- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
benim de ailem kağıthanede samsuna gelin geldim 13 yıl önceYok canım ben Avrupa yakasındayım Eyüpte
Yaa.. tamam tesekkurler ablacimbilmiyorum canım bu program bana telle beraber geldi galaxy s4 kullanıyorum s health programımın adı
Benımde esım samsunlubenim de ailem kağıthanede samsuna gelin geldim 13 yıl önce
İyi akşamlar melekleirmmmmm
Sen herşeyi hakediyorsun cecocummmBak ne güzel şifreyi çözmüşsün tek derdimiz kilo olsun nasılsa sağlıklı kilo vermeyi öğrendik tatlım
Aynenn öyle balım o gülenler en fazla 3 ay sonra sana gıpta ile bakacaklar eminim
her gün düzenli kilo kaybı olmayabilir ya da vücut yağ yüzdesi düşüp, kas kitlesi artmıştır. Fakat biz bunu, tartıda kas kitle artışını, kilo artmış gibi görürüz. Oysa vücutta kas artışı çok sağlıklıdır veya ayakta kalma, seyahat v.b durumlardan dolayı vücutta ödem (vücutta su tutulumu) oluşmuş olabilir. Bu, birkaç gün içerisinde geçecektir fakat biz bunu tartıda kilo almış gibi görebiliriz. Ağırlık kaybı devam ederken örneğin 3-4 gün kilo verilemeyebilir, kilo verilmeyen günler “Diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum” diye diyetten vazgeçilmektedir. Oysa diyete devam edilse ağırlık kaybı devam edecektir. Bu yüzden diyet yaparken her gün 3-4 kez kilo verdim mi diye tartıya çıkmak doğru değildir ve bahsedilen nedenlerden dolayı özellikle diyet esnasında kişiyi demoralize edebilir.
Dimi tatlım sen herkesden daha özelsin o yüzden kendine hakettiin sağlıklı kahvaltıları hazırlmaka için zaman ayır lütfen
Çok iddialı gördüm seni cecommm yarın sabah olsa da merakım gitse
Aşk olsun deryacım dermiuim hiç kuzum herşeyi tecrübe ederek en doğruyu bulmak daha doğru aslında aynı hataları bende yaptığım için kızamadım hiç
O tişört 1-2 ay sonra sana tunik gibi olmazsa kaptanlığı bırakırımTabiki kuzum önemli olan sebat etmek vazgeçmemek aynı düzende devam edince kiloların gitmekten başka çaresi kalmıyor harika kilolar vereceğinize eminim yeter ki sabırla devam
Afiyetolsun bülbülüm
Enişteyi batırdın o zaman umudummmm
Sık sık yapman daha güzel olur cecom sürekli metabolizma çalışır halde kalır
Bakış açına bayıldım tamam yedim suçluyum ama paşa paşa da yürüdüm diyorsunn harikasın balım zafer senin olacak
aslında karatay kahvaltısını yapsan otomatikman 5 km koşmuş gibi enerji yakacaksın bir de 5 km kendin yürürsen ettimi 10 km
Tüm sorularını melekleirm cevaplamış prensesimmmLütfen uygula artık bak zaman daralıyor syaılı gün çabuk geçer bir bakmışsın türkiyeye geliyorsun
Ne güzel yapmışsın bitanem hem oğluşunda sevinmiştir .Yalnız emziriyormuydun kuzucum şayet emziriyorsan yeşilçay içme tatlımmenü süper 1 topa kadar dondurmaya izin veriyorum en masum tatlı bence ama sade olmak koşuluyla
İnanmıyorum sana hopecumm kebap ve salatayı al gerisini at çöpe
Prensesim keşke sabah hepsini bitirseydinde bu kadar çok meyve yemeseydin kuzumHadi yedin diyelim yanında yoğurt süt bunlar nerde Makarnayı fazla yememişsin allahtan
Rabbim afetsiz versin inşallah cecommmsularını topla kuzum buraya yağsın diye dört gözle bekliyorum ama yağmıyor Nisan yağmurları çok şifalı 13 mayısa kadar toplayabilriisn
Sen bu işin piri oldun maşallah balımmmm harika gidiyorsun ah kayınvalideciğin yakmış seni ama neyseki kendi cezanı fazlasıyla yapmışsın6 km kaldı balım şeydaya yetişmene 5 km de kahvaltıdan kazanıyorsun
Aminn tatlım inşallahhh
Ellerine sağlık meleğim tam zamanında gelmişimmmm
Slm tatlım
Tüm sorularını melekleirm cevaplamış prensesimmmLütfen uygula artık bak zaman daralıyor syaılı gün çabuk geçer bir bakmışsın türkiyeye geliyorsun
Prensesim keşke sabah hepsini bitirseydinde bu kadar çok meyve yemeseydin kuzumHadi yedin diyelim yanında yoğurt süt bunlar nerde Makarnayı fazla yememişsin allahtan
Az ıse ne olacak yaaaa 15 dk kaldı tamamlayım barıııYarın tartı hepinizin emeklerinizin karşılığını göstersin inşallah meleklerimm hepinize iyi geceler
Ayrıca geçen cumadan (cuma dahil) bu perşembeye dek olan mesajlarınızın sayısını yazmayı unutmayın lütfen
mesajlarınızı profilinizden kolayca sayabilirsiniz
Yaa.. tamam tesekkurler ablacim
Sabah olsun tartılayım hemen yaaa@Efser vebaldandane yarın liste düzenleme işi size ait meleklerim Yarın bende buralardayım bir aksilik çıkmazsa şimdiden kolay gelsin
Canım ben suyunu sıkmıyorum direk limonu bir güzel yıkadıktan sonra bir dilim kesip bardağıma atıyorum
Üzerine suyu döküp az bekledikten sonra içiyorum ve bardak boşalır boşalmaz üzerine tekrar su döküyorum ( bir sonraki içişime kadar zaten suyun tadı değişiyortabi akşama kadar öyle devam edip akşam limonu atıp ertesi gün yeni bir dilim kesiyorum tabi )
Canım kesinlikle rahatsızlığın ve suyu az tüketmenle alakalı
Birden suya yüklenme ama atıyorum yarım saat arayla büyük bir bardak su içersen zaten 4 saat içinde 8 bardak su içmiş olursunki yatana kadar dahada fazla olur o
Bendede vardi ama. Kendim yuklemistim iphone 5 de yok boyle bisi cunkuBenımde eskı telefonumumda vardı yenısınde yok ya o ıyı oluyordu bır program ındırdım ama eskısı gıbı saglıklı degıl
Amın amın ınsallah benım cok umudum yok acıkcasıherkes yarın tartıyı görünce sevinçten deliye dönsün inş.
Bendede vardi ama. Kendim yuklemistim iphone 5 de yok boyle bisi cunku
Dahada kilo verirsem konuşsunlar tabi kaptanım
Enişteye hakikaten helal olsun balım demekki yeterli isteyince herşey mümkün
Anne yüreği ama lütfen annene meyvenin kilo vermeyi yavaşlattığını anlat kuzum.Sabahları 1 adet yiyebilirsin kahvaltında yada öğleyin süt ürünleri eşliğinde ama lütfen akşam yeme kuzum
Prensesim gün içinde kendini yorman lazım ister spor yap ister ev işi o zaman yorgunluktan hemen uyursun benim gözler kapanmak üzere şu an mesela ayrıca erken kalkman gerekli geç kalkarsan geç uyursun tatlım
İyi akşamlar şeker hoşgeldin
Tamda yarış haftası o pasta nedir öyle katremcimmmm neslim ceza vermediyse hemen vereyim sabahki ekmekleride düşürelim
Yarışmada başarılar kuzummmbol şans
siz biz yokki katrem her zaman bekleriz
Ciddenmi napim kuzum gündüz girme şansım olmuyorki akşama dek birikiyor birde 2 gün giremeyince zevkle yazıyorum ben
Helalll sana balımmmm hemen yanlışından döndünValla bu sene cevizsiz kalacağız anlaşılan Cazip gelen şeyleri gördüğünde hedefine ulaştığında alacağın elbiseyi düşün balımm daha cazip değilmi
Sabah kahvaltında yeşillik veya salata olsun kuzum yettimi sanasuyu da az içmişsin
Bak ya bir gün de uslu deryacımmmGerçi sevinmedim değill helall olsun ama şu hatanı merak ettim
Demekki karbonatlı su dokunuyo sana kuzum bir de karışık bitki çayları içmemelisin her birinin farklı bileşimi kötü etkiliyor limonlu suya devam et bence afiyetolsun canım ama suyun az
Oy meleğimmm hepinize nazar değdi
O zaman süper olmuş damlam paşamıza arkadaş da gelmiş en azından ikisi oynar sana zaman kalır
Bitanem bayramın ikinci günü düğün var kuzenin denizlide inş öncesi veya sonrası burda olursan mutlaka beklerimmregl döneminde daha çok kalori yakma şansın var kuzum şayet çok ağrın yoksa en azından yürüyüşünü ihmal etme
sabah akşam arası coşmuşsunnnn
Hadi gözün aydın cecommmm üstelik gördüğün rakam seni çok mutlu etmiş çok merak ettim kulağıma fısılda
Afiyetolsun balımmm yürüyüşler süper maşallah o keki de pazara gidip gelirken eritmişsindir o yüzden ceza yok
Prensesim cuma sabahına kadar tartılmak yok lütfen
Olmaz bitanemm sana kahvaltıya bir misafir gelse önüne nesfit koyarmısın hiç sanmıyorumAsıl kendine özen göstermelisin o yüzden beslenmen için zaman ayır ve kendine en güzel sağlıklı sofraları hazırla umudum
Hepinizi falakaya yatırıcam sık tartılanları
Yiyebilirsin kuzum ama yükte ağır kaloride hafif olmak şartıyla
Hoşgeldin jojom şükür kavuşturanahatırlayamaman normal bitanem sağlık olsun sabit kalacağını sanmıyorum ama sabit kaldığın sürece sorun yok aldıysan külahları değişiriz
Karatay beslenmesinin mucizesi işteb12 seviyen kaç jojom en az 800 olmalı
Halamı umudummm lütfen artık ihmal etme bir an önce yaptır belki kilo veremememin nedeni de olabilir en azından hızlanır kilo vermen
Afiyetolsun kuzum menün süper fakat et türü yediğin zaman yanında ayran veya yoğurt yerine salata tercih edersen daha çabuk sindirebilirsinSporuna ilaveten cezanı da yaptığın için ayrıca teşekkür ederim su maşallah süper
Adaşım bence alacaksan da bir tane idare edecek kadar al nasılsa kilolar gidince enişte gardrobu yenileyecek fakat hakikaten değişimin süper bence devam devammm
İlk menülerine nazaran gayet güzel bir menü prensesim fakat kahvaltına zeytin peynir ekleyebilirsin.Çok canın çektiyse yarın kahvaltında iki dilim karpuz yiyebilirisn minik dilim tabiii
Tuz vucudunda su tutar kuzum mümkün olduğunca az tüketmeye çalış bol bol su içmeyi de unutma ne kadar çok su o kadar çok wc her wc ye gidiş 40 kalori
Hopecum bu nasıl menüü
Son gün meleğimmm nasıl duymadınayarın pirinç lapasımı yapacaksın
O zaman o düğünde herkes seni konuşacakkkk daha 1 ay var
Esracım ekler 1 olsa neysede 2 nedenspor da yapamamışsın
11 km maşallahhhhh diyeyimmm Şeyda Coşkuna yaklaşmana 9 km kalmış
Semizotu omega 3 deposu balım seviyorsan bol bol ye kuzum
Afiyetolsun meleğim
Temizliği spordan sayabilsek ne hoş olurdu ama şayet saat tutup yaptıysan sayarımm
Kola içenlere gelsinnnCiğerine neler geldi bak bakalımm
Olurmu hiç prensesim lütfen kendini toplumdan soyutlama zaten sen kilonu göstermiyorsunki at kendini piste hem eğlen hem kalori yak o kadar abartılı kilon yokki kuzum
yarın burda olur o fırtına anadolu yakasında mısın
Bende eczaneden alacaktım alkalı ypmak ıcın bunu yapayım barııı sagolunnBende yapayım o zaman limonlu su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?