şu hatanı merak ettim
Demekki karbonatlı su dokunuyo sana kuzum bir de karışık bitki çayları içmemelisin her birinin farklı bileşimi kötü etkiliyor limonlu suya devam et bence afiyetolsun canım ama suyun az
Oy meleğimmm hepinize nazar değdi
O zaman süper olmuş damlam paşamıza arkadaş da gelmiş en azından ikisi oynar sana zaman kalır
Bitanem bayramın ikinci günü düğün var kuzenin denizlide inş öncesi veya sonrası burda olursan mutlaka beklerimmregl döneminde daha çok kalori yakma şansın var kuzum şayet çok ağrın yoksa en azından yürüyüşünü ihmal etme
sabah akşam arası coşmuşsunnnn
Hadi gözün aydın cecommmm üstelik gördüğün rakam seni çok mutlu etmiş çok merak ettim kulağıma fısılda
Afiyetolsun balımmm yürüyüşler süper maşallah o keki de pazara gidip gelirken eritmişsindir o yüzden ceza yok
Prensesim cuma sabahına kadar tartılmak yok lütfen
Olmaz bitanemm sana kahvaltıya bir misafir gelse önüne nesfit koyarmısın hiç sanmıyorumAsıl kendine özen göstermelisin o yüzden beslenmen için zaman ayır ve kendine en güzel sağlıklı sofraları hazırla umudum
Hepinizi falakaya yatırıcam sık tartılanları
Yiyebilirsin kuzum ama yükte ağır kaloride hafif olmak şartıyla
Hoşgeldin jojom şükür kavuşturanahatırlayamaman normal bitanem sağlık olsun sabit kalacağını sanmıyorum ama sabit kaldığın sürece sorun yok aldıysan külahları değişiriz
Karatay beslenmesinin mucizesi işteb12 seviyen kaç jojom en az 800 olmalı
Halamı umudummm lütfen artık ihmal etme bir an önce yaptır belki kilo veremememin nedeni de olabilir en azından hızlanır kilo vermen
Afiyetolsun kuzum menün süper fakat et türü yediğin zaman yanında ayran veya yoğurt yerine salata tercih edersen daha çabuk sindirebilirsinSporuna ilaveten cezanı da yaptığın için ayrıca teşekkür ederim su maşallah süper
Adaşım bence alacaksan da bir tane idare edecek kadar al nasılsa kilolar gidince enişte gardrobu yenileyecek fakat hakikaten değişimin süper bence devam devammm
İlk menülerine nazaran gayet güzel bir menü prensesim fakat kahvaltına zeytin peynir ekleyebilirsin.Çok canın çektiyse yarın kahvaltında iki dilim karpuz yiyebilirisn minik dilim tabiii
Tuz vucudunda su tutar kuzum mümkün olduğunca az tüketmeye çalış bol bol su içmeyi de unutma ne kadar çok su o kadar çok wc her wc ye gidiş 40 kalori
Hopecum bu nasıl menüü
Son gün meleğimmm nasıl duymadınayarın pirinç lapasımı yapacaksın
O zaman o düğünde herkes seni konuşacakkkk daha 1 ay var
Esracım ekler 1 olsa neysede 2 nedenspor da yapamamışsın
11 km maşallahhhhh diyeyimmm Şeyda Coşkuna yaklaşmana 9 km kalmış
Semizotu omega 3 deposu balım seviyorsan bol bol ye kuzum
Afiyetolsun meleğim
Temizliği spordan sayabilsek ne hoş olurdu ama şayet saat tutup yaptıysan sayarımm
Kola içenlere gelsinnnCiğerine neler geldi bak bakalımm
Olurmu hiç prensesim lütfen kendini toplumdan soyutlama zaten sen kilonu göstermiyorsunki at kendini piste hem eğlen hem kalori yak o kadar abartılı kilon yokki kuzum
Kaçma kaçma adaşım ne güzel hepimiz burda toplanmışız klaynatalım azcık hadi size kahve de yapayım
ben de herşeyimi o siteden aldım çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım hepiciğinden
arada süper indirimler oluyor meleğim sıkıştır çok uygun
Afiyetolsun kuzummm hastasın diye sporu soramıyorum
Bütün kızlar toplandıkkkk
Neyseki artık sağlıklı yaşamdan vazgeçmezsin kuzum ama insanız işte bazen kısa yoldan sonuca ulaşmak istiyoruz aynı hataları bende yaptın tatlım metabolizmamı bozdum zamanında
bu hafta sen bizi birinciliğe taşıycan heralde çok umutluyum kız senden hadi bakalımAhhh kaptanım bu akşam da tartıldımmm inanamadım çok güzel ama sabahı beklicem. Yarın ki sonuca göre lapa yapıcam. Kendin tecrübe etnderdin ya bana kaptanım galiba buldum. Hele bi cuma olsun.
Ahhh kaptanım bu akşam da tartıldımmm inanamadım çok güzel ama sabahı beklicem. Yarın ki sonuca göre lapa yapıcam. Kendin tecrübe etnderdin ya bana kaptanım galiba buldum. Hele bi cuma olsun.
30 squat sadece kaptanım oda sabah akşam sadece yatıyorum 3 gündür oysaki plank ve squat programına başlamak istiyordum
bu hafta sen bizi birinciliğe taşıycan heralde çok umutluyum kız senden hadi bakalım
Çatlayacağım meraktan şimdi deryamama inan çok sevindim senin bünyene en uygununu bulmana gel cuma gellll
Önce iyileş kuzumm sonra düzenli başlarsınn hiç yoktan iyidir
bu hafta sen bizi birinciliğe taşıycan heralde çok umutluyum kız senden hadi bakalım
evet kaptanım beni ilk motive edende eşim olmuştu sağolsun kilondan rahatsız değilim ama sağlığın için ve giydiklerini görünce mutlu olman için vermen lazım demişti.
Enişteye hakikaten helal olsun balım demekki yeterli isteyince herşey mümkün
Helalll sana balımmmm hemen yanlışından döndünValla bu sene cevizsiz kalacağız anlaşılan Cazip gelen şeyleri gördüğünde hedefine ulaştığında alacağın elbiseyi düşün balımm daha cazip değilmi
afiyet olsun balımmm yürüyüşler süper maşallah o keki de pazara gidip gelirken eritmişsindir o yüzden ceza yok
11 km maşallahhhhh diyeyimmm Şeyda Coşkuna yaklaşmana 9 km kalmış
Semizotu omega 3 deposu balım seviyorsan bol bol ye kuzum
baş koyduğun bu yolda en mühim olayı kavramışsın nerde hata yaptığını helal diyorum veÇatlamaaaa sennnn Kıyamam sana. Benim hatam öğünlerimin hepsini eşit tutmakmış kaptanım karatay deyip serbest deyip bol bıl yiyordum tabi 2 iler 2 geri şimdi sabah çok yiyorum öğlen daha küçük bir porsiyon ve akşam en ufak tabakla herşeyden bir iki kaşık önceden tüm tabaklar aynıydı hele akşam bı hafta bunu keşfettim çoookkk mutluyum
Yok ablacim ben gitmem utanirimNeden kendını soyutlayasın cnm git tabiki, hem utanmakda neymiş tek bizmiyiz kilosundan rahatsız olan,hem git ki bi başka düğünde aradaki farkı görsünler
Ben ayran gönüllüyüm cnm bu zamana kadar azda olsa hep Karatayla verdim,ama ayran gönüllülükten her gördüğüme atladığım icin verdiğimide aldım hep yanı istikrarsızım,ama kaptanımın dediği gibi Karatay en iyisi,arasıra yada ayda bir detoks harıc Karatay yaparak zayıflayacagıma eminim toplamda 8 kilo verdim ne kadar zaman oldugunu demeyim nerdeyse ayda bir kilo,işte o da farklı limanlara Demir atmaktan
baş koyduğun bu yolda en mühim olayı kavramışsın nerde hata yaptığını helal diyorum ve
Çatlamaaaa sennnn Kıyamam sana. Benim hatam öğünlerimin hepsini eşit tutmakmış kaptanım karatay deyip serbest deyip bol bıl yiyordum tabi 2 iler 2 geri şimdi sabah çok yiyorum öğlen daha küçük bir porsiyon ve akşam en ufak tabakla herşeyden bir iki kaşık önceden tüm tabaklar aynıydı hele akşam bı hafta bunu keşfettim çoookkk mutluyum
evet kaptanım beni ilk motive edende eşim olmuştu sağolsun kilondan rahatsız değilim ama sağlığın için ve giydiklerini görünce mutlu olman için vermen lazım demişti.
aslında ekmeği bıraktığım için mutluyum biliyorum ki kilo veremesem bile en azından hafta boyu ekmek yemiyorum bide tatlıyı bıraksam var ya 10 numara olacak hep kaçaklarım tatlıdan
seyda coşkuna yetişmek mümkün mü canımsabahlerı tek yürüdüğüm için sıkılıyorum arkadaşım olsa daha çok yürürüm.kulaklığı takıp bu kadar gidiliyo malesef
semizotu ile bi sene diyet yaptım ve inanılmaz kilo verdim hazır mevsimi de gelmişken bol bol tüketmek lazım
Yok ablacim ben gitmem utanirim, haha anladim kilo vermek zorrrr yaaaaaaaaa. ama tebrik ederim 8 kilo oda birsey devami gelir in sha Allah !
kaptanım pazar gününden beri bağırsaklarım çalışmıyo diyebilirim sanırım bu hafta başındaki olumsuz halim bağırsaklarımı bitirdi.ama bugün çok iyiyim şükür
Balım sen neden umutsuzsun bakimmmBen hepinizden umutluyum bu haftaki sporun fevkaladenin fevkindeydi ablamızın tabiriyle emeğinin karşılığını alacağına eminim
kaptanım pazar gününden beri bağırsaklarım çalışmıyo diyebilirim sanırım bu hafta başındaki olumsuz halim bağırsaklarımı bitirdi.ama bugün çok iyiyim şükür
Yok ablacim ben gitmem utanirim, haha anladim kilo vermek zorrrr yaaaaaaaaa. ama tebrik ederim 8 kilo oda birsey devami gelir in sha Allah !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?