Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

harikasın cecommm ay sonu gelmeden 90 ları göreceksin inşallah. tebrik ederim canımm

Evet artık coşma zamanı ayrıca vermeye başladın sistemi de oturttun temmuz başı harika bir rakam bekleyecek seni aynenn devammm

ahhh bu hafta sporuda eklersem tamamdır canım.. bir şey sorucam şimdi biraz göbek çalışmam lazım pelte gibiii yumuşakkk birazda basen ve bacak üstüm yok benim bi program hazırlıyayım diyorum bana yardımcı olursan fikir verirsen memnun olurum çok hiiçç spor tecrübem yok benim

şu geçen gun paylaştığı karın videosuna başladım super sende başlasana ona dur bulim paylaşım sana

***Free Takım***

miss_wong (72,3/ //% )
oynakbasi34(106,1/103,8 / 2,3/%2,17 )
morcadıyesilyarasa(48,8/ 48,8/ 0/% 0)
Rengarenknesli(76,2/75,9 /0,3/%0,39 )
asea (75,7/73,6 /2,1/%2,78 ) 15 mayıs listede
tubikotubiko(59/ / /% )15 mayıs listede
hope93(64,1/63,2 /0,9 /%1,4)15 mayıs listede
hedefim58(87/ / /% ) 15 mayıs listede

Free Takım Ortalaması:

Merhaba hanımlar
Ben de uzun zamandır kilo verme cabasindayim ama aylardir verdigimi ala ala aynı kiloda saymaktan yoruldum. Biraz disiplin ve motivasyona ihtiyacım var. Bu yuzden aranıza katilmaya karar verdim.
Sağolsun Sweetdimple de davet etti
Yas 29
Boy 1.69
Kilo 92.4

hoş geldin canım o zaman aramıza, birlikte çook güzel kilolar vereceğiz eminim. yolumuz açık olsun

Aaa bılmıyodum o sarı kart olayınıııı cok cokk yazıcam artıkkk ...aksam uyuyakalmısım mesaj sayımı tamamlamaya calısırkenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…