Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

peki cecom cuma sabahını iple çekeceğim o zaman sürprizi merakla bekliyorum

Aynen cecom öyle güzelki bebek gibi maşallah .Bayılıyorum sana cecommm pozitifliğin hayatla dalga geçişin her konuda pratik çözümlerin ve en önemlisi kendinle barışık olman idolümsünnnn

Bu yazıyı bugun bende okudum kaptanım ve bi kere daha hak verdim canan teyzeme

Bu yazıyı bugun bende okudum kaptanım ve bi kere daha hak verdim canan teyzeme

Kraliçem ne derse doğrudur

Sweetdimple bana ekmeği bıraktığımı söylediğimde depresyona girersin dediler şaştım kaldım milletçe olmuşuz felaket tellalı bilmiyo ki ben her verdiğim gramla depresyondan çıkıcam

Bu yazıyı okusalar keşke ya da en azından bir hafta ekmeksiz yaşasalar da kendilerindeki değişimi görseler balım

hedefim normalde 50 ama mayıs sonu 51 olsun.. bu haftalar pek iyi gitmiyorum... onumuzdeki hafta sıkı tutcam kaptanım.

Tamam jojomm kaydettim canım hop hop karamsarlık yokkk

Amiinnn canım hepimizin inşallah

Ewet annecigim zaten biliyor oyle oldugunu ama anne yuregi dayanamiorAskimbenimmAnnemmm,, dogru abla erken kalkmam lazim belki saat kuracam. abla ya tartilmamak elimde degil off napayimben. yarin kendime meyve tabagi hazirlayacam canim cok cektiiYesilyesil erikler kirmizi cilekler jummiiee , bu arada daha yeni neolduysa bana avuc ici kadar ceviz yedim ve 5 tane yesil erik, ve 3 kare bittercikolataaaaa((((((( utaniyorumm yaa tamda bugun super yapmisken... Takim adina cok ozurdilerim arkadaslar dusunemedim yarismayi yarin cok daha iyi yapicam bu yarisi biz kazanicaz!! Ewet bilmiyordum 40 kalori oldugunu sayende ogrendim ablacim birde idrar yolundan yag gidiyormu ? , yok abla ben utaniyorum cikmam boyle :)) hem ben bi dans etsem pistten daha cikaramazlar beni eglenmeyi cok severim arkadaslarla party yapardik hoplaya ziplaya baya egleniyordum up uzun saclarimi sallaya sallaya tabi ozamanlar zayiflamistimmmmmm

ensesim ne varmış utanacak önce kendile barışık olmalısın ayrıca lütfen elalem için yaşama
Bu kiloda olunca asla mutlu olamam ben ablacim. Mutlu gibi gorunsemde icimm parca parca artik yeter bende incecik olmak istiyorum elalemi takmiyorum okadar ablacim ama utaniyorum bilmiyorum.. Kilo verdigimde cok ozguvenliydim yeni yeni ozguvenim geliordu simdi ise 0 ozguven

Semizotuyla nasil kilo verdin ablacim yiyerekmi icerekmi anlatrmisin

Adaşım beni şımartıyorsun O sizin yüreğinizin güzelliğinden öyle geliyor
Hee benimde kendimi hiç beğenmediğim bunalıma girip hüngür hüngür ağladığım günler oldu ama sonradan anladım ki millete gülüp evde ağlayarak sırf kendime zarar veriyorum o yüzden artık kesinlikle kendimi başka insanların ( sevdiklerimi dışında tutuyorum tabiki ) fikirleri için hasta edemem ( zamanla depresyondan tut her türlü hastalık bile sırf bu yüzden oluyor bence )
Hepimiz güzeliz ve moralimiz düzgün oldukça içimizdeki güzellik yüzümüzede yansıyor
Ne olursa olsun RAbbim hepimizi özene bözene yarattı ve sırf ona karşı saygısızlık olmaması adına kendimizi çok daha fazla sevmeliyiz sonuçta şükürler olsun hepimizin eli ayağı sağlam ve sağlıklısıyız kilo nedir ki kesinlikle çok güzel kilolar verebiliriz ve vereceğiz inanıyorum

Sweetdimple bana ekmeği bıraktığımı söylediğimde depresyona girersin dediler şaştım kaldım milletçe olmuşuz felaket tellalı bilmiyo ki ben her verdiğim gramla depresyondan çıkıcam

Aman şu TVlerdeki diyetisyenler çıktı çıkalı herkes diyetisyen bile kesiliyor boşver onları

Abla sennn bitanesinnnnn ya hahahaha yeminederimmm koptumm kahkaha attimm adile nasitmis hahahaha askimyaaaaaaa hicdebileee beeee okadar guzelsinizki siz kkdekiler :)) kraliceler Cok tesekkur ederim guzel iltifatlarin icin ablacimmmm. Yaaa ben sizleri gormek istiyorumm kkdende bisi anlamiyorum numaralarinizi alayim bari profilden bakayimmm Banu alkannnda kimmis be 1000 basarsinn sen ona :)) parmak uclardada yururuz hemmm

Aynen cecom öyle güzelki bebek gibi maşallah .Bayılıyorum sana cecommm pozitifliğin hayatla dalga geçişin her konuda pratik çözümlerin ve en önemlisi kendinle barışık olman idolümsünnnn

Hiiiihhh askimbenimmm sen bendende guzelsinnn, ceco abla beni gulmekten oldurdu zaten canimbenimyaaa

Super konustunnnn ablacimm Alhamdulillah sonsuz sukurler olsun Allah imiza hepimiz cok saglikliyiz. Saglik herseyden daha onemlidir. Kilo verilir ve verecegiz in sha Allah

Semizotuyla nasil kilo verdin ablacim yiyerekmi icerekmi anlatrmisin
semizotu ile salatalar yaparak maruldan daha iyiy kilo verdiriyo aynı marulla yapılan mevsim salataları gibi doğrayıp domates salatalık zeytinyağı ile salata hazırlayabilirsin yada semizotunu doğrayıp salatalıkla karıştırıp üzerine sarımsaklı yoğurt dökersin salataların tamamen hayal gücüne kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…