Dengesız sekılde sarj etmekten oluyorumus benımde oyle ..esım dedı tamamen bıtmeden ve dolmadan sarj etme dıyeTelefonum bozuldu canım.. servise gitti ..ara ara girdim ama uzun sureli degil okuyamadım.. esimin telinden girdim bir iki ..onunda elinden tel dusmuyoki okey oynuyo..bugun geldi telefonum bataryasi degismis bakalim ne kadar dayancak bana
Enişteye hakikaten helal olsun balım demekki yeterli isteyince herşey mümkün
Anne yüreği ama lütfen annene meyvenin kilo vermeyi yavaşlattığını anlat kuzum.Sabahları 1 adet yiyebilirsin kahvaltında yada öğleyin süt ürünleri eşliğinde ama lütfen akşam yeme kuzum
Prensesim gün içinde kendini yorman lazım ister spor yap ister ev işi o zaman yorgunluktan hemen uyursun benim gözler kapanmak üzere şu an mesela ayrıca erken kalkman gerekli geç kalkarsan geç uyursun tatlım
İyi akşamlar şeker hoşgeldin
Tamda yarış haftası o pasta nedir öyle katremcimmmm neslim ceza vermediyse hemen vereyim sabahki ekmekleride düşürelim
Yarışmada başarılar kuzummmbol şans
siz biz yokki katrem her zaman bekleriz
Ciddenmi napim kuzum gündüz girme şansım olmuyorki akşama dek birikiyor birde 2 gün giremeyince zevkle yazıyorum ben
Helalll sana balımmmm hemen yanlışından döndünValla bu sene cevizsiz kalacağız anlaşılan Cazip gelen şeyleri gördüğünde hedefine ulaştığında alacağın elbiseyi düşün balımm daha cazip değilmi
Sabah kahvaltında yeşillik veya salata olsun kuzum yettimi sanasuyu da az içmişsin
Bak ya bir gün de uslu deryacımmmGerçi sevinmedim değill helall olsun ama şu hatanı merak ettim
Demekki karbonatlı su dokunuyo sana kuzum bir de karışık bitki çayları içmemelisin her birinin farklı bileşimi kötü etkiliyor limonlu suya devam et bence afiyetolsun canım ama suyun az
Oy meleğimmm hepinize nazar değdi
O zaman süper olmuş damlam paşamıza arkadaş da gelmiş en azından ikisi oynar sana zaman kalır
Bitanem bayramın ikinci günü düğün var kuzenin denizlide inş öncesi veya sonrası burda olursan mutlaka beklerimmregl döneminde daha çok kalori yakma şansın var kuzum şayet çok ağrın yoksa en azından yürüyüşünü ihmal etme
sabah akşam arası coşmuşsunnnn
Hadi gözün aydın cecommmm üstelik gördüğün rakam seni çok mutlu etmiş çok merak ettim kulağıma fısılda
Afiyetolsun balımmm yürüyüşler süper maşallah o keki de pazara gidip gelirken eritmişsindir o yüzden ceza yok
Prensesim cuma sabahına kadar tartılmak yok lütfen
Olmaz bitanemm sana kahvaltıya bir misafir gelse önüne nesfit koyarmısın hiç sanmıyorumAsıl kendine özen göstermelisin o yüzden beslenmen için zaman ayır ve kendine en güzel sağlıklı sofraları hazırla umudum
Hepinizi falakaya yatırıcam sık tartılanları
Yiyebilirsin kuzum ama yükte ağır kaloride hafif olmak şartıyla
Hoşgeldin jojom şükür kavuşturanahatırlayamaman normal bitanem sağlık olsun sabit kalacağını sanmıyorum ama sabit kaldığın sürece sorun yok aldıysan külahları değişiriz
Karatay beslenmesinin mucizesi işteb12 seviyen kaç jojom en az 800 olmalı
Halamı umudummm lütfen artık ihmal etme bir an önce yaptır belki kilo veremememin nedeni de olabilir en azından hızlanır kilo vermen
Afiyetolsun kuzum menün süper fakat et türü yediğin zaman yanında ayran veya yoğurt yerine salata tercih edersen daha çabuk sindirebilirsinSporuna ilaveten cezanı da yaptığın için ayrıca teşekkür ederim su maşallah süper
Adaşım bence alacaksan da bir tane idare edecek kadar al nasılsa kilolar gidince enişte gardrobu yenileyecek fakat hakikaten değişimin süper bence devam devammm
İlk menülerine nazaran gayet güzel bir menü prensesim fakat kahvaltına zeytin peynir ekleyebilirsin.Çok canın çektiyse yarın kahvaltında iki dilim karpuz yiyebilirisn minik dilim tabiii
Tuz vucudunda su tutar kuzum mümkün olduğunca az tüketmeye çalış bol bol su içmeyi de unutma ne kadar çok su o kadar çok wc her wc ye gidiş 40 kalori
Hopecum bu nasıl menüü
Son gün meleğimmm nasıl duymadınayarın pirinç lapasımı yapacaksın
O zaman o düğünde herkes seni konuşacakkkk daha 1 ay var
Esracım ekler 1 olsa neysede 2 nedenspor da yapamamışsın
11 km maşallahhhhh diyeyimmm Şeyda Coşkuna yaklaşmana 9 km kalmış
Semizotu omega 3 deposu balım seviyorsan bol bol ye kuzum
Afiyetolsun meleğim
Temizliği spordan sayabilsek ne hoş olurdu ama şayet saat tutup yaptıysan sayarımm
Kola içenlere gelsinnnCiğerine neler geldi bak bakalımm
Olurmu hiç prensesim lütfen kendini toplumdan soyutlama zaten sen kilonu göstermiyorsunki at kendini piste hem eğlen hem kalori yak o kadar abartılı kilon yokki kuzum
Abla sennn bitanesinnnnn ya hahahaha yeminederimmm koptumm kahkaha attimm adile nasitmis hahahahaaskimyaaaaaaa hicdebileee beeee okadar guzelsinizki siz kkdekiler :)) kraliceler Cok tesekkur ederim guzel iltifatlarin icin ablacimmmm. Yaaa ben sizleri gormek istiyorumm kkdende bisi anlamiyorum numaralarinizi alayim bari profilden bakayimmm Banu alkannnda kimmis be 1000 basarsinn sen ona :)) parmak uclardada yururuz hemmm
Gunaydınn herkesee bu sabah corbayla basladım gune bagırsaklarımın calısması gereklııı
Ayrıca kuruyemıse fındık ve cevız eklemeyı dusunuyorum kahve yanına karatay hanımda bol bol yıyın dıyorr olcusu ne kadar bır fıkrı olan varmııı
sana da günaydıngünaydınnnnnn kılzarrr
sana da günaydın
günaydın canım 1 çay bardağı tüketebilirsin ama kavrulmamış olacak kuruyemişlerin kavrulmuşlardaki yağ trans yağa dönüştüğü için fayda göremezsin
Ben zaten hıc sevmem kavrulmus..bademı bıle ciğ alıyorumm.. cok tesekkur ederımmm bılgıler ıcın canımm
Ewet annecigim zaten biliyor oyle oldugunu ama anne yuregi dayanamiorAskimbenimmAnnemmm ,, dogru abla erken kalkmam lazim belki saat kuracam. abla ya tartilmamak elimde degil off napayimben. yarin kendime meyve tabagi hazirlayacam canim cok cektii Yesilyesil erikler kirmizi cilekler jummiiee , bu arada daha yeni neolduysa bana avuc ici kadar ceviz yedim ve 5 tane yesil erik, ve 3 kare bittercikolataaaaa ((((((( utaniyorumm yaa tamda bugun super yapmisken... Takim adina cok ozurdilerim arkadaslar dusunemedim yarismayi yarin cok daha iyi yapicam bu yarisi biz kazanicaz!! Ewet bilmiyordum 40 kalori oldugunu sayende ogrendim ablacim birde idrar yolundan yag gidiyormu ? , yok abla ben utaniyorum cikmam boyle :)) hem ben bi dans etsem pistten daha cikaramazlar beni eglenmeyi cok severim arkadaslarla party yapardik hoplaya ziplaya baya egleniyordum up uzun saclarimi sallaya sallaya tabi ozamanlar zayiflamistimmmmmm
canım her yediğini önce düşün sonra ye. önce kendini düşün bir şeyi eline alınca sana yararı var mı bu saatte yersem ne olur diye düşün iradeni kontrol etmende çok faydası oluyor gerçekten.. yeri geldiğinde birbirmizi uyarmak bizim takım olarak görevimiz darılmaca gücenmece yok ama böyle yaparsan bütün kötülüğü kendine yaparsın.. zayıfladığın günleri düşün ne diyorsun bak özgüvenim vardı... o hale tekrar geldiğin ve insanların sana vayyy nasıl zayıflamış dediği günleri düşün mesela yemek yerken inan faydasını göreceksin
Ne guzel demıssın yaa once elıne alınca dusun dıyerek eskıden hıc tutamazdım bogazımı sımdıı bende dıyorum zaten hedefledıgın kıloda degılsın işin basındasın sımdıden boyle bosverırsen asla olamazsın dıye sonra bırakıyorum geriye
şimdi bu kadar konuştum geleyim benim dönüm noktam dediğim yere beni bu hafta ve bundan sonrasında tetikleyen olay...
işyerinde kalabalık bi ekibiz en kilolu olanlardan biri benim.. haaa bu arada en dirençli ve en atik olanda tezat belki ama..
neyse fakat benim bulunduğum mağazada 3 bayanız. diğer arkadaşlar 7 li kilolarda fakat boy açısından onlardan 10 cm uzunum yani bu durumda vücut kitle endeksimiz aynı 28 29 hesaplamalar böyle diyor ben çok dar kıyafetler giymeyi sevmediğim için şuan 46 giyiyorum bu sürekli konu olmaya başlamıştı son dönemde iş için kıyafet falan seçelim derken sen giy bakalım 44 ü moduna girdiler.. güya ben rakam olarak onlardan çok olduğum için kilolu olan benim evet kilom fazla ama boy farkını hesaba katmıyorlar.. bundan rahatsız olsamda dile getirmedim sanırım için için öfkelenmişim iyice.
sonra geçen haftaki şu diyetisyen olayında herkes gitti sırayla elinde dökümanlarla geri geldi herksin vki 29 ama hala inatla onlar zayıf ben şişman... pekiiii dedim madem böylee anlatmakla anlamıyo kimse işi gerçeğe çevireyim... o güne kadar kendime olan inancım bu kadar değildi... ama gördüm kiii benim düzeni kurmamda sorun varmış.... o bu ne derse dedin dedim sonraaaa bu işi kendim içinnnn yapıcam hemen dolaptan sığamadığım kıyafetlerden 2 tane çıkardım 1 alt bir üst ve onunla çekilmiş foto buldum bildiğin badi niyetine giydiğim şey meğer tişörtmüşşşş
şükürler olsun rabbime ki benim aklımı başıma getirecek bir olay yaşattı.... daim eder inşallahda aklım başımdan gitmezzzz..
işin özü belli bir düzende gitmek ve kararlı olmak sanırım...
çooookkk güzel kilolar verelim inşallah
Şimdilik 100 kere ip atladım ve 1 dakikada duvarda plank yaptım ama şu anda bacaklarım fena titriyor
Artık 1 saat sonra tekrar aynısını yapacağım
Aslında 2 saatte bir yaparım diye düşünüyordum ama sonra fikir değiştirdimAklıma her estiğinde azda olsa birşeyler yapacağım ki metabolizma ara ara ufak biraz iteklenmiş olur hareketlenir Öbür türlü bir kere yorulana kadar yapıyorum sonrada yorgunluktan baygın düşüyorum bu hafta böyle deneyeceğim bakalım nasıl bir fark göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?