Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

helal sana ben de birazdan biraz plates yapıcam sabah yürüyüşümü de yaptım miiisss

canım msjını geç gördüm çocuğumun toplantısı vardı oradaydım kafam ambele oldu ben iyiyim senin baş dönmen vardı şimdi nasıl karbonatlı suya ara verdinmi

sağol canım benim tansiyon problemim hep var maalesef şükür iyiyim şimdi dün bugün sorun yok bir de şu nesleyi atlattım mı süper. karbonatlı suya 1 gün ara verdim bugün tekrar başladım bakalım nasıl olacak hasta olunca midede hassaslaşıyor ondan oldu sanırım biraz

geçmiş olsun canım

Hi anladim ablacim yeniden pazara gidersem bende aliyim ozaman semizotunu. Nasil bir etkisi var bi otun gercekten zayiflattigini bilmiyordum

Tamam birazdan bakicamabla su sisenin icine limonmu skiorsun daha oncede sordum cevap alamadimmm

Ben de deneyeceğim semizotu nya çok kötü bugünlerde bağırsaklarım hiç çalışmıyor sabah ılık su da içiyorum

Supersin abla bende oyle dusunuyorummm :)) basaricaz in sha Allah

Kizlar bu haftadan umutlu degilim ne olduysa bana kilo vereme modundayim sanki ,cokta abartmadimm kacamaklari dun :s ? Sanirim su icmiyorum diye bugun 3 litre icecem. Kalkiyimde kendime guzel bir meyve tabagi hazirlayim cok canim cekmisti dun

meyve tabaği değil canım canın çektiyse bir tane ye yeterli meyve =şeker bunu unutma

Tamam birazdan bakicamabla su sisenin icine limonmu skiorsun daha oncede sordum cevap alamadimmm

Canım ben suyunu sıkmıyorum direk limonu bir güzel yıkadıktan sonra bir dilim kesip bardağıma atıyorum
Üzerine suyu döküp az bekledikten sonra içiyorum ve bardak boşalır boşalmaz üzerine tekrar su döküyorum ( bir sonraki içişime kadar zaten suyun tadı değişiyor tabi akşama kadar öyle devam edip akşam limonu atıp ertesi gün yeni bir dilim kesiyorum tabi )

Kizlar bu haftadan umutlu degilim ne olduysa bana kilo vereme modundayim sanki ,cokta abartmadimm kacamaklari dun :s ? Sanirim su icmiyorum diye bugun 3 litre icecem. Kalkiyimde kendime guzel bir meyve tabagi hazirlayim cok canim cekmisti dun

Canım kesinlikle rahatsızlığın ve suyu az tüketmenle alakalı
Birden suya yüklenme ama atıyorum yarım saat arayla büyük bir bardak su içersen zaten 4 saat içinde 8 bardak su içmiş olursun ki yatana kadar dahada fazla olur o

bak o güzel meyve tabağını şayet yediysen kalk kendine bi göbek havası aç 1 saat oyna bakalım hadi erisin göbüşler yandaaan

bugün sabahtan öğleye kadar hiç fire vermeden geldim saat 14:00 gibi kayınvalidem aradı çağırdı gittim pişi yapmış ben de öğle yemeğimi yemiştim 2 adet pişi yedim sonrasında kahve ve çiko yedim eve gelince dedim ki kendime hadi bakalım tatlı talı yemenin acı acı .............. olur kaldır bakalım popişi dedim ve tekrar çektim eşofmanları markete gitmem gerekiyodu eni konu yolu uzatarak yürüyerek gittim ve geldim. telimin dediğine göre bugün 12000 adım ve 9100 m yürüdüm 30 dakikada plates yaptım karın çalıştım coştum bugün resmen

Biz güzel güzel diyetimizi yapıcaz da bu annelerin kaynanasını yemekleri olmasa ben de aynı şekilde evde herseye dikkat ediyorum ama annemler gidince dayanamıyorum sporun çok güzel ben yürüyorum yürüyorum bir türlü 5 km nin üstüne çıkamadım canım yaw

Iyi yapmissin abla. A A TEElefonundanmi o appin adini alabilirmiyim bende indireyim

Super bende oyle yapiyim ama ne ise yarior limonlu su ? Ewet abla dedigin gibi yuklenmiorum suya yavas yavas iciorum simdilik 1 litre simdi kalkip aksam yemegi yicem

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Akşam yemeğimi yedim mutfağımıda topladığım gibi kendimi buraya attım
Eşim henüz gelmedi berber arkadaşına gidecekmiş hem sohbet hem traş hesabı

Bakalım yarın ne gibi sonuçlar görecek herkes
İnşallah herkes çoooooooook güzel eksiler görür

Super bende oyle yapiyim ama ne ise yarior limonlu su ? Ewet abla dedigin gibi yuklenmiorum suya yavas yavas iciorum simdilik 1 litre simdi kalkip aksam yemegi yicem

Canım suyun içine limon sıkınca su alkali oluyormuş ve zayıflamaya yardımcı olduğunuda okumuştum üstelik acıkma hissini geçiktiriyor

Selamlar kızlar bugün kendimi çok yorgun hissediyorum hiç kalkasim yoktu yerimden ama sırf yarın kilo bildirimi var diye oğlumu koydum arabasına bir buçuk saat çarşı pazar dolaştık
bugünkü menum
sabah dünkü menu
ara ayran
ara yeşil çay
öğle bir kase çorba 2 küçük biber dolması
eşim bir kutu dondurma almış canım çok istedi ama sadece 1 tatlı kaşığı yedim
akşam tavuk haşlama bol salata
birazdan yeşil çay içiçem
su yaklaşık 3 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…