SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Bu sabah yine erkenden hortladım şükür
Tartı gününün heycanından olsa gerek
Şu anda İstanbulda felaket yağmur yağıyor hatta bizim çivarda sularda kesikama cama çıktığımda inanılmaz güzel havanın kokusu
Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 107 kg
Bu hafta; 103.8 kg
Giden; 3.2 kg
Yüzdesi; 2.99%
Toplam giden; 20.7 kg
Sabahtan beri resmen çocuk gibi sevinçliyim veeee 2li rakamlara koca bir adım daha yaklaştım
Allahın izniyle 2 hafta sonra inşallah görürüm o rakamlarıda
İnşallah herkes çok güzel bildirimler yapar
Güzel sözlerin için çooook teşekkür ederim Adaşım
Allah razı olsun sayenizde kopmadım ve azimle devam ediyorum beslenmeme
Dediğim gibi metabolizma devamlı çalışsın diye ufak ufak sporlarımı yapacağım artıkbeslenmemde inşallah sağlıklı bir şekilde devam edecek ve inşallah Ramazan başlamadan 2li rakamları göreceğime artık eminim ( tabi RAbbimin izniyle )
Yarın gün var ama artık hiç korkmuyorum aman kaçırırım diye sonuçta tartıda gördüğüm rakamlar buna zaten otomatikman engell oluyor
Bu arada Allah senden razı olsun canım demin felaket yağmur yağıyordu ( şimdi biraz hafifledi ) o an aklıma geldi acaba hala yağmur suyu toplanıyormuydu diye hızır gibi yetişmiş aklımı okumuş gibi yazmışsın geceden
Plastik bardağımı hazır ettim az hızlandığı an tutarım bardağıcam dibine koysam rüzgardan uçar
Evet artık coşma zamanı ayrıca vermeye başladın sistemi de oturttun temmuz başı harika bir rakam bekleyecek seni aynenn devammm
şu geçen gun paylaştığı karın videosuna başladım super sende başlasana ona dur bulim paylaşım sanaahhh bu hafta sporuda eklersem tamamdır canım.. bir şey sorucam şimdi biraz göbek çalışmam lazım pelte gibiiiyumuşakkk birazda basen ve bacak üstüm yok benim bi program hazırlıyayım diyorum bana yardımcı olursan fikir verirsen memnun olurum çok hiiçç spor tecrübem yok benim
sağol balımmm
bende tebrik ederim
bana yaklaştın sayılır kapışalımmı :))
seninle rakip olmakta ayrı bi güzellll beeeeee
korkarım ben senle kapışmaya kiiiibana yaklaştın sayılır kapışalımmı :))
Evet deryacım bu videoları ekle ve her gün düzenli yap ayrıca plank mutlaka yapmalısın neslim hzıır gibi yetişmiş
***Free Takım******Free Takım***
miss_wong (72,3/ //% )
oynakbasi34(106,1/103,8 / 2,3/%2,17 )
morcadıyesilyarasa(48,7/ 48,7/ 0/% 0)
Rengarenknesli(76,2/75,9 /0,3/%0,39 )
asea (75,7/73,6 /2,1/%2,78 ) 15 mayıs listede
tubikotubiko(59/ / /% )15 mayıs listede
hope93(64,1/63,2 /0,9 /%1,4)15 mayıs listede
hedefim58(87/ / /% ) 15 mayıs listede
Free Takım Ortalaması:
Merhaba hanımlar
Ben de uzun zamandır kilo verme cabasindayim ama aylardir verdigimi ala ala aynı kiloda saymaktan yoruldum. Biraz disiplin ve motivasyona ihtiyacım var. Bu yuzden aranıza katilmaya karar verdim.
SağolsunSweetdimple de davet etti
Yas 29
Boy 1.69
Kilo 92.4
Günaydın meleklerimm hayırlı cumalar hepimize
Evet tatlım hesaplamaları kontrol edip son halini paylaşım alanına kopyalayacaksın gayet de güzel yapmışsın
Afiyetolsun umudummm spor ne alemde
Meyvenin yanında süt veya yoğurt yersen insülinin hızlı yükselmez kuzum
bu çok hoştu az ise sarı kart alıyorsunuz umudum
Afiyetolsun meleğim tartı öncesi menüsü olmasa da miktar fazla değil neyseki
Şayet acıkıyorsan bir önceki menünde hata var demektir umudum ki bakıyorum salata genelde az menülerinde lütfen salatasız öğün yapmamaya çalış
Afiyetolsun jojom tartı öncesi menüsü değil ama yapacak birşey yok miktar az en azındanne güzel motivasyon olmuş kuzum karatayla zaten ideal kilon neyse orada kalıyorsun bitanem sne kendini iyi bilirsin hangi kiloda rahatsan o kiloda bırak tatlım
Paşamız çok şanslı senin gibi bilinçli bir annesi var sağlıklı bir şekilde büyüyecek inşallah
Tebrikler aseacım daim olsun takıma girince 35 mesaj altı olursa sarı kart alıyorsun tatlım
Siz de öyle meleğimm aynen bende aynısını diyorum daha önce aklım nerdeymişki
400 gramı beğenmiyormusun bakimmmaz gitsin öz gitsin umudummm Gece o kadar uğraşmana rağmen 2 tane eksikmi kaldııı
Bravooo cecommmmharika vermişsin meleğimmmm
aynen devammm 2 hafta sonra 2 li rakamlardasın
rica ederim cecom çok şifalıymış bitanem ben hala bekliyorum yağsa da toplasam
2 senedir hiçbir eksikliğini duymadım jojom inan ekmeksiz hayat çok rahat
kıyamam sana olsun 100 gr da olsa vermen güzeltakım hakikaten çok önemli motşivasyonu yüksek tutuyor tatlım
Tebrikler hope cum açıkçası bu kadar vereceğini ummuyordumama harika vermissin tebrik ederim
Günaydın meleğimmm tebrik ederim vermişsinnn
yeni girsede geçen haftaki kilosu belli olduğu için işlem aynı tatlım en son kontrol ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?