Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Sweetdimple bana ekmeği bıraktığımı söylediğimde depresyona girersin dediler şaştım kaldım milletçe olmuşuz felaket tellalı bilmiyo ki ben her verdiğim gramla depresyondan çıkıcam
Bende müptelasıydım son cümlene bayıldım aynen öle:)

Bende kayınvalıdemde yıyorum yemessem bozuluyo abartma dıyo

Içimden saydırdım walla ne gereksiz seyler yapan milletiz

Iyi aksamlar
Bugun sabah:
2yumurta ..peynirli omlet..6_7 tane ceri domates
bi ara:2 bardak ayran
aksam: 5 kasik manti.1 dilim kek(misafirlikte)

bu aksam misafirlikteydim kacti yine biraz.. ama yinede 3 aydir gormedigim arkadaslarimdi.. cok zayifladigimi soylediler...cok mutlu oldum.. daha verme diyolar ama olmaz vermem lazim:))biraz morall oldu ama kacamak yinede oldu..

1haftadır hıc yemedım ekmek..aslında mıdem gayet rahat hafıf ama cok sık acıkıyorumm;(
Bende öleydım cnm sık acıkmanda bence alıskanlıktan,giderek bunada alısacan..bende öle oldu ki ben gerçekten pasta Börek çörek sevmem ama 1 ekmekle 2 kasık yemegı yıyen biriydim yemegın yanında ekmek degil ekmeğin yanında yemekti benim icin...Şükürki kurtuldum,şimdi 1 yasındakı oğlumun çorbasına falan ekmek kat diyorlar yada eline ver Alışsın yesin diyorlar ama asla,suana kadar toplasan yarım dilim ekmek vermemişimdir ha benim düşüncem ilerde yiyecekse engel olamam ama en azından şimdi kontrol benim elimde:)

Cansınnnn cannnn iyiki bulmuşum burayı.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn

Bu sabah yine erkenden hortladım şükür
Tartı gününün heycanından olsa gerek

Şu anda İstanbulda felaket yağmur yağıyor hatta bizim çivarda sularda kesik ama cama çıktığımda inanılmaz güzel havanın kokusu

Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 107 kg
Bu hafta; 103.8 kg

Giden; 3.2 kg
Yüzdesi; 2.99%
Toplam giden; 20.7 kg

Sabahtan beri resmen çocuk gibi sevinçliyim veeee 2li rakamlara koca bir adım daha yaklaştım
Allahın izniyle 2 hafta sonra inşallah görürüm o rakamlarıda

İnşallah herkes çok güzel bildirimler yapar

Güzel sözlerin için çooook teşekkür ederim Adaşım
Allah razı olsun sayenizde kopmadım ve azimle devam ediyorum beslenmeme
Dediğim gibi metabolizma devamlı çalışsın diye ufak ufak sporlarımı yapacağım artık beslenmemde inşallah sağlıklı bir şekilde devam edecek ve inşallah Ramazan başlamadan 2li rakamları göreceğime artık eminim ( tabi RAbbimin izniyle )

Yarın gün var ama artık hiç korkmuyorum aman kaçırırım diye sonuçta tartıda gördüğüm rakamlar buna zaten otomatikman engell oluyor

Bu arada Allah senden razı olsun canım demin felaket yağmur yağıyordu ( şimdi biraz hafifledi ) o an aklıma geldi acaba hala yağmur suyu toplanıyormuydu diye hızır gibi yetişmiş aklımı okumuş gibi yazmışsın geceden
Plastik bardağımı hazır ettim az hızlandığı an tutarım bardağı cam dibine koysam rüzgardan uçar

Amın amın ınsallah benım cok umudum yok acıkcası
benimde umudum yok:)gidio
bende sizin gibiyim.. 6.takıma katıldıgimdan beri kaptanımın tavsiyesiyle bıraktım ekmeği..biraz zorlandım ama şimdi hic aramıyorum..onsuz oluyomuş

Masallah..tebrik ediyorum..

arkadaslar bu haftaki bildirim tablomuz hesaplamaları yapıp paylaşalım bol eksili bi gün olsun

***6.Takım 412.Etap***

45derya45(82,1/ / /%)
baldandane(94,8/94,3/0,5/%0,53 )
battaniye1 (74,5/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 85,6/ / /% )
efser(72,2/ / /% )
jojowa(53/ / /% )
makres76 (61,8/ / /% )
umutsuzwakaa(58,2 / / /% ) Yeni Üye Başlangıç: 14 Nisan-Başlangıç Kilo:59- Hedef:52
Yasmiin17(98,1/ / /% )

6.Takım Ortalaması:%

az önceki yanlış oldu lütfen hesaplamalarınızı yapıp yazarmısınız hepinize kolay gelsin

***Free Takım***

miss_wong (72,3/ //% )
oynakbasi34(106,1/ / /% )
morcadıyesilyarasa(48,7/ / /% )
Rengarenknesli(76,2/ / /% )
asea (75,7/ / /% ) 15 mayıs listede
tubikotubiko(59/ / /% )15 mayıs listede
hope93(64,1/ / /% )15 mayıs listede
hedefim58(87/ / /% ) 15 mayıs listede

Free Takım Ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…