Bende yapayım o zaman limonlu suCanım suyun içine limon sıkınca su alkali oluyormuş ve zayıflamaya yardımcı olduğunuda okumuştumüstelik acıkma hissini geçiktiriyor
SElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Akşam yemeğimi yedim mutfağımıda topladığım gibi kendimi buraya attım
Eşim henüz gelmediberber arkadaşına gidecekmiş hem sohbet hem traş hesabı
Bakalım yarın ne gibi sonuçlar görecek herkes
İnşallah herkes çoooooooook güzel eksiler görür
Canım suyun içine limon sıkınca su alkali oluyormuş ve zayıflamaya yardımcı olduğunuda okumuştumüstelik acıkma hissini geçiktiriyor
s health programımın adı canım çok faydasını görüyorumIyi yapmissin abla. A A TEElefonundanmi o appin adini alabilirmiyim bende indireyim
Health mate - steps tracker & life coachmis health programımın adı canım çok faydasını görüyorum
bilmiyorum canım bu program bana telle beraber geldi galaxy s4 kullanıyorum s health programımın adıHealth mate - steps tracker & life coachmi
yarın burda olur o fırtına anadolu yakasında mısınAnammmm istanbul felaket koparıyor
Şimşekler peş peşe
valla her an elektrikler bile gidebilir
16 senedir ben böyle fırtına görmedim 30 saniyede rahat 10 kere şimşek çakıyor
ilk başlarda bende 5 km e çıkamıyodum yürüdükçe hızlanıyosun bide bebek arabasıyla yürüdüğünü söylemişsin keşke bunu sık sık yapsan bebek arabası insanı engeller ama itmen gerektiği için daha çok efor sarfedersin bence yılma günde yarım saat ile başlaBiz güzel güzel diyetimizi yapıcaz da bu annelerin kaynanasını yemekleri olmasa ben de aynı şekilde evde herseye dikkat ediyorum ama annemler gidince dayanamıyorum sporun çok güzel ben yürüyorum yürüyorum bir türlü 5 km nin üstüne çıkamadım canım yaw
yarın burda olur o fırtına anadolu yakasında mısın
Adaşım beni şımartıyorsunO sizin yüreğinizin güzelliğinden öyle geliyor
Hee benimde kendimi hiç beğenmediğim bunalıma girip hüngür hüngür ağladığım günler oldu ama sonradan anladım ki millete gülüp evde ağlayarak sırf kendime zarar veriyorum o yüzden artık kesinlikle kendimi başka insanların ( sevdiklerimi dışında tutuyorum tabiki ) fikirleri için hasta edemem ( zamanla depresyondan tut her türlü hastalık bile sırf bu yüzden oluyor bence )
Hepimiz güzeliz ve moralimiz düzgün oldukça içimizdeki güzellik yüzümüzede yansıyor
Ne olursa olsun RAbbim hepimizi özene bözene yarattı ve sırf ona karşı saygısızlık olmaması adına kendimizi çok daha fazla sevmeliyiz sonuçta şükürler olsun hepimizin eli ayağı sağlam ve sağlıklısıyızkilo nedir ki kesinlikle çok güzel kilolar verebiliriz ve vereceğiz inanıyorum
Aman şu TVlerdeki diyetisyenler çıktı çıkalı herkes diyetisyen bile kesiliyorboşver onları
kaptanım sabahları hep aynı saatte çıktığım için yollarda gördüğüm insanlar hep aynı bugün 2 kadının müstehzi gülüşlerini yakaladım dedimki bende bu işi sonuna kadar bırakmıycam hadi bakalım kk kilo verme zamanı cumadan önce son çıkış
Gunaydın her sabah ac karına tartılıyorum ya aldım mı dıye korkuyorummm
B12 ısını kısa zamanda halletmem lazım ewet kasların bıle azaldı ıyıce ...
Tartılma meselesıne gelınce her sabah ac karnına bı kere cıkıp bakıyorum yaa
Nesfit konusundada cok hassas bı yorum yapmıssınız tabı mısafıre oyle masa hazırlamam
Ama sanahları tek oldugum ıcın gecıstırıyorum yaaa ..artık domatesler cıtır bıberler cıktı yapmaya baslıcam kahvaltı sozz..
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrrr
İnşallah bugünde çok çok güzel bir gün olur hepimiz için ve kaçamaksız az kalorili kapatırız günümüzü
Yine erkenden uyandım şükür
Limonlu suyumuda kaptım geldim kahvaltı sonrası
Birazdan keyif kahvemide yapar içerim sonrada kim tutar beni
Hazır benim küçük cadı tabletide ellemezken sporumuda yapacağım Allahın izniyle
Yarın malum bildirim günü
Birinci belli ikinci kim modundayım
O popiş eriyecekkkkkkkk başka yolu yookkkkk
Kız benim albüme girip baksaydın ya o zaman :) vardı bir kaç resmim :)
canım ben uzun zamandır ileri geri gidip geliyorum 1,5 2 yıl kadar önce 93 kiloyu bile görmüştüm aç karınla hemde.. sonra dukan falan derken 81 82 ye geldim sonrada pes edince tekrar 88 i gördüm yaklaşık 6 7 aydır uğraşıyorum ileri geri iştee
ama bi dönüm noktası oluyo insanda işte orası çok önemli... ileri düşünerek gidersen veriyosun ama diyet yapıyorum nasılsa veririm modunda gitmiyor önemli olan sağlıklı ve düzenli yemekmiş şimdi kaptanım ben dedim diyecek ama inan herşeyde önce düşünmek gerek çünkü ne faydalı ne zararlı hangi saatte yersek tolere edebiliriz biliyoruz. umarım herkes o dönüm noktasını bir an önce görür yoksa naparsan yap başa dönüyo insan
şimdi bu kadar konuştum geleyim benim dönüm noktam dediğim yere beni bu hafta ve bundan sonrasında tetikleyen olay...
işyerinde kalabalık bi ekibiz en kilolu olanlardan biri benim.. haaa bu arada en dirençli ve en atik olanda tezat belki ama..
neyse fakat benim bulunduğum mağazada 3 bayanız. diğer arkadaşlar 7 li kilolarda fakat boy açısından onlardan 10 cm uzunum yani bu durumda vücut kitle endeksimiz aynı 28 29 hesaplamalar böyle diyor ben çok dar kıyafetler giymeyi sevmediğim için şuan 46 giyiyorum bu sürekli konu olmaya başlamıştı son dönemde iş için kıyafet falan seçelim derken sen giy bakalım 44 ü moduna girdiler.. güya ben rakam olarak onlardan çok olduğum için kilolu olan benim evet kilom fazla ama boy farkını hesaba katmıyorlar.. bundan rahatsız olsamda dile getirmedim sanırım için için öfkelenmişim iyice.
sonra geçen haftaki şu diyetisyen olayında herkes gitti sırayla elinde dökümanlarla geri geldi herksin vki 29 ama hala inatla onlar zayıf ben şişman... pekiiii dedim madem böylee anlatmakla anlamıyo kimse işi gerçeğe çevireyim... o güne kadar kendime olan inancım bu kadar değildi... ama gördüm kiii benim düzeni kurmamda sorun varmış.... o bu ne derse dedin dedim sonraaaa bu işi kendim içinnnn yapıcam hemen dolaptan sığamadığım kıyafetlerden 2 tane çıkardım 1 alt bir üst ve onunla çekilmiş foto buldum bildiğin badi niyetine giydiğim şey meğer tişörtmüşşşş
şükürler olsun rabbime ki benim aklımı başıma getirecek bir olay yaşattı.... daim eder inşallahda aklım başımdan gitmezzzz..
işin özü belli bir düzende gitmek ve kararlı olmak sanırım...
çooookkk güzel kilolar verelim inşallah
dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: 3 kaşık yeşil mercimek yemeği, yoğurt
akşam: fırında tavuk, iki kaşık bulgur, yoğurt
su: 2,5 lt
spor: 40 dk yürüyüş
Bırazdan dısarı cıkcam avm ye anneler gunune ozell mesajlar gelıp duruyorr gıdeyımm su altkatta bulunan erkeklerın sevmedıgı magazalaraa
Şimdilik 100 kere ip atladım ve 1 dakikada duvarda plank yaptım ama şu anda bacaklarım fena titriyor
Artık 1 saat sonra tekrar aynısını yapacağım
Aslında 2 saatte bir yaparım diye düşünüyordum ama sonra fikir değiştirdimAklıma her estiğinde azda olsa birşeyler yapacağım ki metabolizma ara ara ufak biraz iteklenmiş olur hareketlenir Öbür türlü bir kere yorulana kadar yapıyorum sonrada yorgunluktan baygın düşüyorum bu hafta böyle deneyeceğim bakalım nasıl bir fark göreceğim
bugün sabahtan öğleye kadar hiç fire vermeden geldim saat 14:00 gibi kayınvalidem aradı çağırdı gittim pişi yapmışben de öğle yemeğimi yemiştim 2 adet pişi yedim sonrasında kahve ve çiko yedim eve gelince dedim ki kendime hadi bakalım tatlı talı yemenin acı acı .............. olur kaldır bakalım popişi dedim ve tekrar çektim eşofmanları markete gitmem gerekiyodu eni konu yolu uzatarak yürüyerek gittim ve geldim. telimin dediğine göre bugün 12000 adım ve 9100 m yürüdüm 30 dakikada plates yaptım karın çalıştım coştum bugün resmen
Biz güzel güzel diyetimizi yapıcaz da bu annelerin kaynanasını yemekleri olmasa ben de aynı şekilde evde herseye dikkat ediyorum ama annemler gidince dayanamıyorum sporun çok güzel ben yürüyorum yürüyorum bir türlü 5 km nin üstüne çıkamadım canım yaw
Tüm sorularını melekleirm cevaplamış prensesimmmSuper bende oyle yapiyim ama ne ise yarior limonlu su ? Ewet abla dedigin gibi yuklenmiorum suya yavas yavas iciorum simdilik 1 litre simdi kalkip aksam yemegi yicem
Selamlar kızlar bugün kendimi çok yorgun hissediyorum hiç kalkasim yoktu yerimden ama sırf yarın kilo bildirimi var diye oğlumu koydum arabasına bir buçuk saat çarşı pazar dolaştık
bugünkü menum
sabah dünkü menu
ara ayran
ara yeşil çay
öğle bir kase çorba 2 küçük biber dolması
eşim bir kutu dondurma almış canım çok istedi ama sadece 1 tatlı kaşığı yedim
akşam tavuk haşlama bol salata
birazdan yeşil çay içiçem
su yaklaşık 3 litre
kızlar iyi akşamlar tüm gün okuldaydım telfnmda siteyi açmıyor.hmn menumu yazıyorum
Sabah patatesli gözleme meyve suyu
Öğlen malesef adana keebap:) ayran ekmek de var tabi
Akşam tavuk pilav ama ekmeksiz salata 1litre su 1 saat yürüyüş :)
Prensesim keşke sabah hepsini bitirseydinde bu kadar çok meyve yemeseydin kuzumBugunki menu;
Sabah; 2 yumurta omlet, 10 zeytin, kibrit kutusu kadar teneke beyazpeynir, avuc ici ceviz, yesillik olarak bol roka maydanoz 1 salatalik 1 domates 1 yesilbiber hepsini bitiremedim
ara saat 15:30 gibi; 1 muz 10 cilek 1 avocado 2 dilim karpuz, 5 yesil erik
Aksam ; canim bisi hazirlamak istemedi annemin yaptigi makarnadan yedim ama yarim tabak bile degildi inanin. Yerken tabaga bakiodum uzule uzule yiyordum simdi bunun ekmekten farki yok diye icimden geciriodum , belki 5 yemek kasigi yemisimdir. Ama tabagin cogunu biraktim ve anne ben yemiorum sen benim yerime ye dedim pisman olacam cunku dedim, karnim hala doymamisti 1 avuc ceviz yedim okadar :)
1,5 litre su, bugun temizlik yaptimbaya bi terledimm.
Yatana kadar 1,5 litre rahat gider daha :)
Anammmm istanbul felaket koparıyor
Şimşekler peş peşe
valla her an elektrikler bile gidebilir
16 senedir ben böyle fırtına görmedim 30 saniyede rahat 10 kere şimşek çakıyor
gelelim perşembe menü ve programa
sabah 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı:karatay (1 yumurta ile tereyağlı omlet,yeşillik,köy peyniri,doğal kaymak ,kayısı nasıl kaptanım öğrenmişmiyim kahvaltı yapmayı)
öğle:3 yemek kaşığı tavuk sote,bir buyuk kase yoğurtlu semizotu salata,(sonra kayınvalidem çağırdı 2 adet pişi kahve ve çiko yedim)
16:00 17:00 markete yürüyerek gittim geldim yine yakalayamadım seydayıama 9 km oldu bugün de
akşam: küçük bi kase yoğurtlu semizotu salatası
2 lt su
herkes yarın tartıyı görünce sevinçten deliye dönsün inş.
Herkeşşşeeee benden çayyEki Görüntüle 1520101
Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?