Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Supermis bende yarindan itibaren baslayim

Bugunki menu;

Sabah; 2 yumurta omlet, 10 zeytin, kibrit kutusu kadar teneke beyazpeynir, avuc ici ceviz, yesillik olarak bol roka maydanoz 1 salatalik 1 domates 1 yesilbiber hepsini bitiremedim

ara saat 15:30 gibi; 1 muz 10 cilek 1 avocado 2 dilim karpuz, 5 yesil erik

Aksam ; canim bisi hazirlamak istemedi annemin yaptigi makarnadan yedim ama yarim tabak bile degildi inanin. Yerken tabaga bakiodum uzule uzule yiyordum simdi bunun ekmekten farki yok diye icimden geciriodum , belki 5 yemek kasigi yemisimdir. Ama tabagin cogunu biraktim ve anne ben yemiorum sen benim yerime ye dedim pisman olacam cunku dedim, karnim hala doymamisti 1 avuc ceviz yedim okadar :)

1,5 litre su, bugun temizlik yaptim baya bi terledimm.
Yatana kadar 1,5 litre rahat gider daha :)

gelelim perşembe menü ve programa
sabah 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı:karatay (1 yumurta ile tereyağlı omlet,yeşillik,köy peyniri,doğal kaymak ,kayısı nasıl kaptanım öğrenmişmiyim kahvaltı yapmayı)
öğle:3 yemek kaşığı tavuk sote,bir buyuk kase yoğurtlu semizotu salata,(sonra kayınvalidem çağırdı 2 adet pişi kahve ve çiko yedim)
16:00 17:00 markete yürüyerek gittim geldim yine yakalayamadım seydayı ama 9 km oldu bugün de
akşam: küçük bi kase yoğurtlu semizotu salatası
2 lt su

ilk başlarda bende 5 km e çıkamıyodum yürüdükçe hızlanıyosun bide bebek arabasıyla yürüdüğünü söylemişsin keşke bunu sık sık yapsan bebek arabası insanı engeller ama itmen gerektiği için daha çok efor sarfedersin bence yılma günde yarım saat ile başla hem bebeğine de güneşlenmek temiz hava iyi gelecektir tabiki güzel havalarda

İyi akşamlar melekleirmmmmm

Sen herşeyi hakediyorsun cecocummm Bak ne güzel şifreyi çözmüşsün tek derdimiz kilo olsun nasılsa sağlıklı kilo vermeyi öğrendik tatlım

Aynenn öyle balım o gülenler en fazla 3 ay sonra sana gıpta ile bakacaklar eminim

Gunaydın her sabah ac karına tartılıyorum ya aldım mı dıye korkuyorummm

her gün düzenli kilo kaybı olmayabilir ya da vücut yağ yüzdesi düşüp, kas kitlesi artmıştır. Fakat biz bunu, tartıda kas kitle artışını, kilo artmış gibi görürüz. Oysa vücutta kas artışı çok sağlıklıdır veya ayakta kalma, seyahat v.b durumlardan dolayı vücutta ödem (vücutta su tutulumu) oluşmuş olabilir. Bu, birkaç gün içerisinde geçecektir fakat biz bunu tartıda kilo almış gibi görebiliriz. Ağırlık kaybı devam ederken örneğin 3-4 gün kilo verilemeyebilir, kilo verilmeyen günler “Diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum” diye diyetten vazgeçilmektedir. Oysa diyete devam edilse ağırlık kaybı devam edecektir. Bu yüzden diyet yaparken her gün 3-4 kez kilo verdim mi diye tartıya çıkmak doğru değildir ve bahsedilen nedenlerden dolayı özellikle diyet esnasında kişiyi demoralize edebilir.

Dimi tatlım sen herkesden daha özelsin o yüzden kendine hakettiin sağlıklı kahvaltıları hazırlmaka için zaman ayır lütfen

Çok iddialı gördüm seni cecommm yarın sabah olsa da merakım gitse

Aşk olsun deryacım dermiuim hiç kuzum herşeyi tecrübe ederek en doğruyu bulmak daha doğru aslında aynı hataları bende yaptığım için kızamadım hiç

O tişört 1-2 ay sonra sana tunik gibi olmazsa kaptanlığı bırakırımTabiki kuzum önemli olan sebat etmek vazgeçmemek aynı düzende devam edince kiloların gitmekten başka çaresi kalmıyor harika kilolar vereceğinize eminim yeter ki sabırla devam

dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: 3 kaşık yeşil mercimek yemeği, yoğurt
akşam: fırında tavuk, iki kaşık bulgur, yoğurt
su: 2,5 lt
spor: 40 dk yürüyüş

Afiyetolsun bülbülüm

Bırazdan dısarı cıkcam avm ye anneler gunune ozell mesajlar gelıp duruyorr gıdeyımm su altkatta bulunan erkeklerın sevmedıgı magazalaraa

Enişteyi batırdın o zaman umudummmm

Sık sık yapman daha güzel olur cecom sürekli metabolizma çalışır halde kalır

Bakış açına bayıldım tamam yedim suçluyum ama paşa paşa da yürüdüm diyorsunn harikasın balım zafer senin olacak

aslında karatay kahvaltısını yapsan otomatikman 5 km koşmuş gibi enerji yakacaksın bir de 5 km kendin yürürsen ettimi 10 km

Super bende oyle yapiyim ama ne ise yarior limonlu su ? Ewet abla dedigin gibi yuklenmiorum suya yavas yavas iciorum simdilik 1 litre simdi kalkip aksam yemegi yicem
Tüm sorularını melekleirm cevaplamış prensesimmmLütfen uygula artık bak zaman daralıyor syaılı gün çabuk geçer bir bakmışsın türkiyeye geliyorsun

Ne güzel yapmışsın bitanem hem oğluşunda sevinmiştir .Yalnız emziriyormuydun kuzucum şayet emziriyorsan yeşilçay içme tatlımmenü süper1 topa kadar dondurmaya izin veriyorum en masum tatlı bence ama sade olmak koşuluyla

İnanmıyorum sana hopecumm kebap ve salatayı al gerisini at çöpe

Prensesim keşke sabah hepsini bitirseydinde bu kadar çok meyve yemeseydin kuzum Hadi yedin diyelim yanında yoğurt süt bunlar nerdeMakarnayı fazla yememişsin allahtan

Anammmm istanbul felaket koparıyor

Şimşekler peş peşe
valla her an elektrikler bile gidebilir
16 senedir ben böyle fırtına görmedim 30 saniyede rahat 10 kere şimşek çakıyor

Rabbim afetsiz versin inşallah cecommm sularını topla kuzum buraya yağsın diye dört gözle bekliyorum ama yağmıyor Nisan yağmurları çok şifalı 13 mayısa kadar toplayabilriisn

Sen bu işin piri oldun maşallah balımmmm harika gidiyorsun ah kayınvalideciğin yakmış seni ama neyseki kendi cezanı fazlasıyla yapmışsın 6 km kaldı balım şeydaya yetişmene 5 km de kahvaltıdan kazanıyorsun

herkes yarın tartıyı görünce sevinçten deliye dönsün inş.

Aminn tatlım inşallahhh

Ellerine sağlık meleğim tam zamanında gelmişimmmm

Slm tatlım

***6.Takım 412.Etap***

45derya45(82,1/ / /%)
baldandane(94,8/ //% )
battaniye1 (74,5/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 85,6/ / /% )
efser(72,2/ / /% )
jojowa(53/ / /% )
makres76 (61,8/ / /% )
umutsuzwakaa(58,2 / / /% ) Yeni Üye Başlangıç: 14 Nisan-Başlangıç Kilo:59- Hedef:52
Yasmiin17(98,1/ / /% )

6.Takım Ortalaması:%

***Free Takım***

miss_wong (72,3/ //% )
oynakbasi34(106,1/ / /% )
morcadıyesilyarasa(48,7/ / /% )
Rengarenknesli(76,2/ / /% )
asea (75,7/ / /% ) 15 mayıs listede
tubikotubiko(59/ / /% )15 mayıs listede
hope93(64,1/ / /% )15 mayıs listede
hedefim58(87/ / /% ) 15 mayıs listede

Free Takım Ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…