Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Telefonum bozuldu canım.. servise gitti ..ara ara girdim ama uzun sureli degil okuyamadım.. esimin telinden girdim bir iki ..onunda elinden tel dusmuyoki okey oynuyo..bugun geldi telefonum bataryasi degismis bakalim ne kadar dayancak bana
Dengesız sekılde sarj etmekten oluyorumus benımde oyle ..esım dedı tamamen bıtmeden ve dolmadan sarj etme dıye

B12 ısını kısa zamanda halletmem lazım ewet kasların bıle azaldı ıyıce ...
Tartılma meselesıne gelınce her sabah ac karnına bı kere cıkıp bakıyorum yaa
Nesfit konusundada cok hassas bı yorum yapmıssınız tabı mısafıre oyle masa hazırlamam
Ama sanahları tek oldugum ıcın gecıstırıyorum yaaa ..artık domatesler cıtır bıberler cıktı yapmaya baslıcam kahvaltı sozz..

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese Günaydınlarrrrrrrr
İnşallah bugünde çok çok güzel bir gün olur hepimiz için ve kaçamaksız az kalorili kapatırız günümüzü

Yine erkenden uyandım şükür
Limonlu suyumuda kaptım geldim kahvaltı sonrası
Birazdan keyif kahvemide yapar içerim sonrada kim tutar beni
Hazır benim küçük cadı tabletide ellemezken sporumuda yapacağım Allahın izniyle

Yarın malum bildirim günü
Birinci belli ikinci kim modundayım
O popiş eriyecekkkkkkkk başka yolu yookkkkk

Kız benim albüme girip baksaydın ya o zaman :) vardı bir kaç resmim :)

günaydın canım 1 çay bardağı tüketebilirsin ama kavrulmamış olacak kuruyemişlerin kavrulmuşlardaki yağ trans yağa dönüştüğü için fayda göremezsin

günaydın canım 1 çay bardağı tüketebilirsin ama kavrulmamış olacak kuruyemişlerin kavrulmuşlardaki yağ trans yağa dönüştüğü için fayda göremezsin

Ben zaten hıc sevmem kavrulmus..bademı bıle ciğ alıyorumm.. cok tesekkur ederımmm bılgıler ıcın canımm

canım her yediğini önce düşün sonra ye. önce kendini düşün bir şeyi eline alınca sana yararı var mı bu saatte yersem ne olur diye düşün iradeni kontrol etmende çok faydası oluyor gerçekten.. yeri geldiğinde birbirmizi uyarmak bizim takım olarak görevimiz darılmaca gücenmece yok ama böyle yaparsan bütün kötülüğü kendine yaparsın.. zayıfladığın günleri düşün ne diyorsun bak özgüvenim vardı... o hale tekrar geldiğin ve insanların sana vayyy nasıl zayıflamış dediği günleri düşün mesela yemek yerken inan faydasını göreceksin

Ne guzel demıssın yaa once elıne alınca dusun dıyerek eskıden hıc tutamazdım bogazımı sımdıı bende dıyorum zaten hedefledıgın kıloda degılsın işin basındasın sımdıden boyle bosverırsen asla olamazsın dıye sonra bırakıyorum geriye

canım ben uzun zamandır ileri geri gidip geliyorum 1,5 2 yıl kadar önce 93 kiloyu bile görmüştüm aç karınla hemde.. sonra dukan falan derken 81 82 ye geldim sonrada pes edince tekrar 88 i gördüm yaklaşık 6 7 aydır uğraşıyorum ileri geri iştee
ama bi dönüm noktası oluyo insanda işte orası çok önemli... ileri düşünerek gidersen veriyosun ama diyet yapıyorum nasılsa veririm modunda gitmiyor önemli olan sağlıklı ve düzenli yemekmiş şimdi kaptanım ben dedim diyecek ama inan herşeyde önce düşünmek gerek çünkü ne faydalı ne zararlı hangi saatte yersek tolere edebiliriz biliyoruz. umarım herkes o dönüm noktasını bir an önce görür yoksa naparsan yap başa dönüyo insan

şimdi bu kadar konuştum geleyim benim dönüm noktam dediğim yere beni bu hafta ve bundan sonrasında tetikleyen olay...

işyerinde kalabalık bi ekibiz en kilolu olanlardan biri benim.. haaa bu arada en dirençli ve en atik olanda tezat belki ama..
neyse fakat benim bulunduğum mağazada 3 bayanız. diğer arkadaşlar 7 li kilolarda fakat boy açısından onlardan 10 cm uzunum yani bu durumda vücut kitle endeksimiz aynı 28 29 hesaplamalar böyle diyor ben çok dar kıyafetler giymeyi sevmediğim için şuan 46 giyiyorum bu sürekli konu olmaya başlamıştı son dönemde iş için kıyafet falan seçelim derken sen giy bakalım 44 ü moduna girdiler.. güya ben rakam olarak onlardan çok olduğum için kilolu olan benim evet kilom fazla ama boy farkını hesaba katmıyorlar.. bundan rahatsız olsamda dile getirmedim sanırım için için öfkelenmişim iyice.
sonra geçen haftaki şu diyetisyen olayında herkes gitti sırayla elinde dökümanlarla geri geldi herksin vki 29 ama hala inatla onlar zayıf ben şişman... pekiiii dedim madem böylee anlatmakla anlamıyo kimse işi gerçeğe çevireyim... o güne kadar kendime olan inancım bu kadar değildi... ama gördüm kiii benim düzeni kurmamda sorun varmış.... o bu ne derse dedin dedim sonraaaa bu işi kendim içinnnn yapıcam hemen dolaptan sığamadığım kıyafetlerden 2 tane çıkardım 1 alt bir üst ve onunla çekilmiş foto buldum bildiğin badi niyetine giydiğim şey meğer tişörtmüşşşş
şükürler olsun rabbime ki benim aklımı başıma getirecek bir olay yaşattı.... daim eder inşallahda aklım başımdan gitmezzzz..
işin özü belli bir düzende gitmek ve kararlı olmak sanırım...
çooookkk güzel kilolar verelim inşallah

Helal olsunn sızee
Kıloyu her nekadar kendımız ıcın vermek ıstesektee cewremızdekı kendını bılmezlerede cevap olmus oluyorr

Şimdilik 100 kere ip atladım ve 1 dakikada duvarda plank yaptım ama şu anda bacaklarım fena titriyor
Artık 1 saat sonra tekrar aynısını yapacağım

Aslında 2 saatte bir yaparım diye düşünüyordum ama sonra fikir değiştirdim Aklıma her estiğinde azda olsa birşeyler yapacağım ki metabolizma ara ara ufak biraz iteklenmiş olur hareketlenir Öbür türlü bir kere yorulana kadar yapıyorum sonrada yorgunluktan baygın düşüyorum bu hafta böyle deneyeceğim bakalım nasıl bir fark göreceğim

en güzeli canım bende aklıma estikçe masadan kalktıkça 20 squat yapıyorum 1 2 günede şu ig deki program vardı ya hani yaptığımız ona başlamak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…